Silmänympärysiho

Clinique Pep-Start Eye Cream

8.11.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Silmänympärysvoiteet ovat yksi mielenkiintoisia testailukohteitani. Sain keväällä Clinique Pep-Start -tuotteita testiini, joista löytyi pari todella hyvää tuotetta.

Clinique Pep-Start on melko uusi tuotelinja. Pep-Start on selkeästi vähän nuorekkaampi, eikä niin kliininen pakkauksiltaan, kuin Clinique on totuttu näkemään. Kivan värikäs ja raikas vaihtoehto brändille. Tuotelinja on selkeästi nuoremmille kohdennettu. Siksi se ei sisällä anti-aging-tuotteita, mutta kosteuttavuuteen on keskitytty. Olen esitellyt Pep-Startin ihohuokosia häivyttävän kosteusvoiteen täältä löytyvässä postauksessa. Clinique Pep-Start on brändin edullisemmasta päästä oleva tuotelinja. Vaikka Clinique ei olekaan selektiivisten merkkien kalliimpia, eikä luksusmaisimpia, on se suosittu huokeamman hintansa ja tehokkaiden tuotteidensa vuoksi. Näin ainakin itse luonnehtisin.

Aluksi saatoin olla hieman skeptinen, että tykkäänkö tällaisena reilu kolmekymppisenä aika nuorekkaan ja nuoremmille suunnatun tuotelinjan silmänympärysvoiteesta? Olen kuitenkin tottunut suosimaan anti-aging -silmänympärysvoiteita jo parikymppisenä. Usein nuoremmille suunnatut eivät ole tuntuneet riittäviltä omaan tarpeeseeni.

Kuten vähän jo sanoin, niin Pep-Start ei tarjoile suurta ylellisyyttä pakkauksillaan, mutta värit piristävät kivasti. Clinique Pep-Start Eye Cream lupaa nopeaa virkistymistä ja kosteutusta silmänympärysiholle sekä turvotuksen vähentymistä ja ihon tasoitusta. Kuulostaa aika hyvälle, vai mitä?

Silmänympärysvoiteen päässä on pyöreä muotoilu. Voide tulee ulos tuubista vetämällä päässä olevasta kuulasta ja puristamalla voidetta ulos.

Ideana se, että voit hieroa kuulalla voiteen silmänympärysiholle ja parantaa tällä tavoin nesteiden liikkuvuutta silmänympärysiholla. Aamuturvotusta voidaan helpottaa nimenomaan kevyen hieronnan avulla. Kalliimpien merkkien silmänympärysvoiteissa on totuttu näkemään metallinen kuula, joka viileytensä lisäksi helpottaa turvotusta. Koska Pep-Start on vähän edullisempi tuotelinja Cliniquella, ei pakkauksessa ole niin hintavia ominaisuuksia.

Voiteen koostumus on keskitäyteläinen. Tämä oli iloinen asia, sillä aluksi olin kuvitellut Pep-Start -silmänympärysvoiteen olevan turhan köykäistä tällaiselle, joka tarvitsee kosteuttavaa, mutta myös vähän täyteläisempää silmänympärysvoidetta.

Voitella on välittömästi ihoa tavoittava vaikutus. Olen huomannut, että ensin silmänympärysseerumin tai jonkun kosteusbuusterin taputtelun jälkeen, Pep-Start Eye Cream antaa lisätasoitusta. Kun seerumi kyllästää silmänympärysihon kosteudella, Pep-Start Eye Cream lukitsee kosteuden ihoon, antaa lisää kosteutta sekä tasoittaa ihoa jonkun verran. Tässä ei ole mitään ihoa kiristäviä toimintoja, vaan kaikki perustuu kosteuteen sekä koostumukseen, jolla on epätasaisuutta tasoittavia ominaisuuksia.

Ilman seerumeita tai kosteusbuustereita, Pep-Start Eye Cream antaa hyvän kosteutuksen. Kuitenkin suosittelen kaikille kuivasta silmänympärysihosta kärsiville lisäksi jotain kosteusbuusteria tai seerumia voiteen alle. Tämä suositteluni ei koske pelkästään tätä voidetta, vaan kaikkia. Tehon voi maksimoida yhdistämällä kosteuttavan seerumin tai hoitonesteen ja silmänympärysvoiteen, jossa on hyvä kosteuttavuus ja suoja kosteuden haihtumista vastaan.

Clinique Pep-Start

Clinique Pep-Start Eye Cream on mukavan riittoisa. Vieläkin tuubissa on tuotetta, vaikka keväällä aloitin testailut. Vaikka hinta ei olekaan se kaikista edullisin, mitä silmänympärysvoiteita voi löytää, on tämä loistava monessakin mielessä. Tuote antaa hyvä suojan kosteuden haihtumista vastaan, tasoittaa ihoa, ei rasvoita luomia, mutta kosteuttaa. Kun tuubi riittää vähällä annostelulla pitkään, ei hinta enää olekaan niin korkea. Clinique Pep-Start Eye Cream on hinnaltaan noin 35,00 € / 15 ml.

Clinique Pep-Start -tuotteita myyvät Sokos– ja Stockmann*-tavaratalot sekä niiden verkkokaupat. Myös eleven.fi* myy Clinique Pep-Start -tuotteita, mutta tämä loistava silmänympärysvoide on loppu varastolta. Clinique kuuluu myös Kicks-liikkeiden valikoimaan, joten uskoisin Pep-Startin löytyvän heidänkin valikoimastaan.

Oletko huomannut nämä Clinique Pep-Start -tuotteet värikkäine pakkauksineen? Mitä mieltä olet? Ovatko ne kiva piristys kliiniselle Cliniquelle vai ovatko liian erilaisia?

Postauksen tuote saatu PR-toimistolta.

Kommentit (29)

Jos voitan valitsen clarinsin kalenterin 🙂

Mä olen muuten silmäillyt näitä tuotteita, että ihanat, mutta ovatko omalle iholleni liian ”tehottomia”? Eli siis olen mieltänyt nämä parikymppisille 😀 Mutta ehkä jossain vaiheessa uskallan kokeilla sarjalta jotain!

Minäkin mielsin. Tai noh, nämä ovatkin 20-30 -vuotiaille suunnattuja. Silti silmänympärysvoide tuntuu riittävältä minullekin. Kasvovoide on parempi kesällä, kuin talvella. 🙂

Mä oon sivuuttanut nuo pepstartit, huomannut kyllä olen. Ihan pirteät pakkaukset siis.

Mukavaa, että on taas odotettavissa G8G joulukalenteri! Tää sopii mulle erityisen hyvin siksi, koskas jätin Elevenin kalenterin tilaamatta. Kyllä, luit oikein, olisin saanut tilattua, olin kotona ja funtsin jees vai nou. Joten joku onnellinen muu sai sen. Tää on varmaan mahtava paketti, mutta syyt on ihan käytännölliset: yritän päästä tilanteeseen, jossa saan ostetut heti käyttöön eikä tarvi purkaa jemmoja. Mutta sitä kivempi onkin nyt vahdata sun kalenteria ja ehkäpä jopa voittaa itselle sieltä jotakin! Yksi pieni voitto ei kaada mun kaapintyhjennysprojektia 😉

Jaaha, täällä ollaan näköjään sitten luovasti vastailtu kahteen postaukseen yhdessä ja samassa kommentissa. En tajua miten onnistuin siinä 😀 Mutta juonkin vasta aamukahviani 😉 Jospa se tästä.

Sattuhan sitä! 😀 Kun tietäisit miten monet kerrat itse olen säätänyt ja sählännyt, kun silmät ristissä olen joitakin asioita blogissani tehnyt. 😀

Hienoa että järjestät arvonnan. Täksi jouluksi hommasin Dermosilin kalenterin opiskelijabudjetillani eli lahjakortilla ostaisin jotain muuta. Elevenillä on mm. Milania josta olen saanut hyviä kokemuksia.

Arvontaan osallistumisesi on tullut väärään postaukseen. Olethan laittanut lisännyt kommenttisi myös oikeaan postaukseen, jotta pääset osallistumaan? 🙂

Onpas vaikeassa paikassa tämä kommenntiboksi ?
En löytänyt sitte millään ensin. (Mobiilisti luen)
Piti vaan sanoa, että olen tämän hankkinut
Jonkun cliniquen monipakkauksen kanssa. Ja on ihan ok tuote kyllä ?

Et ole ensimmäinen, joka sanoo samaa. Olen vienyt viestiä Otavamedian teknisistä asioista vastaaville. Myös toisista blogeista on tullut samaa viestiä, että mobiililla on vaikeaa löytää kommentointi. Tämä selittää myös sen, miksi uudistuksen jälkeen blogini kommentointi on vähentynyt. Jos se on hankala löytää, ei sitten kommentoida. Kiitos palautteestasi. Toivottavasti asialle voidaan tehdä jotain. 🙂

Sain näytteen , josta onkin riittänyt pitkäksi aikaa. En hirveästi pidä tuotteen paksuhkosta koostumuksest. Käytänkin sitä iltaisin.

Tätä voisi luulla kevyeksi, kun on nuorille suunnattu. Minuahan tämä ihastutti juuri sen vuoksi, kun ei ollut liian ohutta. Tarvitsen täyteläisempiä silmänympärystuotteita, koska atooppisuuteen taipuvainen sy-ihoni ärtyy ja kuivuu herkästi.

Ostin Cliniquen luottokosteusvoidetta ja sain pussukallisen pieniä kokoja kokeiltavakseni ja yksi oli juurikin tämä silmönympärysvoide. Olin hieman skeptinen mutta todellakin on osoittautunut hyväksi tuotteeksi ja voisin ostaa itselleni normikokoisena. Olen aktiivinen silmänympärystuotteiden käyttäjä ja nytkin on 2 käytössä ja 2 odottaa jemmassa …

Sama! Silmänympärystuotteita kuluu paljon! 😀 Kun on atooppisuuteen taipuvainen silmänympärysiho, pitää sitä hoitaa neuroottisesti. Itsekin tosiaan oletin tätä nuoremmille suunnattua silmänympärysvoidetta liian keveäksi omalle iholle, mutta yllätys oli positiivinen, kun sehän onkin riittävä. Tosi hyvä tuote. 🙂

Todennäköisesti ostaisin muita kosmetiikkatuotteita elevenin valikoimasta kalenterin sijaan. Sydän itkee verta kun kuulin liian myöhään elevenin joulukalenterista ?

Arvontaan osallistumisesi on tullut väärään postaukseen. Olethan laittanut lisännyt kommenttisi myös oikeaan postaukseen, jotta pääset osallistumaan? 🙂

Mukana ehdottomasti! Olen pitkään halunnut kosmetiikkajoulukalenterin joten sellaisen todennäköisesti ostaisin!

Arvontaan osallistumisesi on tullut väärään postaukseen. Olethan laittanut lisännyt kommenttisi myös oikeaan postaukseen, jotta pääset osallistumaan? 🙂

Clarinsin kalenteri.

Arvontaan osallistumisesi on tullut väärään postaukseen. Olethan laittanut lisännyt kommenttisi myös oikeaan postaukseen, jotta pääset osallistumaan? 🙂

Käyttäisin varmaan johonkin muuhun kuin kalenteriin

Arvontaan osallistumisesi on tullut väärään postaukseen. Olethan laittanut lisännyt kommenttisi myös oikeaan postaukseen, jotta pääset osallistumaan? 🙂

Partamiehen kalenteri lähtisi piristämään broidia ??✨

Arvontaan osallistumisesi on tullut väärään postaukseen. Olethan laittanut lisännyt kommenttisi myös oikeaan postaukseen, jotta pääset osallistumaan? 🙂

Uuuu!! Skin care junkie ilmoittautuu. Luulempa kallistuvani Clarinsin puoleen.

Essien tai clarinsin ?

CLARINS GIFT SET 2017 ADVENT CALENDAR

Bare Mineralsin kalenteri <3

Bare minerals kalenterin ❤️

Jos voitan valitsen clarinsin kalenterin 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *