Joulukalenteri

Glitz & Glam -joulukalenteri + arvonta!

9.11.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Moni teistä on hienovaraisesti tiedustellut Glitz & Glamin joulukalenterista. Minulla on ilo kertoa, että tänäkin vuonna järjestän sellaisen. Tästä on jo muodostunut perinne, sillä ensimmäinen Glitz & Glamin joulukalenteri oli vuonna 2014. Tämän vuoden kalenteri on siis jo 4. peräkkäinen. Tässä vuosien saatossa olen toteuttanut erilaisilla konsepteilla blogini joulukalenteria. Tänäkin vuonna konsepti on vähän erilainen.

joulukalenteri

Olen jouluhöperö. Rakastan joulukalentereita. Joulukalenteri piristää kivasti aikuistakin. Tämä on varmasti tullut esille, kun joka vuosi näitä tykkään blogissani järjestää. Vuosien saatossa olen tehnyt äidilleni ja ystävälleni joulukalentereita sekä miehelleni. Tänä vuonna teemme miehen kanssa lapsillemme joulukalenterit. Minusta on ihanaa, kun meille aikuisillekin löytyy nykyään paljon vaihtoehtoja valmiista kalentereista. Sellainen tietynlainen lapsenmielisyys on kiva säilyttää.

Aloitin jo loppukesästä pohdinnat, että kuinka tänä vuonna toteuttaisin blogini joulukalenterin? Kun sain tietää elevenin joulukalenterista, lamppu välähti mielessäni. Koska opiskelujeni vuoksi aikani ja energiani ovat todella kortilla, niin minulla eivät resurssit riitä kokoamaan omaa kalenteria. Mutta kun haluan kuitenkin teitä ilahduttaa ja säilyttää perinteitä, kontaktoin eleveniä. Tässä oli monta mutkaa matkassa, kuten elevenin kalenterien loppuminen jo tunneissa. Minulle oli jo alun perin varattu PR-kalenteri, kun otin eleveniin yhteyttä ja kyselin, että hei, kiinnostaisiko teitä tällainen juttu? Heillä siis tiedettiin erittäin hyvin, kuinka kiinnostunut olin elevenin kalenterista. Kun en tosiaan tiennyt, että minulle lähetetään PR-kalenteri, niin olin ilmoittanut itseni ja mieheni sähköpostilistalle odottamaan kalenterin myyntiin tuloa. Tuplavarmistus ei ole koskaan haitaksi. 😀

joulukalenteri

Tänä vuonna Glitz & Glamissa availlaan elevenin joulukalenteria!

(Kuka bongaa meidän nukkuvan Erkan kuvista?)

Tämä tarkoittaa sitä, että joka päivä blogissani on tuotettu sisältöä, joka liittyy elevenin joulukalenterin päivän luukkuun. Sen lisäksi lukijoille on arvottavana samainen tuote täysikokoisena. Jos luukun tuotetta ei ole Suomen elevenin valikoimassa tai luukun sisältö on vain kalenterista saatava tuote, on sille päivälle arvonnassa lahjakortti eleven.fin verkkokauppaan tai jokin korvaava tuote.

Eli joulukuussa Glitz & Glamissa on joka päivä postaus, jossa on arvonta, mutta myös jotain palkintoon liittyvää sisältöä. Vaikka tietäisit elevenin kalenterin sisällön, et tiedä Glitz & Glamin joulukalenterin sisältöä, sillä en itsekään vielä täysin tiedä. 😀 Tietenkin tiedän elevenin kalenterin sisällön, koska pakkohan minun on suunnitella blogini sisältöä. Mutta en vielä kaikkien postauksieni agendaa tiedä, sillä en tee pelkästään tuote-esittelyjä, vaan jotain muutakin.

Olen hyvin inspiroitunut tulevasta. Olen ollut äärimmäisen innoissani tästä elevenin joulukalenterista. Olin jo ennen, kun tiesin sen sisällöstä. Minulla on ollut monia kosmetiikkakalentereita. Tuntuu, että eniten innostun niistä kalentereista, joissa on monia brändejä ja erilaisia kosmetiikkatuotteita. Parasta on se, kun kalenterista löytyy tuotteita, joita ei ole ennen testannut. Jos kaikki ovat tuttuja, niin eihän kalenterissa silloin ole yllätyksiä.

Tässä elevenin joulukalenterissa on myös erittäin hyvä toteutus pakkauksessa. Ei tietty ihan niin kekseliäs, kuin mitä Lookfantasticin lipastomainen joulukalenteri, mutta upea se tämäkin on!

Kalenterin voi säästää seuraavaa vuotta varten. Siihen voi esimerkiksi rakentaa uniikin joulukalenterin lapselleen, ystävälleen, kumppanilleen, vanhemmalleen tai jollekin muulle läheiselle.

Koska elevenin joulukalenterissa on 25 luukkua, on Glitz & Glamin joulukalenterissakin 25 luukkua.

joulukalenteri

Tällaista sitten joulukuussa! Glitz & Glamin joulukalenteri avautuu joka päivä klo 7.00 aina joulupäivään.

Koska jouluaika saa minun puolestani alkaa jo nyt, niin järjestetäänpä joulukalenteriarvonta. Harmi tosiaan, että elevinin joulukalenteri myytiin loppuun muutamassa tunnissa. Mutta eipä hätää! Arvon yhdelle 100 euron lahjakortin, jonka voi käyttää vaikkapa johonkin toiseen joulukalenteriin tai vaikka kahteen! Esittelen nyt lyhyesti elevenin joulukalenterivalikoiman.

ESSIE ADVENT CALENDAR 2017*

Kalenteri sisältää 24 kynsilakkaa ja muita kynsitarvikkeita.

Hinnaltaan kalenteri on 69,30 €. Essien joulukalenteriin voit tutustua tarkemmin ja tilata täältä*.

Kynsilakkafaneille!

BABOR CHRISTMAS CALENDAR 2017

Tässä on kyllä jännä joulukalenteri. 24 luukkua ihoa hoitavia ampulleja.

Hinnaltaan tämä ihonhoidon luksuskalenteri on 99,00 €. Tästä* linkistä voit tilata kalenterin sekä pääset tutustumaan siihen tarkemmin.

Ihon hemmottelusta nauttivalle!

BABOR 14 DAYS SKIN BOOSTING CALENDAR

Baborilla on toinenkin kalenteri, jossa on 14 luukkua. Ihan mielettömän kaunis ja keväisempi kalenteri sisältää 14 kasvoampullia.

Hinnaltaan kalenteri on 62,00 €. Täältä* pääset tilaamaan kalenterin sekä kurkkimaan sisältöön.

Sille joka on enemmän pääsiäisihmisiä!

DECLÉOR ADVENT CALENDAR 2017

24 luukkua ylellisiä ja hoitolatasoisia kasvojen ja vartalonhoitotuotteita. Kun katselin kalenterin sisältöä, niin ajattelin, että tämän avulla saa kyllä mahtavan kosketuksen merkkiin. Hyvin laajasti erilaisia tuotteita.

Joulukalenterin hinta on 88,80 €. Täältä* löydät lisätietoa sisällöstä sekä voit tilata kalenterin.

Monipuolisesti ihonhoitotuotteita haluavalle!

L’OCCITANE ADVENT CALENDAR 2017

Oi, L’Occitanen joulukalenteri! Vuonna 2015 minulla oli L’Occitanen kalenteri. Tykkäsin tosi paljon!

Kalenteri on aika huokea, sillä se on hinnaltaan 49,50 €Täältä* pääset tilaamaan kalenterin sekä tutustumaan sisältöön. Laitoin tällaisen mahdollisimman pienen kuvan, jotta en spoilaa liikaa sisältöä.

Minulta vahva suositus!

CLARINS GIFT SET 2017 ADVENT CALENDAR

No entä sitten tämä?! Jos minulla ei olisi niin hyvä tuntemus Clarinsin tuotteista, tilaisin kyllä tämän.

Clarinsin kalenteri on hinnaltaan 119,00 €. Täältä* löydät kalenterin sisällöstä tarkempaa tietoa sekä pääset tilaamaan oman palan luksusta joulun odotteluun.

Meikkejä ja ihonhoitoa!

CIATÉ 12 DAYS OF CIATÉ LONDON

Itse miellän Ciatén hyvin vahvasti kynsilakkojen valmistajaksi, mutta on heillä meikkituotteitakin. Tämä 12-luukkuinen joulukalenteri pitää sisällään pelkästään meikkituotteita.

Hinnaltaan kalenteri on 86,80 €. Täältä* pääset kurkkimaan tarkemmin sisältöön ja tilaamaan kalenterin.

Meikkejä rakastavalle!

BAREMINERALS BOX OF WONDERS 24 DAYS OF SURPRISES

Myynnissä on toinenkin pelkästään meikkituotteita sisältävä kalenteri. 24 luukkua bareMineralsin meikkituotteita. Tämä kyllä kiinnostaisi minua, koska en tunne bareMineralsia mitenkään laajasti. Muutaman tuotteen testannut.

Hinnaltaan kalenteri on 98,70 €. Täältä* voit tilata kalenterin, mutta sisältöön kurkistus täytyy tehdä muualla. Google ja Instagramin hashtagit auttavat, jos haluat nähdä sisällön etukäteen.

Meikkikalenteri!

THE BEARDED MAN COMPANY BEARD OIL CALENDAR 2017

Ja sitten on vielä tämä miehille suunnattu joulukalenteri. 24 partaöljyä sisältävä joulukalenteri on varmasti mieluisa partamiehille. Ei enää ehdi isänpäivälahjaksi, mutta jos muuten haluaa jotain partamiestä ilostuttaa.

Hinnaltaan kalenteri on 52,10 €. Täältä* pääset tilaamaan kalenterin sekä kurkkaamaan kalenterin partaöljyjen tuoksuihin.

Partamiehille!

Minkä kalenterin valitset, jos voitat 100 euron lahjakortin eleven.fin verkkokauppaan? Vai sijoittaisitko sen johonkin muuhun? Kerro vastauksesi kommenteissa, niin olet mukana lahjakortin arvonnassa!

Jotta voittajan kalenteri varmasti ehtii ennen joulukuun alkua, eikä kaikki joulukalenterit ehtisi loppua, niin osallistumisaika päättyy 14.11. klo 20.00. Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään, jotta saan kontaktoitua arvonnan voittajaa välittömästi. (Lahjakortin saa käyttää muuhunkin, kuin kalenteriin!)

Nyt aloitetaan joulukausi! Enää kolme viikkoa joulukuun alkuun.

Kalenterini ja arvottavan lahjakortin tarjoaa eleven.fi.

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (442)

Bare mineralsin kalenteri kiinnostaisi, laadukkaita tuotteita!

L’Occitane kalenteri ja lopulla sitten jotain muuta kivaa ?

Mulla tuli hankittua se lookfantasticin kalenteri! <3 Viime vuonna sisältö oli niin huikea, että pakkohan se oli hankkia. Joulun odotus on niin paljon kivempaa, kun saa joka aamu aukaista jonkun yllätyksen! 🙂
Mielenkiinnolla jään seuraamaan mitä elevenin kalenterista paljastuu ^_^

Ai tässä postauksessa oli arvontakin ^_^. En huomannutkaan, kun olin niin innoissani kaikista ihanista kalentereista.
Itehän ostaisin tuon Clarinsin kalenterin, jos voittaisin 🙂

Ehdottomasti Clarinsin kalenterin ! Luxusta arkipäivään 🙂

Mahtava joulukuu kyllä tulossa, hieno yhteistyökamppis! 🙂
Satasen käyttäisin luultavasti sheet maskeihin, Lumenen seerumiin sekä lopulla hankkisin partaöljyä miehelleni.

Jos voitan niin ehdottomasti Clarinsin kalenteri ! 🙂

Voi hitsit, olen jo aikasemmin elevenin sivuilla käynyt kalentereita kuolaamassa ja kyllä ehdoton lemppari olisi tuo Clarinsin kalenteri, eli siihen käyttäisin lahjakortin 🙂

Ihania kalentereita kaikki, mutta mä varmaan valitsisin joko Essien tai Clarinsin.
Elevenin kalenteri meni sivu suun, kun olin liian hidas :).

Clarinsin ja L’occitanen kalenterit vaikuttivat mielenkiintoisilta! Ottaisin varmaan molemmat ja availisimme 10-vuotiaan tyttäreni kanssa yhdessä luukut 🙂

Tuo L’Occitanen kalenteri kiinnostaa ehkä eniten, mutta en ole kyllä varma mihin lahjakortin törsäisin jos onni suosisi 🙂

Valitsisin varmaan Ciaten, koska en tunne heidän meikkituotteitaan ja niitä olisi ilo testata.
Hirveä hinku on tänä vuonna ollut kosmetiikkajoulukalenterin ostoon, mutta vielä en ole raaskinut 🙂

Saattaisin ottaa miehelle tuon partakalenterin, ja lopulla itselleni jotain kivaa 🙂

Ostaisin Bare Mineralsin kalenterin tai käyttäisin lahjakortin muihin tuotteisiin. Vaikkapa L’occitanen vartalovoiteeseen ja laadukkaisiin siveltimiin.

Minä varmaan päätyisin käyttämään lahjakortin ainakin by Terryn irtopuuteriin. Silmänaluset on peiteaineen ja puuterin jäljiltä kuivat niin josko tämä puuteri auttaisi siihen. Joulukalenterit näyttää ihanilta, eikä minulla ole kosmetiikkaan liittyvää ikinä ollut niin ehkä loppurahat voisi tuhlata sellaiseen.

Ostaisin pikkusiskolleni Isomman kinder kalenterin ja itselle jonkun nuista kosmetiikka kalenteri mistä olen pitkään haaveillut!

Käyttäisin lahjakortin Clarinsin joulukalenteriin tai johonkin luksusmerkkiin, esim By Terry on houkutellut 🙂

Hyvää joulunodotusta tähän harmaaseen marraskuuhun! 🙂

Baborin ja Essien kalenterit kiinnostaisivat 🙂

Valitsisin bareminerals meikkikalenterin,koska meikkejä ei voi koskaan olla liikaa, tai sitten vain hankkisin rahalla kaikkea kosmetiikkaa, hiusten- ja kasvojenhoitotuotteita ??

Käyttäisin sen varmaan ciaten kalenteriin koska haluaisin kokeilla merkin tuotteita?

Oi joulukalenterit ? oma valintani kallistuisi L’occitanen kalenteriin 🙂

Moi!
Kiitos ihanasta arvonnasta!
Tilaisin lahjakortilla tuon clarinsin kalenterin 🙂

Arpoisin Baborin ja Bare mineralsin kalentereiden välillä. Noin nallista ei tulisi ”omalla rahalla” kuitenkaan hankittua yhdeltä merkiltä.

Apua miten ihana arvonta 🙂 Mä tilaisin Clarinsin kalenterin.

Oi! Ihana arvonta ja ihana joulukuu tulossa. Olisin halunnut itselleni jonkin joulukalenterin, valinta olisi ehkä bodyshop tai clarins mutta koska tilattiin uus keittiö niin budjetti on miinuksen puolella. Kiva kuitenkin päästä jännittämään tätä kautta ja ehkä arpaonnikin osuu kohdalle.

Mutta siis keittiön myötä meille kotiutuu n. 130 ikean pahvilaatikkoa odottamaan kasaamista, joulukalenteria siis kerrakseen. ? Taidetaan aloittaa kyllä jo marraskuun puolella, jotta jouluksi olisi valmista!

Tsemiä projektiin! 🙂

L’Occitanen joulukalenteri olisi kyllä kiva.

Valitsisin Baremineralsin kalenterin, sillä luonnonkosmetiikka kiinnostaa vaikka en niitä pahemmin ole kokeilllurt.
Mutta sinun joulukalenteri odotan jo kovasti, jospa onkikin potkaisisi!

Ostaisin varmaan Clarinsin kalenterin! ?

Houkuttelisi kyllä käyttää rahat kalenteriin, mutta luultavasti ostaisin kuitenkin pari joululahjaa:)

Näistä valitsisin meikkihöperönä baremineralsin kalenterin! Yritin hankkia elevenin kalenteria, mutta jäin valitettavasti ilman kun olin myöhässä. 🙁

Onpas mahtava arvonta ja hyvältä kuulostaa myös tuleva joulukalenteri! Jos voitto osuisi kohdalle, käyttäisin lahjakortin ehkä clarinsin kalenteriin, sillä brändi on ollut minulle jotenkin epäkiinnostava ja siksi en ole osannut sen tuotteisiin oikein kaupassa tarttua. Parin saamani hyvän näytetuotteen jälkeen kiinnostaisi kuitenkin päästä kokeilemaan mitä muuta kivaa clarinsilta olisi tarjolla. Tai sitten ostaisin sensain puhdistusöljyn joka oli aivan ihana, mutta en sitten täysikokoista raaskinutkaan ostaa.

Clarinsis kalenteriin käyttäisin ehdottomasti 🙂

DECLÉOR ADVENT CALENDAR 2017

Käyttäisin lahjakortin joko Baremineralsin kalenteriin tai K-beauty tuotteiden hamstraamiseen 🙂

Hankin tuossa jo itselleni LookFantasticin joukukalenterin, mutta eihän ikinä voi olla liian montaa kalenteria ^^ BareMinerals kiinnostaa eniten, mutta joku ihonhoitokalenterikin kiinnostaa. Toisaalta voisin sen käyttää myös muuten kosmetiikkaan ja esim. siveltimiin. Opiskelijana ei ihan hirveästi ole varaa tuhlailla ylimääräisiin rahaa.

Käyttäisin lahjakortin Lumenen joulukalenteriin ?

Onpa ihana idea! Minä valitsisin näistä L’occitanen kalenterin. ?

Kääk, liikaa ihania tuotteita olisi taas jonossa tilattavaksi. Mutta kyllä varmaan Clarinsin kalenterin tilaisin. ?

En todennäköisesti ostaisi enää joulukalenteria, kun minulta löytyy jo LF:n kalenteri ja Yves Rocherin kalenterikin pitäisi olla matkalla. Ostaisin todennäköisesti miehelle hiustenhoitoainetta ja itselle ainakin yhden tuolta Elevenin kalenteristakin löytyvän tuotteen. Työkaveri oli tuon Elevenin kalenterin tilannut ja kaikki luukut jo avannut joten tiedän mitä siellä on. Osaa olen saanut testailla ja yksi tuote vaikutti niin hyvältä että sen vielä joskus tilaan. En kuitenkaan spoilmaa mikä se on. 🙂

Mahtavia suunnitelmia! Ihanaa, että jaksat vuodesta toiseen panostaa. <3 Itse olen himoinnut L’Occitanen kalenteria, joten nappaisin sen ja lisäksi vähän joululahjoja itselle. 😀

Babor Christmas Calender olisi kovasti toiveissa

Clarinsin kalenterin! Olen ollut kiinnostunut kokeilemaan enemmän clarinsin tuotteita, mutta ollut vähän nyhvö hassaamaan rahaa jos kuitenkaan eivät olisi sopineet hankalalle iholleni

Clarinsin kalenterin valitsisin.

Clarinsin kalenteri on ihana ? kallis tosin! Ehkä ostaisin jotain muuta ihanaa Clarinsilta ja Molton Brownilta ?

Mää en kosmetiikkajoulukalenteria uskalla enää hommata, koska astman myötä oon tullu entistä herkemmäksi tuoksuille. Mutta lahjakortilla kattelisin hiustenhoitotuotteita (shampoot ja hoitoaineet pystyy käyttään tuoksullisina) ja tuoksutonta kosmetiikkaa muuten. Esim. kropparasvoja kyllä tarvisin.

Ompas hienoja kalentereita clarinsis kalenteri kyllä houkuttelee kovasti.

Essien kalenteri ois kiva tällaiselle lakkafanille. Ehkäpä lisäksi jotain kehuttuja korealaisia ihonhoitotuotteita?

Oijoi, ihanaa että tänäkin vuonna täältä löytyy oma joulukalenteri. Jos onni potkaisisi niin tilaisin varmaan tuon L’occitanen kalenterin ja siihen päälle varmaan joitain K-beauty juttuja.

Baremineralsin! Vaikka moni kalenteri houkuttelisi…. Olin elevenin listalla ja sain ilmoituksen, mutta kalenterit oli ehditty myydä ennen kuin ehdin sitä ostamaan :/

Clarinsin kalenteria ole himoinnut. Sen hankkisin ehdittomasti!
Ja erkka on peilissä?

Ihania vaihtoehtoja, mutta ehkä Clarins vie voiton?

Mikään kalentereista ei tunnu omalta, joten käyttäisin rahan joululahjaan itselleni ja miehelle. Harmittaa etten tänä vuonna ole löytänyt itselleni sopuhintaista kalenteria. NYX:in huulimeikkikalenteri kiinnostaisi, mutta hinta on tähän hätään liian suolainen.

Clarinsin kalenterin hankkisin! Sain lahjaksi Clarinsin pohjustusvoiteen, joka on aivan loistava, mutta opiskelijabudjetilla pakko käyttää essenceä ja nyxiä tällä hetkellä. Ostaisin lopulla rahalla miehelle jonkun kivan vartalovoiteen (muu kuin Nivea).?Ihana arvonta tää!

Clarinsin kalenteri, ellen sitten kallistuisi kuitenkin jouluisten lahjojen hankintaan.

Ehkä noista kalentereista CLARINS GIFT SET 2017 ADVENT CALENDAR

Ihanaa! ? Noista mä varmaan valitseisin Clarinsin kalenterin

Erittäin kiinnostava joulukalenteri etenkin nyt syntyneen kohun jälkeen. Tosi kiva kuulla mielipiteesi tuotteista 🙂 Jos voittaisin, taitaisin sijoittaa johonkin muuhun kuin kalenteriin… Sensain hyväksi havaitsemani poskipuna alkaa olla kohta loppusuoralla, joten se voisi olla yksi hankinta. Tämä sinun joulukalenterisi on myös minun joulukalenterini. 🙂

Hei ihana Minna,
Nyt kyllä meni pää ihan sekaisin kaikista iiiihanista kalentereista! Huh! Ehkäpä Clarins tai Essie olisi itselleni herkullisimmat kalenterit, mutta täytyy myöntää…hihkuisin onnesta ihan näistä kaikista 🙂

Clarinsin kalenterin valitsisin.

se olisi tuo essie kynsilakka kalenteri

Essie tai Clarins! Toisaalta töissä ei saa käyttää kynsilakkaa, joten Clarinsin kalenteri olisi käytännöllisempi ?

No nyt on kyllä huikea joulukuu tulossa!!!! Ihanaa että viitsit nähdä näin paljoo vaivaa meidän lukijoiden vuoksi ❤️ Jos arvonnassa lykästää niin baremineralsin kalenteriin menis lahjakortti ?

Mulla on odottelemassa jo L’occitanen, LookFantasticin ja Elevenin kalenteri, joten joulukalenteria en varmaankaan ? ottas… Ostoslistalla on joku tehokosteuttava seerumi talvea varten, joten se olisi varmaan mun valinta ?

Paljon ihania kalentereita. Jos voittaisin niin valinta olisi Clarins tai sitten jokin muu .

Ehdottomasti bareMineralsin kalenterin, ja just sopivasti sen tuolla lahjakortilla sais 🙂

Huh, tulisi ihan valinnanvaikeus mutta päätyisin todennäköisesti Clarinsin kalenteriin 🙂

Kosmetiikkakalenterit ovat minusta kiva idea. 🙂 Lahjakortilla ostaisin kuitenkin muuta tarpeellista. 🙂

Todennäköisesti tilaisin BareMineralsin tai Ciatén kalenterin, koska nimenomaan meikkikalenteri olisi se oma juttu ? Lisäksi olisi kyllä varmaan tilailtava K-beautyn tuotteita, koska elevenillä on niissä aivan ihana valikoima ja paljon on kokeilematta ?

Tämmöselle kynsilakkahullulle tuo essien kalenteri olisi ihan täydellinen! 🙂

Clarinsin 🙂

Clarins 🙂

Ciaten joulukalenteri ainakin houkuttelisi!

bareMinerals-kalenteri on ollut harkinnassa, joten saattaisi olla, että nappaisin sen lahjakortilla nyt sitten vihdoinkin itselleni 🙂

Valitsisin varmaankin Ciaten tai Essien kalenterin. Tai ehkä Bare mineralsin…?. Ihana arvonta!

Ihanaa,että saadaan tämä sinun joulukalenteri tänäkin vuonna. Joulukuuta taas odotellaan kovasti! Lahjakortti tulisi käytettyä Swiss Clinicin hiusseerumiin (haluaisin testata saisiko stressin takia lähteneitä hiuksia uuteen kukoistukseen ja herätellä vähän hiustuppea tällä) ja uusi luomiväripaletti tulisi tarpeeseen.

Bare mineralsin joulukalenteri voisi kiinnostaa.

Valitsisin Clarinsin kalenterin.

Ihan huikeaa panostusta sinulta Minna! Nämä jolukalenterit, joita joka vuosi väsäät meille, ovat aina ihan mahtavia. Lahjakortin käyttäisin bareMineralsin kalenteriin.

Poikkeuksellisesti en tänä vuonna ole joulukalenteria hommannut. Jostain syystä mikään joulukalenteri ei ole houkutellut niin paljoa, että olisin sen tilannut tai kaupasta ostanut. Pikkuputeleita tuntuu olevan kaapit täynnä.
Jos voittaisin arvonnassa tuo Clarins olisi kiinnostavin tai sitten ostaisin jotain muuta kuin kalenterin. Meikki- tai kynsijutuista kun en niin välitä .
Kiva idea toi sun joulukalenteri. Mukana ollaan taatusti!

Ostaisin Clarinsin- kalenterin Elevenin kalenterin kaveriksi 🙂 Tai sitten sijoitan rahat uuteen fööniin!

Luultavasti päätyisin valitsemaan Clarinsin tai Baremineralsin kalenterin! 🙂

THE BEARDED MAN COMPANY BEARD OIL CALENDAR 2017 poikaystävälle!

Tilaisin ”partakalenterin” miehelleni etukäteis joululahjaksi ja lopulla lahjakortilla tilaisin jotain piristävää itselleni tai äidilleni. 🙂

Ton Clarinsin oisin tilannut jos budjetti antas myöten mutta oon tehnyt miehelle joulukalenterin(jonne kostona livahtaa linnashampoo,ehkä jopa sama kun minkä itse sain…)ja yllätyksenä oon tekemässä ystävälle kalenteria myös kun on avaamatonta kosmetiikkaa kertynyt.Kuitenkin jos lahjakortin voittaisin niin ostaisin luultavasti jonkun freesaavan tuotteen mihin ei muuten ole varaa.Vaikka tosin onko tuotetta millä kuittaa unettomat yöt,skipatut safkat ja pitkät suihkut?

Ei ole! Yritin aikani etsiä. 😀 Hätäapuna toimii monikin tuote, mutta eivät voi olla korvaajia.

Kylläpä oli kommentti boksi hukassa! En kyllä osais näin yhtäkkiä päättä minkä ottaisisin?

Ihanaa joulukalentereita! Käyttäisin lahjakortin varmaan ciaten tai baremineralsin kalenteriin… Molemmat merkit kiinnostaa hurjasti ja tälläisen kalenterin kautta olisi hyvä tutustua jompaan kumpaan.

Upea arvonta! Clarinsin kalenteri kiinnostaisi 🙂

Tilaisin Clarinsin kalenterin! Sitä olen tässä pohdiskellutkin mutta ei taida rahat riittää.

L’Occitanen joulukalenteri olisi mieluinen!❤️

Elevenin kalenterin olen jo hommannut, joten en varmaan mitään toista kalenteria tarvitse. Kiva muuten availla luukkuja ja lukea siihen liittyvää sisältöä blogistasi 🙂 Lahjakortilla ostaisin joululahjoja siskoilleni.

Todennäköisesti päätyisin tuohon clarinsin kalenteriin.

Käyttäisin lahjakortin L’Occitanen kalenteriin ja lopuilla hankkisin jonkin ihanan luomiväripaletin ?

No Clarinsin kalenterin! ?

Essien kalenteri kiinnostaisi!

Olisin alunperin halunnut Lookfantasticin ja Elevenin kalenterit mutta en raaskinut ostaa kuin toisen ja onneksi päädyin Lookfantasticin! Elevenin kalenterista nousi paskamyrsky ja olisin itsekin ollut pettynyt jos olisin siitä sisällöstä maksanut 145€! Jos tämä kommentti vielä kritiikin jälkeen hyväksytään arvontaan niin miehelle lähtisi oma kalenteri.

Tietysti hyväksytään. 🙂

Mulla on jo Lookfantasticin kaunis joulukalenteri, mutta tuo Ciatén kalenteri ja muutenkin ko. merkin kosmetiikka kiinnostaisi 🙂

Ostaisin tuon ciaten kalenterin, kun heidän joitain highlightereitä on hehkutettu youtubessa niin kiinnostaisi kokeilla! Ja huippua, että päästään taas nauttimaan Glitz & Glamin joulukalenterista, sitä onkin ootettu. 🙂

Olen pitänyt bare mineralsin tuotteista, joten se menisi todennäköisesti tilaukseen 🙂

Sijoittaisin lahjakortin johonkin muuhun elevenin valikoimassa koska mulla on jo kalenterit 🙂

Ostaisin ehkäpä kihartimen tai uusisin täysin meikkipussin sisällön, jos onni osuisi kohdalle.

Ostaisin varmaankin tuon L´occitanen joulukalenterin 🙂

Ostaisin miehelleni tuon partakalaenterin ja lisäksi oma ihoni kaipaa suolakuorintaa.

L`occitanen joulukalenteri

Jos en olisi jo ostanut joulukalenteria, ottaisin BareMineralsin tai Clarinssin kalenterin.
Jos voittaisin lahjakortin, ostaisin jotain ihanaa kummitytölleni, jolla on pian synttärit ☺️

Käyttäisin lahjakortin joululahjojen hankkimiseen. 🙂

Bare Minerals kalenteri hankkisin sillä niiden tuotteista tykkään. Ja sinun blogia seuraan tiukasti koko joulukuun! Mielenkiintoista ?

Miehelle ostaisin partaöljykalenterin ja itselle L’occitanen kalenterin.

Valintani on BABOR CHRISTMAS CALENDAR 2017 🙂

Hankkisin todennäköisesti Loccitanen kalenterin ja lopulla sitten muuta kiinnostavaa 🙂

Clarins ois kyllä mun valinta. Pidän kovasti merkistä. Olipas liuta ihania joulukalentereita! Odotan myös mielenkiinnolla sinun ja Elevenin joulukalenteria 🙂 Tsemppiä vielä syksyn opintoihin.

Oi, täällä ilmoittautuu toinen joulukalenterihullu! Käyttäisin lahjakortin varmaankin joulukalenterin ostoon 😀

Jos kalentereista valitsisin, ottaisin clarinsin. koska toivomani Elevenin oma joulukalenteri meni sivusuun, ostaisin jotain muuta ihanaa itselleni.

L’Occitanen kalenteriin ja loppurahat joululahjoihin 🙂

Ostaisin varmaan ciaten joulukalenterin tai sijoittaisin tuotteisiin, jota suomesta ei saa 🙂

Itse ostaisin varmaan tuon baremineralsin kalenterin. Toisaalta mieheltä puuttuu vielä oma kalenteri niin kilttinä voisin tilata hänelle tuon partamiehen oman version yllätyksenä 🙂

Ostaisin korealaisia tuotteita.

En ostaisi lahjakortilla joulukalenteria, vaan valitsisin tuotteita, joita oikeasti tarvitsen: muun muassa meikin pohjustusaine, kasvoöljy ja luomivärisivellin + jotain muita tarpeellisia asioita.

Ostaisin bareMinerals kalenterin, koska merkin tuotteet eivät ole minulle ennestään tuttuja. Meikit kiinnostavat ja kalenteri näyttää mielenkiintoiselta! 🙂

Oih, Ciate kiinnostaisi näistä eniten. On ihan outo merkki meikkien suhteen minulle. Tai sitten vaikka Clarinsin kalenteri lahjaksi äidille. 🙂

Blogin joulukalenteri-idea kuulostaa tosi kivalta! Harmittaa kyllä kun Elevenin kalenteri meni sivu suun, mutta Clarinsin vaikuttaa ihanalta myös.

Ai vitsi tässähän tulee ihan valinnanvaikeus! Varmaankin Essien tai Ciaten kalenteri lähtisi tähän suuntaan. 🙂

Essien kalenteri kyllä kiehtoisi, mutta sorruin jo toiseenkin kalenteriin Elevenin lisäksi… oli pakko hyödyntää Sokoksen -20% ale ja ostaa myös Loccitanen kalenteri, eli lahjakortti tulisi käytettyä vaikka joululahjoihin ❤️

Ostaisin Baremineralsin kalenterin 🙂 tai sitten tilaisin jotain mitä ei suomen kaupoista saa.

Ihana arvonta! Mun valinta osuisi ehdottomasti Essien joulukalenteriin!

Tuo Clarinsin kalenteri houkuttelisi. En ole tainnut ikinä kokeilla mitään kyseiseltä merkiltä, joten nyt taitaisi olla viimein aika!

Minulla lahjakortti menisi todennäköisemmin joululahjoihin. Haluaisin hemmotella sillä äitiäni, mutta jotain kivaa irtoaisi varmaan itsellenikin!

Clarinsin kalenteri on näistä kiinnostavin.

Joulukalenterin menin jo ostamaan joten siihen en lahjakorttia käyttäisi. Todennäköisesti ostaisin kauan unelmoimani foreon 🙂

Minä valitsisin joko Essien tai Loccitanen kalenterin, eniten tulisi varmaan käytettyä Essien kalenterissa olevia kynsilakkoja. Toisaalta kyllä Eleveniltä saisin monipuolisesti kaikkia kivoja ja hyödyllisiä hiustuotteita ja kynsijuttuja.

essien kalenteri houkuttelee, joten siihen menisi lahjakortti 🙂

Ostaisin tuon L’Occitanen kalenterin ja lopulla rahalla hemmottelisin itseäni ja ystäviäni.

Käyttäisin lahjakortin muuhun kuin kalenteriin, koska pääsen tällöin valitsemaan juuri niitä tuotteita joita tarvitsen. Shoppailisin ainakin siveltimiä ja jotain värikosmetiikkaa itselleni 🙂

Minä käyttäisin lahjakortin ongelmaisen akneihoni hoitotuotteisiin…. Esim korealainen kosmetiikka kiinnostaa kovasti 🙂

Babor ja Clarins kiinnostaa näistä kalentereista eniten. Ja joulukalenteri muutenkin himottaa, mutta en tiedä vielä varmasti käyttäisinkö lahjakortin siihen vai k-beautyyn 🙂

Vaikea valinta! Clarins vaikuttaa kyllä ihanan ylelliseltä, toisaalta voisin esimerkiksi testata vihdoin Estee Lauderin Double wearia! 🙂

Tuo Clarinsin kalenteri vaikuttaisi mielenkiintoiselta. Tosin tarvitsisin uuden hajuvedenkin..

Varmaankin Ciatén tai BareMineralsin kalenterin ottaisin. Koskaan ei ole kosmetiikka-kalenteria minulla ollut, joten kiva olisi 🙂

Jos kalenteriin päätyisin, niin se olisi tuo Babor. Ihan vaan siksi, että muuten en varmaan koskaan ostaisi ko. merkin tuotteita 🙂

Wau ja jee! 😀 Mä sain ostettua itselleni tuon elevenin kalenterin, joten innolla jään seuraamaan myös sun postauksia niistä luukkujen tuotteista! Toki aina vasta sen jälkeen kun oma luukku on avattu 😉

Arvonnassa myös mukana! Mä ostaisin lahjakortilla varmaan jotain k-kosmetiikkaa, kun siitä olen nyt innostunut, ja ehkä jonkin erityisen korostus- tai luomiväripaletin, mitä ei muuten raaskisi! 🙂

Jaaa pahoittelut laiskasta kommentointitahdista, oon itsekin suorittanut (viimeisiä) opintojaksoja tässä ja on ollut päivät aika haipakkaa 😀

tykkäisin Decleor Advent Calender 2017, lisäkdi voisi ostaa merkin muita tuotteita<3!!ihan arvonta, mukana:)

Voi sitä harmituksen määrää, kun jäin ilman elevenin kalenteria. Olin ilmoittautunut postituslistalle ja jotenkin tyhmästi oletin, että edes sinne ilmoittautuneille näitä riittäisi, mutta miten väärässä olinkaan. Eihän kalenteria enää ollut saatavilla kun illalla töiden jälkeen olisin päässyt tilaamaan. Mutta onneksi nyt tätä kautta pääsen ainakin näkemään mitä se olisi pitänyt sisällään.
En ehkä ostaisi mitään kalenteria, mutta jos luukuista paljastuu jotain tosi kiinnostavia tuotteita, niin voisin sellaisia itselleni tilata.

L’occitane kiinnostaa kovin, mutta myös bareMinerals (minulle vieraampi merkki, johon olisi kiva tutustua)

Apua nyt on vaikea valita! Eniten kiinnostaisi L’occitane, Ciate tai Baremineralsin kalenterit, mutta jos yksi pitäisi valita, niin varmaan hankkisin Ciaten kalenterin ihan merkkiin tutustumismielessä 😀

Mulla on jo yksi kalenteri, niin mä mieluusti käyttäis in lahjakortin johonkin ihan muuhun. Mihin, se selviää joulun ja Joikin kalenterin avaamisen jälkeen 🙂

Kokeiliskn Baboria..tai sitten jotain muuta ihanaa:-)

Sijoittaisin varmaankin johonkin muuhun, kalenterien tuotteet ei tule kaikki käytettyä kuitenkaan.

Ciate se olisi 🙂 kun ei ole ennestään tuttu merkki itselleni.

mulla onkin jo elevenin kalenteri niin jos arpaonni suosisi, käyttäisin lahjakortin luultavasti johonkin muuhun kuin joulukalenteriin. Tai en ole vielä varma :’D näkisi sitten…

Eniten kiinnostaa Ciaté ja Essie, mutta toisaalta myös Clarins! Tänä vuonna kyllä tosiaan on saanut pohtia mitä ihanuuksia joulukuun aamuja ilostuttamaan hankkisi kun vaihtoehtoja on niin huikean paljon. 🙂

Clarinsin kalenteri !

Clarinsin kalenteri olis mieluisin 🙂

Baremineralsin kalenterin ostaisin ?

Clarinsin kalenteri kiinnostaisi eniten.

Clarinsin kalenterin.

BareMineralsin kalenteri kiinnostaa, mutta luultavasti ostaisin jotain muuta – ihonhoitoa ainakin.

Noista vaihtoehdoista hankkisin luultavasi baremineralsin joulukalenterin.

Bareminerals vaikutti parhaimmalta. 🙂

Baremineralsin kalenteri kiinnostaisi kyllä 🙂

Valitsisin bareMineralsin kalenterin tai K-beauty tuotteita!

Ostaisin jotain mità en muuten raaskisi ostaa.

Haluaisin kokeilla K-beauty tuotteita, jos voittaisin lahjakortin.

Essien kalenteri löytyy jo 🙂 Ehkä Clarinsin kalenterin hommaisin tai sitten menisi muihin tuotteisiin tai joululahjoihin.

Valitsisin Clarinsin kalenterin, olen sitä jo lähes päivittäin haikaillut , mutta talous on nyt niin tiukilla, ettei ole mahdollista panostaa noin isoa summaa joulukalenteriin.

No tuo Clarins kyllä huutelis mun nimeä! Harmi ettei Lumenen kalenteria ole elevenillä, siihen olisin saattanut jo ehkä sortua…onneksi en oo ehtinyt kivijalkakauppoja kiertää, niin se raha on vielä säästynyt 😀

Kiva joulukalenteri-idea sulla tänäkin vuonna!

Kalenterin ehdin jo hankkia, kyllä tää lahjakortti menis mm. Slayn kasvosuihkesettiin.

Kiinnostaisi kokeilla jotain ihan uutta, kuten Loccitane! Mahtavaa, Minnan joulukalenteri onkin aina odotettu juttu! <3 Hyvää joulun odotusta!

Varmaankin hankkisin Clarinsin kalenterin

Bareminerals ehkä. Muutkin vaihtoehdot ovat kyllä kiinnostavia ?

L’occitane! Haluisin kokeilla heidän tuotteitaan ja tämähän olisi hyvin näpsäkkä keino. ?

Ihanaa Joulun odotusaikaa! ?

Wau mitä kalentereiota!! Bareminerals kiinnostaisi todella, haluaisin myös päästä niitä testaamaan, joten tässä oiva tapa.

Ehkäpä näistä Baremineralsin kalenteri! En ole vielä koskaan hankkinut kosmetiikkakalenteria vaikka jo vuosia olen haaveillut. Tänä vuonna kalenterien yleistyminen ja tarjonta yllätti ja ehkä menin shokkiin useista vaihtoehdoista ja nyt en tiedä minkä haluaisin eniten.

Jei, jos voittaisin niin valintani olisi varmaan Clarinsin tai Essien joulukalenteri 🙂

Kyllä mää taitaisin testailla Loccitanen kaltsua, säästyis rahaa muihinkin ostoksiin. 😛 Ihanaa, että sullakin on joulukalenteri taas, ne on ollut aina aivan loistavia ja löytänyt uusia tuotteita. 🙂

Käyttäisin lahjakortin johonkin muuhun kuin joulukalenteriin 🙂 tilasin Elevenin joulukalenterin, mutta spoilaannuin sisällöstä ja päädyin palauttamaan kalenterin ?

Tilaukseen saattaisi lähteä bareMineralsin kalenteri jonka ostamista olen jo hetken pohdiskellut 🙂

Minä valitsisin jomman kumman Baborin kalentereista!

Valitsisin joko BABOR CHRISTMAS CALENDAR 2017 tai CLARINS GIFT SET 2017 ADVENT CALENDAR.

Kaikki kalenterit näyttävät aivan ihanilta, mutta ehkä minun on tyydyttävä vakio-ostoksiin eli blondille shampoota, hoitoainetta, hiustenmuotoilutuotetta ja kasvovoidetta.

En ehkä kalenteria tilaisi vaan jotain muuta kosmetiikka.

Essien joulukalenterin ostaisin ainakin! Olen jo monta vuotta haaveillut siitä ja jos onni osuu kohdalle, niin kalenteri lähtee tähän osoitteeseen! 🙂

Todennäköisesti tuon Clarinsin kalenterin! Essiekin olisi muuten hyvä, mutta siinä pitäisi tietää kyllä etukäteen mitä saisi! 😀 Ihan huippuja kyllä varmasti kaikki! 🙂

BareMinerals-kalenterin ehdottomasti!

Voi saisinpa Clarinsin laatua!

Clarins on paras.

luultavasti päätyisin tilaamaan tämän: bareminerals box of wonders 24 days of surprises 🙂 Mulla ei aikaisempina vuosina ollut kuin perinteinen suklaakalenteri, joten tuo olisi aika huippu?

Clarins’in kalenteri kiinnostaa.

Oi! L’Occitanen joulukalenteri voisi olla minun juttu. Toisaalta, olen nyt kovin ihastunut Armanin Because it’s you -tuoksuun, voi olla että se tulisi kuitenkin hankittua.. 🙂
Minäkin olen jouluhöperö. Äsken tuli laitettua ensimmäisiä valoja kotiin tunnelmaa tuomaan.

Estee Lauderin seerumin.

Occitana tai meikki kalenteri vois olla kiva, tai sit ostaisin siskojen kanssa jotai muuta yhdessä 🙂

Uuuh, joku joulukalenteri houkuttaisi mutta mikä?! Ehkäpä Clarins tai L’occitane. Ihana arvonta!

Essien kalenteri houkuttelisi, kun on jo Look Fantasticin kalenteri ennestään 🙂

Ei vitsi, tosi hauska idea sun tän vuoden kalenteriin! :)) Iso peukku! Ja ihan satavarmasti ”availen sun kans” päivän luukun joka aamu 😛

Seurasin viime vuonna tosi innokkaasti monen sometuksia jokapäiväisistä kalenteriluukuista ja totesin että haluan itsellenikin tänä vuonna kalenterin. Niinpä ostin Look Fantasticin <3 Jos vielä mahtava eleven-lahjakortti napsahtaisi kohdalle, niin ostaisin vihdoinkin kaiken sen, mitä olen aina elevenin ostoskärryyn käynyt klikkamassa, mutta en oo koskaan raaskinut ostaa 🙂

Arposin kynsilakka- tai meikkikalenterin välillä

Joulukalentereista ottaisin Clarinsin, mutta koska kalentereita on jo useampi omasta takaa, ostaisin ehkä sittenkin jotain kivoja huulipunia ja kokeilisin korealaista kosmetiikkaa. 🙂

Kyllä hemmottelisin itseäni Clarinsin joulukalenterilla.

voi olla että tulisi sijoitettua korealaiseen kosmetiikkaan 🙂

Wau, mahtava joulukalenteri tiedossa ja huikea se on tämä arvontakin! Ehdottomasti mukana, ostoskoriin klikkailisin varmaan Essien kalenterin! ❤

Enpä ole osannut päättää minkä kalenterin jaluan ja olen edelleen ilman. Mutta ehkäpä ottaisin Clarinsin ….

Clarins! Syystä että merkki ei ole tuttu, mutta mielikuva on että olisi laadukas. ?

Bareminerals kiinnostaa!

Mukana upeassa arvonnassa! Päätyisin varmaankin joko Clarinsin tai Essien kalenteriin, kumpikin vaikuttaa todella houkuttelevalta 🙂

Minä ostasin varmasti tuoksun, koska harvoin ostan hienomman tuoksun ja jotain meikkeijä itselleni 😀

Kiva että järjestät taas blogissasi joulukalenterin!

Osallistun tähän lahjakortiarvontaan, mutten hankkisi sillä itselleni joulukalenteria vaan ostaisin tytöilleni jotain kivaa joululahjaksi!

tahrataide@gmail.com

L’occitane kalenteri olisi kyllä aivan ihana! Ja Elevenin oma kalenterikin houkuttelisi, ehkä kaksikin kalenteriakin voisin hankkia

L’occitane on kehuttu ja suosittukin kalenteri. Olisi mukava testata se ihan itsekkin.

Tuo elevenin oma kalenteri ?

Elevenin kalenteri olisi ollut kiva saada 🙂

Essie advent -kalenteri olisi valintani.:)

Jos jonkun kalenterin hankkisin, päätyisin tuohon Loccitaneen. Monipuolisin sisältö josta varmaan suurin osa tuotteista pääsisi omaan käyttöön! Lisäksi jotain tarpeellista, esim uusia siveltimiä. 🙂

Clarinsin kalenteri.

Mulla on jo Elevenin kalenteri ja aion nauttia siitä muiden kommenteista huolimatta. Miehellini ottaisin tuon partakalenterin ja tarvitsin kipeästi vartalonhoitotuotteita.

Viime vuonna minulla oli upea Lookfantasticin kalenteri, mutta tänä vuonna tein päätöksen, että en nyt tuhlaa kalenteriin rahaa, kun alkuvuodesta tipahdan hoitovapaalle ja rahantulo pienenee merkittävästi. Mutta ai että kuinka olisikaan houkutellut tuo elevenin oma kalenteri ja myös LF:n kalenteri. Mutta jos 100€ napsahtaisi arvonnassa (olisipa ihanaa! <3) niin ehkä tilaisin tuon L'Occitanen kalenterin ja sitten vielä jotain muuta mukavaa itselleni joululahjaksi 😀 <3

Olen niin vakuuttunut korealaisen kosmetiikan voimasta ja superpositiivisiin käyttökokemuksiin perustuen tilaisin talvi-iholleni pelastusta. Elevenin Korean Beauty -osasto on todella selkeästi toteutettu ja inspiroiva. Sinne pulahtaisi minun arvontavoittoni, sillä saatoin jo hankkia kaksi kosmetiikkajoulukalenteria. ?

Ihana arvonta, eikä joulukalenteria voi olla koskaan liikaa. Ehkä valitsisin CLarisin vaikka ihanin on tuo Eleven oma kalenteri! ?

Mua kiinnostaa eniten Lumenen ja NYXin joulukalenterit, harmi kun niitä ei näyttäisi olevan elevenillä saatavilla. Noista muista kalentereista ei oikeen mikään sykähdyttänyt. Käyttäisin lahjakortin ehkä ennemminkin Foreoon 🙂

Hirmuisesti vaihtoehtoja! L’Occitanen kalenteri voisi olla kiva, mutta myös essien tai ciaten 😀 toisaalta taas mies voisi myös tykätä tuosta partakalenterista! Hieman on harmittanut, että nyt näitä kalentereita on näin paljon, kun ei ole varaa opiskelijana ostaa 🙁 mutta toivottavasti tämä trendi jää pidemmäksi aikaa, että ehtii nauttia itsekin näistä kalentereita kun on rahaa 😀

Kyllä mä varmaan 99-varmasti kallistuisin clarinsin kalenteriin. 🙂
Tosi kivaa, että tänäkin vuonna on joka päivälle arvonta. Viime vuonna voitin sen Caroline Herreran hajuveden, oon kyllä kovasti tykännyt.

Käyttäisin lahjakortin Clarinsin joulukalenteriin, en ole tuotteita koskaan käyttänyt.

Minun valintani olisi Declèor -kalenteri. Minulle ihan outo merkki ja vaikuttaa mielenkiintoiselta! 🙂

Suosikiksi valikoitui ehdottomasti Clarins Gift Set 2017 Advent Calendar! Olen käyttänyt ennenkin Clarinsin tuotteita ja hyviä tuotteita ovat olleetkin, joten uskon että tässä kalenterissa joka luukun takana olisi tuote, jolle varmana olisi käyttöä! bareMinerals Box Of Wonders 24 Days Of Surprises ja Decléor Advent Calendar 2017 kalenterit kyllä herättivät myös mielenkiintoa, joten jos arpaonni sattuu kohdalle, niin ainakin löytyisi mieleisiä vaihtoehtoja joista valita!

Oi … Clarinsin kalenteri ehdottomasti !!

Vaimo daisi päättää minkä haluaisi. Olisi hänelle kiva piristys rankkoihin sytohoitoihin… joulunkin laittaa…

Valitsisin Decleorin kalenterin. Näitä tuotteita en ole koskaan kokeillut niin siksi valitsin tämän.

Noniin jos nyt onnistuisin kommentoimaan oikeaan postaukseen. Todennäköisesti ostaisin muita kosmetiikkatuotteita elevenin valikoimasta kalenterin sijaan. Sydän itkee verta kun kuulin liian myöhään elevenin joulukalenterista ?

baremineralsin kalenterin 🙂

Mua kiinnpstelidi ostaa tuo L’occitane kalenteri 🙂

Clarinsin kalenteri ois huikee!

Essien kynsilakkakalenteri 🙂

Moikka 🙂 kiva päästä taas sun kalenteria seuraamaan ? mä onneksi olin nopea ja ehdin saamaan elevenin kalenterin ☺
L’occitanen kalenteri ja clarinsin kalenterit kiinnostais ainakin.

Hehee olen kovasti kehunut kuinka säästin ison summan, kun suunnittelin hankkivani Elevenin kalenterin, mutta onnistuin kuitenkin hillitsemään itseni ;D Tuo Ciaten kalenteri kyllä kiinnostaisi näistä eniten, merkin lakat on hyväksi todettu ja nuo meikit kuulostaa mielenkiintoisilta!

Ooh, Essien kalenteri olis aivan ykkönen! Ja lahjakortista jäisi vielä rahaa muuhunkin. 😀

No ESSIE <3 <3 Se ja Lumene kiinnostaa sikana 🙂

L’occitanen valitsisin ehdottomasti, ja rahaa jäisi vielä muuhunkin kivaan. 🙂

Minua kiinnostaa eniten L’occitanen ja Clarinsin kalenterit

Elevenin kalenteri olisi ollut ihana 🙂

Käyttäisin sen varmaankin tuohon bare mineralsin kalenteriin, vaikuttaa aivan ihanalta! Mahtava idea myös tämä sinun joulukalenterisi.

Elevenin kalenteri olisi kiinnostanut 🙂

Ottaisin loccitanen kalenterin ja lopulla rahalla ostaisin pixin suihkeita ?

Clarins joulukalenteri kiinnostaa

Ihania kalentereita kaikki! Olen jouluhullu, joten jos voitto osuisi kohdalle, ostaisin kalenterin, valinta vaan olisi vaikea! Ehkä Clarinsin 🙂

Mullekin tuli tieto Elevenin kalenterista liian myöhään, se olisi ollut oma suosikkini kyllä näistä….:( Mutta lahjakortille olisi kyllä käyttöä, koska mielessä on pari uutta meikkiä mitä haluaisin päästä kokeilemaan ja lahjakortilla voisi ostaa myös lahjoja pukinkonttiin.

Olen pitkään taustaillut mutta en ole uskaltautunut kommentoimaan. Mutta nyt on vastustamaton aihe, rakastan joulukalentereita! Olen jo useampana vuotena tehnyt läheisille kalenterita, tänä vuonna suskontytöt saavat satukalenterin, siskonpoika karkkikalenterin, siskolle kaikkea pientä kivaa sekalaista ja äitille ja hänen miehelleen myös pientä kivaa sekalaista. Ihanaa kun saa alottaa joulutohinat jo marraskuussa (no okei, myönnetään, lokakuussa ?) ja glögit ja piparit on jo korkattu!
Jos onni mua tässä arvonnassa suosisi, niin tilaisin Clarinsin tai Baremineralsin kalenterin.
Glögintuoksuista joulunodotusta!

Kyllä valinta olisi Clarins, tasaisen hyviä tuotteita

Upeita kaikki. Clarins ehkä kiinnostaisi kalentereista eniten. Laadukasta ihonhoitoa ja ihania meikkejä…

Tilaisin jotain muuta, kenties yövoiteen ja seerumin. Kerkesin saada Elevenin joulukalenterin. Postista hakiessani sitä , kun sanoin kassa-tytölle, että siinä on joulukalenteri, oli hänen ilmeensä mainio!

Ottaisin Baremineralssin kalenterin tai Clarinsin!

Clarins kiinnostaisi ehkä eniten, kuvittelisin siinä olevan monipuolisimmin tuotteita. Monet ovat pelkästään ihonhoitotuotteisiin tai meikkeihin keskittyneitä, itselle houkuttavin olisi sellainen missä olisi kaikkea sekaisin, meikkejä, kynsilakkoja, ihonhoitoa, hiustuotteita ym ym… ”Yhden tuotteen” joukukalenterit (kuten esittelemäsi Essie tai esim Nyxin huulituotekalenteri) eivät houkuta, niissä on jo liikaa yhdenlaista tavaraa yhdelle kuluttajalle 😀

Clarinsin joulukalenteri lähtisi tilaukseen 🙂

Ostaisin varmaan tuon bareMineralsin kalenterin sillä en ole merkkiä ennen kokeillut vaikka kiinnostaisi.

Clarinsin kalenteri ?

Clarinsin kalenteri! 🙂

Kyllä se vaan olisi tuo Ciaten kalenteri, jonka haluaisin, lisäksi sitten jotain muuta mukavaa! ?

On tuo Eleven-kalenteri aika hurjan kokoinen. 😀 Itseäni houkuttaa eniten noista muista Essien kalenteri, mutta taitaisin jättää senkin väliin ja valitsisin suoraan ne omalla toivelistalla olevat tuotteet. 🙂

Clarinsin kalenterin ostaisin.

Essien

Kyllä taitaisi Clarins viedä voiton näistä ?

oh, en edes osaa päättää! 😀 luultavasti jokin meikkejä sisältävä!

Jokin meikkejä sisältävä!!

Valitsisin Clarins:n vaikka oishan tuo Essiekin kiva 😉

Kyllä tuo Declèorin kalenteri kovin houkuttelisi! En ole törmännyt siihen missään liikkeessä toistaiseksi.

L’OCCITANE ADVENT CALENDAR 2017

Jännityksellä jäädään odottamaan joulukuuta!

Decleorin kalenteri ehdottomasti!!

Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti vallan parrakkaan aviomieheni partakalenteriin! Olemme molemmat kalenterihulluja, ja miehille valikoimaa on vielä valitettavan vähän.

Itse nappaisin partaöljykalenterin tuolle toiselle puoliskolle ja L’Occitanen kalenterin itselleni. 🙂

Clarinsin kalenteri lämmittäisi mieltä ja sydäntä

BareMinerals kiinnostaisi minua eniten! Toisaalta, Essien lakatkin ovat ihania.. 😀

Mulle kelpaisi mikä muu kalenteri, paitsi partaa en vielä omista;)

Clarinsin kalenteri houkuttelisi.

Essien kalenteri houkuttelisi 🙂

BareMineralsia olen halunnut kokeilla jo pitkään, joten tuo joulukalenteri olisi loistava.

Clarinsin joulukalenteri

Joulukalenteri Bareminerals box

Meikkikalenteria äänestän !

Todennäköisesti valinta kodistuisi Clarinsin kalenteriin 🙂

Saattaisin ostaa Clarinsin joulukalenterin. Olen sitä kuolannut, mutta eihän mulla ole rahaa sijoittaa tuollaiseen ihanuuteen 🙁

Ostaisin lahjakortilla todennäköisesti tuotteita itselleni ja äidilleni ?

Ostaisin jotain muuta itselleni.

Essien joulukalenteri.

Clarins on ihanin ?

Clarins ?

Clarinsin joulukalenteri vaikuttaa ihanalta.

L´occitane, toki moni muukin on ihana!

Ciaten kalenteri kiinnostaa, koska merkki on itselleni aika tuntematon.

Ihania kaikki, mutta päädyin Clarinsin kalenteriin:-)

Clarins!

Aika moni perustuote on lopussa, joten käyttäisin kaikenlaisen tarpeellisen hankintaan. Ensimmäisenä listalla meikkivoide ja peiteaine. Toisaalta tuo Baremineralsin kalenteri houkuttaisi… 🙂

Ehdottomasti Clarinsin kalenteri, vaikuttaa mielenkiintoisemmalta kuin muut.

En ole lapsuuden jälkeen omistanut joulukalenteria, mutta nyt olen vuosien tauon jälkeen hypistellyt kaupoissa jos jonkinlaisia mielenkiintoisia kalentereita vielä täysin päättämättä mihin päätyisin… mutta taitaa se Clarins mahdollisesti olla 🙂

Käyttäisin muuhun tai ostaisin jonkun tarjolla olevista ihanista kalentereista. Olen hankkinut jo Elevenistä Essien kalenterin, jonka avaamista odotan innolla. Ehdottomasti seuraan myös mitä sinun kalenteristasi löytyy, josko ensi vuonna ehtisi saada oman 🙂

Itse sijoittaisin lahjakortin BareMineralsin kalenteriin.

BareMineralsin ostaisin ?

Todella monta mielenkiintoista kalenteria. Valitsisin kuitenkin Clarinsin kalenterin. Se on niin tuttu merkki, mutta kuitenkin monelta tuotteeltaan vielä niin tuntematon itselleni.

Bare minetalsin haluisin ?

Clarinsin kalenteri on ihana.

Clarinsin ihana joulukalenteri.

Harkitsisin essien ja clarinsin kalentereita 🙂

L’Occitanen kalenteri kiehtoo!

Baborin-joulukalenteri

Clarinsin joulukalenteri

Ihania joulukalentereja oli monta 🙂 Valitsisin varmaan DECLÉOR ADVENT CALENDAR:in tyttärelleni tosi rankkaa syksyä piristämään.

Näillä voisin hemmotella häntä <3

mulla on jo (muutama!) kalenteri hommattuna joten lahjakortin käyttäisin johonkin muuhun.

Käyttäisin lahjakortin varmaankin korealaiseen kosmetiikkaan.

Clarins joulukalenteri on mieluisa 🙂

Ehdottomasti Essie! Pari vuotta aiemmin minulla oli Ciaten-kalenteri, kynsilakka versio siis, ja olihan se näin lakkailijaharrastajalle aivan ihana lisä joulunodotukseen 🙂

Minulla ei ole ennen ollut kosmetiikka kalenteria ja sellaisen voisin nyt hankkia. Clarinsin kalenterin valitsisin :).

Hankkisin partaöljykalenterin miehelleni 🙂

Hankkisin Clarinsin kalenterin, ihonhoitotuotteille olisi nyt tarve 🙂

Hankkisin Clarinsin kalenterin, vaikuttaa sisältävän mielenkiintoisia tuotteita.

kynsilakkakalenteri,Essie

Miesten ”partakalenteri” rulettaa, satasella niitä saisi kaksi 🙂 teinille toinen

Bareminerals olisi mielenkiintoisin kalenteri jos arpaonni suosisi ! ?

Kalentereista Clarinsin kalenteriin, mutta varmaankin silti johonkin muuhun 🙂

Ehkä loccitane kalenteri siskolle, jäljelle jäävillä rahoilla vaikka uusi foreo-ihonpuhdistuslaite itselle.

Minua kiinnostaa eniten Clarinsin kalenteri. Clarinsin vartalovoidetta käyttänyt viimeksi 10vuotta sitten. Nykyään on niin paljon kosmetiikka valikoimia että tällainen kalenteri on loistava idea saada tuntumaa uusiin tuotteisiin.

Clarinsin kalenteri olisi mun valinta, koska en ole juurikaan käyttänyt merkin tuotteita 🙂

Luultavasti ostaisin L’occitanen kalenterin. Elevenin oma kalenteri meni sivu suun, kun jäin liian pitkäksi aikaa miettimään ostopäätöstä. Tilasin sen sijaan Lookfantasticin kalenterin, jonka aikaisempien vuosien versioista luin paljon kehuja. Hyvin voisin kyllä toisenkin kalenterin hankkia, mikäs sen kivempaa harmaina aamuina kuin availla luukkuja 🙂

Sijoittaisin bareMineralsin kalenteriin.

Clarinsin joulukalenteri, ihanaa luxusta joulukuuhun <3

Babor christmas calender

Eleven kalenteri olis aivan ihana <3 saada…….on liian kalliita kaikki mun budjetille :O(

Glitz & Glam kalenteri olis niin ihana <3 itsellä ei ole varaa ostaa valitettavasti :O(

CLARINS GIFT SET 2017 ADVENT CALENDAR

Varmaan ostaisin jotain muuta koska olen tilannut lookfantasticin kalenterin.

Ostaisin miehelle tuon miesten partaöljyjä sisältävän kalenterin! Mahtava idea 😀 Itselläni on jo niin paljon kosmetiikkaa että välillä voisi tuhlata myös miehen kauneuteen!

Ostaisin K-beauty-tuotteita.

Pakko sanoo että käyttäisin ton lahjakortin maholllisimman moneen asiaan mitä Virve on suositellu 😀

Valitsisin varmaankin L’Occitanen kalenterin ja loppusummalla jotain K-beauty tuotteita 🙂

L’occitanen joulukalenterin ja yli jäävällä rahalla ainakin päivävoiteen (edellinen ostamani rullautuu jostain syystä iholta pois). Korealaista kosmetiikkaa voisin myös kokeilla!

Clarinsin kalenteri ? Kaikki oli aivan ihania.

essie kalenteri tai johonkin muuhun

Ehdottomasti Clarins kalenteriin. Yllättäisin tyttäreni, joka uurastaa nyt kovasti.

Essien kalenteri?

Nyt iski valinnan vaikeus , kaikki niin houkuttelevia, mutta luulen että Bare minerals veisi voiton ja sen tilaisin.

Käyttäisin lahjakortin luultavasti L’occitanen, Décleorin tai Baborin kalenteriin ❤️

L’occitanen joulukalenteri kiinnostaa! Lisäksi eleveniltä lähtisi tilaukseen jotain korealaista kosmetiikkaa 🙂

Clarins olisi kiva kokeilla kun ei ole merkistä oikeastaan mitään kokemusta.

Uuuu, tuo Clarins vaikuttaisi hyvältä, joten siihen käyttäisin rahat 🙂

BAREMINERALS BOX OF WONDERS 24 DAYS OF SURPRISES olisi kalenteri minun makuuni ❤️

Kosmetiikkakalenterit on niin <3 clarinsin ottaisin.

Ihana joulukuu tulossa:) En kerennyt saamaan elevenin joulukalenteria, kyllä harmittaa. Clarinsin joulukalenteri olisi mieluinen.

Koska minulla on jo Dermosilin joulukalenteri sijoittaisin muuhun 🙂

Monet näistä kyllä houkuttelevat, mutta valintani olisi Clarins.

Ehkä johoonkin kokonaan muuhun mutta tuo Ciate on kyllä nätti kalenteri ja muutenkin kiinnostava!

Ostaisin varmaankin Baremineralsin kalenterin 🙂

BareMinerals kiinnostaa, joten ehdottomasti sen joulukalenterin ostaisin. 🙂

Meikkejä ostaisin lahjakortilla 🙂

L’Occitanen joulukalenteri alkoi nyt kyllä kiinnostaa.. 🙂 Ehdottomasti mukana arvonnassa.

Clarins joulukalenteri olis aika ihama? Mukana arvonnassa ?

Clarins joulukalenteri olisi aivan huippu 🙂

No apua, hieman vaikea valita. L’occitanen kalenteri ois aina tarpeellinen, koska ihonhoitotuotteita yhdeltä mun lempparimerkiltä.. <3. Toisaalta oon vähän arka ja huono kokeilemaan uusia meikkejä, niin tuo CIATÉ ois siihen hyvä. Sais varmasti uusia ideoita tähän tylsään ja aina ah niin samanlaiseen tyyliin.

Bare Minerals vois olla aika kiva. Merkki on tuttu, mutta pääasiassa oon testaillut vain meikkipohjia. Kalenterista löytyis varmaan muutakin kivaa.

Ciaten kalenterit ovat kummitelleet mielessä jo useamman vuoden ja sellaisen voisin kyllä kotiuttaa!

Ostaisin Clarinsin kalenterin.

Valitsisin L’occitanen kalenterin, aivan ihanalta näyttää! Ja lopulla lahjakortista ostaisin kosmetiikkaa joululahjoiksi?

Ostaisin Bare Mineralsin joulukalenterin lahjakortilla!

Äääh!!! Vaikee valita yhtä kalenteria, tosin onhan elevenillä muitakin tuotteita. Mut koska joulu tulloo, nii kyl se kalenteri ois paras!!! Ja sais paljon tuotteita kerralla! Joten suosikiksi nousisi decleorin tai bareminarels kalenteri ?

THE BEARDED MAN COMPANY BEARD OIL CALENDAR

Ehdottomasti clarins tai decleor. Elevenin kalenterin ehdin saadakkin 🙂

Kalenterin sijaan kallistuisin ostamaan jotain ihanaa luonnonkosmetiikkaa.

Bare minerals kalenteri kyllä kiinnostais 🙂

L’Occitane-joulukalenteri olisi minulle mieleen 🙂

Clarins tai L’Occitane 🙂

Käyttäisin luultavasti johonkin muuhun vaikka kalenteritkin houkuttelisivat.

Minua kiinnostaisi tuo Ciaten joukukalenteri, mutta myös Clarinsin kalenteri vois olla kiva! Tai sitten vaihtoehtoisesti voisin sijoittaa lahjakorttirahat siveltimiin, niitä kun ei minulla kovin montaa ole.

Clarinsin joulukalenteri kiinnostaisi eniten, mutta saattaisin sijoittaa satasen myös hyviin hiustenmuotoilutuotteisiin 🙂

Ciaten kalenterissa olis ainakin kaikki uusia tuotteita mulle. Clarinsinkin kalenteri olis varmaan ihana.

CLARINS GIFT SET 2017 ADVENT CALENDAR olisi kiva

Käyttäisin johonkin muuhun. Hankkisin yhden jonkun arvokkaamman tuotteen. Pikku näytekoot tuppaa jäädä nurkkiin pyörimään

Hankkisin tarpeellista vegaanista kosmetiikkaa laajasta valikoimasta. Toisaalta Ciatén kalenterikin houkuttelisi…

Baremineralsin kalenteri kiinnostaa! Tuotteet entuudestaan tuttuja, mutta jostakin syystä tullut parin vuoden tauko niiden käyttöön. Kalenterin tuotteiden avulla pääsisi kivasti taas löytämään omalle iholle sopivat uutuudet ja klassikot heidän valikoimastaan 🙂

L’Occitane ja Decléor kiinnostaisi eniten, eli toinen niistä 🙂

Clarinsin

Bareminerals kiinnostaisi eniten.

CLARINS veisi varmaankin voiton!

Clarinsin kalenteri olisi ihana <3

Äääääh Clarinsin kalenteri olis ♡_♡ Ihanaa muutenkin et nyt näitä kalentereita alkaa olla enemmän!

Clarinsin tai Baremineralsin kalenterit kiinnostaa 🙂

Essien tai clarinsin ?

Tuo Bare Mineralsin kalenteri houkuttaisi 🙂

Vaikea valinta.. ehkä clarins..

decleor calendar on suosikki

Minä ottaisin Essien kalenterin.

Käyttäisin sen todennäköisesti esim. ylellisempiin luomiväreihin tai siveltimiin. c:

Käyttäisin sen esim. ylellisempiin luomiväreihin tai siveltimiin.. c: Ihana arvonta<3

Itse valitsisin Essien tai L’occitanen kalenterin. L’occitanen kalenterin ympärillä on hype ollut jo vuosia ja haluaisin merkkiin tutustua. Essien lakat ovat aina laadukkaita, joten tietäisi saavansa itselle toimivia juttuja:)

BareMinerals tai Babor joulukalenteri kiinnostaisi ehkä eniten 🙂

Clarins olisi minun makuuni 🙂

Aivan ihania joulukalentereita! Valitsisin varmaan bareminerals kalenterin. 🙂

Hei Minna! Minua kiinnostaa eniten tuo L’occitanen joulukalenteri!

Baremineralsin kalenterin!

Partaöljykalenteri

Minulla on ostettuna joulukalenteri vain kissalle, joten olisipa ihana voittaa!

Clarinsin kalenteri on upein mielestäni.

Tilaisin varmaankin Baborin kalenterin tai sitten jotain korealaista kosmetiikkaa ison kasan 🙂

Clarinsin kalenteri näyttää kivalle =). Mukaan arvontaan!

Bareminerals kiinnostaa. Mukaan arvontaan

Mua kiinnostaa nuo kaikki kalenterit 🙂

Hmm… olipas vaikea kysymys. Mulla on vielä viime joulun kalenterista saatuja tuotteita käyttämättä, joten envarmaan ostaisi kalenteria. Tahtoisin kokeilla By Terryn tuotteita eli ainakin puuteri livahtaisi ostoskoriin.

Essien joulukalenteri kiinnostaa, niin sellainen ehkä tulisi hankittua tai sitten jotain muuta ihanaa! Olen siis mukana arvonnassa 🙂

Bareminerals tai claris

Clarins 🙂

Clarinsin kalenterin varmaankin valitsisin

L’Occitanen joulukalenterin

Tänä vuonna on ollut ihanan paljon kalentereita tarjolla! Itse valitsisin joko Clarinsin tai Ciaten kalenterin. Clarins on suosikkibrändini, olen löytänyt niin monia toimivia tuotteita, mutta Ciaten meikkejäkin olisi kiva päästä kokeilemaan. Lahjakortin kanssahan saisi toki molemmat tilatessa toisen ns. ilmaiseksi…

Ottaisin bareMineralsin kalenterin, koska jotenkin meikkikalenterit ovat alkaneet kiinnostaa. bareMinerals on minulle vieras, joten tämä olisi oiva tapa tutustua merkkiin. 🙂

Ehdottomasti noista valitsisin Clarinsin kalenterin. Paljon olen brändin tuotteita testannutkin, mutta en läheskään kaikkia joten mielellään testaisin lisää 🙂

Clarinsin kalenterin varmaan ostaisin, joskin muitakin mieluisia on, että vaikea valinta 😀 Viime vuonna mulla oli ainakin 8 erilaista kosmetiikkakalenteria, meni vähän overiksi, tänä vuonna en ole vielä ostanut kuin kalenteriharrastelijan joulukalenterin, mut ois se kiva edes yksi kosmetiikkakalenterikin saada rinnalle ^_^

Valitsisin Essien adventtikalenterin, koska antaisin sen yllätyksenä tyttärelleni, joka opiskelee ensimmäistä vuottaan kosmetologiksi ja on alasta aivan haltioissaan:)

Vaikkapa tuo L’Occitane-kalenteri ainakin, vaikka monta muutakin kiinnostavaa!

Voih! Elevenin kalenteri olisi kyllä niiiiiiin ihana piristys tänne vauva-arjen keskelle! Jaksaisi ehkä paremmin herätä jälleen huonosti nukutun yön jälkeen, kun saisi aamulla avata luukun! ?

Voi väsyneet aivot sentään! Eleven kalenteri jos niitä vielä jostain löytyisikin ? muuten kiinnostaa eniten Clarins ?

Harmi, kun Elevenin kalenterit loppuivat käsiin. Joutuu miettimään sitten jotain muuta kivaa tilalle. 😉

Apua! Vaikea olisi valita olemassa olevan ostoslistan ja joulukalenterin välillä…bare mineralsin kalenteri kyllä huutaa mun nimeä ja kovaa?

Käyttäisin johonkin muuhun 🙂 !

Ostaisin eleveniltä 100e meikkejä ja ihonhoitotuotteita, koska LF-kalenteri odottaa jo yöpöydällä <3

Hei!
BAREMINERALS BOX OF WONDERS 24 DAYS OF SURPRISES olisi ihana, pääsisin viimein testaamaan mineraalimeikkejä.

Bare Mineralsin kalenteri olisi aivan ihana!

Itselleni L’Occitanen sillä en ole heidän tuotteitaan niin kokeillut hintavan valikoiman takia ja miehelle tuon miesten kalenterin! Vaikkakin pitää pari euroa itse santsata niin lahjakortti olisi erittäin suuri apu kalenterien hankinnassa! 😉

Mulle tällaiset valmiit joulukalenterit on allergioisen takia vähän huonoja ja muutenkin haluaisin aina pelkänmeikkikalenterin ilman ripsivärejä 😀 Mutta eleveniltä löytyy kalenterejen lisäksi nyt vaikka ja mitä pukinkonttiin sopivaksi itsensä ilahduttamiseen. Ostaisin tuolla lahjakortilla varmasti sekä muille joululahjoja, että itselleni cover fx:n tuotteita (esim. cover drops, kuultotipat tai setting spray) ja sigman siveltimiä <3

Babor Christmas olisi ihana lahja, en ole koskaan omistanut kosmetiikkakalenteria.

Noh, kun tuo Elevenin kaltsu mulla jo on, niin kovasti mun tekis tota Clarinsia mieli. 🙂

Haluaisin kokeilla Clarinsin tuotteita, joten valitsisin Clarinsin kalenterin 🙂

Joulukalenteri löytyy jo, mutta ostolistalla ollut pitkään sigman siveltimiä sekä cosrx tuotteita 🙂

Olishan clarins kalenteri ihana? en koskaan ole raaskinut itselleni vastaavaa ostaa? joten ehkä nyt olisi aika?

Niin haluaisin kosmetiikkakalenterin, ehkä valitsisin tuon Baremineralsin tai sitten miehelle partakalenterin ja itselleni jonkun huokeamman… Tai sitten kaksi huokeampaa itselleni… Eli en tiedä muuta kuin että kalenterin hankkisin! Tai kaks! 🙂

Ehdottomasti BareMineralsin kalenterin tilaisin ??

Kyllä tuo Clarinsin kalenteri on minun suosikki!

Vau mikä arvonta! Minä hankkisin Essien kalenterin sekä COSRX BHA Blackhead Power Liquidin, sitä olen halunnut kokeilla jo pitkään.

Mukava joulukalenteri postaus! Essien joulukalenterin todennäköisesti noista tilaisin.

Voi vitsit, en tiedä käyttäisinkö kalenteriin vai johonkin muuhun, mutta näistä kalentereista mielenkiintoisimmalta näyttäisi Ciaté! 🙂

Baborin 24 luukun kalenteri kiinnostavin, mutta veikkaanpa, että ostoskoriin silti lähtisi jotain muuta. Pixin tuotteet ja useampien merkkien hiustenhoitotuotteet kiinnostaisivat paljon. 🙂

Miesten joulukalenteri

Baremineralsin kalenteri ehdottomasti! 🙂

Valitsisin Bareminerals kalenterin 🙂

Valitsisin Clarins kalenterin!

Clarinsin kalenteriin!

Eniten mua innosti tuo eleven.fi oma kalenteri, mutta sitten kun vihdoinkin olisin ehtinyt tilata sen, ne olivat jo loppu! ?
Ne menivät muuten tosi nopeasti tänä vuonna

Clarinsin kalenteri näyttää kiinnostavalta !

Bare mineralsin kalenteri kiinnostaisi, laadukkaita tuotteita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *