Glitz & Glam

Kasvorollerilla hehkuvaksi - kaikkea ne korealaiset keksivät!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tuossa talvella tein ostoksia Elevenin verkkokaupassa. Näin jotain todella hauskaa korealaisen kosmetiikan osastolla. Näin kasvorollerin! Jostain syystä tämä tuote herätti minussa hilpeyttä ja uteliaisuutta samanaikaisesti, joten tieteen nimissä, se oli pakko tilata testaukseen.

Korealaisissa kauneusrutiineissa voi olla vaikka ja mitä. Sinällään tämä ei ole mitenkään hämmästyttävä tuote idealtaan tai ulkonäöltään. Holika Holika Face 2 Change Roller T-Highlighter on ihoa kosteuttava korostustuote. Se heleyttää kasvoja ja luo kauniin illuusion lasimaisesta ihosta.

Tämähän on varsin tekninen tuote, sillä sen lisäksi, että tämä näyttää vähän partakoneelta, on siinä nappula. Siitä painamalla ei onneksi ala mikään surista tai pyöriä – se olisikin ollut! Napista painamalla, saa annosteltua kosteuttavaa ja heleyttävää voidetta rolleriin.

Rolleria pyöräyttämällä, tarttuu siihen mukaan ohutta voidetta, joka auttaa kasvoja hehkumaan.

Vaahtomuovinen applikaattori on aika napakkaa vaahtomuovia. Ei siis mikään aivan pehmeä, joka imisi pesusienen tavoin voidetta itseensä. Korostusvoide jää aika kivasti rullan pintaan. Rullan saa pois ja takaisin, joten sen saa puhdistettua. Ei tarvitse joka käytön jälkeen puhdistaa, mutta suosittelisin 1-2 viikon välein saippuapesua sienelle.

Hehkuvoide on suorastaan ihana! Se heijastaa valoa, kaunistaa ja freesaa, mutta ei jätä kimalteista tai selkeästi hileistä kimallusta iholle. Tämä toimii loistavasti primerinakin, vinkiksi vain! Kosteuttaa ja antaa kauniin hehkun kasvoille, jos tykkää käyttää päälle vain kevyesti peittävää meikkivoidetta.

Lue myös: 5 parasta voidetta kirkastamaan ja heleyttämään

Rolleri ei ole ihan niin kätevä kuin olin toivonut ja kuvitellut sen olevan. Sormin tasoittelua tarvitaan, sillä rollerilla ei yksinään saa rullaamalla täydellisen häivyteltyä lopputulosta. Voide on niin kauniin kuulas, että sitä voi käyttää poskipäiden lisäksi leualla, otsalla ja vaikka nenänselkämyksellä. Sopii tietysti myös amorinkaarelle ja kulmaluulle. Upea luonnollisessa lookissa silmäluomille taputeltuna kevyesti.

Ok, tämä hassulta vaikuttanut tuote ei tekniseltä toteutukseltaan ole niin huippu kuin siltä odotin. Mutta… herranen aika, kun se on kaunis iholla! Nyt kaikki kuivaihoiset, luonnollista korostustuotetta etsivät ja muuten vain hehkuvoiteisiin hurahtaneet, tämä Holika Holika Face 2 Change Roller T-Highlighter on kaikesta höpsöydestään huolimatta ihan huippu tuote sisällöltään. Niin kaunis, kuulas ja ihoa kosteuttava.

Jos muuten postauksen meikkipohja herätti kiinnostuksesi, niin täältä löydät tutoriaalin, kuinka toteuttaa kuulas lasi-iho.

Jos taas meikki muuten kiinnostaa, niin täältä löydät tutoriaalin tähän keväiseen meikkilookiin.

Vaikka vasta alkuvuodesta tämän olen tilannut, on Holika Holika Face 2 Change Roller T-Highlighter loppunut Elevenin varastolta. Näyttää vähän siltä, että sitä ei olisi tulossa lisää. Näyttää meinaan, että monessa muussakin paikassa tuote on loppunut. Minä pitelen peukkuja, että pakkaus uudistetaan ja siksi Holika Holikalla on katko toimituksissa.

Elevenillä tämä rolleri oli 21,70 € / 18 ml. Googlettamalla olen löytänyt joistakin paikoista edullisemmallakin. MyLook.filtä ainakin vielä löytyy.

Oletko ostanut joskus jotain hupsulta näyttänyttä kosmetiikkaa? Kerro minulle! Haluan kuulla!

X