Ihonhoito

Elivon ihonhoitotuotteet + arvonta

8.3.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kaupallinen yhteistyö Elivon kanssa

Tänään minulla on postauksen aiheena kotimaisen Elivon ihonhoitotuotteet.

Kun minulta tiedusteltiin kiinnostusta tutustua ja kirjoittaa apteekkimerkki Elivon kosmetiikkatuotteista, ilolla vastasin myöntävästi. Kotimainen kosmetiikka on kiintoisa aihe ja apteekkimerkkejä on toivottu esiteltäväksi. Lisäksi minulla oli jo yksi Elivon tuote, josta olen pitänyt todella paljon. Minun lisäksi testaajina ovat toimineet lapseni. Molemmille lapsilleni tulee käsiin atooppista ihottumaa, jos niitä ei hoida säännöllisesti ja tarkasti. Poikani kasvoille syntyy kuivia alueita ja ihottuman esiastetta. Olen huomannut, että apteekkimerkkien tuotteilla olen saanut näitä iho-ongelmia pidettyä kurissa muita tehokkaammin. Joten todellakin on ollut kiinnostusta tutustua Elivoon. Minua itseäni henkilökohtaisesti kiinnosti eniten puhdistustuotteet. Käsivoide jo olikin vanha tuttu sekä hyväksi havaittu.

Tällä kertaa olen tehnyt tuote-esittelyn videomuotoon. Esittelen Elivoa kahdessa videossa, joista ensimmäisen julkaisen nyt. Tässä ensimmäisessä esittelen Elivoa yleisesti ja käyn läpi tuotteet, joita testaan. Toisessa videossa sitten paneudutaan koostumuksiin ja käyttökokemuksiini.

Elivo on tosiaan kotimainen apteekkimerkki. Tuotevalikoimasta löytyy ihonhoitotuotteiden lisäksi hiustuotteita, lisäravinteita, vitamiineja ja intiimituotteita. Tuotteet ovat hajusteettomia tai hypotuoksuisia. Jos hypotuoksu on terminä vielä tuntematon, niin se tarkoittaa sitä, että tuotteissa ei ole käytetty niitä 26:ta hajustetta, jotka allergisoivat yleisimmin. Tuoksut ovat mietoja ja helpommin siedettyjä myös hajusteyliherkille. Elivon tuotteet sopivat päivittäiseen käyttöön koko perheelle.

Monelle Elivon tuotteelle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus.

Pakkauksien värimaailmasta haluaisin kommentoida sen verran, että vihreä on kiva ja pirteä väri. Huomaa, että suomalaiset brändit suosivat melko selkeää pakkausdesignia. Annan plussaa siitä, että kotimainen apteekkimerkki kuitenkin käyttää pirteää vihreää, jolla erottua apteekkien valkoisten pakkausten massasta.

Vaikka Elivo on kotimainen ja apteekkimerkki, se ei ole kallis. Minun yksi lempparini on ollut Elivon Arganöljy käsivoide. Tämä käsivoide on hinnaltaan alle 4 euroa / 50 ml. Muutkin ihonhoitotuotteet ovat melko edullisia.

Moni muukin teistä on varmaan testannut tämän käsivoiteen. Arganöljy käsivoide oli kesällä LivBoxissa, kun boxin teemana oli kotimaisuus. Kesällä voide tuntui ehkä hieman raskaalle käsillä, mutta eipä mennyt aikaakaan, kun voide oli juuri täydellinen käsilaukkuun mukaan. Sitä voi käyttää tilanteissa, joissa ei pysty seisomaan pitkiä aikoja tekemättä mitään käsillään. Toisilla on huulivoideaddikti, minulla on käsivoideaddikti. Saavun kouluun, rasvaan kädet. Olen tapaamisessa, rasvaan kädet ennen kun seuralainen saapuu.

Elivosta löytyy lisätieto ja jälleenmyyntipaikkoja heidän omilta verkkosivuiltaan.

Nyt ohjaan teidät videoni pariin, jonka mukana on myös arvonta. Katso videollani oleva kysymys ja osallistu arvontaan kommentoimalla tänne blogiini tai Youtube-kanavalleni videon alle. Voit siis itse valita kumpaa kautta osallistut. Arvonnassa on samanlainen setti Elivon ihonhoitotuotteita, kuin mitä videollani esittelen.

Osallistumisaika päättyy 19.3.2017.

Oikein ihanaa naistenpäivää ihanaisille naisille, eli jokaiselle naiselle! Onnea myös arvontaan! Palataan Elivoon uudelleen sitten, kun kerron omia käyttökokemuksiani.

Kaupallinen yhteistyö Elivon kanssa, testituotteet ja arvontapalkinnot saatu yhteistyön kautta Elivolta.

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Elivon vitamiinit ei ole tuttuja.
Olisi mukava voittaa ja kokeilla.

Kommentit

Elivon vitamiinit ovat tuttuja, ihonhoitotuotteita en ole kokeillut.

Olin aikoinaan työharjoittelussa apteekissa ja sain sieltä lahjaksi elivon tuotesetin, muistaakseni sisälsi kaiken tarvittavan matkalle (shampoo, hoitoaine, suihkugeeli yms.) tuotteet tuoksuivat hyvälle, oikeastaan muuta en tuotteista muista ja siksi olisi mukava testata tuotteita uudelleen. Viimeisin kokemus elivosta on d-vitamiini jota olen ostanut lapsille, ovat pitäneet mausta.

Oon Elivon tuotteita vain katsellut apteekin hyllyllä, mutta testiin ei ole vielä päässyt. Tykkään puhdistusvaahdoista, joten sitä haluaisin kokeilla.Ja käsivoide tulisi todella tarpeeseen, kun näillä kuivilla ilmoilla on jo useampi käsivoidetuubi loppunut 😀

En ole kokeillut Elivon tuotteita, mutta video herätti mielenkiinnon. Apteekkikosmetiikka muutenkin on alkanut viime aikoina kiinnostaa, ja kotimaisuus on toki aina plussaa. Erityisesti kiinnostuin putsareista, etsin koko ajan tehokkaita, hellävaraisia tuotteita pintakuivan, mutta rasvoittuvan sekaihon puhdistamiseen. Kokeilen aina mielelläni uusia vaahtoputsareita, mutta vaahdon ohella muutkin sarjan tuotteet kiinnostavat kyllä. 🙂

Elivon käsivoidetta käytän säännöllisesti.( liv-boxisen näytepukista lähti tämä suhde) Elivon kasvovesi on myös hyvä tuote. Suosittelen.

Ainoastaan sitä käsivoidetta olen kokeillut, se oli kyllä hyvä, eli sen takia osallistun kun kokeilisin milelläni muitankin tuotteita.

Elivo ei ole tuttu entuudestaan.Nyt kiinnostuksen herätti tuo pumppupullossa oleva päivävoide.

Elivon käsivoide on tuttu, muita tuotteita olisi kiva päästä kokeilemaan.

Elivon tuotteita en ole kokeillut ennen, joten kiinnostaisi kyllä. 🙂

Elivon tuotteista käsivoide on tuttu ja siitä olen kyllä pitänyt 🙂

Elivonin tuotteita haluaisin päästä testaamaan 🙂

Käsivoide on tuttu ja hyväksi havaittu tuote.

En ole tutustunut, itseasiassa mihinkään apteekkimerkkiin 😮 joten nyt olis korkea aika!

En ole koskaan käyttänyt Elivon tuotteita, mutta kiinnostaisi kokeilla, joten osallistuin arvontaan.

Tuota käsivoidetta oon käyttänyt, sain myös livboksista. Muistikuvina on että ihan perushyvä käsivoide. Tuo kasvovesi kiinnostaisi kyllä kovasti. Olen viimeaikoina yrittänyt vaihtaa ihonhoito tuotteita enemmän herkälle iholle tarkoitettuihin tuotteisiin.

Livboxista olen saanut elivon käsivoiteen, mutta en ole vielä ehtinyt testaamaan sitä 😀

En ole testannut vielä, mutta tuo käsivoide
on varmaan pakko hankkia ?

Käsivoiteen sain Livboxista ja se on todella hyvä. Olisi kiva kokeilla muitakin tuotteita, ainakin vaahtopuhdistus kiinnostaa.

Elivo on tuttu merkki. Käytin joskus monta pulloa kyseisen merkin shampoota, mutta siitä on jo vuosia 😀

Olen nähnyt tuotteita apteekissa, sen tutumpia ne eivät kuitenkaan ole 😀

Vielä vieras merkki mutta innolla tutustuisin 🙂

Elivo merkkinä on tuttu, mutta ei ole vielä päässyt kokeiluun, joten nyt olisi hyvä sauma ja jo korkea aika testille!

Käsivoide on tuttu mullekin livboxin kautta ja kovasti pidin. Muutkin tuotteet kyllä alkoivat kiinnostaa.

Merkki on osittain tuttu, käsivoiteen sain myös Livboxista ja hyvänä sitä pidin 🙂

Hei

Elivo ei ole tuttu, mutta kiinnostaisi kokeilla todella, olisiko se hyvä minun couperosa-iholleni.

Vielä minulle tuntematon merkki, mutta tutustuisin siihen mielelläni. 🙂

En ole vielä kokeillut, mutta mainoksista on tuttu merkki. 🙂

Merkki on tuttu,muttei ole tullut toistaiseksi kokeiltua.Tuo olisi muuten ihan huippujuttu, et kasvovesi purisi silmämeikkiin,kerrohan kokemuksiasi:-)

En oo testannu mitään tuotetta vielä vaikka apteekissa näitä oonkin nähny. Tuo puhdistusvaahto meneekin heti ostoslistalle. Just eilen mietin et minkä ostan seuraavaksi! ?

Elivo on minulle vain nimenä tuttu.

Elivon D-vitamiini on tuttu tuote ja maistuu hyvältä lapsienkin mielestä?

Käsivoide on minulle tuttu ja hyväksi havaittu.

En ole käyttänyt Elivo tuotteita . Mukana arvonnassa.

Ei ole tuttu merkki minulle, ehkä nimen olen joskus kuullut. Hyvää naistenpäivää sinulle Minna!

En ole vielä testannut, mutta tuotteet kuulostavat kyllä hyvälle:) Nämä varmaan sopisivat iholleni, apteekkituotteet kiinnostavat ja kotimaisuudesta plussaa:)
Hyvää naistenpäivää!

Ainakin shampoota olen kokeillut ja tykännyt.

Käsivoidetta olen käyttänyt tuubillisen. Ihan ok tuote.

Elivo on vain tuttu merkki jostain mainoksesta kenties joskus kuullut. Mielelläni tuotteita testaisin, mutta kun opiskelijabudjetti ei veny monesti uusien tuotteiden kokeilemiseen.

En oo kokeillut, mutta erityisesti tuo kasvovoide kiinnostaa 🙂

Elivo on nimenä tuttu ka käsivoiteen olen Livboxista saatuna testannut ja tykkäsin tosi paljon. Ei ollut liian rasvainen kesälläkään mun kuiviin käsiin.

Sinulla on mielenkiintoinen blogi.
Rakastan kaikkia kauneudenhoitojuttuja,etenkin ihonhoitoa ,tuoksujuttuja hiuksille ja meikki vinkkejä haluaa aina kuulla lisää.
Olen käyttänyt elivo sarjasta shampoota aikasemmin,tehoaa hyvin kuivaan päänahkaan ja hiuksista tulee pehmeän kiiltävät. 🙂 rakastan tätä merkkiä <3

En ole tuotteita testannut mutta vaikuttavat laadukkailta ???

Kasvovesi kiinnostaisi ja juurikin sen vuoksi, et puhdistaisi silmämeikin myös. Käsivoidetta olen kokeillut livboxin kautta ja tykkäsin kovasti.

Olen kokeillut joskus aaikoja sitten puhdistusvaahtoa, tykkäsin paljon 🙂

En ole testannut, mutta nimeen olen kyllä törmännyt.
Kiinnostaa koska kotimaisia, ja kaikinpuolin vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta merkiltä.

Elivon kosmetiikkaa en ole vielä kokeillut, mutta muut tuotteet ovat tuttuja. Nytkin on käytössä ruoansulatusentsyymit. Hyvä suomalainen tuoteperhe 🙂

Käsivoide on tuttu ja mieluinen! Ihana arvonta. Näin khh tuella kaikki kosmetiikka-arvonnat innostavat kokeilemaan onnea!

Koskaan aikaisemmin en ole Elivosta edes kuullut, saatikka sitten tuotteita kokeillut. Vaikuttaa todella miellyttävältä tuoteperheeltä. En voi käyttää ihollani voimakkaasti hajustettuja tuotteita ja apteekista löytyvät tuotteet ovat yleensä toimineet ihollani. Erityisesti puhdistusvaahto kiinnostaa ja sitä olisi hauska päästä kokeilemaan. 🙂

Olen kokeillut ja puhdistusvaahto on lempparini.

Kyllä kiinnostaa: etenkin puhdistusaine ja kosteutusvoide. Yökylässä (ex tempore) on ystäväni tuonut näitä elivon tuotteita lainaksi käyttööni.

Merkkinä tuttu mutta kasvotuotteita en ole kokeillut. Raikkaat ja kotimaiset tuotteet kiinnostavat ilman muuta.

Livboxin kautta testasin käsivoidetta ja kyllä tykkäsin! Koostumus oli tarpeeksi paksu minulle, sekä tuoksukin oli hyvä. Olen tosi tarkka käsivoiteen tuoksusta, sillä inhoan niissä voimakkaita ja pistäviä tuoksuja.

Elivosta muutenkin kiinnostuin nyt lisää, kun en silloin kesällä sen enempiä tuotemerkkiin tutustunut. Apteekin tuotemerkkien ihonhoitotuotteet yleensä ovat sopineet iholleni, plussaa kotimaisuudesta ja hintakaan ei nyt mitenkään päätä huimaa 🙂

Joskus testasin ystävältäni ihanan tuoksuista käsivoidetta. Haluan ehdottomasti testata muitakin!

Kyllä kiinnostaa, en ole aiemmin kokeillut mutta merkki vaikuttaa lupaavalta.

Elivon Omega-3 kapselit ja LivBoxista tullut käsivoide ovat tuttuja. Käsivoide on todella hyvä, imeytyy nopeasti eikä tahmaa. Ja minä en tunnetusti turhaan käsivoidetta kehu ? Ulkonäöltään tosiaan kivan raikas sarja, piristävä tuo vihreä väritys. Erityisesti kiinnostaa tuo vaahtoputsari, koska kesä on tulossa ja kesäisin pitää olla vaahtoa ?

Eipä ole ennestään tuttu vaikka lähinnä apteekkituotteita käytän. Tosin monet perusrasvat ja -tuotteet ovatkin reseptillä. Olisi kyllä mielenkiintoista kokeilla tätäkin tuotesarjaa kuivan ja herkän ihon takia. Erityisesti käsirasva jäi kiinnostamaan.

Elivon käsivoidetta olen käyttänyt.

Olisipa ihanaa kokeilla, kuulostavat tosi houkuttelevilta!

Elivo on tuttu sarja minulle ja tuotteet olen hyviksi kokenut.

Elivo on tuttu nimeltä, mutta en ole vielä kokeillut yhtään tuotetta. Mielestäni todella kivannäköiset pakkaukset ja kotimaisuudestakin plussaa.Ehdottomasti haluaisin kokeilla, olen siis mukana arvonnassa 🙂

Muistaakseni en ole aiemmin kokeillut. Ainakin kasvovoide kiinnostaisi 🙂

en ole koskaan kokeillut. 🙂

Ei ole kokemusta Elivon tuotteista

En ole kokeillut vielä!

Nimenä Elivo on tuttu, kiinnostaisi kyllä tutustua sarjaan lähemmin. Pitää varmaan seuraavalla apteekkireissulla käydä Elivo-hyllyllä.

Olisipa ihana päästä testaamaan noita tuotteita. Eivät ole entuudestaan tuttuja minulle. Voisivat myös tuoda pikku piristystä viiden lapsen äiskälle:) osallistun mielihyvin arvontaan!

En ole vielä kokeillut tuotteita.

Elivon putsaria olen kokeillut ja se oli tosi hyvä! Riittoisa ja sopi herkälle iholleni, eikä hintakaan huimaa päätä. Tykkäsin!

En ole testannut mitään Elivoa ja merkki on kyllä mulle kokonaisuudessaan aika tuntematon, joten kiva kuulla lisää. Kiinnostaa kyllä kovasti muutenkin apteekkikosmetiikka ja varsinkin tällainen kotimainen ja luonnonläheinen tuotesarja. Tosi raikas kyllä tuo ulkoasu. Käsivoide ja tuo kasvovoide kiinnostaa erityisesti. Mä olen kans käsivoideaddikti. 😀 Joka käsipesun jälkeen pitää saada käsirasvaa! Ja mielellään aika rasvaista, että varmasti pysyy kädet pehmoisina. 😛 Vaikuttaa kyllä mulle myös tuo atopia, että käsiä ei halua kovin kuivaksi päästää, jos ei halua pieniä haavaumia. :-/

Putsarit ei noista niin kiinnosta, koska oon sun ansiosta nyt innostunut öljyputsareista. 😉 Se Elisabeth Arden on kyllä melkosta rakkautta. Ei kuivata ja ihanan pehmoiseksi jää iho. Toi Elivon kasvovesi kyllä sinällään voisi myös kiinnostella, jos se kävisi myös silmänympäryksille. Samaa vikaa meinaan, että joskus mustia rippeitä näkyvissä ja ne on niin helppo pyyhkäistä misellivedellä. Siihen tarkoitukseen voisi käydä tämä Elivonkin kasvovesi, jos todella ei kuivata silmänalusia. Ja hei, ihan loistoneuvo se Sensain essencen käyttö silmänalusilla! Oon nyt käyttänyt sitä aamuin illoin ennen silmänympärysvoidetta ja kas kun ei kuivu silmänaluset edes meikin kanssa. 🙂

Elivon käsivoide on tuttu, tuli boxista taannoin. 🙂

Kokeilin vuosia sitten Elivon Kirkas Iho kapseleita, mutta niistä ei paljon hyötyä silloiseen teini-ihooni ollut. En ole sen koommin siksi kokeillu. Nyt, kun ihotyyppi on vaihtunut rasvaisesta herkäksi ja kuivaksi, Elivo saattaisi tomiakin. Haluaisin löytää hyvälaatuisen mieluiten suomalaisen kauneudenhoitomerkin, jota olisi varaa ostaakin.

Käsivoide oli mullekin tuttu livboxista, muuten en ole elivon tuotteita käyttänyt! Kuulostaa kyl hyviltä tuotteilta mun herkälle iholle, niin olisi kiva testata näitä.

Sain joskus livboxista elivon käsivoiteen minkä käytin kokonaan. Muita elivon tuotteita en ole kokeillut ja etsinnäsaä onkin uusi putsari joten tästä vaahdosta voisi aloittaa 🙂

En ole vielä käyttänyt Elivon ihonhoitotuotteita , mutta kovasti kiinnostaisi .

Elivon ruoansulatustabletit ovat tuttuja, ihonhoitotuotteita en ole kokeillut. kiinnostavaa.

Olen käyttänyt ainoastaan Elivon ruoansulatustabletteja. Muutkin tuotteet kiinnostavat.

Killi

Elivon tuotteista olen käyttänyt ainoastaan ruoansulatustabletteja. Muutkin tuotteet kiinnostavat.

Killi

Elivon ruoansulatustabletteja olen käyttänyt, muutkin tuotteet kiinnostavat.

Sorry, nimen olen kuullut, mutta tuotteet vielä testaamatta.

Kiinnostavia tuotteita joita haluaisin ehdottomasti kokeilla. Opiskelijana ei ole varaa ostaa niitä tuotteita joista olisi paljon hyötyä ja hemmottelua arkeenkin.

Sain kans livboxista ton käsivoiteen, joka matkaa käsilaukussa mukana. Olen kyllä tykännyt siitä. Kosteuttaa sopivasti.

Nimi tuttu, tuotteita en ole testannut.

Elivon tuotteet eivät ole tuttuja mutta mieluusti testaisin.

Tuote ei ole entuudestaan tuttu, mutta mielenkiintoni tuotteista heräsi esittelyn myötä.

Elivo on tuttu merkki. Olen käyttänyt käsivoidetta jonkun kerran. Vitamiineista Elivon Omega-3 vahva plus on tuttu, jota käytän päivittäin. Olisi kiva voittaa tuotesetti.

Merkin nimen olen kuullut, mutta en ole vielä kokeillut.

Nimi on tuttu, mutten ole kokeillut.

On tuttu merkki ja olen käyttänyt tuota syväkosteuttavaa kasvovoidetta. Ihanan tuhti näin talvisin ja hyvä tuoksu : )

Ihonhoitotuotteet vielä kokeilematta, ainoastaan D-vitamiinit ovat tuttuja ja OK.

olen kuullut tuotteista ainakin ihonhoito mutta en ole koskaan kokeillut niitä

Vitamiinia olen ostanut ja Elivon käsivoidetta .

Shampoota olen kokeillut, hyvää oli. Olis kiva tutustua muihinkin tuotteisiin. Tuoksuttomuus kiinnostaa myös.

Nimi on tuttu mutta tuotteita en ole käyttänyt. Yllätyinkikn, että sarja on noinkin monipuolinen. Mielelläni tutustuisin 🙂

Elivo on tuttu tuotemerkki ja todella toimiva, nytkin shampoo melkein loppu. paras ollut kuitenkin ihanantuoksuinen vartalovoide mustikan tuoksulla. ihanaa olisi voittaa vannoutuneena käyttäjänä

En ole kokeillut Elivon tuotteita,mutta kiinnostaa kyllä,hajuttomuus on hyvä

ihonhoitotuotteita en ole kokeillut.hajuttomuus on hyvä asia

Elivolta olen kokeillut vain tuota Livboxista tullutta käsivoidetta, josta kyllä tykkäsin niin paljon, että aion ostaa toistekin! 🙂 Hyvä kun tuot tätä kotimaista merkkiä esille, itsekään en edes tiennyt koko merkin olemassaolosta (saati alkuperämaasta) ennen tuota Livboxin tuotetta. Mutta ilman muuta itsekin ostan mielelläni kotimaisia hyviä tuotteita 🙂

En ole vielä kokeillut, mutta erityisesti puhdistusvaahto kiinnostaa.

Vaikuttavat mielenkiintoisilta tuotteilta, olisi kiva kokeilla kun ole vielä kokeillut.

Muutama Elivon tuotteista on tuttuja, kuten esim.käsivoide. Ihanan tehokas. Kasvojen hoitotuotteet ovat vieraampia. 🙂

Nimi oli tuttu, mutta en tiennyt että ne ovat kotimaisia. Täytyy kokeilla!

Tunnen merkin, mutten ole kokeillut. Kaipaisin vaihtelua, joten olisi mukavaa saada testiin!

Joitakin tuotteita olen käyttänyt esim kasvovettä, kasvo ja vartalovoidetta, ja olisi mukavaa kokeilla muitakin

En ole vielä kokeillut mutta nimi on tuttu.

En ole kokeillut, toivottavasti pian pääsen testaamaan

Nimi on tuttu,mutta mitään en ole vielä kokeillut

En ole kokeillut Elivon tuotteita aikaisemmin. Kokeiluun ehdottomasti menee josko auttaisivat atooppiseen ihottumaan käsissä ja kasvoilla!

Muutama tuote on tuttu, kuten Elivo-käsivoide. Kokeilisin mielelläni muitakin tuotteita

Jotain olen käyttänyt, mutta juuri nyt ei tuotteita ole..Etsin ja kokeilen koko ajan herkälle iholle sopivia tuotteita erittäin tarkan seulan läpi..Minulle on ezseema ihottuma suht hankala-asteisena samoin myös iholla on ollut sarkoidoosi esiintymiä…myös iholla sairastettu lymphooma(luit oikein, harvinainen uiholla mutta niinpä oli) omaisjoukossa on ainakin viidellä psoriasis. Kolmella vaikea-asteisena….jos nyt jotain löytyy ongelma iholle sopivaa NIIN OLEN TODELLA ONNELLINEN, SILLÄ NYT KÄYTÄN ENIMMÄKSEEN RESEPTILLÄ SAATUJA PERUSVOITEITA,kuten Aqgualan Duo ja kortisoonivoiteita…

On tuttu merkki, mutta en ole vielä itse kokeillut.

Käsivoide on tullut kokeiltua Livboxin myötä ja se taisi olla ihan hyvä tuote, joten miksipä sitä ei kokeilisi muitakin merkin tuotteita 🙂

En ole kokeillut, mutta nyt olen alkanut kiinnittämään huomiota siihen, että käyttämäni tuotteet olisivat suomalaisia. Merkistä olen kyllä kuullut, mutta olisipa kiva myös testata.

Elivoa en muistaakseni ole koskaan testaillut, en ainakaan ostanut.
Nimen olen kyllä kuullut, mutta enpä tiennyt että on tämäkin kotimainen. Raikkaan näköiset pakkaukset ainakin.

Olen käyttänyt shampoota ja hoitoainetta sekä tuota videolla esittelemääsi kasvovoidetta. Toi kasvovoide on kyllä ainakin omalle iholle tosi kosteuttava, ja sopiikin juuri talviaikaan tosi hyvin. Nuo putsarit olis vielä kiva testata 🙂

Muutamia Elivon ihonhoitotuotteita käytän, esimerkiksi Arganöljy käsivoide on ihana!

ei ole vielä tuttu, mutta kiinnostaisi kokeilla.

En ole vielä kokeillut.

En ole vielä testannut elivoa, oispa mukava jos löytyisi hyvä kotimainen tuote

Olen kokeillut kasvopuhdistuvaahtoa, kasvovettä, käsivoidetta ja 24h kosteusvoidetta. Kasvovoide varsinkin oli talvella mainio tuote ja tykkään tuoksusta kovasti 🙂

Elivon tuotteet on jääneet kokeilematta,mutta herkkäihoisena kiinnostaisi kyllä tutustua sarjaan. Kotimaisuus olisi vielä ylimääräistä plussaa. 🙂

En ole vielä kokeillut, mutta kaveri on kehunut

En ole vielä kokeillut. Olisi kiva voittaa ja kokeilla tuotteita.

Elivon vitamiineja olen käyttänyt,mutta näitä tuotteita en ole kokeillut. Joten kiva ois päästä testaamaan 🙂

Merkki on tuttu ja käsivoidetta olen muistaakseni myös käyttänyt. Apteekissa olen myös uteliaana katsellut näitä tuotteita – olisi tottakai mukava päästä myös kokeilemaan koko settiä 🙂

Elivo terveystuotemerkkinä on tuttu. Olen kokeillut aiemmin maitohappobakteereja ja entsyymikapseleita vatsavaivoihin (joihin isoin apu on/olisi FODMAP-ruokavalio ja stressin välttäminen, mutta valmisteetkin helpottavat oloa erityisen vaikeissa vaiheissa). Näitä Elivon kauneustuotteita en ole vielä testannut. Tykkään tuotteiden ulkoasusta ja kotimaisuus on ehdottomasti plussaa, mutta apteekki hankintapaikkana tuntuu hankalalta, kun olen tottunut ostamaan kosmetiikan joko marketista tai netistä tilaamalla. Nykyään läheltäkin löytyy tosin apteekki, joten ehkä olisi aika vanhan koiran opetella uusia temppuja. 🙂

Olen kokeillut kasvotuotteita – hyviä olivat.

Ei ole näistä kokemusta, mutta paljon olen kaikenlaisia kokeillut eri sillä ihoni on vuosien varrella muuttunut herkäksi päästä varpaisiin 😀 kunnon apua en ole vieläkään löytänyt, mielelläni kokeilisin näitä! 🙂

Puhdistusvaahtoa ja kasvovettä olen kokeillut.

Tuntematon merkki vielä, mutta testiin menee! Kotimaisuudesta tulee aina lisäpisteitä.

En ole vielä tutustunut Elivoon, mutta olen kyllä kuullut siitä aiemmin. Kaikki esitellyt tuotteet kuulostavat hyvältä, mutta erityisesti kiinnostaa puhdistusvaahto. Olen kiinnostunut Elivosta, koska käytän muutenkin pääasiassa vain apteekkikosmetiikkaa. Se sopii iholleni parhaiten.

Mielenkiinto heräsi todellakin. En ole aikasemmin kokeillut, mutta toivotaan että pääsee nyt kokeilemaan.
Ihanaa kevää odotusta kaikille <3

Olisipa mukava päästä kokeilemaan tuotteita. Käytän vain hajusteettomia tuotteita.

Merkkinä on tuttu, mutta enpä ainakaan muista kokeilleeni vielä.. Haluaisin testata Elivon tuotteita kuivan ihoni hoitoon.

Olisi kiva saada tuotepaketti!

Elivo on nimenä tuttu, käsivoide kiinnostaa kovasti, toivottavasti onnistaa

Olen joskus kokeillut Elivon puhdistusvaahtoa, mutta se oli vuosia sitten. Muistan, että pidin tuoksusta kovasti.

nimi on tuttu ,mutta en ole kokeillut

LivBoxista tullut käsirasva oli todella hyvä. Imeytyi nopeasti. Onkin pitänyt sitä ostaa lisää mutta jotenkin en apteekissa käydessäni koskaan muista sitä tehdä. Heräsi kiinnostus myös kasvorasvaa kohtaan …

Ihonhoitotuotteet ovat vielä kokeilematta, vitamiinit meidän perheessä jo tuttuja.

Vain nimeltä tuttu! Kotimaisuus iso plussa, olisi siksi kiva kokeilla.

Joskus on tullut kokeiltua, mutta en muista mitä tuotetta 😀

Kyllä ovat tuttuja muuten paitsi kasvovesi.
Pidän ja käytän kaikkia tuotteita paitsi – kasvoveden lisäksi – paitsi hoitoaine ei ole kovin hoitava.

Käytössä on ollut shampoo ja suihkuvaahto.

Tuotteet eivät ole tuttuja, mutta nimen olen kuullut. Kiinnostaisi kyllä kokeilla kyseisiä tuotteita, miten sopisivat käyttööni.

Nimenä tuttu. Käsirasva muun muassa alkoi kiinnostaa 🙂 Niitähän ei voi olla liikaa.

En ole vielä kokeillut Elivon tuotteita. Lumenea ja Niveaa enemmän mutta niistä ei ole ollut hyötyä.

Hei, Elivo alkoi kiinnostamaan kotimaisuuden puolesta. Minulla on kuivahko, hieman ikääntyvä iho ja haluaisin kokeilla jotain uutta tuotemerkkiä, mikä olisi luonnollinen ja lähituotantoa 🙂

En ole kokeillut Elivo tuotteita mutta kiinnostus kyllä heräsi.Etenkin puhdistusvaahto ja käsivoide kiinnostais kokeilla.

Nimeltä hyvinkin tuttu mutta en ole vielä kokeillut.

Elivo ihonhoitotuotteita en ole kokeillut, jotain vitamiinivalmisteita kylläkin. Kasvovesi ainakin kiinnostaa tuotteena ja toki muutkin ovat varmaan kokeilemisen arvoisia

Ihonhoitotuotteita en ole kokeillut, vitamiineja olen käyttänyt

Tuotteet tuttuja 🙂 Ihonhoito tuotteita on tullut kokeiltua 🙂

En ole kokeillut. Mainoksia olen nähnyt, enkä tiennyt olevan kotimainen.

Käsirasva on parhaillaan käytössä, mutta muita tuotteita en ole tainnut testata. Käsirasva on vaikuttanut hyvältä, eikä se haise niin voimakkaalta kuin monet muut tuotteet.

En ole vielä kokeillut Elivon tuotteita, mutta mielelläni kokeilisin 🙂 Olen kyllä lukenut paljon näistä tuotteista 🙂

On tuttu, mutta en ole vielä kokeillut. Oon kuullut Elivon tuotteista paljon hyvää ja varmasti jossain vaiheessa jotain ihonhoitotuotteita heiltä kokeilen 🙂

Eivät ole tuttuja, mielelläni testaisin.

Elivon vitamiinit ovat minulle tuttuja ja olen kokenut ne erinomaisiksi tuotteiksi. Elivon pakkaukset ovat kyllä ihanan raikkaanvärisiä! Ihonhoitotuotteita en ole vielä kokeillut, mutta olen jo aiemmin kuullut todella paljon hyvää tästä tuotesarjasta. Suosin muutenkin kotimaista ihonhoidossa, koska tällöin tuotteet on paremmin osattu suunnitella juuri suomalaisten iholle sopiviksi ja ovat yleensä hellävaraisia. Elivon tuotteet kiinnostavat myös siksi, että ihoni on herkkä enkä siedä voimakkaita tuoksuja, joten Elivo olisi senkin suhteen hyvä vaihtoehto minulle. Erityisesti akuuttiin tarpeeseen tällä hetkellä tarvitsisin todella kosteuttavaa käsivoidetta, koska käsien iho halkeilee jatkuvasti pakkasilla. Arganöljy kuulostaa hyvältä! Olen käyttänyt muita arganöljyä sisältäviä tuotteita, mm. hiustenhoidossa, ja ne ainakin ovat kosteuttaneet todella hyvin. Vaikuttaa hyvältä paketilta 🙂

On tuttu, mutta en ole kokeillut.

Olen käyttänyt Elivon tuotteita ja todennut hyviksi herkälle iholleni. Näistä kasvovettä ja -voidetta en ole vielä käyttänyt. Olinkin suunnitellut hankkivani seuraavaksi tuota voidetta

En ole vielä käyttänyt mutta kiinnostukseni heräsi

On tuttu, mutta en ole kokeillut.

On tuttu, mutta en ole kokeillut.Åitää ostaa, kun tuntui olevan tehokas tuote.

Hankin kotimaisia tuotteita, kun mahdollista, siitä plussaa. Tuoksuttomuus ja hyvä hinta-laatu suhde myös mieleen.

Olen lukenut myönteisiä asioita Elivon tuotteiden käytöstä-kokeilisin mielelläni koskapa mm ihoni vaatii kosteutusta.

En ole vielä kokeillut, ostan välillä apteekkikosmetiikkaa ja sarja kiinnostaa

On tuttu, mutta en ole kokeillut.

Nimen olen kuullut ja nähnyt tuotteitakin, mutta en ole kokeillut. Nyt kun tajuan tuotteiden olevan kotimaisia olisi ilo kokeilla! Mielelläni ostaisin kotimaisia koskmetiikkatuotteita.

Ainoastaan käsivoide on tuttu ja siitä kyllä tykkäsin.

Ei ole vielä tuttuja, mutta kuulosti hyviltä.Kyllä kiinnostaisi kokeilla

En ole kokeillut, mutta kiinnostusta olisi. Aivan sen takia, että en ole tästä tuotteesta ennen kuullut ja vaikuttaa hyvältä ettei kuivata ihoa. Atooppinen kun olen.

Elivon tuotteita on tullut hypisteltyä apteekissa, mutta en ole vielä ostanut. Kiva olisi kyllä päästä kokeilemaan :).

Käsivoide on tuttu ja hyväksi havaittu.

Elivo on tuotemerkkinä tuttu, olen kokeillut vitamiineja ja kosteusvoiteita, täytyy myöntää etten tiennyt Elivon olevan suomalainen…shame on me!

Elivo ei ennestään minulle ollut tuttu, mutta arvontaan osallistun koska olen käyttänyt mm. tuollaisia puhdistusvaahtoja muilta merkeiltä ja ne ovat mielestäni hyviä, mutta en ole vielä päättänyt minkä merkin puhdistusvaahto olisi se paras, jota haluaisin käyttää jatkuvasti.

Elivo on ihan tuttu tuote. Käsivoidetta olen käyttänyt jo kauan ja viimeksi sitä ostaessani otin kokeeksi puhdistusvaahdon. Täytyy sanoa että hyvä tuote, kasvot jäävät pehmeäsi ja tuotetta helppo käyttää.

En ole kokeillut vielä.

Käsivoide tuttu, tuntui hyvältä. Mielelläni muitakin tuotteita kokeilisin, ostan melkein aina vain apteekkikosmetiikkaa, kotimaisuus tekee tästä tuotteesta kiinnostavan <3

Elivon tuotteet ovat tuttuja, olen käyttänyt mm. kasvovetta, puhdistusvaahtoa ja kosteusvoidetta.

Puhdistusvaahto ja käsivoide ovat tuttuja. Elivo on hyvä tuotesarja

En ole vielä edes kokeillut, kokeilisin mielelläni. Ystävä, joka käyttää kehuu hyväksi.

Puhdistusvaahtoa olen sarjasta kokeillut, vasta, aivan ihanaa. Uskon, että muutkin tuotteet ovat. Kotimaisuus ja luotettavuus on tärkeitä tuotteissa. Mukana, jos saisin kokeilla muitakin tuotteita 🙂

Käsivoide tosiaan tuli livboksista niin sitä oon käyttänyt, ihan hyvä perusrasva.:)

Olen käyttänyt Elivon puhdistusvaahtoa, kasvovettä, käsivoidetta ja Omega3-valmisteita. Mielelläni kokeilisin muitakin valmisteita!

Olen itse toistaiseksi kokeillut vain sarjan käsivoidetta ja tykännyt! Myös minua miellyttävät puteleiden raikas väri ja selkeys =)

Käyttänyt ainoastaan käsivoidetta.

Elivo ei ole entuudestaan tuttu merkki, mutta erittäin mielelläni kokeilisin näitä tuotteita. Niissä kiinnostaa suomalaisuus ja tuo värimaailmakin natsaisi hyvin tällaiselle vihreän värin ystävälle 🙂 Uskon myös, että tuotteet sopisivat hyvin aralle couperosaiholleni.

En ole vielä kokeillut. Lähiapteekissa ei ole sattunut silmiin. Ehdottomasti kyllä tutustumisenarvoinen. Itsekin kun olen atopiaan taipuvainen.

Merkki on tuttu, mutta käyttökokemusta ei vielä ole.

Elivon tuotteet on minulle tuntemattomia, mutta mielelläni ottaisin testiin. Couperosa-iho on oma ongelmansa.

Shampoo ja hoitoaine ovat tuttuja.

Olen käyttänyt Omega3:sia ja jotain kasvojenpuhdistusainetta. Elivosta on kyllä positiivinen mielikuva.

En ole kokeillut Elivon tuotteita, mutta niiden luonnonläheisyys ja sisältämä Aloe Vera kiinnostavat ja arvostan tuotteissa säilöntä- ja lisäaineettomuutta, plussana aina luomu. 🙂

tuttuja on

Ei ole tuttu merkki. Alkoi kyllä kiinnostaa, koska ihan nestesaippualla pesen meikit pois. 🙂

Ensimmäistä kertaa kuulen 😀 mutta laadukkaat tuotteet tietenkin kiinnostaa

Käsivoide on tuttu. Ja todella hyvä ☺

Tuttumerkki mutta ei paljon kokemusta 🙂

Käsivoide ollut tuttu. Muutakin olisi kiva tutkia ja saada kokemusta!

Elivon käsivoide tuli Livboxista, sen käytin ja tykkäsin. Muitakin Elivon tuotteita haluaisin kokeilla siksi arvonnassa, haluan kuulla myös arvostelusi.

Merkki tiedossa, mutta vielä kokeilematta – mielelläni kokeilisin sopisiko herkälle iholleni.

Ei ole tuttu a tavaraa, mutta kiinnostaa kyllä kokeilla tulevaisuudessa.

En ole kokeillut, mutta mielelläni kokeilisin miten toimii ruusufinni iholle.

Tuttu merkki, mutta ei ole kokemusta

Elivon käsivoide onkin jo entuudestaan tuttu ja pidetty,mukava olisi päästä kokeilemaan sarjan muitakin tuotteita.

Hei!

En ollut aiemmin kuullutkaan Elivo apteekkikosmetiikasta ja kiinnostus heräsi kun näin tämän linkin netissä 🙂 Enemmän on tullut tilattua tai ostettua marketeista 🙂 Kiva kuulla, että on suomalainen tuotesarja! Tämä sarja olisi ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! 🙂 Kiitos kivasta esittelystä ja oikein hyvää kevään odotusta 🙂

p.s. Haluan osallistua myöskin arvontaan 🙂

Tuotteet tuttuja ja voin suositella, kannatan kotimaisuutta!

Täytyy kokeilla, entinen suosikki tuotesarjani lopetti ja nyt olisi uusi hakusessa!

Merkki ei ole tuttu mutta kuullostaa mielenkiintoiselta, kokeilisin mielelläni!

Elivon vitamiinit ja kasvojen puhdistusvaahto tuttuja ja hyviksi todettuja tuotteita. Plussaa kotimaisuudesta ja erinomaisesta hinta-laatusuhteesta!

Olen kuullut Elivon tuotteista, mutta itselläni ei vielä ole kokemusta. Koska tykkään suosia suomalaista, niin voisin joskus näitä tuotteita kokeilla.

Tuttu merkki ja joitain tuotteita olen kokeillut.

Oon näitä nähnyt apteekissa, mutta eivät ole sen kummemmin huomiotani kiinnittäneet. Olisi tietenkin kivaa kokeilla näitä 🙂

e nole vielä kokeillut

Tuttuja tuotteita ja ihanan tuoksuisia

Tuttuja tuotteita, en ole kokeillut.

Merkki on tuttu mutta en ole koskaan kokeillut. Mielelläni kokeilisin kun ihoni on todella herkkä.

elivo shampoota on ollut käytössä mutta muita tuotteita ei ole tullut kokeiltua. shampoo on mielestäni hyvä..ainakin minun hiuksille.

Merkki on tuttu mutta en ole vielä kokeillut.

En olekuullutkaan Elivo apteekkikosmetiikasta, voisin kokeilla

Olen kokeillut ja olen todella tyytyväinen

Tuote ei ole minulle tuttu. Kädet on aina kuivat, voisin käyttää

Tuttu merkki ja käsivoidetta muistan ainakin käyttäneeni.

Elivon D-vitamiinia on nautittu jo vuosia, kasvovoiteet ovat vielä vieraita.

Mainoksia olen nähnyt, enkä tiennyt olevan kotimainen. En ole kokeillut.

Nimen olen kuullut ja olisi ihana päästä kokeilemaankin

Tuttu tuote paljon käytetty

Käsivoidetta olen kokeillut ja tykännyt! Kotimainen kiinnostaa aina ?

En ole kokeillut, käsivoide varsinkin alkoi kiinnostamaan 😀

En ole kuullutkaan tuotteista,voisi olla sopivia kuivalle iholleni 🙂

Nimen olen kuullut ja nähnyt mainoksia. Olisi kiva päästä kokeilemaankkn kovin kehuttuja tuotteita.

Shampoota olen muistaakseni joskus kokeillut

Nimi on tuttu, mutta en ole käyttänyt koskaan. Nyt alkoi kiinnostaa kun kerroit niistä enempi, eli olisi kiva kokeilla 🙂

Nimen olen kuullut, mutta en ole käyttänyt koskaan tuotteita. Nyt alkoi kiinnostaan, kun kerroit niistä enempi 🙂 Eli kiinnostaisi kyllä kokeilla 🙂

Olen saanut ystäviltäni hyvää palautetta Elivon tuotteista,mutta ei ole tullut itse hankittua.Mielelläni kokeilisin.

En ole vielä kokeillut mutta ystäväni on kehunut

Juu, olenpa kokeillut,käsivoidetta, suihkusaippua, hiustenoitosuihketta ja shampoota. Ja kyllä olen ihastunut sarjaan, hiustenhoitosuihke oli erinomainen… tai kaikki oli erinomaisia. Innoissani lähtisin kokeilemaan kasvojenhoitotuotteita.

Elivon vitamiinit ovat jotkun tuttuja. ihonhoitotuotteita en ole muistaakseni kokeillut vielä ollenkaan.

Olen käyttänyt Elivon laktoosin pilkkoja pillereitä jota myös yli 5-v voivat käyttää ja käsivoidetta, argiinia on hyvä aminohappo elimistössä..

En ole kokeillut , kiinnostaa kovasti. Herkkäihoisena on aika vaikea löytää sopivia tuotteita.

En ole kokeillut vielä =)

En ole ennen kyseisistä tuotteista kuullutkaan! Mielenkiinto heräsi kyllä, ja olisi mahtavaa päästä testaamaan.Itselläni on hieman hankala iho, ja tuntuu ettei mikään rasva taikka pesuaine auta kunnolla. Joskus vaikutus on jopa pahentava,mutta kuitenkin ajattelin nyt näiden arvontaan osallistua luottavaisin mielin 🙂

ELIVO KAPSELLEIHIN OLEN NIITÄ KÄYTTÄNYT KOSKA NE PILKKOVAT MAITOSOKERIA JA KÄSIVOIDETTA SIKSI KUN SIINÄ ON AMINOHAPPOA SE VIRKISTYTTÄÄ KÄSIEN IHOA.

en ole kokeillut

Kokeilematta vielä,mutta monesti olen katsellut apteekissa. Kiinnosta erityisestipuhdistustuotteet.

En ole kokeillut Erityisesti kotimaisuus ja hellävaraisuus kiinnostaa

Hajusteettomuus kiinnosti, en ole käyttänyt aiemmin.

En ole kokeillut ja merkki on minulle tuntematon.

En ole kokeillut, mutta kiinnostaa koska itselläni on herkkä ja kuiva iho. Eniten kiinnostaa juuri kasvovoide ja kasvovesi.

En ole kokeillut, mutta kiinnostaa kovasti koska ihoni on herkkä ja kuiva. Eniten kiinnostaa tietenkin kasvovoide ja kasvovesi.

Ei oo ennestään tuttuja! 🙂

Rakastan käsivoidetta ja kasvovoidekin on ollut. Mutta lähiapteekista sitä ei enään myydä. Mutta haluisin kokeilla enemminkin.

Rakastan käsivoidetta ja kasvovoidekin on ollut. Mutta lähiapteekista sitä ei enään myydä. Mutta haluisin kokeilla enemminkin. Siis käsivoide on tosi hyvä.

Merkin tuotteita olen nähnyt useasti apteekin hyllyillä, mutta vielä ei ole mukaan tarttunut. Testaisin mielelläni näitä kotimaisia tuotteita.

Tuotteet eivät ole tuttuja. Olisi kiva kokeilla olisiko niistä apua kuivalle iholle.

elivo on nimeltä tuttu, mutta en ole vielä käyttänyt. tuotteet vaikuttavat tehokkailta. 🙂

eivät ole tuttuja entuudestaan mutta olisi kiva kokeilla..hyvä ja laadukas tuote varmaan

En ole kokeillut, mutta haluaisin kyllä jos vaikka auttaisivat rutikuivaan naamaani.

En oo ikinä kokeillut, mutta vaikuttaisi omalle tuoksuherkälle iholleni sopivalta eli kiinnostus heräsi. 🙂

Käytän Elivo-kasvovettä. Sopii minulle todella hyvin. Ei kirvele ja jättää ihoni raikkaaksi ja puhtaaksi. Tähän asti kokeilemistani suosikkini! Lisäksi olen käyttänyt Elivo syväkosteuttavaa kasvovoidetta sekä Argan käsivoidetta. Myös ne sopivat.Myös entsyymivalmiste testattu. Myös joku D-vitamiineista ollut käytössä, en muista mikä niistä. Arvostan tuotesarjaa kotimaisuuden vuoksi!

En oo ikinä kokeillut, mutta vaikuttaisi omalle tuoksuherkälle iholle sopivalta tuotteelta, joten kiinnostus heräsi 🙂

Uusi tuotemerkki minulle…Kuulostaa hyvälle..

En ole kokeillut, mutta vaikuttaisi sopivalta tuotteelta omalle tuoksuherkälle iholle eli kiinnostus heräsi. 🙂

En ole kokeillut, mutta vaikuttaisi sopivalta tuotteelta omalle tuoksuherkälle iholle eli kiinnostus heräsi 🙂

En ole kokeillut, mutta vaikuttavat omalle tuoksuherkälle iholleni sopivilta tuotteilta eli kiinnostus heräsi. 🙂

En ole kokeillut, mutta vaikuttaa omalle tuoksuherkälle iholleni sopivilta tuotteilta eli kiinnostus heräsi. 🙂

En ole kokeillut, mutta vaikuttaisi omalle tuoksuherkälle iholleni sopivilta tuotteilta eli kiinnostus heräsi. 🙂

En ole kokeillut, mutta vaikuttaisi omalle tuoksuherkälle iholleni sopivilta tuotteilta.

Ei ole tuttu, olisi kiva kokeilla.

hyviltä vaikuttaa , ois kiva kokeilla

En ole kokeillut vielä.

En ole kokeillut, mutta kiinnostaisi kokeilla, sillä ihoni on varsinkin talvella todella kuiva.

En ole kokeillut. Kiinnostaa kyllä, koska hajusteyliherkälle on tuotteita melko vähän olemassa, jos ei perusvoiteita lasketa mukaan.

en ole testannut, jotan kiinostaisi…

En ole kokeillut ainakaan vielä, mutta kuulosti hyvältä ja innostavalta. Meikkaan melko vähän, mutta ihonhoitotuotteita käytän jonkin verran. Viimeksi testaillut LV:n uutuutta (kosteuttava misellivesi).

Elivon tuotteita en ole käyttänyt.Minulla on atooppinen taiveihottuma ja allergiat.Kiinnostuin tuotteista

Elivon tuotteet eivät vielä ole tulleet tutuiksi, joten olisi kiva niitä testailla.
Seija

Olen kokeillut Elivon Ruoansulattajaa. Oli ihan tarpeen ja masu tykkäsi. Voin ilolla suositella ähkyvatsoille!

Nimenä tuttu, en ole käyttänyt.

Eipä ole vielä tullut kokeiltua. KArvanaamakin kaipaa hoitoa 😉

Olen kokeillut ja olen tyytyväinen tuotteiden käyttäjä, suosittelen koko perheelle käyvät tuotteet.

Nimenä merkki on tuttu, käsivoidetta olen kokeillut, tykkäsin. Puhdistusvaahto vaikuttaa mielenkiintoiselta, testaisin tuotteita mielelläni.

En ole kokeillut, kotimainen tuote kiinnostaa.

Olen kokeillut ravintolisiä ja D-vitamiini säännöllisessä käytössä. Mukavaa, että sarja laajenee 🙂

Vaikka merkki on tullut tutuksi, en ole vielä käyttänyt Elivo-tuotteita. Kiinnostaisi kovasti päästä kokeilemaan.

Ei ole minulle tuttuja tuotteita, mutta tosi mielellään testaisin.

En ole kokeillut Elivon tuotteita, mutta kiinnostaisi kovasti. Kotimaisuus on plussaa 🙂

Haluaisin mielelläni kokeilla tuotteita

En ole kokeillut

En ole kokeillut mut kiinnostas kovasti testata sopisiko minulle kun minulla on tosi kuiva iho ja olen allerkinen monille aineille….

En ole kokeillut aikaisemmin, mutta mielelläni kokeilisin uusia tuotteita vertailun vuoksi.

Elivo on tuttu, on tullut joskus lisäranvinteita testattua ja kasvovoidetta myös.

Puhdistusvaahtoa kokeilin monta, monta vuotta sitten ja tykkäsin paljon, mutta jostain syystä unohdin kokonaan Elivon olemassaolon :’D ehdottomasti kiinnostunut kokeilemaan sarjan muitakin tuotteita 🙂

Vitamiineja olen koittanut, ihonhoitotuotteita en 🙂

En ole testannut mitään mutta suomalaiset ja suomessa tehdyt tuoteet kiinostaa minua. Tämä merkki on ollut jo hetken ostoslistallani, mutta odotan että edelliset tuoteet tulee käytettyä loppuun. Olen viime vuosina alkanut kiinnittää huomiota kotimaisuuteen ja ”puhtaisiin tuotteisiin” niin kosmetiikassa, vaatteissa kun ravinnossakin. Olen pyrkinyt myös vähentämään ns. turhaa kulutusta, ja ostanut tuotteita vasta sitten kun niitä todella tarvitsen, enkä vain siksi että joku olisi kiva. Mutta tämä tuote olisi ehdottomasti kiva! 🙂

En ole valitettavasti päässyt vielä kokeilemaan 🙂

En oo kokeillut, kovasti kiinnostaisi!

Elivo on vain nimeltä tuttu, kiinnostaa kokeilla.

En ole vielä kokeillut Elivon tuotteita.

Elivo on tuttu minulle ja käytänkin ihoni hoitoon tuotteita koko ajan.

käsivoidetta olen käyttänyt, käteni ovat hyvin kuivat ja herkät ja ihan voin suositella!

Oon kerran aiemminkin voittanut Elivo-tuotteita arvonnasta, en olis muuten osannut näitä hankkia ja kokeilla. Huipputuotteita!

kasvovettä joskus kokeillut..kiinnostaisi kokeilla muitakin, kun on herkkä iho..

Elivo kuulostaa ihan kasvisrasvatuotteelta eli myyntinimi ei ole houkuttanut aiemmin, mutta nyt videon jälkeen voisin olla innostunut kokeilemaan, kiitos kivasta esittelystä.

en ole kokeillut mutta kiinnostais

En ole ennen kuullutkaan Elivosta. Olisi jo sen vuoksi kiva testata tuotteita, kun en ole merkkiä ennen kokeillut.

Tarttis saada jotain uutta kun iho on kyllästynyt entisiin. Tämä vois olla kiva ja sopiva.

Etsin uutta tuotetta. Voisi olla tämä!

Etsin uutta tuotetta Olisiko tässä?

Olen käyttänyt tuota käsivoidetta, sain sen Livboxista ja tykkäsin kyllä. Muita en ole kokeillutkaan, oman paikkakunnan apteekissa ei Elivoa näytä vielä olevan.

Osallistun arvontaan.

On tuttuja tuotteita, hyväksi havaittu!

En ole kokeillutn, näyttää raikkailta

Pidän raikkaista ja luontoa lähellä olevista tuotteista. Siksi Elivon tuotteet kiinnostavat.

Olisi mukava päästä kokeilemaan tuotteita!

En ole kokeillut ja kokeilen ehdottomasti jos satun voittamaan arvonnassa

Nimenä tuttu, mainoksia olen nähnyt. Itse en ole vielä kokeillut. Ihan kevään vihreä väri pakkauksisssa.

Olen käyttänyt kasvovettä ja syväkosteuttavaa kasvovoidetta. Vaikka olen hajusteyliherkkä, näistä ei ole tullut oireita. Tuoksu on miellyttävä hypo.-tuoksu. Varsinkin kasvovoide on erityisen miellyttävän tuntuinen.

Käsivoidetta ja vitamiineja olen kokeillut, mutta olisi kiva päästä kokeilemaan myös ihonhoitotuotteita!

En ole kokeillut, mutta mielenkiinnolla testailisin 🙂 Etsin yhä täydellistä käsivoidetta omille superkuiville käsilleni ja tuo kuulostaa lupaavalta 🙂 Kotimaisuus on aina plussaa! 🙂

Laadukkaita tuotteita, tulisvat tarpeeseen

En ole kokeillut näitä tuotteita.

Tuttu tuote, hyviä ovat

Osittain tuttu mainonta. Vaikuttaa jotenkin tehokkaalla ja luotettavalta. Nyt kokeilemaan ja ilon kautta käyttämään pian!

En ole näitä tuotteita kokeillut. Kunnon käsirastaa en ole vielä löytänyt, voisin kokeilla Elivonia, jospa siitä löytyisi apu

Haluaisin päästä testaamaan näitä tuotteita 🙂

OLEN KUULLUT MUTTA EN KOKEILLUT YHTÄÄN TUOTETTA, KIINNOSTAISI KYLLÄ KOVASTI KOTIMAISUUDEN TAKIA 🙂

Eikä, pahoittelut caps lockista kommentissani, kissa käveli näppäimistöllä sitä kirjoittaessani ja pisti sen päälle 😀

Ihana! ?

Elivo on kyllä tuttu merkki, olen käyttänyt tuota puhdistusvaahtoa ja tykkäsin kyllä tosi paljon siitä.

Eno ole kokeillut, mutta mielelläni kokeilisin.

Olen kokeillut ja erittäin hyväks todennut, mut ei sovi opiskelija budjettii, jote voitto ois kyl mahtava

En ole ennen kokeillut, mutta esittelysi myötä ehdottomasti haluaisin!

En ole Elivon tuotteita vielä kokeillut 🙂

Ei tuttu.

joopajoo

En ole Elivon tuotteita itse käyttänyt, mutta kivahan niitä olisi päästä testaamaan.

En ole kokeillut, mutta mielelläni kyllä testaisin. Vaikutti hyviltä näin pikaesittelyn jälkeen.

En ole aiemmin kuullut, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta. Tuotteiden ulkonäkö/pakkaukset ovat ainakin todella raikkaita ja mielyttäviä.

En ole kokeillut, mutta nyt olisi loistava mahdollisuus testata.

En ole vielä päässyt kokeilemaan.

En ole kokeillut oispa kiva päästä testaamaan 🙂

Elivon ihonhoitotuotteet testaamatta , mutta todellakin kiinnostavat tuotteet 🙂

käsirasvaa olen kokeillut ja kulkee töissä mukana nytkin 🙂 muut tuotteet kiinnostavat kovasti varsinkin kun ihoni on (iän?) myötä herkentynyt.

Vain shampoot ovat tuttuja!

Mukaan arvontaan. Uusi merkki minulle.

Mukaan arvontaan. Uusi merkki myös minulle.

Elivo ei ole tuttu, mutta olen kiinnittänyt huomiota raikkaisiin purkkeihin/paketteihin. Nyt kun kuulen, että on suomalainen tuote kyseessä, kiinnostus kasvoi vielä enemmän.

En ole vielä käyttänyt, laadukkaat kotimaiset tuotteet kiinnostavat ja tekisi mieli kokeilla

Ei ole tuttu mutta kokeilisin mielelläni

Merkki on tuttu vain nimeltään. Jostain syystä en uskalla poiketa usein tutusta ja turvallisesta. Ehkä pitäisi…

Enpä ole aiemmin testaillut. Kotimaisuus on kyllä aina plussaa 🙂 Arvonnassa mukana.

JOku Elivon rasva minulla ollut mutta siitä on aikaa. Hyvä se oli, en vain tiedä miksi ei tullut sitten sitä uudemman kerran stettua. Mutta arvonnassa ilman muuta mukana, sen verran laatukosmetiikkaa tämä n että todellakin käyttäisin.

Elivon rasva oli mminulla joskus, mutta en tiedä miksi ei tullut sitten sitää lisää ostettua. Hyvä rasva oli ja mukana ehdottomasti arvonnassa, sen verran laatukosmetiikkaa Elivon tuotteett että tuli kyllä käyttöön.

Elivon rasva ollut joskus ja se oli oikein hyvä. En tiedä miksi en ostanut lisää kun se loppui. Mukana arvonnassa. Elivo on kyllä laatukosmetiikkaa jota taatusti tulisi käytettyä.

olen kuullut merkistä mutten ole käyttänyt

Nimi tuttu mut en ole kokeillut,kokeilisin mielelläni

Elivon kosteusvoide on ollut joskus ja tykkäsin paljon. Näitä muitakin tuotteita olisi kiva kokeilla.

Valitettavasti en ole päässyt kokeilemaan.

Elivon puhdistusvaahtoa olen käyttänyt joskus aikaa sitten, oli kiva tuote. Muita ei olekaan tullut testailtua. 🙂

Käsivoide on tuttu ja hyväksi havaittu. Haluaisin mielelläni kokeilla noita kasvotuotteita!

Olen kuullut, mutta en kokeillut ?

Elivo on tuttu vain nimenä. Puhdistusvaahdot kiinnostavat aina.

En ole kokeillut. Mukana arvonnassa

Aiemmin käyttänyt vitamiineja, en tiennyt että on myös ihonhoitotuotteitakin.
Vaikuttavat hellävaraisilta ja luonnonmukaisilta tuotteilta.

Joitakin voiteita olen kokeillut, muita vielä en. Mielelläni kyllä tutustuisin sarjaan laajemminkin!

Elivon puhdistusvaahto on ihana, todella mukava tuoksu ja hyvä koostumus! Myös kasvovesi ja kasvovoide olisi tietysti mukava testata, kun kehuit ainesosia ja luonnonraaka-aineita, vakkei luonnonkosmetiikkaa nämä olekaan.

Mukana arvonnassa

Joitakin tuotteita olen kokeillut

En ole kokeillut, kuullut olen nimen. Kotimaisuus onkin kiva juttu, tarvii tutustua =) Mukana arvonnassa ehdottomasti!

Tuttu ja hyväksi todettu tuote! Mukana arvonnassa!

Vitamiineista on aiempaa kokemusta, mutta ei ihonhoitotuotteista

Tuttu vain nimeltä. Kiinnostaa kylläkin.

Nimeltä tuttu, en ole käyttänyt.

Joskus olen kokeillut jotain voidetta, mutta sarja on jäänyt minulta unohduksiin. kiinnostaa kyllä!

saattas ollla hyviä

ihania tuotteita

Nimeltä tuttuja. Käsivoide etenkin kiinnostaa.

Olen nähnyt mainoksia, mutta en ole vielä kokeillut, kotimaisuus on plussaa.

olen kokeillut ja toimivat

Mulla on tällä hetkellä käytössä Elivon hiuksiin suihkutettava hoitoaine, käsivoide ja mustikkainen vartalovoide. Olen käyttänyt myös kasvojen puhdistusvaahtoa. Pidän näistä kovasti, koska ne sopivat iholleni, tuoksuvat miedosti hyvälle ja virkistävät. Kotimaisuus on aina plussaa!

Kiinnostaa kovasti,ihon kanssa on ongelmia,erittäin kuiva.Nimi tuttu,käyttökokemusta ei ole.

Tuo video oli aivan yliveto. Esitit asian niin rauhjallisesti,että rupesi oikein naurattamaan. Ei ylimainostusta.
Mä olen harkinnut apteekkimekkeihin siirtymistä ,koska ihoni on muuttunut herkemmäksi ja haluan laadukkaan edullisen konstailemattoman sarjan. Voiko ihanampaa ollakaan kuin kasvovesi myös silmämeikille.
En enää haluaisi sata purnukkaa joista jämät heitän pois kun pelkään bärskiintyneen. Kiitos videosta.

Kiitos! Kiva kun pidit videosta. 🙂 Toinen osa videoista tulee lähiaikoina. Siinä teen sitten puhdistuksen tuotteilla, niin pääsette katsomaan tuotteita käytössäkin.

Mukana ollaan, ihan kivat tuotteet tarjolla.

Houkuttaa kokeilemaan 🙂

Elivon tuotteet ovat tuttuja vain tablettimuodossa

Voisin kokeille Elivon tuotteita, varsinkin jos löytyy couperosa iholle seerumeita & psoriakseen sopivia voiteita.

Elivo on hyvä ja luotettava merkki.

Atopiitikkona olisi kokeiltava tuota Elivoa.

Atopia iholle kokeilun arvoinen tuo Elivo.

laatumerkki

Laadukkaita tuotteita

Pari aiempaa kokemusta on Elivon tuotteista ja oikein hyviä molemmat, mieli tekis testailla tätä merkkiä enemmänkin ?

Olen käyttänyt shampoota ja saippuaa ja ovat miellyttäviä tuotteita ja hajusteet ovat miellyttävän mietoja mutta on myös hajuton versio noista.

Olisipa ihana voittaa

Nimi on tuttu, En ole kuitenkaan tuotteita käyttänyt.

Nimi on tuttu ja vitamiinit,mutta ihonhoitotuotteita ei ole tullut kokeiltua,jospa nyt pääsis

En ole vielä ehtinyt kokeilla. Pakkaukset raikkaan näköiset ja luonnonläheinen. Pakko varmaan testata.

Ei ole kokemusta, haluaisin kyllä kokeilla, vaikuttavat laadukkailta!

En ole käyttänyt, mutta voisin ehkä käyttää tulevaisuudessa

En ole käyttänyt, nimeltä vain tuttu merkki.

Olispa kiva päästä kokeilemaan, ei ole minulle tuttuja tuotteita 🙂

Minulle Elivon tuotteet eivät ole muuten kuin nimeltä tuttuja. Katsomani videon perusteella Elivon tuotteet rupesivat kuitenkin kiinnostamaan niin paljon, että ajattelin pinkaista apteekkiin mahdollisimman pian, ja ostaa humautan monta Elivon tuotetta kerralla. =)

En ole kokeillut, mutta haluaisin kyllä. iän myötä on iho alkanut kovasti kuivumaan.

kovasti kiinnostava, entuudestaan tuntematon tuotesarja

outo entuudestaan, kiinnostaisi kokeilla

Elivon rautatabletteja käytän tälläkin hetkellä. Kiva olisi päästä kokeilemaan myös muita heidän tuotteitaan! Olen siirtynyt muutenkin lähes kokonaan apteekkikosmetiikkaan rasvojen ja kasvojen puhdistuksen osalta ☺

kiinnostaisi kyllä 🙂

En ole vielä kokeillut, mutta mainoksista on tuttu merkki

Olen joskus vuosia sitten käyttänyt jotain Elivon tuotetta, en ollenkaan muista mikä oli kyseessä. Mielikuvani on, että Elivo on laadukas ja puhdas tuotemerkki. Olisi kiva päästä kokeilemaan useampia tuotteita, jospa niistä löytyisi uusia kestosuosikkeja :).

Merkki on nimeltään tuttu, mutta en ole vielä kokeillut. Kiinnostaisi kokeilla!

Elivon ihonhoito-ihanuuksien kokeilu kiinnostaisi ehdottomasti! tuotteet vaikuttavat todella hellävaraisilta talven kuivattamalle iholle. Elivon vitamiinit ovat tuttuja, mutta nämä tuotteet olisivat täysin uusia 🙂

Omega kolmosta Elivolta olen käyttänyt. Luotan kotimaiseen ja haluaisin tutstua Elivoon paremmin, myös ihonhoito-tuotteisiin!

Tuotemerkin tiedän mutta en ole tainnut ikinä käyttää heidän tuotteitaan. Varsinkin puhdistusvaahtoa haluaisin päästä kokeilemaan. 🙂

Kiinnostavia tuotteita. Ovat myös kohtuu hintaisia

Kiitos, hyvä postaus. En ole kokeillut enkä tiennyt mitään kyseisestä merkistä,tokmannissa huomasin sitä olevan. En ole uskaltanut ostaa koska olen atooppinen ja useat tuotteet menneet hukkaan kun eivät ole sopineet. Nyt odotan seuraavaa postaustasi mielenkiinnolla.

Nimi on tuttu, mutta tuotteet ei. Olisi siis mielenkiintoista kokeilla koska ihoni on kuiva ja hajusteet ovat monissa liian voimakkaita. Kotimaisuus viehättää, sillä valmistaja tuntee paremmin suomalaisten ihotyypit. Myös edullisuus on etu sillä pienet tulot vaativat pienet menot.

suosittelen tuotteita lämpimästi

Kumpa innostuisin kasvoveden käyttäjäksi tämän tuotesarjan myötä

Nimenä tuttu, en ole kokeillut. Kotimaisuus on in!!!

Käsivoide on tuttu 🙂

Kiinostava tietopaketti

Kiinnostav tuote-esittely

Iho on ihmisen suurin elin ja haluan pitää omastani erityisen hyvää huolta. Tämä tuoteperhe on ihan uusi tuttavuus, mutta kuulostaa heti tosi lupaavalta! Kotimaisuus kunniaan ja iholle elinvoimaa, toivottavasti onnetar suosii, tämä olisi ehdottomasti tutustumisen arvoinen tuoteperhe!

En ole vielä kokeillut, mutta tuttu merkki omegoiden kohdalta.
Olisi kiinnostusta kyllä kokeilla muitakin tuotteita.

Nimi on tuttu, mutta tuotteita en ole vielä kokeillut.

Tuotenimi on tuttu, mieleni tehnyt kokeilla jo pidempään. Arvonta kiinnostaa aina.

Kuullut paljon, en kokeillut. Jospa nyt.

Kelpaa minulle! tuttu brändi.

Nimenä tuttu, tuotteita en ole kokeillut. Enpä tiennyt, että on kotimainen sarja. Ehdottomasti pitää testata.

Tuotenimi on tuttu, mutten ole itse kokeillut ko tuotteita.

kokeiltu on ja hyväksi havaittu, kotimaisuus iso plussa

En ole tutustunut, ei ole apteekissa osunut silmään. Syy varmaan siinä, etten kovinkaan usein käy apteekissa 🙂 Olisi mielenkiintoista kokeilla.

Tuotenimi on tuttu, mutten ole itse kokeillut näitä tuotteita.

Kovin tuttu nimi mutta en ole vieläkään kokeillut

Kiinnostava tuote-esittely. Käytän säännöllisesti laadukasta Elivon Arganöljyä ja
muitakin hienoja Elivo-tuotteita.

Vain nimi on tuttu

On jonkin verran tuttu.Uusia tuotteita on aina kiva testata eniten kiinnostaa kasvovesi

Olisi ihanaa päästä kokeilemaan muitakin elivon tuotteita,käsivoide onkin entuudestaan tuttu ja hyväksi havaittu.

Hei, eipä ole siten tuttu, että olisin vielä kokeillut. Tosin en ole vielä löytänyt mielestäni ikääntyneelle iholleni, vaikka olen kokeillut niin kotimaisia kuin ulkolaisiakin tuotteita. Toivottavasti Elivo olisi sellainen.

Lahjaksi oon joskus ostanu, mutta ite en oo käyttäny vielä.

En ole kokeillut mutta mielelläni kokeilen atooppiselle iholle ja pojalleni myös.

Kiitos mielelläni kokeilisin,vaikuttavat laadukkaille.

Tuotenimi on tuttu, mutta en ole vielä testannut

Olen kokeillut, puhdistusvaahto oli ihana! Kasvovesi toimi myös. Muita en ole kokeillut mutta kiinnostaisi.

Tuotenimi on tuttu, mutta en ole vielä testannut

Nimen olen kuullut muuten tuntematon tuote.

Elivon tuotteita en ole käyttänyt. Kotimainen tuote ja kasvovesi jota voi käyttää silmämeikin puhdistamiseen kiinnostavat minua.

Tuotemerkki on tuttu mutta en ole kokeillut sitä.
Kotimaisuus kiinnostaa ja kasvovesi joka soveltuu silmämeikin puhdistamiseen.
Mielenkiinto heräsi ja arvontavoitto olisi mieluinen.

en ole kokeillut, nimi on kyllä tuttu

nimen tunnen mutta en ole testaillut

En ole kokeillut, mutta vaikuttaa hyvältä sarjalta.

olen testannut paria tuotetta, ja tykkäsin!

Ei ole tuttuja, vielä 🙂

Elivon lisäravinteet käytössä, mutta ihonhoitotuotteet uusi tuttavuus.

En ole kokeillut

olisi kiva päästä kokeilemaan 🙂

Ravintolisät, kuten maitohappobakteerit on tuttuja. Ulkoisesti on vielä kokeilematta. 🙂

Ehkäpä seuraava ihonhoitotuoteostos on ELIVO.

Elivon puhdistusvaahtoa olen kokeillut ja todennut tuotteen hyväksi eli sen on tällä hetkellä käytössäni oleva putsari. Muita tuotteita en ole vielä kokeillut.

En ole koskaan Elivon tuotteita käyttänyt, mutta kuullut olen. Kilpailuun osallistun, koska tälläisenä kosmetiikka hamsterina kaikki uusi kiinostaa 🙂

En ole vielä kokeillut Elivon tuotteita. Luotan apteekkien kosmetiikkaan, sillä niistä en ole vielä saanut allergiaoireita.

Tuttu mutta vieras.Käsi,kuiva:kissa putsaa,linnun ruokaa putsaa…liikaa.Haavoja.Jipii!Kasvot,rasvaa;poistaa!Ikä (50v.),huh,outua?Aamulla peilaan:voita?Kääk! Elivon autaa?Piis! :/

Jep. Olen kokeillut. En ihonhoitotuotteita, mutta vitamiinivslmisteita.

Tuotteita olen meidän kaapeissa nähnyt. Itse en ole kokeillut – vielä 🙂

en oo kokeillu vielä,nyt aion laittaa hankintalistalle;sopivat varmasti mun herkälle iholle ja nenälle

en ole kokeillut

Muutamia Elivon tuotteita oon testannu, ainakin käsirasva ja hiuksiin jätettävä hoitosuihke on ollu mieluisia.

Paria Elivon tuotetta oon testannu, tykkäsin.

En ole vielä kokeillut, kuullut olen.

Käsirasvaa olen kokeillut, hyvältä vaikutti. Kiinnostaa kotimaisuuden ja luonnollisuuden vuoksi.

Tuotenimi on tuttu, saattaa olla että jotain käsirasvaa tullut käytettyä kun iholla oli jotain vaivaa

En ole vielä kokeillut, mutta kiinnostaisi kyllä kovasti kokeilla, vaikuttavat hyville tuotteille! 🙂

Olen n. vuosi sitten kokeillut Elivon vitamiinilisiä. Näitä ihonhoitotuotteita en ole Elivolta kokeillut, mutta mielelläni niitä testaisin 🙂 En itseasiassa tiennytkään, että Elivo on kotimainen merkki

Elivo ei ole tuttu tuote, mutta osallistun arvontaan jos voittaisin ja saisi kokeilla.

Elivo tutustumisen arvoinen tuote ja osallistun arvontaan.

kiitos kilpailusta, katsoan videon myöhemmin, haluan mukaan arvontaan

En ole kuullut merkistä, muutta vaikuttaa kyllä tutustumisen arvoiselta.

Ravintolisät tuttuja. Ihonhoito ei

Käsirasvaa olen käyttänyt, muita tuotteita en.

Mukana

Ei ole tuttu, mutta videon perusteella tekisi mieli testata!

en ole tesrannut mitään tuotteita haluaisin kyllä jo tuo ihotuote vaikuttaa hyvälle pitäis testata 🙂

vitamiinia olen joskus kokeillut muita tuotteita en vielä
mukana arvonnasssa

Nimi on tuttu, mutta tutustunut en ole,kiinnostaisi kyllä.

Elivon vitamiinit ei ole tuttuja.
Olisi mukava voittaa ja kokeilla.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *