Glitz & Glam

The Body Shopin kirpeän raikkaat sitruunat vartalolle

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuotteet saatu PR-toimistolta

Oikein pirtsakkaa kiirastorstaita! Keväisen raikkaissa ja värikkäissä fiiliksissä jatketaan tänäänkin, kun esittelen kaikille tutun The Body Shopin sitruunaisen herkullisia vartalotuotteita.

*Zesty Lemon on The Body Shopin kevään ja kesän 2020 kausisarja, joten se on myynnissä vain rajoitetun ajan. Tässä kausisarjassa on käytetty elintarviketeollisuudelle kelpaamattomia, kuhmuraisia sitruunoita. Jäin heti miettimään, että eikö kuhmurainen sitruuna kelpaa mehunpuristamolle? Ehkä sillä viitataan lajikkeeseen, joka ei maistu yhtä hyvälle kuin tuoksuu, ehkä?

Ilmeisesti sitruunainen tuoksu on vieraillut aikaisemminkin The Body Shopin tuotteissa, mutta itse en sellaista muista. Ehkä olen ollut enemmän mansikan ja muiden hedelmien perään, joita The Body Shopilla on vuosien saatossa ollut.

Vaikka sitruunaiset jälkiruoat ovat aina takuuvarma valinta, joskus kosmetiikassa se saattaa muistuttaa liikaa vessanraikastimen tuoksua. Uteliaana ryhdyin tuoksuttelemaan aivan älyttömän houkuttelevan näköisiä tuotteita.

Ihanaa, nämä tuoksuvat hedelmäiseltä sitruunalta! Ei ollenkaan fiilistä vessanraikastimesta.

Zesty Lemon suihkugeeli

Rakastan tuoksuvia ja laadukkaita suihkugeelejä. The Body Shop on ollut yksi suosikkini jo yli 30 vuoden ajan.

Zesty Lemon suihkugeeli on hyvin riittoisalta tuntuvaa. Se on liukasta ja hyvin vartalolle levittyvää. Suihkugeeli myös vaahtoaa mukavasti. Iholle jää kivan kirpeä sitruunantuoksu, joka hälvenee ajan kuluessa.

Zesty Lemon vartalokuorinta

Kuin sitruunakiisseliä oleva vartalokuorinta tuoksuu ja näyttää niin herkulliselta, että on vaikeaa olla maistamatta. Minun yksi lempparijälkiruokia ja -leivonnaisia on sitruunapiirakka, ihan se klassinen, johon tulee marenkipinta. Piirakkaan tuleva kiisseli on uskomattoman hyvää! Samaan aikaan kirpeä ja makea, niin mun juttu! Juuri sitä kiisseliä tämä vartalonkuorinta muistuttaa.

Kuorinta on geelimäinen, jota voidaan käyttää suihkusaippuan tapaan tai kuorintana hieromalla sitä iholla voimakkaammin. Tämä toimii muuten erittäin hyvin käsien raikastajana ja kuorintana. Jos sipuli tai kala haisee käsissä, niin Zesty Lemon vartalokuorinnalla saa neutraloitua pahoja hajuja ja pehmeämmät sekä sileämmät kädet. Olisipa tästä sarjasta ollut myös käsivoide!

Zesty Lemonin vartalokuorinta ei ole mitenkään voimakkaan rouhea, vaan enemmänkin muistuttaa oikein hienoa hiekkaa. Rakeita ei voi kunnolla edes havaita.

Sitten luin tuotteen INCI-listan ja vähän petyin. Kuorinta sisältää mikromuovia. Vaikka vedenpuhdistamot pystyvät suodattamaan jopa 99 % mikromuovista, olen halunnut vähentää sen käyttöä. En jokaisesta tuotteesta sitä syynää, mutta käytännössä jokaisen mekaanisesti kuorivan tuotteen tsekkaan.

Zesty Lemon vartalojogurtti

Jos kaipaat keveitä ja kosteuttavia vartalotuotteita, niin nämä The Body Shopin vartalojogurtit ovat huippuja! Ihosta tulee välittömästi niin ”smooth” ja kosteutettu. Vartalojogurtit eivät jätä ollenkaan rasvaista ja tahmaista tunnetta iholle.

Sitruunajogurtti on muuten kanssa yksi herkkuni, joten kyllä todellakin tekisi mieli vähän maistaa tätäkin tuotetta. Vartalojogurtissa on geelimäinen koostumus, joka levittyy ja imeytyy iholle mukavan nopeasti. Oma vartalon iho suorastaan hörppää tämän itseensä. Iholle jää kivan raikas tuoksu ja pehmeä tuntuma.

The Body Shop oli jälleen ihastuttava niin tuoksultaan kuin käyttökokemukseltaan. Jos pitää sitruunantuoksuisista tuotteista, niin tämä ehdottomasti kannattaa kokeilla jossain vaiheessa, varsinkin suihkugeeli. Sitä kun tulee joka tapauksessa käytettyä, niin ei varmasti jää käyttämättä turhana ostoksena.

The Body Shopin Zesty Lemon tuotteet voit tilata *verkkokaupasta.

ALE!

Kaikki tuotteet -20% 9.4.-12.4.2020 välisenä aikana.
Sattuipa sopivasti! Kun hain linkkiä verkkokauppaan, huomasin, että *The Body Shopilla on pääsiäisale!

Nautinnollisia ja raikkaita suihkuhetkiä sekä rentouttavaa pääsiäistä!

Lue myös

X