Mainos Glitz & Glam

Glitz & Glamin AdventtiSUNNUNTAIkalenteri 4/4 - viimeinen luukku!

Kaupallinen yhteistyö

Mainos/nobebeauty.fi

Mitä ihaninta ja rauhaisinta neljättä adventtia! Glitz & Glamin joulukalenteri oli tänä vuonna vain adventteina avautuva kalenteri. Neljä luukkua, neljä arvontaa, neljä alennuskoodia ja neljä hyväntekeväisyyskohdetta. Kaikkea on ollut neljä! Nyt tämä viimeinen luukku Glitz & Glamin AdventtiSUNNUNTAIkalenterissa avautuu…

Edellisessä luukussa annoin vinkin tulevasta brändistä. Todella moni arvasi, osa lunttasi ja osa ei tiennyt. Ei sen väliä, sillä osallistumisaika edellisen viikon luukun arvontaan jatkuu vielä tammikuulle asti! Kaikki osallistuvat, tiesi tai ei. Oli vaan kiva kokeilla, että kuinka moni osasi arvata vihjeeni perusteella. Pakko sanoa, että jos minulta olisi samaa kysytty puoli vuotta sitten, en olisi tiennyt vastausta. Kyseessä on korealainen Huxley, josta kerron tänään enemmän.

Huxley on ideologialtaan aivan erilainen kuin tyypilliset korealaiset kosmetiikkabrändit. Tämä eteläkorealainen brändi on saanut nimensä Uljas uusi maailma -tieteisnovellin kirjailijan, Aldous Huxley, mukaan.

”Great things never came from comfort zones”

Rakastan tuota viisautta. Näinhän se meinaan on. Samaa saanut kokea hyvinkin monta kertaa elämässäni. Siellä mukavuusalueella harvoin syntyy uutta, siellä harvemmin kehitytään. Mukavuusalueen ulkopuolelle pitää uskaltaa hypätä, jos haluaa kehittyä, löytää uutta ja kasvaa. Raskaampaahan se on, mutta voin kokemuksesta sanoa, että poistumiset omilta mukavuusalueita ovat niitä, jotka ovat vieneet minua eteenpäin.

No miten tuo heidän oma slogan liittyy Huxleyn tuotteisiin? Huxleyn aktiiviaineita saadaan esimerkiksi aavikolta, vuoristosta ja meren syvyyksistä. Eivät ole ainakaan ihmisen mukavuusalueilla ne paikat.

Essencet eli hoitovedet/hoitonesteet ovat korealaisen kosmetiikan yksi ydinjutuista. Huxleylla on kolme erilaista essenceä, mutta ei tuotetta, jota kutsuttaisiin pakkauksessaan seerumiksi. Miksi? Brändin ideologiaan kuuluu, vähemmän on enemmän (less is more). Huxleylla ei ole erikseen essencejä ja seerumeja. Oikeastaan Huxleyn essencet ovat seerumeja. Merkiltä löytyy toner eli kasvovesi, joka sitten taas vaikuttaa olevan kasvoveden ja hoitoveden yhdistelmä. Essencet ovat sitten taas hoitonesteen ja seerumin yhdistelmä. Näin ne tuntuvat ja näyttävät menevät Huxleylla. Aasialaiseen kauneudenhoitoon kuuluu monivaiheisuus ja lukuisa määrä tuotteita. Huxley on korealainen, mutta selkeästi yksinkertaisempi. Siksi taatusti meille eurooppalaisille helpompi, kun emme joudu liikaa pinnistelemään ja ajattelemaan tuotteidemme kanssa, että mikä missä vaiheessa. Yksi tuote käy koko kasvoille, silmänympärysihoa myöten.

Minimalistisuus ja yksinkertaisuus selkeyden kanssa on Huxleyn ideologia, mutta silti brändi kannustaa poistumaan mukavuusalueilta, jotta voi saavuttaa ja saada parempaa. Viikunakaktuksen siemenistä puristettua öljy on yksi Huxleyn tuotteissa hyödynnetty raaka-aine. ECOCERT-sertifioidut viikunakaktuksen siemenet ovat peräisin Marokon Saharasta. Ne poimitaan käsin ja kylmäpuristetaan, jotta tärkeät ihoa hoitavat ainesosat saadaan säilymään. Saharassa on ankara ilmasto, jossa iho joutuu koetukselle. Itse en ole sinne menossa, joten minun ei tarvitse varautua Saharan olosuhteisiin. Minun täytyy varautua ja selvitä toisen ääripään olosuhteista, talvesta. Saharassa asuvan Berberi-heimon naiset suosivat viikunakaktusta. Viikunakaktus nousee aika usein esiin, kun kyseessä on ylellisempi ja luonnonmukaisempi ihonhoitotuote. Ei kuitenkaan ihan jokaiselta merkiltä löytyvä raaka-aine. Siksi olen ajatellut sen olevan kalliimpi ja sitä kautta ylellinen raaka-aine.

Huxley ei näytä, eikä kuulosta eteläkorealaiselta brändiltä. Nimi on hyvin jenkki tai britti, brändin yleisilme ja kaikki hyvin hillittyä. Tuotevalikoima suppea, sillä ideologia on, vähemmän on enemmän. Kuulostaa aika pohjoismaalaiselta, ehkä vähän eurooppalaiseltakin, joka havittelee meitä suomalaisia. Eikö kuulostakin? Aasialaiset brändit ovat usein todella hauskoja. Ne hakevat huomiota ja tuotevalikoima on valtava! Pohjoismaalaisena ei edes tiedä mitä niillä kaikilla edes tehdään. Huxley on kyllä virkistävä poikkeus K-Beautyn nousukautena, jota nyt elämme.

Ihanan vesimäisen raikas ja superkosteuttava Huxley Grab Water Essence* on hoitoneste, joka auttaa selviämään talvella kuivan huoneilman aiheuttamalta kosteusköyhyydeltä. Käytän ympäri vuoden hoitonesteitä, mutta talvella niiden tarve korostuu. En selviäisi enää ilman hoitonestettä, sillä se on loistava lisä paksumman seerumin alle.

Tätä Huxleyn kasteenraikasta hoitonestettä käytän kuten seerumia. Juuri nyt olen painellut iholleni kosteuttavan kasvoveden ja sen päälle sitten tämän seerumimaisen hoitonesteen. Taputtelen Huxley Grab Water Essencen myös silmänympärysiholle. Hoitoneste imeytyy ihoon ja parantaa välittömästi sen kosteustasapainoa. Koska tällaiset kosteustuotteet eivät pysty säilymään iholla pitkään ilman kosteuden lukitsijaa, levitän päälle kosteusvoiteen tai kasvoöljyn. Silmänympärysiholle tietenkin silmänympärysvoiteen.

Yönaamiot tulivat muutama vuosi sitten länsimaiseen kosmetiikkaan. Muistan vieläkin ensimmäisen yönaamioni, jota testasin. Se oli Sampar So Much to Dew Midnight Mask. Se mitä olen huomannut yönaamioista, niin ne ovat usein keveämpiä koostumukseltaan ja runsaasti kosteuttavia. Ne buustaavat ihon kosteustasapainoa erityisen runsaasti ja siksi tekevät aamuksi ihosta erityisen kimmoisan.

Huxley Good Night Sleep Mask* -yönaamio on raikas ja geelimäinen. Älä anna kevyen koostumuksen hämätä, sillä kosteustehoa tässä yönaamiossa on runsaasti. Viikunakaktuksen siemenöljy antaa yönaamiolle kosteustehoa ja tuo yönaamiolle antioksidanttisia vaikutuksia. Naamio rauhoittaa ärtynyttä ja rasittunutta ihoa.

Raikas geeli ei jää inhottavasti vain ihon pintaan pyörimään, vaan se imeytyy ihoon. Iho ei tunnu rasvaiselta, eikä aamulla iho tunnu tahmaiselta. Iho on välittömästi kosteutettu, mutta aamulla iho tuntuu huuhtelun jälkeen erityisen kosteutetulta. Iho on heleä ja kimmoisa.

Todella kuivalle ja ikääntyneelle iholle suosittelisin yönaamion päälle täyteläistä kasvovoidetta tai kasvoöljyä. Näin kosteus ei haihdu ja iho saa tarvitsemiaan rasvoja, joita sitten taas Huxley Good Night Sleep Mask -yönaamio ei sisällä runsaasti.

Huxley Good Night Sleep Mask* ja Huxley Grab Water Essence* molemmat sisältävät viikunakaktuksen siemenöljyn lisäksi suosikkiani hyaluronihappoa sekä keramideja. Vaikka minua kiinnostaa ja ihastuttaa K-Beautyn monien tuotteiden yhdistely ihonhoidossa ja huumori sekä hauskuus pakkauksissa, on tästä Huxleysta enemmän sellaista minulle helpompaa tartuntapintaa. Selkeys ja minimalistisuus ulkonäössä sekä tuotevalikoimassa. Kun brändi ei valmista jokaiselle kohdalle kasvoja omia tuotteita, minä arvostan. Tykkäsin Paula’s Choicella juuri tuosta ideologiasta – kaikki tuotteet kuuluu soveltua kaikkialle. Nyt Paula’s Choice on laajentunut niin valtavasti, että enää tuota ideologiaa on hankala löytää brändin valikoimasta. Mutta Huxley edelleen edustaa sitä. Kun katselen brändin omilta sivuilta tuotevalikoimaa, on se oikeasti suppea moniin muihin verrattuna.

Pähkinänkuoressa Huxley on K-Beautyn konservatiivinen ylellisyys, joka tarjoaa tehokasta ja innostavaa ihonhoitoa hyvin yksinkertaisesti. Ylellisyys ja harmonia huokuu tuotteiden designissa sekä tuoksuissa. Tuoksumaailma on todella valloittava! Rakastan Huxleyn tuotteiden tuoksuja. Niissä on kukkaismainen tuoksu, mutta ei parfyymisellä tavalla. Tuoksu tuntuu samanlaisena kuin oikeissa kasveissa. Vihreys tuntuu tuoksuissa. Aivan kun astuisi keskelle kukkakauppaa. Ihana kokemus!

Kiinnostuitko vai oletko jo aikaisemmin ollut kiinnostunut Huxleyn tuotteista? Koodilla ADVENTTI4 saat 25% alennusta Huxleystä sekä muista normaalihintaisista tuotteista nobe -verkkokaupasta*. Alennuskoodi on voimassa 5.1.2019 asti! Jos nyt jouluna et ehdi ajattelemaan omia kosmetiikkahankintoja, niin melkein loppiaiseen asti on aikaa hyödyntää tuo alennuskoodi. Itse ainakin meinaan hyödyntää omaa koodiani, mutta joudun odottelemaan, että tulisikohan tuota ihanaa Good Night Sleep Mask* -yönaamiota lisää varastoon? Se näyttää olevan suosittu, sillä on aika usein verkkokaupoissa loppu.

Jos käytät alekoodin voimassaoloaikana (23.12.-5.1.) postaukseni linkkejä ostoksiisi nobe -verkkokauppaan*, tuet Suomen Mielenterveysseuraa. Kampanjan aikana ostoista kertyneet komissiot menevät tällä kertaa mielenterveyden hyväksi. Ensimmäisenä adventtina keräsin varoja Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistykselle. Seuraavat kohteet ovat sellaisia, joihin te lukijat pääsitte vaikuttamaan. Toisena adventtina kerättiin varoja Hopelle ja kolmantena adventtina Ensi- ja Turvakotien Liitolle. Nyt neljäntenä adventtina kerätään Suomen Mielenterveysseuralle.

Jokainen meistä voi sairastua. Jokaisen mieli voi sairastua. Suomen Mielenterveysseuran mukaan joka toinen suomalainen kokee elämänsä aikana jonkun mielenterveyden häiriön. Se on paljon. Mielenterveysongelmat koskettavat naisia ja miehiä, lapsia/nuoria ja aikuisia/vanhuksia, kaupunkilaisia ja maalaisia, työttömiä ja työssä käyviä, kouluttamattomia sekä korkeasti koulutettuja. Kukaan ei ole flunssalle immuuni, kenen tahansa mielikin voi sairastua.

Viimeisessä luukussa on tuttuun tapaan lahjakorttiarvonta. Arvon tälläkin viikolla yhdelle 50 euron lahjakortin nobe -verkkokauppaan*. Lahjakortilla voittaja saa hankkia juuri itselleen mieleistä kosmetiikkaa ja kauneudenhoitoa. Kahden ensimmäisen arvonnan voittajat ovat jo lahjakorttinsa saaneet, ehkä ne jopa tuhlanneet. Oletteko? Viime viikon arvonnassa on edelleen osallistumisaika voimassa, joten muista käydä osallistumassa siihenkin! Tämän neljännen ja viimeisen lahjakortin arvonnan ohjeet ovat seuraavat:

  • Kommentoi tähän postaukseen. Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään, jotta saan yhteyden sinuun, jos arpaonni suosii.
  • Kerro minulle ja muille sinun joulusta. Miten sen meinaat viettää / miten sen vietit?
  • Osallistumisaika on pidennetty joulun vuoksi. Siksi osallistumisaika on 5.1.2019 asti.

Vastaan omaan kysymykseeni. Minulla on perinteinen joulu. Sillä eroavuudella, että kuuden hengen porukan sijaan meitä onkin seitsemän. Yksi henkilö tulee ensimmäistä kertaa viettämään joulua kanssamme. Tuttuun tapaan aamulla menemme mieheni isän perheen luokse aamupuurolle, sieltä minun isän ja veljen haudalle, ja sitten kotiin valmistelemaan jouluateriaa. Minun mummoni ja äitini tulevat meille sekä tämä ensikertalainen äitini seuralaisena. Illalla tulee odotettu vieras, Joulupukki! Se on todennäköisesti viimeinen kerta, sillä joulupäivänä kuopukseni täyttää 6 vuotta. Ensi syksynä alkaa koulutie, joten voi olla, että vuoden päästä ei ole enää uskoa Joulupukkiin. Pieniä viitteitä epäilyistä alkaa jo näkyä. Sellaiset tavalliset suunnitelmat. Ihanaa yhdessä oloa!

Oikein ihanaa joulua sinullekin! Vielä huomenna Glitz & Glamissa on pieni postaus, mutta sitten tulee viikon tauko. Glitz & Glam vetäytyy joululomalle ja palaa vuoden viimeisenä päivä eli uudenvuodenaattona. Tuolloin tulee vuoden valtaisin postaus, Vuoden 2018 parhaimmat! Lue täältä aikaisempien vuosien Vuoden parhaimmat.

Osallistu arvontaan ja muista hyödyntää alennuskoodi 5.1.2019 mennessä!

X