Ihonhoito

Miltä tuntuvat ikääntymisen merkit 35-vuotiaana?

22.1.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Mainos / Oslo Skin Lab

Tänään on se päivä vuodesta, kun minulle tulee yksi luku lisää mittariin. Tänään olen 35-vuotias. Aloittaessani bloggauksen, olin juuri täyttänyt 28 vuotta. Silloin minua kiinnostivat hurjat meikkailut ja itseni kehittäminen tekemään näyttävämpiä meikkauksia. Tässä vuosien saatossa, olen aina vain entistä enemmän kiinnostuneempi ihonhoidosta.

Sehän on ihan biologinen fakta, että näiden vuosien aikana, minä olen ikääntynyt ja ikääntymisen merkit alkavat näkyä. Olen suurennuslasin alla kaiken aikaa niin itselleni kuin muillekin. Zoomailtuja lähikuvia silmistä, tarkkoja kuvia kasvoista jne. Kyllä ne merkit jo näkee, vaikka joku teistä lukijoista ihanasti minulle kommentoikin, että odottaa ”innolla” minunkin vanhentumista. Otin tuon kohteliaisuutena, sillä ilmeisesti hänen silmin olen vielä nuorelta näyttävä. Tosin, vastapainoksi olen kyllä saanut ilkeitäkin kommentteja, kuten otsani rypyt. Bloggajana olen aina arvostelun kohteena – niin hyvässä kuin pahassa.

Silmänympärysiho ei ole enää yhtä kiinteä ja palautuva kuin ennen. Otsan perinnölliset ilmejuonteet syvenevät ja olen huomannut, että kulmakarvojen väliin alkaa syntyä vuosi vuodelta selkeämpi pystyviiva. Lisäksi ihohuokoset alkavat olla selvästi selkeämmät ja ihon väri epätasaisempi. Couperosa alkaa näkyä nenän seudulla. Mutta selkein ikääntymisen merkki on ollut se, että aamulla saattaa olla tyynynkuva poskessa vielä kouluun lähtiessäni. Joskus toisella puolella kasvoja on selkeä painauma nenän vierellä, eli olen nukkunut pitkään toisella kyljellä ja kasvot ovat painautuneet tyynyä vasten. Silloin myös kulmakarvojen välissä oleva pystyviiva on selkeämpi. Minulla ei ole näin 35-vuotiaana vielä mitään merkittäviä ikääntymisen merkkejä, mutta selkeästi huomaan ikääntymisen prosessin edenneen siihen vaiheeseen, että nyt ne alkavat hiljakseen näkyä. Olen lukenut, että 40-50 on se aika, kun naisilla ikääntymisten merkit tulevat vauhdilla.

Ikääntyminen on luonnollista, mutta onko väärin, jos haluaisi hieman vielä hidastaa prosessia? En haluaisi näyttää parikymppiseltä, sillä kolmekymppisyys on uusi kaksikymppisyys. Eli tykkään tästä enemmän kuin parikymppisyydestä. Viiden vuoden päästä olen nelikymppinen. Odotan innolla kypsymistäni, mutta samaan aikaan haluaisin vielä hidastaa biologisia merkkejä iästäni. Haluan säilyttää nuorekkaan ihon, mutta olla silti ikäiseni näköinen.

Meikkaaminen kehittyy sitä mukaan, kun kasvoille syntyy haasteita. Kosmetiikka on minun huijaukseni. Se ei muuta minua liikaa ja kaikki on pois pestävissä. En vielä vuosiin halua edes ajatella kauneuskirurgiaa, vaikka olen ihan ajatusleikkinä miettinyt, että mitä muuttaisin itsestäni? Olen tullut tulokseen, ainakin toistaiseksi, että en haluaisi liikaa muuttua. Täytyy olla muita keinoja, joilla olisin edelleen minä, mutta saisin vähän hidastettua ikääntymisen merkkejä. Niitä saa tulla, koska ovat luonnollinen asia, mutta miten ne saisi pideltyä aisoissa? Aika harva varmaan haluaa näyttää ikäistään vanhemmalta (paitsi tietty teini-iässä), kun taas ikäisensä näköisyys on ihan ok. Näin itse asiaan suhtaudun. En ole parikymppinen, joten minun ei tarvitse näyttää parikymppiseltä. Mutta en ole (vielä) reilu nelikymppinenkään, joten haluan vielä säilyä tässä kolmikymppisyydessä.

Minkälaisia tuloksia antavat sisäisesti nautittavat kollageenilisät? Olen 2-3 vuotta ollut kiinnostunut kollageenituotteista. Idea näillä tällaisilla valmisteilla on buustata ihoa nuorekkaammaksi sekä ennaltaehkäistä ihon ennenaikaista vanhentumista. Nuoren iho koostuu jopa 80% kollageenista. Noin kolmenkymmenen tienoilla ihon kollageenin määrä alkaa vähentyä 1-2 prosentin vuosivauhdilla. Kollageenituotteet eivät vaikuta pelkästään kasvojen ihoon, vaan koko elimistöön.

Olen todella innoissani tästä yhteistyöstä Oslo Skin Labin kanssa. Olen lukenut kollageenilisien puolesta ja vastaan. Sen olen lukenut, että kollageeni on liian suurikokoista imeytyäkseen elimistöön. Olen myös kuullut teiltä lukijoilta, että toiset ovat saaneet niistä hyötyjä ja huomanneet tuloksia. Erityisesti muiden kokemukset ovat inspiroineet minua, sillä en tavoittele nuorennusleikkausta, vaan haluan hidastaa ajan kulkua kasvoillani.

Vaikka olen pitkään ollut kiinnostunut kollageenituotteista, tietenkin olen myös hieman skeptinen. Luin paljon Oslo Skin Labin sivuja tästä The Solution Anti-Wrinkle Collagen -kollageenilisästä. Heidänkin sivuilla puhutaan kollageenin olevan käsittelemättömänä liian suurikokoista, jotta sitä saataisiin hyödynnettyä ihonhoidossa. Oslo Skin Lab The Solution Anti-Wrinkle Collagen on lukemani mukaan pilkottu kollageenipeptideiksi, eli kyseessä on hydrolysoitua kollageenia. Juuri oikeaan pituuteen pilkotut kollageenipeptidit ovat olleet kaksoissokotetussa (lue linkistä minkälainen tutkimustapa on kyseessä) tutkimuksessa ylivoimaisia. Tämä kaksoissokotettu tutkimusmenetelmä on käsittääkseni luotettavin, mutta samalla myös harvinaisempi tapa tutkia kauneus- ja kosmetiikkatuotteiden tehokkuutta. Olen hieman tutkinut tutkimustuloksia, ja sitä kautta alan olla vakuuttunut, että eivät kaikki kollageenivalmisteet ole pelkästään ”trendihömpötyksiä”. Ehkä näissä joissakin on oikeaa tehoakin, kun löytyy konkreettista tutkimustulostakin, joka on harvinaista kauneus- ja kosmetiikkatuotteilta.

Oslo Skin Lab The Solution -kollageenivalmisteet ovat yksittäispakattuja, päivittäisannoskokoisia. Yksi päivittäinen annos sisältää 2,5 g kollageenijauhetta, josta 2,3 g on kollageenipeptidejä. Tämä oli minusta yllättävää, että tuote ei ole täyteainetta suurimmaksi osaksi. Oslo Skin Lab The Solution -kollageenivalmiste voidaan sekoittaa kylmän tai lämpimän nesteen tai ruoan joukkoon.

Minua aina jännittää, että saanko alas juomamuodossa olevia juttuja? Pelkäsin, että Oslo Skin Lab The Solution maistuu pahalle tai alkaa etoa minua. Koska makua ei käytännössä ole ja vesi kirkastuu hetken päästä kollageenivalmisteen lisäyksen jälkeen, olen tykännyt juoda Oslo Skin Lab The Solution -kollageenivalmisteen ihan pelkästään kylmän veden seassa. Vettä pitäisi juoda muutenkin reilusti, sillä se on kanssa yksi ihonhoidonsalaisuus. Tässä tulee samalla kaksi tekoa ihon kauneuden puolesta. Smoothiessa tämä olisi kaikista huomaamattomin, mutta jotenkin minulle tämä vesi on helpoin tapa. En juo smoothieta päivittäin, mutta vettä juon.

Onko tämä muuten sitä kuuluisaa itsensä kauniiksi juomista? Kyllä muuten se Helsingissä vietetty ilta näkyi aamulla (lue: koko päivän) kasvoillani. Nuorempana näytin juhlinnan jälkeen vähemmän krapulaiselta, kun nyt vanhempana näytän hyvin nukutun yön jälkeen. Ihan käsittämätöntä! Nämä ovat kanssa niitä juttuja, joista huomaa ikää tulleen.

Mitään kokemuksiani tuloksista en voi vielä kertoa, sillä tällainen tuote ei ole sama asia kuin kosmetiikka. Tulokset syntyvät pidemmällä aikavälillä ja ne saattavat myös olla ennalta ehkäiseviä. Palaan kuitenkin kertomaan kokemuksistani, kun olen käyttänyt pidempään Oslo Skin Lab The Solution Anti-Wrinkle Collagen -valmistetta.

En kauhistele ikääni, vaikka välillä miehelleni sitä päivittelen. Olen nyt 20 vuotta vanhempi kuin silloin meidän tavatessa, mutta niin on myös miehenikin. Olen nyt 35-vuotias ja valmis tähän ikään. Ikä on vain numero, mutta mielestäni numeron ei tarvitse lukea otsassa. En pode ikäkriisiä, vaikka päivät vietän pääasiassa parikymppisten parissa. Haluan olla just tämänikäinen, mutta ainahan sitä saa vähän hidastella varttumisessa, vaikka muuten niin kiire minulla aina tuntuu olevan.

Jos sinäkin haluat päästä kokeilemaan Oslo Skin Lab The Solution Anti-Wrinkle Collagen -kollageenivalmistetta, niin Oslo Skin Lab tarjoaa 50 % alennusta ensimmäisestä pakkauksesta. Tilauksen pääset tekemään täällä.

Suosittelen myös lukemaan Oslo Skin Labin sivuja ja siellä olevia artikkeleita. En voi postaukseeni kaikkea sitä sisältöä referoida, koska haluan pitää postauksieni sisällön omana tuotantona, joten suosittelen lämpimästi lukemaan sieltä lisää kaikkea mielenkiintoista aiheesta. Tässä linkki etusivulle.

Ihanaa alkanutta viikkoa!

Kommentit (36)

Siihen on vähän hankala uskoa, että tänä päivänä mikään yritys tekisi tuotteilleen niin. Tämä some-aika vaatii kaikessa ja kaikilta yrityksiltä läpinäkyvyyttä. Veikkaan, että yritykset pyrkivät nykyään ennemmän kuin koskaan olemaan asiakkailleen heidän arvoisia ja tekevät sitä varmasti läpinäkyvämmin kuin koskaan historiassa yritysmaailma on toiminut. 🙂 Aina on niitä hetken voiton hakevia huijareita, mutta kyllä ne ovat vähissä ja harvoin ne satsaavat yritykseen, koska sen tarkoitus ei ole tuottaa nopeasti ja tuhoutua sitten.

Paljon onnea!! Sinä senkun kaunistut ?!! Itse täytin 35 viime kesänä. Kyllähän tämä vähän hullulta tuntuu, toisaalta tuntuu että me ei kavereiden kanssa olla vanhettu yhtään.. Mutta sitten kun tapaan 20-vuotiaan tiedän olevani. Mutta käsi sydämellä voin todeta, että huonompaan suuntaan meistä ei ole mennyt kukaan ulkonäöllisesti eikä varsinkaan sisäisesti ❤.
Että mua nauratti toi, että tyynyn jälki näkyy poskessa vielä koulussakin ??.. sama täällä. Nuorempana herätessä näytti ”söpöltä uniselta pörröpäältä”.. nyt on silmät turvonnut ja naama täynnä viiruja.. Ihan tarhapöllö, varmaan henkiki haisee ???.
Mulla on toisen valmistajan kollageenia ollut käytössä pari kuukautta.. En ole huomannut mitään eroa.. Tuota pitää kokeilla, kun entiset loppu. Kaikkeen hypetykseen mukaan vaan ?.

Kiitos! <3 Mehän ollaan käytännössä samanikäisiä. 🙂

Just tuo! Tuntuu ettei olisi vanhentunut ja olisi just esim. parikymppinen. Sitten kun on parikymppisten seurassa, tajuaa ettei enää ole. Myös se kun tajuaa ottavansa omaa äitiään kiinni. Äiti oli joskus paljon vanhempi kuin minä. Nyt sitten 35 ja 53 (pian 54) tuntuvat olevan yllättävän lähellä toisiaan. 😀

Luin kommenttisi luennolla ollessani. Hävetti kun pidättelin naurua opettajan puhuessa projekteista ja strategioista. 😀 Joo, jos sitä nuorempana koki olevansa vastaheränneenä jotenkin epäsiisti tmv. Niin nykyään on hyvien unien jälkeenkin ihan pöllähtänyt. Ennen valitti pörröistä tukkaa, joka oli sikin sokin, nyt on koko naama pörrössä ja sikin sokin. 😀

Ihanaa ja kaunista syntymäpäivää Minna!
Huomaan saman, että omat prioriteetit on siirtyneet meikeistä ja värikosmetiikasta enemmän juuri sinne ihonhoidon puolelle ja erityisesti kosteutukseen!
Tämä Oslo Skin Lab on kiinnostanut jo jonkin aikaan, en vain usko, että jaksaisin nauttia tätä säännöllisesti pitkään, jotta tuloksia alkaisia näkyä.

Kiitos hanneh! <3

Se on jännä muutos. Myös sellainen pienien ja hienovaraisempien juttujen diggaaminen meikeissä on nykyisyys. Ennen oli siistiä mitä räväkämpi, näkyvämpi ja näyttävämpi. Nyt fiilistelee upeaa koostumusta, hienovaraista efektiä sekä luonnollisempaa lopputulosta. Mutta onhan se selvää. Nuorempana ei ole väliä, kun pohja on niin helppo, jolle tehdä. Kun tulee ikää ja niiden merkit vaikuttavat, kiinnostaa enemmän tehdä jotain sille pohjalle. 🙂

Myönnän, että minullakin on aina vaikeuksia saada jokin asia osaksi päivittäistä rytmiä. Unohtuu helposti. Muistan jopa e-pillerien aikaan, että oli vaan vaikea muistaa ottaa se päivittäinen nappi, vaikka 8 vuotta söin pillereitä. Nyt toistaikseksi menee hyvin kollageenin kanssa, koska sen voin sekoittaa vain veteen. Minulle ei ole tullut säännöllistä aikaa, jolloin sen ottaisin. Rutiini varmaan tulee sieltä, kun aikani sitä otan. 🙂

Hyvää syntymäpäivää!
Olen syönyt kollageenia ja syön edelleenkin, mutta paras, selvästi kasvoilla näkyvä tulos on tullut L-lysiinistä.

Kiitos Hanna! <3

Ihan totta?! Vau! Itse en ole tiennyt L-lysiinin vaikuttavan suoranaisesti ihoon, vaikka tietty me ihmiset olemme kokonaisuus ja kaikki vaikuttaa kaikkeen ja sitä kautta kaikkeen. 😀

Lämpimät syntymäpäiväonnittelut, Minna! !

Itse en ole nauttinut sisäisesti kollageenia, mutta huomaan atoopikkona, miten tärkeää iholleni on C- ja D3-vitamiini, probiootit sekä laadukas monivitamiinivalmiste. Lisäksi liian vähät unet ja paha stressi näkyvät ikääntyessäni (olen 47 v) yhä selkeämmin kasvoillani.

Kiitos Anne-Marie! <3

Meillä on vaivana tuota atooppisuutta. Sen olen huomannut, että lapsien oireet lievenevät iän myötä, mutta myös rasvahapot ovat hyvät avuksi. 🙂

No juuri nuo mainitsemasi näkyvät tällä +30-vuotiaallakin. Nuorempana oli aina virkeä ja näytti siltä, mitä vanhemmaksi tulen, niin sen tehokkaammin vähäinen uni näkyy. Se näkyy heti! Iho pöhöttyy ja on turpea. Ihohuokoset ovat selkeät jne. Stressi myös. En näistä tiennyt vielä muutama vuosi sitten. 😀 Kun ensimmäisen vuoden opiskelut menivät todella vähällä nukkumisella tässä iässä, niin kyllä sen näki ihossa! Nyt kun nukun enemmän, ei ole sitä samaa ongelmaa, joka liian vähäinen uni aiheuttaa. 🙂 Oon oikeasti hehkuvampi iholtani. 🙂

Onneksi olkoon Minna!

Oi, kiitos Nina! <3

Paljon onnea, ihana ikinuori ystäväni ❤️ eihän me ”vanheta” koskaan ?

Kiitos rakas! <3 Jep, me ei vanheta - koskaan! Minulla onkin nykyään uusi tapa juoda itseni kauniiksi. 😀 Vähän muuttunut tuo juoma niistä ajoista kun olimme parikymppisiä. 😀

Onnittelut!
Olen syönyt kollageenia varmaankin kolme-neljä , (kenties jo enemmänkin ) vuotta ja mielestäni ihoni on ihan kivan kimmoisa. Otan kollageenin ennen nukumaan menoa, koska luin jostain, että kun kollageenin ottaa illalla on sitä elimistössä yöllä tapahtuvaa elimistön -ja ihonkin-korjausprosessia varten.
Pari vuotta sitten vaihdoin nivelkollageeniin, koska uskon sen vaikuttavan myös kasvojen ihoon. Ja käyttämässäni valmisteessa on enemmän kollageenia, kun siinä tuotteessa jolla aloitin.(Iholle suunnattu) Hinnaltaan edullisempaa ja riittoisampaakin.
Vai onko sinulla parempaa tietoa asiasta? Että erovatko nivelille ja iholle tarkoitetut kollageeni valmisteet toisistaan?
Markkinoilla on nyt paljon kollageenia sisältäviä tuotteita, joten vertailen myös niiden sisältämää kolllageenin määrää ja sitä onko se eläin perästä. Tietääkseni eläimestä valmistettu kollageeni on parhainta.

Kiitos Sisi! <3

Ihan sellaista todellista faktaa ja tutkimukseen nojautuvaa tietoa minulla ei ole, mutta käsittääkseni ja luullakseni olennaisinta on tosiaan kollageenin oikeassa muodossa/koossa. Eli ei välttämättä suurin merkitys olisi sillä, että mihin tarkoitukseen kollageenituote on suunnattu.

Näin olen itsekin ymmärtänyt, että eläinperäinen on paras ja tehokkain. Minulla ei ole aikaisempaa pitkäaikaista kokemusta, mutta nyt kokeilen. 🙂

Hei, ihana Minna ja oikein ihanaa syntymäpäivää <3
Minä olen syönyt kollageenia jo pari vuotta. Vaihtanut merkkiä vain välillä. Juonteisiin ja ryppyihin en ole huomannut minkäänlaista muutosta. Koen kuitenkin ihoni olevan rasvaisempi, enkä tarkoita näppyjen lisääntyneen, vaan iho vaan tuntuu rasvaisemmalta. Olen 48 ja totta tosiaan, tyynyn kuva poskella kestää pitkälle päivään, aargh!
Toivon, että voisit antaa väliaikatietoja kokeilemasta kollageenista. Luotan sinun arvostelukykyysi ja mielenkiinnolla jään odottamaan kuulumisiasi.

Oi, kiitos JohannaG! <3

Tuota olen kuullut aikaisemminkin. Että iho ei enää kuivu, iho on muuttunut rasvaisemmaksi. 🙂 Näin talvella todella tarvitsisi ihon omaa rasvaakin, jotta meikki ei saisi ihoa näyttämään vanhalta. 😀

Joo, ja nukuppas vähän pommiin jostain, niin se tyynyn kuva ei lähde poskesta koko päivänä. Eikä turvotukset silmistä. 😀

Katsotaan nyt, että mitä kokemuksia syntyy. Vielä en huomaa mitään, mutta olenkin niin alussa, että mitään ei voi vielä odottaakaan. Olen kyllä odottavainen itsekin. 🙂

Paljon onnea!

Kiitos Aurinkoinen! <3

Ai vitsit, säkin oot vuosimallia ’83? Onnea! 🙂

Jep! Hyvä vuosikerta sinullakin. 😉 Kiitos onnitteluista! <3

Paljon onnea- näin myöhässä toivoteltuna ? Oon viimeiset pari vuotta tykännyt siitä mitä peilissä näkyy ? Tätä ennen elin itseinhon vallassa 20 vuotta (voi kuinka sitä soimasi itseään), joten en välitä siitä, että ikää tulee koko ajan lisää, tänä vuonna 45 vuotta. Nautin oikein kun saa hoitaa ihoaan ja tällätä meikeillä itseään kauniiksi, nauttia haasteista niin sanoakseni! ? Voisin hyvin kuitenkin ottaa ”silottavaa” sibeliusryppyyn ja nenän pelistä suupieliin kulkeviin kraatereihin. Tulisikohan halvemmaksi kuitenkin kokeilla ensin kollageenijuomaa? ?

Kiitos Tuuli! <3

On ihana kuulla, että pidät siitä mitä peilistä näet, mutta todella harmi, että 20 vuotta meni toisin. 🙁 Itsekin olen vielä matkalla samaan. Minusta on mahtavaa, että alan vihdoin pitämään itseäni riittävämpänä. Toki on niitä alemmuskomplekseja ja on niitä päiviä, kun kokee itsensä huonommaksi kuin muut. Mutta se ei ole 24/7 tunne. 🙂

Täytin hetki sitten 30v. ja pieni ikäkriisi tuli kieltämättä 😀 Kollageeni shotteja olen ottanut kuuriluontoisesti silloin tällöin, huomaan vaikutuksen.
Mutta siis ei siinä mitään pahaa ole että haluaa näyttää kiinteältä ja rypyttömältä, mutta silti olla ikäisensä. I feel you 😉 <3

Onhan se jotenkin outoa kun täyttää 30. Kun parikymppisenä sitä ajatteli, että kolmekymppiset ovat jo vähän kalkkiksia ja tylsiä. Heillä olisi ne parhaat ajat jo takana. Mutta kun tässä jatkaa porskuttamista, niin jotenkin vaan nyt vuosi vuodelta kaikki muuttuukin mielenkiintoisemmaksi. 🙂

Mielenkiintoinen tuote ja kokeilen mielelläni tuohon hintaan. Paljon onnea sinulle? ja näin viisikymppisenä voin sanoa että nyt elän upeaa uutta aikaa…lapset ovat aikuisia ja olen saanut omaa aikaa enemmän. Kauneudenhoito on aina ollut tärkeää minulle ja hyvinvointi muutenkin. Aikuisempana osaa olla jo rennompi ja armeliaampi itselleen. Tuo on kyllä totta että 40-50 välillä tapahtuu nopeasi paljon muutoksia. Hormonijutuissa etenkin. Itse voisin kyllä yläluomeni joskus leikkauttaa joa alkavat kovin roikkumaan?eikä siinä ole mitään pahaa jos veitsi vähän viuhuu…jos se piristää ulkonäköä eikä ole liian raju toimenpide terveydellisesti.

Kiitos Ansku! <3

Sen olen huomannut, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä armollisempi yritän olla itselleni. Nuorempana haki onneaan kaikean aikaa sillä, että muutti itseään. Nyt hyväksyy ja onkin oikeasti moneen asiaan tyytyväinen. Nuorempana olisin varmaan halunnut muuttaa itseni päästä varpaisiin. 🙁

Silmäluomien roikkuminen on monille ihan haitta. Syntyy päänsärkyä ja näkökenttä heikkenee. Mutta terveydellisten syiden lisäksi, ei varmaan kukaan pane pahakseen sitä pientä nuorentumista ja ilmeen piristymistä, jonka leikkaus saa aikaan. 🙂

Olen myös 35-vuotias, ja minä ainakin tunnen itseni vielä nuoreksi, eikä ikääntymisen merkkejäkään kauheasti kasvoilta vielä löydy, lähinnä huomaan että ihoni on kuivempi kuin ennen. Mielestäni näytät ikäiseltäsi hyvällä tavalla, ei kannata murehtia ihmisten typeriä kommentteja, kyllä me kaikki vanhenemme ennen pitkää. Liikun pääasiassa oman ikäisteni kanssa, mutta jonkun parikymppisen mielestä olen varmaan ikivanha 😀 Kollageenivalmisteista olen minäkin kiinnostunut, tosin tuo käyttämäsi Oslo Skin Lab on kyllä ryöstöhintainen, paljon halvemmallakin niitä saa esim. iherbistä, josta minäkin ajattelin tilata. Kyllä se on otettava kaikki keinot käyttöön, eli hoidan ihoani tunnollisesti, ja kenties tulevaisuudessa tulen ainakin kokeilemaan pistoshoitoja.

Se on kanssa ollut itselleni selkeä merkki. Ennen taistelin talvipakkasten ja kuivan huoneilman aikana kiiltoa ja rasvaa vastaan. No en tod enää!

Voi kiitos Kristalli! <3

Minulla on aika laaja tuttavapiiri, joten tuttuja, kavereita ja ystäviä on monenikäisiä. Koulussa kuitenkin valtaosa on parikymppisiä, sillä olen meidän luokalla toiseksi vanhin. 😀 Tuntuu niin hassulta! Minä vanhimmasta päästä. Kun jotenkin on aina ollut kaikkialla nuorimmasta päästä tai jopa nuorin. Nyt sitten olen vanhimmasta päästä. Tosin mitä odottaa päivätoteutukselta? Monimuotototeutuksessa saisin sitten olla keskikastissa.

En parikymppisenä pitänyt kolmekymppisiä vanhoina, koska minulla oli ystäviä siinä iässä. Mutta silloin teininä kolmekymppiset olivat minun silmissä VANHOJA! 😀 Oma äiti oli kolmekymppinen silloin.

Ihonhoito kannattaa nuorena ja auringolta suojautuminen! Se on yksi olennaisimpia. 🙂

Kuinka monta pakettia sait kokeiluun ja aijotko itse vielä ostaa lisää?

Sain kaksi, eli testaukseeni kuuluu se 8 viikkoa. 🙂 Vielä en osaa vastata kysymykseesi, mutta kun palaan kokemuksieni kanssa, tiedän paremmin. Testaus on vielä kesken. 🙂

”Ikä on vain numero, mutta mielestäni numeron ei tarvitse lukea otsassa. ”
Tämä on erittäin hyvä slogan. Itse ajattelen myös, että ikä on numeroita, mutta sinä kiteytit sen tuohon 🙂 Pidän huolta ihostani, syön terveellisesti ja juon vettä. Tuo oslo skin kiinnostaa minuakin, yritin päästä heille koekäyttäjäksi. Mutta siis minäpä jään seuraamaan sinun blogia ja SKINlabin tuloksia.
Tulokset näkyy usein ensin vain itselle, siksi niitä on vähän hölmöä lähteä esittelemään kaverille tai puolisolle. Vastaus saattaa olla kaukaa haettua —- ”öööö, joo.. heh, en mä mitään huomaa” 😀

Pian on tulossa kokemukset. 🙂 No sinäpä sen sanot! Harvoin kukaan huomaa sitä darraakaan, mutta itse sen näkee. Eli niin hyvässä kuin ei-niin-hyvässä, itse näkee muutokset välittömästi. Muiden nähtäville niiden pitää olla niin konkreettiset, että huomaavat.

Käytin neljä kuukautta Oslo SkinLabin kollageenijauhetta. Parin kuukauden käytön jälkeen iho ehkä näytti hehkeämmältä, mutta käytön jatkuessa, vaikutus meni ohi!

Mietin, että voisiko syynä olla esimerkiksi, että totuit siihen hehkuun? Et sen vuoksi sitä enää huomaa. Tai sitten jokin stressi- tai muu hormoniperäinen syy tehnyt muutosta? Näitä tässä vaan pohdin, en voi tietää todellista syytä. 🙂

Ei mitään tuollaisia syitä kyllä ole. En ole stressaava ihminen ja elämäni on hyvää ja tasapainoista, joten ”ulkopuolelta” syytä ei löydy. Itsellä kävi mielessä, että pussien sisältö ei enää ollutkaan sitä, mitä alussa. Anw, ei toiminut minulla. Onneksi ihoni on luonnostaan hyvä.

Siihen on vähän hankala uskoa, että tänä päivänä mikään yritys tekisi tuotteilleen niin. Tämä some-aika vaatii kaikessa ja kaikilta yrityksiltä läpinäkyvyyttä. Veikkaan, että yritykset pyrkivät nykyään ennemmän kuin koskaan olemaan asiakkailleen heidän arvoisia ja tekevät sitä varmasti läpinäkyvämmin kuin koskaan historiassa yritysmaailma on toiminut. 🙂 Aina on niitä hetken voiton hakevia huijareita, mutta kyllä ne ovat vähissä ja harvoin ne satsaavat yritykseen, koska sen tarkoitus ei ole tuottaa nopeasti ja tuhoutua sitten.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *