Glitz & Glam

Värikkäät ja vähän erilaiset kangasnaamiot

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tilasin talvella ison setin kaikkea Lykon verkkokaupasta. Nappasin myös pari settiä hyvässä tarjouksessa olleita It’s Skin kangasnaamioita. Yhdessä setissä oli viisi erilaista It’s Skinin kangasnaamiota. Ihastuin näihin niin paljon, että halusin esitellä niitä teillekin.

It’s Skin on korealainen ihonhoitomerkki, joka yhdistää tieteelliset koostumukset luonnon tehoaineisiin. Tuotteiden kerrotaan syntyneen yhteistyössä Soulin yliopiston iholääkäreiden kanssa. Tuotteissaan on hyvin siedettyjä koostumuksia, jotka on luotu käyttäen edistyksellistä teknologiaa.

Minua erityisesti viehättää tässä korealaisessa ihonhoitomerkissä se, että It’s Skin huomioi ihon erilaisia tarpeita vuorokauden ja vuodenajan mukaan sekä todetaan, ettei iho ole samanlainen keväällä ja kesällä. Täällä Suomessa kun on neljä vuodenaikaa, niin välillä tuntuu kuin olisi neljä eri ihoa. Siihen päälle sitten ne hormonaaliset vaihtelut ja muutokset.

Lukemani mukaan It’s Skin on erityisen tunnettu hoitonesteistään. En ole vielä testannut niitä, mutta mielenkiintoni heräsi, joten meinaan kyllä kokeilla. Hoitonesteet ovat mahtavia ihonhoitotuotteita, mutta jos joku merkki on erityisen tunnettu niistä, niin onhan se kokeiltava.

Mutta nyt tällä kertaa kerron It’s Skinin viidestä erilaisesta kangasnaamiosta.

Power 10 Formula Mask Sheet Ve

Ve -kangasnaamio on ihon hehkua palauttava naamio. E-vitamiinia sisältävä ravitseva kangasnaamio soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle ja varttuneemmalle iholle.

Power 10 Formula Mask Sheet Vc

Vc -kangasnaamion pakkauksen väristäkin voi jo hieman päätellä, että kyseessä on ihoa kirkastava C-vitamiininaamio. Naamio soveltuu kaikille ihotyypeille, jotka kaipaavat kosteutusta ja kirkkautta samealle iholle.

Power 10 Formula Mask Sheet Wh

Wh -kangasnaamio on myös kosteuttava ja kirkastava, mutta enemmänkin iholle, jolla on pigmenttimuutoksia. Kangasnaamio lupaa tasoittaa ihon sävyeroja. Naamio soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti sekaiholle.

Power 10 Formula Mask Sheet Li

Li -kangasnaamio rauhoittaa helposti punoittavaa ja ärtyvää ihoa. Lakritsiuutetta sisältävä kangasnaamio sopii kaikille ihotyypeille.

Power 10 Formula Mask Sheet Ye

Ye -kangasnaamio on samean ja väsyneen ihon virkistäjä. Se sisältää fermentoitua hiivaa, joka ei kyllä kieltämättä kuulosta niin hohdokkaalle. Tämäkin kangasnaamio soveltuu kaikille ihotyypeille elinvoimaisuutta lisäämään.

Nuo lyhyet tuotekuvaukset kangasnaamioiden eroavuuksista eivät varmasti vaikuttaneet yhtään sen erilaisemmilta kuin minkä tahansa korealaisen kosmetiikkamerkin kangasnaamiot. Erilaisuus ilmenee tuotteessa ja sen käyttötavassa.

Yleensä olemme tottuneet asettelemaan kangasnaamion puhdistetuille kasvoille ja sitten vain annetaan olla ohjeiden mukaan. It’s Skin kangasnaamioita neuvotaan käyttämään vähän toisella tavalla.

  1. Ensin kasvot puhdistetaan.
  2. Sitten kasvoille painellaan kasvovesi.
  3. Vasta kasvoveden jälkeen painellaan kangasnaamio kasvoille ja annetaan naamion tehoaineiden imeytyä ihoon 15-20 minuutin ajan.

Näissä It’s Skin Sheet Maskeissa on erilaisia seerumeja. Joskus tuntuu, että kaikissa on samanlaiset seerumit, mutta näissä It’s Skinin kangasnaamioissa on erilaisia koostumuksia seerumeissa. Esimerkiksi tässä tummanpunaisessa Ye -maskissa on hyvin täyteläinen seerumi, suorastaan maitomainen.

Monesti korealaisten brändien kangasnaamiot eivät meinaa istua täydellisesti minun kasvoilleni. Nenä ja otsa ovat minulla huomattavasti pidemmät kuin aasialaisen kasvojen piirteet, mutta sitten taas poskilla kangasnaamio menee melkein korviin asti.

It’s Skin Sheet Maskit istuvat todella hyvin minun kasvoilleni. Tietysti nenänpää jää aika paljaaksi, mutta otsalla on huomattavasti vähemmän ”tyhjää” kuin tyypillisesti korealaisten brändien kangasnaamioissa.

Pidän myös todella paljon naamion istuvuudesta. Se todella pysyy paikoillaan, vaikka seerumia on runsaasti naamiossa – kuten kuvastakin näkyy ylähuuleni seudulla.

It’s Skinin kangasnaamioista kerrotaan, että ”ohut ja tiivis naamio asettuu iholle kuin toinen iho ja auttaa tiivistettä imeytymään syvälle ihoon”. Tämän allekirjoitan, pitää paikkaansa.

Vaikutusajan jälkeen joistakin kangasnaamioista jää seerumia runsaammin kasvojen ihon pintaan. Sen voi tasoitella lopuksi käsin iholle.

Tykkään ihan älyttömästi näistä It’s Skin Power 10 Formula -kangasnaamioista. Hyvä istuvuus, laadukkaita ja seerumit jättävät iholle ihanan pehmeyden sekä kosteuden. Jos näillä haluaisi oikeasti suurempia vaikutuksia, kuten selkeää ihon kirkastumista ja pigmenttimuutosten häivyttymistä, niin kangasnaamiota tulisi käyttää 2-3 kertaa viikossa.

Minulla ei koskaan ole samaa naamiota niin montaa varastossa, että pystyisin tehokäyttöön. Mutta minulle kangasnaamiot ovat sellainen pikakaunistus, jolla parannan kosteuspitoisuutta ja ihon tekstuuria näppärästi 15-20 minuutissa.

It’s Skin kangasnaamion käytön jälkeen meikki asettuu todella nätisti iholle, jos iholla on ollut pintakuivuutta tai se on muuten vähän mälsän näköinen ja kulahtanut.

Näitä It’s Skin Power 10 Formula Mask Sheet -kangasnaamioita on liuta muitakin värejä kuin nämä viisi. Olen nähnyt ainakin vihreän, oranssin, violetin ja toisenlaisen sinisen ja ehkä turkoosinkin.

Jos kiinnostuit näitä kangasnaamioita kokeilemaan, niin löydät niitä esimerkiksi *Bangerheadin, *Cocopandan ja *Elloksen verkkokaupoista. *Lykollakin niitä oli silloin, kun itse tilasin, mutta juuri nyt näyttää kaikki olevan loppu varastosta.

Jos joku on kokeillut It’s Skinin hoitonesteitä, niin vinkkaa ihmeessä, mitä niistä kannattaa kokeilla?

Lue myös

X