Glitz & Glam

NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate – Huulia täyteläistävä seerumi

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Olen innostunut testailemaan erilaisia huulia turvottavia tuotteita. Innostus tähän tuoteryhmään lähti Too Facedin huulia turvottavasta huulikiillosta, joka todella toimii! Postauksen tuosta huulikiillosta löydät täältä. Eräs lukija kommentoi tuohon postaukseen NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate -huulituotteesta, joten innostuin kokeilemaan senkin. Kiitos vinkistä, kristalli! Nyt esittelen tämän ko. huuliseerumin.

NIOD on Deciemin brändejä. Samaan ”taloon” kuuluu myös suureen suosioon noussut The Ordinary, joka ihastuttaa tehokkailla, mutta edullisilla ihonhoitotuotteilla. NIOD on vähän hintavampi brändi kuin The Ordinary, mutta ideologia on sama, tehokkaat tuotteet.

Tämä Lip Bio-Lipid Concentrate on huulien tehotuote, joka kosteuttaa, pehmentää ja hoitaa huulia, mutta se myös täyteläistää niitä. Tämä ei ole mikään markkinointilupaus, vaan oikeasti tapahtuva asia. Tuote täyteläistää huulia välittömästi! Näytän postauksessa kuvin tuon muutoksen.

Lip Bio-Lipid Concentrate on huulien anti-aging -tuote. Siinä hyödynnetään lukemani mukaan peptiditeknologiaa sekä bioteknologiaa. Tuote on öljypohjainen, jossa hyvin monenlaisia kosmetiikka-alan huipputeknologiselta kuulostavia yhdistelmiä, jotka lisäävät huulien täyteläisyyttä ja kosteuspitoisuutta. Kannattaa lukea valmistajan omilta sivuilta, jos kiinnostuu siitä puolesta lisää.

Lip Bio-Lipid Concentrate on pakattu pipettipulloon, josta tuotetta annostellaan hyvin pieni määrä kerrallaan. Siksi tämä 15 ml riittää loppuvuodeksi, ellei pidemmäksikin aikaa. Ideana on se, että tuotetta käytetään huulille pienen pieni tippa, joka levitetään sormin. Tuote kosteuttaa ja hoitaa huulia sekä täyteläistää niitä. Sen lisäksi se lisää huulien luonnollista punaista sävyä, joka ei ole pigmenttiä, vaan huulten oma luonnollinen sävy. Säännöllisellä käytöllä tuote lupaa täyteläisemmät ja punaisemmat huulet.

Itse en ole huomannut mitään merkittävää muutosta huulten täyteläisyydellä, jos en käytä tuotetta. Eli tuote kyllä täyteläistää välittömästi huuleni ja vaikutus kestää useita tunteja, mutta seuraavana päivänä en ole havainnut tuota täyteläisyyttä pitkässäkään käytössä. Luulen, että tuo ominaisuus tulee paremmin esiin niillä, joilla ikääntymisen vuoksi huulien täyteläisyys on kadonnut. Iän karttuessa, myös huulista katoaa täyteläisyys, joten luulen huuliseerumin tuovan nimenomaan siihen muutoksia säännöllisellä käytöllä. Minulla ikääntymisen merkit eivät ole vielä edenneet huulien kaventumiseen asti.

Huulet ennen seerumia

Minulla ei ole mitenkään erityisen suuret tai täyteläiset huulet, mutta niissä ei ole vielä ikääntymisen tuomaa täyteläisyyden vähentymistä. Huuleni vielä työntyvät ulospäin, kun ikääntyessäni, ne tulevat kääntymään vähän sisäänpäin.

Huulet välittömästi seerumin levityksen jälkeen

Seerumi levitetään sormin tarkasti huulten alueelle. Ei kannata annostella liian paljon öljyistä seerumia, sillä se leviää helposti huulten reunojen ulkopuolelle, jos tykkää hieroa huuliaan yhteen. Seerumi tuntuu hyvin miellyttävältä ja huulten ihoa hoitavalta sen öljyisen koostumuksensa vuoksi. Kädet kannattaa pestä huolella levityksen jälkeen, jotta ei vahingossa sormistaan levitä huuliseerumia silmiin.

Lip Bio-Lipid Concentrate tuoksuu lähinnä raaka-aineilta. Tuoksu on ehkä vähän lääkemäinen, ei kuitenkaan voimakas. Huulilla en tuotteen tuoksua juurikaan tunne. Maku on myös neutraali, mutta liiallista annostelua kannattaa välttää, jotta sitä ei joudu liikaa suuhun. Kieli saattaa tuntua kihelmöivältä, jos suuhun seerumia joutuu runsaasti.

Huulet noin 5 minuuttia seerumin levityksen jälkeen

Hetken päästä seerumi alkaa kihelmöidä voimakkaasti huulilla. Kihelmöinnin voimakkuus on henkilökohtainen kokemus, joka saattaa vaihdella jokaisella käyttökerralla. Olen huomannut, että tottuessani kihelmöintiin, en sitä enää rekisteröi, mutta ensimmäisellä kerralla koin sen vähän epämiellyttävänä. Nyt olen siihen tottunut.

Huulissa alkaa näkyä punoitusta sekä huulten reunojen turvotusta sekä huulien työntymistä ulospäin, eli huulet näyttävät täyteläisemmille.

Huulet noin 10 minuuttia seerumin levityksen jälkeen

Noin 10 minuuttia seerumin levityksen jälkeen, huulet ovat selkeästi punaisemmat ja minusta tuntuu, että huuleni ovat ”turpeammat”. Vaikutus kestää useita tunteja. Huulten reunojen punoitus menee ohi jossain vaiheessa, usein noin puolessa tunnissa, mutta riippuu todella paljon päivästä. Joskus punoitus on vähäisempää, joskus voimakkaampaa. Siksi tulee olla huolellinen, ettei levitä seerumia huulten reunojen ulkopuolelle. Se tekee ihosta hyvin kirjavan. Niin voimakkaasti tuote kiihdyttää verenkiertoa.

Tässä viimeisessä kuvassa on punoituksen huippu huulten ulkoalueelta alkanut jo helpottamaan, mutta sävy, kiilto ja täyteläisyys on vielä. Valitettavasti en tosiaan itselläni ole kokenut, että NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate muuttaisi huulia pysyvämmin täyteläisiksi, mutta muutaman tunnin kestävän täyteläisyyden olen saanut.

Tämä tuote kyllä toimii, siitä ei ole epäilystäkään. Jos huulten täyteläisyys on iän myötä vähentynyt, eikä ole valmis hyaluronihappotäyttöihin, on tässä hyvä vaihtoehto kokeiltavaksi. Ainakin minulla tähän tuotteeseen kynnys on hyvin paljon matalampi kuin huulten sisään ruiskutettaviin täyteaineisiin. Myös huulien sinertävään sävyyn kannattaa kokeilla, sillä seerumi tuo nätin luonnollisen punoituksen huulille. Tämän päälle ei tarvitse huulimeikkiä, jos ei halua. Seerumi pysyy huulilla myös yllättävän pitkään, vaikka onkin koostumukseltaan öljyseerumia.

NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate -huuliseerumin voit tilata *Eleveniltä, *Bangerheadilta, *Lookfantasticilta tai *BeautyBaylta. Hinnaltaan huuliseerumi on 43,50-49,50 € / 15 ml. Aika iso pakkauskoko, kun tuotetta kuitenkin käytetään hyvin pieni tippa kerrallaan.

Toitotan tätä, mutta haluan muistuttaa, koska itse vähän hövelisti ensimmäisellä testailulla seerumin levitin. Lopputulos oli kamala, kun koko suunympärystä meni kirjavaksi ja turposi. Tuote on tehokas ja toimiva, mutta sitä tulee käyttää oikein.

Oletko sinä kiinnostunut huulia täyteläistävistä tuotteista?

Paljastan jo tässä vaiheessa, että jossain vaiheessa teen 5 parasta huulia täyteläistävää kosmetiikkatuotetta -postauksen.

Lue myös

X