Ihonhoito

Seerumimainen pohjustaja kuivalle iholle

26.9.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Ostin kesällä laivalta kokeiluun Lancômen Visionnaire 1 Minute Blur -meikinpohjustajan. Olen hakenut pohjustajaa, joka olisi kosteuttavan tuntuinen, että soveltuisi kuivalle iholle. Samalla se tulisi olla myös ihohuokosia häivyttävä ja muutenkin ihoa tasoittava.

Lancôme Visionnaire 1 Minute Blur sai mielenkiintoni heräämään, sillä onhan kyseessä ihonhoitolinjan tuote ja Visionnaire LR 2412  4% -seerumi suosittu.

1 Minute Blur -pohjustaja sisältää pienen määrän anti-aging -ainesosia, kuten antioksidantteja (C- ja E-vitamiineja).

Pohjustaja on täysin kirkasta. Koostumus on aika jännä. Se on hyvin silikoninen, mutta samaan aikaan hieman öljyisen ja seerumimaisen tuntuinen. Se on melko saman tuntuista, kuin paksummat hiusöljyt. Monesti meikinpohjustajat ovat enemmän voidemaisia paksuudeltaan.

Pohjustaja levittyy helposti, eikä loppujen lopuksi vaadi paljon iholle työstämistä. Kosteuttava tunne tuntuu välittömästi.

Ihosta ja sen sävystä tulee hieman tasaisempi. Jännää tässä tuotteessa on myös se, että kasvot jäävät kevyesti mattaisemmiksi. Odotin ensimmäisellä käyttökerralla koostumuksen perusteella, että ihoni kiiltäisi ja olisi rasvaisen tuntuinen. Näin ei kuitenkaan käy.

En silti lähtisi suosittelemaan aivan rasvaiselle iholle tai mattaavaa pohjustajaa hakevalle. Visionnaire 1 Minute Blur on parhaimmillaan kuivaihoiselle ja pintakuivuudesta kärsiville, jotka haluavat tasoittaa ihoa ja sen sävyä. Omakohtaisena kokemuksena ehdoton plussa muihin pohjustajiin verrattuna on se, että vaikka minulla on pintakuivuutta (tarkoitan ihan ihonriekaleita, näin suomeksi sanottuna) Paula’s Choicen BHA-happokuorinnan vuoksi, niin olen silti voinut käyttää Lancômen Teint Idole Ultra 24H -meikkivoidetta. Tämä ko. meikkivoide ei niinkään imartele ihoa, jos siinä on pintakuivuutta ja hilseilevää ihoa. Iho ei ehkä kestä yhtä tehokkaasti mattaisena, kuin mattaavien pohjustajien kanssa, mutta ei 1 Minute Blur saa kasvojani rasvoittumaan tai kiiltämään erityisemmin. Meikkipohja pysyy minulla silti raikkaan näköisenä ja kestävänä. Pidän myös siitä tunteesta, kun iho tuntuu ja näyttää joustavammalta kosteutta sitovan ominaisuuden vuoksi. Minulle on pari kertaa käynyt niin, että vahingossa silmänympärysvoiteen levityksen jälkeen levitin tämän 1 Minute Blur -pohjustajan, eli unohdin levittää kasvovoiteen ensin alle. Testimielessä en sitten viitsinyt puhdistaa pohjustajaa, levittää kosteusvoidetta ja sitten uudestaan pohjustajaa. Pystyin hienosti olemaan ilman kosteusvoidetta, enkä tuntenut kiristävää tai kuivaa tunnetta.

Ihan halpahan tämä ei ole, mutta jos rahatilanne sallii ja etsit kosteuttavaa pohjustajaa, joka kuitenkin tasoittaisi, häivyttäisi ihohuokosia, ryppyjä ja epäpuhtauksia, helpottaisi meikkivoiteen levittymistä ja antaisi kauniimman meikkipohjan, niin kannattaa kokeilla. Sokoksella Lancôme Visionnaire 1 Minute Blur maksaa 59 euroa / 30 ml.

Painiiko kukaan muu toisinaan hilseilevän ihon ongelmista? Mitkä ovat teidän heti toimivat tuotevinkit?

Kommentit (12)

[…] Tämä meikinpohjustaja kuuluu Lancômen Visionnaire -ihonhoitosarjaan. Ko. tuotelinjan seerumi Visionnaire LR 2412  4%, on erittäin suosittu. Tässä Visionnairen primerissa on pieni osa seerumiakin, eli tällä on pieniä ihonhoidon ominaisuuksia. Kirjoitin primerista tarkemman esittelyn 1,5 vuotta sitten. Postauksen löydät täältä. […]

Työkaveri tarkasteli tuon inciä tarkemmin, ja se on täynnä pelkkiä silikoneja. Vitamiineista ei ollut silloin puhetta. (Itse en sitten inciä sen tarkemmin tutkinut, mutta luotan että hän tulkisit sitä oikein..) Mietittiin vain, että onko järkevää maksaa noin paljon silikoneista. Mutta ihan kelpo tuote tuo on ollut, kun oon tehnyt asiakkaille meikkejä 🙂

Silikonejahan tuokin primer on, kuten sanoin, on hyvin silikoninen. Mutta kyllä siellä on niitä vitskuja, tutkii vain sitä INCIä. 😉 Löytyy sieltä itse asiassa myös Retinyl Palmitate, joka on A-vitamiinin yksi muoto. Lisäksi Glycerin löytyy alkupäästä ja monia muita kosteutta sitovia ainesosia.

Hinta on kyllä totta. Selen hinnat on vähän liioiteltuja, mutta tuote on minusta kuitenkin hyvä. 🙂

Ostin myös laivalta saman lancomen pohjustajan 🙂 ihan paras omalle iholle ! Ainoa huono puoli on maissa kallis hinta. Odotan kauhulla, milloin tuote loppuu. En tiedä raaskinko satsata tuohon niin paljoa 🙁 vaikka on kyllä paras primer mitä mulla on koskaan ollut.

Jep, olisi kiva löytää vastaava vähän huokeampaan hintaan. Onneksi tuo riittää pitkään, enkä tarvitse sitä ihan ympäri vuoden.

Kuullostaa tosi hyvältä, just sellaiselta joka sopisi varmasti omalle iholle.

Joo, tää primer on selkeästi aikuisemmalle suunnattu, vaikka en sinua kyllä Jonna ihan vielä ihan aikuiseksi naiseksi luokittelisi. 😉

Kuulostaapa kiinnostavalta, tätä tekisi mieli kokeilla! 🙂 Ehkäpä ostan marraskuussa lentokentältä… 😉

Kokeile! Minä olen käyttänyt oikeastaan kuukauden verran lähes päivittäin. Tykkään! Kokeilin jo kesällä muutaman kerran, mutta tuolloin tämä ei ollut paras vaihtoehto pohjustajaksi.

Tää vois mun iholle olla ihanteellinen, mutta harmi, kun hinta on aika paljon liikaa mun opiskelijabudjetille. Täytyy kuitenkin pitää tää mielessä. 🙂

Voih! Minulta on jäänyt vastaamatta sinulle. 🙁

Joo, hinta on kallis ja itsekin mietin, että mitäs sitten, kun tämä loppuu? Olen niin tykännyt tästä pohjustajasta. Joudunko ostamaan sitten uuden, kun tämä loppuu? :O

Mä olen tykännyt ihan hirveästi saman sarjan seerumista, joten tykkäisin varmasti tästäkin 🙂 Menee kokeiluun, heti kun tulee tarjous tai pääsee ostamaan tax freesta.
Mulla on pysynyt kasvojen hilseily kurissa juurikin tuolla Visionnaire seerumilla ja ihanalla Malu Wilzin redness minimizer päivävoiteella. Voide tuntuu tosi kevyeltä, mutta kosteuttaa hyvin ja tekee ihosta tosi pehmeän ja totisesti toimii punaisuuteen taipuvaisella iholla, eikä kulmakarvojen väli hilseile 😉 Muita Malun voiteita en ole testannut, mutta uskoisin niiden olevan yhtä kosteuttavia.

Kuulostaa hyvältä seerumilta. 🙂 Minulle jäi Malu Wilzistä vähän huono fiilis. Olen testannut vain yhden kasvoputsarin verran ja siitä en pitänyt yhtään. Harvoin tällaista edes sattuu. Ehkä pitäisi vain kokeilla jotain muuta ja antaa uusi tilaisuus. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *