Glitz & Glam

Lahjavinkki lapsille ja lapsenmielisille: Baylis & Hardingin satumaiset pesutuotteet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Olen kummi kolmelle tytölle. Kun tänä jouluna kahdelle kummitytölleni ostan jo astioita, joita ovat alkaneet keräämään omilleen muuttoansa ajatellen, nuorimmaiselle kummitytölle pääsin metsästämään ensimmäisiä pinnejä ja hiuspompuloita sekä jotain kivaa kylpyvaahtoa.

Jotain spesiaalia kylpyvaahtoa metsästäessäni löysin aivan uuden merkin ja sen täydellisesti ajatukseeni sopivat tuotteet. Haluan hemmotella nuorimmaista kummityttöni myös visuaalisesti kiinnostavalla kylpyvaahdolla.

Baylis & Harding on brittiläinen brändi, jolta löytyy monia tuotesarjoja. Beauticology -sarja vie niin lapset kuin aikuiset karkkimaiseen satumaailmaan. Niin täydellistä 2-vuotiaalle kummitytölleni!

Baylis & Harding on tavallaan edullisempi vastine luksusmerkki Molton Brownille, jota muuten esittelin viime viikolla. Molton Brown on hintava luksusbrändi, jolla on todella laadukkaita suihkugeelejä. Tuoksut ovat persoonallisia, mutta kuitenkin hyvin hienostuneita.

Baylis & Harding on selkeästi leikittelevämpi brändi, jolla on persoonallisia tuoksuja, mutta kepeämmällä ja leikkisämmällä fiiliksellä. Nämä Beauticology -sarjan lapsenmieliset tuotteet eivät pahemmin tuo mielleyhtymiä Molton Browniin, mutta Baylis & Hardingilla on pelkistetympääkin pakkausdesignia ja tuoksuvaihtoehtoja, jotka sitten taas muistuttavat enemmän Molton Brownia.

Jokaisesta Beauticology -sarjasta löytyy käsisaippua ja suihkugeeli sekä kylpyhetkiä varten kylpyvaahto. Kaikissa on sama pakkauskoko, 500 ml. Eli varsin suuri pakkauskoko.

Baylis & Harding on hintatasoltaan varsin edullinen. Edullisempi kuin useat tutut markettimerkit. Saippuoiden ja kylpyvaahtojen hintahaitari on tuotesarjasta ja jälleenmyyjästä riippuen noin 3,90-6,90 € / 500-600 ml.

Baylis & Harding Beauticology -sarjan tuotteissa on karkkimaisen makeat tuoksut. Tuoksut eivät kuitenkaan ole mitenkään erityisen voimakkaita. Siihen tavallaan vähän petyin, mutta sitten taas ihan hyvä juttu, kun kuitenkin kummitytöllekin näitä ostin. Tuotteet tuoksuvat, mutta eivät niin voimakkaasti, että tuoksu jäisi iholle pitkäksi aikaa. Vähän aikaa käsisaippua tuoksuu käsissä, mutta yllättävän miedosti.

Tuoksuvaihtoehtoja on valmistajan sivujen mukaan viisi erilaista, mutta pääasiassa olen nähnyt neljää, laama, flamingo, merenneito ja yksisarvinen.

Tuoksuvaihtoehtoja ovat:

  • Pink Lemonade – suloinen laama tuoksuu kivasti kirpsakan hedelmäiselle ja makealle.
  • Lemon Meringue – pinkki flamingo tuoksuu makealle marengille.
  • Coconut & Watermelon – merenneidossa tuoksuu kookos ja vesimeloni.
  • Unicorn Candy – satumainen yksisarvinen tuoksuu karkkimaisen makealle vaniljalle ja kirsikalle.
  • Tropical Cocktail – trooppisilta hedelmiltä tuoksuva paratiisi.

Harmi, kun se kaikista ihanimmalta näyttänyt Unicorn oli loppuunmyyty, kun hyödynsin Lykolta tilatessani Black Friday -tarjouskoodia. Unohdin viimeistellä tilaukseni ennakkotarjouksella, joten Black Fridayn ollessa käynnissä, oli verkkokaupan hyllyt jo tyhjentyneet.

Unicorn oli loppu niin kylpyvaahdoista (jonka olin ensin kummitytölleni kaavaillut hankkivani), suihkugeeleistä kuin käsisaippuoista. Kylpyvaahdoissa oli enää vain yhtä tuoksua jäljellä.

Minuun tietenkin iskivät Baylis & Hardingin Beauticology -sarjan suloiset tuotteet, mutta merkillä on vakavampaankin makuun olevia tuotteita. Lisäksi löytyy kauniita kukkakäsisaippuoita ja käsisaippuoita drinkkien mukaan, kuten Cosmopolitan ja Gin Tonic.

Kun tuota käsisaippuaa kuluu aina niin runsaasti, ja nyt paljon kotona vietettynä aikana vielä enemmän, niin tilasin kokeiluuni myös Royal Garden -sarjan Verbena & Chamomile -käsisaippuan. Pakkaus oli niin tyylikäs.

Olen varmasti hiljakseen tulossa mökkihöperöksi tai sitten kaipaan elämääni jotain tällaista ihanan naiivilta ja satumaiselta näyttäviä asioita, kun pimeys ja huoli sekä stressi painavat päivittäin harteilla. Mutta voin todeta sen, että asiani ovat helkkarin hyvin, jos saan iloa ja täpinöin innoissani tyttäreni kanssa lapsenmielisistä ja söpöistä pesutuotteista.

Sen Unicorn Candyn meinaan kyllä tilata sitten joskus ensi vuoden puolella, kun ensin kulutan kaikki tähän asti itselleni ja perheelleni hankitut suihkutuotteet. Olen vähän siinä ja siinä, että raaskinko laittaa vessan käsisaippuaksi laamaa tai flamingoa. Jos pitäisin ne kodinhoitohuoneen vesipisteellä, jota käytännössä vain minä käytän.

Baylis & Hardingia löytyy suomalaisista tavarataloista sekä ilmeisesti joistakin Citymarketeista ainakin, sekä niitä voi tilata verkkokaupoista, kuten *Lyko ja *Cocopanda.

Oletko aikaisemmin nähnyt näitä Baylis & Hardingin suloisia pesutuotteita?

Lue myös:

Biloun suihkuvaahdot – koukuttavan herkullisia tuoksuja!

The Body Shopin suihkugeelit

Kokemuksia luonnonkosmetiikan suihkugeeleistä

X