Glitz & Glam

Kolmen joulukalenterin luukkujen 1-9 sisällöt syynissä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Lupasin esitellä, mitä minun joulukalenterien luukuista löytyy. Minulla on kolme kosmetiikkakalenteria. Lookfantastic, jonka sain PR-näytteenä, Elevenin kalenteri, jonka senkin sain PR-näytteenä ja sitten minulle täysin uusi tuttavuus, NARS, jonka päätin ostaa korkeasta hinnasta huolimatta. Aloitan nyt sisältöjen syynäyksen luukuista 1-9 eli yhdeksän ensimmäisen luukun katselmus.

1. luukku

Ensimmäinen luukku on aina se juhlahetki. Siinä odotus palkitaan, kun pääsee vihdoin avaamaan luukkuja. Ensimmäisen luukun pitäisi mielestäni olla aina vähän sellainen tervetulotoivotus. Mielestäni Lookfantasticin ja Elevenin sisältö oli juhlavasti aloitettu. NARS ei aloita yhtä lämpimällä vastaanotolla. Mielestäni NARSin kalenterin kakkosluukku olisi pitänyt olla ensimmäisessä.

Lookfantastic – HD Brows Contour and Colour Pro Palette
Eleven – Black Opium EdP
NARS – Velvet Matte Lip Pencil, Dragon Girl

2. luukku

Kuten sanoin, tämä NARSin legendaarinen Orgasm-poskipuna olisi pitänyt olla ensimmäisessä luukussa. Ensimmäisellä luukulla palkitaan odotus ja toivotetaan tervetulleeksi. Oletteko samaa mieltä, että Orgasm olisi ollut juhlavampi tervehdys? Muuten toinen luukku avautuu arkisemmissa merkeissä kahden muun kalenterin osalta. Tai oikeastaan ne näyttävät vähän tylsiltä, vaikka todellisuudessa nämä ovat niitä, jotka tulee käytettyä. Rakastuin vuosi sitten Filorgan tuotteisiin. Kiva kokeilla merkin misellivettä.

Lookfantastic – Filorga Solution Micellaire Anti-Âge
Eleven – Sensai Cellular Performance Day Cream
NARS – Blush, Orgasm

3. luukku

Aina ei luukkujen sisältö ole osuva ja mieleinen. Niinkin voi tosiaan käydä, vaikka olisi kosmetiikassa melko kaikkiruokainen. Lookfantasticista saatu Wonder Balm tuoksuu tuubin läpi todella voimakkaalle ja tuoksu tarttuu käsiin, toisiin tuotteisiin, jopa jää laatikkoon, missä se on ollut. Jos tuubin läpi tuotteen tuoksu on noin voimakas, en tiedä haluanko käyttää hiuksilleni. Oletteko kokeilleet? Onko hiuksissa yhtä rankka tuoksu kuin tuubin läpi? Elevenin kalenterista saatu bareMineralsin hehkua ja iholle väriä antava puuteri jää odottelemaan kesää. NARSin sisältö oli mieleinen, mutta minulta löytyy tuo samainen huulipuna ja täysin samassa sävyssä. Bound on todella nätti vanharoosa.

Lookfantastic – Percy & Reed Perfectly Perfecting Wonder Balm
Eleven – bareMinerals All-Over Face Color, Warmth
NARS – Velvet Lip Glide, Bound

4. luukku

Neljännestä luukusta tuli jotain tuttu, jotain uutta ja jotain punaista. Glamglown kasvonaamio herätti eniten kiinnostustani. En ole pitkiin aikaihoin käyttänyt Glamglown kasvonaamiota. Tätä violettia en ole kokeillutkaan. Mielestäni Elevenin kalenterista tullut Alterna Caviar CC Cream on tullut aikaisemmin jonkun vuoden Lookfantasticin kalenterista tai Beauty Boxista. Vai muistanko aivan väärin? NARSin ihana punainen huulipuna on kaunis.

Lookfantastic – Glamglow Gravitymud Firming Treatment
Eleven – Alterna Caviar CC Cream
NARS – Audacious Lipstick, Rita

5. luukku

Viidentenä aamuna tulikin joulukalenterista kyniä. NARSin kajal vaikuttaa todella mahtavalta! BBB Londonin kulmakynä on harmillisesti punaruskea sävyltään. Ei sovi minulle ollenkaan, vaikka muuten niin mielelläni olisin tämän kynän käyttööni ottanut. Kynä vaikuttaa vähän vastaavalta kuin Sephoran kulmakynä, johon rakastuin. Dermalogican Calm Water Gel on IHANA! Koostumus on oikeastaan identtinen aikaisemmin esittelemäni Dr. Jartin Water Drop -geelin kanssa. Tämä on ihana tuote! Kosteuttaa ihan uskomattoman paljon.

Lookfantastic – BBB London Ultra Slim Brow Definer, Cinnamon
Eleven – Dermalogica Ultra Calming Calm Water Gel
NARS – Larger Than Life Long-Wear Eyeliner, Via Veneto

6. luukku

Itsenäisyyspäivän luukuista tuli jotenkin aika juhlavia tuotteita, vaikka kalenterit eivät olekaan kotimaisia. Lookfantasticin kalenterista tuli kiva pienikokoinen kasvoöljy, Elevenistä Clarinsin maskara, joka on ihan ok. NARS oli ehdottomasti tämän luukun kirkkain tähti. Ensimmäinen täysikokoinen tuote NARSin kalenterista. Sävy Anita näyttää ihanalta! Harvoin ihastun nudesävyihin, jos ne eivät ole roosapohjaisia. Tämä on kaunis ja minulle istuva. NARSin huulipunan hylsy on muuten todella ylellinen. Painava, kestävältä vaikuttava sekä magneeteilla kiinnittyvä korkki.

Lookfantastic – Emma Hardie Brilliance Facial Oil
Eleven – Clarins Be Long Mascara
NARS – Audacious Lipstick, Anita

7. luukku

Olipa kiva kokonaisuus luukuista 7. Eyeko oli jotenkin todella pinnalla silloin kun aloitin bloggaauksen ja sitä ennenkin. Itsekin tilasin niitä pieniä kynsilakkoja silloin. Näitä tuubimaskaroita en muista kokeilleeni aikaisemmin. Elevenistä tuli korealaista kosmetiikkaa. G9 on kiva brändi. Olen joitakin tuotteita testaillut. NARSilta tuli toinen mattainen huulipunakynä. Tällä kertaa sävy on kreisimpi.

Lookfantastic – Eyeko London Black Magic Mascara
Eleven – G9 Skin White in Milk Mild Foam
NARS – Velvet Matte Lip Pencil, Let’s Go Crazy

8. luukku

Oih, ihanaa kun Lookfantasticista tulee ainaa 100 ml:n pullo Molton Brownin suihkugeeliä. Ostin omien lasteni joulukalenteriin 10x 30 ml Molton Brow -suihkugeelipakkauksen. Miehelleni ostin joululahjaksi isoja pulloja Molton Brownin suihkugeelejä, mutta itselleni en yhtään. Onneksi kalenteri ei pettänyt. Elevenin luukusta tuli kaksi tuotetta. Siitähän oli etukäteen tietoa, että Elevenin kalenteri sisältää 30 tuotetta. Tässä ensimmäisessä tuplaluukussa oli Beauté Pacifiquen misellivesi ja vartalovoide. NARSin kalenterista tuli teroitin. Sinällään ihan hyvä tuote sisältöön, sillä teroittimia ei oikein osaa käydä ostamassa ja kalenterin sisällössä on kyniä, jotka tarvitsevat teroittamista.

Lookfantastic – Molton Brown Bath & Shower Gel, Jasmine & Sun Rose
Eleven – Beauté Pacifique Cleansing & Moisturizing Micellar Water sekä Body Lotion
NARS – meikkikynän teroitin

9. luukku

Eilen luukuista avautui näin värikäs näky. Kuvan tylsimmältä näyttävä tuote oli Lookfantasticista, hammastahnaa! Elevenin kalenterista tuli jälleen kaksi tuotetta. Vähänkö hauskoja nämä korealaisen Skin79:n Seoul Girl’s -kangasnaamiot. NARS on halunnut punaisia huulia, sillä tämä oli jo kolmas punainen huulimeikki heidän kalenterista. Onneksi itse tykkään kunnon punaisesta, joten kolme erilaista koostumusta on vain kiva testailla.

Lookfantastic – Regenerate Enamel Science Advanced Toothpaste
Eleven – Skin79 Seoul Girl’s Beauty Secret Mask Brightening Care & Vital Care
NARS – Velvet Lip Glide, Le Palace

Haluatteko, että käyn kalenterien sisällöt vielä läpi niin, että ne on jaoteltu kalenterikohtaisesti?

LOOKFANTASTIC

Lookfantasticin ensimmäiset 9 luukkua olivat monipuoliset. Mukana oli meikkejä, ihonhoitoa kasvoille, suihkutuotetta sekä hiusten ja hampaiden hoitoa. Hyvin laaja kattaus kosmetiikkaa.

ELEVEN

Elevenin kalenterin ensimmäiset 9 luukkua veivät ihonhoidon saloihin, mutta mukaan mahtui vähän värikosmetiikkaakin sekä tuoksu ja hiustenhoitotuote.

NARS

NARSilta pystyikin odottamaan värikosmetiikkaa. Aika huulimeikkipainotteista on. Huulimeikkejä oli yhteensä 6, silmiin 1 tuote ja poskille 1. Lisäksi sitten väline eli teroitin kynille.

Melkoinen kasa tuotteita näistä yhdeksästä luukusta on tullut. On näissä availtavaakin. En kyllä osaa sanoa, että mistä olisin tykännyt eniten. Kaikki kolme kalenteria ovat omilla tavoillaan kiinnostavia. Ja sitä paitsi, kalenterit eivät ole edes vielä puolivälissä, joten turha vielä arvostella.

Mitä olet pitänyt joulukalenterisi sisällöstä? Onko ollut jesh vai meh?

Eilen avautui Glitz & Glamin Adventtisunnuntaikalenterin luukku 2/4. Kävithän kurkkaamassa ja osallistumassa lahjakortin arvontaan?

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa!

X