Glitz & Glam

Huulivoide kuin huulipuna – Labello Crayon Lipstick

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Tuotteet saatu PR-toimistolta

Oikein ihanaa 2. pääsiäispäivää ja alkanutta viikkoa! Haluatteko kuulla kokemuksia ja nähdä kuvia tutun huulivoidemerkin huulipunamaisista tuotteista? Haluan esitellä nämä edulliset huulituotteet, jotka ovat huulivoide ja huulipuna samassa.

Sain joskus viime vuoden puolella PR-lähetyksen. Labello lanseerasi Suomessa huulituotteita, jotka ovat yhtä värikkäitä kuin huulipunat, mutta samalla yhtä hoitavia kuin huulivoide. Innostuin avattuani paketin, vaikka vähän vierähti testailun kanssa. Kevät onkin otollista aikaa testailla hoitavaa huulipunaa, sillä keväällä minun huuleni rohtuvat enemmän kuin talvella. Hoitava huulipuna pitää huulet paremmassa kunnossa.

Labello Crayon Lipstick yhdistää huulipunan ja huulivoiteen. Onhan se vähän outoa, että huulipunan ostaisi näin pakattuna, mutta huulivoiteelta se ei ole ollenkaan outoa. Kumpi Labello Crayon Lipstick on, huulivoide vai huulipuna? Ehkä se on molempia?

Pigmenttiset huulituotteet sisältävät yli 80 prosenttia huulia hoitavia ainesosia. Mineraaliöljyt ovat aika tavallisia huulivoiteissa, mutta näissä ei ole käytetty mineraaliöljypohjaisia ainesosia. Labello Crayon Lipstick lupaa pitkäkestoista väriä ja hoitavuutta huulille.

Kynämäinen huulituote on kätevä. Päästä kierittämällä, huulipuna nousee hylsystä. Korkit ovat melko tiukasti kiinni, mutta tiedän, että on riskinsä, että korkki irtoaa käsilaukussa. Labellon kanssa ei tätä ole tapahtunut, mutta monen muun merkin vastaavan tuotteen kanssa on sattunut. Eli ei kannata laittaa kassin pohjalle pyörimään, vaan mieluummin meikkipussiin tai sivutaskuun.

Labello Crayon Lipstick liukuu ihanan keveästi huulille, tasoittuu kauniisti ja tuntuu huulivoiteelta, mutta sävyä on kuin huulipunassa. Sävyt ovat pigmenttisiä, mutta silti huulipuna on läpikuultava. Hoitavat huulipunat ovat usein aika heikosti kestäviä. Jos dynamiitin kestävää huulimeikkiä hakee, usein kannattaa suunnata mattaisten ja kuivempien koostumusten puoleen. Hoitavat huulipunat saattavat olla joskus todella huonosti kestäviä. Labello Crayon Lipstick kestää yllättävän hyvin hoitavaksi huulipunaksi. Tietenkin syömisen jälkeen joutuu lisäämään punaa, mutta olen onnistunut syömään niin, että en tarvinnut punan lisäystä. Eli ei aivan heikko kestävyys kuitenkaan.

Suomeen lanseerattiin neljä sävyä. Värisävyt on suunniteltu sointumaan eri ihonsävyjen kanssa mahdollisimman luontevasti. Sävyillä on siis omat suosituksensa ihonsävyille, mutta näitä ei tarvitse orjallisesti ja sokeasti noudattaa. Minun neuvoni entisenä ammattimeikkaajana on, että kokeile rohkeasti ja käytä sitä, mikä tuntuu itsellesi parhaimmalta. Siten säteilet kaikista kirkkaimmin meikissäsi.

Labello Crayon Lipstick Rosy Nude

Vaalealle ihonsävylle

Luulin, että Rosy Nude olisi ihana nude minulle, mutta vähän erehdyin. On liian vaalea minulle. Näyttää tummemmalta hylsyssä kuin mitä huulilla on. Minulle sopii aavistuksen tummempi nude. Muutenhan Rosy Nude on kaunis nude.

Labello Crayon Lipstick Coral Crush

Vaaleasta keskitummalle ihonsävylle

Tämän meikin kanssa täydellinen sävy! Normaalisti vierastan näin korallista sävyä, mutta kesäisin toimii aina, mutta tässä meikissä Coral Crush näyttää todella, todella istuvalta minullakin. Tätä sävyä suosittelen kaikille, joilla on vähän sinertävät huulet. Oranssisuus neutraloi huulien sinervää sävyä, joka saa usein neutraalit ja viileät sävyt näyttämään vieläkin kylmemmiltä ja ehkä liian kovilta. Äidilläni ja tädilläni on juuri kuvailemani sävyiset huulet. Kaikki punat heittävät todella viileiksi. Tässä sävyssä olisi oranssinen pohja, joka neutraloisi sinisyyttä ja antaisi huulille luonnollisen sävyn.

Labello Crayon Lipstick Poppy Red

Sopii kaikille ihonsävyille

Ah, punainen toimii aina! Sävy sopii kaikille ihonsävyille, mutta tiedän, että kaikille ei punainen toimi. Tätä Poppy Rediä olen käyttänyt kaikista eniten. Raikastaa ilmettä kivasti ja antaa särmää.

Labello Crayon Lipstick Black Cherry

Keskitummasta tummalle ihonsävylle

Muistan lukeneeni eräänkin kauneusasiantuntijan kauhistelun suomalaisnaisten tavasta käyttää violettista punaa, joka ei sovi kalpealle iholle ollenkaan. Olen eri mieltä. Luumuiset ja violettiset sävyt voivat sopia todella hyvin kalpealle iholle, mutta silloin kokonaisuus ratkaisee sen, kuinka valinta toimii. Nyt tässä meikissä tämä Black Cherry ei toimi, mutta miettikää meikkilook, missä on vahvasti meikatut kulmat, ripsiväriä vain vähän tai ei ollenkaan, huulissa Black Cherry ja poskissa viileä poskipuna. Erityisesti syksyllä, pitkässä, mustassa villakangastakissa tuollainen meikkilook on täydellinen.

Tykkään Labello Crayon Lipstickeista. Vaikka Labello on vahvasti huulivoidemerkki mielessäni, nämä tuotteet ovat kyllä huulipunia. Niin paljon niissä on pigmenttiä ja pysyvyyttä. Kuten tosiaan mainitsin, on Suomessa saatavilla neljä sävyvaihtoehtoa. Suositushinnaltaan Labello Crayon Lipstick on 7,00 € / 3 g, mutta googlettamalla selvisi, että huulipunia myydään 4,70-5,90 euron hinnalla. Hyvä hinta-laatusuhde! Jälleenmyyntipaikkoja ovat marketit, tavaratalot ja päivittäistavarakaupat.

Mikä on sinun suosikkisävysi? Rosy Nude, Coral Crush, Poppy Red vai Black Cherry?

Lue myös

X