Ihonhoito

Pirteä porkkana pääsiäiseen

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Lush on veikeä kylpytuotteiden kehittäjä ja valmistaja. Hain miehelle ja minulle kylpypommit mukaan risteilylle, koska meidän hytissämme oli kylpyamme. Mukaan tarttui pieni pirteä ilmestys, jonka unohdin reissuni ostoksia esittelevästä postauksesta.

Wash Behind Your Ears on pääsiäisen kausituote. Teki mieli pitkästä aikaa ostaa Lushin hauska ja ylellinen suihkugeeli. Koska pääsiäistuotteet ovat kausituotteita, oli poimittava porkkana mukaani.

Lush kertoo suihkugeelistä seuraavasti:

Ravitse ja hemmottele ihoasi jasmiinin ja ruusuntuoksuisella, raikkaalla suihkugeelillä. Säilöntäaineeton suihkugeeli sisältää mielialaa kohottavaa nerolia ja kosteuttavaa, hoitavaa auringonkukkaöljyä.

Ihastuin ensimmäiseksi suihkugeelin pirteään väriin. Tuoksukin on oikein ihana, vaikka toki ehkä olisin halunnut jotain porkkanakakkua muistuttavaa tuoksukokemusta. Wash Behind Your Ears tuoksuu mehukkaalta ja hieman kukkaismaiselta. Itse en koe ruusua mitenkään hallitsevana, vaan enemmänkin tuoksussa tuntuu jasmiini ja neroli sekä hedelmäisyyttä. Aika ihana! Lush saa suihkugeelien tuoksuista ihan omanlaisia.

Koostumus on paksuhkoa geeliä. Geeli on hyvin pigmenttistä. Tähän suuntaan Lush onkin nyt mennyt. Suihkutuotteet ovat hyvin pigmenttisiä. Minä ehkä saatoin pitää enemmän niistä läpikuultavammista suihkugeeleistä. Wash Behind Your Earsin koostumuksessa on hentoista shimmeriä. En sitä pullosta huomannut, enkä sotkiessani suihkugeeliä pöydälle kuvausta varten, vaan huomasin shimmerin käyttäessäni suihkugeeliä.

Käytössä suihkugeeli on just niin ihanaa kun Lushin suihkugeelit ovat. Riittoisia, helposti levittyviä ja huuhtoutuvia. Iholle jää hieman öljyjen tuomaa suojaa. Iho tuoksuu jonkun aikaa ihanasti suihkugeelille. Ei tämä niin voimakkaasti tuoksu, ja jää iholle yhtä pitkäksi aikaa, kuin legendaarinen Snow Fairy tai maskuliinisempi Tramp, joka oli mieheni lemppari. paljon vienompi tuoksu ja vähemmän aikaa iholla viipyilevä on tämä Wash Behind Your Ears.

Lushin pääsiäissesongin tuotteet ovat jo myynnissä. Lushilla on Suomessa nykyään kaksi myymälää. Edelleen vanha tuttu liike asematunnelissa sekä uudempi myymälä Mannerheimintiellä. Verkkokauppa on kolmas vaihtoehto, josta Lushia saa Suomesta. Hinnaltaan Wash Behind Your Ears on 9,95 € / 100 g, 19,95 € / 250 g ja 29,95 € / 500 g.

Lushin tuotteista ei voi todeta, että halpaa kuin saippua, mutta kyllähän Lush oman lisänsä tuo suihku- ja kylpyhetkiin. Jos tykkää tehdä arkisesta suihkustaan vähän hauskempaa tai ylellisempää, niin miksipä ei joskus vähän törsäisi suihkutuotteisiin? Halvempaa se on kuin remontoida meille ylellisemmät suihkutilat – joista kyllä haaveilen! Voisi silloin kuvailla näitä suihkugeelejä autenttisemmassa ympäristössään.

Ihanaa päivää ja mukavia haaveiluja teillekin! Kylppäri- ja saunaremppa jäi nyt mieleeni ja aloitin taas sellaisesta haaveilun.

Lue myös

X