Glitz & Glam

Tehokosteutta nukkuessasi – Shiseido Waso Beauty Sleeping Mask

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuote saatu PR-toimistolta

Esittelin taannoin parhaimpia yönaamioita. Tänään viikon alkuun esittelen Shiseidon todella kosteuttavan yönaamion, jonka testailut aloitin melko pian sen jälkeen, kun postasin 5 parasta yönaamiota. Nyt melkein pari kuukautta testailtuani haluan kertoa tästä teillekin, jotka rakastatte superkosteuttavia yönaamioita.

Kerroinkin siinä 5 parasta yönaamiota postauksessani, että käytän ennemmin yönaamiota kuin ihan yövoide nimellä kulkevia voiteita. Yönaamiot tuntuvat minusta kosteuttavammilta, kun yönaamiot ovat usein täyteläisempiä ja ravitsevampia. Toiset haluavat käyttää yönaamiota muutaman kerran viikossa tai kuurina, itse tykkään käyttää päivittäin – vai pitäisikö sanoa joka yö? Erityisesti talvisin, mutta joskus myös kesäisin haluan vähän ravitsevampia ja selkeästi rasvaisempia ihonhoitotuotteita, joten käytän kasvoöljyä tai oikein täyteläistä voidetta muutaman kerran viikossa. Tai saatan levittää kasvoöljyn geelimäisen yönaamion päälle. Sekin meinaan toimii!

Minulle tarjottiin kokeiluun *Shiseido Waso Beauty Sleeping Mask -yönaamiota. Kiinnostuin välittömästi, sillä muistelen lukeneeni tästä kehuja. Ja lisäksi olen niin koukuttunut yönaamioihin, että tietenkin halusin kokeilla myös Shiseidon pirtsakan värisen yönaamion. Pakkaus näyttää jotenkin niin herkulliselta.

Kansi on myös erinomainen, sillä ihonhoitotuotteista liukkailla käsillä saa hyvin otteen kannasta sen kahvan vuoksi. Minulle purkista tulee mieleen curlingkivi. Tuleeko teillekin?

Shiseido on varmaan monille tuttu brändi. Minulle merkki on tullut tutummaksi meikkituotteiden kautta, mutta muutama ihonhoitotuotekin on tullut aikaisemmin kokeiltua tältä merkiltä. Shiseido on japanilainen brändi, joka on ollut meillä Suomessa myynnissä kauan ennen aasialaisen ihonhoitobuumin leviämistä länsimaihin.

Shiseidon tuotteissa yhdistyvät japanilainen harmonia ja länsimainen teknologia. Muistin lukeneeni jo vuosia sitten, että Shiseido on todella vanha, mutta tarkistettuani faktatiedon, hämmästyin! Shiseido on saanut alkunsa jo 1872! Huh, siinä vasta on pitkä aika.

Shiseido Waso Beauty Sleeping Mask on koostumukseltaan geelimäinen. Tuoksu on miellyttävän raikas. Oikeastaan tässä juuri kulminoituu japanilaista ideologiaa. Waso Beauty Sleeping Mask näyttää raikkaalta, se tuoksuu raikkaalta, se tuntuu raikkaalta ja se saa ihon tuntumaan raikkaalta. Japanilaisuuden ydin on aina kokonaisuudessa, joka tulee huomioida, jotta saavutetaan harmonia ja tasapaino.

Yönaamiossa on hyödynnetty yuzu-hedelmää. Jouduin googlettamaan hieman, että mikäs tämä yuzu oikein on? Kyseessä on keltainen sitrushedelmä, joka on alun perin Kiinasta peräisin, mutta nykyään sitä kasvatetaan pääasiassa Japanissa. Sen mehua ja kuorta käytetään hyvin yleisesti japanilaisessa keittiössä. Luin myös useista lähteistä, jotka eivät nyt kuitenkaan olleet tieteellisiä, mutta niissä viitattiin japanilaiseen tutkimukseen, jossa oli todettu, että yuzu-hedelmän tuoksuttelu rentouttaa ja sillä voi jopa lievittää stressiä. Siksi luulen, että sille on syynsä, miksi japanilainen kosmetiikkayritys käyttää yönaamiossa yuzu-hedelmää ja miksi tuote tuoksuu sille mille se tuoksuu. Kokonaisvaltaisuudessa huomioidaan kaikki pienetkin seikat, jotta hyvinvointi lisääntyy ja ihminen löytää tasapainon.

Geelimäisessä koostumuksessa on valkeita kapseleita, jotka sisältävät vitamiineja. Nämä vitamiiniöljykapselit hajoavat iholle levittäessä, joten vitamiinit vapautuvat vasta iholla ja näin ovat tehokkaampia. Esimerkiksi C-vitamiini on epästabiili ja heikosti säilyvä. Siksi sen vapautuminen vasta iholla öljyjen seassa on näin maallikon mielessä hyvin järkeenkäypää.

Kapselit rikkoutuvat helposti ja geelimäistä yönaamiota iholle hieroessa, siitä tulee lähes nestemäinen. Tällöin tuotetta kannattaa painella iholle, jotta sen ihana virkistävä kosteus imeytyy vieläkin paremmin ihoon.

Waso Beauty Sleeping Mask on todella ihanalta tuntuva yönaamio, sillä se todella tekee raikkaan tunteen iholla. Iho tuntuu niin kosteutetulta, mutta ei ollenkaan rasvaiselta.

Aamulla iho on aina niin kivalta tuntuva, kun se on raikas, kosteutettu ja kirkas. Käytän myös BHA-happoa. Sen tuomat hyödyt ihon puhdistumiselle ja tämän yönaamion tehokosteutus yhdessä saavat ihostani todella puhtaan ja kosteutetun. Hyvä kosteutus on hyvä huomioida syväpuhdistuksessa. Ihon syvyyksistä nousevat epäpuhtaudet pääsevät poistumaan paremmin, kun ihoa kosteuttaa tehokkaasti. Tiedättehän miliumien poistokeinot? Ne joko poistetaan mekaanisesti tai mieluiten hitaasti tehokkaasti kosteuttamalla ja syväpuhdistamalla. Miliumit ovat yleensä seuraus pintakuivasta, kosteusköyhästä ihosta.

Voimakkaiden BHA-happotuotteiden kanssa ei tulisi käyttää samaan aikaan esimerkiksi C-vitamiinituotteita. Tämän Shiseidon yönaamion C-vitamiinipitoisuudet ovat sen verran matalat, että olen uskaltanut käyttää samanaikaisesti BHA-happonesteen kanssa.

Shiseido Waso Beauty Sleeping Mask on yksi parhaimpia yönaamioita. Olen ihan koukussa tähän! Onneksi purkki on iso, josta riittää pitkäksi aikaa. Varmasti vielä keväälläkin tätä käytän. Purkissa on 80 ml tuotetta, mutta sitä kuluu yllättävän vähän kerralla. Et tarvitse isoa kauhaisua spaattelilla, joka tulee purkin mukana. Pieni nökäre riittää kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Hinnaltaan tämä yönaamio on yllättävän edullinen, vaikka kyseessä onkin selektiivinen brändi, Shiseido. Tämä iso purkki maksaa noin 50-53 euroa, mutta verkkokaupoilla on usein tarjouksia, kuten tälläkin hetkellä, joten yönaamion saa reilusti alle 50 euron.

Tällä hetkellä Shiseido Waso Beauty Sleeping Mask -yönaamion saa 42 eurolla *Lykolta, *Eleveniltä ja *Bangerheadilta.

Kaunistavia ja stressiä lievittäviä unia kaikille!

Lue myös

X