Glitz & Glam

Glitz & Glam -joulukalenteri + arvonta!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Moni teistä on hienovaraisesti tiedustellut Glitz & Glamin joulukalenterista. Minulla on ilo kertoa, että tänäkin vuonna järjestän sellaisen. Tästä on jo muodostunut perinne, sillä ensimmäinen Glitz & Glamin joulukalenteri oli vuonna 2014. Tämän vuoden kalenteri on siis jo 4. peräkkäinen. Tässä vuosien saatossa olen toteuttanut erilaisilla konsepteilla blogini joulukalenteria. Tänäkin vuonna konsepti on vähän erilainen.

joulukalenteri

Olen jouluhöperö. Rakastan joulukalentereita. Joulukalenteri piristää kivasti aikuistakin. Tämä on varmasti tullut esille, kun joka vuosi näitä tykkään blogissani järjestää. Vuosien saatossa olen tehnyt äidilleni ja ystävälleni joulukalentereita sekä miehelleni. Tänä vuonna teemme miehen kanssa lapsillemme joulukalenterit. Minusta on ihanaa, kun meille aikuisillekin löytyy nykyään paljon vaihtoehtoja valmiista kalentereista. Sellainen tietynlainen lapsenmielisyys on kiva säilyttää.

Aloitin jo loppukesästä pohdinnat, että kuinka tänä vuonna toteuttaisin blogini joulukalenterin? Kun sain tietää elevenin joulukalenterista, lamppu välähti mielessäni. Koska opiskelujeni vuoksi aikani ja energiani ovat todella kortilla, niin minulla eivät resurssit riitä kokoamaan omaa kalenteria. Mutta kun haluan kuitenkin teitä ilahduttaa ja säilyttää perinteitä, kontaktoin eleveniä. Tässä oli monta mutkaa matkassa, kuten elevenin kalenterien loppuminen jo tunneissa. Minulle oli jo alun perin varattu PR-kalenteri, kun otin eleveniin yhteyttä ja kyselin, että hei, kiinnostaisiko teitä tällainen juttu? Heillä siis tiedettiin erittäin hyvin, kuinka kiinnostunut olin elevenin kalenterista. Kun en tosiaan tiennyt, että minulle lähetetään PR-kalenteri, niin olin ilmoittanut itseni ja mieheni sähköpostilistalle odottamaan kalenterin myyntiin tuloa. Tuplavarmistus ei ole koskaan haitaksi. 😀

joulukalenteri

Tänä vuonna Glitz & Glamissa availlaan elevenin joulukalenteria!

(Kuka bongaa meidän nukkuvan Erkan kuvista?)

Tämä tarkoittaa sitä, että joka päivä blogissani on tuotettu sisältöä, joka liittyy elevenin joulukalenterin päivän luukkuun. Sen lisäksi lukijoille on arvottavana samainen tuote täysikokoisena. Jos luukun tuotetta ei ole Suomen elevenin valikoimassa tai luukun sisältö on vain kalenterista saatava tuote, on sille päivälle arvonnassa lahjakortti eleven.fin verkkokauppaan tai jokin korvaava tuote.

Eli joulukuussa Glitz & Glamissa on joka päivä postaus, jossa on arvonta, mutta myös jotain palkintoon liittyvää sisältöä. Vaikka tietäisit elevenin kalenterin sisällön, et tiedä Glitz & Glamin joulukalenterin sisältöä, sillä en itsekään vielä täysin tiedä. 😀 Tietenkin tiedän elevenin kalenterin sisällön, koska pakkohan minun on suunnitella blogini sisältöä. Mutta en vielä kaikkien postauksieni agendaa tiedä, sillä en tee pelkästään tuote-esittelyjä, vaan jotain muutakin.

Olen hyvin inspiroitunut tulevasta. Olen ollut äärimmäisen innoissani tästä elevenin joulukalenterista. Olin jo ennen, kun tiesin sen sisällöstä. Minulla on ollut monia kosmetiikkakalentereita. Tuntuu, että eniten innostun niistä kalentereista, joissa on monia brändejä ja erilaisia kosmetiikkatuotteita. Parasta on se, kun kalenterista löytyy tuotteita, joita ei ole ennen testannut. Jos kaikki ovat tuttuja, niin eihän kalenterissa silloin ole yllätyksiä.

Tässä elevenin joulukalenterissa on myös erittäin hyvä toteutus pakkauksessa. Ei tietty ihan niin kekseliäs, kuin mitä Lookfantasticin lipastomainen joulukalenteri, mutta upea se tämäkin on!

Kalenterin voi säästää seuraavaa vuotta varten. Siihen voi esimerkiksi rakentaa uniikin joulukalenterin lapselleen, ystävälleen, kumppanilleen, vanhemmalleen tai jollekin muulle läheiselle.

Koska elevenin joulukalenterissa on 25 luukkua, on Glitz & Glamin joulukalenterissakin 25 luukkua.

joulukalenteri

Tällaista sitten joulukuussa! Glitz & Glamin joulukalenteri avautuu joka päivä klo 7.00 aina joulupäivään.

Koska jouluaika saa minun puolestani alkaa jo nyt, niin järjestetäänpä joulukalenteriarvonta. Harmi tosiaan, että elevinin joulukalenteri myytiin loppuun muutamassa tunnissa. Mutta eipä hätää! Arvon yhdelle 100 euron lahjakortin, jonka voi käyttää vaikkapa johonkin toiseen joulukalenteriin tai vaikka kahteen! Esittelen nyt lyhyesti elevenin joulukalenterivalikoiman.

ESSIE ADVENT CALENDAR 2017*

Kalenteri sisältää 24 kynsilakkaa ja muita kynsitarvikkeita.

Hinnaltaan kalenteri on 69,30 €. Essien joulukalenteriin voit tutustua tarkemmin ja tilata täältä*.

Kynsilakkafaneille!

BABOR CHRISTMAS CALENDAR 2017

Tässä on kyllä jännä joulukalenteri. 24 luukkua ihoa hoitavia ampulleja.

Hinnaltaan tämä ihonhoidon luksuskalenteri on 99,00 €. Tästä* linkistä voit tilata kalenterin sekä pääset tutustumaan siihen tarkemmin.

Ihon hemmottelusta nauttivalle!

BABOR 14 DAYS SKIN BOOSTING CALENDAR

Baborilla on toinenkin kalenteri, jossa on 14 luukkua. Ihan mielettömän kaunis ja keväisempi kalenteri sisältää 14 kasvoampullia.

Hinnaltaan kalenteri on 62,00 €. Täältä* pääset tilaamaan kalenterin sekä kurkkimaan sisältöön.

Sille joka on enemmän pääsiäisihmisiä!

DECLÉOR ADVENT CALENDAR 2017

24 luukkua ylellisiä ja hoitolatasoisia kasvojen ja vartalonhoitotuotteita. Kun katselin kalenterin sisältöä, niin ajattelin, että tämän avulla saa kyllä mahtavan kosketuksen merkkiin. Hyvin laajasti erilaisia tuotteita.

Joulukalenterin hinta on 88,80 €. Täältä* löydät lisätietoa sisällöstä sekä voit tilata kalenterin.

Monipuolisesti ihonhoitotuotteita haluavalle!

L’OCCITANE ADVENT CALENDAR 2017

Oi, L’Occitanen joulukalenteri! Vuonna 2015 minulla oli L’Occitanen kalenteri. Tykkäsin tosi paljon!

Kalenteri on aika huokea, sillä se on hinnaltaan 49,50 €Täältä* pääset tilaamaan kalenterin sekä tutustumaan sisältöön. Laitoin tällaisen mahdollisimman pienen kuvan, jotta en spoilaa liikaa sisältöä.

Minulta vahva suositus!

CLARINS GIFT SET 2017 ADVENT CALENDAR

No entä sitten tämä?! Jos minulla ei olisi niin hyvä tuntemus Clarinsin tuotteista, tilaisin kyllä tämän.

Clarinsin kalenteri on hinnaltaan 119,00 €. Täältä* löydät kalenterin sisällöstä tarkempaa tietoa sekä pääset tilaamaan oman palan luksusta joulun odotteluun.

Meikkejä ja ihonhoitoa!

CIATÉ 12 DAYS OF CIATÉ LONDON

Itse miellän Ciatén hyvin vahvasti kynsilakkojen valmistajaksi, mutta on heillä meikkituotteitakin. Tämä 12-luukkuinen joulukalenteri pitää sisällään pelkästään meikkituotteita.

Hinnaltaan kalenteri on 86,80 €. Täältä* pääset kurkkimaan tarkemmin sisältöön ja tilaamaan kalenterin.

Meikkejä rakastavalle!

BAREMINERALS BOX OF WONDERS 24 DAYS OF SURPRISES

Myynnissä on toinenkin pelkästään meikkituotteita sisältävä kalenteri. 24 luukkua bareMineralsin meikkituotteita. Tämä kyllä kiinnostaisi minua, koska en tunne bareMineralsia mitenkään laajasti. Muutaman tuotteen testannut.

Hinnaltaan kalenteri on 98,70 €. Täältä* voit tilata kalenterin, mutta sisältöön kurkistus täytyy tehdä muualla. Google ja Instagramin hashtagit auttavat, jos haluat nähdä sisällön etukäteen.

Meikkikalenteri!

THE BEARDED MAN COMPANY BEARD OIL CALENDAR 2017

Ja sitten on vielä tämä miehille suunnattu joulukalenteri. 24 partaöljyä sisältävä joulukalenteri on varmasti mieluisa partamiehille. Ei enää ehdi isänpäivälahjaksi, mutta jos muuten haluaa jotain partamiestä ilostuttaa.

Hinnaltaan kalenteri on 52,10 €. Täältä* pääset tilaamaan kalenterin sekä kurkkaamaan kalenterin partaöljyjen tuoksuihin.

Partamiehille!

Minkä kalenterin valitset, jos voitat 100 euron lahjakortin eleven.fin verkkokauppaan? Vai sijoittaisitko sen johonkin muuhun? Kerro vastauksesi kommenteissa, niin olet mukana lahjakortin arvonnassa!

Jotta voittajan kalenteri varmasti ehtii ennen joulukuun alkua, eikä kaikki joulukalenterit ehtisi loppua, niin osallistumisaika päättyy 14.11. klo 20.00. Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään, jotta saan kontaktoitua arvonnan voittajaa välittömästi. (Lahjakortin saa käyttää muuhunkin, kuin kalenteriin!)

Nyt aloitetaan joulukausi! Enää kolme viikkoa joulukuun alkuun.

Kalenterini ja arvottavan lahjakortin tarjoaa eleven.fi.

Lue myös

X