Ihonhoito

Lumene Lähde – loistava lisäkosteuttaja!

21.3.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Eilen suitsutin kotimaista menestystä ja luomistyötä. Jatkan aiheella, sillä tänään esittelen kotimaisen Lumenen ihonhoitotuotteen, joka saa ylistykset minulta. Sain Lumenelta tuotelähetyksen testailuun. Lähetys sisälsi tuttuja luottotuotteitani, mutta niiden lisäksi uutuuksia. Yksi uutuuksista on ihan ylitse muiden uutuuksien.

Olen tämän talven aikana puhunut erityisen paljon hoitovesien puolesta. Olen huomannut hoitovesien olevan huikean hyvä lisä ihonhoidossa. Mitä enemmän vaan viitsii imeyttää ihoonsa kosteutta, sitä kosteutetumpi se on. En enää yritäkään hakea kosteuttavuutta voiteista, sillä voide ei koskaan pysty samaan kuin ihanat lotionit ja essencet, eli hoitovedet. Kasvovoiteella tai -öljyllä sitten lukitsen kosteuden ihoon, sillä halutaanhan se kosteus säilyttää ihossa mahdollisimman pitkään.

Nyt Lumene on tuonut Lähde -tuotelinjaan uuden tuotteen. Lumene Lähde Aqua Lumenessence Beauty Lotion on ihoa kosteuttava hoitovesi. Rakastuin viime vuonna Lumenen Lähde -tuotelinjan kosteuttavaan seerumiin, joka löytyi joulukuun Bette Boxista minun suosikkituotteena. Siitä syystä olin äärimmäisen innoissani tästä Lähde -tuotelinjan hoitovedestä. Odotukset olivat korkealla.

Tämä Lähde Beauty Lotion sisältää kaikkea ihoa kosteuttavaa ja ihon kosteustasapainoa buustaavaa. Esimerkkinä hyaluronihappoa, koivumahlaa sekä lähdevettä. Hoitovesiä on ollut jo vuosia, mutta aasialaisen ihonhoitorutiinien noustua suosioon, on hoitovesiä ilmestynyt länsimaalaisille brändeille enemmänkin. Ennen hoitovedet olivat aika pitkälti selektiivisten brändien tuotevalikoimassa. Nyt vihdoin myös päivittäistavarakaupoissa myytäviltä brändeiltä alkaa ilmestyä omia hoitovesiä. Saatavuus paranee sekä tuoteryhmä itsessään tulee paremmin tutuksi. Näin ihan reippaasti kolmenkymmenen paremmalla puolella olevana olen vasta tajunnut mikä hyöty minulle hoitovesistä syntyy.

Hoitovesiä käytetään puhdistetuille kasvoille ennen muita ihonhoitotuotteita. Hoitovettä voidaan kerrostaa useampi ohut kerros, mutta laiskemmat ihonhoitajat hyötyvät jo yhdestäkin runsaasta kerroksesta. Kannattaa tosiaan kokeilla kerrostusta! Ihan vaikka ”tieteen vuoksi”. Minä en todellakaan joka päivä jaksa kerrostaa, mutta kun jaksan, huomaan suuremman hyödyn. Hoitovesi lisää ihon kosteuspitoisuutta sekä valmistelee ihoa muille ihonhoitotuotteille. Kun ennen käytettiin vanulappua ja kasvovettä viimeistelemään puhtaus ja valmistelemaan ihoa ihonhoitotuotteille, nyt nämä hoitovedet imeytetään ihoon käsien avulla. Näin syntyy parempi hyöty, eikä tuotetta mene hukkaan roskiin menevän vanulapun mukana.

Lumene Lähde Aqua Lumenessence Beauty Lotion on koostumukseltaan hieman paksumpaa kuin vesi. Neste on juoksevaa, mutta se on hieman kuin ohuen ohut seerumi. Jos olet käyttänyt legendaarisen Sensain Lotion II (Moist) -hoitovettä, tiedät, minkälainen koostumus tässä Lumenen Lähde -tuotelinjan hoitovedessä on. Lumenen hoitoveden tuoksu on paljon miedompi ja koostumus vain hieman ohuempi, mutta ei paljon.

Olen nyt testaillut Sisu, Lähde ja Valo -tuotelinjojen Lumenessencejä, eli hoitovesiä. Sisua olen käyttänyt kaikista eniten, mutta Lähde meni sen ohi jo ensimmäisestä käyttökerrasta. Lähde Beauty Lotion kosteuttaa ihoa huikean paljon enemmän ja sen ihana koostumus tekee ihosta hyvällä tavalla kosteudesta nahkean. Kaikilla näillä hoitovesillä on omat tarkoituksensa. Lähde on se joka kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti.

Olen suositellut täällä blogissa ja blogin ulkopuolella siviilissä hoitovesiä. Jos et ole vielä kokeillut, niin kokeile ihmeessä tätä Lumenen Lähde Aqua Lumenessence Beauty Lotion -hoitovettä. Eli ensin hoitovettä kasvoille käsin painelemalla. Kerrosta halutessasi. Tämän jälkeen seerumit ja muut vastaavat. Lopuksi kasvovoide/-öljy.

Lumene Lähde Aqua Lumenessence Beauty Lotion -hoitoveden löydät tavaratalojen, markettien sekä päivittäistavarakauppojen hyllyistä. Voi olla, että tämä vielä melko uusi tuote ei ole vielä kaikkialta saatavissa, mutta eiköhän nämä valloita pian kauppojen hyllyt. Myös eleven.fi* ja Kicks* myyvät Lähde Beauty Lotionia.

Hinnaltaan tämä tuote ei ole ollenkaan paha. Yllätyin oikein sen kohtuullista hintaa. Hintahaitari on siinä 9,90-12,90 € / 150 ml. Voin sanoa, että tuo 150 ml riittää pitkäksi aikaa. Tavallinen kasvovesi imeytetään vanulappuun, tämä taputellaan suoraan kasvoille. Sitä ei kulu paljon mitään kerralla.

Joko hoitovesi kuuluu rutiineihisi?

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Vähän tosiaan riippuu hoitovedestä. Jotkut ovat tosi vesimäisiä ja jotkut taas lähes geeliä. 🙂 Minullakin on ollut käytössä korealainen essence, joka on lähes geelimäinen. Esittelen sen pian. 🙂

Viime kesänä sain testiini Lieracin kasvoille tarkoitetun aurinkosuojan. Siis se on mahtava! Minäkään en voi käyttää kaikkia kasvojen aurinkosuojia, koska ne monesti ovat liian raskaita. Tässä linkki postaukseeni, jossa esittelen tuon Lieracin aurinkosuojan.
https://anna.fi/glitz8glam/ihonhoito/lierac-sunissime-ihan-helmi-aurinkovoide-meikin-alle/

Kommentit

Kuulostaa testaamisen arvoiselta! Ovatko nämä hoitovedet siis kasvoveden korvaajia? Olen ollut tähän asti jotenkin siinä uskossa, että kasvovedellä viimeistellään puhdistus ja neutraloidaan ihoa pesun jäljiltä, ja hoitovesi/essence tulee sen jälkeen osana kosteutusta.

Se vähän riippuu siitä, että minkälaista ja minkä vuoksi kasvovettä käyttää. Jos käyttää kosteuttamaan ja valmistelemaan ihoa, voi tällöin jättää kasvoveden pois halutessaan. Jos taas kasvovettä käyttää kuorivan ominaisuuden vuoksi, tällöin tällainen hoitovesi ei korvaa kasvovettä.

Tuo neutralointikin on vähän sellainen, että riippuu paljon mitä puhdistukseen käyttää. Joo, olen lukenut ja olen tietoinen että veden pH-arvo neutraloitaisiin, mutta siitä olen vähän kriittinen ajattelultani. Mutta jos kyseessä on esim. emäksinen puhdistustuote, voi neutralointi olla paikoillaan. Tähän tarkoittaa sitä, että tällöin kasvoveden tulee olla happaman puolella aavistuksen. Eihän neutralointia voi muuten tapahtua. 🙂

Puhdistuksesta sitten taas, jos ihon puhdistaa huolellisesti (esim. kaksoispuhdistus öljy+vaahtoava) ei kasvovedellä enää tarvita puhdistavia ominaisuuksia.

Eli ei voida sanoa joko tai, koska moni tuotevalinta ja käyttö riippuu niin paljon siitä mikä on tarve tai haluttu tulos. 🙂

Olen aivan rakastunut Lumenen Lähde-sarjan hoitosuihkeeseen ja hoitoveteen! Oma ihoni on aivan kuiva korppu joka hilseilee irti helposti (varsinkin allergisten reaktioiden yhteydessä). Mutta nämä tuotteet lisättynä normaaliin ihonhoitorutiiniini ovat parantaneet tilannetta huomattavasti. Eikä ihoni ärtynyt näille tuotteille ollenkaan! Lähde-sarjan kasvovoiteet ovat myös ihania, mutta ihoni kaipaa enemmän rasvaisia voiteita. Vikahan ei kuitenkaan ole voiteissa, vaan ihossani, monilla muilla nuo voiteet varmasti toimivat aivan loistavasti. 😀

Tuota suihketta en ole vieläkään korkannut. Olen sen joskus saanut lehdistönäytteenä, mutta kun kasvosuihkeita on avattuna useita, en ole sitä vielä korkannut. Nyt olen kyllä onnistunut suihkimaan pulloja jopa tyhjäksi, mutta vielä niitä on sen verran monta avattuna, että hetken saa vielä odottaa. 🙂

Minulle sopii kesälle se geelivoide, mutta näin talviaikana ei ihan riitä pitkäaikaisessa käytössä. Menee muutamina päivinä, mutta ei jatkuvasti. Kesällä taas kun ei tarvitse niin raskaita kosteuden lukitsijoita, voi taas käyttää noita keveämpiä. 🙂

Pitää kyllä kohta ruveta perehtymään syvällisemmin näiden kaikkien tuotteiden järjestykseen, kun olen jo innostunut hyaluronihappotuotteista ja käytössä on niiden lisäksi retinoli- ja glykolihappotuotteetkin vuorotellen. Kun eivätkös ne korealaisetkin ole sitä mieltä, että jopa ihon ph:n pitäisi olla oikea tuotteille 😮 Olenkin ottanut putsariksi testiin matalan ph:n tuotteen…

Tämä Lumene on kyllä pakko lisätä johonkin väliin, kun onkin noin edullinen ja helposti saatavilla! 🙂 Lisäkosteus on aina plussaa ja mä nimenomaan tykkään siitä nahkeasta tunteesta joka jää.

Sellainen nyrkkisääntö, että ohuimmasta koostumuksesta paksuimpaan. Kun käytössä on näitä ”erikoistuotteita”, kuten retinoli, voi sen käyttää hoitoveden päälle, mutta voihan sitä joskus yöllä jättää hoitoveden pois ja levittää retinolituotteen suoraan iholle, jos ohjeissa se sallitaan. Minulla glykolihappotuotteet ovat olleet nestemäisiä, joten olen pyyhkinyt niillä kasvot ja sen päälle käyttänyt hoitovettä, seerumia/seerumeja ja lopuksi se voide tai öljy.

Minäkin tykkään nahkeudesta näin talviaikana. Kesällä ei niin kiva, kun iho puskee rasvaa ihan toisella tavalla. Näin talvella on ihanaa, kun sille nahkealle pohjalle tarttuu meikkivoide ja se meikkivoide ei heti kuivahda, vaikka olisi mattaisempikin. 🙂

Tämä on todella huippu tuote, paras mitä olen Lumenen ihonhoidossa kokeillut ja mullakin tämä kiilaisi Sisu hoitoveden edelle heti ensi kokeilun jälkeen 🙂 Mä käytän tätä illalla ja Sisua aamulla, koska Sisussa on se saatesuoja plus antioksidantteja. Illalla sitten onkin hyvä truutata kasvoille kunnolla kosteutta.

Joo, Sisun tehokkuus on sinällään hankala havaita tässä vaiheessa – tai oikeastaan koskaan. Vuosien päästä voisi tehdä verrantoa, jos käyttäisi vain toiselle puolelle kasvoja. Siksi siis sanon, että tehoa on hankala havaita välttämättä koskaan. Sen suojaavuuden vuoksi itsekin sitä suosin. Toki sekin kosteutta vähän buustasi, mutta Lähde antaa sen välittömän vaikutuksen sillä kosteustehollaan. 🙂

Kiitos vinkistä. Täytyykin koittaa tuota seuraavaksi. Mun kosteuttava ”holy grail” eli Mizonin water volume ex essence loppuu ihan kohta, ja sen saatavuus ei tietenkään ole niin hyvä kuin tämän. Joten Lumene menee kokeiluun. Tuolle Mizonin saman linjan kasvovoiteelle sen sijaan olen jo koittanut useampaakin korvaajaa, mutta mikään ei vedä vertoja sille. Joudun siis nettiostoksille tai Tallinnan reissulle joka tapauksessa 🙂

Mizonin tuotteet ovat kiinnostaneet minua. Testasin sen silmänympärysvoiteen, joka oli kanssa aivan omanlaisensa. 🙂

Hoitovedet ovat sujahtaneet ihonhoitorutiiniini helposti. Lehden välissä tuli näyte tästä Lumenen hoitovedestä, oli aika ohutta verrattuna korealaiseen joka on käytössä. Kasvovedestä en vain osaa luopua! Sillä pyyhkiminen vain on jumiutunut tappoihini.
Näin kevään tullessa olisi erittäin kiinnostavaa luedkella aurinkosuojatuotteista. Viime kesänä Vichyltä tuli aurinkosuojasuihke, jota voi sumutella meikin päälle. Mutta millaisia muita suojatuotteita ,joita voi käyttää meikin alla ja/tai päällä on? Meikin alle kuin ei kannata kovin rasvaista ja /tai kiiltelevää voidetta laittaa.

Vähän tosiaan riippuu hoitovedestä. Jotkut ovat tosi vesimäisiä ja jotkut taas lähes geeliä. 🙂 Minullakin on ollut käytössä korealainen essence, joka on lähes geelimäinen. Esittelen sen pian. 🙂

Viime kesänä sain testiini Lieracin kasvoille tarkoitetun aurinkosuojan. Siis se on mahtava! Minäkään en voi käyttää kaikkia kasvojen aurinkosuojia, koska ne monesti ovat liian raskaita. Tässä linkki postaukseeni, jossa esittelen tuon Lieracin aurinkosuojan.
https://anna.fi/glitz8glam/ihonhoito/lierac-sunissime-ihan-helmi-aurinkovoide-meikin-alle/

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *