Mainos Glitz & Glam

Suunnittelemani The Ordinaryn tuotesetti Glamlin Shopissa

Kaupallinen yhteistyö

Mainos / Glamlin

Vaivaako samea iho kesän jälkeen? Kaipaatko ihollesi kosteutta, pehmeyttä ja kirkkautta mahdollisimman helpolla tuotekombolla?

Tiedätte, että fanitan kovasti The Ordinaryn ihonhoitotuotteita. Tiedän, että moni muukin teistä pitää niistä erittäin paljon hyvän hinta-laatusuhteen vuoksi. Tuotteiden idea perustuu tutkittuun tehokkuuteen. Edulliset tuotteet sisältävät aktiiviaineita, joissa ei pihistellä. Koska The Ordinaryn valikoimassa on runsaasti tehoaineilla kyllästettyjä tuotteita, tulee vähän tietää, mitä niistä käyttää. Kun puhutaan päivittäiskosmetiikasta tai vaikka menisimme sinne selektiivisten luksusmerkkien puolelle, harvoin kuluttajan tarvitsee miettiä tuotteiden yhteensopivuuksia. Mitä tehokkaampia ja tehoaineiltaan korkeapitoisia tuotteet ovat, sitä enemmän ihonhoitoon vihkiytymätön tarvitsee asiantuntijan apua valinnoissaan, jotta ei valikoi käyttöönsä tuotteita, jotka esimerkiksi kumoavat toistensa vaikutuksen tai kaksi tehoainetta eivät sovi samaan aikaan käytettäväksi.

Glamlin on konseptina virtuaalinen kauneuskonsultti – henkilökohtainen ja yksilön tarpeita huomioiva kauneusneuvoja. Glamlinissa asioit heidän asiantuntijansa kanssa, joka valikoi budjettisi ja tarpeidesi sekä mieltymyksesi mukaiset kosmetiikkatuotteet. Saat paketin, jonka jälkeen päätät, pidätkö kaikki, osan vai palautatko kaikki. Jos pitää kaikki tuotteet, saa kokonaissummasta alennuksen. Konsepti on luotu helpottamaan tuotevalinnoissa ja löytämään itselleen parhaiten sopivimmat tuotteet.

Glamlin Shop on luotu täydentämään virtuaalista kauneusasiantuntijapalvelua. Glamlin Shopissa ei tarvitse keskustella asiantuntijan kanssa, vaan asiantuntijat ovat kertoneet valmiiksi hyvin informatiivisesti jokaisen tuotteen kohdalle käyttöohjeet ja kenelle tuote sopii. Tämä onkin hyvin tärkeää, sillä itse ainakin arvostan sitä, ettei lisätietoa tarvitse googlettaa toisaalta, vaan verkkokaupan yhteydessä on tuotteista kerrottu riittävän informatiivisesti, joka riittää tekemään ostopäätöksiä.

Glamlin Shop myy tehokkaita The Ordinaryn tuotteita. Jokaisesta tuotteesta löytyvät selkeät selostukset sen tarkoituksesta, tehoaineista, käyttöohjeista sekä sopivuudesta. Glamlin Shopissa on myös valmiita tuotesettejä, jotka on rakennettu Glamlinin kauneusasiantuntijoiden tuntemuksella.

Minä pääsin kokoamaan Glamlin Shopin valikoimaan oman The Ordinary -setin! Se on parhaillaan myynnissä (en saa ostoista proviisiota). Mietin settiä suunnitellessa, mitä tässä vaiheessa vuotta monet tarvitsevat ihollensa? Lisäksi pohdin, mitkä olisivat ne mahdollisimmat helpot tuotteet omaksua käyttöönsä, jos on vähän laiskempi ihonsa hoidossa. Halusin myös huomioida aikuisen ja ikääntyvän ihon tarpeet.

Kokonaisuudesta syntyi tällainen neljän helpon tuotteen setti – Tehopaketti sameutta ja ikääntymisen merkkejä vastaan. Neljä tuotetta, joilla pärjää, mutta tietysti ihonhoidon hifistelijät voivat lisätä tuotteita. Mutta ajatuksena se, että näilläkin pärjää.

  1. Puhdistus – Hellävarainen puhdistaja, joka irrottaa talia ja meikkiä, mutta ei kuivata ihoa sekä jättää iholle puhtaan tunteen.
  2. Kuorinta – Mekaaninen, raastava kuorinta ei välttämättä tee iholle hyvää, varsinkaan ikääntyessä. Kasvovesi on monelle niin helppo omaksua, että kuoriva kasvovesi tuntui luontevalta kuorinnalta tähän settiin.
  3. Kosteutus – Kosteuttava seerumi on paras ratkaisu, jos ei haluta liian monen kosteutta lisäävän tuotteen kanssa toimia. Kosteuttavat seerumit lisäävät kosteuspitoisuutta ihon pinnassa ja hieman pintaa syvemmällä, joka taas saa ihon toimimaan paremmin ja näyttämään freesimmältä. Seerumeissa on muitakin tehoaineita, se on aina plussaa. Siksi seerumi mieluummin kuin hoitoneste, jos pitää valita.
  4. Kosteuden lukitsija – Kun iho on puhdistettu, kuorittu (tarvittaessa) ja kosteutettu, lisätään päällimmäiseksi suoja kosteuden haihtumista vastaan sekä antamaan suojaa ulkoisilta tekijöiltä. Kosteuttava kasvovoide on monille sopiva vaihtoehto kasvoöljyn sijaan, mutta kumpi tahansa olisi voinut olla valintanani.

THE ORDINARY SQUALANE CLEANSER

Puhun kaksoispuhdistuksen puolesta. Se on tehokkain menetelmä meikinpuhdistuksessa, mutta nyt on tuote, joka on lähes yhtä tehokas, vaikka puhdistaisi vain tällä yhdellä tuotteella. Jos lirumainen puhdistusöljy ei ole mieleesi, vaan kaipaat tehokasta, mutta hellävaraista puhdistajaa, joka kuitenkin muistuttaisi enemmän puhdistusvoidetta tai -geeliä, niin tämä on sinulle! Päivittäiseen käyttöön sopiva puhdistustuote, joka on oikeasti hellävarainen ja silmäystävällinen.

The Ordinary Squalane Cleanser sisältää skvalaania ja muita lipofiilisia estereitä. Ne ovat hellävaraisia iholle sekä kosteuttavia. Ainesosat liuottavat meikin ja muut epäpuhtaudet iholta. Puhdas iho on kirkkaampi ja vastaanottaa paremmin ihonhoitotuotteita. Puhdistustuote ei sisällä saippuaa, jonka vuoksi se on äärimmäisen hellävarainen silmillekin. Ei kirvele ollenkaan! Koostumus on ei-komedogeeninen eli se ei tuki ihohuokosia.

Puhdistustuote on koostumukseltaan kuin paksua voidetta. Sitä annostellaan pieni määrä (kuvassa liikaa yhteen käyttökertaan), jota hierotaan kämmenissä 10-30 sekunnin ajan. Koostumus muuttuu öljyiseksi, jonka jälkeen aloitetaan kasvojen puhdistus sormin hieromalla pyörivin liikkein. Kun tuotetta on pyöritelty riittävästi, kostutetaan sormia ja emulgoidaan tuotetta hetken ajan. Lopuksi huuhdellaan vedellä kasvot puhtaiksi.

Pidän todella paljon pehmeydestä, jonka The Ordinary Squalane Cleanser jättää iholle. Ei kiristä, ei kirvele, mutta on puhdas ja pehmeä iho. Ripsivärikin puhdistuu täydellisesti, kun vaan malttaa riittävästi pyöritellä puhdistustuotetta ripsissä. Ei jää ollenkaan mustaa silmien ympärille.

THE ORDINARY GLYCOLIC ACID 7% TONING SOLUTION

Olen jo useamman vuoden puhunut happokuorintojen puolesta. Käytän säännöllisesti kuorivia kasvovesiä. Joskus AHA-hapoilla, joskus BHA-hapoilla ja joskus jopa näiden yhdistelmillä.

The Ordinaryn glykolihappoa sisältävä kuorinta on korkeapitoisin glykolihappokuorinta, mitä olen käyttänyt. Glykolihappo on kaikista tehokkain AHA-happo sekä kaikista pienimolekyylisin. Mitä pienimolekyylisempi ainesosa on, sitä helpommin ja tehokkaammin se pääsee vaikuttamaan ihossa. Liian suurikokoiset molekyylit jäävät ihon pinnalle. Glykolihappoa käytetään aikuisen ihon juonteiden häivyttämiseen, hoitamaan kuivaa ja paksuuntunutta ihoa sekä aknen, hyperpigmentaation ja aurinkovaurioiden hoitoon. Säännöllisellä käytöllä glykolihappo parantaa ihon pinnan tekstuuria ja sen kykyä vastaanottaa hoitotuotteita. Lisäksi ihosta tulee pehmeämpi ja kirkkaampi.

Minun ihoni kestää päivittäisen käytön, mutta toisille sopii paremmin joka toinen päivä. Kuorivia kasvovesiä kannattaa suosia iltaisin. AHA- ja BHA-happojen on todettu altistavan herkemmin auringolle, joten iltaisin on parempi ajankohta käyttää glykolihappoa. Mutta nyt pimeimmän vuodenajan alettua, uskaltaa vuorotella aamuisin tai iltaisin.

Tuotteen käyttö on helppoa. Puhtaat kasvot ja kaula sekä dekoltee pyyhkäistään kasvovedellä kostutetulla vanulapulla tai kestolapulla. Silmänympärysihoa tulee vältellä, sillä glykolihappokuorinta ei sovellu niin ohuelle ja herkälle iholle. Tuotetta ei huuhdella, vaan sen jälkeen jatketaan ihonhoitoa kosteuttavilla hoitotuotteilla.

THE ORDINARY ”BUFFET” + COPPER PEPTIDES 1%

The Ordinaryn tuotteet ovat suorastaan halpoja, vaikka ne ovat tehokkaita ja sisältävät tehoaineita. Valikoin tähän Glamin Shopin kanssa yhteistyössä toteutettuun The Ordinary -settiin yhden merkin kalleimman tuotteen. Halusin seerumin, joka kosteuttaa tehokkaasti, mutta myös hoitaa ihoa sekä saa sen näyttämään nuorekkaalta, vaikka syysviima jo yrittää tehdä ihosta vanhemman näköisen kuin se oikeasti onkaan.

Kuparipeptidi on tämän hetken trendiainesosa tehokkaissa tuotteissa. Vaikka The Ordinaryn kuparipeptidejä sisältävä seerumi on hintava, on se edullisempi kuin muiden merkkien vastaavat seerumit. Ikääntymisen merkkeihin ja niiden ennaltaehkäisyyn suunnatun seerumin kuparipeptidit edistävät kollageenin ja elastiinin tuotantoa iholla. Se myös edistää ihon oman hyaluronihapon tuotantoa. Olen myös lukenut, että kuparipeptidit ovat yhtiä tehokkaimpia anti-aging -aineita.

Tämä peptidejä sisältävä seerumi on hauska väriltään. Sen sininen väri tulee kuparipeptideistä. Väriä ei kannata pelästyä, sillä se ei tee ihosta sinistä. Seerumi imeytyy iholle ja jättää mukavan kosteuden tunteen, jota itse kuvailen kosteana nahkeutena. Silloin tuntee, että ihossa on sopivasti kosteutta. Olen uskaltanut käyttää seerumia myös silmänympärysiholleni. Tuntuu sopivan erinomaisesti.

Seerumi levitetään puhtaille kasvoille, kuorivan kasvoveden jälkeen. Seerumia voidaan käyttää aamuin illoin, mutta Glamlinin asiantuntija vinkkaa, että jos haluaa käyttää vain kerran päivässä, niin mieluummin iltaisin. Näin tehoaineet pääsevät vaikuttamaan yön aikana, kun ihossa tapahtuu uudistumisprosessi. Siksi hyvät yöunet ovat myös tärkeä kauneuskikka.

Glamlinin asiantuntija myös vinkkaa:

”Seerumin vaikutus tehostuu vuorottelemalla sen käyttöä esimerkiksi happojen kanssa, niin kuin The Ordinary Glycolic Acid hoitovesi. Tässä on kuitenkin hyvä muistaa, että hoitovettä ja seerumia ei kannata käyttää yhdessä koska rajoittavat toistensa vaikutusta ja tehoa. Tämän takia on hyvä vuorotella tuotteiden käyttöä ja levittää seerumia joka toinen päivä sekä hoitovettä joka toinen päivä. Kun iho on tottunut tuotteisiin, suosittelemme että lisäät rutiiniin vielä The Ordinryn hyaluronihapposeerumin, jonka voit levittää The Ordinary Glycolic Acid hoitoveden jälkeen syväkosteuttamaan ihoa.”

THE ORDINARY NATURAL MOISTURIZING FACTORS + HA

Ja, kuten aina sanon, tulee kosteus lukita iholle. Muuten kaikki sinne pakattu kosteus ja tehoaineet voivat haihtua liian nopeasti. Siksi tähän suunnittelemaani The Ordinaryn tehopakettiin kuuluu myös kosteusvoide. Puntaroin alkuun, että öljy vai voide, mutta päädyin voiteeseen, koska halusin tehdä kokonaisuudesta mahdollisimman helpon ja helposti omaksuttavan jokaiselle. Kosteusvoide on kuitenkin se vähän tutumpi tuote kuin kasvoöljy.

The Ordinaryn kosteusvoide sisältää 11 aminohappoa, fosfolipidejä, alfa-/beta-/gammasrasvahappoja, triglyseridejä, steroleita ja steroliestereitä, glyseriiniä, ureaa, sakkarideja, natrium-PCA:ta ja hyaluronihappoa. Eli juuri niitä ainesosia, joita arvostan kosteusvoiteissa. Kosteusvoiteen tulee sisältää rasvahappoja sekä humektantteja. Muut hoitavat ainesosat ovat plussaa. Natural Moisturizing Factors + HA on kosteusvoide, joka tasapainottaa ihon pinnan luonnollista kosteustasapainoa ja suojaa sitä.

Vaikka koostumus on valkea ja täyteläinen sekä voide vaatii hieman tottumaani enemmän työstöä imeytyäkseen, se ei jätä ihoa rasvaiseksi. Tämä on minun sekaiholleni loistava ominaisuus. Tuotteessa on riittävästi täyteläisyyttä aikuisemmallekin iholle, mutta ei liian tuhtia rasvoittuvaisuuteen taipuvaiselle iholle. Kiva balanssi. Koostumus ja tuoksuttomuus muistuttavat aika paljon apteekin perusvoiteita, mutta ilman rasvaisuuden tunnetta kasvoilla ja lisänä ehkä enemmän tehoaineita.

Minun vinkkini käyttöön on, että älä annostele voidetta liikaa. On helpompi lisäillä, jos tarvitsee, kuin saada liian paljon levitettyä iholle tasaisesti. Levitä kosteusvoide seerumin jälkeen.

Lisäksi vinkkaan, että voit kokeilla voidetta myös silmänympärysiholle. Hajusteeton koostumus vaikuttaa hyvin sopivalta minunkin herkälle silmänympärysiholleni.

Tällä The Ordinaryn tehopaketilla taistelet sameutta ja ikääntymisen merkkejä vastaan. Olen miettinyt kokonaisuuden omaa ihonhoidon rutiineja mukaillen ja tehnyt kokonaisuudesta helposti omaksuttavan, mutta silti tehokkaan. Nyt syyskuu tuntuu ihan lokakuulta. Sen huomaa välittömästi ihostaan, jos ei ole siihen varautunut. Puhdista lika ja meikki kasvoiltasi hellävaraisesti, mutta tehokkaasti, kuori kirkas iho esiin ja kosteuta sekä suojaa se tehopaketin tuotteilla.

The Ordinaryn Tehopaketti – Sameutta ja ikääntymisen merkkejä vastaan on myynnissä Glamlin Shopissa, mutta tuotteet voi ostaa erikseenkin, jos jokin settiin valitsemani tuote ei osu sinun tarpeisiisi.

Oletko kokeillut näitä The Ordinaryn tuotteita? Mitä mieltä olet Glamlin Shopille suunnittelemastani tuotesetistä?

X