Glitz & Glam

Ostin älyttömän hyvän puhdistusöljyn - tehokas meikinpoistaja

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Puhdistusöljy alkoi olla lopussa, joten oli ostettava uusi loppuneen tilalle. Ensin mietin, että ostaisinko jonkun jo vanhan tutun, hyväksi havaitun. Vai ostaisinko jotain uutta kokeiltavaksi. Päädyin uuteen kokeiluun, joten ostoskoriin sujahti kulttibrändi Tonymolyn puhdistusöljy. Jo ensimmäisellä testailulla havaitsin tämän puhdistusöljyn älyttömän hyväksi!

Tonymoly on kulttimaineen saavuttanut eteläkorealainen kosmetiikkamerkki. Brändillä on todella hauskoja, mutta myös suureen suosioon nousseita tuotteita. Esimerkkinä tomaattinaamio, jota myydään maailmalla joka 15. sekunti.

Tonymoly tunnetaan söpöistä pakkauksista, mutta myös erittäin tehokkaista ihonhoitotuotteista. Meikkituotteitakin brändiltä löytyy, mutta niihin en ole tutustunut. Olen keskittynyt enemmänkin ihonhoitotuotteiden testailuun. Tonymoly ei siis ole uusi brändi, mutta tämä ostamani puhdistusöljy on täysin uusi tuttavuus. En ole lukenut siitä mistään, enkä ollut testannut aikaisemmin mitään Tonymolyn puhdistusöljyä.

Lue myös postaukseni joka 15. sekunti myytävästä kasvonaamiota:

TonyMoly Tomatox Magic Massage Pack

Tonymoly Floria Nutra Energy Cleansing Oil on pumppupulloon pakattu puhdistusöljy kasvoille. Argan- ja auringonkukkaöljyä sisältävä puhdistusöljy syväpuhdistaa ihosta talia ja meikkiä, mutta ei kuivata tai rasita ihoa.

Monille on varmasti tuttu menetelmä puhdistaa meikki ensin öljyllä, ja vasta sen jälkeen puhdistusgeelillä tai -voiteella viimeistellä puhdistus. Mutta kaikille tämä ei vielä ole niin tuttua, vaikka välillä itse niin luulen. Eräs ihminen lähipiiristäni löysi puhdistusöljyjen mahtavan maailman ihan hiljattain. Ei kuulemma palaa enää entiseen.

Öljyn koostumus on aika ohut ja vesimäinen, mutta kasvoille pyöritellessä tuntuu hyvin liukkaalle ja keskitäyteläiselle.

Ideahan on, että puhdistusöljyä pyöritellään kuivana meikatuille kasvoille. Öljy irrottaa vedenkestävän meikin, kuten ripsivärin, sekä puhdistaa ihohuokosista asti talia, likaa ja meikkivoidetta. Kun sormissaan tuntee, että ripsiväri on irronnut ripsistä, meikkivoide ihosta, kostutetaan sormia.

Nämä nykyajan puhdistusöljyt ovat mahtavia! Kun kostutetuilla sormilla jatkaa pyörittelyä kasvoilla, öljy muuttuu valkeaksi maidoksi. Lopuksi kasvot huuhdellaan vedellä, jolloin lika, meikki ja öljy huuhtoutuu kasvoilta. Todella hellävarainen ja tehokas tapa puhdistaa meikki kasvoilta!

Olen tässä kuvassa tiputtanut pari tippaa kylmää vettä puhdistusöljyyn. Näin helposti Tonymolyn Floria -puhdistusöljy emulgoituu vedestä. Iholle ei jää ollenkaan rasvaista tai lähmäistä tunnetta, vaikkei toteuttaisikaan kaksoispuhdistusta, eli viimeistelisi puhdistusta esimerkiksi puhdistusgeelillä.

Tein Tonymolyn puhdistustehosta miselliveden avulla vanulapputestin. Puhdistin meikin pelkästään tällä puhdistusöljyllä. Pyyhin ripsiä ja ihoa misellivedellä kostutetulla vanulapulla. Yllätyin, ettei vanulappuun jäänyt yhtään mitään. Ei edes ripsivärin jäämiä. Eli Tonymoly Floria Nutra Energy Cleansing Oil on todella tehokas puhdistaja yksinäänkin käytettynä.

Öljyssä on hyvältä tuoksuva kukkaistuoksu, joka on kieltämättä aika voimakas. Minua tuoksu ei häiritse, mutta informaatioksi voimakkaita tuoksuja kaihtaville.

Olen vasta hiljattain päivittänyt 5 parasta puhdistusöljyä -listaukseni, mutta taas kävi perinteiset. Juuri kun olen postaunnut listauksen, löydän jonkun helmen, joka kuuluisi parhaimpien postaukseen. Näin kävi taas!

Tonymoly Nutra Energy Cleansing Oil soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta erityisen vahvan suosituksen annan meikkiä käyttäville, koska tämä puhdistusöljy on erityisen hyvä kestävän ja vahvan meikin puhdistukseen. Kaikki puhdistusöljyt ovat puhdistusgeelejä ja puhdistusvoiteita tehokkaampia irrottamaan meikin, mutta toiset ovat erityisen hyviä. Yleensä sen huomaa ripsiväristä. Jos ripsivärijäämiä meinaa jäädä meikinpuhdistuksen jälkeen silmiin, niin kannattaa kokeilla tehokkaampaa puhdistusöljyä.

Itse tilasin Tonymoly Nutra Energy Cleansing Oilin *Lykolta, mutta sitä myydään myös *nobella. Hinnaltaan puhdistusöljy on reilut 22 euroa / 190 ml.

Pakko vielä loppuun todeta, että kyllä nämä korealaiset brändit taitavat nämä puhdistusöljyt. En muista, että olisin yhtään mielestäni huonoa tai keskinkertaista puhdistusöljyä kokeillut korealaisilta brändeiltä. Aina todella hyvin puhdistavia, hellävaraisia ja äärimmäiset hyvin vedestä huuhtoutuvia.

Oletko huomannut saman, että K-beautysta löytyy huiput puhdistusöljyt?

Lue myös:

5 parasta puhdistusöljyä

Näin teet kaksivaiheisen ihonpuhdistuksen

Hyvä pari kasvojen hellävaraiseen puhdistukseen

X