Glitz & Glam

Clinique Pep-Start Eye Cream

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Silmänympärysvoiteet ovat yksi mielenkiintoisia testailukohteitani. Sain keväällä Clinique Pep-Start -tuotteita testiini, joista löytyi pari todella hyvää tuotetta.

Clinique Pep-Start on melko uusi tuotelinja. Pep-Start on selkeästi vähän nuorekkaampi, eikä niin kliininen pakkauksiltaan, kuin Clinique on totuttu näkemään. Kivan värikäs ja raikas vaihtoehto brändille. Tuotelinja on selkeästi nuoremmille kohdennettu. Siksi se ei sisällä anti-aging-tuotteita, mutta kosteuttavuuteen on keskitytty. Olen esitellyt Pep-Startin ihohuokosia häivyttävän kosteusvoiteen täältä löytyvässä postauksessa. Clinique Pep-Start on brändin edullisemmasta päästä oleva tuotelinja. Vaikka Clinique ei olekaan selektiivisten merkkien kalliimpia, eikä luksusmaisimpia, on se suosittu huokeamman hintansa ja tehokkaiden tuotteidensa vuoksi. Näin ainakin itse luonnehtisin.

Aluksi saatoin olla hieman skeptinen, että tykkäänkö tällaisena reilu kolmekymppisenä aika nuorekkaan ja nuoremmille suunnatun tuotelinjan silmänympärysvoiteesta? Olen kuitenkin tottunut suosimaan anti-aging -silmänympärysvoiteita jo parikymppisenä. Usein nuoremmille suunnatut eivät ole tuntuneet riittäviltä omaan tarpeeseeni.

Kuten vähän jo sanoin, niin Pep-Start ei tarjoile suurta ylellisyyttä pakkauksillaan, mutta värit piristävät kivasti. Clinique Pep-Start Eye Cream* lupaa nopeaa virkistymistä ja kosteutusta silmänympärysiholle sekä turvotuksen vähentymistä ja ihon tasoitusta. Kuulostaa aika hyvälle, vai mitä?

Silmänympärysvoiteen päässä on pyöreä muotoilu. Voide tulee ulos tuubista vetämällä päässä olevasta kuulasta ja puristamalla voidetta ulos.

Ideana se, että voit hieroa kuulalla voiteen silmänympärysiholle ja parantaa tällä tavoin nesteiden liikkuvuutta silmänympärysiholla. Aamuturvotusta voidaan helpottaa nimenomaan kevyen hieronnan avulla. Kalliimpien merkkien silmänympärysvoiteissa on totuttu näkemään metallinen kuula, joka viileytensä lisäksi helpottaa turvotusta. Koska Pep-Start on vähän edullisempi tuotelinja Cliniquella, ei pakkauksessa ole niin hintavia ominaisuuksia.

Voiteen koostumus on keskitäyteläinen. Tämä oli iloinen asia, sillä aluksi olin kuvitellut Pep-Start -silmänympärysvoiteen olevan turhan köykäistä tällaiselle, joka tarvitsee kosteuttavaa, mutta myös vähän täyteläisempää silmänympärysvoidetta.

Voitella on välittömästi ihoa tavoittava vaikutus. Olen huomannut, että ensin silmänympärysseerumin tai jonkun kosteusbuusterin taputtelun jälkeen, Pep-Start Eye Cream antaa lisätasoitusta. Kun seerumi kyllästää silmänympärysihon kosteudella, Pep-Start Eye Cream lukitsee kosteuden ihoon, antaa lisää kosteutta sekä tasoittaa ihoa jonkun verran. Tässä ei ole mitään ihoa kiristäviä toimintoja, vaan kaikki perustuu kosteuteen sekä koostumukseen, jolla on epätasaisuutta tasoittavia ominaisuuksia.

Ilman seerumeita tai kosteusbuustereita, Pep-Start Eye Cream antaa hyvän kosteutuksen. Kuitenkin suosittelen kaikille kuivasta silmänympärysihosta kärsiville lisäksi jotain kosteusbuusteria tai seerumia voiteen alle. Tämä suositteluni ei koske pelkästään tätä voidetta, vaan kaikkia. Tehon voi maksimoida yhdistämällä kosteuttavan seerumin tai hoitonesteen ja silmänympärysvoiteen, jossa on hyvä kosteuttavuus ja suoja kosteuden haihtumista vastaan.

Clinique Pep-Start

Clinique Pep-Start Eye Cream on mukavan riittoisa. Vieläkin tuubissa on tuotetta, vaikka keväällä aloitin testailut. Vaikka hinta ei olekaan se kaikista edullisin, mitä silmänympärysvoiteita voi löytää, on tämä loistava monessakin mielessä. Tuote antaa hyvä suojan kosteuden haihtumista vastaan, tasoittaa ihoa, ei rasvoita luomia, mutta kosteuttaa. Kun tuubi riittää vähällä annostelulla pitkään, ei hinta enää olekaan niin korkea. Clinique Pep-Start Eye Cream on suositushinnaltaan noin 35,00 € / 15 ml, mutta sitä myydään edullisemmallakin hinnalla.

Esimerkiksi täältä voit tilata Cliniquen Pep-Start -silmänympärysvoiteen edullisemmin*.

Oletko huomannut nämä Clinique Pep-Start -tuotteet värikkäine pakkauksineen? Mitä mieltä olet? Ovatko ne kiva piristys kliiniselle Cliniquelle vai ovatko liian erilaisia?

Postauksen tuote saatu PR-toimistolta.
X