Glitz & Glam

Pinkki ja ihana GlamGlow kasvosuihke

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä Postauksen tuote saatu PR-toimistolta

Onko juhannus vienyt kaiken hehkun kasvoilta vai vieläkö kasvoilla hehkuu yöttömän viikonlopun hulinat?

Muistatteko GlamGlown kasvonaamiot? Tämä yhdysvaltalainen brändi on tehnyt valtaisan laajennuksen. Niin valtaisan, että minäkin olen pudonnut kelkasta jo aika päiviä sitten. Vapun aikoihin 5 parasta -postauksessa esiintyi yksi GlamGlown uutuuksista. Näin juhannuksen jälkeen esittelen kasvosuihkeen, joka on aivan huikean ihanassa pullossa.

Pinkki ei sillä tavalla ole lempivärejäni, mutta se näyttää hyvältä kynsilläni ja huulilla. Joten miksipä ei myös kasvosuihkeessakin? GlamGlow Glowsetter Make-Up Setting Spray on kasvoja kosteuttava suihke. Nämä kasvosuihkeet ovat nyt tulleet jyrinällä – myös minun arkeeni. Ennen kasvosuihkeet olivat itselläni sellainen kun haluaa oikein panostaa, niin sitten meikin päälle sups-sups! Nykyään kasvosuihkeet kuuluvat näköjään ihan ihonhoitoon sekä meikin viimeistelyyn. Sen lisäksi niillä tulee tehtyä freesausta päivän aikana, jos näyttää tarpeelliselta. Yleensä tuo kuuluu enemmän talviaikaan tai lentämisen jälkeen – silloin iho menettää kosteutta ihan järjettömästi!

Kasvosuihkeet tulivat sosiaalisessa mediassa ensin meikin kiinnittävinä suihkeina. Suihkeita oli ennen sitäkin, mutta tuolloin idea oli ihonhoidollinen, eli meikin alle käytettynä. Jos kasvosuihkeet ovat vielä tuntemattomampaa aluetta, niin muistakaa, että näitä on erilaisilla ominaisuuksilla ja jotkut ovat sopivia vähän kaikkeen. GlamGlow Glowsetter Make-Up Setting Spray on vähän kaikkea. Tämä on niitä monitoimisuihkeita. Sitä voidaan käyttää iholle virkistämään sekä lisäämään kosteutta. Kuivaihoisille oiva vinkki juuri ennen meikin levitystä. Monille puuteria tai puuterisia meikkipohjia käyttäville suihkeet ovat loistava tuote poistamaan liiallista puuterisuutta sekä sulauttamaan meikkikerrokset toisiinsa. Näin poistetaan se kuivakka, kiristävä pakkelimaisuus. Paksuja meikkikerroksia käyttäville suosittelen kasvosuihkeiden maailmaa, sillä niillä saadaan luonnottomalta näyttävä meikkipohja freesimmäksi ja luonnollisemmaksi. Vain muutama suihkaus kasvoille ja hetken päästä iho on hehkuvampi. Myös ne korostuspuuterit ja poskipunat kiinnittyvät paremmin iholle, kun se viimeistellään kasvosuihkeella.

GlamGlow Glowsetter Make-Up Setting Spray ei sisällä kalvonmuodostajia, joten se ei muodosta kalvoa meikin päälle. Sen sijaan Glowsetter Make-Up Setting Spray -suihke sisältää runsaasti erilaisia ihoa virkistäviä uutteita ja kofeiinia sekä monenlaisia humektantteja, jotka lisäävät ihon pinnan kosteuspitoisuutta.

Yksi upeimmista jutuista tässä kasvosuihkeessa on sen äärimmäisen hieno sumu. Suihkepullo on viimeistelty ja mekanismi laadukas. Ei roiski isoja pisaroita, vaan sumu on niin hieno, että minulla on välillä vaikeuksia huomata osuinko kasvoilleni vai en? Myöhemmin huomasin, että pakkauksessa mainitaan ”3D soft mist”, eli erityisen hienosta suihkeesta, joka suihkuttaa laajalle alueelle tasaisesti. Tämä on nyt toinen kasvosuihkepullo, jossa olen huomannut tällaisen erityisen hyvän suihkemekanismin. Ei kaikissa hintavissa suihkeissa ole.

GlamGlow Glowsetter Make-Up Setting Spray on ihana! Suosittelen lämpimästi kuivalle iholle, joka kaipaa freesausta ja lisätä ihon pinnan kosteutta. Kaikille heille, jotka haluavat hehkuvuutta meikkiinsä, mutta haluavat myös puuteroida meikkipohjansa. Jos meikin kestoa halutaan parantaa ja haetaan suojakalvoa muodostavaa suihketta, niin silloin tämä ei ehkä ole se paras vaihtoehto, sillä GlamGlow ei tee kasvoille suojakalvoa.

Minusta tuntuu, että joka vuosi minulla on johonkin tuoteryhmään hurahtaminen. Tämä vuosi taitaa olla kasvosuihkeiden vuosi. Ei mikään vasta löydetty juttu, mutta vasta 0,5-1 vuoden aikana niiden todellinen mahtavuus osunut omassa käytössä. Ilman tarvetta ei voi innostua kokeiluista. Aikaisemmin ei ilmeisesti ole ollut niin suurta tarvetta, kun ne eivät niin minua sykäyttäneet ja tuntuneet tarpeellisilta.

Tämä ihana pinkki GlamGlow Glowsetter Make-Up Setting Spray maksaa 29,90 € / 110 ml, mutta sitä on saatavilla pienemmässäkin pullossa, joka maksaa 12,50 € / 30 ml. Voin sanoa, että tuo 30 ml riittää hyvin pitkäksi aikaa, sillä en ole saanut tätä omaani vielä kulutettua paljon mitään, vaikka käyttökertoja on paljon takana. Hieno suihkesumu on taloudellisempi kuin roiskivammat yksilöt.

GlamGlow kasvosuihkeen voit tilata täältä*.

Käytättekö kasvosuihkeita? Ovatko ne osoittautuneet itsellenne hyviksi apulaisiksi?

Tuote saatu lehdistönäyte.

X