Mainos Glitz & Glam

Glitz & Glamin AdventtiSUNNUNTAIkalenteri 3/4 + arvonta & alennuskoodi

Kaupallinen yhteistyö

Mainos/nobebeauty.fi

Glitz & Glamin AdventtiSUNNUNTAIkalenterin luukku 3/4 eli toiseksi viimeinen luukku. Tänä vuonna Glitz & Glamin joulukalenteri on pienimuotoisempi ja luukkuja on vain neljä. Tämä syksy on ollut kova ja nyt olen ensimmäistä kertaa varmaan koko bloggaamiseni historiassa itsekäs ja mietin omaa jaksamistani. Siksi teen nyt puoliteholla asioita, jotta minä riittäisin mahdollisimman moneen muuhunkin asiaan. On kuitenkin perhe ja opiskelut. Opinnot alkavat olla loppusuoralla, mutta pakko sanoa, että samalla alkaa olla paukut aika lopussa.

Sain kommentin/palautetta tämän vuoden yhteistyökumppanistani nobesta, joka on ilmeisesti vähän tuntematon monille. Palautteessa todettiin nobe oudoksi valinnaksi yhteistyökumppanikseni kalenteriin, eikä nobe herättänyt luottamusta. En edes tajunnut kertoa verkkokaupasta ensimmäisessä postauksessa. Pahoittelen virhettäni. Siksi haluan kertoa vähän taustoja, jos toisillekin on tullut samoja fiiliksiä. En pahoittanut mieltäni saamastani palautteesta, mutta kiitän, sillä en älynnyt esitellä yhteistyökumppania aikaisemmin.

Tosiaan, nobe oli ennen Beauty Pop Up niminen verkkokauppa, joka perustettiin 2015. Nimi muuttui muistaakseni tänä vuonna. Eli siksi nobe ei välttämättä ole tuttu nimi. Samaisesta syystä esimerkiksi Googlesta voi löytyä hyvin vähän tietoa nobesta, mutta googlettamalla Beauty Pop Up, löytyy vähän enemmän tietoa. Nobebeauty.fi on NBI Nordic Beauty Import Oy:n omistama verkkokauppa. NBI Nordic Beauty Import Oy on suomalainen ja monien teidän tuntemien brändien maahantuoja. NBI Nordic Beauty Import Oy tuo Suomeen beautyblenderin (ne kananmunan muotoiset meikkisienet, joita aina suitsutan), TonyMolyn (esittelin viime viikolla ja esittelen tässäkin postauksessa), Invisibobblen (puhelinjohtoponnarit), Tangle Teezerin (hiuksille hellävaraisempi harja), Konjac -sienen, Kocostarin ja monia muita uusia ja vanhoja huippubrändejä. Halusin valita heidän valikoimasta korealaisia brändejä, koska ne ovat aika kuuma juttu nyt ja olen niistä itsekin innostunut. En halunnut käyttää samoja tuttuja brändejä, jotka ovat olleet blogissani menneinä vuosina tai jopa joulukalenterissa. Tangle Teezer, Invisibobble ja beautyblender on näkynyt sen verran paljon vuosien aikana, että niitä en halunnut neljän luukun kalenteriin. Siksi vähän uusia brändejä Glitz & Glamissa, jotta minun ja teidän tuntemus laajenee.

Epäpuhdas iho vaivaa meitä jokaista jossain vaiheessa elämää. Toisilla koko elämän, toisilla vain hetkellisesti. Minulla on epäpuhtauksia ja vaihtelevuutta siinä. Kun e-pillerit lopetin reilu parikymppisenä, olen saanut kärsiä seurauksista. Välillä minulla ei ole epäpuhtauksia juuri ollenkaan, toisinaan aika paljonkin. Ihonhoidolla voin pitää tilannetta vähän hallinnassa, mutta eihän ulkoisesti käytettävät tuotteet poista ongelmaa. Stressi, hormonit, ravinto ja ulkoilun määrä vaikuttavat. Varsinkin joulun herkuttelut varmasti aiheuttavat näppyjä monille.

Kun ensimmäisen luukun teema oli hauskat suihkutuotteet vartalolle ja hiuksille, toinen luukku pandasilmiä ja turvotusta, niin tämä kolmas on epäpuhdas iho. Neljäs ja viimeinen luukku avautuu viikon päästä ja silloin teema on… enpäs kerrokaan vielä. Jotain mielettömän ihanaa kuitenkin. Jospa laittaisin tämän postauksen arvonnan osallistumiseen vihjeen tulevasta teemasta tai brändistä.

Tänään kuitenkin teemana epäpuhdas iho, joka voi vaivata kaikkia ihotyyppejä, ja johon minulla on tuotevinkkauksia.

TonyMoly Tomatox Magic Massage Pack

Tiedän tämän tuotteen olevan monille teille tuttu. Oli hauska lukea jonkun teidän arvontaan osallistuminen edellisessä luukussa. Kommentoija tiesi, että tätä TonyMolyn tomaattinaamiota myydään maailmalla joka 15. sekunti. Yhdyn hänen hämmästelyyn tuotteen suosiosta. Jos jotain myydään joka 15. sekunti, niin sen täytyy olla hyvä. Näin itse ainakin ajattelen ja sen vuoksi halusin tämän kasvoja puhdistavan ja kirkastavan kasvonaamion joulukalenterini luukkuun mukaan. Se sopi erinomaisesti epäpuhtaan ihon teemaan.

Tosiaan tätä tomaattivettä ja -uutetta sisältävää kasvonaamiota myydään maailmalla joka 15. sekunti. Sinä aikana, kun olet lukenut tätä postausta, on näitä tomaattikasvonaamioita myyty 8-14 kappaletta! Riippuen lukunopeudesta, mutta kuitenkin aika huikea määrä tässä ajassa.

TonyMoly Tomatox Magic Massage Pack on siitä erikoinen kasvonaamio, että se soveltuu erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle, mutta myös kuivalle iholle. Naamio puhdistaa, kirkastaa sekä kosteuttaa ihoa.

Valkea, voidemainen naamio levitetään puhtaille, kasvovedellä pyyhkäistyille kasvoille. Naamion tehoa neuvotaan tehostamaan hieromalla aluksi kasvoja sormin noin 1-2 minuutin ajan. Silmänympärysiholle ei naamiota suositella käytettävän.

Sitten odotellaan 5-10 minuuttia. Annetaan naamion vaikuttaa rauhassa. Tomatox kuivahtaa hieman, mutta ei tunnu saviselta, vaan jännän nahkeaksi kuivuu. Ei siis mikään savinaamio, vaikka se siltä vähän näyttää.

Vaikutusajan jälkeen kasvot huuhdellaan huolellisesti vedellä. Tuli jotenkin aika keveä tunne kasvoille. Aika kiva! Olen varmaan käyttänyt lukuisia hyviä kasvonaamioita, että en sen vuoksi koe Tomatoxia vertaansa vaille olevaksi. Mutta kyllähän tämä kasvonaamio näppärästi tehostaa ihon puhtautta, mutta ei kuitenkaan kuivata ihoa. Yleensä puhdistavat kasvonaamiot ovat aika kuivattavia ja tuntuvat näin talviaikana aika pahalta vaikutusajalla. Jos ihosi ei kestä sellaisia puhdistavia kasvonaamioita, kannattaa kokeilla TonyMolyn tomaattinaamio. Tästä minä tykkään!

Kocostar Camouflage Nose Mask

Kocostarin Camouflage -sarjan tuotteet ovat iloisen värikkäällä maastokuosilla koristeltuja. Sarjasta löytyy naamioita kasvoille, silmille, jaloille, käsille, jopa vatsalle! En todellakaan tajua, että miksi kukaan vatsalleen käyttäisi naamiota, mutta suvaitsevana ja avarakatseisena ihmisenä, en lähde tuomitsemaan. En vaan jaksa uskoa, että siitä minulle iloa olisi.

Tiedättehän mustapäitä poistavat nenälaastarit? Camouflage-sarjasta löytyy myös yksittäismyynnissä olevia nenälaastareita, joilla puhdistetaan ihohuokosia mustapäistä. Puhtaammat ihohuokoset näyttävät myös pienemmiltä.

Laastari asetellaan kunnolla kostealle iholle. Jos iho ei ole kunnolla kostea (suorastaan märkä), ei laastari tartu iholle. Liimaa laastari kunnolla iholle ja anna sen kuivua 10-15 minuuttia. Kun alat irrottamaan laastaria, tee se rauhallisesti. Mustapäät jäävät laastariin.

Minulla ei ollut mustapäitä nenällä. Muutama pienen pieni taliköhnä oli jäänyt toiselle puolelle laastaria. Eli jotain helposti irtoavaa sillä puolen nenää oli. Yritin kypsytellä mustapäitä tätä postausta varten, mutta nyt ne eivät oikein kasvaneet, jotta laastariin olisi jäänyt siistiä katseltavaa. Tyttärenikin kysyi, että miksi äiti käytät noita, kun eihän sinulla ole mustapäitä. No ei minulla juuri nyt olekaan. Itsekin hämmästelin. BHA-hapon aktiivinen käyttö auttaa.

Mutta siis, laastari kyllä toimii, jos on mustapäitä ja ne ovat pinnassa. Mitä isompia ja selkeämpiä epäpuhtaudet, sitä enemmän katseltavaa laastarissa sen poistamisen jälkeen. Kuitenkin haluan vielä muistuttaa, että nämä tällaiset tuotteet vaativat hyvää ihonhoitoa toimiakseen. Jos nenällä on paksu kuorrute kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtaudet lymyävät jossain syvyyksissä ja ovat todella tiukasti kuivahtaneet ihohuokosiin, ei niitä laastarilla yksinään pois saa. Muista kosteuttaa ihoa hartaasti päivittäin, käytä jopa öljyä, joka pehmentää ihoa sekä niitä talikertymiä ihohuokosissa. Laastarin toimintaa parantaa, kun käy suihkussa tai jopa saunassa ennen laastarin käyttöä. Iho on mukavasti pehmentynyt ja ihohuokoset sekä tali niissä on turvoksissa. Kun siihen laittaa laastarin, on paremmat mahdollisuudet, että epäpuhtaudet jäävät laastariin kiinni.

Kocostar Face Spot Mirror Patch

En ole koskaan ennen käyttänyt finnitarroja. Idea kuulostaa loistavalta, sillä onhan huuliherpekseenkin lappuja, jotka hoitavat näpyn nopeasti ja häivyttävät näpyn näkyvyyttä. Minulla ei ole huuliherpestä, niin en omaa kokemusta, mutta muutamilla tutuilla on, ja he ovat kehuneet lappua. Siksi finnitarrat ovat kiinnostaneet, koska joskus minulle tulee sellainen jäätävä näppy. Yleensä minun finnit ovat syvällä ja huomaamattomia, tai jos ovat pinnassa, ne ovat hyvin pieniä.

Pakkaus sisältää 36 finnitarraa eli 3 x 12. Tarrat sisältävät salisyylihappoa ja teepuuöljyä. Olen molemmista ainesosista puhunut moneen kertaan, että toimivat hyvin finnien nitistyksessä. Teepuuöljy on antiseptinen ja antibakteerinen. BHA-happo on rasvaliukoinen, eli se pystyy läpäisemään talin. BHA-happo hillitsee tulehduksia, puhdistaa ja kuorii ihoa. Finnitarrapakkaus sopii hyvin mukaan käsilaukkuun, sillä siinä on pieni peili, jota voi käyttää apuna sihdatessaan tarraa paikoilleen. Onhan se niin, että mitä nopeammin tällaisen täsmähoidon laittaa finnin päälle, sitä nopeammin se paranee.

Minulla sattui sopivasti olemaan pieni valkopäinen finni leukapielessä.

Koska Kocostarin finnitarroja voi käyttää meikin alla, ajattelin ottaa kuvat tilanteessa, jossa minulla on meikki. Tietenkin tarrat voi laittaa yöksi, ja kannattaakin laittaa juuri silloin, mutta päivälläkin lappua voi käyttää ja sillä häivyttää finnin näkyvyyttä samalla kun finnitarra parantaa finnin.

Valitse sopivaa kokoa oleva tarra. Tarran tulisi olla isompi kuin finni, jonka päälle tarra laitetaan. Puhdistin meikin pois finnin päältä.

Välittömästi tarra häivyttää finnin näkyvyyttä ja rauhoittaa kuumotusta ja kutinaa. Minun finni on tässä postauksessa todella pieni, mutta tarra toimii samalla tavalla isommankin ”paiseen” päällä.

Tarran annetaan vaikuttaa 8-10 tuntia finnin päällä. Tarrassa on aika hyvä liima, sillä se ei irtoa ihan helposti ja ala repsottamaan. Tietysti rasvaisemmalla iholla varmasti tarra irtoaa aikaisemmin ja kuivalla iholla ei meinaa irrota ilman puhdistusaineen tai veden apua.

Tarra toimii! Finni on pienempi, mutta toki punoitusta on vielä jäljellä. Oikein hurjan, kystisen finnin tai samankaltaisen finnin päällä lappu ei ole aivan yhtä oikotie onneen. Olen tässä huomannut, että valkoisen pään omaavaan finniin tarra tuo paremmin apua kuin syvällä olevaan pattiin. Toki vähän tuntuu niitäkin rauhoittavan. Minulla on juuri nyt korvan vieressä syvällä oleva finni. Se ei näy päältä päin ollenkaan, mutta minä tunnen patin ja jomotuksen. Kivaa liimata tarra sellaisen finnin päälle, kun se ärsyttävä jomotus jotenkin heti helpottaa. Saa nähdä auttaako siihen finniin tämä tarra, kun on tosiaan niin syvällä. Mutta ainakin jomotukseen helpottaa.

Tässä kolme kovaa helpottamaan taistelussa epäpuhdasta ihoa vastaan. Yleishoito on kaikista tärkeintä, mutta tässä yksi hyvä tuote tehostamaan ihonhoitoa ja kaksi kätevää täsmähoitoa. Finnitarrat ovat minun uusi suosikki. Näitä en ollut aikaisemmin kokeillut.

Saat koodilla ADVENTTI3 alennusta 20% kaikista normaalihintaisista tuotteista nobe -verkkokaupassa*. Koodi on voimassa 16.-22.12.2018.

Alennuskoodilla TonyMoly Tomatox Magic Massage Pack* maksaa 14,32 € / 80 g. Kocostar Camouflage Nose Mask* maksaa alennuskoodilla 1,52 € / kpl ja Kocostar Face Spot Mirror Patch* maksaa alennuskoodilla 5,52 € / pkt.

Ostaessasi alennuskoodin voimassaoloaikana nobe -verkkokaupasta* tämän postauksen *-merkittyjen linkkien kautta, tuet Ensi- ja Turvakotien Liittoa. Ostoista kertyneet komissiot laitan hyväntekeväisyyteen. Kysyin ensimmäisessä luukussa teidän toiveita hyväntekeväisyyskohteista. Hope ja vähävaraiset lapsiperheet olivat selkeällä enemmistöllä, joka tosiaan oli edellisessä luukussa kohteena. Nyt toisen etsintä ei ollut aivan niin selvää, mutta mielestäni Turvakoti oli aika paljon mainittuna. Päätin ottaa sen seuraavaksi kohteeksi. Tämä kohde ei ole minulle sillä tavalla läheinen, että olisin tehnyt lahjoituksia tai nähnyt heidän toimintaa läheltä. Kohde on kuitenkin tärkeä, sillä valitettavasti tänäkin jouluna heillä riittää työtä, mutta työ jatkuu joulun jälkeenkin. Täällä Suomessakin on perheitä, joissa asiat eivät ole hyvin. On väkivaltaa, on köyhyyttä, on alkoholismia ja on muutakin turvattomuutta. Ensi- ja Turvakotien Liitto auttaa akuutisti, mutta tekee myös ennalta ehkäisevää työtä lasten ja vanhempien eteen.

Joulu on antamisen aikaa, mutta se voi olla myös saamisen aikaa. Siksi Glitz & Glamin AdventtiSUNNUNTAIkalenterin luukuissa on mukana arvontakin. Arvon tälläkin viikolla yhdelle 50 euron lahjakortin nobe -verkkokauppaan*. Lahjakortilla voittaja saa hankkia juuri itselleen mieleistä kosmetiikkaa ja kauneudenhoitoa. Ensimmäisen luukun voittaja on jo lahjakorttinsa saanut, ellei jopa jo käyttänyt. Viime viikon luukun arvonnan suoritan pian ja otan voittajaan yhteyttä. Tämän kolmannen lahjakortin arvonnan ohjeet ovat seuraavat:

  • Kommentoi tähän postaukseen. Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään, jotta saan yhteyden sinuun, jos arpaonni suosii.
  • Arvaa, mikä ihonhoitobrändi on viimeisessä luukussa ensi viikolla? Tämän kosmetiikkabrändin moni on maininnut parin arvonnan yhteydessä tässä hiljattain. Brändi on saanut nimensä englantilaisen kirjailijan mukaan, vaikka kyseessä on eteläkorealainen kosmetiikkamerkki. Viimeisenä vihjeenä brändistä vielä, että se on poikkeavasti minimalistinen. Jos et tiedä vastausta, ei haittaa. Heitä vain jotain tai sano ohi, jos et tiedä vastausta. Osallistut arvontaan, vaikka et tietäisikään.
  • Osallistumisaika on pidennetty joulun vuoksi. Siksi osallistumisaika on 3.1.2019 asti.

Onnea arvontaan ja ihanaa 3. adventtisunnuntaita!

X