Glitz & Glam

Jouluinen suukkosuu sävyllisillä Eight Hour -huulivoiteilla

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuotteet saatu PR-toimistolta

Huulipunat taitavat olla aika epätrendikkäitä juuri nyt, kun kasvomaskien käyttö on yleistynyt ja kotona vietetään aikaa tavallista enemmän. Etätyöskentelyssä täytyy välillä avata kamera Teamsissä tai Zoomissa, jolloin pääsee näyttäytymään muillekin ihmisille ilman maskia.

Kaikki tai ainakin lähes kaikki tuntevat Elizabeth Ardenin klassikkovoiteen, Eight Hour Cream, jonka nostin esiin viimeksi 5 parasta ihonhoidon kulttituotetta -postauksessa. Tuo jo sataa vuotta lähentelevä klassikkovoide on saanut vuosien saatossa oman tuotesarjan, jonka tuotteet ovat ihastuttaneet minua.

Erityismainintoina kosteuttava kasvosuihke ja aurinkosuojakertoimellinen päivävoide.

Eight Hour -huulivoiteitakin on ollut jo pitkään niin puikko-, tuubi- kuin purkkimuodossa. Sarjasta löytyy myös sävyllisiä huulivoiteita, jotka ovat kuin hoitavia huulipunia. Purkki- ja tuubivoidetta olen testannut aikaisemmin, nyt sitten myös sävyllistä puikkoa.

Huulia hoitavan puikon kerrotaan sisältävän E-vitamiinia, joka antaa huulten herkälle iholle antioksidanttista suojaa. Lisäksi huulivoiteessa on aurinkosuojakerroin 15, joka suojaa auringon haitallisilta UV-säteiltä.

Näissä on kevyesti se Eight Hour -voiteen ominaistuoksu, mutta aika miedosti kuitenkin. Jos et tiedä, miltä klassikkovoide tuoksuu, niin kuvailisin tuoksua pihkaiseksi.

Lue myös: Joulumeikki & arvonta

Verkkokauppojen kuvissa sävyt näyttävät paljon tummemmilta kuin todellisuudessa ovatkaan. Sävytettyjen huulivoiteiden koostumus on läpikuultava, joten niiden käyttökin on hyvin helppoa ja vaivatonta.

Sopivat myös kevyesti sipaistuna kasvomaskin alle käytettäväksi, jos mattainen huulipuna ei tunnu omalta jutulta. Minulla on sellainen jännä juttu. Vaikka kukaan ei maskini taakse näekään, minun on pakko laittaa jotain huuliini. Siksi olenkin käyttänyt sävyllisiä huulivoiteita.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Tinted Lip Protectant Stick – 04 Plum

Valitsin nämä sävyt silloin, kun olin vielä blondi. Siksi ajattelin, että tämä Plum näyttää minulla todella makealta. Kun vaihdoin hiusteni väriä persikkaiseen, pelkäsin, ettei tämä syvä rusehtavan punainen sopisi. Yllätyin, kuin kivasti Plum sopii myös lämpimän hiusvärini kanssa.

Plum on juuri sellainen sävy, joka näyttää todella makealta myös meikkaamattomienkin silmien kanssa. Vain kulmat kuosiin ja rusehtavaa sävyä huuliin, niin tyyli on valmis.

Tällaiset rusehtavat punaiset antavat jotenkin särmää lookiin kuin lookiin, vaikka se olisi minimalistinenkin. Plum antaa hieman grunge-henkisyyttä tyyliin. Erittäin kiva versio täysin peittävien ja mattaisten huulimeikkien sijaan.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Tinted Lip Protectant Stick – 05 Berry

Berry on takuuvarma sävy, oli sitten minkä väriset hiukset tahansa. Raikastaa ilmettä ja saa kasvot hehkumaan. Tällaiset raikkaat punaiset toimivat aina ja kuuluvat minun luottosävyihini.

Kun koronatilanne oli Kouvolassa hyvä vielä 1-2 kuukautta sitten, kävimme mieheni kanssa kaksistaan ulkona syömässä. Taksissa käytimme kasvomaskia mennen tullen, joten valitsin huuliini sen vuoksi tämän Berryn. Ilmettä raikastava, helppo lisätä ja parempi valinta kasvomaskin alla käytettäväksi kuin perinteinen huulipuna tai -kiilto.

Koska huulivoiteessa on hieman vahamaisen jähmeä ja läpikuultava koostumus, en ollut ollenkaan sotkussa, kun otin kasvomaskin pois taksista noustuani. Toki, jos maski kovasti osuu huulille, niin varmaankin silloin voi sotkua syntyä.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Tinted Lip Protectant Stick -sävyhuulivoide on mukavan huoleton. Vaikka se kuluu huulilta, kuten sävyhuulivoiteelta voikin odottaa, niin se kuluu sievemmin kuin kunnon huulipuna. Ei näytä ollenkaan pahalta. Tällaiset huulituotteet ovat täydellisiä juuri heille, jotka eivät pidä huulipunasta, mutta haluaisivat huulivoiteen tuntuman ja aavistukset väriä ilmeeseen.

Yllätyin, miten hyvin näiden Elizabeth Ardenin sävyt pysyvät huulilla. Paljon pitkäkestoisempia kuin Baby Lipsit, mutta eivät toki yhtä pitkäkestoisia kuin kunnon huulipunan kestävyys.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Tinted Lip Protectant Stickin maku tulee aavistuksen suuhun. Se on ehkä ainut ei-niin-kiva seikka, mutta maku ei onneksi ole voimakas. Mutta kuten aina, tämäkin on jokaisen oma kokemus. Minua se ei häiritse, mutta huomasin sen.

Olen havainnut, etten oikeasti jaksa jouluaattona pitkään pitää yllä kunnollista huulimeikkiä. Lopulta pyyhkäisen ne misellivedellä pois ja sipaisen just jotain läpikuultavaa huulipunaa.

Siihen tämä Elizabeth Ardenin Berry on ihan täydellinen! Saattaa olla, että alkuillasta vielä kikkailen kimalteisen, punaisen huulipunan kanssa, mutta illalla sipaisenkin jo Elizabeth Ardenin huulille.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Tinted Lip Protectant Stick -sävyhuulivoiteita myyvät ainakin Stockmann, *Cocopanda, *Bangerhead, *Kicks, ja *Eleven. Hinnaltaan Elizabeth Ardenin sävyhuulivoiteet ovat 20-30 euroa / 3,7 g.

Muista käydä osallistumassa jouluarvontaani! Klikkaa sinne tästä linkistä!

Minkälaiset ovat sinun jouluiset huulet: ei mitään, huulivoide, sävyhuulivoide vai kunnollinen huulimeikki?

Lue myös:

Söpöimmät makuhuulivoiteet

5 parasta kosteuttavaa kuultopunaa

Vinkki pehmeämpiin ja sileämpiin huuliin

Lue myös

X