Glitz & Glam

Vinkkejä jaderollerin käyttöön – Jade roller kokemuksia

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Muistatteko, kun kerroin vähän nolona, että minulla ei ole ollut kokemusta jade roller kasvojen hierontavälineestä eli jaderollerista. Tämähän ei ole mikään uusi keksintö, ei edes trendinä uusi. Muistelisin, että 2015 tai 2016 luin ensimmäisen kerran jaderollerista. Todella monessa somekuvassa ne alkoivat näkyä vuonna 2018.

Noh, nyt on minullakin jaderolleri. Olen innoissani tutustunut jadekivestä valmistettuun kasvojen hoitovälineeseen. Usein näissä jaderollereissa on kaksi päätä, iso ja pieni. Rollerin suuremmalla rullalla hierotaan kasvojen laajempia alueita, pienemmällä silmänympärysihoa ja muita pienempiä alueita. Joissakin jaderollereissa voi olla nystyräinen pinta, mutta minun rollereissani on sileä kivipinta.

Käydään ensin läpi, mitä hyötyjä markkinointi lupaa jaderollerista:

  • aktivoi ihon verenkiertoa
  • parantaa ihonhoitotuotteiden imeytymistä ihoon
  • rentouttaa kasvojen lihaksia
  • tehostaa kollageenin tuotantoa
  • tehostaa lymfakiertoa
  • rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa
  • viilentää kuumottavaa ihoa
  • häivyttää tummuutta silmien alla

Ihan noita kaikkia en voi sanoa havainneeni, kuten kollageenin tuotannon tehostus, mutta kyllä jaderollerista apua on moneenkin asiaan. Aivan kaikkea ei kannata kyseenalaistamatta uskoa. Mutta kyllä osa noista on luultavasti jokainen jaderollaaja havainnut rullailun tuovan hyötynä.

Jaan tänään vinkkejä, miten, mihin ja miksi jaderolleria kannattaa kokeilla.

Rullaile jaderollerilla ihonhoitotuotteet kasvoille

Olen havainnut, että kasvoseerumit ja kasvoöljy imeytyvät ihoon paremmin, kun rullailen niiden levittämisen jälkeen jaderollerilla. Ihosta tulee sen myötä hieman hehkuvampi ja iho tuntuu tasaisemmalta.

Kannattaa myös kokeilla yönaamion tai kosteuttavan kasvonaamion päälle rullailua. Parantaa niidenkin imeytymistä.

Rullaile jaderollerilla naamio kasvoilla

Jos et jo ole kokeillut, niin tämä kannattaa kokeilla! Jaderollerilla rullailu naamio kasvoilla tosiaan parantaa tuotteiden imeytymistä. Erityisesti olen ihastunut kangasnaamion tai joku muu sheet mask kasvoilla rullailluun. Naamioiden seerumi imeytyy vielä paremmin ihoon sekä rullailu irrottaa naamiosta seerumia vielä paremmin, kun rullailee jadekivellä naamion päältä.

Kangasnaamiot jo itsessään antavat ihanan kosteutetun ja hehkuvan ihon, mutta jaderolleri vie kangasnaamion käytön uudelle levelille.

Rullaile jaderollerilla työn lomassa

Jos työskentelee näyttöpäätteiden äärellä tai tekee tarkkaa työtä, jossa joutuu katselemaan pitkään samaa kohtaa, voi tulla päänsärkyä päivän aikana. Olen havainnut, että jaderollerilla kasvojen, erityisesti otsan rullailu helpottaa orastavaa päänsärkyä. Mutta jaderollerista voi olla hyötyä kenelle tahansa. Jos työ ei mahdollista samalla rullailua, voihan sitä ruoka- tai kahvitauolla rentouttaa pinteessä olevia ”hermoja” jaderollerilla.

Luultavasti sitä on aina vähän otsa rutussa, joka saa aikaan lievää päänsärkyä. Jaderolleri rentouttaa otsan lihaksia, joten särkykin saattaa hävitä.

Rullaile jaderollerilla iltaisin esim. TV:tä katsellessa

Iltaisin on mahtavaa rentouttaa kasvojaan samalla, kun katselee telkkaria. Päivän kiireet ja stressi on hyvä rullailla pois kasvoiltaan, kun telkkarin ääressä tyhjentää mieltänsä stressistä ennen nukkumaanmenoa.

Rullaile jaderollerilla aamuisin laskeaksesi turvotusta

Ikääntymisessä on monta ihanaa asiaa, mutta aamuturvotus ei kuulu suosikkeihini. Laita jaderolleri illalla jääkaappiin, ja rullaile aamulla tavallistakin viileämmällä kivellä silmänympärysihoa ja poskia.

Olen havainnut, että viileä jaderolleri avaa silmät ja sitä kautta myös tokkurassa olevan mielen nopeammin. Kokeile myös saunan jälkeen jääkaapissa ollutta jaderolleria!

Vinkki: jos jaderolleri unohtui laittaa jääkaappiin, viilennät kiven nopeasti kylmän veden avulla.

Eihän jaderollerin hyödyistä ole tieteellisiä todisteita, mutta olen havainnut tämän pienen kivirullan kyllä parantavan ihonhoitotuotteiden imeytymistä, rentouttavan kasvojen lihaksia sekä nopeuttavan aamuturvotuksen laskemista.

Jos sinulla ei ole jaderolleria, mutta innostuit tällaisesta, niin näitähän on nykyään laajasti myynnissä. Olen havainnut, että jaderollereita ja kaikista muistakin kivilajeista valmistettuja rollereita on lukuisia. Aika iso osa näyttää aivan samalta. Olen tullut tulokseen, että näitä valmistaa muutama tehdas samalla mallilla kaikille, mutta jokainen yritys lätkäisee oman brändinsä tuotteen päälle.

Jaderollereita myyvät ainakin: *Lyko, *Lookfantastic, *Bangerhead, *Kicks ja tavaratalot.

Miten sinä käytät jaderolleriasi? Onko hyviä vinkkejä?

Lue myös:

Foreo -kasvoharjalla puhtaampi iho

Näppärä kasvoharja kasvojen kuorintaan ja puhdistukseen

Lue myös

X