Joulukalenteri

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 2 & Glitz & Glamin AdventtiSUNNUNTAIkalenteri 1/4

2.12.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Mainos/nobebeauty.fi

Olen niin innoissani! Nyt se alkaa, Glitz & Glamin Adventtisunnuntaikalenteri! Jouluaattoon asti, joka sunnuntai avautuu uusi luukku. Olen saanut yhteistyökumppanikseni tänä vuonna nobe -verkkokaupan*. Joka sunnuntai luukussa on minun suunnittelemaa ja toteuttamaa sisältöä. Joka sunnuntai saat alennuskoodin noben verkkokauppaan sekä pääset osallistumaan lahjakortin arvontaan. Jos teet ostoja postauksen affiliate-linkkien kautta, menevät komissiot hyväntekeväisyyteen. Tässä ensimmäisessä luukussa minä olen päättänyt kohteen. Seuraavaan pääset sinä vaikuttamaan.

© Hanna Voutilainen

Sen lisäksi, että tämä on Glitz & Glamin Adventtisunnuntaikalenterin ensimmäinen luukku, on tämä Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin luukku 2. Ensimmäisessä luukussa Purkkisirkuksen Sonja esittelee kotimaisen Dermosilin ihastuttavia joulutuotteita. Jos haluat lähteä seuraamaan Kauneusbloggaajien joulukalenteria 2018, lue linkkaamani Purkkisirkuksen luukku 1 ja jatka maanantaina kolmanteen luukkuun blogissa Hannajulia, jossa on mukava jouluinen arvonta luvassa.

Mutta nyt siirrytään kiinnostaviin ihanuuksiin, Foamie! Halusin testata näitä sekä esitellä teille, sillä nämä ovat hauskoja. Suihkussa käynti on arkista, mutta siitäkin voi tehdä hauskan hetken. Olen itse sellainen arjen iloitsija. Elämä on suurimmaksi osaksi arkea, joten tykkään panostaa arkeen ja tehdä siitäkin miellyttävämmän. Miksi tehdä arjesta tylsää ja vain juhlana elää juhlavammin, kun arjessakin voi olla luksusta ja kivaa.

Miltä kuulostaa pesusieni, joka tuoksuu ihanalle ja vaahtoutuu vedestä ja kosketuksesta? Aika kivalle vai mitä?

Foamie on pehmeä pesusieni, jonka sisällä on saippuaa. Foamie Beauty Fruity* on ihanan mehukkaalta ja kukkaismaiselta tuoksuva pesusieni, joka kuorii kevyesti ihoa. Sieni on hyvä kädessä ja vaahto leviää hyvin vartalolla. Sieni on pehmeä, mutta silti kevyesti kuoriva. Jos ei ole vähään aikaan kuorinut vartaloa, huomaa kyllä sen tehon.

Jos pitää kahvista ja karheammasta kuorinnasta, Foamie Mocca Peel* pesee pehmeästi toiselta puolelta ja kuorii kuolleen ihosolukon tehokkaasti toiselta puolelta. Kahvilta tuoksuva Foamie on aika kiva miehillekin, jotka pitävät kahvintuoksusta ja haluavat karhean pesusienen. Foamiesta löytyy miehillekin suunnattu tuoksu, mutta meillä mies piti tästä kahvilta tuoksuvasta.

Foamiet kannattaa säilyttää koukussa roikkuen. Siten ne säilyvät hyvänä parhaiten. Ne riittävät lukemani mukaan noin 30 suihkukertaan. Saippuan pH on 5,5, joka on lähellä ihon omaa pH-arvoa.

Foamie -pesusienet vaahtoavat ja tuoksuvat mahtavalle suihkussa. Vaahtoa alkaa syntyä hyvin nopeasti ja helposti. Vaikka kuvissa näyttää, että Foamien sisällä olisi yksi isompi saippua, minusta tuntuu, että siellä on useampi pienempi pala. Kuitenkaan ei tunnu siltä, että saippua olisi rikki, kun reunat ovat sileät ja muotoilun tuntuiset.

Vaahto on todella pehmeää ja tuoksu huumaava suihkussa. Ai että! Minua vähän jännitti, että jättääkö saippua ihosta sellaisen nahkealta tuntuvan, kuten joku Lux-saippua aikoinaan (kuka muistaa?). Foamie huuhtoutuu helposti, siis todella helposti, ja jättää iholle miellyttävän tuntuman. Ei nahkea ollenkaan. Ei kiristäväkään, mutta minulla ei ole nyt kuiva iho vartalolla. Suihkun jälkeen, ihon kuivuttua, on ihanan sileä ja jopa kosteutetulta tuntuva iho.

Foamie Shampoo Bar for Dry Hair* on kätevästi pussiin pakattu palashampoo. Kosteuttava shampoo on pH-arvoltaan optimaalinen hiuspohjalle. Sulfaatiton shampoo ei kuivata hiusta, eikä pese liian tehokkaasti. Tämä vinkiksi suoravärejä käyttäville. Sulfaatiton shampoo saattaa säästää väriä hieman pidempään.

Halusin testata kosteuttavan shampoopalan. Näitä löytyy myös sensitive sekä vaurioituneille hiuksille.

Shampoopala pysyy kätevästi kädessä pussissa olevan nauhan vuoksi. Shampoo vaahtoutuu hyvin ja on sen vuoksi helppo hiusten pesussa. Oikein likaiset hiukset kannattaa vaahdottaa kahdesti. Huomasin vain tällaisen seikan oikein likaisia ja kuivashampoisia hiuksia pestessäni. Palashampoo ei ole yhtä kätevä kuin nestemäinen shampoo, mutta kyllä vaahdon saa levitettyä hiuspohjalle, josta se valuu pituuksiin ja huuhtelee lian pois. Kätevä hiuksille, jotka ovat vaurioituneet latvoista. Palashampoolla pääsee paremmin pesemään vain hiuspohjasta. Veden valuessa, huuhtoutuu latvoista lika. Shampoopalan ohjeissa neuvotaan aloittamaan vaahdotuksen latvoista ja edetä tyveen. Tämä sopii hyvin, jos latvat ovat hyväkuntoiset. Heikkokuntoisille latvoille ei kannata turhaan rasittaa mekaanisella hankaamisella.

Shampoo antaa sileyttä hiuksille ja tuntuu kosteuttavalta hiuspohjassa. Minut yllätti shampoon hellävaraisuus. Hiukset eivät ole aivan hamppuna, joten toisille voi riittää pelkkä shampoo. Minun täytyy lisätä hoitoainekin, sillä hiuslaatuni on vain sellainen ja lisäksi vaalennettu hius tarvitsee entistä enemmän hoitoaineen apuja. Yllätyin vaan, miten hyvää palashampoo hiuksilleni teki. Onneksi halusin kokeilla tämän. En ole vuosiin käyttänyt palashampoota, sillä ne mitä aikaisemmin olen käyttänyt, eivät sovi vaalennetuille hiuksilleni. Liian voimakkaita. Tämä Foamie on ihanan hellävarainen.

Foamiet ovat täysin vegaanisia ja eläinkokeettomia. Pesusienet ovat kivoja lahjaideoita ihan kaikenikäisille, mutta erityisesti lapset näistä vaikuttavat kiinnostuvan. Foamie -pesusienet maksavat 8,90 € / kpl ja Foamie shampoopalat maksavat 6,90 € / 80 g. Foamiet löydät täältä*.

Käyttämällä koodia ADVENTTI1, saat -20% normaalihintaisista tuotteista nobe -verkkokaupassa*. Koodi on voimassa 02.-08.12.2018.

Koska Foamiet ovat 100-prosenttisesti vegaanisia ja eläinkokeettomia, mielestäni tälle luukulle paras hyväntekeväisyyskohde on Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry. Minulla on hyvin läheinen syy valita kohteeksi KSEY. Kesällä 2017 saimme KSEY:ltä tämän maailman kilteimmän herran, Erkka. Eikö olekin niin lutumutunen?! Oikea mamman muru! Vanha neitimme menehtyi keväällä 2017, joten suruajan jälkeen päätimme antaa jollekin uuden mahdollisuuden ja uuden elämän. Niin meille tuli tämä suloinen Erkka. Minulla on ollut kissoja koko elämäni. Kaikki omia persoonia ja ihania. Erkka on kaikista kiltein ja hermot ovat kuin lehmällä. Ihana kainalokisu, joka ei hermostu lapsista. Vuonna 2000 otimme mieheni kanssa ensimmäisen kissamme KSEY:ltä. Assi myös oli äärimmäisen kiltti ja pitkähermoisin kissa. Hyvin äidillinen ja huolehtivainen. Valitettavasti hänestä aika jätti elokuussa 2011.

Käyttämällä tämän postauksen linkkejä ostaessasi nobe -verkkokaupasta*, menee 02.-08.12.2018 välisenä aikana tehtyjen ostosten komissiot Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistykelle. Ostaessasi linkkieni kautta näitä ihania pesusieniä tai jotain muuta kivaa itsellesi ja lahjaksi, tuet Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistystä. Siirrän tuon kampanjaviikon aikana kertyneet komissiot KSEY:lle, kun saan ne tililleni. Jos summa on pieni, pystyn tekemään siirron aikaisemminkin. Tietysti voit tehdä lahjoituksen suoraan KSEY:lle tai tukea toimintaa jollakin muulla tavalla. Lue täältä lisää!

Osallistu myös lahjakortin arvontaan sekä vaikuta! Haluan kuulla, mikä hyväntekeväisyyskohde olisi ensi viikon Glitz & Glamin Adventtisunnuntaikalenterin kohteena? Arvon yhdelle 50 euron lahjakortin nobe -verkkokauppaan*.

  • Kommentoi tähän postaukseen. Lisää sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään, jotta voin ottaa sinuun yhteyttä, jos arpaonni suosii.
  • Kerro, mikä kohde olisi sinun mielestäsi hyvä, jolle ensi viikon kalenterin luukussa kerätään tuloja? Mikä kohde on sinun sydäntäsi lähellä. Kerro ja vaikuta!
  • Osallistumisaika päättyy 8.12.2018 klo 22.00.

Oikein ihanaa sunnuntaita! Huomenna taas tavalliset aiheet, mutta viikon päästä Glitz & Glamin Adventtisunnuntaikalenteri 2018 jatkuu!

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Ootko kokeillut näitä Labellon hoitavia huulipunia? Nämä ovat aika hauskoja. Selaamalla kuvia, näet kaikki neljä sävyvaihtoehtoa, jotka Suomesta löytyvät. .
.
Mikä on sinun suosikki? Itse olen eniten käyttänyt ihanaa punaista. 💄💋
.
.
Löydät blogistani postauksen, jossa kerron enemmän näistä hyväksi havaituista huulituotteista. Linkki on biossani. 😉
.
.
#prsample #saatu @labellosuomi @labello @successstorypr #blogissa #annablogit @anna_lehti #huulivoide #huulirasva #huulipuna #huulimeikki #huulet #lips #labello #lipstick #redlips #lipbalms

glitz8glam

Kommentit

Jokin luonnonsuojeluteemainen toimija olisi hyvä kohde, voisit ostaa esimerkiksi palan ikimetsää luonnonperintösäätiön kautta.

Kommentit

Ihana luukku ja kivaa jatkoa minun luukulle 🙂 Nuo Foamiet ovat tosi kivoja! Mulla ollut käytössä juuri tuo punainen. Ihanaa, kun hyväntekeväisyyskohteena on eläinsuojeluyhdistys! Olen itsekin kissaihmisiä! 🙂 Seuraavaksi kohteeksi hyvä voisi olla esim. Hope-yhdistys.

Jaa-a. Oisko paikallinen 4H-kerho 😏..Vaikka ei varsinaisesti ole ”hyväntekeväisyyskohde”..😀
Mukavaa joulukuuta sinulle ☺.

Suomen luonnonsuojeluliitto tai Lastenklinikan kummit!

Ihana Erkka 🙂
Ehdotan hyväntekeväisyyskohteeksi Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:tä.

Jotain eläinsuojeluyhdistystä olisin ehdottanut ensimmäisenä, mutta kun se tässä jo tuli, niin syöpätutkimukselle seuraava ehdotukseni.

Oi mikä tuote, vaikuttaa hauskalta! Mielestäni olisi hyvä tukea esim. Joulupuu-keräystä ensi viikolla.

Ihanaa, että on joulukuu 🙂
Suloinen kisu <3 mulla olis kauhee kissakuume, täytyy mennä taas kissakahvilaan rapsutteleen kissoja 😀
Mä ehdotan hyväntekeväisyyskohteeksi Hope:a.

Kannatan: Pelastakaa Lapset 🙂

Mielestäni Suomen Mielenterveysseura olisi hyvä keräyskohde. Hyvää ensimmäistä adventtia!

Miten ois jos osallistuisit johonkin joulupuu keräykseen. Varmasti joku teinityttö olisi iloinen jostain pienestä kosmetiikkapaketista 🙂
eli arvonnassa mukana

Kuuluu minun omaan perinteeseen. Myös tänä vuonna mukana. 😊

Lastensuojelu on kyllä lähellä sydäntäni! Jokin lasten hyväksi menevä kohde olisi mahtava lahjoitus!

Tyttöjen Talo! 🙂

Turvakoti, ikävä kyllä monen joulunvietto päättyy sinne tänäkin vuonna:(

Ehdottomasti Suomen ME/CFS -yhdistys tai Suomen Lääketieteellinen ME/CFS -yhdistys!

Vakavasti sairas potilasryhmä, joka jää ilman perustuslaillisia sosiaalietuuksia ja oikeaa hoitoaa.

Vapaaehtoiset, jotka ovat itsekin sairaita tai sairaiden läheisiä tekevät palkatta jatkuvaa taistelutyötä potilasjärjestöissä.

Nämä potilasyhdistykset ja potilaat olisivat niin kiitollisia avusta!

Suomen ME/CFS-yhdistys (lahjoitukset): http://cfsmery.fi/lahjoitukset/

Suomen lääketieteellinen ME/CFS-yhdistys (en löytänyt suoraa lahjoituskohtaa): https://slme.fi

Ihanaa ensimmäistä adventtia ja kiitos hienosta arvonnasta!

Sitten mäkin ehdottomasti kannatan tätä!

Naisten Pankki

Mä haluan joka vuosi lahjoittaa joulupuun kautta lahjan lapselle, joka ei sitä ehkä muuten saisi.

Lapset ovat lähellä sydäntäni joten joku niihin liittyvä kohde olisi mainio 🙂

SOS-lapsikylä

Suihkujutut on niin ihania! Mulla on monta suihkugeeliä käytössä. Valkkaan tulevaa päivää ajatellen tuoksun. Jos tiedossa on tiukka päivä ja tarviin tsemppiä, valitsen santelin. Ja laitan tulipunaista huulipunaa 😊
Ensi viikon kohde voisi olla vanhukset tai joku ystävätoiminta.

Ensi viikon kohde voisi olla vanhukset, varsinkin yksinäiset.

Ensiviikon hyväntekeväisyyskohde voisi olla vaikka vähävaraiset lapsiperheet. Esim. Joulupuu keräys tms.
Ihana Erkka 💙

Ehdottomasti nuoret.

Vähävaraiset lapsiperheet.

Kotimaassa esim Joulupuu-tai Hope

Hope ry olisi hyvä kohde.

kodittomat eläimet

Hieno idea tällainen kalenteri!
Hurstin Apu (Veikko ja Lahja Hurstin laupeudentyö ry). Tekevät hienoa työtä vähävaraisten eteen vuoden ympäri jo kait kolmannessa polvessa.
http://hurstinapu.fi/

Tyttöjen talo!

Turvakoti olisi hyvä kohde.

Mannerheimin lastensuojeluliitto tekee tärkeää työtä!

Mullekin tuli ensimmäisenä mieleen Hope.
Hyvää ensimmäistä adventtia!

Vähävaraiset monilapsiset perheet

Pelastakaa Lapset 🙂

Ensi-ja turvakoti, ihan mikä niistä vaan. Vaikka se, johon lahja helpoin toimittaa. Tekevät hyvää työtä. Mukana.

Hyvinkään Eläinjuojeluyhdistys

Minun ääni myös kohteeseen pelastakaa lapset. Kiinnostus heräsi kyllä tuota shampoo-palasaippuaa kohtaan.

Hope ry voisi olla hyvä kohde!

Hope ry on hyvä kohde

Kiva että valitsit juuri KSEY:n, sillä lapsena on tullut monesti vierailtua kissatalolla. Tekevät hyvää työtä. (:
Seuraava kohde voisi olla lapsille suunnattu tms. jotta lahjoitukset menisivät eri kategorioille, jos näin voi sanoa.
Ja tietysti olen arvonnassa mukana. (:

https://kirjoista-sekaisin.blogspot.com/

Eläinrakkaana ihmisenä kodittomat eläimet ❤

Ensimmäisenä tuli myös Hope mieleen. Vähävaraisten perheiden auttaminen. Ihanilta tuotteilta vaikuttavat nuo sienet ja hyvä lahjaidea 😊

Turvakoti jossain päin Suomea tai Hope.

Turvakoti takaa turvasataman monelle joulunakin, paikan jossa voi hetken hengähtää ilman väkivallan uhkaa. Turvakodin henkilökunta tekee tärkeää työtä auttaessaan näitä ihmisiä ja perheitä, vuoden jokaisena päivänä.

Alueemme Hope tekee myös mahtavaa työtä paikallisten lapsiperheiden eteen. Kaikilla lapsilla ei ole samat lähtökohdat elämään perheen huonon taloustilanteen tms. takia. Koska joulu on minulle lasten juhla, toivoisin että lahjoitus jollain tapaa ilahduttaisi lapsia.

Eläimet on mulla se sydäntä lähellä oleva juttu, ja esim sey tai wwf olisi mun mielestä hyvä kohde.

Turvakoti tai Hurstin apu. 🙂

Yksinäiset vanhukset tai jokin turvakoti.

Kouvolan seurakunnan diakoniatyö. Apua saavat kaikenikäiset.

Hurstin apu 🙂

Oulun ensi ja turvakoti

WWF. Valtio leikkasi heidän tukiaan viime vuonna, joten heidän toimintansa painottuu yhä enemmän lahjoituksiin. Mielestäni hyvä kohde, sillä tukee samalla kertaa sekä luontoa, ilmastonmuutoksen torjuntaa, että villieläimien hyvinvointia.
Jos taas haluaa tukea tuotantoeläinten hyväksi tehtävää työtä niin voi tukea Oikeutta eläimille -järjestöä.

Mukana. Näin joulun alla mun mielestä hyvö kohde olisi vähävaraiset perheet tai sos lapsikylä.

Turvakoti. 🙂

SOS – lapsikylä 🙂

Vaasan Kissatalo olisi mielestäni lahjoituksen kohteena hyvä.

Täällä jo monien ehdottamat Hope olisi hyvä kohde. Ihanaa, että ensimmäinen kohde on eläinsuojeluyhdistys <3

Hope olisi kyllä hyvä kohde.

Vähävaraiset suomalaiset lapsiperheet.

Hope

Se on nämä leipäjonojen asiakkaat jotka on jääneet ulkomaisten elintasosurffareiden jalkoihin eli Hurstille vaan.

Suomen Mielenterveysseura!

Heikki Hurstille ja edelleen eteenpäin lahjoitettavaksi!

Joulupuu-keräys, joulu kun on erityisesti lasten juhla!

Vitsit, oisin KSEYtä ehdottanut, mutta meni jo 😀
Joten ensimmäisenä tulee mieleen Joulupuu- keräys 🙂

Olisiko lasten sairaala hyvä kohde? Tai sitten syöpälasten hyväksi jotain kautta.

Mielestäni syöpää sairastavia lapsia tukeva Sylva ry olisi hyvä kohde.

Ehdotan Roosa nauha -keräystä, erittäin hyvä kohde mielestäni.

Suomen mielenterveysseura tai muu samalla asialla oleva.

Joku lastenkoti tai muu, missä lapset kaipaisi vähän ekstraa 🙂

Jokin eläinsuojeluyhdistys tai itämeri-hanke

WWF, vaikkapa Saimaannorppien tai Itämeren hyväksi❤️

Lasten ja nuorten suuntaan kallistun.

Ihana Erkka ja kilttikin vielä, rakastan kissoja todella paljon, HOPE olisi hyvä kohde.

Vähävaraisille tai muuten huonompiosaisille lapsille. En osaa sanoa suoraa kohdetta. Oman lapsen saamisen myötä on jotenkin musertava ajatus, että joillain lapsilla ei ole rakkautta eikä joulua. Tokikaan joulua ei ole pakko viettää, mutta mulle se on juhla täynnä rakkautta ja yhdessäoloa. Sitä toivon kaikille. 🙂

Hope ry 🙂

SOS lapsikylä

Hauskan oloisia tuotteita! Ehdotan seuraavaksi kohteeksi Suomen Luonnonsuojeluliittoa tai WWF:ää (käsittääkseni molemmista pystyy myös ohjaamaan johonkin tiettyyn aihealueeseen, kuten saimaannorppiin tai tiikereihin, jos tuntuu kivemmalta näin, kuin ”yleislahjoitus”). Mukana kivassa arvonnassa 🙂

Lasten osastot sairaaloissa

Olisi kiva idea pitää nämä kaikki lahjoitukset jotenkin eläimiin liittyvinä.

Eläimiin

Veikko ja Lahja Hurstin laupeudentyö ry ehdottomasti. Mukana arvonnassa

Hope ry 🙂

Vastasyntyneiden teho-osastot

Vierashuone kempele. Paljon kodittomia kissoja

Lastenklinikoiden Kummit ry

Ihana arvonta 🙂 Hope ry saa täältäkin äänen

Hope ry

Naisten pankki auttaa naisia auttamaan itseään.

Kissakoti Käpäläkämppä kaipaisi varmaan tukea, mutta kun Ksey oli nyt listalla, taidan ehdottaa Hope ry:ä tai Ensi-ja turvakotienliittoa.

Hope ry minullekin tuli mieleen kun luin postaustasi. Toki kaikki eläinsuojelujärjestötkin ovat merkittäviä kuten kissojen ja koirien löytökodit jotka pyörivät aina vapaaehtoistyön voimin. Mukavaa 1. adventtia!

Joku lasten ja nuorten mielenterveyteen liittyvä järjestö <3

Tyttöjentalo olisi hyvä kohde.

Eläinsuojelulla jatketaan: Adinan enkelit ry. Pieni yhdistys, joka auttaa pääasiassa romanialaisia koiria yhden perheen tarhalla (itselläni on kummikoira siellä), mutta apua kohdistetaan tarpeen mukaan myös eri kohteisiin, myös Suomessa. Näin pienen yhdistyksen on vaikea saada apua, niinpä toivoisin sille hiukan näkyvyyttäkin.

Lastenklinikan kummit

Kouvolan Hope Ry

Lapsen myötä kaikki lapsiin liittyvät kohteet on sydäntä lähellä! Lasten klinikat, syöpäsäätiöt tms?:)

MLL eli Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Hurstin apu

Jos jossakin postauksessa on anti age tuotteita sitten keräys sopisi esim. jollekkin palvelutalon ikäihmisille. Tai jos kirjoitat epäpuhtauksista, aknesta ym. sitten kohteena voisi olla nuoret.

Lähellä sydäntäni on kuitenkin mielenterveys jolle olisi ihana lahjoittaa.

Palashampoota on niin moni kehunut että aivan pakko ostaa minunkin.
Hyvä kohde kerätä ois lastensairaala.

PHKS lastenosasto

Hope tai Joulupuu.

Vähäosaiset perheet olisi mainio hyväntekeväisyyden kohde

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry

Hope olisi hyvä kohde.

Hesy eli Helsingin eläinsuojeluyhdistys, meidän kanit ovat löytyneet sitä kautta :).

Tuo pussissa oleva palashampoo vaikuttaa mahtavalta! Olen halunnut siirtyä palashampoiden käyttöön, mutta niiden pyöriminen suihkussa ja käsissä on mietityttänyt.

Itselle tärkeimmät tukemat asiat ovat ilmastonmuutoksen torjuminen ja lasten hyvinvointi. On sanottu, että paras teko ilmaston kannalta on kehitysmaan tyttöjen kouluttaminen, joten esim. Planin tyttösponsorius on ”kaksi kärpästä yhdellä iskulla”. 🙂

Ihanaa joulunaikaa ja kiitos taas, että järjestät joulukalenterin!

Pelastakaa Lapset

Mulle tulee hyväntekeväisyyskohteista mieleen ehkä yhtenä tärkeänä lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisy <3

Hope

Hope

Joulupuu-keräys

Hope! 🙂

Mielenterveysseura

Yksinäiset vanhukset

Vanhukset.

Hesy 🙂

Joulupuu keräys

Hope ry

HelsinkiMissio

Paras kohde olisi hope ry, tai joku vastaava yhdistys, joka auttaa niin vähävaraisia taikka yksinäisiä ihmisiä. Myös nuorten mielenterveystyö ansaitsee tukea 🙂

Minusta ehdottomasti paras kohde olisi lasten ja nuorten mielenterveyteen! Tai sitten vähävaraisille perheille! En osaa mitään järjestöä nimetä, mutta mutta nuo ovat itselleni lähellä sydäntä.

Johonkin lapsiin ja nuoriin liittyvään.

Toivoisin jotain pientä kohdetta joka saisi samalla hivenen julkisuutta mutta en valitettavasti keksi mikä olisi hyvä kohde. Ehkä jokin yksinäisyyteen liittyvä?

Oi eläimet on kyllä lähellä sydäntä. Mutta lapsille saa kyllä aina lahjoittaa. Ja nuorille myös. Fomie on kyllä mielenkiintonen tuttava.

Eläimet ovat aina lähellä sydäntä. Samoin Hurstin elämäntyö.

En olekaan kuullut näistä foamieista 😮 kieltämättä sait minut vähän kiinnostumaan.

Ehdotan seuraavaksi kohteeksi Suomen Mielenterveysseuraa.

Enpä olekaan ennen kuullut tuosta merkistä 😯 sait minut kieltämättä vähän kiinnostumaan.

Seuraavaksi kohteeksi ehdotan Suomen Mielenterveysseuraa.

Syöpäsäätiö.

Suomen luonnonsuojeluliitto tai hyvä joulumieli-keräys

Mielenkiintoinen uusi tuttavuus itselle! Hope ry:lle!

Hope ry voisi olla seuraava kohde!
Olen itsekkin tykännyt näistä kun niin helppoja 😍 Kevyt kuorinta ja saippua samassa paketissa 😊

Pelastakaa Lapset Ry

Ensi viikon kohde voisi olla vanhuksiin liittyvä, koska mummot ja papat<3

Jotain mielenterveyteen liittyvää.

Syrjäytyneiden nuorten tukeminen olisi tärkeää. Kävi kyllä ensimmäisenä kohteena mielessä Ensi- ja turvakoti. Ja Hoitokoti Tuhkimo. Paljonhan noita apua tarvitsevia olisi.

Jokin luonnonsuojeluteemainen toimija olisi hyvä kohde, voisit ostaa esimerkiksi palan ikimetsää luonnonperintösäätiön kautta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *