Huulet

Nivea Lip Butter – herkulliset huulivoit

3.10.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Olen tämän vuoden aikana testannut erilaisia huulivoiteita enemmän, kuin ikinä. Nyt on ollut jokin huulivoiteiden vallankumous ja niitä uudistaa ja kehittää vähän joka brändi. Jos Baby Lips ei miellyttänyt sinua, niin olisikohan Nivean Lip Butter sinun huulivoiteesi?

Nivean huulivoit ovat valloittaneet monetkin. Vaikka en ole ollut viimeiseen 10 vuoteen huulivoiteiden suurkuluttaja, niin olen jotenkin uudestaan alkanut käyttämään niitä. Tykkään laittaa huulivoiteen ennen nukkumaan menoa ja vapaapäivinä jossain vaiheessa päivää olen käyttänyt. Sen olen huomannut, että viime keväänä, eikä vielä tässä syksyn aikana ole huulet päässet rohtumaan. Juuri noina vuodenaikoina minulla usein huulet rohtuu. Maltillinen huulivoiteiden käyttö on kannattanut.

Purkkiin pakattuja Lip Butter -huulivoiteita on neljä erilaista. Kolme herkullisen tuoksuista ja yksi original (perusvoide). Lip Butter -huulivoit sisältävät mm. sheavoita, manteliöljyä ja glyseriiniä. Koostumus on hyvin täyteläinen, paksu, mutta silti notkea. Voide notkistuu lämmöstä hyvin herkästi. Tasoittuu huulille helposti ja tuntuu miellyttävän pehmeältä ja liukkaalta. En koe koostumusta millään tavalla vahamaiseksi tai erittäin vaseliiniseksi. Enemmänkin Lip Butter on paksun voiteen ja vaseliinin välimuoto.

Olen pitänyt erittäin paljon Lip Butter -huulivoiteiden koostumuksesta, ihanista tuoksuista ja ennen kaikkea ne kestävät huulilla pitkään. Kun iltaisin levitän huulilleni jotakin näistä neljästä (yleensä joku tuoksuvista versioista), niin vielä aamullakin minulla on huulivoita huulilla. Päiväsaikaan kesto ei tietenkään ole aivan yhtä hyvä, mutta useita tunteja on parhaimmillaan päivälläkin huulivoide kestänyt. Lip Buttereissa on makuaromeja, mutta minusta maku on hyvin hento, lähes olematon.

Pieni miinus purkista. Purkki on epäkätevä käsilaukussa, mutta kotona käyttäessä sillä ei ole niin merkitystä. Tosin purkki on hyvin laakea, joten siitä voi suoraankin ottaa huulille voidetta, eikä näin sormia tarvita. Tämä koostumus ei toimisi puikossa, sillä Lip Butter on liian pehmeää. Tuubiin taas voide olisi liian paksua. Ehkä tämä purkki on se ainut vaihtoehto, jos tämä sama koostumus halutaan säilyttää.

Original

Valkoista, lähes tuoksutonta huulivoidetta. Miehille ja niille, jotka eivät kaipaa tuoksuvia ja maistuvia huulivoiteita. Väriltään valkoista.

Vanilla & Macadamia

Makealle ja pehmeän vaniljaiselta tuoksuva huulivoi, jossa macadamia-pähkinä antaa tuoksulle oman säväyksensä. Väriltään Vanilla & Macadamia on valkoista.

Raspberry & Rosé

Mehevä vadelma ja kukkaismainen ruusu on aivan huikea tuoksu! Loistava yhdistelmä. Sävyltään huulivoi on hennon vaaleanpunaista, mutta itse en kokenut huulivoita huulia niinkään sävyttävänä. Toki paksulla kerroksella saa hieman huuliin sävyä.

Blueberry Blush

Ei tästä selvempää mustikkaa ole. Ihanan aito tuoksu. Sävyltään huulivoi on violettista. Antaa paksummalla kerroksella hieman lilaa sävyä huulille.

Nivean Lip Butter -huulivoit löytyvät kauppojen kosmetiikkaosastoilta. Hinnat luonnollisestikin vaihtelevat kaupoista riippuen, mutta suositushinnaltaan Lip Butter on 3,45 € / 16,7 g.

Mikä on sinun lempparisi? Minuun vetosi kaikista eniten Raspberry & Rosé ja Blueberry Blush.

Tuotteet saatu blogin kautta.

Kommentit (28)

Niin on! <3

Voi ei, juuri vähän aikaa sitten hamstrasin itselleni 4 Baby lipsiä ja nyt haluttaisi ostaa pari tällaistakin.. Yksi Bodyshopinkin huulivoi on vielä kesken kun pitkien kynsien kanssa on ikävä ronkkia voita purkista 😀

Minullakin on ollut TBS:n huulivoi. Siinä ei ollut yhtä kiva koostumus, kuin näissä. Ja se purkki! Ei kiva pitkien kynsien kanssa.

Mäkään en kokenu noita Baby Lipsejä mitenkään tajunnan räjäyttäviksi ja täytyy sanoa, että mun mielestä nämä Nivean Lip Butterit paremmiksi, Toki pakkaus ei ole kaikista hygieniisin mutta… 😛

Joo, purkki on epäkätevä ja epähygieeninen. Minusta Baby Lipsit on kivoja. Nämä Lip Butterit ovat kyllä koostumukseltaan ihanempia.

Raspberry & Rose ois varmaan munkin suosikki, en ole siis kokeillut näitä vaikka haluaisin. Olen nyt ostanut kaksi Baby Lipsiä (cherry me ja pink punch vai mikäs se oli) ja pakko käyttää ne (sekä yksi apteekkituote) alta pois. En haluaisi hamstrata! 😀

Joo, ei hamstraaminen kannata. Ärsyttävää sitten, kun joutuu heittää pois pilalle menneitä tuotteira.

Multa löytyy jo tuo vadelmaversio, mutta himoitsen vaniljaa! <3

Jos tykkää vaniljasta, niin tuo on ihana. Tykkään vaniljasta, mutta vähän siihen on jäänyt ”kammoja” 90-luvulta. Ystäväni hölväsi itseensä sitä TBS:n vaniljaista tuoksuöljyä. Huh, se tuoksui makealle! 😀 Ei tuo huulivoide kuitenkaan ole ollenkaan sen tuoksuinen, mutta vadelma ja mustikka oli enemmän minun mieleeni.

Multa löytyy mustikka, mutta tuo vanilja tai vadelma voisi myös muuttaa seuraavalla kauppareissulla mun luokse <3

Itse suosittelen vadelmaa. Se on aika kiva, kun tuoksussa tuntuu vadelma, että ruusu. Kiva yhdistelmä. 🙂

Toi mustikka ja vadelma ovat parhaita 🙂

Samat minustakin. 🙂

Multa löytyy mustikka kun se tuli livboxissa ja se on ihana

Niin on. 🙂

Minäkin tykkäsin lip buttereista ja olen tehnyt niistä blogiini arvostelun. Vadelmaversio houkuttaisi vielä 🙂

kivipuuteri.blogspot.fi

Suosittelen vadelmaa. Minuun vetosi sen kesäinen tuoksu. 🙂

Minäkin pidin kovasti tuon voiteen koostumuksesta.

Joo, siinä on jotenkin ihan omanlainen koostumus. 🙂

Nams, mustikka kuulostaa hyvältä. Purkin ulkoasu voisi kyllä olla vähän säpäkämpi minusta. Terkkuja!

Ihana tuo säpäkämpi. Totta joo! Se voisi olla ei niin harmooninen.

Mulla on tuo mustikka, purkista huolimatta olen tykännyt. Haju on tosin mun nenään aika esanssinen ja turhan makea, mutta ei mitenkään ällö kuitenkaan…vadelma kiinnostais tuoksunsa puolesta!

Vadelma on raikkaampi ja ruusu antaa siihen ihanan kukkaismaisen säväyksen. 🙂

Enpä ole testannut yhtäkään noista, mutta oikeastaan nuo kaikki tuoksuvat kiinnostaisivat. Vadelma ainakin voisi olla ihana 🙂 Yö-/kotihuulirasvaksi tuon voisinkin ostaa, en nimittäin tykkää käyttää purkkihuulirasvoja kodin ulkopuolella (epähygieenisyys).

Joo, purkit on epäkäytännöllisiä ja myös epähygieenisiä. Siksi nämä on minun yövoiteita huulille. 😀

Noniin ja piti heti käydä ostamassa tuo vanilla&macadamia <3 tosi ihana tuoksu ja tuntuu hyvältä huulilla! tykkään myös purkkimuodosta.

Eikö olekin ihana koostumus, joka kestää pitkään?

Lempparini on vadelmaruusu 🙂 Aivan mielettömän ihana tuoksu <3

Niin on! <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *