Glitz & Glam

Söpöimmät makuhuulivoiteet pienille ja isoille huulille

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Söpöysvaroitus! Jos sisälläsi edelleen elää kaikkea söpöyttä rakastava ja lapsenmielinen sinä, nämä makuhuulivoiteet hurmaavat sinutkin.

En tosiaan näitä suoranaisesti ostanut itselleni, vaan tyttärelleni hänen joulukalenterinsa täytteeksi. Mutta valintaa tehdessä päätin itsellenikin pari ostaa.

Vaikka tyttäreni onkin jo murrosiässä, on hän kuin äitinsä – rakastaa kaikkea söpöä ja lapsenmielistä. Hänellä oli jo aikoja sitten se irtautumisvaihe, jolloin kaikki lapselliseksi mielletty piti poistaa. Kun tuo ko. vaihe oli ohi, alkoi hän taas ihastella ja haluta kaikkea lapselliseksi miellettyä.

Muistan itsekin tuon vaiheen, mutta minulla se kesti paljon pidempään ja muuttui muutenkin synkemmäksi. Jos minä koristauduin niiteillä, käärmeillä ja pääkalloilla, tyttäreni rakastaa laamoja, yksisarvisia ja pöllöjä.

Mutta nykyään olen kaikkea suorastaan ällösöpöä rakastava, jonka huomaa mm. suloisten huulivoiteiden haalinnasta. Jos nyt aivan totta puhutaan, niin näitä ei kyllä hankita minkään muun kuin pakkauksen vuoksi. Bonuksena saa ihanan esanssisen tuoksun ja maun huulillensa. *sarkastisella otteella ilmaistuna*

Moni teistä varmaan muistaakin lapsuudestaan makuhuulivoidemanian. Niitä piti olla paljon! Ja niiden piti tuoksua ja maistua makealle!

Nämä söpöliinit ovat Inuwetin Cute Bunny Lip Balm -huulivoiteita. Brändi nimi, Inuwet, on lyhenne nimestä In Unicorns We Trust. Vaikka brändin tuotteet näyttävätkin korealaishenkisiltä, ne ovat ranskalaisia ja siellä valmistettuja.

Inuwetista kerrotaan melko suoralla käännöksellä suurin piirtein näin:

Runollinen kosmetiikkakokoelma korealaisella tyylillä, joka tarjoaa ihonhoitoa, meikkejä ja muita välineitä kaikille nykyaikaisille merenneidoille, yksisarvisten faneille ja mielikuvituskumppaneille.

Trendikkäitä ja tehokkaita tuotteita suloisissa pakkauksissa, jotta olisit luonnollisesti kaunis ja itsestäsi päivittäin huolehtiva. Kaikki tuotteet ovat eläinkokeettomia ja parabeenittomia. Kaikissa tuotteissa kunnioitetaan pienten tyttöjen ja aikuisten äitien ihoa.

Loppuosa brändikuvauksesta on kieltämättä vähän kaukana modernista brändiviestinnästä, mutta annetaan se anteeksi. Aivan yhtä hyvin pienet pojat ja raavaat miehet sekä kaikki siltä väliltä voivat kokea söpöt jutut päiväänsä piristäviksi.

Vasemmalta lueteltuna: ruskea – kola, vaaleanpunainen – mansikka, valkoinen – hattara, vihreä – omena, pinkki – kirsikka ja lila – vaahtokarkki.

Koska nämä ovat makuhuulivoiteita, niin ehkä aivan pienimpien huulien suojaamisessa kannattaa olla mukana valvomassa ja säilyttää huulivoiteita omassa ”jemmassaan”.

Muistan itsekin, kuinka 4-vuotiaana pistin makuhuulivoiteen poskeeni eli söin sen! Siksi niitä en sitten saanutkaan ennen kun olin vähän isompi lapsi. Muistan vieläkin miltä se huulivoide maistui ja tuntui suussa. Näistä tämä kirsikka on juuri saman makuinen ja tuoksuinen, mutta tuntumaa en osaa arvioida, koska tällä kertaa en haukkaa puikosta.

Huulilla nämä tuntuvat samalta kuin mikä tahansa perinteinen puikkohuulirasva. Mistään ihoa hoitavista ominaisuuksista en ala tässä postauksessa edes puhumaan, sillä ei näiden juttu ole niissä ominaisuuksissa, jotka jäävät itse asiassa hyvin keskinkertaisiksi. Jos oikeasti kunnolla hoitavaa huulivoidetta tarvitsee, kannattaa hankkia jokin muu huuliensa hellijäksi.

Vaikka nämä huulivoiteet ovat eri värisiä, niistä ei tule minkäänlaista sävyä huulille, kaikki ovat sävyttömiä. Siinä mielessä sopivat pienillekin huulille ikään, sukupuoleen tai mihinkään muuhun katsomatta.

Kaikista makein tuoksu, ja luultavasti makukin, löytyy pinkistä kirsikasta, valkoisesta hattarasta ja liilasta vaahtokarkista. Näiden kolmen tuoksu muistuttaa myös 80-luvun lopun tuoksuvia My Little Ponyja. Minun vanhemmillani ei ollut varaa ostaa minulle My Little Ponyja, mutta joillakin kavereillani oli niitä, myös niitä tuoksuvia. Tuli täydellinen déjà-vu noiden kolmen tuoksusta.

Vihreä omena, vaaleanpunainen mansikka ja ruskea kola ovat aavistuksen raikkaampia tuoksultaan.

Normaalihinnaltaan Inuwet Cute Bunny Lip Balmit ovat 6,90 € / 3,5 g. Juuri nyt näyttävät olevan -30 %, joten ovat hinnaltaan 4,83 euroa. Itse ostin huulivoiteet niiden ollessa -20 %.

Inuwetin huulivoiteita voi tilata *Lyko-verkkokaupasta.

Olenko ainut, jonka sydän sykähtelee tällaisille söpöyksille, vai hurmaako suloisuus sinutkin?

Lue myös:

Onko tässä maailman suloisin kangasnaamio?

Suloiset kissakäsivoiteet

Söpöiltiin Lushilla vuonna 2015

Suloiset pastellikynnet

X