Glitz & Glam

Sol de Janeiro Brazilian Bod Buff -vartalokuorinta hurmasi minut!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Brazilian Bum Bum Cream on hullannut brasilialaisella asenteella ja ihoa kaunistavalla vartalovoiteella. Tätä samaa iloista asennetta ja tuotteen erinomaisuutta huokuu testaamani vartalokuorinta, Brazilian Bod Buff.
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Saatu ilmaistuote

Tänään esittelen tuotteen ja brändin, joka on iloisella ja positiivisella markkinointiviestinnällään sekä hyvällä tuotteella hurmannut minut. Innostuin niin paljon, että tätä asennetta oli saatava lisää, joten tilasin sitä itselleni.

Kuva: Sol de Janeiro

Brazilian Bum Bum Cream eli tuttavallisemmin ”pyllyvoide” nousi vuosi sitten suomalaisten suosioon. Ennen sitä en ollut kuullutkaan tästä merkistä, mutta viime keväänä lukuisat kyselivät somessa muiden kokemuksia tästä vartalovoiteesta. Bum Bum -voidetta kehutaan nopeasti imeytyväksi ja ihoa kiinteyttäväksi sekä pehmentäväksi.

 

When I moved to Brazil, I was wonderfully inspired by the joyful attitude that was everywhere. There’s no judgment and no one way of looking and feeling beautiful.


HEELA, CEO & CO-FOUNDER

 

Minua ilahduttaa brändin raikas ja positiivinen markkinointiviestintä. Tätä voidetta voidaan markkinoida kaikenkokoisilla ja värisillä vartaloilla, eikä sitä yritetä tiukasti rajata vain yhteen normiin, kuten valtaosa muista kosmetiikkabrändeistä edelleen toimii.

 

Living in Brazil for ten years, I learned why people love the Brazilian mindset. It’s so positive. It’s about loving yourself and loving life.


MARC, CREATIVE DIRECTOR & CO-FOUNDER

 

En ole vielä testannut tätä jo kulttimaineen saavuttanutta vartalovoidetta, mutta testattuani Sol de Janeiron Brazilian Bod Buff -vartalokuorintaa, heräsi valtava halu hankkia myös tuo pyllyvoiteeksi kutsuttu vartalovoide. Ja niin sitten parilla klikkauksella voide on jo tulossa minulle. En malta odottaa!

Sol de Janeiro Brazilian Bod Buff

Mutta puhutaan tällä kertaa tästä jo testaamastani vartalokuorinnasta, joka vähän jopa yllättäen hullasi minut. En yleensä ole vartalokuorinnoista mitenkään aivan pähkinöinä tai innostu niistä, mutta aina jos kuorinnassa on sitä jotain, se innostaa ja ilahduttaa.

*Brazilian Bod Buff on kolmivaikutteinen vartalotuote. Se lupaa kuoria kuolleen ihosolukon ja tehdä ihosta sileämmän sekä poistaa epäpuhtauksia ihohuokosista. Tuote on kuorinta ja naamio vartalolle.

Kohta on se aika, kun haluan taas purkista päivetystä iholleni. Nyt onkin hyvä aika vähän hoitaa pohjaa kuntoon, niin näyttää ja tuntuu itsestäänkin paremmalta lyhyemmissä kesämekoissa.

Vaikka suosikkini itseruskettavista toimii kivasti vähemmälläkin hoidolla olleelle iholle, on hyvä edes vähän kuoria ja kosteuttaa näin talven jälkeen. Lopputalvesta jäin taas ihan hunningolle, enkä tainnut ollenkaan kuoria tai kosteuttaa vartalon ihoa.

Lue myös: Takuuvarma ja paras itseruskettava aloittelijoillekin! Kurkkaa ennen ja jälkeen -kuvat!

Paksu, savimainen kuorinta näyttää lähinnä sinapilta. Värinsä tuote saa Amazonjoen savesta, mutta kellertävää väriä on buustattu myös kurkumalla.

Vartalokuorinnassa on paljon hypetetty Bum Bum Creamin tuoksu. Tuoksu on makea ja trooppinen.

Alkutuoksu: pistaasi ja manteli
Sydäntuoksu: heliotrooppi ja jasmiinin terälehdet
Pohjatuoksu: vanilja, suolainen karamelli ja santelipuu

Tuoksu jää pitkäksi aikaa iholle tästä kuorinnastakin. Vaikka tuoksua sanotaan Sol de Janeiron signeeraukseksi, joku muukin vartalotuote on tuoksunut hyvin samanlaiselta. En vaan millään muista mikä se oli, vaikka kuinka olen yrittänyt muistella.

Kuorintavoiteessa on käytetty kuorivina ainesosina vulkaanista hohkakiveä, brasilialaista kvartsikidettä ja riisinjyviä. Kuorintavoide on savipohjainen (kaoliini), joten sillä on myös ns. detox-vaikutus. Kuorinta on samalla vartalonaamio, joka imee epäpuhtauksia itseensä.

Kuorinta on tehokas, mutta en koe sitä kuitenkaan raastavaksi. Tehokkuutta voi itse säädellä hieromisvoimakkuuden mukaan. Jos kuorinnan levittää melko kuivalle iholle, saa rouheamman kuorinnan, jos taas kostealle iholle, kuorinta tuntuu lempeämmältä.

Kostealla iholla savi ei kuivu, mutta kuivalla iholla se alkaa kuivua jonkun ajan kuluttua. Ihoa ei kuitenkaan kiristä, sillä kuorinnassa on runsaasti kookosöljyä ja cupuacu-kasvin voita.

Kuollut ihosolukko ja kuiva sekä hilseilevä iho kuoriutuu pois, epäpuhtaudet puhdistuvat ihohuokosista ja samalla iho saa hoitavia öljyjä. Kuorinnan jälkeen iho näyttää välittömästi paremmalta sekä tuntuu pehmoisemmalta. Kosteusvoide imeytyy nopeammin, eikä sen levittäminenkään tunnu työläältä.

Kuorinnan voimakas väri on sellainen, että kannattaa varoa, ettei sitä hieroessa tai huuhdellessa roisku herkille materiaaleille. Ne saattavat värjääntyä.

Vartalon iho on niin miellyttävän pehmeä kuorinnan jälkeen. Enää ei jää valkoista hilsettä legginseihin tai sukkahousuihin, kun olen taas innostunut kuorimaan vartalonkin ihoa. Toki kuolleen ihosolukon hilseilystä pääsee eroon millä tahansa kuorinnalla, mutta tämän tuotteen myötä innostuin kuorimaan vähän useammin.

Tällaista vartalokuorintaa en ole aikaisemmin kokeillutkaan. Pidän tästä valtavasti. Kuorinnan myötä innostuin tosiaan siitä Bum Bum Creamistakin, joten pakko kokeilla sekin.

Sol de Janeiro Brazilian Bod Buff -vartalokuorintaa myydään *Lookfantasticilla.

Jos taas kiinnostuit juuri tilaamastani ”pyllyvoiteesta” eli Bum Bum Creamista, niin sitä myydään laajemmin eri verkkokaupoissa, kuten *Kicks, *Eleven, *Lyko, ja *Lookfantastic.

Vähänkö mahtavaa, kohta on taas kesä! Vappu on nyt vietetty, joten tästä on hyvin lyhyt matka juhannukseen.

 

Lue myös:

5 parasta vartalonhoitotuotetta – Parhaista parhaimmat vartalon ihonhoitoon

Sisäänkasvaneiden ihokarvojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn

Kolme raikastavaa ja viilentävää suihkusaippuaa

Lue myös

X