Glitz & Glam

Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Crème - tummia silmänalusia häivyttävä voide

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Aika moni silmänympärysvoide lupaa häivyttää tummia silmänalusia, mutta kuinka usein ne oikeasti häivyttävät? Monia olen kokeillut, mutta harvoista pystyn sanomaan, että ne oikeasti häivyttäisivät. Minulla on ihan synnynnäistä tummuutta silmien alla, joten sitä ei pysty mikään tuote poistamaan, mutta häivyttämään pystyy. Esittelen tänään silmänympärysvoiteen, joka toimii. Olin tästä lukenut paljon kehuja, joten oli pakko hankkia kokeiltavaksi.

Halusin tutustua Ole Henriksenin tuotteisiin. Tilasin talvella pakkauksen, jossa oli mukana myös tämä tummia silmänalusia häivyttävä *Truth Banana Bright Eye Crème -silmänympärysvoide. Myöhemmin olen sitten saanut lisää Ole Henriksenin tuotteita, mutta kerron muista lemppareistani sitten myöhemmin.

Onko Ole Henriksen tuttu ihonhoitomerkki? Pakko myöntää, että joskus 1-2 vuotta sitten sekoitin Ole Henriksenin ja Peter Thomas Rothin tuotteisiin. Silloin, kun tosiaan nuo molemmat brändit alkoivat näkyä verkkokauppojen mainoksissa ja somessa muutenkin. Luulin hetken, että kyseessä on yksi ja sama brändi, kun muistin vain pakkausdesignin ja miehen nimen. Peter Thomas Roth on kallis brändi, mutta tämä tanskasta kotoisin olevan Ole Henriksenin nimikko brändi ei ole yhtä hintava. Ole Henriksenin taustalla on vähän kliseinen tarina, kuten monen muunkin kosmetiikkamerkin. Brändin perustanut henkilö kärsii jostain iho-ongelmasta, jonka seurauksena hän etsii vastauksia ongelmaansa. Mutkien kautta hän perustaa oman ihonhoitomerkin, joka pohjautuu hyvin usein luonnonainesosiin ja/tai teknologiaan. Olen ehkä vähän kyynisen kuuloinen, mutta kun niin monta vuotta olen lukenut näitä samanlaisia tarinoita brändien perustamisen taustalta, ei enää innostu siitä kertomaan mitenkään uniikkina tarinana. Mutta se ei koskaan tee tuotteista huonoja tai parempia, mutta onhan se tavallaan kiintoisaa aina tietää, miksi ja mistä jokin on saanut alkunsa.

Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Crème on saanut inspiraationsa meikkitaiteilijoiden käyttämästä ”banaanipuuterista” eli keltaisesta puuterista, joka häivyttää tummia silmänalusia ja luo kirkkautta silmien seudulle.

Purkkiin pakattu silmänympärysvoide sisältää C-vitamiinia ja kollageenia. Tämä kosteuttava, kiinteyttävä ja kirkastava silmänympärysvoide antaa myös välittömän vaikutuksen. Harvemmin silmänympärysvoiteissa on ”instant-vaikutus”. Niissä usein tummuutta luvataan häivyttävän aineenvaihdunnan vilkastuttamisella, kuten kofeiinin avulla tmv. Pakko sanoa, ne eivät kyllä minulla koskaan toimi, mutta välittömän vaikutuksen antavat silmänympärysvoiteet sitten taas toimivat. Niiden idea on pigmenteissä, joita voiteeseen on lisätty.

Banana Bright Eye Crème on väriltään vaaleankeltaista. Voide on melko täyteläistä koostumukseltaan.

Keltaisen pigmentin lisäksi voiteessa on valoa heijastavia pigmenttejä, jotka kirkastavat ja tuovat valoa silmien seudulle.

Näytän nyt, miltä silmänympärysvoide näyttää silmänympärysiholla.

Ole Henriksenin Truth Banana Bright Eye Crème -silmänympärysvoidetta neuvotaan käytettäväksi aamuin ja illoin. Aamulla vain alaluomelle, illalla ala- ja yläluomelle. Luulen tämän vinkin johtuvan siitä, että voide on täyteläinen, joten monilla rasvoittuva yläluomi saa meikin sotkeutumaan. Itse olen käyttänyt päivälläkin yläluomella, koska kosteutan silmänympärysihon aina myös yläluomelta.

Täyteläinen voide levittyy ja imeytyy silmänympärysiholle erinomaisen hyvin. Mitä enemmän sitä kerrostaa, sitä enemmän se pystyy häivyttämään tummuutta ja kirkastaa ihoa.

Mikään peitevoide tämä silmänympärysvoide ei ole, mutta selkeästi keltaisuus häivyttää tummuutta ja valoa heijastavat pigmentit kirkastavat katsetta valon osuessa siihen. Banana Bright Eye Crème on oivallinen tuote pohjustamaan silmänympärysihon meikin alla. Yksinäänkin se häivyttää tummuutta enemmän kuin tavalliset silmänympärysvoiteet, mutta meikin alla se on parhaimmillaan. Voide tasoittaa ja kosteuttaa ihoa sekä neutralisoi valmiiksi tummuutta. Saattaa pärjätä ilman peiteväriä, kun taputtelee silmien alle CC-voiteen tai meikkivoiteensa. Jos käyttää mineraalipohjaa, niin sen alle todella ideaali tuote.

Kenelle suosittelisin Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Créme -silmänympärysvoidetta? Ehdottomasti kaikille, joilla on tummuutta silmien alla ja haluaisi vähemmällä meikillä selvitä niiden peittämisessä. Meikkiä tämä voide ei korvaa, paitsi siitä tapauksessa, jos omaa vain aavistuksen tummuutta silmien alla tai ei juuri ollenkaan. Silloin pelkkä voidekin kirkastaa kivasti.

Vielä kun tässä olisi aurinkosuojakerroin ja se olisi pakattu tuubiin tai pumppupulloon, niin tämä voide olisi täydellinen!

Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Crème -silmänympärysvoiteen voit tilata esimerkiksi *Lykolta, *Bangerheadilta, *Eleveniltä, *Kicksistä ja *Nordicfeelistä.

Oletko kokeillut tällaisia tummuutta häivyttäviä silmänympärysvoiteita?

X