Glitz & Glam

Kolme raikastavaa ja viilentävää suihkusaippuaa

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Erityisesti kesällä on ihanaa pestä itsensä suihkussa oikein erityisen raikkaaksi. Varsinkin saunan tai paljuilun jälkeen. Vinkkaan kolmesta suihkusaippuasta, joilla saa erityisen raikkaan ja viileän tunteen vartalollensa.

Rakastan kesäisin pestä itseni oikein raikastavalla saippualla, jos olen ollut saunassa tai lämpimässä paljussa. Myös mieheni tykkää ihoa viilentävistä suihkusaippuoista saunan tai paljun jälkeen. Ideahan näissä tällaisissa viilentävissä suihkusaippuoissa on mentolissa, joka saa sen ihanan raikkaan ja viilentävän tunteen aikaiseksi.

Kun saunomisen jälkeen oikein kuumottaa ja meinaa iskeä kunnon jälkihiki, auttaa viilentävällä saippualla pesu läkähdyttävään tunteeseen, joka saattaa tulla pitkän saunomisen tai paljuilun jälkeen. On ihanaa mennä nukkumaan, kun olo on raikkaampi, eikä jälkihiki pilaa puhtauden tunnetta.

DERMOSIL SAUNASAIPPUA

Tarkkasilmäisimmät saattoivatkin jo huomata, että kuvissani on pientä kuvamanipulaatiota. Dermosilin Saunasaippua on ollut markkinoilla jo vuosia. Olemme ostaneet sitä ensimmäisen kerran jo 2003 tai 2004. Pakkaus on vuosien saatossa kokenut uudistuksia, mutta tätä uusinta pakkausdesignia meillä ei tällä hetkellä olekaan. Siksi kuvissani on Saunasaippuan tuotekuva png-muodossa, joten sain sen liitettyä omien kuvien päälle kätevästi.

Dermosilin raikastava ja viilentävä Saunasaippua tuoksuu miedosti raikkaalle. Kuvailisin tuoksua mentoliseksi löylytuoksuksi saunassa. Ihanan suomalaishenkinen tuoksu, joka ei kuitenkaan ole voimakastuoksuinen. Saunasaippuaa meillä on ollut lukuisia kertoja vuosien saatossa. Mieheni erityisesti kaipaa saippuavalikoimaansa tätä tai jotain muuta vastaavaa, joka saa ihon tuntumaan erityisen raikkaalta saunan jälkeen.

Dermosil on perussaippua, joka on kätevässä pumppupullossa. Edullinen hinnaltaan ja iso pakkauskoko, joka riittää pitkään.

Hinta: 6,00 € / 500 ml
Saatavuus: *Dermosil

MOLTON BROWN INFUSING EUCALYPTUS

Koska mieheni on raikastavien ja viilentävien saippuoiden perään, olen välillä ostanut lahjaksi vähän ylellisempää versiota. Molton Brown on luksusmerkki, joten sen koostumuksissa ja tuoksuissakin huomaa erityistä ylellisyyttä. Myös meidän pikkumiehelle olen ostanut pikkupulloja Molton Brownin suihkusaippuoita, joissa on ollut tätä eukalyptussaippuaa.

Molton Brownin suihkusaippuoiden tuoksumaailmoja kuvaillaan tuoksunuottien avulla aivan kuten hajuvesiä.

Alkutuoksu
Eukalyptus, lavandiini ja rosmariini
Sydäntuoksu
Villiminttu, mausteneilikka ja timjami
Pohjatuoksu Seetri, patsuli ja myski

Molton Brownin suihkusaippuoiden tuoksut ovat ylellisiä ja koostumukset laadukkaita. Yksi pullo riittää pidemmäksi aikaa kuin monet halvemmat versiot, sillä saippuaa ei tarvitse annostella yhtä suurta määrää. Tämän on huomannut kaikki meidän perheessämme.

Olen välillä pessyt itseni tällä vähän maskuliinisemman tuoksuisella Infusing Eucalyptus -saippualla, vaikka se tuoksu on kyllä selkeästi miehille suunnatumpi. Silti ei aivan liian maskuliininen, joten luultavasti moni muukin yleensä feministisiin tuoksuihin viehättynyt saattaa pitää tästä.

Molton Brown Infusing Eucalyptus jättää keveän viileyden ja raikkauden tunteen sekä pitkäksi aikaa tuoksuvan ihon. Tuo pitkään viipyilevä tuoksu iholla on Molton Brownin suihkusaippuoiden se juttu sekä huumaavan ihanat tuoksut.

Hinta: 23,90-25,50 € / 300 ml
Saatavuus: *Nordicfeel, *Eleven, *Bangerhead, *Lookfantastic, *Lyko

THE BODY SHOP COOL CUCUMBER

Sitten kolmas raikastaja, joka onkin uusin tuttavuus. Tämä The Body Shopin kausituoksu on vain rajoitetun ajan saatavilla. Kyseessä on tämän kesän sesonkituote. Joten, jos kiinnostut tästä, kannattaa olla ajoissa hankkimassa.

Itse ostin tämän ”coolin kurkun” pääsiäisen tarjouskampanjan aikaan, ja esittelinkin ostossaalistani teille tästä linkistä löytyvässä postauksessa.

Jos rakastat kunnon virkistymistä ja suorastaan saada palelevan tunteen hetkeksi ihollesi kuuman saunan tai paljun jälkeen, niin hanki Cool Cucumber! Saippua ei tunnu iholle levittäessä viilentävältä, mutta kun lämpimällä vedellä huuhtelee itsensä, tunne voimistuu. Olen huomannut, että viileyden tunne voimistuu, jos on käynyt saunassa tai paljussa. Jos ihan vaan käy suihkussa ja käyttää saippuaa, ei välttämättä koe samanlaista viileyttä. Toki tiukan hikitreenin jälkeen luultavasti efekti on vastaavanlainen kuin saunan tai paljun jälkeen.

Tuoksu on melko mieto. Vesimäinen ja kurkulta tuoksuva saippua sopii hyvin myös miesten mieltymykseen, jos hedelmät ja kukkaismaiset tuoksut eivät innosta.

Olen aivan rakastunut tähän cooliin kurkkuun! Minun on varmaan pakko tehdä uusi tilaus The Body Shopille tässä kesän aikana ja tilattava näitä pari lisää varastoon.

Hinta: 8,90 € / 250 ml (juuri nyt tarjouksessa 6,50 €)
Saatavuus: *The Body Shop

Kuka muu tykkää näistä tällaisista raikastavista ja viilentävän tunteen antavista suihkusaippuoista saunan tai paljun jälkeen?

X