Joulukalenteri

Joulukalenterin luukku 10: Akademikliniken Glow Oil + arvonta

10.12.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Kääks! Kaksi viikkoa enää jouluaattoon! Huh, kyllä tämä aika suihkii aina niin vauhdikkaasti. Tämä on Glitz & Glamin joulukalenterin 10. luukku. Tänä vuonna perinteeksi muodostunut Glitz & Glamin joulukalenteri on toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että blogin aihepiirit ja arvontapalkinnot mukailevat elevenin kosmetiikkakalenterin sisältöä. Kirjoitan elevenin kalenterista tulleeseen tuotteeseen tuote-esittelyn, vinkin/tutoriaalin tai puhun yleismaailmallisesti siihen liittyvästä. Arvontapalkinnot tarjoaa eleven.fi.

10. luukku

Akademikliniken Pure Glow Oil* -kasvoöljy löytyi elevenin kalenterin 10. luukusta. Minulle täysin uusi merkki, vaikka olen nähnyt Akademikliniken tuotteita elevenin verkkokaupassa. En tiennyt tästä etukäteen oikeastaan mitään.

Akademikliniken on ruotsalainen esteettisiin toimenpiteisiin ja plastiikkakirurgiaan erikoistunut klinikka, joka tarjoaa hoitojen lisäksi tehokkaita, ihon hyvinvointia tukevia hoitotuotteita. Tavallaan tämän päättelin jo brändin nimestä. Yleensä tällaisilla brändinimillä on taustalla myös jotain hoitoloita, jotka vaativat lääketieteellistä osaamista. Akademikliniken on perehtynyt kosmetiikkatuotteissaan erityisesti juonteisiin ja ryppyihin sekä epäpuhtauksien ja aurinkovaurioiden hoitoon. Tämän päivän luukusta löytynyt Pure Glow Oil on Akademikliniken tähtituote, josta kerron nyt tarkemmin.

Eleven kertoo tuotteesta seuraavasti:

”Akademikliniken Pure Glow Oil -kasvoöljyn runsaasti C-vitamiinia sisältävä koostumus tuo kasvojen iholle monivaikutteista hoitoa. Kasvoöljy auttaa ehkäisemään ja häivyttämään iholta ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä sekä palauttamaan iholle sen kimmoisuutta ja heleyttä. Kasvoöljyn sisältämä lakritsin ja raparperin yhdiste heleyttää ihoa auttaen häivyttämään sen sävyn epätasaisuutta.

Kasvoöljy sisältää tehokkaan yhdistelmän antioksidantteja ja polyfenoleja, jotka tuovat iholle tehokasta suojaa vapailta radikaaleilta ja saasteilta. Samalla ne suojaavat ja stimuloivat ihon kollageenisynteesiä. Öljymaniköynnös, jojoba, karitevoi ja skvaleeni auttavat vahvistamaan ihon luonnollista suojaa, vähentämään ihoärsytystä sekä kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa. Kasvoöljy sisältää lisäksi riisistä saatavaa ferulihappoa, joka auttaa vahvistamaan C- ja E-vitamiinin vaikutuksia.

Tehokasta hoitöljyä käytetään myös Akademikliniken-ihoklikoiden ja -ihosairaalan ihon uudistumista tukevissa mikroneulaushoidoissa. Kasvoöljy on omiaan iholle, joka on ahavoitunut liiallisen auringon UV-säteilyn vaikutuksesta vuosien kuluessa.”

Akademikliniken Pure Glow Oil* -kasvoöljy sisältää runsaasti C-vitamiinia. Tämä vitamiini on tunnettu ja lääketieteellisesti tunnustettu apu ihonhoidossa. C-vitamiini, eli askorbiinihappo on vesiliukoinen vitamiini. Sitä käytetään antioksidanttina, eli estetään hapettumista. Tuohon tarkoitukseen C-vitamiinia käytetään hyvinkin laajasti. Kun nyt aihetta käsitellään kauneusblogissa, niin puhun enemmin asiasta siinä näkökulmassa. Kosmetiikassa antioksidantti voi olla estämässä itse tuotteen hapettumista, mutta myös estämässä/vähentämässä iholla vapaiden happiradikaalien aiheuttamia tuhoja soluille. Antioksidantit suojaavat soluja.

C-vitamiini toimii antioksidanttisien vaikutusten lisäksi myös ihoa kirkastavana. Sillä on monta funktiota ihonhoitotuotteissa, ei pelkästään toimia tuotteen säilyvyyttä parantavana aineena. Kuitenkin se on valitettava fakta, että C-vitamiinipitoisuus tulee olla riittävä. Olen käsittänyt, että markkinoinnissa saatetaan hyödyntää C-vitamiinin hyvää ja tunnustettua mainetta. Tuote saattaa sisältää C-vitamiinia sen verran vähän, että se ei ole ihonhoidollisesti merkityksellinen, mutta tuotteen säilyvyyden kannalta tärkeä. Tätä siis tapahtuu myös UV-suojaavuuden markkinoinnissa. Kuten tiedetään, ovat tietyt ainesosat hyvin epästabiileja, ja niiden säilyvyys tuotteessa halutussa kemiallisessa muodossa on haastavaa kemisteille. C-vitamiini on yksi näitä. Valo ja happi ovat hankalia.

INICI:
Shea Butter Ethyl Esters, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Squalane, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Oryza Sativa Bran Oil, Tocopheryl Acetate, Acetyl Rheum Rhaponticum Root Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Panthenyl Triacetate, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Parfum

(”Boldasin” ainesosat incissä, jotka mainitsen.)

Kuten INCI-luettelosta näemme, on Pure Glow Oil täysin vedetön. Tämä on hyvä asia C-vitamiinin säilyvyyden kannalta, sillä muistelisin lukeneeni askorbiinihapon säilyvän paremmin öljypohjaisessa tuotteessa. Minua kiinnosti tietää, että mikä C-vitamiinin muoto olisi tässä tuotteessa käytössä? Onhan vitamiineissa erilaisia johdannaisuuksia. Akademikliniken Pure Glow Oil sisältää L-askorbiinihappoa (Ascorbyl Tetraisopalmitate), joka on nimenomaan ikääntymisen merkkeihin tehoava C-vitamiinimuoto, ja muutenkin tehokkain C-vitamiinin muoto. Kasvoöljyssä on myös E-vitamiinia (Tocopheryl Acetate, Tocopherol), joka myös tunnetaan ja tunnustetaan tehokkaaksi antioksidantiksi sekä ihoa nuorekkaampana säilyttäväksi. Kasvoöljyssä on myös skvalaania ja skvaleenia. Nämä ovat rasvatasapainoa parantavia ainesosia, jotka pehmentävät ja hoitavat ihoa ja hiuksia. Skvalaania on stabiilimpi kuin skvaleenia. INCI-listasta voisi päätellä, että skvalaania (stabiilimpi) on käytetty enemmän, mutta en voi tehdä absoluuttisella totuudella tätä johtopäätelmääni, koska resepti on se, joka aina kertoo totuuden. Alle yhden prosentin pitoisuudet voidaan ilmaista INCI-luettelossa ihan missä järjestyksessä vaan.

Pikkuruinen pullo, mutta täynnä vitskuja! Olen vasta muutaman vuoden ollut kasvoöljyjen ystävä. Ikä on muuttanut ihoa, joten syksyllä ja talvella (sekä alkukeväästä) kasvoöljyt ovat tarpeen. Minulla on tapana käyttää kasvoöljyä vain öisin. Meikit ovat rasvaliukoisia, joten on ollut minun kohdallani parempi välttää meikin alla öljyjen käyttöä, jotta meikki kestää, eikä oman ihon rasvoittuminen lisää meikkipohjan ”liejuuntumista”. Mutta tämä on tosiaan niin yksilöllistä. Jos iho on kuiva, kasvoöljy vain parantaa ja kaunistaa meikkivoiteen ominaisuuksia kasvoilla.

Se mikä minusta tekee tästä kasvoöljystä erityisen, on sen kuiva koostumus. Öljy ei tunnu rasvaiselta iholla. En ihan tiedä, että kategorioisinko Pure Glow Oil -kasvoöljyn öljyseerumiksi vai kasvoöljyksi. Tässä tuotteessa on öljyseerumin keveys, mutta kasvoöljyn tehokas suojaavuus. Minulla on herkästi aamuisin aika rasvainen iho, koska yöksi suosin rasvaisempia tuotteita – täyteläisempiä voiteita, kasvoöljyjä, yönaamioita jne. Ainoastaan otsalla on aamuisin hieman rasvaa, mutta nenä, leuka ja posket eivät ole yön aikana keränneet päälle rasvakerrosta. Ihan huippu kasvoöljy! Siksi näkisin tämän loistavaksi myös sekaiholle ja normaalille iholle. Voimakkaasti rasvoittuvalle iholle ei välttämättä ideaali valinta. Kuivalle iholle seerumiksi ja päälle voi käyttää voidetta lisänä. Normaalille ja sekaiholle hyvä päällimmäiseksi tuotteeksi.

Päivän arvontapalkintona tällä kertaa Akademikliniken Pure Glow Oil* -kasvoöljy. Tämän palkinnon arvo huikeat 168,10 €! Olen jo valmiiksi vähän kade sille, joka tämän tulee voittamaan. Ehdottomasti yksi ihanimpia kasvoöljyjä. Onneksi kalenterista saamani 5 ml:n koko riittää useampaan kertaan, koska kasvoöljy on riittoisaa.

Jos haluat voittaa tämän uskomattoman upean palkinnon, niin tässä arvonnan osallistumisohjeet:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro oletko sinä käyttänyt kasvoöljyjä? Haluaisin tietää, että kuinka hyvin suomalaisnaiset ovat omaksuneet öljyt voiteiden tilalle tai rinnalle.
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy ti 12.12. klo 23.59. (Huomaa lyhyt osallistumisaika!)

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Kommentit (324)

En ole kokeillut kasvoöljyjä. blogeien perusteella olen miettinyt, että pitäisi kokeilla. Mutta olen arastellut, koska öljy sanasta tulee kuitenkin mieleen että iho jää kiiltäväksi rssvasta. Vaikka blogeissa muuta sanotaan. Jossain vaiheessa pitää kyllä kokeilla niitä.

Kiehl’sin kasvoöljyt ovat olleet käytössäni jo vuosia. Aivan ihania ja paljon mieluisampia kuin kasvovoiteet.

Kasvoöljyt eivät ole tuttuja, olisin kyllä halukas tutustumaan sillä vaikuttaa mielenkiintoiselta 🙂

Käytän öljyjä iltaisin ennen yövoidetta

Olen ihan muutaman kerran koittanut kasvoöljyjä saamieni samplejen myötä. Itselläni on tuo sama homma, että meikin alle en voi kasvoöljyä laittaa mutta öisin voisi olla hyvä, ikä ja vuodenaika kun tekevät tehtäväänsä…

En ole käyttänyt. Talvi-iholle olen harkinnut mutta jäänyt kuitenkin ostamatta.

Öljyt eivät ole minulle vielä lainkaan tuttuja. Jotenkin on sellainen (väärä?) käsitys, että ne elvät imeydy yhtä hyvin kuin voiteet vaan jättävät ihon raskaaksi. Tämä kirjoitus kuitenkin antoi uutta potkua kokeilla rohkeasti myös öljyjä!

Olen käyttänyt useita luonnonkosmetiikkaan öljyjä. Esim Sukilla on loistavat öljyt sekä rasvoittuvalle että kuivalle iholle.

En varinaista kasvoöljyä, mutta ihoöljyä olen joskus käyttänyt

En ole vielä käyttänyt kasvoöljyjä. Talven tullen otan kyllä testiin.

Olen testannut useampaakin öljyä kasvoille, mutta en ole löytänyt sellaista, joka ei tukkisi ihoa ja aiheuttaisi finnejä. Tämä öljy kuulostaa ihanalta ja tekisi mieli kokeilla, mutta hinta hirvittää.

käytän yöksi naamioiden alla vaihtelevasti kasvoöljyjä,mutta säännöllsesti, päivisin kasvoöljyjä myöskin, jos iho on kuivimmillaan elikkä syksystä kevääseen:)tämä tuote olisi upea voittaa, sopisi hyvin kokeilisin mikroneulauksen yhteydessä samalla/mikroneulaan n.2-3-krt kuukaudessa. Lakritsin ja raparperin yhdistelmä kuulustaa myös mielenkiintoiselta, samoin noinkin korkea c-vitamiinipitoisuus, olisi mahtavaa luksusta kuivalle sekaiholleni!

Minä en käyttänyt mitään kasvoöljyä. Hienolta näyttää olisi kiva kokeilla.

Kasvoöljyt ovat minulla käytössä, tosin vasta pari vuotta sitten nämä ihanuudet löysin. Ja jäin heti koukkuun 🙂 Aivan ihana arvontapalkinto!

Olen käyttänyt kasvoöljyjä, mutta sen oikean löytäminen on haastavaa! Pain ruusunmarjaöljy on tähän mennessä ollut ehdottomasti paras käyttämäni öljy, mutta tämä Akademiklinikenin kuulostaa täydelliseltä. 🙂

Itse en ole käyttänyt kasvoöljyjä mutta tällaista ylellistä tuotetta kokeilisin mielelläni. Liian rasvaiset voiteet aiheuttavat näppyjä leuan alueelle, niin en ole tullut testanneeksi öljyjä. Mutta jos tämä tuote ei sopisi, niin äitini käyttää sitruunamelissalla höystettyä mäkikuismaöljyä aamuin illoin ja sanoo että öljy sopii hänelle paljon paremmin kuin voiteet, antaisin öljyn sitten hänelle. Tai ehkä antaisin kokonaan vaikka joululahjaksi 🙂

en erikseen kasvoihin vaan iholle muuten pesujen jälkeen

Tämä on aivan uusi asia minulle, mutta varmasti tuote joka kannattaa hankkia!

Täytyy myöntää, ettei ole tullut käyrettyä! 😮

Käytin yhden pullon Mossan kasvoöljyä, mutta en pitänyt sen jättämästä tunteesta, enkä kyllä huomannut sen tekevän mitään ihmeellistä.

Öljyt on käytössä aamuin illoin 🙂

En ole ikinä käyttänyt tällaista kasvoille jätettävää, mutta puhdistusöljyjä kyllä 🙂

En ole vielä päässyt testailemaan 🙂

en ole koskaan käyttänyt kasvoöljylä

Kasvoöljyä ei ole tullut käytettyä. Ehkä sana öljy hiukan ”pelottaa” 🙂

En ole käyttänyt, ja tämä olisi ihan huippu testattavaksi

Öljyt käytössä, nyt on ruusunmarja öljy ja joskus aikanaan ensimmäinen öljy on ollut hausckan joku kasvoöljy mitä laitoin meikinkin alle. Ja minulla on sekaiho ja öljyt on ihania yökäytössä.

En ole kasvoöljyä käyttänyt koska pelkään että se olisi liian rasvaista ja saisi ihon kukkimaan!

En ole käyttänyt.

En ikinä ole käyttänyt saati testannutkaan kasviöljyjä. Joskus kuullut niistä ehkä 🙂

En ole aiemmin käyttänyt kasvoöljyjä. Tämä tuote kuulostaa mahtavalta ja kokeilisin sitä mielelläni.

En ole koskaan (!!) kokeillut eli nyt olisi hyvä aika ottaa käyttöön kun jo puolivälissä 3-kymppiä mennään. 🙂

Käytän öljyjä silloin tällöin iltaisin, kun tuntuu että kasvot tarvitsevat vähän lisäboostia 🙂

Kasvoöljyt ei ole tuttu juttu,jos iho on mennyt todella kuivaksi sipaus kookosöljyä on toiminut hyvin.C-vitamiinipommi pelastaisi kyllä tämän ihon vaurioita kerrakseen

Olisi kiva vihdoin löytää kasvoöljy, joka ei aiheuttaisi näppyjä! 🙂

Käytin Mossan kasvoöljyä, mutta ainakaan siitä ei iho kummentunut. Yhden tuotteen perusteella en kuitenkaan vielä kasvoöljyjä tyrmää, joten kokeillaan onnea!

Käytän melkein joka ilta! Lemppari tällä hetkellä on Elizabeth Ardenin 8 hour miracle oil. Öljyt sopivat minulle yöksi, pintakuiva iho kiittää aamulla.

Hei, juu. Minulla on Bio-oilin puteli. Sitä markkinoidaan enemmän vartalo-öljynä, mutta käy lukemani mukaan myös kasvoille. Mutta ei omilleni, liian tujua. Nyt kyllä vähän häiritsee, kun täällä näkyy jo etukäteen seuraavien luukkujen otsikot. ”Luukku 13: vinkit tuoksujen käyttöön” … Jännitys murenee.

Voi ei! Taas on käynyt mennyt järjestelmissä jutut sekaisin. Kiitos tiedosta. Minä en asiaa pysty korjaamaan, kun se on Otavamedian tekniikka joka näitä hoitaa. Muutan otsikoita.

En ole käyttänyt kasvoöljyä, joten nyt olisi ihanaa päästä kokeilemaan!

Eikö kommenttini tullutkaan. Bio-oilin öljy on, liian tuju.

En ole viel löytänyt öljyjä, mutta kiinnostunut olen.

Käytän aika säännöllisesti kasvoöljyjä 🙂 Tämä merkki on kuitenkin tuntematon

En ole kasvoöljyjä käyttänyt, jotenkin mieleen on iskostunut, että oma iho on rasvoittuva. Kun se sitä nuoruudessa oli. Ehkä olisi aika kyseenalaistaa asia kun ikää tulee lisää.

Kasvoöljyjä en niinkään ole käyttänyt. Muistan ainoastaan kokeilleeni Lorealin Nutri Gold Oilia, jonka tuoksu oli niin voimakas, ettei sitä pystynyt käyttämään. Vartalolle ja hiuksille onkin sitten enemmän tullut käytettyä öljyjä. Eilen kokeilin kasvoilleni sen joulukuun Betteboxin MayBeutyn naamion ja voi apua kuinka kuiva naamani oli sen jälkeen! Tämä C-vitamiini öljy olisi omiaan kasvoilleni, joissa on auringon aikaansaamia pigmenttimuutoksia; pisamia ja maksaläiskiä.

Käytän kasvoöljyä silloin tällöin, yleensä iltaisin. Laitan sen joko itsekseen tai voiteen kanssa. Kuiva kasvojen iho jopa välillä vaatii sitä.

Olen, joitain vuosia sitten mutta sen jälkeen ovat unohtuneet kokonaan

En ole itse vielä testaillut kasvoöljyjä, vaikka niistä paljon olen blogeissa lukenutkin. Kuulostavat mielenkiintoisilta 🙂

Kasvoöljyt eivät ole vielä tuttuja, mutta olen tykästynyt puhdistus- ja suihkuöljyihin. Näin atoopikkona tulisi varmasti käytettyä.

En ole käyttänyt kasvoöljyjä, sillä en haluaisi ostaa huonoa, ja muutenkin hinnat ovat todella korkeat, mitä olen seurannut. Tuosta voisi olla apua iho-ongelmiin, joten pitää osallistua!

Olen käyttänyt useita kasvoöljyjä mutta mikään niistä ei ole säväyttänyt.

Olen kokeillut paria näytettä kasvoöjlyistä. Toinen teki hurjasti näppyjä mutta toinen vaikutti ihoa pehmentävästi. Esittelemässäsi tuotteessa taitaa olla rusnsaasti vitamiineja ja hyvä koostumus.

Käytän kuuriluontoisesti kasvoöljyjä aina kun iho sitä kaipaa. Ja nyt kyllä kaipaa! Todella tehokkaita 🙂

Viime talvena ”löysin” kasvoöljyn. Saunan jälkeen poskipäitä kiristeli, eikä kolmas kerros yövoidetta tuntunut riittävän. Hankin Phytomerin kasvoöljyn, jota laitoin seerumin ja yövoiteen väliin ja johan kiristely lakkasi! Tänä talvena noi kelit pihalla ovat olleet sen verran lautoja, jotta öljypulloon ei ole ollut tarvetta tarttua. Kerrottuasi, että luukusta tullutta öljyä voisi käyttää mikroneulauksen yhteydessä, oli ahaa! idea. Tuotteen nimi viittaa hohdetta tuovaan, meikin alla käytettävään tuotteeseen. Minullakin meikki muuttuu rasvaisen näköiseksi, joten eipä kannata laittaa aamulla. Toisinaan olen tipauttanut pikkuisen pisaran öljyä meikkivoiteen joukkoon ohentamaan koostumusta ja tuomaan pientä hehkua.

en ole käyttänyt kasvoöljyjä, vartaloöljyjä jonkin verran jotka kyllä toimivat minun ihollani. Olisi mielenkiintoista kokeilla Akademiklinikenin tuotteita, heidän kotisivuillaan olen käynyt katsomassa tuotteita

Käytän kyllä säännöllisesti kasvoöljyjä, yleensä iltaisin, yövoiteen päällä tai alla. Näin talvella lisään usein myös pari tippaa kasvoöljyä meikkivoiteen sekaan, sillä muuten iho alkaa päivän mittaan näyttää kuivalta.

Oon käyttäny jo pari vuotta Bio Oilia aknearpiin ja oon huomannu sen olleen pelastus!

Olen jo pitkään harkinnut kasvoöljyn käytön aloittamista, mutta hinta-laatusuhteeltaan sopivaa ei ole vielä löytynyt. Kolmekymmentä alkaa kolkuttelemaan ensi vuonna ovella, ja tämän vuoksi myös iho kaipaisi ekstrakosteutusta ja hemmottelua ?

Käytän säännöllisen epäsäännöllisesti yövoiteen alla. 🙂

Onpa upea palkinto,aivan ylellinen tuote!

Enpä juuri ole käyttänyt. Jokin tuotenäyte on tullut kokeiltua. Oon ehkä vähän arka kun ei tiedä että mikä olisi paras. Tästä olis kiva aloittaa ?

Käytän the ordinaryn kasvoöljyä silloin tällöin 🙂

Kyllä käytän! Kuuluu jokailtaiseen ihonhoitorutiiniin ja sekoitan joihinkin meikkivoiteisiinkin. Suosikkini tällä hetkellä khielsin midnight recovery ja tarten maracuja oil. Täytyy testata tätä kalenterin tuotetta heti illalla. Uskoisin äitini pitävän siitä jos kerta ei ole niin tuhtia öljyä.

En ole koskaan käyttänyt kasvoöljyjä mutta nyt kun olen alkanut ihoa hoitamaan enemmän iän lisääntyessä niin olisi mukava käyttää ja kokeilla uusia tuotteita.

Minä sain joskus kaupan päälle Guerlainin kasvoöljyn, joka oli ihana, mutta liian hajustettu minun iholle. Sain siitä suunympärysihottumaa. Käytössä on ollut myös Lumenen kaksifaasinen seerumi. Kasvoöljyt ovat jääneet mulla vähälle käytölle, mutta iän myötä iho tuntuisi sellaista tarvitsevan.

En ole koittanut vielä, mutta tämä pieni puteli pääsee heti tänään testiin!

Kasvoöljyjä olen käyttänyt vain öisin. Kokeillut niitä pieniä näytepulloja eri merkeiltä. Yön jälkeen aina todennut, että todellakin toimii. Iho tuntuu pehmeämmältä, heleämmältä, muutenkin paremmalta ja näyttääkin upealle. Todellisia tehotuotteita.

En ole käyttänyt

Kiitos ensinnäkin selventävästä ja mielenkiintoisesta alustuksesta koskien mm. c-vitamiinin merkitystä ja vaikutusta kosmetiikassa. Kosmetiikkamaailmassahan tunnetusti merkit lupaavat ummet ja lammet tuotteistaan, oli aihetta tai ei. Siksi olisi hyvä aina tajuta ja ymmärtää edes jotain pitoisuuksista ym. jotta voisi löytää itselleen tuotteen, josta olisi oikeaa iloa ja hyötyä 🙂 Kuivan ihon omaavana kasvoöljyt ovat jokailtaisessa ihonhoitorutiinissa vuoden ympäri. On selvästi auttanut poskien kireyden tuntuun <3 Mäkin olen kateellinen sille, joka tän palkinnon voittaa- jollen se ole minä!! XD

Nykyisin taitaa olla oikeastaan aina jokin kasvoöljy korkattuna, joten jos en ihan päivittäin käytä niin kuitenkin useamman kerran viikossa 🙂

Onpas aika huipun kuuloinen öljy! Olen käyttänyt jo jonkin aikaa Kiehl’s-merkin Midnight Recovery Concentrate -kasvoöljyä. Se on melkoinen kulttituote, mutta itse en ole sitä voinut koskaan käyttää ainoana kosteuttajana. Suosin edelleen seerumin ja kasvovoiteen yhdistelmää, sillä pelkän öljyn jälkeen ihoni tuntuu aamulla kireältä. En myöskään huomannut ihossa suuria muutoksia, vaikka käytin öljyä seerumin ja voiteen välissä.

Olen käyttänyt Madaran kasvoöljyä iltaisin. Mukana arvonnassa!

Mulle uusi tuttavuus, mutta varmasti tulisi ihan tarpeeseen, joten mielenkiintoista olisi ottaa tämä mukaan ihonhoitorutiineihin! Todellakin ihan mieletön palkinto! ♥

En ole kokeillut kasvoöljyjä säännöllisessä käytössä, joitakin testereitä joista on riittänyt 2 kertaan. Kuivaihoisena saisin varmasti apua öljyisistä tuotteista.

Käytän öljyä iltaisin viimeisenä tuotteena ?

Olen vasta tutustumassa öljyjen maailmaan, joten tämä kiinnostaisi kovasti

Olen käyttänyt luonnonkosmetiikan kasvoöljyjä, käytössä ollut Madara, Patyka ja nyt Mossan öljy. Olen käytännössä korvannut yövoiteen käytön kokonaan öljyllä. Minulla on rasvainen akneiho, jonka hoidossa aiemmin vallalla olleen uskomuksen mukaan kaikkea öljyistä pitäisi välttää. Uskalsin kuitenkin kokeilla ja kannatti. Öljy tosiaankin imeytyy ihoon yön aikana ja iho on aamulla ihanan pehmeä. Aknearvet paranevat ja vaalenevat nopeampaa tahtia ja iho on selvästi pehmeämpi. Talvisin olen pystynyt jopa laittamaan 1-2 tippaa kosteusvoiteen sekaan aamuisin, ainakaan mineraalipohjaa öljy ei saa liejuiseksi. Madaran kasvoöljy on ollut kokeilemistani paras, mutta on 50€ hinnallaan liian tyyristä itselle ostettavaksi aina uudelleen…Patyka hyvä kakkonen. Suosittelen myös rasvaisen ihon omaavia kokeilemaan!

Oi! Tää olis kyllä niin ihana voittaa!?

Uusi juttu kasvoöljyt, mutta kiinnostuin heti! Ihana päästä testaamaan tänä iltana tästä tätä 5 ml erää!

Hurja palkinto, hui! Olen käyttänyt kahta eri öljymixiä kasvoille, Khadin Pink Lotusta ja Mossan vitamiinicocktailia. Ensimmäinen kokeiluni oli puhdasta aprikoosinsiemenöljyä. Ihoni on sekaiho, mutta öljyt tuntuvat sopivan paremmin kuin osa voiteista ja ainakin itse tykkään!

Olen käyttänyt ja eron kyllä huomaa tavallisiin voiteisiin verrattuna, Olen kausikäyttäjä, etenkin talvisin siirryn yhä enemmän öljyihin.

En ole käyttänyt, mutta olen utelias asian suhteen.

En ole ikinä käyttänyt, olisikin kiva testata!

Ainakin Bio-Oilia olen käyttänyt silloin tällöin, vaikkei se varsinainen kasvoöljy taida ollakaan, vaan enemmän ihonhoitoöljy.

En ole ollut liiemmin öljyjen ystävä, mutta tänään tosiaan testasin tätä ja pakko sanoa, että isompi pullo ei haittaisi lainkaan. Oikein hyvä tuote ja flunssaihoni ilahtui!

Kyllä käytän. Yöksi olen laittanut, en välttämättä joka ilta. Tällä helkellä kokeilussa Monu Skin firming fiji facial oil.

Paria kasvoöljyä olen kokeillut, mutta säännölliseen käyttöön eivät jostain syystä ole jääneet.

En ole vielä oikein käyttänyt joitakin satunnaisia näytteitä lukuunottamatta. Olisi varmaan tarpeellista kyll’ 😀

En ole käyttänyt kasvoöljyä aiemmin. ?

Kyllä! Minusta ne on ihana lisä kuivan talvi-ihon hoitoon! ❤

En varsinaisia kasvoöljyjä ole käyttänyt, silloin tällöin laitan kasvoille yöksi Bio-Oilia.

Atooppinen iho ja koneellinen ilmastoiniti: ilman öljyä kuivuisin rusinaksi 🙂

Olen jo muutaman vuoden ajan ollut öljyjen ylin ystävä. Sekä kasvojen että vartalon ihon hoidossa. Muuten ei kuivaihoinen atoopikko Suomen säässä pärjää.
Akademikliniken on tuttu merkki yhden pienen kasvovoidepurkin verran. Vaikuttaa laadukkaalla sarjalta.

Käytän kasvoöljyä useamman kerran viikossa. Näin talvella ihoni on pintakuiva.

Olen käyttänyt jo muutaman vuoden, varsinkin talvella.

En ole käyttänyt, mutta mieluusti ottaisin sen osaksi kauneudenhoitorutiinejani! 🙂

En ole vielä käyttänyt kasvoöljyjä. Vuosia kertyessä lisää (60) huomaan ihoni muuttuneen sekaihosta pintakuivaksi. Nyt täytynee extra hoitoveden ja seerumin lisäksi jo kokeilla ilmeisesti öljyjäkin.

Käytän vartalon hoidossa paljon öljyjä, koska ihoni on kuiva. Kasvojen iholle olen joskus öljyjä kokeillut, ja tämäkin kyllä vaikuttaisi kokeilun arvoiselta tuotteelta.

Kasvoöljyjä olen kokeillut mutta minusta ne jättävät aina kovin rasvaisen pinnan. Tämä öljy kuulostaa tosi loisteliaalta.

Ohhoh mikä palkinto! Ja ihan mahtavaa seurata, mikä tarkoitus näillä kalenterituotteilla on, muuten ei uskaltaisi testailla. Ja tämä öljy kuulostaa täydelliseltä mulle 🙂 oon pari vuotta käyttänyt öljyjä.
Tämän myötä eilinen harmistus shampoon epäsopivuudesta hälveni huomattavasti 😉 mulla kun ei taida olla ketään niin huonohiuksista ystävää, joka voisi sitä käyttää.

Arganöljyä olen kokeillut kasvoille.

En ole vielä kasvoöljyihin tutustunut, lähinnä siksi, että ihoni on osittain melko rasvoittuva, varsinkin kesällä. Kuitenkin poskieni iho tuppaa kuivahtamaan talven aikana, joten paikoitellen voisi olla paikallaan öljyä kokeilla.
Aloitin muuten itsekin ensimmäistä kertaa eläissäni oman blogin pitämisen, ottaisin mielelläni kommentteja vastaan! 🙂

Jonkinverran joo. Olen siis käyttänyt muutamia ”öljyseerumeita” , kookosöljyä ja nuorempana(10v sitten) tein itse öljysekoituksia, siis ihan tilasin eri öljyjä ja aktiivi/stabilointiaineksia ja tein eri tarpeisiin öljysekoituksia (hitsi vieköön, miksi lopetin, ties mitä ihanuuksia olisin vuosien aikana ehtinyt kehitellä..). Nyt kun viimeisin öljyseerumi loppui niin en ole ehtinyt uutta hankkia (koska haluan etsiä the oikean).

En ole käyttänyt vielä lainkaan:)

Olen vuoden päivät käyttänyt kasvoöljyä kosteusvoiteen alla, ja iho kiittää! Ennen iho rasvoittui päivän mittaan ja epäilin öljyn vain pahentavan asiaa. Eipä pahentanut, vaan korjasi, nyt iho on tasapainossa!

En ole aikaisemmin kokeillut kasvoöljyjä, mutta tämä vaikuttaa ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta tuotteelta!

Käytän Mossan kasvoöljyä yövoiteeseen sekoitettuna. Mossaa on tullut käytettyä jo monta pulloa, olisi hienoa päästä kokeilemaan tällaista luxustuotetta<3.

Olen käyttäny silloin tällöin

Kasvoöljyt ovat itselleni vielä melko tuntematon osa-alue ja olenkin pitäytynyt toistaiseksi perinteisimissä vaihtoehdoissa 🙂

Kasvoöljyt ovat minulle vielä aika uusi juttu, mutta voisi sanoa että oli rakkautta ensikokeilulla talven koettelemille poskipäille

Käytän kasvoöljyjä ympäri vuoden seerumin ja päivä/yövoiteen välissä.

Olen käyttänyt aiemmin jojoba- ja manteliöljyä, ja tällä hetkellä on käytössä otsonoitu seesamiöljy.

Kasvoille olen seerumeja käyttänyt, mutta varsinainen öljy on testaamatta. Vartalolle olen öljyä käyttänyt vuosikymmenet kun sillä sain atooppisen ihottuman kuriin mihin rasvaisetkaan perusvoiteet ei auttanut.

Ei oo öljyt vielä tuttuja.

Voi, olen öljyfriikki. Pääasiassa kuivalle iholle niin että yövoiteen alle iltaisin, ei haittaa vaikka kasvot kiiltääkin 🙂
Voi kun pa tämän aarteen voittaisikin!

Olen kokeillut erilaisia öljyjä, mutta vielä ne eivät ole siirtyneet ihan vakikäyttöön vaan ilmankin tulen toimeen… Parhaiten tuntuvat toimivan kasvovoiteeseen sekoitettuna, koska muuten jäävät herkästi vain ihon pintaan.
Yksi mistä taidan pitää on Dr. Hauschkan Clarifying Day Oil, jota yritän muistaa käyttää leuan ja nenän mustapäille.

En ole käyttänyt vaikka varmaan tarve olisi, iho on talvisin kuiva kuin korppu. Tämä tulisi kyllä niin tarpeeseen, sormet ja varpaat ristiin että tämä osuisi.

olen käyttänyt satunnaisesti 🙂

Kasvoöljyt ovat itselleni täysin uusi konsepti, ei ole tullut kokeiltua ainakaan vielä.

Olen käyttänyt aina välillä jos iho on ollut todella kuiva!

Kyllä käytän iltaisin ?

En ole käyttänyt muuta kuin öljyputsareita. Vaikka erityisesti talvella kasvoöljyt tekis omalle kuivalle iholleni hyvää 🙂 Toivotaan, että tästä tulis eka kasvoöjyni 🙂

En ole kokeillut. Kalenterista tullutta kokeilen innolla ja jos ei omalle iholle ole sopiva niin ystäväni kuivaihoisena varmasti ilahtuisi tästä 🙂

Kyllä, käytän talvisin yövoiteen tilalla kasvoöljyä.

Lähinnä käytän talvisin, tällä hetkellä käytössä Mia Höydön Lempeä uni.

Talvisin käytän, nyt käytössä öljy Mia Höydöltä.

Lähinnä olen joskus harvoin kokeillut manteli-tai kookosöljyä.

En ole käyttänyt kasvoöljyjä

Olen käyttänyt öisin

Olen käyttänyt yhtä luonnonkosmetiikkamerkin kasvoöljyä, mutta en tykännyt kun iho jäi liian tahmeaksi. Nyt olen käyttänyt vain essencejä ja seerumeita voiteen kanssa, mutta olisi kiva kokeilla toisenlaista öljyä.

Käytän pääasiassa talvisin yövoiteen alla.

Olen käyttänyt Kiehl’sin yö-öljyä/seerumia ja myös päivällä omaa, ja myös tavallista hiukset-vartalo-kasvot -öljyä. Tämä tuote on mielenkiintoinen.

Ekopharman herukkaöljyä on tullut käytettyä ja laadultaan perushyvä, tätä olisi hienoa päästä kokeilemaan!

Käytän kasvoöljyä aina iltaisin:) Enkä osaa kyllä olla enää ilmankaan.

En ole vielä käyttänyt kasvoöljyjä. Kunhan Lumenen essence loppuu niin ajattelin kokeilla josko Mossan kasvoöljystä olisi sen korvaajaksi. Tarkoituksena on kosteuttaa ihoa lisää eri kerroksilla. Ja samalla vaihtaa myös pikkuhiljaa luonnonkosmetiikkaan.

Bio-oilia….

Upea palkinto! Kasvoöljyjä olen käyttänyt iltaisin jo parin vuoden ajan yövoiteen alla talviaikaan..Yksi hyvä on ollut luomu argan öljy ja lumenen kasvoöljy.

En ole koskaan käyttänyt kasvoöljyä. Ikää alkaa olla jo lähemmäs 30v joten syytä ehkä olisi alkaa panostamaan ihonhoitoon.

En ole ikinä kuullutkaan kasvoöljyistä. Mutta vau mikä palkinto, ois mahtava päästä kokeilemaan.

En ole käyttänyt 🙂

Vartaloöljyä olen käyttänyt. En ole kasvoille vielä käyttänyt. Iho kaipaisikin kunnon kosteutusta. Vasta sairastettu syöpä ja reumalääkkeet kuvattavat ihoa. Onneks sentään hiukset ovat kasvaneet jo takaisin.

Kasvojen puhdistuksessa olen käyttänyt öljyä. Olen kuullut että parhaiten vanhenevaan ihoon tehoaineet imeytyisivät öljyjen kautta.?

Talvisin olen kuivalle iholle käyttänyt kasvoöljyä.

Ei ole vielä tullut kokeiltua kasvoöljyä

En ole koskaan käyttänyt kasvoöljyä, mutta tämä palkintotuote herätti kiinnostukseni, sillä kärsin pigmenttiläiskistä, ja olisi mielenkiintoista kokeilla olisiko tästä öljystä siihen jotain apua 🙂

En ole käyttänyt

Olen käyttänyt. Viime purkki loppui pari kuukautta sitten enkä ole vielä aikaiseksi saanut ostaa uutta 🙂

Ostin vuosi sitten Kiehl’s:n kasvoöljyn, jonka olen käyttänyt jo loppuun. Uudelle olisi kyllä tarve

En ole käyttänyt.

Käytän juurikin talvisin.
Tämä kuulostaa todella mielenkiintoiselta tuotteelta joten ehdottomasti mukana !

Bio-oilia käytän välillä kasvoillekin, muuta en ole päässyt kokeilemaan:) Olisi ihana päästä testaamaan tätä!

Käytän joka päivä kasvoöljyjä, esimerkiksi kirkastavat ruusunmarjaöljyt ovat suosikkejani 🙂

Käytän talvisin tosi paljon kasvoöljyjä, varsinkin kun tulee kylmä ja iho alkaa kuivua pahemman kerran. Tämä öljy kuulostaa kyllä superhyvältä, kiva että kalenterissa tuli pieni näyte.

Ostin vasta noin viikko sitten ACOn Renewing Face Oil:n mikä on osoittautunut todella hyväksi tuotteeksi! Tykkään juoksevasta koostumuksesta ja pipettipakkauksesta paksujen rasvojen sijasta.

anna-ylitalo@hotmail.fi

Ihana palkinto:) Käytän öljyjä satunnaisesti, en ihan joka päivä. Noita öljypulloja tuossa on kyllä muutama ja yöksi kerrostan mukaan myös öljyä tai öljyseerumia .Mua aina jaksaa naurattaa nämä koot,että kyseessä on 2 ml riittoisa näyte tms. ja mulle 2 ml on 2 ml ja mä en saa sitä riittämään,mutta mä tykkään läträtä ja joo no,kuivattaako reumalääkkeetkin ihoa? No sittenpä saan hyvällä omallatunnolla rasvata itseäni.

Olen käyttänyt satunnaisesti. Pelkkä öljy ei toimi mulla ollenkaan, mutta jos alla on jotain tehokosteuttavaa, niin öljykin tuntuu imeytyvän paremmin.

Olen käyttänyt kasvoöljyjä jo muutamana talvena. Superkuiva ihoni vaatii kaikein mahdollisen avun silloin kun sisäilma on kuivaa ja ulkona on kylmä. Käytössä on ollut mm. Ole Henriksenin ja Tarten kasvoöljyt.

Öljyjä tulee lotrattua iholle ihan ympäri vuoden! Ihan niin kasvoillekin kuin vartalolle. Useita öljyjä kokeilleena ja tästä Akademiklinikenin öljystä pienen testerin käytettyäni, voin sanoa tämän olevan melkein maailman paras kasvoöljy mitä on olemassa.

En ole, mutta kiinnostaisi kyllä kokeilla ja olisi varmasti hyvä tuote kuivalle iholleni.

Varsinkin talvisin käytän kasvoöljyä, mutta vaan öisin. En ole vielä löytänyt öljyä, jota voisin käyttää myös meikin alla. Käytän öljyä myös kasvohierontaan, jonka jälkeen pyyhin kasvot öljystä ja laitan uuden ”puhtaan” öljyn 🙂

Tällä hetkellä on ensimmäinen kasvoöljypullo noin puolessa välissä. Tykkään, mutta olen välillä laiska käyttämään. Pari kertaa viikossa laitan kuitenkin ja aina yöksi.

En ole käyttänyt kasvoöljyä. Kiva olis päästä testaamaan!

Olen käyttänyt mutta tällä hetkellä ei ole käytössä.

Itse en ole vielä kasvoöljyjä kokeillut, vaikka kovasti olenkin niistä kehuja kuullut. Itselläni on helposti rasvoittuva iho ja olen pelännyt öljyjen tukkivan ihohuokoset. Hiustenhoidossa öljyt ovat sen sijaan jo pitkään olleet käytössä.

Olen käyttänyt.

Tänä talvena olen kokeillut ekaa kertaa kasvoöljyä jonka sain look fantasticin kuukausipaketista kuukausi tai kaks takaperin. Kasvoni yleensä rasvoittuu helposti, mutta näin talvisin se on taas pintakuiva. Siksi olen kokeillut öljyä nyt. Tää olis mahtava palkinto koska vuorotyöni ovat jättäneet jälkensä kasvoihini (yövuorot… välillä 12h vuorot… paljon ylitöitä) Nää kasvot tarvis todellakin hemmottelua!!

Olen käyttänyt viitisen vuotta. Aloitan yleensä syyskuulla ja käytän huhtikuulle. Olen joka syksy valinnut uuden tuotteen kokeiluun. Öljyn avulla selviän kuibvasta kaudesta ilman ongelmia.

Kasvoöljyt käytössä kolmatta talvea ja ihan must omalle iholle!

Sain LF beautyboxista minikoon kasvoöljyn, mutta en toistaseks oo tainnut oppia käyttämään sitä, kun tuntuu etät tuotetta tulee jokakerta liian paljon iholle. Mutta olis kiva päästä tätä kokeilemaan 🙂

En ole koskaan käyttänyt kasvoöljyjä, mutta rasvaan kyllä kasvojen ihoa säännöllisesti aamuin illoin. Kasvoöljy olisi kiva lisä ihonhoitorutiineihin, pitää ehkä ottaa enemmän selvää vaihtoehdoista.

Jos jotain haluaisin testata niin tämä kuuluu top 3:seen. Öljyt ovat minulle uusi tuttavuus ihonhoidossa.

En ole käyttänyt!

En ole käyttänyt kasvoöljyä. Omat kokemukseni rajoittuvat vartalonhoitoon ja meikkien puhdistukseen.

Käytän kasvoöljyjä, etenkin talvella. Tällä hetkellä käytössä luomu ruusunmarjaöljy, pidän kylmäpuristetuista, 100% kasviöljyistä, mut on muutamaa mukavaa kuivaöljyäkin tullut testattua, niistä suosikkeja ovat olleet Estelle&Thild Super Bioactive ja Laveran Cranberry.

Olen käyttänyt kasvoöljyjä muutaman pullon, huonoja merkkejä ne ollut ainakin.

Käytän paljon öljyjä, ihoni kun on herkkä kuivumaan syksyisin/talvisin. Olisipa ihana päästä testailemaan!

En ole käyttänyt mitään öljyä. Tämä olisi ihana palkinto.

Olen käyttänyt EkoPharman mustaherukkaöljyä. Odotin öljyn tuoksuvan mustaherukalle ja oli suuri pettymys kun näin ei ollut :(. Pullo alkaa olla loppu ja talvi vasta alussa, joten ehdottomasti mukana arvonnassa!

En oo käyttänyt 🙂 Jospa nyt voisin koklata!

En ole käyttänyt, mutta öljy voisi olla hyvä talvisin kuivalle iholleni.

Ei ole vielä tullut testattua!

Nuxen kuivaöljy on käytössä tälläkin hetkellä ja suosittelin ystävällenikin sitä. Tuo tuote kuulostaa tosi ihastuttavalta!

En ole käyttänyt!

En ole käyttänyt

En ole käyttänyt

ei ole tullut kokeiltua kasvoöljyä

En ole käyttänyt kasvoöljyä, vain seerumeita. Kasvojenpuhd.öljyä sen sijaan olen kyllä suosituksestasi hankkinut, se on hyvä!

Ei ole vielä tullut kokeiltua kasvoöljyä

Olen kokeillut aitoa argan öljyä iholle? Hyvä tuote, mutta tuoksu ei ole mielyttävin.

Kasvoöljyihin tutustumisen olen aloittanut tänä syksynä 🙂

Olen käyttänyt satunnaisesti kasvoöljyä.

En oo käyttänyt kasvoöljyä.

joitakin on tullut joskus kokeiltua , mutta lemppareita ei ole jäänyt <3

En ole tainnut edes kuulla kasvoöljyistä, mutta olisi kiinnostavaa päästä kokeilemaan miten tämä toimii!

Olen käyttänyt Madaran kasvoöljyä ja erittäin mielelläni kokeilisin tätäkin! 🙂

En ole käyttänyt kasvoöljyjä, olen ollut siinä uskossa etteivät sovi rasvoittuvalle iholle.

Ehdottomasti mukana arvonnassa! nyt testailemaan kalenterista löytynyttä pikkupulloa mutta jos tuote on kaiken hehkutuksen arvoinen niin isompi koko tulisi enemmän kuin tarpeeseen. ☺️

Käytän öljyjä iholle ja kasvoille vähintään kerran viikossa 🙂

Käytän säännöllisesti ja odotan innolla tätä hienoa tuotetta.

Olen kokeillut jotain Öljyä isollä Ö:llä…. se jäi kokeiluksi, viikon jälkeenkin vielä tuntui naama tukkoiselta. Toivottavasti arissa vuodessa tuotteet on kehittynyneet.

En ole vielä kokeillut, mutta kiinnostaa kyllä kovasti!

Kasvoöljyt eivät ole itselleni tuttuja, olisi kyllä mielenkiintoista kokeilla!

En ole ikinä kokeillut kasvoöljyä, tosin kookosöljyä on tullut käytettyä kasvoillakin 😀

En ole kokeillut kasvoöljyjä mutta toivottavasti pian saan sitä kokeilla 😉
han.nystrom@gmail.com

Olen vähän sellainen on-off käyttäjä ja talvisin tulee enemmän käytettyä. Itselle varsinkin talvella tuntuu kuivuvan osittain iho ja sitten osa ihoa alkaa kukkimaan epäpuhtauksia.

Olen ollut sellainen on-off käyttäjä. Talvisin tulee käytettyä enemmän. Itselläni kuivuus vaivaa talvella osaa kasvojen ihoa ja taas joissain kohtaa ilmestyy epäpuhtauksia.

Joskus minulla oli porkkanaöljyä? kasvoille, iho meni huonompaan kuntoon niin jäi käyttämättä. Vartaloöljykin on vielä käyttämättömänä kaapissa.

Olen käyttänyt kasvoöljyjä. Välillä sekoitan myös ihan tavallista arganöljyä tai manteliöljyä kasvovoiteen sekaan.

Olen kokeillut eri öljyjä, välillä paremmalla välillä huonommalla menestyksellä. Osa on rasvoittanut ihoa, tai sitten en ole osannut käyttää niitä oikein.. Nyt käytän Mossan kasvoöljyä, jota sekoitan muutaman tipan kasvoveden sekaan. Tällaista luksusöljyä olisi kyllä ihana päästä kokeilemaan…:)

Kasvoöljyt on ihania! Käytössä on body shopin ja kiehl’sin öljyt tällä hetkellä. Tämä tuote kuulostaa kyllä ihan huipulta!

en oo vielä kokeillut

Olen käyttänyt argan-öljyä ja monoi-öljyä. Molemmat sopivat hyvin, en kyllä tiedä onko kumpikaan niistä varsinaisesti ”kasvoöljy”?
Monoi öljyn koostumus on aivan ihana, ja tuoksu myös.

Olen kokeillut vain näytepulloja, mutta kiinnostusta kyllä on!

Olen käyttänyt Maria Entrichin avokadoöljyä ja tykännyt siitä. Tämä palkintona oleva öljy vaikuttaa luksus-tuotteelta. Kävisipä tuuri arvonnassa ??

En ole käyttänyt, nyt kyllä iänkin takia pitäisi alkaa käyttämään. Huikea palkinto, onnellinen se, kuka sen saakaan 🙂

Mossan öljyn ostin hiljattain ja se onkin ensimmäinen kasvoöljyni:)

Olen kokeillut Weledan Almond oilia. Ihana tuote sinänsä, mutta minulla ainakin t-alue rasvoittuu kovasti, joten öljyt ei ehkä meikin kanssa toimi. Tosin luulen että öljyt on vuosien saatossa kehittyneet sopimaan myös seka-iholle, pitäisi vaan uskaltaa kokeilla jotain uutta?

Olen käyttänyt ihan puhtaita öljyjä tai niiden sekoituksia voiteen alla tai siihen sekoitettuna.

Mie käytän kyllä, seerumit,öljyt,öljyseerumit you name it löytyy arse..naalista.(ha oon tosi hauskalla tuulella, päivä ikeassa vauvan kanssa oli kokemus ja olen vähän levoton nyt).

En ole käyttänyt! 🙂

Olen pelännyt öljyn käyttöä, koska ihoni on melko rasvainen! Pitäisi olla rohkea ja kokeilla, sillä postauksesi saa ainakin minut uteliaaksi testaamaan (tätäkin) tuotetta!

Käytän, riippuen sen hetkisestä ihonhoito-ohjelmasta mutta pääsääntöisesti kyllä. Öljyt pehmentävät ihanasti.

En ole koskaan kokeillut 🙂

En ole 🙂

Käytän talviaikaan vaihtelevasti Madaran kasvoöljyä.

Käytän talviaikaan vaihtelevasti Madaran kasvoöljyä.

En ole käyttänyt ?

Olen muutamana talvena käyttänyt kasvoöljyä ja iho on pysynyt hyvässä kunnossa pakkassäiden ja tuiskujen keskellä. Tämän vuodenkin osalta olen jo aloittanut kasvoöljyn käytön. Kesällä en käytä kuin korkeintaan saunan jälkeen.

Olen käyttänyt, mutta vain yhtä!

En ole käyttänyt.

En ole käyttänyt, mutta mielelläni tutustuisin kasvoöljyyn tuotteena. 🙂

En ole käyttänyt 🙂

Kyllä olen ja suosin öljyjä jopa enemmän kuin rasvoja.

En oo koskaan käyttänyt, olis kiva kokeilla kyllä!

En ole käyttänyt ja miellläni tälle yksilölle antaisin mahdollisuuden 😉

Käytän Avonin kasvoöjyä säännöllisen epäsäännöllisesti ja oon kyllä tykännyt 🙂
Ois aivan supermahtavaa voittaa tää!

Talvisin tulee käytettyä kasvoöljyjä, tällä hetkellä menossa Mossan ko. tuote. Kesällä öljy on vähän turhan tuhtia tavaraa.

Olen käyttänyt!

Hei! Kasvoöljyt ovat vielä kokeilematta. Kasvojen puhdistamiseen öjyllä sen sijaan olen siirtynyt täysin sinun ja blogisi ansiosta ? Arden käytetty ja Dior nyt menossa. Toivon hyvää arpaonnea!

Olen käyttänyt herbinan kauneusöljyä!

Olen kuivaihoisena käyttänyt kasvoöljyjä jo vuosia, suosikkituotteeni näistä ovat lumene ja mossa. Nyt tilasin black fridayna puhdas+ kasvoöljyjä kokeiluun kun niitä on kovasti kehuttu.

Kyllä. Otsonoitua kasvoöljyä. Tykkään.

Käytän kasvoöljyä. Ihoni on iän myötä ohentunut ja kuivunut ja öljyt tuntuvat hoitavan tehokkaasti. Käytän luonnonkosmetiikkaa.

En ole käyttänyt

Kyllä,olen löytänyt öljyjen ihmeellisen maailman♡

Todellakin käytän kasvoöljyjä, kuivaihoiselle sanoisinko välttämätön, ainakin itselleni.

Käytän öljyjä etenkin näin talvisin, kun kuiva ihoni vaatii extrakosteutusta.

Käytän kasvoöljyä välillä jopa aamuin illoin kun iho sitä vaatii. Tarpeeksi kevyt öljy käy myös meikin alle.

Käytän usein iltaisin öljyä lukitsemaan kosteuttavat tuotteet iholle. Tämä öljy kuulostaa aivan ihanalle! <3

En ole käyttänyt kasvoöljyä mutta tulisi kyllä tarpeeseen, talvella kasvojen iho kuivaa todella pahasti!

Olen käyttänyt öljyjä eri merkeiltä, ja olen niihin oikein tykästynyt. Ilonikin niistä on mielissään?
mussuha@gmail.com

en ole käyttänyt 🙂

Onpas mahtavan kuuloinen tuote! On pitänyt jo tovin kokeilla C-vitamiinejä ihonhoidossa, mutta juuri nuo säilyvyysaspektit ovat mietityttäneet. Ei huvita satsata tuotteeseen, jos sen tehoaineet katoavat ennen kun ehtivät naamalle. 😀 Öljyjä käytän jonkin verran. Yleensä yövoiteen jälkeen iltaisin tai sitten kotipäivinä yksinään. Kuivahkosta ihosta huolimatta meikin alla en ole saanut toimimaan.

Käytän parina yönä viikossa kasvoöljyä, myös silmien alle. Toimii hyvin näin sekaihoisellakin! Pari tippaa tekee hyvää myös käsille!

Apua, tämä kuulostaa ihanalta! Olen käyttänyt Dermalogican Phyto Replenish Oilia, joka sopi iholleni yllättävän hyvin. Toi upean hehkun! 🙂

En ole vielä kokeillut kasvoöljyjä, mutta kiinnostaisi kyllä kovasti päästä kokeilemaan 🙂

Aloin käyttää kasvoöljyjä tänä vuonna. Eka oli Emma S. (Sensitive)-sarjan öljy, sitä seurasi Karéthicin Huile Majestueuse. Juuri nyt minulla on muutama Ooh!-sarjan pikkupullo. Aion jatkaa.

Muutamia näytteitä olen kokeillut ja mielelläni vakituisempaan käyttöönkin ottaisin.

v10 oli joskus..tykkäsin. Ihan liian vähän käytän koska se uppoaisi kuiviin kasvoihini ihan humahtamalla 🙂
Älä tule paha kakku tule kaunis kasvo 🙂

Itse olen myös ilahtunut kalenterista tulleista itselleni uusista tuotteista! Tämä on yksi niistä. En ole aiemmin käyttänyt kasvoöljyä ja tuote menee kyllä testaukseen. Yöksi ajattelin itsellenikin. Myös Badescun glykolihappokuorinta oli uusi tuttavuus, samoin Sensain tuotteet.

Olen luopunut tänä talvena atoopikkona perinteisistä ihorasvoista sekä kasvojen vesipuhdistuksesta. Käytän puhdistetuilla kasvoillani sekoitusta, jossa on sekä LV-seerumia että Ruohonjuuren Argan-öljyä. Toimii! Naaman punoitus ja kuumotus pienentynyt dramaattisesti! Tekee mieli kokeilla muitakin kasvoöljyjä.

Käyttänyt kasvoöljyjä iltaisin jo usean vuoden ajan ensin kosteuttava seerumi jonka jälkeen öljy ja sitten voide. Kuiva ihoni kiittää. En pystyisi ilman elämään.

Öljy on käytössä kasvovoiteen lisäksi iltaisin aina silloin kun jaksaa ja haluaa sitä laittaa. Itse en ole ostanut vaan saanut öljyt lahjaksi.

Käytän kasvoöljyjä talvisin. Tosin käyttö alkoi vasta viime talvena, mutta tuntui auttavan ihon kuivuuteen hyvin. Nyt kokeilussa Mossan kasvoöljy.

Mulla on vaihtelevan säännöllisessä käytössä Body Shopin Oils of life kasvoöljy. Tuntuu riittoisalta ja pieni määrä kerrallaan riittää. Ihoni ei liiemmin kuivu mutta hyvää tehohoitoa silloin tällöin 🙂

Käytän kasvoöljyjä iltaisin, mutta edellinen on pullo on päässyt loppumaan. Pidän enemmän juurikin kuvaamastasi kuivemmasta koostumuksesta.

Toisinaan käytän kasvojen iholle.

Mä rakastan kasvoöljyjä ja käytän joka päivä, ainakin näin kylmempinä aikoina. Ja oikeestaan myös vartalolle, mutta siihen kelpaa hyvä kookos tai oliiviöljy. Iho kiittää!

En ole vielä kokeillut, mutta olen kyllä kiinnostunut kun oma ihoni on melko kuiva!

En ole koskaan kokeillut! Aamuin illoin on kyllä kosteusvoide käytössä, mutta öljy on täysin uusi tuttavuus! 😮

Muutaman vuoden on ollut kasvoöljyt käytössä talviaikaan. Herkkä ja kosteutta janoava iho suorastaan imee öljyjä. Tämä tuote kuulostaa ihan loistavalta!

Harvakseltaan olen käyttänyt öisin Ekopharman tyrniöljyä.

En ole kokeillut

En ole vielä kokeillut, mutta kiinnoistaisi kyllä! 🙂

Tilasin itse kanssa tämän Elevenin joulukalenterin ja olen kokeillut öljyä jo parin päivän ajan ja ensivaikutelma on ihana. Uskalsin jopa laittaa meikin alle eikä iho pahemmin liejuuntunut vaikka minulla on todella rasvainen iho. Toivotaan että näyte pullollinen saa aikaan näkyviä tuloksia ja koukuttaa tuotteeseen. Hinta on sen verran kova, ettei tule ostettua jos tuloksia ei ole näkyvissä. ☺

En ole vielä testannut

Kasvoöljy on ollut käytössä parisen vuotta kasvovoiteen rinnalla ja varsinkin pakkaskeleillä iho kiittää 🙂

Laitan joka ilta seerumin päälle kasvoöljyä. Minulla käytössä luonnonkosmetiikkaa. Kasvoöljyn päälle tulee vielä kosteusvoide. Ei ole tämän jälkeen iho hilseilyt 🙂

Käytän kasvoöljyä joka ilta. En enää osaa olla ilman, kun olen huomannut kuinka hyvää oikein valittu öljy tekee iholleni.

Mossan kasvoöljy on ollut käytössä kylmillä säillä voiteen kaverina. Seuraavaksi voisi kokeilla jotain muuta merkkiä.

Olen käyttänyt useampia kasvoöljyjä ja nyt sain elevenin kalenterista tämän Akademisklinikenin öljyn. Ihana! Sitä tulee varmasti hankittua lisää ?

Kasvojen puhdistukseen käytän öljyä mutta kosteutuksessa en ole koskaan käyttänyt. Kuulostaa lupaavalta tuotteelta joten mieluusti ainakin kokeilisi 😀

Kasvoöljyä en ole vielä kokeillut, vartaloöljyä vaan ?

En ole, jotenkin olen vierastanut öljyjen käyttöä, sillä pelkään sitä nahkeaa tuntemusta.

En ole käyttänyt ikinä kasvoöljyä 🙂

En ole kokeillut kavoöljyjä. Halua kyllä löytyisi kokeilla, mutta en ole uskaltanut sekaihoni takia. Ehkäpä siihen nyt aukeasi mahdollisuus 🙂

Kasvoöljyt ovat olleet käytössä jo vuosia! Vähän vaikea kuvitellakaan enää pärjäävänsä ilman. Paksumpaa oikein öljyistä öljyä levitän kasvoille ihonhoitorutiinin viimeiseksi silaukseksi tai joskus pelkästään yötä vasten ja kevyempää öljyä laitan tipan pari päivävoiteen sekaan. Enää ei hilseile atooppinen iho. ?

Olen 47-v ja käyttänyt öljyjä varmaan 30 vuotta. Sisäisesti ja ulkoisesti aina jojobasta emuöljyyn. Bodyshopin kaikki kokeiltu, Melvita ja mitä näitä onkaan. Nyt käytössä iHerbistä tilattu ruusunmarjansiemenöljy. Ihoni on sileä ja tasainen, vain aurinko on sitä pilannut ja sitä kadun.

En ole tainnut koskaan käyttää, pitäisi siis ehdottomasti testata.

Olen aiemmin vierastanut kaikkia öljyjä, mutta nyt jo puolisen vuotta käytössäni on ollut Pain ruusunmarjaöljy ja pidän siitä kovasti.

En ole käyttänyt,mutta kyllä tämän postauksen lukemisen jälkeen aion kyllä testata !

Hei,

Kiitos ihan mahtavasta blogista. Olen seurannut sinua pitkään ihan vain oman kännykän suosikkien kautta. Kirjoituksesi ovat elämänmakuisia, hyvin laadittuja, perusteellisia ja perusteltuja. Tämä ja Ostolakossa blogit ovat maan parhaat kosmetiikka-aiheiset blogit.
Kauneusöljyistä olen käyttänyt Lumenen Time Renew kauneusöljyä. Koostumus oli todella öljymäinen ja jäi iholle pyörimään. Ehkä yökäytössä paras, vaikkakin silloin tarttuu tyynuliinaan. En toistaiseksi ole oikein öljyistä innostunut. Tosin Lumenen Sisu-sarjassa on hyvin kiinnostava kasvoöljy. Ainakin Sokoksella kun kokeilin, imeytyi nopeasti ihoon, ihan eritavalla kuin aiemmin kokeilemani öljy.

Lumenen Berry Coctailia olen kokeillut talvella voiteen kanssa ja kesällä korvannut sillä voiteen. Sopi ainakin minulle todella hyvin.

En ole kokeillut kasvoöljyjä. Olisi kyllä mielenkiintoista kokeilla, josko niistä kuiva ihoni saisi apua.

Pienen näytteen verran. On kyllä tarkoitus ostaa isompikin versio, mutta siinäkin on aina tuttu ongelma ja pitäisi osata tehdä valinta eri vaihtoehtojen välillä 😀

The ordinary merkin kasvoöljy on käytössä.

Kyllä olen Locitanen kasvoöljy yöksi, sain joskus testerin ole Henriksen kasvoöljysta mutta oli niin tuhti tavara etten tykkänyt olenkaan

En ole käyttänyt =)

Olen käyttänyt tai oikeammin testaillut silloin tällöin. Kokemukset ovat olleet ihan positiivisia, mutta jotenkin en vain ole saanut tehtyä siitä itselleni rutiinia.
Uuden vuodenpäätös: Kokeilen pitemmän aikaa, ja jos tulos on edelleen positiivinen, vaihtelen öljyä ja kosteusvoiteita aika ajoin.

Kasvoöljy on ihan ehdoton talvi-iholle ja uimahallin jälkeen. Olen käyttänyt Kiehlsin ja Absolut Addiction kasvoöljyjä. Hyviä molemmat!

Muutaman kerran olen jtn öljyä käyttänyt 🙂

Käytän erityisesti talvella

En ole ikinä kokeillut kasvoöljyjä.

Olen kokeillut yhtä kasvoöljyä, mutta en oikein tiedä mitä mieltä siitä olin. Ainakaan päivittäiseen käyttöön se ei ole jäänyt.

Olen käyttänyt vain kesällä ostamaani The Ordinaryn ruusunmarjasiemenöljyä ja olen aivan rakastunut! Tätä kun laittaa iltaisin kosteusvoiteen päälle niin ei koskaan herää kuivilla, halkeilevilla suomukasvoilla. Tulen varmasti kokeilemaan muitakin öljyjä tulevaisuudessa.

Ei ole tullut käytettyä kasvoöljyjä.

Öljyputsareita olen kokeillut ja vartalolla olen käyttänyt öljyjä.

En ole käyttänyt kasvoöljyjä. En edes muista laittaa kasvovoidettakaan iltaisin, aamuisin muistan kosteusvoiteen vain jos meikkaan, parannettavaa on.

Oi miten upea palkinto. Atoopikkona iho menee talvisin todella kuivaksi, pari vuotta sitten rakastuin öljyputsariin, tänä vuonna Bio-oiliin. Pahimpina päivinä käytän sitä myös meikin alle, huolimatta siitä että naama rasvoittuukin päivän aikana varsin paljon. Mielummin kuitenkin se kuin hilseilevä meikkipohja.

En ole. Hius-ja vartalo- ja huuliöljyjä kyllä, mutta ihoöljyt kasvoille on vielä kokeilematta.

Atoopikkona käytän ekopharman mustaherukka öljyä jonka löysin aikoinaan blogistasi?

En ole, mutta kun olen atopiaa sairastanut ihan lapsesta asti tuo vaihtoehto tuntuu hyvältä. Nyt käytössä Vichyn mineral89 ja pieni pisara riittää.

En ole mutta harkinnassa koska ihoni on kovin pintakuiva talvella.

En ole kokeillut, mielelläni sen tekisin.

Olen käyttänyt nyt noin 6kk ajan muutaman kerran viikossa Flown ruusunmarjaöljyä, joka kosteuttaa ihanasti pintakuivaa ihoani. Käytän öljyä yövoiteen sijaan, sillä se ei sovellu meikin alle.

Olen noin 6kk ajan käyttänyt muutaman kerran viikossa Flown ruusunmarjaöljyä, joka kosteuttaa pintakuivaa ihoani ihanasti.

En ole käyttänyt kasvoöljyjä, mutta olen pitkään miettinyt sellaisen hankintaa 🙂

Oon mä kokeillut mut ei jotenkin vaan toiminut. Liian hankalaa 😀

En ole käyttänyt, mutta kovasti kasvoöljyjä on kehuttu ja ne tuntuvat olevan nyt pinnalla.

Käytössä on ollut jo vuosia. Aiemmin käytin manteliöljyä, nyt taas Mossan ”oikeaa” kasvoöljyä. En pärjäisi ilman!

En ole käyttänyt, suunnitelmissa on ollut hankkia.

Kaupasta pyrin ostamaan suurimmaksi osaksi suomalaisia elin tarvikkeita. Netti shoppailusta olen ruvennut siirtymään Suomessa sijaitseviin netti kauppoihin ja palata takaisin kivijalkakauppojen valikoimiin.

En ole kokeillut, mutta oishan se hauskaa kokeilla tällaista luksusöljyä! ?

En ole kokeillut kasvoöljyjä. blogeien perusteella olen miettinyt, että pitäisi kokeilla. Mutta olen arastellut, koska öljy sanasta tulee kuitenkin mieleen että iho jää kiiltäväksi rssvasta. Vaikka blogeissa muuta sanotaan. Jossain vaiheessa pitää kyllä kokeilla niitä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *