Glitz & Glam

3x Filorgan silmänympärysvoide – silmäripsiä tuuheuttavat silmänympärysvoiteet

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Maailmaan mahtuu paljon silmänympärysvoiteita. Minun yksi suosikkituoteryhmäni. Olen testannut kolme erilaista Filorgan silmänympärysvoidetta. Nyt vihdoin näistä kirjoitan tällaisen yhteispostauksen. Mutta jospa ensin kertoisin Filorgasta.

Filorga on ranskalainen brändi. Tämä hoitolatasoinen ihonhoitomerkki on saanut alkunsa jo vuonna 1978. Filorgalla on kokemusta yli 35 vuoden verran esteettisistä hoidoista ja hoitolakosmetiikasta. Lainaan Elevenin sivuilta, mitä Filorgasta myös kerrotaan.

”Filorgan ihonhoitotuotteet yhdistävät toisiinsa kosteutta iholle sitovan hyaluronihapon, yrityksen kehittämän NCTF®-yhdisteen ja mikroskooppisen pienet chronospheres-vektorit, jotka optimoivat tehoaineiden imeytymisen. Filorgan käyttämä hyaluronihappo on yhtä puhdasta, molekyylikooltaan samanlaista ja tasalaatuista kuin pistoksissa käytettävä hyaluronihappo. NCTF®-yhdiste puolestaan sisältää tarkoin koostetun yhdistelmän aminohappoja, vitamiineja, koentsyymejä, ihoa ravitsevia mineraaleja ja antioksidantteja. NCTF®-yhdiste on käytössä myös Filorgan kasvohoidoissa ja kotihoitotuotteet tukevat hoitojen vaikutuksia ihanteellisesti.”

Filorgaan tutustuin Elevenin ensimmäisen joulukalenterin kautta. Rakastuin merkin silmänympärysvoiteeseen (näytetuubi kuvassa etualalla), jonka jälkeen olen tutustunut kahteen muuhun voiteeseen. Näiden kolmen silmänympärysvoiteen jälkeen, minulle on kehittynyt hyvin vahva luottamus Filorgaan. Ainakin silmänympärysvoiteet he osaavat tehdä mielettömän hyvin! Voisi oikeastaan sanoa, että tästä kolmikosta löytyy karkealla jaolla suositeltavat silmänympärysvoiteet jokaiselle ja kaikenikäisille. Yksi on ideaali nuorelle, toinen aikuiselle ja kolmas varttuneelle. On ravitsevaa, kosteuttavaa sekä hoitavaa.

Jos sinulla on silmänympärysvoide lopussa ja kiinnostut kokeilemaan Filorgaa, niin postauksen lopussa on pari alennusvinkkiä!

FILORGA TIME-FILLER EYES ABSOLUTE EYE CORRECTION CREAM

Kuva: Filorga

Oikeasti tämä Time-Filler Eyes -silmänympärysvoide on pakattu tällaiseen purkkiin. Vuoden 2017 Elevenin joulukalenterista tuli 4 ml:n näytetuubi. Se riitti pitkään, vaikka kuulostaa pieneltä määrältä. Oikeasti tämä ko. silmänympärysvoide on tosiaan purkissa, jonka itse lasken vähän miinukseksi. Pidän hygienian, tehoaineiden säilyvyyden sekä käytettävyyden vuoksi tuubeista ja pumppupulloista.

Filorga Time-Filler Eyes Absolute Eye Correction Cream -silmänympärysvoide sisältää botoxmaisia aktiiviaineita, jotka yhdessä tehokkaiden peptidien kanssa auttavat häivyttämään ilmejuonteita ja tasoittamaan ihoa. Voiteen matrikiinin sanotaan tuovan ripsille volyymia, mutta olen lukenut, että tietynlaiset peptidit ovat kanssa silmäripsiä kasvattavia. Saattaa olla, että tässä silmänympärysvoiteessa on juuri niitä peptidejä, kun niin upeat silmäripset tämän voiteen käytön aloitettuani sain. Ei siis mitään sellaista tulosta kuin ripsiseerumit, mutta sellaista hyvinvoivaisuutta, ryhdikkyyttä ja tuuheutta silmäripsiin tuli.

Silmänympärysvoiteen kasviperäisen tehoyhdisteen kerrotaan yhdessä ihoa hellästi kuorivien aktiiviaineiden kanssa häivyttävän tummia silmänalusia. Sen huomasin, että silmänympärysiho oli virkeämmän näköinen ja tasaisempi käytön jälkeen.

Plussat ja miinukset

+ Syväkosteuttava
+ Suojaa kosteuden haihtumista
+ Tasoittaa ihoa välittömästi
+ Miellyttävä koostumus
+ Ei rasvoita silmäluomia
+ Ei turvota silmäluomia
+ Hoitaa silmäripsiä
+ Saattaa jopa tuuheuttaa silmäripsiä, oikeasti!
+ Hinta kohtuullinen

– Purkki pakkauksena

Kenelle?

Filorga Time-Filler Eyes Absolute Eye Correction Cream on sellainen vähän kaikille sopiva, mutta jos ikäsuositusta mietin, niin 30-50 -vuotiaat. Se sopii kosteutta tarvitsevalle, mutta myös hoitavuutta ja suojaavuutta hakevalle. Hoitaa tehokkaasti silmäripsiä ja saattaa jopa tuuheuttaa niitä, joten eiköhän meistä jokainen aina vähän lisäbuustia ripsiinsä kaipaa. Hyvä, vähän jokaiselle sopiva silmänympärysvoide, jossa on hyvä hinta-laatusuhde.

Voit tilata Filorga Time-Filler Eyes Absolute Eye Correction Cream -silmänympärysvoiteen Elevenin* tai Bangerheadin* verkkokaupasta.

FILORGA EYES ABSOLUTE ULTIMATE ANTI-AGEING EYE CREAM

Koska rakastuin ylempänä esittelemääni Time-Filler Eyes -silmänympärysvoiteeseen, halusin sitä lisää. Olin ostamassakin sitä, mutta huomasin, että täysikokoinen on pakattu purkkiin. Purkki on minusta huono. Ainakaan silmänympärysvoidetta en halua purkkiin. Tuubi tai pumppupullo mieluummin. Siksi lopulta päädyin tilaamaan tämän Filorga Eyes Absolute Ultimate Anti-Ageing Eye Cream -silmänympärysvoiteen. Se on pakattu pumppumekanismilliseen tuubiin ja siinä on mielenkiintoinen applikaattori, jolla hierotaan voide silmänympärysiholle. Tämä saa lymfanesteet liikkeelle ja metalli viilentää silmänympärysihoa.

Minulla ei ole voiteen koostumuksesta kuvaa, sillä en muistanut kuvata tätä silloin, kun voidetta oli vielä jäljellä. Pahoittelut. Koostumus on paksu ja väriltään valkoinen. Se kuivuessaan tukkii pakkauksen suuttimen, joten kannattaa aina vähän pyyhkäistä suutinta, ettei voide ruiki mihin sattuu, kun sitä annostelee. Voide vaatii vähän enemmän työstöä kuin kaksi muuta tämän postauksen Filorgan silmänympärysvoidetta. Vähän jankki koostumus, joka kyllä ravitsee ihoa ja täyteläistää sitä. Olin myös huomaavinani, että Eyes Absolute kirkasti silmänympärysihoa.

Filorga Eyes Absolute -silmänympärysvoide lupaa ikääntyvälle silmänympärysiholle monivaikutteista hoitoa. Voide kohdistaa tehonsa silmänympärysten juonteisiin ja silmäluomien velttouteen. Se lupaa häivyttää silmänympärysten tummuutta ja turvotusta sekä kirkastaa katsetta. Myös silmäripsille luvataan hoitoa ja tuuheutta, sillä peptidien ja isoflavonien yhdiste päällystää silmäripset ja tekee niistä paksummat. Huomasin voiteen ripsiä buustaavan vaikutuksen.

Plussat ja miinukset

+ Pakkaus hyvä
+ Applikaattori
+ Todella suojaava talvipakkasillakin
+ Todella hoitava silmänympärysiholle
+ Ihan hyvä kosteuttaja, mutta seerumi lisänä antaa paremman tuloksen
+ Hoitaa silmäripsiä
+ Saattaa jopa tuuheuttaa ripsiä!

– Kallis
– Vähän jankki koostumus

Kenelle?

Filorga Eyes Absolute Ultimate Anti-Ageing Eye Cream on ihanteellinen silmänympärysvoide henkilölle, joka haluaa ylellisyyttä ja tehokkuutta sekä haluaa panostaa silmänympärysihon hoitoon, mutta samalla saada silmäripsilleenkin hoitoa. Kosteuttava seerumi on suositeltava alle käytettäväksi, sillä mielestäni kosteusteho ei ole niin hyvä kuin ravitsevuus ja hoitavuus tässä silmänympärysvoiteessa on. Eyes Absolute lukitsee kosteuden tehokkaasti. Ideaali aikuiselle ja selkeästi varttuneelle iholle.

Voit tilata Filorga Eyes-Absolute Ultimate Anti-Ageing Eye Cream -silmänympärysvoiteen Eleveniltä* tai Bangerheadilta*.

FILORGA OPTIM-EYES EYE CONTOUR CREAM

Hienoon, tekniseen pumppupulloon pakattu silmänympärysvoide. Kääntämällä korkista, nousee pumppu ylös. Hieno! Huonoa on toki se, että ei näe koska voide loppuu pullosta. Silmänympärysvoide on pitkäikäinen, sillä olen tätä tammikuusta asti käyttänyt ja vieläkin sitä riittää.

Tämä kolmivaikutteinen Optim-Eyes Eye Contour3 -silmänympärysvoide on yksi Filorgan suosituimmista tuotteista. Se kohdentaa hoitavan vaikutuksensa tummiin silmänalusiin, silmänympärysten turvotukseen sekä silmänympärysjuonteisiin. Se viilentää ja raikastaa silmänympärysihoa. Geelivoidemainen koostumus sisältää hyaluronihappoa, joka syväkosteuttaa ihoa ja siten saa ihon näyttämään sileämmältä. Voide tukee lymfakiertoa, joka auttaa alaluomen turvotukseen.

Ihana silmänympärysvoide. Kosteuttaa tehokkaasti, mutta harmillisesti talviaikana ei lukitse kosteutta niin tehokkaasti. Koostumus ei ole riittävän rasvainen lukitsemaan kosteutta, jos omaa helposti kosteusköyhyyteen tai atooppisuuteen taipuvaisen ihon. Siksi päälle kannattaa painella kasvoöljy tai täyteläisempi silmänympärysvoide, joka lukitsee kosteuden pitkäkestoisemmin.

Vaikka tämän silmänympärysvoiteen ei luvattu hoitavan silmäripsiä, olen sitä mieltä, että kyllä tämäkin hoitaisi. Ovatko kaikki Filorgan silmänympärysvoiteet silmäripsien tehohoitajia?

Plussat ja miinukset

+ Pakkaus
+ Raikas koostumus
+ Virkistää silmänympärysihoa
+ Tehokosteuttaja
+ Imeytyy todella hyvin
+ Melko edullinen
+ Hoitaa mielestäni ripsiä, vaikka ei sellaista lupaa

– Ei lukitse kosteutta huipputehokkaasti

Kenelle?

Filorga Optim-Eyes Eye Contour Cream sopii parhaiten noin 20-40 -vuotiaille. Mahdollisesti vanhemmillekin, jos silmänympärysiho on rasvoittuva. Nuoremmillekin sopii, jos iho on kosteusköyhä. Kosteusköyhälle iholle oiva silmänympärysvoide, mutta suosittelen käyttämään päälle täyteläisempää voidetta tai meikkiä, jotta kosteus ei haihdu. Koostumus on sen verran keveä, että kosteusköyhyydestä kärsivä iho haihduttaa muutenkin helposti kosteutta.

Filorga Optim-Eyes Eye Contour Cream -silmänympärysvoiteen voit tilata Eleveniltä* tai Bangerheadilta*.

Kaikista eniten pidän Time-Filler Eyes -silmänympärysvoiteesta*, mutta harmillisesti se on pakattu purkkiin. Optim-Eyes -silmänympärysvoiteessa* on edullisin hinta, hyvä pakkaus, mutta saisi olla ihan vähän täyteläisempi talviaikana kovilla pakkasilla. Eyes Absolute -silmänympärysvoide* on pakattu ylelliseen ja hyvään pakkaukseen, mutta voiteen koostumus on ehkä vähän turhan täyteläinen minulle. Lisäksi kallis hinta vähän hidastaa ostointoa.

Elevenillä on 27.4.2019 asti kampanja, jossa 60 euron ostoksilla saa 10 € alennuksen, 110 euron ostoksilla saa 20 € alennuksen ja 160 euron ostoksilla saa 30 € alennusta normaalihintaisista tuotteista.

Tässä linkki Elevenin verkkokauppaan*

Tai voit käyttää lukijoilleni tarkoitettua alennuskoodia Bangerheadin verkkokaupassa. Koodilla GLITZ&GLAM20 saa 20% alennusta normaalihintaisista tuotteista. Koodi on voimassa 30.4.2019 asti.

Tässä linkki Bangerheadin valikoimaan*

Oletko sinä kokeillut Filorgan silmänympärysvoiteita? Mikä näistä osuisi sinulle parhaiten?

Elevenin tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Kampanja ei koske The Ordinary-, Olaplex-, MAC Cosmetics- tai Transderma-tuotteita.

Lue myös

X