Mainos Glitz & Glam

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 2 & Glitz & Glamin AdventtiSUNNUNTAIkalenteri 1/4

Kaupallinen yhteistyö

Mainos/nobebeauty.fi

Olen niin innoissani! Nyt se alkaa, Glitz & Glamin Adventtisunnuntaikalenteri! Jouluaattoon asti, joka sunnuntai avautuu uusi luukku. Olen saanut yhteistyökumppanikseni tänä vuonna nobe -verkkokaupan*. Joka sunnuntai luukussa on minun suunnittelemaa ja toteuttamaa sisältöä. Joka sunnuntai saat alennuskoodin noben verkkokauppaan sekä pääset osallistumaan lahjakortin arvontaan. Jos teet ostoja postauksen affiliate-linkkien kautta, menevät komissiot hyväntekeväisyyteen. Tässä ensimmäisessä luukussa minä olen päättänyt kohteen. Seuraavaan pääset sinä vaikuttamaan.

© Hanna Voutilainen

Sen lisäksi, että tämä on Glitz & Glamin Adventtisunnuntaikalenterin ensimmäinen luukku, on tämä Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin luukku 2. Ensimmäisessä luukussa Purkkisirkuksen Sonja esittelee kotimaisen Dermosilin ihastuttavia joulutuotteita. Jos haluat lähteä seuraamaan Kauneusbloggaajien joulukalenteria 2018, lue linkkaamani Purkkisirkuksen luukku 1 ja jatka maanantaina kolmanteen luukkuun blogissa Hannajulia, jossa on mukava jouluinen arvonta luvassa.

Mutta nyt siirrytään kiinnostaviin ihanuuksiin, Foamie! Halusin testata näitä sekä esitellä teille, sillä nämä ovat hauskoja. Suihkussa käynti on arkista, mutta siitäkin voi tehdä hauskan hetken. Olen itse sellainen arjen iloitsija. Elämä on suurimmaksi osaksi arkea, joten tykkään panostaa arkeen ja tehdä siitäkin miellyttävämmän. Miksi tehdä arjesta tylsää ja vain juhlana elää juhlavammin, kun arjessakin voi olla luksusta ja kivaa.

Miltä kuulostaa pesusieni, joka tuoksuu ihanalle ja vaahtoutuu vedestä ja kosketuksesta? Aika kivalle vai mitä?

Foamie on pehmeä pesusieni, jonka sisällä on saippuaa. Foamie Beauty Fruity* on ihanan mehukkaalta ja kukkaismaiselta tuoksuva pesusieni, joka kuorii kevyesti ihoa. Sieni on hyvä kädessä ja vaahto leviää hyvin vartalolla. Sieni on pehmeä, mutta silti kevyesti kuoriva. Jos ei ole vähään aikaan kuorinut vartaloa, huomaa kyllä sen tehon.

Jos pitää kahvista ja karheammasta kuorinnasta, Foamie Mocca Peel* pesee pehmeästi toiselta puolelta ja kuorii kuolleen ihosolukon tehokkaasti toiselta puolelta. Kahvilta tuoksuva Foamie on aika kiva miehillekin, jotka pitävät kahvintuoksusta ja haluavat karhean pesusienen. Foamiesta löytyy miehillekin suunnattu tuoksu, mutta meillä mies piti tästä kahvilta tuoksuvasta.

Foamiet kannattaa säilyttää koukussa roikkuen. Siten ne säilyvät hyvänä parhaiten. Ne riittävät lukemani mukaan noin 30 suihkukertaan. Saippuan pH on 5,5, joka on lähellä ihon omaa pH-arvoa.

Foamie -pesusienet vaahtoavat ja tuoksuvat mahtavalle suihkussa. Vaahtoa alkaa syntyä hyvin nopeasti ja helposti. Vaikka kuvissa näyttää, että Foamien sisällä olisi yksi isompi saippua, minusta tuntuu, että siellä on useampi pienempi pala. Kuitenkaan ei tunnu siltä, että saippua olisi rikki, kun reunat ovat sileät ja muotoilun tuntuiset.

Vaahto on todella pehmeää ja tuoksu huumaava suihkussa. Ai että! Minua vähän jännitti, että jättääkö saippua ihosta sellaisen nahkealta tuntuvan, kuten joku Lux-saippua aikoinaan (kuka muistaa?). Foamie huuhtoutuu helposti, siis todella helposti, ja jättää iholle miellyttävän tuntuman. Ei nahkea ollenkaan. Ei kiristäväkään, mutta minulla ei ole nyt kuiva iho vartalolla. Suihkun jälkeen, ihon kuivuttua, on ihanan sileä ja jopa kosteutetulta tuntuva iho.

Foamie Shampoo Bar for Dry Hair* on kätevästi pussiin pakattu palashampoo. Kosteuttava shampoo on pH-arvoltaan optimaalinen hiuspohjalle. Sulfaatiton shampoo ei kuivata hiusta, eikä pese liian tehokkaasti. Tämä vinkiksi suoravärejä käyttäville. Sulfaatiton shampoo saattaa säästää väriä hieman pidempään.

Halusin testata kosteuttavan shampoopalan. Näitä löytyy myös sensitive sekä vaurioituneille hiuksille.

Shampoopala pysyy kätevästi kädessä pussissa olevan nauhan vuoksi. Shampoo vaahtoutuu hyvin ja on sen vuoksi helppo hiusten pesussa. Oikein likaiset hiukset kannattaa vaahdottaa kahdesti. Huomasin vain tällaisen seikan oikein likaisia ja kuivashampoisia hiuksia pestessäni. Palashampoo ei ole yhtä kätevä kuin nestemäinen shampoo, mutta kyllä vaahdon saa levitettyä hiuspohjalle, josta se valuu pituuksiin ja huuhtelee lian pois. Kätevä hiuksille, jotka ovat vaurioituneet latvoista. Palashampoolla pääsee paremmin pesemään vain hiuspohjasta. Veden valuessa, huuhtoutuu latvoista lika. Shampoopalan ohjeissa neuvotaan aloittamaan vaahdotuksen latvoista ja edetä tyveen. Tämä sopii hyvin, jos latvat ovat hyväkuntoiset. Heikkokuntoisille latvoille ei kannata turhaan rasittaa mekaanisella hankaamisella.

Shampoo antaa sileyttä hiuksille ja tuntuu kosteuttavalta hiuspohjassa. Minut yllätti shampoon hellävaraisuus. Hiukset eivät ole aivan hamppuna, joten toisille voi riittää pelkkä shampoo. Minun täytyy lisätä hoitoainekin, sillä hiuslaatuni on vain sellainen ja lisäksi vaalennettu hius tarvitsee entistä enemmän hoitoaineen apuja. Yllätyin vaan, miten hyvää palashampoo hiuksilleni teki. Onneksi halusin kokeilla tämän. En ole vuosiin käyttänyt palashampoota, sillä ne mitä aikaisemmin olen käyttänyt, eivät sovi vaalennetuille hiuksilleni. Liian voimakkaita. Tämä Foamie on ihanan hellävarainen.

Foamiet ovat täysin vegaanisia ja eläinkokeettomia. Pesusienet ovat kivoja lahjaideoita ihan kaikenikäisille, mutta erityisesti lapset näistä vaikuttavat kiinnostuvan. Foamie -pesusienet maksavat 8,90 € / kpl ja Foamie shampoopalat maksavat 6,90 € / 80 g. Foamiet löydät täältä*.

Käyttämällä koodia ADVENTTI1, saat -20% normaalihintaisista tuotteista nobe -verkkokaupassa*. Koodi on voimassa 02.-08.12.2018.

Koska Foamiet ovat 100-prosenttisesti vegaanisia ja eläinkokeettomia, mielestäni tälle luukulle paras hyväntekeväisyyskohde on Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry. Minulla on hyvin läheinen syy valita kohteeksi KSEY. Kesällä 2017 saimme KSEY:ltä tämän maailman kilteimmän herran, Erkka. Eikö olekin niin lutumutunen?! Oikea mamman muru! Vanha neitimme menehtyi keväällä 2017, joten suruajan jälkeen päätimme antaa jollekin uuden mahdollisuuden ja uuden elämän. Niin meille tuli tämä suloinen Erkka. Minulla on ollut kissoja koko elämäni. Kaikki omia persoonia ja ihania. Erkka on kaikista kiltein ja hermot ovat kuin lehmällä. Ihana kainalokisu, joka ei hermostu lapsista. Vuonna 2000 otimme mieheni kanssa ensimmäisen kissamme KSEY:ltä. Assi myös oli äärimmäisen kiltti ja pitkähermoisin kissa. Hyvin äidillinen ja huolehtivainen. Valitettavasti hänestä aika jätti elokuussa 2011.

Käyttämällä tämän postauksen linkkejä ostaessasi nobe -verkkokaupasta*, menee 02.-08.12.2018 välisenä aikana tehtyjen ostosten komissiot Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistykelle. Ostaessasi linkkieni kautta näitä ihania pesusieniä tai jotain muuta kivaa itsellesi ja lahjaksi, tuet Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistystä. Siirrän tuon kampanjaviikon aikana kertyneet komissiot KSEY:lle, kun saan ne tililleni. Jos summa on pieni, pystyn tekemään siirron aikaisemminkin. Tietysti voit tehdä lahjoituksen suoraan KSEY:lle tai tukea toimintaa jollakin muulla tavalla. Lue täältä lisää!

Osallistu myös lahjakortin arvontaan sekä vaikuta! Haluan kuulla, mikä hyväntekeväisyyskohde olisi ensi viikon Glitz & Glamin Adventtisunnuntaikalenterin kohteena? Arvon yhdelle 50 euron lahjakortin nobe -verkkokauppaan*.

  • Kommentoi tähän postaukseen. Lisää sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään, jotta voin ottaa sinuun yhteyttä, jos arpaonni suosii.
  • Kerro, mikä kohde olisi sinun mielestäsi hyvä, jolle ensi viikon kalenterin luukussa kerätään tuloja? Mikä kohde on sinun sydäntäsi lähellä. Kerro ja vaikuta!
  • Osallistumisaika päättyy 8.12.2018 klo 22.00.

Oikein ihanaa sunnuntaita! Huomenna taas tavalliset aiheet, mutta viikon päästä Glitz & Glamin Adventtisunnuntaikalenteri 2018 jatkuu!

X