Glitz & Glam

Joulun herkuimmat suihkugeelit – Vilautus joululahjaostoksista

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kaikki ihanat joulutuotteet ovat tulleet monille brändeille. Rakastan jouluisia suihkugeelejä. Tänäkin vuonna tilasin lahjaksi sekä itselleni Molton Brownin joulutuotteita.

Ennen kun nämä loputkin kääritään lahjapaperiin, esittelen ne myös teille. Viime vuonna jäi vähän kaduttamaan, kun en älynnyt esitellä yhtä maailman ihanimmalta tuoksuvaa suihkugeeliä.

Molton Brown Muddled Plum

Vuosi sitten tilasin joululahjoiksi suloisia Molton Brownin ”joulupalloja”. Äitini ja tyttäreni saivat kauniin violettisen Muddled Plum -suihkugeelin. Itselleni ostin Vintage with Elderflowerin. Minulle iski sitten lievä kateus, koska Muddled Plum on paras tuoksu ikinä, tai vähintäänkin parhaimpia tuoksuja. Vintage with Elderflower on tuoksultaan kuin kukkaismaisen raikas hajuvesi. Todella ihana, mutta ei nappiosuma joulunajan tuoksuksi omiin suihkuhetkiin. Siksi säästin sen lopulta keväälle.

Koska viime jouluna himoitsin tyttäreni suihkugeeliä, tänä jouluna omasta paketistani löytyy iso pullo Muddled Plumia ja tyttäreni saa taas suloisen joulupallon.

Muddled Plum tuoksuu ihanan makealle ja täyteläiselle. Siinä on samaan aikaan mausteista lämpöä, hedelmäistä mehukkuutta ja makeutta sekä kukkaismaisia vivahteita. Tammikypsytetyn rommin, sahramin ja luumun vivahteet tuovat jouluisia ja juhlavia sävyjä suihkugeelin tuoksuun.

Latvatuoksu: appelsiini, sahrami ja elemi
Sydäntuoksu: luumu, davana ja tammikypsytetty rommi
Pohjatuoksu: santelipuu, bentsoe ja myski

Syvän violettisessa suihkugeelissä on ylellistä kimallusta sekä laadukas koostumus. Tuoksu on todella huumaava, joka täyttää koko kodin suihkusta tulon jälkeen. Tuoksu säilyy pitkään iholla, joten näitä Molton Brownin suihkugeelejä en missään nimessä suosittele hajuherkille.

Jos olet rakastanut Lushin pinkkiä Snow Fairya, mutta kasvanut ulos sen karkkimaisesta tuoksusta, luultavasti rakastut Muddled Plumiin. Tämä on aikuisempi versio makealta tuoksuvasta joulusuihkugeelistä.

Molton Brown Juniper Jazz

Tämä Juniper Jazz taitaa olla tänä vuonna ensimmäistä kertaa myynnissä. Ostin pojalleni tämän joulupallon ja miehelleni ison pullon, mutta mieheni Juniper Jazz ehti jo sujahtaa lahjalaatikkoon the other danish guy -alushousujen kanssa – kuten muutkin hänelle tilaamani Molton Brown -suihkugeelit.

Jo useamman vuoden kokemuksella voin kertoa, että 4x 300 ml Molton Brownia riittää hänelle noin vuodeksi, vaikka mieheni käy päivittäin suihkussa, joskus jopa 2 kertaa. Siksi ostan hänelle jouluna koko vuodeksi suosikkisuihkugeelejä. Eli nämä ovat kuitenkin aika riittoisia suihkugeelejä.

Juniper Jazz on tuoksultaan maskuliininen. Siinä on selkeästi metsäisiä vivahteita, ihanan raikas ja samaan aikaan myös lämmin. Katajanmarjat antavat kivaa kirpeyttä tuoksuun, joka pääsee parhaiten oikeuksiinsa iholla ollessaan.

Latvatuoksu: katajanmarja, metalliset vivahteet, minttu
Sydäntuoksu: iiris, puiset vivahteet, guajakkipuu
Pohjatuoksu: santelipuu, myski, patsuli

Juniper Jazzissakin on kimallusta, vaikka miehille suunnattu onkin. Jotenkin niin mukavaa, kun nykyään miehillekin suunnattuihin tuotteisiin voidaan laittaa tällaisia ns. ”tyttömäiseksi” miellettyjä juttuja. Eivät kaikki naispuoliset halua kimalteita, eikä kaikkien miespuolisten maskuliinisuus koe kolausta kimalluksesta. Eihän tämä jää iholle, se on vain pieni ripaus ylellisyyttä ja hauskuutta suihkuhetkeen.

Jos Muddled Plum tuoksuu ihanalle suoraan pullostakin nuuhkimalla, niin tämä miehille suunnattu Juniper Jazz huumaa tuoksullaan vasta iholla. En malta odottaa, kun meidän miehet käyvät joulun jälkeen suihkussa ja tuoksuvat Juniper Jazzilta!

Molempia suihkugeelejä löytyy vielä ainakin *Lookfantasticin verkkokaupasta.

Mitään edullisiahan nämä Molton Brownit eivät ole. Siksi näitä ostankin vain lahjaksi. Nyt molempia saa alennuksella, mutta aikaisemmin syksyllä eivät vielä olleet alessa.

Itse maksoin ns. normaalihinnan eli joulupallot olivat 15,95 € / 75 ml ja isot pullot 27,45 € / 300 ml. Nyt näkyy olevan edullisemmalla hinnalla kuin silloin. Koska nämä suosituimmat tuoksut myydään loppuun aina aika nopeasti, niin ostin ennen kuin loppuvat. Esimerkiksi *Bangerheadilla Muddled Plumit ja Juniper Jazzit ovat jo loppuneet. Muita tuoksuvaihtoehtoja toki on tavallista edullisemmalla hinnalla.

Tänä jouluna tuoksumme Muddled Plumille ja Juniper Jazzille. 🥰

Onko muuten hölmöä ostaa itselleen joululahjaksi suihkugeeliä? Ostatko sinä itsellesi joululahjoja?

Lue myös:

Jouluinen tuulahdus Lushilta

Snow Fairy ja pari muuta jouluista suihkugeeliä

5 parasta vartalotuotemerkkiä

Lue myös

X