glitz & glam

L’Occitane Ultra Light Body Cream – ihonhoito hauskemmaksi

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Nyt kun lokakuu käynnistyi, kerron maahantuojalta saamastani vartalovoiteesta, joka on kuin paksua kermavaahtoa. Luit oikein. L’Occitane Ultra Light Body Cream -vartalovoide on vaahtomaista.

L'Occitane Ultra Light Body Cream

L’Occitanen sheavoisarja on varmasti monille tuttu. Merkin best sellereitä löytyy juuri tästä ko. tuotelinjasta. L’Occitanen Shea Butter -käsivoide on suorastaan legenda. Minulla on monia suosikkeja tästä Shea Butter -sarjasta. Olen kirjoittanut muutamista niistä, kuten mainitsemani käsivoiteesta sekä kasvojen puhdistusöljystä. Nämä ovat ehkä ne kaksi tuotetta, jotka olisin vastannut siinä tilanteessa, jos joku olisi herättänyt minut keskellä yötä ja kysynyt suosikkejani L’Occitanen Shea Butter -tuotelinjasta. Nyt Shea Butter -tuoteperhe on kasvanut uusilla tuotteilla, jotka tulevat myyntiin tässä lokakuun aikana. Nyt jos minut herätettäisiin keskellä yötä, pystyisin nimeämään Shea Butter -tuotesarjaan kolme tuotetta. Minähän en ole oikealla planeetalla herättyäni kesken unien. Nuo kaksi vanhaa luottotuotetta olen ostanut niin monta kertaa uudestaan ja tämä uutuus vaan valloitti minut hauskalla koostumuksellaan.

L'Occitane Ultra Light Body Cream

Uutuudestaan L’Occitane kertoo seuraavasti:

Kosteutusta, jota et ole koskaan ennen kokenut. L’OCCITANEn Shea Butter cream on muutettu pehmeän ilmavaksi kermaiseksi vaahdoksi, joka sulaa ihoon hetkessä ja jättää ihon pehmeäksi pitkäksi aikaa. Tämä uusi koostumus on kehitetty ruoan prosessointimenetelmistä peräisin olevalla tekniikalla, jonka avulla tuotteeseen on saatu uskomattoman kuohkea koostumus, joka ravitsee mutta on silti kevyt.

L'Occitane Ultra Light Cream

L’Occitane Ultra Light Body Cream on todellakin vaahtoa. Paksua ja ilmavaa yhtä aikaa. Muistuttaa ”voiksi” vatkattua kermaa tai muistatteko ne Fanny-rahkat? Ne vaahtomaiset rahkavälipalat ysäriltä. Onko niitä vielä? Jos muistatte, niin saatte hyvin käsitystä tämän vartalovoiteen vaahtomaisesta koostumuksesta.

Tuotteessa tuoksuu klassinen saippuamainen tuoksu. Sellainen puhtauteen viittaava. Tuoksu ei ole mielestäni yhtä voimakas, kuin mitä esimerkiksi legendaarisessa Shea Butter -käsivoiteessa on. Ultra Light Body Cream on ehkä hieman keveämpi ja puhtaampi tuoksultaan.

L'Occitane Ultra Light Cream

L’Occitane Ultra Light Body Cream -vartalovoiteen paksu ja vaahtomainen koostumus tuntuu aluksi liian paksulta iholle levitettäväksi.

L'Occitane Ultra Light Cream

Ihon lämpö kuitenkin saa täyteläisen koostumuksen notkistumaan ja vaahtomaisen voiteen levitys helpottuu.

L'Occitane Ultra Light Body Cream

Vaikka L’Occitane Ultra Light Body Cream -vartalovoiteen koostumus on ilmavasta vaahtomaisuudestaan huolimatta hyvin täyteläinen, se imeytyy ihon yllättävän nopeasti ja jättää iholle ihanan samettisen pinnan.

Nyt kun olen käynyt keskiviikkoisin vesijuoksussa uimahallissa, on vartalon kosteutuksesta tullut erityisen tärkeää. Minulla on tapana huuhtaista pesuaineilla itseni nopeasti vesijuoksun jälkeen ja käyn vasta kotona kunnolla suihkussa. En kerta kaikkiaan jaksa uimahallissa sitä hiustuotteiden rumbaa. On vaan helpompaa käydä sitten kotona se koko rumba hiuksista ihonhoitoon. Uimahallin vesi kuivattaa niin paljon minun ihoa ja hiuksia, että jokaisen vesijuoksutunnin jälkeen on kosteutusurakka päästä varpaisiin. L’Occitane Ultra Light Body Cream on vartalolle oiva tuote! Tykkään tästä mielettömästi. Sen lisäksi, että tuote kosteuttaa ja antaa suojaa viileneviä ilmoja ja kuivuvaa huoneilmaa vastaan, se on äärimmäisen hauskaa käyttää. Meissä jokaisessa asuu pieni lapsi, joka rakastaa tunnustella käsissään uudenlaisia koostumuksia. Eikö vain? L’Occitane Ultra Light Body Cream -voiteen vaahtomainen koostumus tekee tylsästä rutiinista vähän hauskempaa. Siksi aina intoudun, jos kehitellään tuotteita, jotka toimivat ja ovat miellyttäviä käyttää sekä tuovat tuotteen käytölle jotain hauskuutta mukaan.

L'Occitane Ultra Light Body Cream

Saamani lehdistötiedotteen mukaan, L’Occitane Ultra Light Body Cream tulee myyntiin lokakuussa. Vielä tuotetta ei löytynyt L’Occitanen omasta verkkokaupasta, mutta voisin uskoa sen tulevan myyntiin hyvin pian. En löytänyt tätä uutuutta muistakaan verkkokaupoista, mutta eivätköhän ne pian tule. L’Occitanen tuotteita myydään heidän omissa liikkeissä sekä verkkokaupassa. Näiden lisäksi L’Occitanen tuotteita myyvät Sokos, Stockmann ja eleven.fi.

Aika hintavaa tämä L’Occitane Ultra Light Body Cream kuitenkin on. Hauskasta ja ihanasta joutuu aina maksaa vähän ekstraa. L’Occitane Ultra Light Body Cream on hinnaltaan 35,00 € / 200 ml. Mutta jos olet hemmottelun tarpeessa, eikä pankkitilin saldo ole esteenä, niin suosittelen lämpimästi!

Psst… Huomasin, että L’Occitanen verkkokaupassa on kampanja, jossa ostaessaan 70 eurolla, saa 24 euron arvoisen kasvonaamion veloituksetta käyttämällä koodia GIFT. Täällä lisätietoa siitä.

Oikein mukavaa lokakuun tiistaita! Muistakaa pukeutua lämpimästi, sillä sekin suojaa ihoa. 🙂

Tuote saatu maahantuojalta.
X