Glitz & Glam

Savinaamiolla pienemmät ihohuokoset

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kaupallinen yhteistyö MayBeautyn kanssa.

Tänään esittelen teille kasvonaamion, joka oikeasti pienentää ihohuokosia. Näytän ihohuokosien pienentymisen kuvilla.

Ennen kun kerron tuotteesta ja esittelen sitä, kerron omasta ihostani. Minulla on sekaiho, joka on talvella pintakuiva ja vähän rasvoittuvakin päivän mittaan. Keväällä iho alkaa rasvoittumaan selkeämmin. Kesäisin ihoni on jo paljon rasvoittuvampi. Kuvassa minulla on puhtaat kasvot, jotka hieman kiiltävät luonnollisesta talista. Kuvassa studiovalot korostavat kiiltoa. Minulla on viimeisen vuoden aikana ihohuokoset laajentuneet. Erityisesti poskilla. Sitä se pitkään jatkunut vähäinen uni ja huono syöminen kera stressin ja kiireen kanssa on teettänyt. Yleensä vähän selkeämmin näkyvät ihohuokoset ovat olleet kesän riesa, koska kesällä iho on rasvoittuvampi ja siksi ihohuokosetkin selkeämmät.

MayBeauty The Incredible Pore Mask -kasvonaamio on tarkoitettu laajentuneille ja epäpuhtaille ihohuokosille ja rasvoittuvalle iholle. Tuotteen luvataan supistavan ja syväpuhdistavan ihohuokosia sekä imevän talia iholta. MayBeauty The Incredible Pore Mask on tarkoitettu rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle.

Olen tehnyt aikaisemmin kaksi yhteistyöpostausta Maybeautyn tuotteista. Kurkkaa esittelyni mustapäitä poistavasta kasvonaamiosta ja hellävaraisesta kosteuttavasta kuorinnasta. Kuorinta on erityisen hyvä kuivalle iholle, joten jos ongelmasi on enemmänkin kuiva ja herkkä iho, niin kurkkaa siihen postaukseen.

MayBeautylla on tyytyväisyystakuu, eli tuotteista saa rahat takaisin, jos ei ole tyytyväinen niiden tuloksiin.

Rahat takaisin-takuu

Jos et ole tyytyväinen minkä tahansa tuotteemme tuloksiin, voit saada rahasi takaisin.

MayBeauty The Incredible Pore Mask -kasvonaamiot ovat yksittäispakattuja. Tässä on se hyöty, että tuote ei pääse kuivumaan suureen purkkiin.

Pore Mask -kasvonaamion koostumus on paksu. Väriltään hieman sinervään taittava harmaa. Tuoksu on kasvonaamiossa miellyttävä. Raikas ja mieto, hieman kukkaismainen.

INCI: Kaolin, Water, Glycerin, Dipropylene glycol, Bentonite, Prunus armeniaca(Apricot) kernel oil, Camellia japonica seed oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, PEG-100 stearate, Polysorbate 60, Butylene glycol, Propylene glycol, Nelumbium speciosum flower extract, Iris versicolor extract, Gnaphalium leontopodium flower extract, Jasminum officinale (Jasmine) flower extract, Lilium candidum flower extract, Rosa centifolia flower extract, Freesia refracta extract, Sodium hyaluronate, Betaine, Aloe barbadensis leaf juice, Soluble collagen, Tremella fuciformis (Mushroom) extract, Butylene glycol, 1,2-Hexanediol, Sorbitan sesquioleate, DMDM Hydantoin, Perfume, Tocopheryl acetate, Disodium EDTA.

Kasvonaamio on savipohjainen. Kaoliini on yksi tehokkaita rasvaa itseensä imeviä ainesosia ja siksi hyvin tyypillinen raaka-aine savinaamioissa. Kasvonaamiossa on myös Bentonitea, joka on hyvä ainesosa rasvoittuvalle iholle – se imee hyvin rasvaa itseensä. Pore Mask sisältää runsaasti erilaisia kasvikunnan uutteita ja öljyjä sekä rasva-alkoholeja, jotka toimivat ihon pehmentäjinä. Humektantteja, eli vesihakuisia kosteuttajia on myös runsaasti kasvonaamiossa, ja mikä yllättävänä ainesosana, niin kollageeniproteiini.

Miten kasvonaamiota käytetään?

  1. Kasvonaamio levitään tasaisesti puhtaille kasvoille. Pore Mask tulee hieroa kunnolla ihoon, ei vain levittää pintaan. Jos näet ihohuokosiesi kohdalla ”reikiä”, hiero kovemmin, jotta kasvonaamio menee ihohuokosiin asti. Tämä on tärkeää tällaisten tuotteiden kanssa, sillä muuten ne eivät voi puhdistaa ihohuokosia, jos tuote on vain pinnalla kevyesti.

2. Annetaan naamion vaikuttaa 15-30 minuuttia.

Käytin otsan seudulle ohuempaa kerrosta ja muualle kasvoja paksumpaa, koska ihohuokoset ovat suuremmat muualla kuin otsalla.

Vaikutusajalla kasvonaamio kuivuu ja tuntuu kasvoilla hieman kiristävänä, kuten savipohjaisilla naamioilla on yleensä tapana. Naamio kuivuu ohuemmalla kerroksella läpikuultavaksi. Paksumpi kerros alkaa kuivuessaan hieman halkeilemaan.

3. Vaikutusajan jälkeen kasvot huuhdellaan lämpimällä vedellä.

Iho tuntuu heti puhtaammalta ja virkeämmältä. Se on myös mattaisempi, sillä savinaamio on imenyt itseensä ylimääräistä talia. Iho ei kuitenkaan ole kiristävä, mutta en suosittele rasvaa itseensä imeviä kasvonaamioita kuivaihoisille, sillä silloin naamio voi tuntua liian kuivattavalta, koska se imee itseensä rasvaa.

Mutta mitä tapahtui ihohuokosille? Pienentyivätkö ihohuokoset?

Kuva puhuu puolestaan. Pakko myöntää, että en olisi uskonut näin suureen muutokseen. Olen zoomaillut kuviani ja kyllä vaan jokaisessa jälkeen -kuvassani minulla on pienemmät ihohuokoset. Iholle ei myöskään kerry rasvaa yhtä nopeasti naamion käytön jälkeen.

Tietenkään kosmetiikka ei pysty mitään lopullista muutosta iholle tekemään, mutta hetkellistä kylläkin. Ihohuokoset eivät voi kadota, koska tarvitsemme ihohuokosia, eikä ne voi muuttua lopullisesti pienemmiksi kosmeettisella tuotteella. Mutta selkeästi MayBeauty The Incredible Pore Mask -kasvonaamio supistaa hetkellisesti ihohuokosia. On yksilöllistä kuinka suuri ja pitkä vaikutus on. Minusta tuntuu, että vielä seuraavana aamuna ihohuokoset olisivat maltillisemmat, mutta siitä ne sitten taas muutamassa päivässä ovat entisensä kokoiset. Rasvoittuminen on myös hieman maltillisempaa muutaman päivän ajan.

Päälle ihohuokosia häivyttävä meikkivoide tai jos oikein hifistellä haluaa, niin kunnon blurraava pohjustusvoide, niin saa melkein luonnottoman tasaisen ihon. Minulla on kuvassa vain meikkivoide.

MayBeauty tarjoaa yhteistyön kautta Glitz & Glamin lukijoille alennuskoodin, jolla saa -30% normaalista hinnasta. Koodilla minnapore saa 30% alennuksen tilauksestaan, josta ei mene erikseen postikuluja. Normaalihintaisena Pore Mask -naamio on 26,00 € / 8 x 10 g. Alennuskoodilla hinta on 18,20 € / 8 x 10 g. Klikkaamalla tästä linkistä alennuskoodi aktivoituu automaattisesti.

Vaivaako teitä muita suurentuneet ihohuokoset?

Postauksen tuotteet saatu yhteistyön kautta MayBeautylta. En saa komissiota tehdyistä tilauksista.

Lue myös

X