Glitz & Glam

Hyvä pari kasvojen hellävaraiseen puhdistukseen

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuotteet saatuja

Aika usein esittelen yhden tuotteen tai jonkun tuoteryhmän parhaimpia. Tänään ajattelin esitellä parivaljakon, joka toimii täydellisesti yhteen, vaikka edustavatkin eri kosmetiikkamaailmoja. Toinen tänään esittelemäni tuote on korealaista luonnonkosmetiikkaa ja toinen länsinaapuristamme Ruotsista olevaa, ammattitasoista kosmetiikka heidän verkkokauppansa asiakkaille. Näitä kahta puhdistajaa voidaan käyttää yksinään tai yhdessä, kun halutaan erityisen puhdas lopputulos, mutta kuitenkin hellävaraisesti.

Talvella kannattaa olla erityisen tarkkana, ettei puhdista kasvojaan liian voimakkailla puhdistusaineilla. Muuten iho punoittaa ja ärtyy herkemmin sekä syntyy pintakuivuutta. Hellävaraiset puhdistusaineet ovat ajankohtaisia, mutta hellävaraisuuden lisäksi itse kaipaan myös tehokkuutta. Meikki täytyy saada pois ja ylimääräinen tali.

WHAMISA ORGANIC FLOWER CLEANSING OIL

*Whamisan mahtava öljyputsari onkin jo esiintynyt useampaan kertaan postauksissani. Nyt pullon pohjalla on jäljellä jotain 1,5-2 senttiä puhdistusöljyä.

Whamisa on siitä erikoinen korealainen kosmetiikkamerkki, että se on luonnonkosmetiikkaa – ihan sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Lukemani ja huomioideni perusteella, luonnonkosmetiikka ei ole mikään arvo korealaisille. Siellä arvostetaan enemmänkin teknologisia innovaatioita ja suositaan heidän ihonhoitometodiansa. Tiedän lukuisia korealaisia kosmetiikkabrändejä, mutta vain kaksi niistä on luonnonkosmetiikkaa.

Whamisa on oman länsimaiseni näkökulmani mukaan vähän premium-brändi. Hieman ylellisempi kuin peruskosmetiikka Koreasta. Whamisan puhdistusöljy on hyvin ylellinen ja siitä harvinainen luonnonkosmetiikan puhdistusöljy, että se on täysin vesiliukoinen. Harmillisen moni luonnonkosmetiikan puhdistusöljy jää rasvaisena iholle, jolloin kaksoispuhdistus on välttämätöntä. Vaikka suosinkin kaksoispuhdistusta, haluaisin vesiliukoisen tuotteen ensimmäiseen vaiheeseen.

Whamisan puhdistusöljy on hyvin silkkistä ja ohutta, mutta todella liukasta. Käytän aina kaksi painallusta öljyä meikin puhdistamiseen. Mitä kestävämpi silmämeikki ja ripsiväri, sitä pidemmän aikaa kannattaa öljyllä pyöritellä. Whamisa on todella tehokas puhdistamaan kestävänkin meikin. Se tuntuu hyvältä työstää kasvoilla, eikä kirvele silmiä!

Kun tuntuu, että kasvoöljyä on riittävästi pyöritellyt kasvoillaan, sormet kostutetaan ja jatketaan öljyn emulgoinnilla. Whamisan puhdistusöljy muuttuu valkeaksi, maitomaiseksi, joka huuhtoutuu vedellä kasvoilta.

Iho ei jää ollenkaan rasvaiseksi, mutta ei myöskään kiristäväksi. Täydellinen! Toiset tyytyvät puhdistusöljyn tuomaan puhtauteen, mutta itse suosin vielä toisen vaiheen käyttöä.

SKINCITY SKINCARE SOFT FOAMING CLEANSER

Skincityn oma ihonhoitomerkki yllätti positiivisesti, mutta kaikista eniten olen ihastunut tähän pehmeän vaahtoutuvaan puhdistajaan. Tämäkin alkaa vedellä jo viimeisiään. Tuubissa on arviolta jotain 1/4 jäljellä.

Päivittäiseen käyttöön ja kaikille ihotyypeille soveltuva puhdistaja on mukavan tehokas ja lempeä. Skincity on ruotsalainen verkkokauppa, jota voisi kutsua myös digitaaliseksi kauneushoitolaksi. Sieltä saa kaiken muun palvelun ja asiantuntijuuden, mutta itse toimenpiteet ja hemmottelut tulee itse toteuttaa. Kosmetologin työssä kun tosiaan tehdään muutakin kuin niitä kasvohoitoja ja muita toimenpiteitä. Se on myös asiantuntijuutta.

Tehokkaassa kaksoispuhdistusmetodissa käytetään aina ensin jotain öljyistä, joka liuottaa meikin, talin ja ilmansaasteet kasvoilta. Toisessa vaiheessa puhdistetaan tuotteella, jossa on pinta-aktiivisia aineita. Näillä poistetaan öljyn liuottama tali, epäpuhtaudet ja meikki. Pinta-aktiiviset puhdistusaineet ovat vain harmillisen usein liian vahvoja iholle ja kuivattavat sitä.

Tämä *Skincityn vaahtoava puhdistustuote ei sisällä voimakkaita pinta-aktiiviaineita. Sen kyllä huomaa tuotetta käyttäessäkin. Tuote ei kirvellä silmissä, se ei kiristä ihoa, eikä vie liian tehokkaasti ihon luontaisia suojia, mutta kuitenkin puhdistaa turhaa pois.

Ulkonäöltään hieman helmiäismäinen massa on paksuhkoa. Se on voiteen ja geelin välimuodossa olevaa, hieman tahnamaista puhdistusainetta. Koostumuksensa vuoksi myös hyvin riittoisaa, sillä pieni määrä riittää.

Kun Skincityn puhdistusainetta hieroo kasvoille, alkaa koostumus vaahdota. Vaahto tuntuu pehmeältä, mutta ei kuitenkaan paksulta. Tuote ei kirvele silmiä tai ärsytä herkkää silmänympärysihoani, vaikka kyseessä on vaahtoutuva tuote.

Tuote huuhtoutuu helposti kasvoilta ja jättää mukavan pehmeän ihon. Kasvoilla tai silmänympärysiholla ei tunnu kiristävää tai kirvelevää tunnetta. Iho on puhdas ja valmis kasvo- tai hoitovedelle.

Skincityn vaahtoava puhdistustuote muistuttaa hyvin pitkälti korealaiseen ihonhoitoon kuuluvia vaahtoavia putsareita, mutta silti Skincity on paljon parempi kuin monet korealaiset. Tämä ei kirvele, eikä ole voimakkaan emäksinen, jonka vuoksi ihosta jäisi narskuvan puhdas ja silmiä kirvelisi. Veikkaan, että tästä Skincityn putsarista saattaisivat korealaisetkin pitää.

Näitä voi käyttää yksinäänkin kevyen meikin puhdistukseen, mutta varsin hyviä yksinään käytettynä meikittömille kasvoille. Yhdessä nämä kaksi ovat ihan huipputiimi! Ihastuttavan tehokkaita puhdistamaan meikit kasvoilta ja silti molemmat ovat hellävaraisia iholle ja silmille.

Vaikka tämä pari edustaakin kahta eri kosmetiikkamaailmaa, voivat he silti toimia yhdessä loistavana tiiminä.

Whamisan puhdistusöljyn voit tilata esimerkiksi *Lykolta, *HouseofOrganicilta tai *Hyvinvoinnilta.

Skincityn vaahtoavaa putsaria myy ainoastaan *Skincity itse.

Minkälainen parivaljakko sinulla on nyt käytössäsi kaksoispuhdistuksessa?

Lue myös

X