Ihonhoito

Lierac Premium – ylellisyyttä aikuiselle iholle

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tänään erityishuomio aikuiselle ja ikääntyvälle iholle. Esittelen teille pari testiin saatua mustaa helmeä Lieracilta.

Lierac on ranskalainen lääketiedettä hyödyntävä kosmetiikkamerkki. Lieracin on tehnyt paljon tutkimustyötä ja hyödyntänyt tuotteissa tutkimustuloksiaan, jotka ovat saaneet lääketieteen Nobel-palkinnon. Lierac on perustettu vuonna 1975, eli mistään ihan tuoreesta kosmetiikkavalmistajasta ja kehittäjästä ei ole kyse.

Lierac Premium on aikuiselle ja ikääntyvälle iholle suunnattu anti-aging -tuotelinja. Premium -tuotteissa hyödynnetään hyaluronihapon tehokkuutta ihon hoidossa ja sen nuorentavaa vaikutusta. Hyaluronihappo on yksi tehokkaimmista kosteuspitoisuutta lisäävistä ja ihoa sileämpänä säilyttävistä ainesosista. Hyaluronihappo on tehokas torjumaan ikääntymisen merkkejä. Lierac on ollut yksi ensimmäisistä, jotka alkoivat hyödyntämään tuon äärimmäisen tehokkaan hapon käyttöä ihonhoitotuotteissaan.

Lisäksi Premium hyödyntää kolmen mustan kukan tuomia hyötyjä. Premium -tuotteissa on käytetty mustan orkidean, ruusun ja unikon uutetta. Näillä kolmella kukan uutteella on erilaisia hyötyjä ihonhoidossa, kuten kosteuttamaan ihoa, antioksidantteja suojaamaan soluja sekä omega-3, -6 ja -9 -rasvahappoja säilyttämään ihon lipiditasapainoa. Omega-rasvahapot ovat hyödyllisiä ihonhoidossa, sillä ne pitävät yllä ihon rasvatasapainoa, joka alkaa heikentyä ikääntyessä.

Oletettavasti noiden kolmen mustan kukan vuoksi Premium on musta pakkauksiltaan. Ei mikään tyypillisin väri ihonhoitotuotteiden pakkauksille, varsinkaan apteekkimerkille. Lierac Premium on mielestäni niin tyylikäs, että se voisi ihan hyvin olla Helsingin Stockmannin kosmetiikkaosaston aitiopaikalla. Koko tuotelinja on hyvin arvokkuutta huokuva ja tyylikäs.

Lierac Premium Supreme Mask (70,00-76,00 € / 75 ml)

Tämän upealta tuoksuvan kasvonaamion pikaesittelin teille 5 parasta kosteuttavaa kasvonaamiota -postauksessa.

Supreme Mask lupaa nuorekkaammalta näyttävää ihoa ja pigmenttiläiskien vähentymistä. Kasvonaamio on todella kosteuttava sen suuren hyaluronihappopitoisuuden vuoksi. Tuote toimii tehokkaana pikakaunistajana ja onkin hyvin monen kauneusalan ammattilaisen suosikki aikuisemman ihon heleytykseen ennen meikkausta. Tuotteen tarvitsee vaikuttaa vain 5-15 minuuttia, eikä sitä tarvitse huuhdella pois.

Käyttö:

Levitetään puhtaille kasvoille ja annetaan vaikuttaa 5-15 minuuttia. Ylimääräinen naamio pyyhitään kasvoilta vanulapulla tai kasvopaperilla. Iho on valmis ehostukseen.

Koostumus on ihanan pehmeä ja kauniisti iholle tasoittuva. Kasvoilla on välittömästi miellyttävä tuntuma. Supreme Mask -kasvonaamion ohjeistuksessa neuvotaan pyyhkimään ylimääräinen naamio pois vaikutusajan jälkeen. Minulla on ollut tapana käyttää naamiota yönaamiona, jossa se on loistava tuote. Aamulla iho on niin pehmeä ja sileä. Tykkään yhdistää kasvonaamion käytön niille illoille, kun teen kasvoille kuorinnan ja haluan aamulle erityisen heleän ihon.

Lierac Premium Eyes (64,00 € / 15 ml)

Silmänympärysiho on äärimmäisen ohut. Sen vuoksi ensimmäiset ikääntymisen merkit näkyvät silmänympärysiholla. Myös kosteuden vähäisyys näkyy hyvin herkästi silmänympärysihosta – jopa jo nuorempana.

Silmänympärysvoide on pakattu kätevään pumppupulloon. Koen pumppupullot parhaimmiksi, vaikka purkkeihinkin pakattuja tuotteita tulee käytettyä. Pumppupullo on vaan niin siisti ja nopea, eikä tuotteet tärkeät ainesosat pääse hapettumaan tai haihtumaan, kuten purkeissa aina on vähän vaarana.

Silmänympärysvoiteen koostumus on täyteläinen voide. Ei kuitenkaan ”rasvainen”, vaikka täyteläinen onkin. Voide tasoittuu hyvin iholle ja imeytyy tehokkaasti. Koska Lierac Premium Eyes on todella hyaluronihappopitoinen ja siksi ihanasti ihoa silottava ja kosteuttava. Jos haluaa maksimoida ihon kosteutuksen, voi alla käyttää kosteuttavaa ja ihoa silottavaa seerumia, mutta tämä silmänympärysvoide on todella tehokas yksinäänkin. Jopa minulle riittää yksinäänkin käytettynä.

Vaikka itse olenkin vasta reilu kolmekymppinen, niin olen ollut todella ihastunut Lieracin Premium Supreme Mask -kasvonaamioon ja Eyes -silmänympärysvoiteeseen. Näillä on ainakin tässä iässä selkeästi anti-aging -vaikutuksia, sillä tuotteet ovat todella tehokkaita kosteuttajia ja saavat ihosta sitä kautta tasaisemman ja sileämmän näköisen. Hyvin ylellinen ja ihana sarja, jota voin suositella ikäisilleni ja vanhemmille. Kumpikaan sarjan tuote ei ole voimakkaan öljyinen tai rasvaisen tuntuinen. Aika usein anti-aging -tuotteet ovat vähän turhan tuhteja omalle iholleni. Nämä ovat keveitä täyteläisiksi aikuisten tuotteiksi. Kasvonaamio tuoksuu niin ihanalle. Hyvin tyylikäs ja hienostunut tuoksu. Silmänympärysvoiteessa ei tunnu tuoksua, joka on hyvä asia. En välttämättä halua silmänympärystuotteelle tuoksua. Olen pitänyt monesta muustakin Lieracin tuotteesta, vaikka en kaikkia testaamiani olekaan blogiin tuonut. Suosittelen tutustumaan, sillä tässä ihonhoitomerkissä on paljon kiinnostavaa ja tehokasta tuotetta.

Lierac on apteekeissa myytävä kosmetiikkamerkki. Täältä löydät apteekit, jotka jälleenmyyvät Lieracin tuotteita. Jos Lieracin Premium -tuotelinja herätti kiinnostusta, niin täältä pääset tutustumaan muihinkin tuotteisiin.

Kivaa uutta maanantaita tähän tiistaihin!

Tuotteet saatu maahantuoja edustamalta PR-toimistolta.

Lue myös

Suosittelemme