Glitz & Glam

Kuori kädet pehmeiksi, niin käsivoide imeytyy paremmin

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Käsiäkin kannattaa kuoria, jos ne tuntuvat karheilta tai käsivoide ei meinaa imeytyä kunnolla. Kuoritut kädet tuntuvat pehmeämmiltä ja jopa kevyemmiltä. Keveyden tunne on hauska efekti kuorinnan jälkeen.
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuote saatu PR-toimistolta

The Body Shopin *Hemp Hard-Working Hand Protector -käsivoide on monille tuttu jo vuosien takaa. Hamppukäsivoiteen nimeen moni vannoo, niin myös minäkin. Listasin tuon legendaarisen käsivoiteen 5 parhaan käsivoiteen joukkoon.

Lue myös: 5 parasta käsivoidetta todella kuiville käsille

Hamppu-sarja on laajentunut valtavasti vuosien saatossa. Nykyään löytyy myös suihku- ja vartalonhoitotuotteita sekä kasvovoiteita. Sarjasta löytyy myös oiva käsien kuorintavoide, *Hemp Hard-Working Hand Scrub. Tänään esittelen tämän oivan käsienhoitotuotteen, josta on hyötyä kuivien käsien hoidossa.

Jos muuten pohdit hampun laillisuutta, niin kosmetiikassa käytettävä hamppu ei ole sitä samaa, mitä laittomasti huumausaineeksi kasvatetaan. Esimerkiksi The Body Shopin sivuilla asiasta kerrotaan leikkisän vakavasti näin:

”Olemme käyttäneet hampunsiemenöljyä jo vuodesta 1992 lähtien. Mutta shhh! Koska hamppusatoa voidaan erheellisesti pitää hampun laittomana versiona, joudumme pitämään hamppuviljelmämme sijainnin ja sen tuottajat salaisuutena. Voimme kuitenkin kertoa, että viljelijät pitävät hyvää huolta hamppuviljelmistään kauniissa paikassa jossain päin Ranskaa.”

Hamppu käsikuorinta kuorii käsien ihoa hellävaraisesti. Paksu voide ravitsee ja kosteuttaa ihoa samalla. Kermainen kuorintavoide sisältää hampunsiemenöljyä, joka auttaa suojaamaan ihon luonnollista kosteustasapainoa.

Ihoa kuorivina rakeina toimivat kookoksen ja mantelin kuori, jotka eivät kuitenkaan raavi ihoa, vaan poistavat kuollutta ja kovettunutta ihosolukkoa. Ihosta tulee paljon pehmeämpi, jonka seurauksena käsivoiteet pystyvät imeytymään paremmin.

Kuorintavoidetta hierotaan käsissä ja sormissa noin minuutin ajan. Erityisesti kämmenselät, sormet ja kynsinauhat kannattaa hieroa huolellisesti, jotta kuollut ihosolukko irtoaa.

Lopuksi kädet huuhdellaan lämpimällä vedellä. Älä kuitenkaan käytä saippuaa!

Kädet tuntuvat välittömästi pehmeämmiltä. Olen myös huomannut, että aina kun kädet kuorii, ne tuntuvat keveämmiltä. En tiedä ollenkaan, mistä tuo efekti johtuu. Se on aika jännä tunne, kun kädet tuntuvat siltä kuin ne lähtisivät lentoon.

The Body Shopin hamppukuorintavoide jättää käsille kevyen kosteutuksen ja suojaavan kalvon. The Body Shopin Hamppu-sarjassa tuoksuu hieman maskuliininen tuoksumaailma, joka on oikeastaan hyvin raikas ja hyvä. Siksi tätä tuotetta on luultavasti helppo kotona ”markkinoida” miespuolistenkin käyttöön. Neutraloi muuten kivasti ei-toivotut ruoanhajut, kuten sipulin ja kalan.

Oikein kuiville käsille kannattaa levittää käsivoide kuorinnan jälkeen. Erittäin kuiville käsille suosittelen esimerkiksi The Body Shopin ikonista *hamppukäsivoidetta.

Tämä The Body Shopin käsienkuorinta on erittäin miellyttävä ja ennen kaikkea nopea tapa kuoria ja samalla kosteuttaa ihoa. Olen tykännyt todella paljon. Kädet saavat välittömästi sellaisen pikakaunistuksenkin, kun kuolleen ja harmahtavan ihosolukon kuoriin pois. Kun päälle levittää käsivoiteen, tuntuu se imeytyvän paremmin ja ihokin pysyy paremman värisenä ja erityisen pehmeänä.

The Body Shopin Hamppu-käsikuorinnan *voit tilata täältä, jos paikkakunnaltasi ei löydy myymälää. The Body Shop tuli Kouvolaan 90-luvun lopulla, mutta valitettavasti se lopetettiin muutama vuosi sitten. Siksi itse olen nykyään verkkokaupan varassa.

VINKKI!

Jos sinulla ei ole erikseen käsienkuorintatuotetta, kokeile tätä vinkkiäni käsien hoidossa niillä tuotteilla, joita sinulta saattaa kaapeista löytyä.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

 

Lue myös:

Suihkugeelitilaukseni The Body Shopilta

5 parasta käsisaippuaa – Kädet puhtaiksi ja tuoksuviksi

The Body Shopin kirpeän raikkaat sitruunat vartalolle

Lue myös

X