Glitz & Glam

Elizabeth Arden Eight Hour Miracle Hydrating Mist -kosteussuihke

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Oikein ihanaa alkanutta maaliskuuta! Se on virallisesti kevät, vaikka vielä talvelta tuntuukin. Tässä on vielä sen verran paljon talvisia ilmoja jäljellä ja ihon kosteustasapainon kanssa kamppailemista, että pidetään vielä niitä aiheita yllä.

Sain muutamia Elizabeth Ardenin uutuuksia testiini. Uuden huulimeikin esittelinkin viime viikolla. Tänään vuorossa kosteussuihke kasvoille.

Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream on varmasti kaikille tuttu. Esittelin viime vuonna tuon legendaarisen voiteen ja sarjan huulivoiteen. Nuo ko. voiteet olivat viime talvena ainoat, jotka auttoivat suupielieni kuivuuteen. Erityisesti tuhdimpi Eight Hour Cream toi apua. Vaikka tuoksu tässä alkuperäisessä onkin aika… no ei niin hyvä, niin sen kesti, koska voide toi apua lopulta.

Nyt tuohon legendaariseen Eight Hour -sarjaan on jälleen saapunut uusi jäsen. Eight Hour Miracle Hydrating Mist -kasvosuihke. Oletteko löytäneet kosteussuihkeiden idean ja ihanuuden? Minä myönnän julkisesti, että en välttämättä aikoinaan ymmärtänyt niiden ideaa. Toki myönnän, että ei silloin vielä kahdenkymmenen puolella ihoni niitä tarvinnutkaan. Nyt kun ilmenee jotain sellaista, jota iän tuomaksi kutsutaan, niin kummasti sitä tarttuu kaikkeen kosteuttavaan. Jopa huoneilmaakin aloimme kotona kosteuttamaan muutama vuosi sitten.

Mikä hyöty kosteuttavissa kasvosuihkeissa on, ja miten niitä käytetään? No hyöty niissä varmasti vaihtelee. Tämä Elizabeth Ardenin Eight Hour -suihke ei ole meikkiä sillä tavalla kiinnittävä tai vettä hylkivää kalvoa muodostava. Eight Hour Miracle Hydrating Mist -suihke on enemmänkin ihonhoitotuote. Sillä kosteutetaan kasvoja. Tuotetta voidaan käyttää aamuin ja illoin ennen seerumeja ja kosteusvoiteita, meikin päälle liiallista puuterisuutta poistamaan, päivän mittaan aina kun tuntuu ja näyttää, että kasvot ovat kosteutuksen tarpeessa. Eli aina kun iho tarvitsee virkistystä ja kosteutusta. Tuote on monikäyttöinen.

Nyt minä ylistän Elizabeth Ardenin Eight Hour -suihkepullon mekanismin. En ole vielä kertaakaan törmännyt näin hienojakoisesti suihkuttavaan pumppumekanismiin. Suihke on yhtä hienoa sumua kuin painepakattujen pullojen. Laadukas ja hyvin huomioitu pakkaus. Ei niillä pisaroiden koolla ole väliä silloin kun suihketta käyttää puhtaille kasvoille. Merkitys on suuri silloin, kun suihketta käyttää meikin päälle. Jos haluat vähän salaa vaivihkaa suihkauttaa kasvoille virkistystä vaikkapa junassa, hississä, työpisteellä tai autossa, niin onpa kiva, jos olet sen näköinen, että olet saanut suihkun kasvoillesi. Liioittelen nyt hieman, mutta pointtini on, että Eight Hour -suihkeen sumumaisuuden vuoksi kasvoissa ei näy isoja pisaroita.

Veden lisäksi suihkeessa on käytetty mm. glyseriiniä (humektantti, kosteutta itseensä sitova), aloemehua, natriumpyroglutamiinihappoa (=SODIUM PCA, todella tehokas kosteuden itseensä sitova) ja paljon erilaisia kasvikunnan uutteita ja niistä saatuja antioksidantteja. INCI-luetteloista kiinnostuneille etsin tämän kasvosuihkeen ainesosaluettelon.

WATER/AQUA/EAU, GLYCERIN, POLYSORBATE 20, ALOE BARBADENSIS LEAF, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, COFFEA ARABICA (COFFEE) SEED EXTRACT, EUTERPE OLERACEA FRUIT EXTRACT, GARCINIA MANGOSTANA PEEL EXTRACT, LYCIUM BARBARUM FRUIT EXTRACT, MALUS DOMESTICA FRUIT EXTRACT, MORINDA CITRIFOLIA FRUIT EXTRACT, PARFUM/FRAGRANCE, PUNICA GRANATUM FRUIT JUICE, SACCHARIDE ISOMERATE, SODIUM CITRATE, SODIUM PCA, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE.

Eipä siis ihme, että koen suihkeen todella kivalta ihollani. Eight Hour Miracle Hydrating Mist on päässyt minun ihonhoitotuotteeksi. Meikin päälle suosin kalvon muodostavaa suihketta. Ennen seerumeja ja kosteusvoiteita suihkautan Eight Hour -kosteussuihketta. Joskus silloin kun istun pitkään tietokoneella. Erityisesti meikittöminä päivinä, kun ei ole sitä meikkivoidetta ja meikkiä kiinnittävää ja kalvoa muodostavaa suihketta suojaamassa kosteuden haihtumista. Eight Hour -suihke on täysin rasvaton ja öljytön. Siksi se sopii rasvoittuvallekin iholle kosteussuihkeeksi.

Elizabeth Arden Eight Hour Miracle Hydrating Mist on pakattu pieneen, käsilaukkuun mahtuvaan pulloon. Jokainen lentänyt tietää miten iho ja limakalvot meinaavat kuivua lennoilla, niin sen vuoksi ilmeisesti Eight Hour -suihke on pakattu 100 ml:n pulloon. Se on hyväksytty koko lentomatkustajien käsimatkatavaroihin. Minusta pullo voisi käsilaukkukäytössä olla pienempikin. Käsilaukussa 50 ml olisi ideaali, mutta kyllä minun ”Muumimamman” kaiken tarpeellisen sisältävään käsilaukkuun yksi 100 ml:n pullo vielä mahtuu.

Elizabeth Arden Eight Hour Miracle Hydrating Mist -suihketta myydään Stockmanneilla ja monissa verkkokaupoissa. Hinnaltaan riittoisa kosteussuihke on 24,45-28,00 € / 100 ml.

Voit tilata suihkeen joistakin näistä verkkokaupoista: Eleven*, Kicks*, Bangerhead* ja Lookfantastic*

Käytättekö kosteussuihkeita? Nehän ovat vain sellainen lisä. Eivät korvaa niinkään mitään, mutta tuovat lisää kosteutta aina tarvittaessa.

Kivaa alkanutta maaliskuuta! Tänään minä matkaan Helsinkiin. Päätin pitkästä aikaa lähteä pr-tilaisuuteen. Ehkä laitan Instagramiini kuvan tai pari, että minkä brändin uutuuksiin lähdin tutustumaan. 😉

Tuote saatu pr-toimistolta.

X