Glitz & Glam

Nivea Lip Butter – herkulliset huulivoit

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Olen tämän vuoden aikana testannut erilaisia huulivoiteita enemmän, kuin ikinä. Nyt on ollut jokin huulivoiteiden vallankumous ja niitä uudistaa ja kehittää vähän joka brändi. Jos Baby Lips ei miellyttänyt sinua, niin olisikohan Nivean Lip Butter sinun huulivoiteesi?

Nivean huulivoit ovat valloittaneet monetkin. Vaikka en ole ollut viimeiseen 10 vuoteen huulivoiteiden suurkuluttaja, niin olen jotenkin uudestaan alkanut käyttämään niitä. Tykkään laittaa huulivoiteen ennen nukkumaan menoa ja vapaapäivinä jossain vaiheessa päivää olen käyttänyt. Sen olen huomannut, että viime keväänä, eikä vielä tässä syksyn aikana ole huulet päässet rohtumaan. Juuri noina vuodenaikoina minulla usein huulet rohtuu. Maltillinen huulivoiteiden käyttö on kannattanut.

Purkkiin pakattuja Lip Butter -huulivoiteita on neljä erilaista. Kolme herkullisen tuoksuista ja yksi original (perusvoide). Lip Butter -huulivoit sisältävät mm. sheavoita, manteliöljyä ja glyseriiniä. Koostumus on hyvin täyteläinen, paksu, mutta silti notkea. Voide notkistuu lämmöstä hyvin herkästi. Tasoittuu huulille helposti ja tuntuu miellyttävän pehmeältä ja liukkaalta. En koe koostumusta millään tavalla vahamaiseksi tai erittäin vaseliiniseksi. Enemmänkin Lip Butter on paksun voiteen ja vaseliinin välimuoto.

Olen pitänyt erittäin paljon Lip Butter -huulivoiteiden koostumuksesta, ihanista tuoksuista ja ennen kaikkea ne kestävät huulilla pitkään. Kun iltaisin levitän huulilleni jotakin näistä neljästä (yleensä joku tuoksuvista versioista), niin vielä aamullakin minulla on huulivoita huulilla. Päiväsaikaan kesto ei tietenkään ole aivan yhtä hyvä, mutta useita tunteja on parhaimmillaan päivälläkin huulivoide kestänyt. Lip Buttereissa on makuaromeja, mutta minusta maku on hyvin hento, lähes olematon.

Pieni miinus purkista. Purkki on epäkätevä käsilaukussa, mutta kotona käyttäessä sillä ei ole niin merkitystä. Tosin purkki on hyvin laakea, joten siitä voi suoraankin ottaa huulille voidetta, eikä näin sormia tarvita. Tämä koostumus ei toimisi puikossa, sillä Lip Butter on liian pehmeää. Tuubiin taas voide olisi liian paksua. Ehkä tämä purkki on se ainut vaihtoehto, jos tämä sama koostumus halutaan säilyttää.

Original

Valkoista, lähes tuoksutonta huulivoidetta. Miehille ja niille, jotka eivät kaipaa tuoksuvia ja maistuvia huulivoiteita. Väriltään valkoista.

Vanilla & Macadamia

Makealle ja pehmeän vaniljaiselta tuoksuva huulivoi, jossa macadamia-pähkinä antaa tuoksulle oman säväyksensä. Väriltään Vanilla & Macadamia on valkoista.

Raspberry & Rosé

Mehevä vadelma ja kukkaismainen ruusu on aivan huikea tuoksu! Loistava yhdistelmä. Sävyltään huulivoi on hennon vaaleanpunaista, mutta itse en kokenut huulivoita huulia niinkään sävyttävänä. Toki paksulla kerroksella saa hieman huuliin sävyä.

Blueberry Blush

Ei tästä selvempää mustikkaa ole. Ihanan aito tuoksu. Sävyltään huulivoi on violettista. Antaa paksummalla kerroksella hieman lilaa sävyä huulille.

Nivean Lip Butter -huulivoit löytyvät kauppojen kosmetiikkaosastoilta. Hinnat luonnollisestikin vaihtelevat kaupoista riippuen, mutta suositushinnaltaan Lip Butter on 3,45 € / 16,7 g.

Mikä on sinun lempparisi? Minuun vetosi kaikista eniten Raspberry & Rosé ja Blueberry Blush.

Tuotteet saatu blogin kautta.

Lue myös

X