Glitz & Glam

Kaikkien kasvoille sopiva ruusuöljy: Dr. Botanicals Moroccan Rose Superfood Facial Oil

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tänään haluan esitellä Lookfantasticin joulukalenterissa olleen tuotteen. Tämä *Dr. Botanicals Moroccan Rose Superfood Facial Oil -kasvoöljy löytyi jouluaaton luukusta. Korkkasin tämän sittenkin aika pian, vaikka aluksi en niin meinannut.

Tämä kasvoöljy on jotain aivan erilaista kuin aikaisemmat testaamani kasvoöljyt. Miten voi täysin luonnollista alkuperää olevista ainesosista saada näin rasvattoman kasvoöljyn? Mieletön!

Dr. Botanicals Moroccan Rose Superfood Facial Oil -kasvoöljy annostellaan pipetin avulla. Minulla on muuten tällä hetkellä paljon pipettituotteita käytössä.

Koostumus on ohut, lähes vesimäinen. Väriltään kasvoöljy on hennosti vaaleanpunaista. Tuoksu on ihanan kukkaismainen, suorastaan ruusuinen, mutta ripaus karkkimaisuuttakin siinä on.

Ah, ihana pakkasen kuivattama käteni. Näette miten ohut, vesimäinen kasvoöljy meinaa valua kädeltä. Koostumuksessa on myös vettä, eli tämä kasvoöljy ei ole pelkästään öljyjä. Öljyinä tuotteessa on käytetty mm. manteli- ja oliiviöljyä sekä risiiniöljyä, jolla on pehmentäviä ominaisuuksia. Tuote sisältää myös ruusuöljyä ja muita kasvikunnan öljyjä. Lisäksi tuotteessa kerrotaan olevan A- ja C-vitamiineja, mutta itse löysin INCI-luettelosta myös E-vitamiinin.

Pieni hieronta, ja öljy katoaa iholle. Siis todellakin katoaa! Kasvoille tykkään levittää tämän kasvoöljyn kevyesti painelemalla, kuten valmistajakin ohjeistaa. Dr. Botanicals Moroccan Rose Superfood Facial Oil -kasvoöljy on seerumimainen. Tätähän suositellaan kaikille ihotyypeille – jopa rasvoittuvalle iholle! En kyllä ollenkaan ylläty, sillä tätä öljyä käyttäessä ei jää iho rasvaiseksi ja kiiltäväksi. Aivan erilainen kuin mikään muu aikaisemmin kokeilemani kasvoöljy. On ihan siinä ja siinä, että riittääkö tämä minulla päällimmäisenä tuotteena. Nyt säät viilenivät entisestään, joten olenkin taas käyttänyt vähän rasvaisempaa kasvoöljyä.

Kuten kuvasta näette, niin se kuivuuden ryppyisyys katosi pinnalta, mutta iho ei kiillä. Se tässä Dr. Botanicals Moroccan Rose Superfood Facial Oil -kasvoöljyssä on, että se ei jätä niin hehkuvaa ihoa, eli sellaista glow-efektiä tämä tuote ei jätä. Siksi itse näkisin, että kuivaihoiselle Dr. Botanicals Moroccan Rose Superfood Facial Oil on mahtava seerumiksi ja rasvoittuvaisuuteen taipuvaiselle taas päällimmäiseksi tuotteeksi. Pari pientä tippaa riittää. Tietty, jos kuivaihoinen haluaa käyttää tätä kasvoöljyä päällimmäisenä tuotteena kasvoilla, saattaa iho janota tätä runsaammin. Riippuu siis aika paljon siitä, että minkälainen iho, miten tuotetta käyttää ja mitä muita tuotteita tämän lisäksi käyttää. Meikin alla Dr. Botanicals Moroccan Rose Superfood Facial Oil -kasvoöljy on mitä ihanin!

Se mitä tässä kasvoöljyssä on jännää, on se, että koen tämän kosteuttavaksi. Yleensä kasvoöljyt eivät lisää kosteutta, vaan ne suojaavat kosteuden haihtumista. Tämä Dr. Botanicalsin kasvoöljy tuntuu myös kosteuttavalta. Ei pelkästään suojaavalta. Äärimmäisen lämpimät suosittelut tälle tuotteelle, jos haluat ihanan, vähän öljyisemmän seerumin kasvoillesi tai sinulla on rasvoittuvampi iho, mutta nyt talvella taistelet pintakuivuuden ja silti rasvoittuvuuden kanssa. Öljyjä ei tarvitse pelätä, vaikka iho meinaisi olla rasvoittuvampi. Näin talvella se pintakuivuus meinaa olla monen harmina. Suojaa sille, niin ei välttämättä oma iho epätoivoisesti tunge sitä omaa suojakerrosta. Talin pääasiallinen tehtävä kun on suojata ihoa. Joissakin tapauksissa öljyt saattavat hillitä ihon rasvoittumista. Olen vaan huomannut.

Dr. Botanicals Moroccan Rose Superfood Facial Oil -kasvoöljyn voit tilata *Lookfantastic -verkkokaupasta ja sitä *myydään myös Bangerheadilla!

Mitä muut Lookfantasticin joulukalenterin hankkineet piditte tästä?

X