Glitz & Glam

Lancôme City Miracle CC Cream

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tämä on BB- ja CC-voiteiden kulta-aikaa. Jokainen brändi tuo markkinoille oman versionsa ja toiset useamman erilaisen. Tällä kertaa esittelen selektiivisen merkin CC-voiteen.

Keväällä Lancôme toi markkinoille City Miracle CC Cream -voiteen.

Erityisesti citynaisille suunnattu, jotka haluavat yhdellä tuotteella tasoittaa ihonsävyä, kaunistaa ja hoitaa/kosteuttaa ihoa, suojautua tehokkaasti haitallisilta UV-säteiltä ja ilmansaasteilta. Suojakerroin voiteella on huikeat 50.

City Miracle CC Creamin teho on lukemani mukaan testattu ja todistettu oikeasti kaupunkiolosuhteissa. Minä testasin oman City Miraclen kotiolosuhteissa, sillä testiin saamani sävy on aivan liian tumma minulle. En valitettavasti voinut poistua kotiovesta, sillä en halunnut päätyä kenenkään salakuvaamaksi Instagramiin, Facebookiin tai mihinkään muuhun sosiaaliseen mediaan Umppa Lumppana. Älkää siis keskittykö CC-voiteen sävyyn, sillä se on tummin vaihtoehto.

Voiteen koostumus on hyvin meikkivoidemainen. 

Voide levittyy helposti tasaisesti. Pinnasta jää luonnollisen näköinen ja tuntuinen. Koska sävy on todella paljon tummempi, kuin oma ihoni, niin voiteen levittymisen tasaisuutta oli erittäin helppoa arvioida.

Kasvoilla voide tuntuu pitkään hyvin kosteuttavalta. Iholle ei jää maskimaista ja kiristävää tunnetta. Koin voiteen jäävän koko päiväksi hieman kostean tuntuiseksi, vaikka se kiinnittyy kasvoille. Peittävyys City Miracle -voiteella on kevyt.

En julkaise kokokasvokuvaa meikkikuvapostauksen tyyliin, sillä en halua päätyä Facebookiin ja keskustelupalstoille, jossa nauretaan minun väärän sävyistä meikkipohjaa. 😀 Pelkkä kuva irrotettuna asian yhteydestä antaa helposti väärän kuvan.

Kenelle suosittelisin Lancômen City Miracle CC Creamia? Kuvittelisin tämän voiteen suurimman kohderyhmän olevan aikuiset naiset, jotka kaipaavat yhdeltä tuotteelta paljon. City Miracle CC Cream yhdistää yhteen samaan tuotteeseen kosteus/hoito-, meikki- ja aurinkovoiteen. Unohtamatta ihon tasoittavaa ja valoa heijastavaa vaikutusta. Periaatteessa City Miraclessa on lisäksi pohjustaja ja valovoide. Helppokäyttöisyydellä on myös iso merkityksensä kiireisessä arjessa.

Lisäksi City Miracle CC Cream on suunnattu tummemmalle iholle. Olen käynyt swatchailemassa vaaleammatkin sävyt ja totesin, että vaaleinkin sävy olisi minulle liian tumma. Sävyvaihtoehtoja on 1, 2 ja tämä postauksessa esiintyvä 3. Itse olen kuitenkin melko vaalea, joten sävy 1 näytti myös minulle aivan hieman liian tummalta.

Hintaa Lancômen City Miracle CC Cream -voiteella on 39 € / 30 ml. Ei paha kuitenkaan. CC-voidetta myydään mm. Sokos-tavarataloissa, Emotion-myymälöissä, Stockmanneilla jne. Eli siellä, missä myydään selektiivistä kosmetiikkaa.

Oletteko kokeilleet tai käyneet swatcailemassa City Miraclea? Yllätyikö kukaan muu sävyjen tummuudesta, kun Lancômella on kuitenkin ihanan vaaleitakin sävyjä meikkivoidevalikoimassa.

Lancômen CC-voide saatu blogin kautta.

Lue myös

X