Glitz & Glam

Näihin Originsin tuotteisiin kannattaa tutustua!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Nyt on hauskoja Originsin tuotteita esittelyssä! Sain syksyllä testiini Originsin tuotteita, joiden vartalotuotteita ehdinkin jo esitellä. Nyt olisi vuorossa silmänympärysvoide ja ”essence” kasvoille. Näissä molemmissa on omat pikku juttunsa, joista kerron tänään.

Mutta ennen sitä pahoittelen mokaani, joka minulle kävi viimeksi Originsin postauksessa. Sanoin Originsin olevan Cruelty Free. Onneksi tietävät nopeasti kommentoivat, joten korjasin asian välittömästi. Luin asian jostain, mutta minun piti tarkistaa sen paikkansapitävyys ennen, kun julkaisen postauksen. Kävi sitten niin, että tarkistaminen unohtui, kun tuli monta keskeytystä postausta kirjoittaessani. Olen tästä mokastani pahoillani.

Origins Three Part Harmony Day/Night Eye Cream

Tässä silmänympärysvoiteessa on hienoa se, että samassa purkissa on päivä- ja yövoide silmänympärysiholle. Tämä tarkoittaa sitä, että pakkaus sisältää 2 x 15 ml silmänympärysvoidetta. Tyypillinen pakkauskoko silmänympärysvoiteelle on 15 ml, joten tässä purkissa on kaksi täysikokoista tuotetta.

Vaaleanpunainen voide on päiväkäyttöön tarkoitettu. Se on keveämpi ja öljytön. Tämä edesauttaa silmämeikkiä kestämään paremmin, jos silmäluomet ovat herkästi rasvoittuvat.

Valkoinen voide on tarkoitettu yövoiteeksi silmänympärysiholle. Sen koostumus on täyteläisempi ja rasvaisempi. Ideana se, että yöllä iholle voidaan käyttää ”ravitsevampia” tuotteita, kun ei tarvitse huolehtia meikin kestosta.

Päivävoide on selkeästi liukkaampi ja keveämpi tekstuuriltaan. Siinä on paljon valoa heijastavia pigmenttejä, jotka tuovat kirkkautta silmänympärysiholle ja tätä kautta häivyttävät tummuutta.

Yövoide on tekstuuriltaan paksumpi ja rasvaisempi. Ihanan täyteläinen tehotuote silmänympärysiholle.

Origins Three Part Harmony Day/Night Eye Cream -silmänympärysvoide on ideaali kaikille, jotka tykkäävät käyttää päivällä kevyempää voidetta kuin yöllä. Bonuksena vielä päivävoiteen kiva valaiseva vaikutus tummentuneilla silmäluomilla. Näitähän voi käyttää niinkin, että päivällä taputtelee kevyesti yövoidetta ensin ja sen päälle kirkkautta tuomaan päivävoidetta. Mutta jos silmänympärysiho on rasvoittuva, saattaa kombo olla liian tuhti. Minulle se taas sopii erinomaisesti, koska silmänympärysiho ei enää ole niin rasvoittuva.

Aluksi mietin, että onpa korkeahintainen silmänympärysvoide, mutta kun miettii pakkauksen sisältävän kaksi tuotetta ja pakkauskokokin on kahden täysikokoisen tuotteen verran, en näe tuotetta enää niin hintavana. Kun 76 euroa jakaa kahdella, tekee se 38 euroa / voide. Se kuulostaa ihan ok-hintaiselta silmänympärysvoiteesta. Mutta onhan tuo kerralla isompi sijoitus, mutta vastaavasti tuote kestää puolet pidempään, kun toista voidetta käytetään päivällä ja toista yöllä.

Origins Three Part Harmony Tri-Phase Essence Lotion

Origins Three Part Harmony Tri-Phase Essence Lotion on saanut innovaationsa aasialaisesta kauneudenhoidosta, jossa kasvoille kerrostetaan erilaisia hoitovesiä (essence). Tämä Originsin uusi hoitovesi on siitä omanlainen, että se on kolmikerroksinen, eli kolmefaasinen (en tiedä miksi, mutta taas minulta meinasi lipsahtaa r-kirjain mukaan, eli fraasinen).

Origins Three Part Harmony Tri-Phase Essence Lotion -hoitovesi tulee ravistella kunnolla ennen käyttöä, jotta kolme nestettä sekoittuvat keskenään.

Origins Three Part Harmony Tri-Phase Essence Lotion painellaan puhtaille kasvoille ennen seerumia ja kasvovoidetta tai kasvoöljyä. Toki tuotetta voi käyttää vanulapunkin avulla, mutta hoitovesillä saa ihon paremmin kyllästettyä, kun painelee ne kasvoille. Lisäksi ei synny jätettä, kun vanulapun käyttö ei tässä ole välttämätöntä ja tuotetta ei mene vanun mukana hukkaan.

Koostumus on vesimäisen ohut, mutta kuitenkin paksumpaa kuin ihan perinteisen kasvoveden. Origins Three Part Harmony Tri-Phase Essence Lotion imeytyy iholle erinomaisesti ja jättää sille ihanan tuntuman. Pehmeä ja kosteutettu iho. Tuotteen öljyt antavat iholle hehkua ja saavat kuivan ihon näyttämään välittömästi paremmalta.

Mietin aluksi, että estävätkö tuotteen öljyt seerumia imeytymästä ihon pintakerroksiin? En kuitenkaan ole huomannut tällaista tapahtuvan. Ilmeisesti öljyt ovat niin keveitä, että eivät blokkaa päälle käytettävien tuotteiden tehoaineita. Tämä on mahtava tuote kuivalle ja pintakuivalle iholle.

Olen saattanut käyttää jotain kevyempää hoitovettä ennen tätä Originsin täyteläisempää hoitovettä. Kannattaa tosiaan muistaa kerrosteluissa, että aloittaa aina siitä keveimmästä ja edetä siitä sitten täyteläisempiin. Eli ensin olen taputellut vesimäisemmän Lumenen hoitoveden ja sen päälle vasta tämän Originsin täyteläisemmän hoitoveden.

Minut yllätti tämän tuotteen hinta. On edullisempi kuin odotin. Tämä 150 ml:n pullo maksaa 39 euroa. Olin varma, että olisi yli 50 euroa, mutta ei ollutkaan.

Tykkään molemmista todella paljon! Essence, eli hoitovesi on juuri nyt talvella todella hyvä. Veikkaan, että omalla iholla kesällä vähän liikaa, mutta juuri nyt ihan huippuhyvä. Olen huomannut, että en tarvitse niin paljon seerumia, kosteusvoidetta tai kasvoöljyä, kun käytän alla Origins Three Part Harmony Tri-Phase Essence Lotion -hoitovettä.

Nämä pakkaukset ovat todella kauniita ja itse asiassa tuotteetkin näyttävät sieviltä. Korkit ja kannet ovat puisia, joka tekee tuotteista entistä nätimpiä ja luovat arvokkaamman kuvan kuin muovikorkit ja kannet tekisivät. Odotan sitä päivää, kun suomalainen pakkausinnovaatio lähtee leviämään maailmanlaajuisesti. Suomalaisbrändit ovat jo lähdössä mukaan, mutta uskon, että ulkomaisetkin brändit ovat kiinnostuneita. En yllättyisi, jos muutaman vuoden päästä Origins on pakattu Sulpacin valmistamiin pakkauksiin.

Nämä Originsin mielenkiintoiset ja hyviksi havaitut tuotteet löytyvät mm. Kicksin liikkeistä ja verkkokaupasta. Origins Three Part Harmony Day/Night Eye Cream -silmänympärysvoiteen löydät täältä* ja Origins Three Part Harmony Tri-Phase Essence Lotion -hoitoveden täältä*.

Kuinka moni muuten käyttää päivällä ja yöllä eri silmänympärysvoiteita? Minulla oli ennen. Nykyään en tarvitse välttämättä, koska silmänympärysihoni ei ole niin rasvoittuva, joten voin käyttää täyteläistä voidetta päivälläkin.

X