Glitz & Glam

Lumene Lähde - loistava lisäkosteuttaja!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Eilen suitsutin kotimaista menestystä ja luomistyötä. Jatkan aiheella, sillä tänään esittelen kotimaisen Lumenen ihonhoitotuotteen, joka saa ylistykset minulta. Sain Lumenelta tuotelähetyksen testailuun. Lähetys sisälsi tuttuja luottotuotteitani, mutta niiden lisäksi uutuuksia. Yksi uutuuksista on ihan ylitse muiden uutuuksien.

Olen tämän talven aikana puhunut erityisen paljon hoitovesien puolesta. Olen huomannut hoitovesien olevan huikean hyvä lisä ihonhoidossa. Mitä enemmän vaan viitsii imeyttää ihoonsa kosteutta, sitä kosteutetumpi se on. En enää yritäkään hakea kosteuttavuutta voiteista, sillä voide ei koskaan pysty samaan kuin ihanat lotionit ja essencet, eli hoitovedet. Kasvovoiteella tai -öljyllä sitten lukitsen kosteuden ihoon, sillä halutaanhan se kosteus säilyttää ihossa mahdollisimman pitkään.

Nyt Lumene on tuonut Lähde -tuotelinjaan uuden tuotteen. Lumene Lähde Aqua Lumenessence Beauty Lotion on ihoa kosteuttava hoitovesi. Rakastuin viime vuonna Lumenen Lähde -tuotelinjan kosteuttavaan seerumiin, joka löytyi joulukuun Bette Boxista minun suosikkituotteena. Siitä syystä olin äärimmäisen innoissani tästä Lähde -tuotelinjan hoitovedestä. Odotukset olivat korkealla.

Tämä Lähde Beauty Lotion sisältää kaikkea ihoa kosteuttavaa ja ihon kosteustasapainoa buustaavaa. Esimerkkinä hyaluronihappoa, koivumahlaa sekä lähdevettä. Hoitovesiä on ollut jo vuosia, mutta aasialaisen ihonhoitorutiinien noustua suosioon, on hoitovesiä ilmestynyt länsimaalaisille brändeille enemmänkin. Ennen hoitovedet olivat aika pitkälti selektiivisten brändien tuotevalikoimassa. Nyt vihdoin myös päivittäistavarakaupoissa myytäviltä brändeiltä alkaa ilmestyä omia hoitovesiä. Saatavuus paranee sekä tuoteryhmä itsessään tulee paremmin tutuksi. Näin ihan reippaasti kolmenkymmenen paremmalla puolella olevana olen vasta tajunnut mikä hyöty minulle hoitovesistä syntyy.

Hoitovesiä käytetään puhdistetuille kasvoille ennen muita ihonhoitotuotteita. Hoitovettä voidaan kerrostaa useampi ohut kerros, mutta laiskemmat ihonhoitajat hyötyvät jo yhdestäkin runsaasta kerroksesta. Kannattaa tosiaan kokeilla kerrostusta! Ihan vaikka ”tieteen vuoksi”. Minä en todellakaan joka päivä jaksa kerrostaa, mutta kun jaksan, huomaan suuremman hyödyn. Hoitovesi lisää ihon kosteuspitoisuutta sekä valmistelee ihoa muille ihonhoitotuotteille. Kun ennen käytettiin vanulappua ja kasvovettä viimeistelemään puhtaus ja valmistelemaan ihoa ihonhoitotuotteille, nyt nämä hoitovedet imeytetään ihoon käsien avulla. Näin syntyy parempi hyöty, eikä tuotetta mene hukkaan roskiin menevän vanulapun mukana.

Lumene Lähde Aqua Lumenessence Beauty Lotion on koostumukseltaan hieman paksumpaa kuin vesi. Neste on juoksevaa, mutta se on hieman kuin ohuen ohut seerumi. Jos olet käyttänyt legendaarisen Sensain Lotion II (Moist) -hoitovettä, tiedät, minkälainen koostumus tässä Lumenen Lähde -tuotelinjan hoitovedessä on. Lumenen hoitoveden tuoksu on paljon miedompi ja koostumus vain hieman ohuempi, mutta ei paljon.

Olen nyt testaillut Sisu, Lähde ja Valo -tuotelinjojen Lumenessencejä, eli hoitovesiä. Sisua olen käyttänyt kaikista eniten, mutta Lähde meni sen ohi jo ensimmäisestä käyttökerrasta. Lähde Beauty Lotion kosteuttaa ihoa huikean paljon enemmän ja sen ihana koostumus tekee ihosta hyvällä tavalla kosteudesta nahkean. Kaikilla näillä hoitovesillä on omat tarkoituksensa. Lähde on se joka kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti.

Olen suositellut täällä blogissa ja blogin ulkopuolella siviilissä hoitovesiä. Jos et ole vielä kokeillut, niin kokeile ihmeessä tätä Lumenen Lähde Aqua Lumenessence Beauty Lotion -hoitovettä. Eli ensin hoitovettä kasvoille käsin painelemalla. Kerrosta halutessasi. Tämän jälkeen seerumit ja muut vastaavat. Lopuksi kasvovoide/-öljy.

Lumene Lähde Aqua Lumenessence Beauty Lotion -hoitoveden löydät tavaratalojen, markettien sekä päivittäistavarakauppojen hyllyistä. Voi olla, että tämä vielä melko uusi tuote ei ole vielä kaikkialta saatavissa, mutta eiköhän nämä valloita pian kauppojen hyllyt. Myös eleven.fi* ja Kicks* myyvät Lähde Beauty Lotionia.

Hinnaltaan tämä tuote ei ole ollenkaan paha. Yllätyin oikein sen kohtuullista hintaa. Hintahaitari on siinä 9,90-12,90 € / 150 ml. Voin sanoa, että tuo 150 ml riittää pitkäksi aikaa. Tavallinen kasvovesi imeytetään vanulappuun, tämä taputellaan suoraan kasvoille. Sitä ei kulu paljon mitään kerralla.

Joko hoitovesi kuuluu rutiineihisi?

X