Glitz & Glam

Vertailussa Sol de Janeiron herkulliset vartalovoiteet

Sol de Janeiron monien rakastamasta Bum Bum Cream -vartalovoiteesta löytyy sisartuotteita. Vertailen tässä blogissa Sol de Janeiron vartalovoiteita keskenään. Ovatko ne samanlaisia erilaisilla tuoksuilla vai eroavatko ne toisistaan selkeästi?

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Sol de Janeiron monien rakastamasta Bum Bum Cream -vartalovoiteesta löytyy sisartuotteita. Vertailen tässä blogissa Sol de Janeiron vartalovoiteita keskenään. Ovatko ne samanlaisia erilaisilla tuoksuilla vai eroavatko ne toisistaan selkeästi?
*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Rakastuin pari vuotta sitten kulttimaineiseen Bum Bum Creamiin, jonka tunnistaa keltaisesta pakkauksestaan. Myöhemmin olen kokeillut brändin muitakin vartalovoiteita, joista ajattelin tehdä kiinnostuneille vertailua.

Sol de Janeiron tuotteet ovat aika hintavia. Tavallisesti en osta kalliita vartalovoiteita, mutta yksi syy muutokseen löytyy tuotteiden erinomaisuuden lisäksi niiden hinnassa. Kallis purkki motivoi paremmin käyttämään sitä.

Tämä ei päde minulla kasvojen ihonhoidossa, koska siinä olen orientoituneempi, mutta vartalon iho jää minulta nykyään aivan retuperälle. Havaitsin, että kallista vartalovoidetta en viitsi jättää pilaantumaan, vaan oikeasti käytän sen.

Lisäksi Sol de Janeiron vartalovoiteiden käyttöön motivoi niiden ihanat tuoksut ja tehokkuus. Mielestäni Sol de Janeiron vartalovoiteet ovat mielenkiintoisia ja niillä on erilaisia vaikutuksia ihonhoidossa.

Sol de Janeiron tuotteet ovat voimakastuoksuisia, joten ne eivät sovellu hajusteherkille. Voimakas tuoksu kannattaa huomioida julkisissa tiloissa asioidessa.

Itse en koskaan laita hajuvettä, jos olen käyttänyt jotain Sol de Janeiron vartalovoidetta. Pelkkä voide riittää antamaan tuoksua seuraavaan ihon pesuun asti. Mutta Sol de Janeirolta löytyy jokaisesta tuoksuperheestä myös hajuvesiä ja vartalotuoksuja. Vartalovoiteen tuoksua voi buustata ilman että muutut käveleväksi tax freen hajuvesiosastoksi, jossa tuoksunuotit soivat kaoottisessa sekamelskassa.

Brazilian Bum Bum cream

Ihoa kosteuttava ja kiinteyttävä

Aito ja alkuperäinen Bum Bum Cream, joka on saanut nimensä brasilialaisten lempivartalonosasta, takapuolesta eli pyllystä.

Voide lupaa kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Bum Bum Cream saa paljon ylistyksiä sen nopeasta imeytymisestä ihoon. Allekirjoitan. Voide imeytyy melko täyteläisestä koostumuksestaan huolimatta nopeasti.

Ihosta tulee välittömästi miellyttävämmän tuntuinen ja kauniimpi. Tämä on mielestäni erityisen ihana vartalovoide kesällä, koska se tuoksuu niin kesälle ja saa ihon hehkumaan.

Vartalovoiteen tuoksunuotit

TOP: Pistachio, Almond
MID: Heliotrope, Jasmine Petals
BASE: Vanilla, Salted Caramel, Sandalwood

Bum Bum Creamin tuoksu on koukuttava. Tuoksusta tulee mieleen aurinkoiset hiekkarannat ja turkoosi meri. Pähkinäinen ja vaniljainen tuoksu on lämmin ja makea.

Hinta: 22,90-25,50 € / 75 ml ja 33,90-49,90 € / 240 ml
Saatavuus: *Bangerhead (juuri nyt hyvässä tarjouksesssa!), *Cocopanda, *Lyko, *Kicks, *Stockmann

Lue syvällisempi esittelyni voiteesta: Kokemuksia ihoa kiinteyttävästä Brazilian Bum Bum Cream -vartalovoiteesta

Beija Flor Elasti Cream

Vartalon ihon anti-aging-voide

Tämä vaaleanpunaiseen purkkiin pakattu vartalovoide on uusimpia testailujani. Ihon kimmoisuutta lisäävä vartalovoide sisältää Cacay-öljyä, joka on hellävaraisempi vaihtoehto retinolille. Lisäksi vartalovoiteessa kerrotaan olevan kasvipohjaista kollageenia.

Voiteen koostumus on aika paksu. Vartalolle levittäessä huomaa tämän vaaleanpunaisen voiteen olevan muita Sol de Janeiron voiteita jankimpaa. Se jää hyvin helposti valkoiseksi iholle ja vaatii aika harrasta hierontaa, jotta imeytyy ihoon. Siksi suosittelen annostelemaan vähemmän kerrallaan, sillä voide imeytyy siten paremmin.

Voide antaa pitkäkestoisen suojan kuivuutta vastaan ja hoitaa ihoa ravitsevalla koostumuksella.

Vartalovoiteen tuoksunuotit

TOP: Pink Dragonfruit, Lychee Essence
MID: Brazilian Jasmine, Ocean Air, Hibiscus
BASE: Sheer Vanilla, Sun Musk

Tuoksultaan Beija Flor Elasti Cream on ihana! Niin pehmeä, niin puuterinen ja samalla karkkimaisen makea. Rakastan tätä tuoksua!

Hinta: 22,90-25,50 € / 75 ml ja 33,90-49,90 € / 240 ml
Saatavuus: *Bangerhead (juuri nyt hyvässä tarjouksesssa!), *Cocopanda, *Lyko, *Kicks, *Stockmann

Bom Dia Bright Cream

Kosteuttava ja samalla kevyesti kuoriva

AHA-happoja ja C-vitamiinia sisältävä vartalovoide kuorii ja kirkastaa ihoa samalla kosteuttaen sitä. Olin innoissani tästä voiteesta, sillä talvella ei ole kiva kuoria mekaanisesti ihoa, jos vartalovoiteiden käyttö on unohtunut pitkäksi aikaa, kuten minulla välillä käy.

Bom Dia Bright Cream soveltuukin erinomaisesti kuollutta ihosolukkoa kuorimaan. Voiteen koostumus on nopeasti imeytyvä ja ihoa kosteuttava. Oikein kuivaan ihoon voide katoaa nanosekunnissa.

Yhdistäisin Bom Dia Bright Creamin käytön jonkun toisen vartalovoiteen kanssa, jos iho on todella kuiva. Kannattaa rinnalla käyttää jotain täyteläisempää, joka suojaa ihoa.

Vartalovoiteen tuoksunuotit

TOP: Black Amber Plum, Crème de Cassis
MID: Jasmine Blooms, Brazilian Orchid
BASE: Vanilla Woods, Warm Musk

Tuoksu on voimakas, mutta ihastuttava. Tuoksussa on parfyymimäinen voimakkuus ja hedelmäistä mehukkuutta ja kukkien makeutta.

Hinta: 22,90-25,50 € / 75 ml ja 33,90-49,90 € / 240 ml
Saatavuus: *Bangerhead (juuri nyt hyvässä tarjouksesssa!), *Cocopanda, *Lyko, *Kicks, *Stockmann

Coco Cabana Cream 

Syväkosteuttavin vartalovoide

Sol de Janeiro kertoo tämän voiteen olevan heidän kaikista kosteuttavin vartalovoide, jopa 72 tuntia kosteuttava. Kosteustehon kerrotaan tulevan kookosta ja sokeria sisältävästä Coco Sugar -sekoituksesta.

Coco Cabana Cream on todella kosteuttava. Se myös rauhoittaa nopeasti kuivuudesta ja kosteusköyhyydestä ärtynyttä ihoa.

Geelivoide on unelma levittää iholle ja se imeytyy nopeasti. Iholle jää kosteuttava suoja, joka saa ihon tuntumaan erityisen silkkiseltä.

Vartalovoiteen tuoksunuotit

TOP: Coconut Cream
MID: Warm Vanilla, Tropical Orchid
BASE: Creamy Sandalwood, Toasted Praline

Haluaisin rakastaa tämän superkosteuttajan tuoksua, mutta harmi, kun se ei iske yhtä lujaa kuin muut. Coco Cabana Cream on makea, siis todella makea. Minulle sokerisesta tuoksusta tulee mieleen keksitaikina ja sen takia myös Ben & Jerry’s -jäätelö. Tuoksussa on ihana vivahde raikasta kookosta, mutta mielestäni paahteinen sokeri ja vahva vanilja peittää kaiken muun alleen.

Hinta: 22,90-25,50 € / 75 ml ja 33,90-49,90 € / 240 ml
Saatavuus: *Bangerhead (juuri nyt hyvässä tarjouksesssa!), *Cocopanda, *Lyko, *Kicks, *Stockmann

Lue myös: Sol de Janeiro Brazilian Bod Buff -vartalokuorinta hurmasi minut!

Ovatko kaikki Sol de Janeiron vartalovoiteet samanlaisia erilaisilla tuoksuilla?

Yllättävää kyllä, kaikki Sol de Janeiron vartalovoiteet ovat erilaisia. Niiden koostumuksissa on eroavuuksia, mutta myös vaikutuksiltaan iholla. Toiset voiteet ovat selkeästi ravitsevampi kuin toiset. Toiset voiteet kosteuttavat tehokkaammin.

Jos haluan:

  • sileyttä ja kirkkautta – punainen Bom Dia Bright Cream
  • pitkäkestoista kosteutta – turkoosi Coco Cabana Cream 
  • ihon napakoituvan välittömästi – keltainen Brazilian Bum Bum cream
  • tehohoitavan ja suojaavan – vaaleanpunainen Beija Flor Elasti Cream

Tuoksultaan suosikkini ovat vaaleanpunainen Beija Flor Elasti Cream ja keltainen Brazilian Bum Bum cream. Varsinkin vaaleanpunainen! Se on vain niin ihanan pehmeä tuoksultaan.

Sol de Janeiron vartalovoiteet löydät niin täysikokoisina kuin matkakokoisina *Cocopandalta, *Bangerheadilta, *Lykolta, *Kicksistä ja *Stockmannilta.

Onko sinulla suosikkia Sol de Janeiron vartalovoiteista?

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä postaukset:

5 parasta: Molton Brownin suihkugeelit sinulle, hänelle ja molemmille

Itseruskettava suihkugeeli — maailman helpoin tapa ruskettua!

Bomb Cosmetics Shower Butter – suihkuvoit vartalolle

X