Glitz & Glam

Onko tässä maailman suloisin kangasnaamio?

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kangasnaamioita tulee tilailtua aina silloin tällöin. Yleensä täytän verkkokauppatilaukseni muutamalla kangasnaamiolla, jotta saan maksuttoman toimituksen. Tiedättehän sen, kun tarvitsee kasvattaa tilausta vaikkapa 8 eurolla, jotta saa ilmaisen toimituksen. Tartun siihen joka kerta. Ärsyttää maksaa toimituskuluja, mutta voin maksaa siitä enemmän, etten joudu niitä maksamaan. Näin myynnin psykologia tehoaa minuunkin. 🙄😂

Kun näin tämän suloisen yksisarvisnaamion, olin välittömästi myyty! Pieni lapsi sisälläni heräsi, joten tuote mukaan ostoskoriin, jotta selvitään ”ilmaisilla” toimituskuluilla.

MasqueBar on korealainen kangasnaamioiden valmistaja. Merkin Pretty Animalz -kangasnaamiot ovat suloisia eläinhahmoja lapsenmielisille. Näitä löytyy lukuisia, mutta yksisarvinen on kyllä suloisimpia, mitä olen ikinä nähnyt!

Yksisarvisella kuvioitu kangasnaamio on kyllästetty seerumilla, jonka kerrotaan rauhoittavan ja tasapainottavan ärtynyttä ihoa.

MasqueBarin Pretty Animalz Unicorn -kangasnaamiossa on söpö yksisarvisen kuva. Naamiossa oleva seerumi tuoksuu kukkaismaisen makealle. Omaan nenääni ei ollenkaan voimakas tuoksu, mutta luultavasti toisten makuun saattaa olla voimakastuoksuinen.

Kangasnaamio on aika vahvaa materiaalia, joka ei repeydy avatessaan sen taitoksista. Kangas on hieman karkeampi kuin tavallisesti olen tottunut korealaisissa kangasnaamioissa. Tuntuma on hyvin samanlainen kuin useissa eurooppalaisissa kangasnaamioissa – hieman jämäkämpi ja vahva.

Naamio on hyvin kostea. Seerumia riittää levitettäväksi kaulalle asti. Naamio asettuu melko hyvin kasvoille, mutta siitä huomaa, että kyseessä on aasialaisille suunnattu tuote. Mittasuhteet ovat erilaiset kuin meillä eurooppalaisilla yleensä. Omat kasvoni ovat pidemmät ja kapeammat kuin aasialaiset tyypillisesti ovat.

Tämä on sellainen kaikissa korealaisissa kangasnaamioissa toistuva juttu, mutta saan ne aina kasvoilleni aseteltua ja pyyhittyä seerumia otsallekin. Nenä harvoin on kokonaan naamion läpän alla, koska tuulenhalkojani on huomattavasti aasialaisia neniä kookkaampi.

Yksisarvisnaamio asetellaan puhtaille kasvoille ja annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia. Naamiossa oleva seerumi imeytyy kasvoille tuona aikana, mutta kangasnaamiosta ei tule aivan kuiva vaikutusajan jälkeen. Loput seerumit pyyhin kaulalle ja dekolteelle, jotka kankaasta vielä irtoavat.

Vaikutusajan jälkeen kasvoilla on miellyttävä kosteuden tunne. Iho on suorastaan kyllästetty kosteudella. Kasvojen iholla tuntuu myös kiva raikkaus. Kangasnaamion jälkeen kannattaa painella loputkin seerumit kasvoille ja lukita kosteus levittämällä kosteusvoide tai kasvoöljy iholle.

Yksisarvisnaamio ei kasvonaamiona eroa niin valtavasti muista käyttämistäni kangasnaamioista, mutta se on niin söpö! Se kyllästää ihon kosteudella ja antaa pehmeän sekä raikkaan tunteen iholle. Kangas on laadukas, ja kankaassa on runsaasti seerumia, jota ei ole ihan jokaisessa edullisessa korealaisessa kangasnaamiossa. Nämä hauskat eläinhahmoiset kangasnaamiot ovat melko edullisia.

Veikeitä MasqueBar Pretty Animalz -kangasnaamioita myyvät: *Kicks, *Oletkaunis ja *Lyko.

Oletko kanssani samaa mieltä, että tässä on ehkä suloisin kangasnaamio?

Lue myös:

Värikkäät ja vähän erilaiset kangasnaamiot

Kangasnaamio kasvoille ja sohvalle kaunistautumaan

5 parasta geelimäistä yönaamiota

5 parasta kulttimaineista ihonhoitotuotetta

Suloiset pastellikynnet

Lue myös

X