Glitz & Glam

Kosteutusta tehobuusterin avulla - yksinään tai sekoitettuna

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tänä aamuna varmasti väsyttää, vaikka koko Suomi nukkui onnellista unta – vähän lyhyttä vaan. Kukaan ei voi olla tietämätön Suomen voitosta. Vaikka en ole tänä vuonna ehtinyt matseja seuraamaan, eilen illalla tätä postausta kirjoittaessa ja lapsen vaatteita viikatessa katselin matsia. Postauksen työstö ei ollut ihan kaikkein tehokkainta ja intensiivisintä. Hienoa Leijonat! Onnea! 🦁 Ei ollenkaan hullumpi päätös Minnan päivälle.

Esittelen tänään tuotteen, joka ei ole suomalainen, mutta pakkauksen värit ovat meille sinivalkoisille sydämille hyvin läheiset.

Talvella tilasin kokeiluun tutun korealaisbrändin kosteusbuusterin. Kiinnostuin kovasti tästä *Holika Holika One Solution Super Energy Ampoule Moisturizing -tehokosteuttajasta. Kärsin hyvin helposti kosteusköyhyydestä. Siksi tykkään buustata kosteutta runsaasti. Olen myös huomannut, kuinka iho on paljon hehkuvampi ja heleämpi, kun se on kunnolla kyllästetty kosteudesta. Meikki asettuu aina kauniimmin kunnolla kosteutetulle iholle. Siks etsin aina uusia kiinnostavia kosteustuotteita. Tämä Holika Holikan tehokosteuttaja herätti runsaasti kiinnostustani, sillä korealaisessa kauneudenhoidossa kosteuden buustaus kuuluu rutiineihin.

Kuten vajaasta pullosta huomaa, on tästä pidetty. Oli jo korkea aika kirjoittaa, ennen tuotteen loppumista. Tai ainakin kuvat oli jo korkea aika napsia.

Korkki on jännä. Pullon korkkia kääntämällä, nousee hopeinen lieriö ylös. Lieriötä painamalla, annostellaan pipetistä seerumia. Kun pullon haluaa sulkea, kieritetään pipettikorkki paikoilleen. Lieriö painuu alas, jolloin se alipaineen avulla taas täyttää pipetin valmiiksi. Hieno automatiikka!

*Holika Holika One Solution Super Energy Ampoule Moisturizing on seerumimainen tehokosteuttaja. Se syväkosteuttaa kuivaa, pintakuivaa ja kosteusköyhää ihoa. Kosteus täytelöittää ihoa ja saa sen näyttämään sekä tuntumaan kimmoisammalta. Viilentävän ja raikkaan tunteen antava seerumi sisältää mm. glyserolia, xylitolia, hydrolisoitua kollageenia ja betaiinia. Tehoampulliksikin kutsuttu tuote sisältää myös runsaasti merimineraaleja ja spiruliinaa.

Koostumus on hieman geelimäinen, mutta kuitenkin lähempänä vettä kuin geeliä. Holika Holika One Solution Super Energy Ampoule Moisturizing -tehokosteuttajaa voidaan käyttää yksinään iholla. Se painellaan kasvoille ennen kosteusvoidetta. Tuote voi olla kosteuttavan hoitoveden tai seerumin korvaaja, mutta se voi olla lisäbuusteri, joka on hoitoveden ja seerumin välissä.

Seerumin joukossa on pieniä kapseloituja tehopisaroita, jotka hajoavat tuotetta iholle painettaessa. Näin tietyt tehoaineet vapautuvat vasta iholla.

Holika Holika One Solution Super Energy Ampoule Moisturizingin voi sekoittaa kasvovoiteeseen ja sillä tavoin buustata kosteutta kasvoille.

Vesipohjainen tuote ei välttämättä sekoitu öljypohjaiseen tuotteeseen. Mutta mitä tässä olen testaillut, niin Holika Holika One Solution Super Energy Ampoule Moisturizing sekoittuu melko paksuihin ja täyteläisiin voiteisiin. Kevyempiin sekoittuu vielä helpommin ja geelimäisistä kasvotuotteista se tekee entistä virkistävämmän.

Kokeile myös silmänympärysvoiteeseen sekoitettuna! Buustaa kivasti kosteutta silmänympärysiholle ja tekee voiteesta entistä kosteuttavamman.

Holika Holika One Solution Super Energy Ampoule Moisturizing on hyvin monikäyttöinen, sillä se toimii myös meikkivoiteeseen sekoitettuna. Riippuu tietenkin vähän meikkivoiteen koostumuksesta, mutta öljyttömiin meikkivoiteisiin se sekoittuu. Meikkivoiteen koostumus muuttuu kosteammaksi ja se säilyttää kosteuttavamman tuntuman pidempään. Ihosta tulee säteilevämpi, kun kosteus säilyy siinä pidempään. Liian mattaisen meikkivoiteen saa tällä vähän kosteammaksi, mutta Holika Holikan One Solution Super Energy Ampoule Moisturizing ei heikennä meikkivoiteen kestävyyttä.

Holika Holika One Solution Super Energy Ampoule Moisturizing -tehokosteuttajaa voin suositella kaikille, jotka tarvitsevat tuotetta, jolla vähän vielä lisäbuustata ihon kosteustasapainoa. Vaikka pullo näyttää pieneltä, on siinä se tavallinen 30 ml. Olen huomannut tuotteen riittoisaksi, sillä tehobuusteria ei tarvitse annostella paljon, jotta se toimisi.

Holika Holika One Solution Super Energy Ampoule Moisturizing -tehokosteuttajan voit tilata *täältä.

Näitä Holika Holikan One Solution – buustereita on erilaisia. Nyt olen kiinnostunut epäpuhtaalle iholle tarkoitetusta tehobuusterista.

Juhlitko viime yönä Suomen voittoa? Olihan torit täynnä monessa kaupungissa, jopa täällä Kouvolassa oli torilla vilskettä.

X