Ihonhoito

Lemon Juice & Glycerine vartalovoiteet

27.9.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Blogeista onkin moni jo bongannut Lemon Juice & Glycerinen uusimmat tuotteet. Minulta tuotepostaukset eivät juuri koskaan tule ensimmäisten joukossa, sillä minulla menee aina sitä aikaa, että ehdin aloittaa tutustumisen ja sen jälkeen kirjoittamisen. Joten vaikka en Hämeestä olekaan, niin taidan olla blogimaailman hidas hämäläinen. 😀

Kotimainen Lemon Juice & Glycerine on tullut lähes jokaiselle tutuksi klassikkokäsivoiteestaan. Viime vuonna Lemon Juice & Glycerin alkoi kasvattaa tuotevalikoimaa muillakin ihonpuhdistus ja -hoitotuotteillaan. Vaahtoavat käsisaippuat jäivät meidän kodin ”pakko olla” -tuotteeksi. Erityisesti puuvillan tuoksuinen käsisaippua.

Kaikki Lemon Juice & Glycerinen tuotteet sisältävät glyseriiniä ja sitruunauutetta, niin myös nämä vartaloa kosteuttavat uutuudetkin.

Avokado & Sitruuna Vartalovoide 4,50 € / 250 ml

Normaalille/kuivalle iholle tarkoitettu voide sisältää avokadoöljyä ja sheavoita, glyseriinin lisäksi.

Voide on väriltään valkoista ja koostumukseltaan perusvoidetta. Voide imeytyy todella nopeasti ja hyvin minun iholleni, jättäen hieman liukkaan tuntuisen kalvon. Ei ollenkaan tahmainen tai nahkea. Tuoksu on yllättävä. Heti levitettyäni voidetta, tuoksu tuntuu hieman maskuliinisena. Hetken iholla oltua, voiteen tuoksu muuttuu makeammaksi ja feminiinisemmäksi. Tuoksu yllätti myös siinä, että se ei tuoksukaan vahvasti sitruunalle, vaan enemmänkin parfyymiselle. Toki sellainen kevyt sitruunanraikkaus tuoksussa tuntuu, mutta ei mitenkään päällimmäisenä tule esiin.

Puuvilla Vartalovoide 4,50 € / 250 ml

Erittäin kuivalle iholle. Glyseriinin lisäksi voide sisältää sheavoita ja puuvillan siemenöljyä.

Puuvillavoide on selkeästi täyteläisempää ja rasvaisempaa. Väriltään voide on myös valkoista ja tuntuu perusvoiteelta. Voide levittyy helposti, mutta imeytyy selkeästi hieman hitaammin, kuin Avokado & Sitruuna -vartalovoide. Iholle jää hieman nahkea tunne, joka kertoo voiteen rasvaisemmasta ominaisuudesta. Löytyyhän INCI-luetteloita vertaamalla pieniä eroavaisuuksia. Puuvillavoiteessa on glyseriini jo kolmantena ja neljäntenä löytyy sheavoi. Avokado & Sitruuna -voitessa samat ainesosat löytyvät INCI-luettelon sijoilta 4. ja 6. Lisäksi Puuvilla voiteesta löytyy cetearyl alcohol, joka kuuluu rasva-alkoholeihin. Voiteen tuoksu on aika kevyt ja haihtuu entistä hentoisemmaksi muutamassa minuutissa. Parfyyminen, mutta sellainen puhdas tuoksu.

Lime & Jogurtti In-Shower Vartalovoide 5,50 € / 250 ml

Suihkussa käytettävä vartalovoide. Mehiläisvahaa sisältävä suihkussa käytettävä vartalovoide sopii laiskemmalle ihonhoitajalle.

Olen aivan intopiukeena näistä suihkussa käytettävistä vartalovoiteista. Sopii niin hyvin minulle! Toki käytän edelleen ihan tavallistakin suihkugeeliä/-saippuaa. Näissä yhdistyy nopeus ja helppous. Tietenkään suihkussa käytettävä vartalovoide ei ole aivan sama asia, kuin ihan vartalovoide, mutta kevyempään kosteutukseen tai vaihtoehtoisesti korvaamaan suihkusaippuan. Lisäksi minä hullaannuin tässä suihkussa käytettävässä vartalovoiteessa tuoksuun. Ihana limejogurtin tuoksu. Todella mehevä ja herkullinen, jonka vuoksi iskee himo raikkaanmakuiseen limejogurttiin.

Iho jää kosteutetun tuntuiseksi ja tietysti kevyt nahkeuden tunne jää, aivan kuin olisin levittänyt kosteusvoidetta. Kuitenkin se nahkeuden tunne on pienempi, kuin monien vartalovoiteiden käytön jälkeen.

Vartalovoiteet ovat oikein toimivia, enkä niinkään mitään vikaa näissä kokenut, mutta selkeästi suihkussa käytettävä vartalovoide oli se, joka kolahti minuun. Tätä tulen ostamaan, kun edellinen kokonaan loppuu. Mitään ylellisyyksiä Lemon Juice & Glycerin ei tarjoa. Edullista, kotimaista ihonhoitoa, joka löytyy oikeastaan lähes jokaisen ruokakaupan kemppari-/kosmetiikkaosastolta.

Mitä olette olleet mieltä Lemon Juice & Glycerinen tuotevalikoiman laajenemisesta? Mielletäänkö Lemon Juice & Glycerinen vain käsivoiteeksi vai ovatko muutkin tuotteet saaneet jalansijaa?

Tuotteet saatu blogin kautta.

Kommentit (8)

Minulla ei ole ollut Nivealta, kuin se pieni, jonka sain LivBoxista ja muutama näytepussi lehtien välistä. Lapsilleni olen nyt testannut Eucerinin suihkussa käytettävää vartalovoidetta. Meillä kun minä ja erityisesti lapset ovat sääristä ja reisistä kuivaihoisia.

Minullakaan ei ole kokemusta talviajalta, mutta varmasti suihkussa käytettävistä vartalovoiteista on apua, jos vaihtaa saippuan niihin ja lisäksi yrittää silloin tällöin edes käyttää vartalovoita tai jotain muuta tuhtia vartalovoidetta. 🙂

Minä olen sellainen tuurirasvaaja. 😀 Siksi nuo suihkussa käytettävät ovat niin minulle! Sitten kun ehtii/jaksaa, niin lisäksi vielä vartalovoidetta.

Kiva että ovat laajentaneet tuotteita ja mie oonki testannu tuota suihkussa käytettävää vartalovoidetta ennen kuin se tuli markkinoille.Eli kyseessä oli testiryhmä.

Ou wau! Testiryhmässä oikein. 🙂 Tykkäsitkö tuotteesta?

Tota kolmatta voisin kyllä kokeilla, kuiva iho on mutta laiska rasvaamaan muuta ku käsiä… Ja tytär on tainnu periä mun kuivan ihon, en taitaisi olla ainoa käyttäjä.
Kiva näitä on lukea vaikkei postaus ihan heti tuliskaan ku tuotteet kaupoista löytyy, onpa testattu kunnolla. 🙂

Meidän lapset ovat perineet kanssa minun ihoni. 🙁 Nyt on heillä testissä ihan atooppiselle iholle suunnattuja tuotteita. Tästä kun säät vielä viilenee, niin näkee ovatko toimineet? Nyt jo vaikuttaisi hyvältä. Kun on kaksi lasta ja minä, niin talvella kuluu hirveitä määriä vartalovoiteita. Miehellä on psoriasis, mutta ei hän oikein jaksa olla tunnollinen voiteiden käytön kanssa… ei vaikka kuinka natkuttaisin asiasta. 😀

Kiva kuulla, että jaksetaan lukea. 🙂

Mä suunnittelin ostavani kanssa tuon Puuvilla-rasvan, vaikka apteekin perusvoiteiden varassa muuten olenkin. Joskus on mukavaa tuoksua joltain ihanalta voiteelta niinä harvoina vapaailtoina kun voi vaan möllöttää telkkarin ääressä eikä tarvitse lähteä töihin tai herätä super-ajoissa.

-Tiltu

Joo. Ihana tuoksu tuo jotenkin erilaisen fiiliksen siihen koti-iltaan, kun tekee ihonhoitoa ja nauttii rauhaisasta illasta. Apteekin perusvoiteet, kun tosiaan ovat tuoksuttomia. Mutta monilla apteekkimerkeillä on myös niitä ihanan tuoksuisiakin vartalovoiteita. 🙂

Tuo suihkussa käytettävä on pitänytkin ostaa siitä asti, kun siitä ensimmäistä kertaa kuulin! Nivean vastaavaa olen käyttänyt yhden purkin ja ainakin se jätti minun kuivan ihon ihan hyväksi yksinäänkin. Tosin talvi-ilmastossa siitä ei ole kokemusta ja muinakin vuodenaikoina olen käyttänyt myös vartalovoiteita aina kun olen ehtinyt ja jaksanut. (: Mutta olen todella laiska rasvaaja ja suihkussa homma hoituu jotenkin paljon helpommin ja ainakin nopeammin.

Minulla ei ole ollut Nivealta, kuin se pieni, jonka sain LivBoxista ja muutama näytepussi lehtien välistä. Lapsilleni olen nyt testannut Eucerinin suihkussa käytettävää vartalovoidetta. Meillä kun minä ja erityisesti lapset ovat sääristä ja reisistä kuivaihoisia.

Minullakaan ei ole kokemusta talviajalta, mutta varmasti suihkussa käytettävistä vartalovoiteista on apua, jos vaihtaa saippuan niihin ja lisäksi yrittää silloin tällöin edes käyttää vartalovoita tai jotain muuta tuhtia vartalovoidetta. 🙂

Minä olen sellainen tuurirasvaaja. 😀 Siksi nuo suihkussa käytettävät ovat niin minulle! Sitten kun ehtii/jaksaa, niin lisäksi vielä vartalovoidetta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *