Mainos Glitz & Glam

Purlisse – uusi korealainen ihonhoitomerkki Suomessa!

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kaupallinen yhteistyö

Mainos / Oletkaunis.fi
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Oletkaunis.fi* -verkkokauppa lanseerasi uutuuden Suomessa, Purlissen! Korealainen kauneudenhoito on rantautunut Suomeen – luultavasti jäädäkseen. Ja mikäpä siinä, kun Etelä-Koreasta tulee niin mahtavia ihonhoitotuotteita.

Purlisse on vasta maaliskuussa tullut myyntiin Suomessa. Siksi siitä ei vielä löydä kovin monia suomalaisten mainintoja ja tuote-esittelyjä. Mutta googlettamalla myös englanninkielistä materiaalia, löytää paljonkin juttua Purlissesta. Purlisse on Aasian viisauden ja modernin filosofian huipentuma.

Purlissen on perustanut entinen näyttelijä, Jennifer Yen. Hänen ihonsa joutui huonoon kuntoon kiireisen työn ja pitkien päivien vuoksi sekä vahvan meikin vuoksi. Jennifer Yen halusi palauttaa ihonsa kunnon ja terveyden. Hän palasi isoäidiltä opittujen, aasialaisten ihonhoitoperinteiden juurille. Siitä syntyi Purlisse, jonka kautta Jennifer Yen halusi tuoda nuo ihonhoitoperinteet kaikkien tietoon.

Pakko sanoa, että vähän blaah, tämä taustatarina. Näin tuntuu jokainen merkki saaneen alkunsa. Olen lukenut vastaavia jo lukuisia, niin varmasti tekin. On ongelma, johon joku lähtee itse kehittämään apua ja luo merkin alle tuotteita. Vaikka taustatarina onkin vähän persoonaton, eivät Purlissen tuotteet ole persoonattomia. Niissä on yllättävänkin paljon särmää.

Purlisse ei ole teinimerkki, vaikka pari tuotetta vähän siltä näyttääkin. Kuitenkin se on aika hillitty korealaiseksi brändiksi. K-Beautysta kun tosiaan voi löytyä vaikka ja minkä näköistä pakkausta ja tuotetta.

Purlisse tuotteiden koostumukset ja ainesosat huomioivat yli 30-vuotiaan ihon. Siksi niissä on anti-aging -vaikutuksia, kuten runsaasti erilaisia antioksidantteja.

Purlissen avainainesosat ovat:

  • Sininen lotuskukka
  • Soijapapu
  • Meriruoho
  • Valkoinen tee
  • Lupiinin peptidit

Koostumukset ovat muuten ihastuttavia! Niissä on kiva pehmeys ja ne tekevät välittömästi kosmeettisia ”taikoja” iholle. Huomaa, että nämä ovat aikuisemmille suunnattuja, vaikka keveyttäkin tuotteissa on.

Vaikka Purlisse on Etelä-Koreasta, ei sen tuotteiden kehitystyö rajoitu ainoastaan Koreaan. Purlisse työskentelee yhdessä parhaiden kemistien ja tutkimuslaboratorioiden kanssa muuallakin, kuten Ranskassa ja Amerikassa sekä muissa maissa maksimoidakseen parhaimmat tulokset ja aidosti tehokkaat ja toimivat ihonhoidon tuotteet.

Purlissella on useita erilaisia kangasnaamioita. Minä testasin Blue Lotus + White Tea ja Blue Lotus + Seaweed -kangasnaamiot. Kangasnaamiot valmistetaan luonnonkuidusta, joka on kyllästetty ihoa hoitavalla seerumilla. Molemmat testaamani kangasnaamiot ovat intensiivisesti kosteuttavia. Pidän näiden Purlissen kangasnaamioiden ulkoasusta.

Blue Lotus + White Tea on ravitseva ja tehokas naamio vapaita radikaaleja vastaan sekä ihoa rauhoittava. Kangasnaamion seerumissa on käytetty sinistä lotusta, valkoista teetä, valkoista mulperia sekä anishedelmää.

Blue Lotus + Seaweed on tasapainottava kangasnaamio. Ihoa erityisesti rauhoittava kangasnaamio, jonka seerumissa on käytetty sinistä lotusta, merilevää, mulperia ja anishedelmää.

Purlissen kangasnaamioista löytyy muitakin vaihtoehtoja. Niitä myydään yksittäin sekä kuuden kappaleen paketeissa.

Blue Lotus 4-in-1 Cleansing Milk – Vaikka et pitäisi puhdistusmaidoista, niin tästä saatat pitää. Minä en oikein pidä niistä ohuista puhdistusmaidoista, joita pitää vanulapuilla käyttää. Mutta, jos puhdistusmaito on kiinteämpää, ja voin sitä käyttää, kuten puhdistusgeeliä tai puhdistusvoidetta, saatan pitää puhdistusmaidosta. Tämä Purlissen puhdistusmaito on lähempänä voidetta kuin maitoa. Todella hellävarainen silmille ja iholle. Puhdistaa meikkiäkin, mutta vaatii joko vanulappua tai liinaa avuksi, jos yksinään tätä käyttää puhdistusaineena. Parhaimmillaan aamupesulle, meikittömille kasvoille tai kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa. Voidaan käyttää kuten puhdistusmaitoa, eli kuiville kasvoille ja pyyhkiä vanulapulla tai liinalla. Mutta toimii mahtavasti myös kosteille kasvoille käytettynä. Tykkään, kun tämä puhdistusmaito jättää raikkaan tunteen iholle. Sitä eivät kaikki puhdistusmaidot tee. Erityisen hyvä kuivalle ja herkästi kuivuvalle iholle.

Blue Lotus Seed Mud Mask + Exfoliant – Varsinkin epäpuhtauksista kärsivälle iholle puhdistava ja kuoriva savinaamio. Rakastatko Glamglow -mutanaamioiden tuomaa kihelmöintiä ihollasi? Minä rakastan sitä! Luokittelisin tämän Purlissen Blue Lotus Seed Mud Mask + Exfoliant -kasvonaamion edullisemmaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi kuin Glamglown alkuperäisen kasvonaamion. Tämä Purlissen kasvonaamio kihelmöi ja tekee jännän viilentävän tunteen iholle. Tunne loppuu noin viidessä minuutissa. Tässä kasvonaamiossa on järkeä meille epäpuhtauksia omaaville. Ensin savi nostattaa pintaan epäpuhtauksia, jotka huuhdellessa pyöritellään mekaanisella kuorinnalla pois. Teen joskus tehokuorinnan, jossa savinaamiolla nostatan epäpuhtaudet pintaan ja sitten kuorin mekaanisella kuorinnalla. Tässä yhdessä tuotteessa on molemmat!

Blue Lotus Brightening Serum – Ihoa kirkastava seerumi sisältää:

  • Sinisen lotuksen uutetta, joka on voimakas antioksidantti, jolla on tulehdusta vähentäviä etuja ja sen tiedetään taistelevan vapaita radikaaleja vastaan.
  • Lupiinin peptidejä, jotka heleyttävät hipiää
  • C-vitamiinia ja alfa arbutiinia, jotka kirkastavat ja tasoittavat ihonsävyä.
  • Neem- ja luumu-uuttaita, jotka häivyttävät hyperpigmentaatiota ja aurinkovaurioita.
  • Avokadoöljyä & skvaleenia, jotka ravitsevat ja kosteuttavat herkkää ihoa.

En vielä ole huomannut seerumin kirkastavuutta, mutta todella miellyttävä se on iholla. Ensin kannattaa pakata hoitonesteet iholle kosteuttamaan, sitten tämä seerumi tehohoitamaan ihoa ja antamaan sille kauniin pinnan. Koostumus on hyvin erikoinen. Se on maitomainen, joka hieman venyy, mutta ei ole mitenkään liimamainen iholla. Ei murustu, eikä lähde pyörimään iholla kuivuttuaan. Erilainen, mutta toimiva koostumus. Seerumi jättää ihosta heti napakamman tuntuisen. Se ei tarkoita, että tuote muuttaisi ihoa, vaan seerumi antaa kosmeettisia vaikutuksia välittömästi.

Watermelon Energizing Aqua Balm – Superkosteuttava geelivoide kaikille ihotyypeille. Jos pidät geelimäisistä kosteuttajista, olen melkein varma, että rakastut tähän. Rakastan vesimelonia, mutta en tykkää siitä mehujäässä, karkeissa tai tuoksuna. Purlissen vesimelonigeeli yllätti. Onhan tuubi todella herkku, mutta sisältö ei olekaan ällösti vesimelonille tuoksuva. On siinä vähän sitä tuoksua, mutta ei siten kuin pelkäsin. Kevyt koostumus, joka kosteuttaa todella hyvin ihoa. Erinomainen kesävoide tai jopa kosteuttavaksi naamioksi. Googletin vähän ja löysin arvosteluja tästä Watermelon Energizing Aqua Balm -geelivoiteesta. Se oli saanut eräälläkin sivustolla neljä tähteä viidestä. Arvostelijoita oli ollut tuhansia. Sielläkin jotkut sanoivat, että inhoavat vesimelonin tuoksua, mutta tässä tuotteessa tuoksu on herkullinen. Olen samaa mieltä. Se on yllättävää, että sanon näin. Kerron tämän siksi, että jos geelivoide kiinnostaa, mutta vesimeloni siinä epäilyttää, niin saatat silti pitää tuoksusta.

Blue Lotus Broad Spectrum SPF 30 Essential Daily Moisturizer – Tiesithän, että aasialaiset ihannoivat vaaleaa ihoa? Siitä syystä, heillä on korkeat ja melko korkeat aurinkosuojakertoimet kasvotuotteissa. Länsimaisissakin brändeissä on paljon SPF 30 ja 50 -kasvovoiteita, mutta aika usein ne ovat rasvaisia ja raskaita, varsinkin rasvoittuvaisuuteen taipuvaiselle iholle. Nyt osui kohdalle aurinkosuojakertoimellinen kosteusvoide, joka menee kirkkaasti parhaimpien joukkoon. Yleensä aina huomaan kasvovoiteen koostumuksesta, että onko siinä korkea suojakerroin. Yleensä SPF 20-50 on vähän jankkia, rasvaista ja levittyvyys hieman huono. Lisäksi voide jää vähän valkeaksi iholle. Tiedättekö mitä? Purlissen Blue Lotus Broad Spectrum SPF 30 Essential Daily Moisturizer on kuin kevyt kosteusvoide. Ihanan kevyt ja raikas iholla. Sopii siksi hyvin meikin alle!

Purlissen helmiksi nostan tämän kolmikon. Varsinkin aurinkosuojakertoimellisen kosteusvoiteen. Käytäthän aurinkosuojaa? Marraskuu taitaa olla ainut aika, kun Suomessa se ei ole niin olennainen. Jos hiihdät, käyt pilkillä tai ylipäänsä ulkoilet, käytä suojakertoimellista tuotetta kasvoilla.

Perfect Glow BB Cream SPF 30 – Tai ainahan voi suojata kasvot meikkipohjatuotteellakin. Purlissen BB-voiteessa on aurinkosuojakerroin 30. Sen lisäksi BB-voide kaunistaa ihoa, parantaa tekstuuria ja tekee fressi ilmeen. BB-voiteella saa kerrostamalla puolipeittävän lopputuloksen. BB-voide on kosteuttava ja kuten kuvastakin näkee, antaa se sievän hehkun kasvoille.

Tämä on Purlissen tuotteissa poikkeava, sillä BB-voide sisältää mehiläisvahaa. Täten se ei ole vegaani, kuten muut tämän postauksen Purlisse-tuotteet.

Kokemukseni mukaan, Purlisse on todellakin testaamisen arvoinen. Se ei ole yhtä kreisi ja hullutteleva kuin monet kollegansa Koreasta. Purlisse kuuluu näihin hillitympiin brändeihin, jotka ovat varmasti meille monille +30-vuotiaille suomalaisille helpommin lähestyttäviä. Toki, on Purlissella vähän väriäkin pakkauksissa, mutta loppujen lopuksi, aika harmoninen se on. Vesimeloni rikkoo hieman muuten niin harmonisen näköistä brändiä.

Hintatasoltaan Purlisse on keskihintainen. Tuotteet ovat noin 21,00-39,00 euroa. Ei siis ollenkaan paha hintataso. Kangasnaamiot ovat yksittäismyytyinä 4,90 € ja 21,90 € / 6 kpl.

Purlissen tuotteet löydät Suomessa toistaiseksi vain Oletkaunis.fi* -verkkokaupasta. Tämän korealaisen brändin Suomeen lanseerauksen kunniaksi, minulla on teille alennuskoodi. Koodilla GLITZ19 saat 15% alennusta Purlissen tuotteista. Alennuskoodi on voimassa 30.4.2019 asti.

Tästä pääset Purlissen valikoimaan*.

Oletko kuullut Purlissesta aikaisemmin? Miltä se sinusta vaikuttaa?

P.s. Instagramissani on arvonta!

Lue myös

X