Glitz & Glam

Origins Ginger - ihoa hellivät ja aisteja herättelevät inkiväärituotteet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Onko Origins tuttu brändi ennestään? Muistelisin, että Origins tuli Suomeen vuonna 2016, eli aika hiljattain. Muutaman tuotteen olen aikaisemminkin esitellyt, kuten kivasti tummia silmänalusia häivyttävän silmänympärysvoiteen. Sain syksyllä PR-toimistolta lehdistönäytteenä muutaman Originsin tuotteen, jossa muuten oli mukana puutarhalapio ja kukkasipuleitakin. Jotenkin niin ihana lisä, vaikka minun viherpeukaloni on keskellä kämmentä – ihan oikeasti on! Ehkä minä sitten keväällä kaivelen ne maahan ja totean, että en osannut.

Origins on yhdysvaltalainen, vuonna 1990 perustettu brändi. Origins edustaa vihreitä ja eettisiä arvoja. Pakkaukset eivät koskaan sisällä styroksia tai PVC-muovia. Muutenkin pakkauksissa on hyödynnetty kierrätysmateriaalia. Origins edustaa hyviä arvoja, mutta monet niistä eivät sinällään ole poikkeavia, paitsi yksi! Minusta oli aika erilainen juttu, että Originsilla on Plant-A-Tree -ohjelma. Tämä heidän ohjelma on mukana Global ReLeaf -hankkeessa, jossa Origins on istuttanut yli 600 000 puuta.

En ole vähään aikaan esitellyt vartalotuotteita. Nyt kun pakkanen puree pakaraa ja viima tuntuu kintuissa, niin laiskottelu vartalon ihonhoidossa huomaa. Hei, kuka muu tykkää inkivääristä? Minä suorastaan rakastan sitä! Muistatteko minun flunssajuoman muutaman vuoden takaa? Kaikki missä maistuu inkivääri, on minusta hyvää. Tuoksunakin se on niin ihana! Originsilla on raikas inkiväärinen vartalonhoitosarja.

Origins Ginger Burst Savory Body Wash

Ginger Burst on inkiväärisen raikas ja mineraaleja sisältä suihkusaippua vartalolle.

Koostumus on ihanan täyteläinen ja ihoa hellivältä tuntuva. Koostumus tuntuu keveästi myös öljyiseltä. Kivan riittoisa vartalolle levittää ja huuhtoutuu hyvin pois. Ihoa ei kiristä, eikä se tunnu huutavan kosteutusta suihkun jälkeen. Iho tuntuu aavistuksen kosteutetummalta kuin tavallisen, geelimäisen suihkugeelin jälkeen.

Tuoksu on ihan mielettömän ihana! Inkiväärinen tuoksu on raikas ja siinä tuntee mukana sitruksien mehukkuuttakin. Nams!

Origins Ginger Cloud Smoothing Body Balm

Smoothing Body Balm on täyteläinen vartalovoide.

Soijapapuöljyä ja aloe veraa sisältävä vartalovoide on hyvin öljyinen. Vaikuttaa ensin keveältä, mutta iholle hieroessa huomaa sen öljyisyyden, joka suojaa hyvin näin talvipakkasilla. Iholle jää suojaava, kosteuttava ja aavistuksen öljyinen pinta. Riippuu tietenkin jokaisen ihosta, että kuinka ”rasvaiselta” voide tuntuu. Itse en kuitenkaan saa tätä Ginger Cloudia hetkessä ihoon imeytymään. Selkeästi ihoa viimalta suojaavampi vartalovoide.

Tuoksussa tuntuu ihana ja raikas inkiväärisyys.

Origins Ginger Souffle Whipped Body Cream

Purkkiin pakattu, ”vispattu” vartalovoide.

Yleensä on niin, että pullossa tai tuubissa on keveämpi voide ja sitten purkkiin pakatut ovat tuoteperheen täyteläisimmät ja selkeästi rasvaisemmat voiteet. Tämä Originsin inkiväärisarja on poikkeava. Purkissa oleva Ginger Souffle on koostumukseltaan ilmavampi, mutta en silti koe tätä vaahdoksi. Jotenkin nimi ”souffle” ja ”whipped” antoivat mielikuvan, että tuote olisi vaahtoinen. Originsin Ginger Souffle ei kuitenkaan ole. Voide imeytyy todella nopeasti minun iholle, eikä jätä voimakkaasti rasvaista tunnetta. Huomasin tämän sopivan itselleni myös käsivoiteeksi. On sen verran keveä, mutta sillä en tarkoita tehotonta. Tämä tuote on sellaiselle, joka haluaa nopeasti levittää vartalovoiteen ja sujauttaa vaatteet päällensä. Ginger Souffle sopii siksi minulle erittäin hyvin, kun se ei jätä nahkeaa tai rasvaista tunnetta iholle, mutta kosteuttaa kivasti. Saa myös ihon ihanan pehmeäksi ja sileäksi ensimmäisestä käyttökerrasta, vaikka olisi ollut vähän laiska ihonhoitaja viime aikoina.

Näissä kaikissa Originsin Ginger -tuotteissa on todella ihana tuoksu. Jos siis rakastaa inkiväärin raikasta ja pirskahtelevaa tuoksua, niin tykkää näiden tuoksumaailmasta. Tuoksu viipyilee iholla, mutta ei kuitenkaan ole hyökkäävä. Omia suosikkejani näistä kolmesta ovat Ginger Burst -suihkusaippua ja Ginger Souffle -vartalovoide. Ginger Cloud -vartalovoide on ehkä vähän liian rasvainen omaan makuuni. Tässä tapauksessa suosittelen kosteuttavasta, mutta silti hieman keveämmästä vartalovoiteesta pitävälle purkissa olevaa. Jos taas haluaa täyteläistä ja pitkäkestoista suojaa iholleen, niin pullossa oleva Ginger Cloud on parempi vaihtoehto. Origins on todella ylellinen brändi, jonka kyllä sitten huomaa hinnoissakin. Se mikä minua yllättää, niin vartalotuotteet ovat aika hintavia. Usein on niin, että kasvojen ihonhoitotuotteet ovat paljon hintavampia kuin vartalotuotteet. Origins ei mielestäni ole mitenkään erityisen hintava kasvotuotteissa, mutta vartalotuotteet ovat.

Originsin Ginger -tuotteet ovat myynnissä Stockmanneilla, Kickseissä sekä uudessa Hehkussa.

Esittelen lähiaikoina pari todella ihanaa ja vähän erilaista kasvojen ihonhoitotuotetta Originsilta. Kaikissa tähän asti testaamissani Originsin tuotteissa on aina jokin juttu, joka tekee niistä mielenkiintoisia kokeilla.

Kiitokset muuten mahtavista blogisynttäriehdotuksista sekä onnitteluista sunnuntaisessa postauksessa! Ihanan inspiroivia olette olleet ehdotuksillanne. Kiitos! <3 Minulla alkaa taas ajatus raksuttamaan paremmin.

X