Joulukalenteri

Joulukalenterin luukku 12: Filorga Time Filler -silmänympärysvoide + arvonta

12.12.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Glitz & Glamin joulukalenterissa on tänä vuonna availtu elevenin joulukalenterin luukkuja. Postauksieni sisältö on saanut inspiraationsa elevenin joulukalenterista ja päivittäisten arvontojen palkinnot mukailevat päivittäisiä aiheita. Glitz & Glam -blogin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Minä tuotan blogini sisällön, mutta elevenin joulukalenterin olen saanut eleveniltä sekä arvontojen palkinnot ovat heidän sponsoroimia.

Ennen kun menemme tämän päivän luukkuun ja aiheeseen, haluan palata eiliseen. Luin todella mielenkiinnolla vastauksianne. Auts, kun välillä tunsin pistoja omatunnossani. Niin siinä aina käy, kun ei yllä samaan kuin toiset. Toisilla on hurjasti parempia valintoja. Oli kiva lukea niitä, vaikka vähän alemmuskompleksia meinasi iskeä. Tietysti luen kaikkien arvontojen osallistumiset ja vastauksia kysymyksiini. Se että kysyn jotain, ei ole pelkästään muodollisuus. Haluan tietää sinusta, ja sitä kautta palvella sinua mahdollisimman hyvin. Arvonnat nyt vaan ovat aika tehokas keino aktivoida suurempia määriä kerralla. Kiitos kun vastailet kysymyksiini! <3

12. luukku

Filorga Time-Filler Eyes Absolute Eye Correction Cream* -silmänympärysvoide löytyi 12. luukusta. Jee, silmänympärysvoide! Ja on muuten jälleen merkiltä, joka ei ole minulle ennestään tuttu. Mahtavaa! Tässä elevenin kalenterissa on tähän mennessä ollut viisi sellaista brändiä, joita en ole ennen testannutkaan. Aika hyvä saldo 12 luukusta. Kun on kosmetiikkahörhö ja sen lisäksi kauneusbloggaja, niin on oikeasti mahtava sattuma minulle uusista brändeistä. Toki jokainen on sellainen, jonka tiesin ennestään. Tähän Filorgaan olen törmännyt elevenin verkkokaupassa ja jossain myymälässäkin olen nähnyt. Nyt en vaan muista, että onko se ollut Kicks, Stockmann vai laivan tax free? Jossain olen kuitenkin nähnyt, siitä olen varma.

Filorga Laboratoires Paris on liki 40-vuotias merkki, jonka erikoisalaa ovat esteettiset hoidot ja hoitolakosmetiikka. Tämä hoitolakosmetiikkamaisuus on helppo havaita jo tuotteiden ulkonäöstä. Usein hoitolakosmetiikkatuotteet ovat kliinisiä ulkonäöltään. Filorgan ihonhoitotuotteissa käytetään kosteutta iholle sitovaa hyaluronihappoa, yrityksen kehittämää NCTF®-yhdistettä ja mikroskooppisen pieniä chronospheres-vektoreita, jotka optimoivat tehoaineiden imeytymistä. Filorgan käyttämä hyaluronihappo on yhtä puhdasta, molekyylikooltaan samanlaista ja tasalaatuista kuin pistoksissa käytettävä hyaluronihappo. Tämä herätti suurta mielenkiintoa minussa. Hyaluronihapon tehokkuuden kun olen itsekin havainnut, niin tällainen pieni molekyylikoko on varmasti tehokas. NCTF-yhdisteen kerrotaan sisältävän yhdistelmän aminohappoja, vitamiineja, koentsyymejä, ihoa ravitsevia mineraaleja ja antioksidantteja. Tätä NCTF-yhdistettä käytetään Filorgan kasvohoidoissa sekä kotihoitotuotteissa.

Filorga Time-Filler Eyes Absolute Eye Correction Cream -silmänympärysvoiteessa kerrotaan olevan botoximaisia aktiiviaineita, jotka yhdessä peptidien (proteiineja pienempiä aminohappoketjuja) kanssa auttavat häivyttämään ilmejuonteita, uurteita ja ryppyjä. Sitä en konkreettisesti tiedä, että mitkä ainesosat tuotteessa ovat niitä botoximaisia aktiiviaineita. Botox on botuliinia, eli vahvimpia ihmisen tuntemia hermomyrkkyjä. Botuliinia tässä voiteessa ei kuitenkaan ole, joten jos sana saa sinut pelästymään, niin ei huolta.

Silmänympärysvoiteella on myös välittömästi ihoa tasoittavia vaikutuksia. Koostumus on täyteläinen ja se sileyttää ohutta silmänympärysihoa aavistuksen. Parhaimman tuloksen saa käyttämällä silmänympärysihoa kosteuttavaa seerumia ja Filorgan silmänympärysvoidetta. Luin tästä silmänympärysvoiteesta vielä yhden mielenkiintoisen tiedon. Silmänympärysvoide tuuheuttaa silmäripsiä. En jaksa uskoa järin vaikuttavaan tulokseen, mutta varmasti ripsien parempaa kuntoa tuote voi ylläpitää.

Silmänympärystuotteet ovat minulle mielenkiintoinen testausalue. Koska minulla on herkästi kuivuva ja sitä kautta rypistyvä silmänympärysiho, rakastan kosteuttavia tuotteita. Jos ne sen lisäksi tasoittavat ihoa, olen myyty! Filorga Time-Filler Eyes Absolute Eye Correction Cream on tasoittava. Kyseessä on tietenkin kosmeettinen, eli hetken illuusio. Mikään kosmetiikkatuote ei tee lopullista muutosta, kuten kirurgia, mutta kyllähän tämäkin tuote tuo käytettäessä nuorekkaamman efektin. Tykkään! Lisäksi huomasin, että Filorga Time-Filler Eyes Absolute Eye Correction Cream -silmänympärysvoiteessa on jotain ihoa heleyttäviä valopigmenttejä. Voide aavistuksen kirkastaa ja heleyttää silmänympärysihoa.

Koska Filorgalla on paljon kiinnostavia tehotuotteita ihonhoitoon, tarjoaa eleven.fi tähän arvontaan Filorga Time-Filler Routine Gift Set* -tuotesetin. Setti sisältää: Filorga Time Zero Serum* -seerumin (30 ml), Filorga Time Filler Absolute Wrinkle Correction Cream* -voiteen (30 ml) sekä tässä postauksessa esitellyn Filorga Time-Filler Eyes Absolute Eye Correction Cream* -silmänympärysvoiteen (4 ml). Taidan vähän toistella itseäni, mutta tuo kelpaisi minullekin! Onnea tuleva voittaja, olen sinulle jo valmiiksi kateellinen. 😀

Jos haluat tämän Filorgan ihonhoitosetin yhtä palavasti kuin minä, toimi seuraavasti:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro oletko ottanut tai harkinnut ottavasi botox-hoitoja jollakin klinikalla? Itse olen ollut hyvin paljon niitä vastaan, mutta nykyään suhtaudun neutraalisti. En myöskään kiellä botox-hoitoja itseltäni, mutta en koe sellaista ajankohtaiseksi tai tarpeelliseksi – ainakaan vielä. Sitä en tiedä, että koenko 10 vuoden päästä. Sen aika näyttää.
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy ti 19.12. klo 23.59.

Olethan osallistunut luukkujen 4, 5, 6, 7, 8, 9 ja 10 arvontoihin? Niiden osallistumisaika päättyy tänään!

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Kommentit (296)

En.

En ole harkinnut pistoshoitoja. Yläluomen leikkaukseen olen kyllä miettinyt ainakin meneväni konsultaatioon kuulemaan ammattilaisen mielipiteen leikkauksen tuomasta hyödystä minulle.

En ole ottanut, enkä usko ottavani. Mutta mistäs sitä ikinä tietää 🙂

En ole edes miettinyt koskaan ottavani botoxia ja tuskin tulen ottamaankaan.

Naamasta päätellen hoitola käynti vois olla tarpeellinen..mutta pelkään sitä loputonta suota, kun jotain paikkaa korjaa..vähän niinku kodin rempassa,lumipalloilmiö vyöryy:-)

Kicksiltä löytyy Filorgaa 🙂 en ole ajatellut ottaa botoksia, toki siitä voisi kuulemma olla apua migreeniin ?

Jaa-a, en varmaan ihan heti juokse ottamaan botoxia, vaikka kaikenlaisia ryppyjä naamassa onkin. Suhtaudun asiaan vähän kuten sinäkin, koskaan ei kannata sanoa ei. Toivoisin vain markkinoille tulevan parempia vaihtoehtoja. Ja kun se kerta ei riitä, vaan täytyysitten aika usein käydä, jos haluaa säilyttää tulokset.

En ole omalle kohdalleni harkinnut botoxia, vaikka se voisikin olla jo tarpeen.
En silti ole niitä vastaan, voisin myös sanoa että suhtautumiseni on neutraali.
Tämän luukun tuotteet sensijaan olisi aivan huippua voittaa, kiinnostavia tuotteita kertakaikkiaan.

Todella mielenkiintoinen arvonta! Olen saanut botoxia kasvohermohalvaukseen. Viime kerralla sain jo pistoksia terveellekin puolelle kasvoja, eli ilmeisesti sinne oli jo ryppyjä hiipinyt.. Olin aluksi sitä mieltä että mitään botoxia ei pistetä mutta onneksi päätin kokeilla. En tiedä onko vaikutus psykologinen vai mikä mutta tovi pistosten jälkeen on tosi ihana pirteä positiivinen iloinen olo! Jos en enää somaattisista syistä saisi botoxia, niin kiusaus olisi suuri mennä hakemaan sitä muualta, en yhtään ihmettele että ihmiset jää siihen koukkuun. Varmaan tulen itsekin riippuvaiseksi siinä vaiheessa kun niitä ryppyjä ja juonteita oikein alkaa tulla ?
Ja se on auttanut migreeniinkin hieman, niin mielelläni testaisin että jos sitä pistettäisiin migreenin kannalta oikeisiin paikkoihin, toimisiko se vielä paremmin. Olen siis siirtynyt botoxin ”vastustajista” sen kannattajiin!

En ole vielä edes harkinnut Botox-hoitoja, koska ikää on vasta 24. 😀

Olen sen verran piikkikammoinen, ettei ihan heti tule mieleen, että moiseen operaatioon menisin. Siis vapaaehtoisesti. Vanheneminen on normaalia, miksi taistella sitä vastaan.

Ekaa kertaa mietin viime viikolla Botoxin ottoa, rupesi tympimään ykskaks jostain tulleet rypyt. Minulle siis huomautettiin rypyistä, itse en ollut niitä noteerannut. Toisaalta olen ihan hyvä näin.

En koe tarvetta botoksiin. Rypyt ei huoleta. En edes koe olevani kovinkaan ryppyinen vielä. Jos jokin kauneusoperaatio jokin kiinnostaa, niin rasvaimu olis kiva ?

en ole ottanut,enkä ota 🙂

En ole ottanut, enkä varmaan ottaisikaan.

En ole ottanut botoxia, enkä aio ottaa, mutta roikkuvat luomet voisin tulevaisuudessa korjata. Muutoksia on tullut tässä neljänkympin taitteessa muutamassa vuodessa yllättävän paljon

En ole ottanut enkä ole harkinnut. En pidä mahdottomana, että joskus kokeilisin, jos kukkaro hyväksyy kustannuksen.

Huomenta! Mä taas heti ensi töikseni tulin kurkkaamaan mitä olet kirjoittanut tämän päivän tuotteesta. Ihanaa, toivoinkin silmänympärysvoidetta.
Mä en kyllä osaa ajatella, että ottaisin botoxia. Mutta eihän sitä tiedä 20 vuoden päästä iskeekö joku multi-ahdistus rypyistä? Mene ja tiedä.

En ole ottanut, en edes harkinnut, ikäni puolesta ei vielä (onneksi) ole ollut tarvetta, joten en oikeastaan edes tiedä mitä mieltä olen, ottaisinko vai enkö ottaisi, enkä kyllä koe tarvetta ruveta vielä edes miettimään moista asiaa

Otsani kaipaa botoxia mutta vielä paikka on harkinnassa, ehdottomasti kuitenkin kotimainen toimija jos ja kun rohkaistun.

En ole koskaan harkinnut pistoshoitoja. Olen vasta 15-vuotias niin hoidot eivät olisi kyllä vielä ajankohtaisiakaan.
Jos voittaisin niin hemmottelisin lahjapaketilla äitiäni.
Suhtaudun mielestäni hyvin neutraalisti erilaisiin kauneusleikkauksiin ja muihin hoitoihin. Aikuisena voin kuvitella ottavani esim. microblading-kulmat ja valkaisevani hampaitani. Nämä eivät tosin lukeudu ”oikeisiin” hoitoihin.

En ole ottanut, enkä toistaiseksi harkinnutkaan asiaa. Muita ”korjauksia” olen kyllä miettinyt, mutta en ole vielä uskaltanut viedä ajatuksia pidemmälle.

Sitä mukaa, kun otsarypyt syvenee, olen miettinyt enemmän ja enemmän pistoshoitoa. Botox ei ehkä kuitenkaan olisi se ensimmäinen vaihtoehti, hyalyronihappoa voisin kokeilla kyllä.

No en ole harkinnut Botoxia. Raskaiden silmäluomien leikkaaminen sen sijaan voi tullakin joskus eteen. Tuo setti houkuttelee kyllä tällaista jo neljäkymmentä täyttänyttä!

En ole ottanut hoitoja, mutta olen välillä leikitellyt ajatuksella. Ehkä sitten joskus kun ikää tulee ja paikat alkavat roikkumaan…

En ole ottanut ja enkä täysin sulje pois mahdollisuutta joskus ottaa.. mikä tuntuu itsestä hyvältä on tärkeintä!

En ole ottanut mutta voisin tulevaisuudessa käydä pistoksen ottamassa jos koen siihen tarvetta.

En ole ottanut enkä aiokaan ottaa. Suhtaudun hieman neutraalisti ja en ehkä.edes uskaltaisi.

Hei! En ole ottanut, enkä usko että otankaan. Yritän pärjätä hyvällä ihonhoidolla ja tehokkailla tuotteilla ja vanhentua ajallaan. 😉 Jos silmäluomet alkavat haitata näkyvyyttä hatkitsen sitten uudestaan kirurgiaa.

En ole harkinnut. Noita tuotteita olisin kiinnostunut kokeilemaan.

En kyllä uskalla kokeilla botoxia, ehkä mieli muuttuu joskus mutta ei ihan vielä vuosiin ?

En ole ottanut, mutta voisin kyllä ottaa!

En koe tarvitsevani.

En ole harkinnut, mutta koskaanhan ei tiedä jos mieli vanhetessa muuttuu 😀

Ennen ajattelin, että ihan humpuukia moiset, mutta kummasti tässä iän karttuessa hoidot alkaa houkuttaa 🙂 Voisin hyvinkin täyttää otsajuonteitani ja helikopterikenttäkin on pikkuhiljaa hiipimässä nenän ympärille.. kai se ikä pitäisi vaan hyväksyä, koska kaikkihan me vanhennutaan. Nautin kyllä viisaudesta ja elämänkokemuksesta, mutta en haluaisi niiden näkyvän naamastani, hihhiih-

Botoksia en ole harkinnut, mutta tarvittaessa luomien/silmäpussien korjaus on mahdollinen.

En oikein tiedä, mitä mieltä olisin Botoxista. Mediahan syöttää meille artikkeleita vain epäonnistuneista korjailuista. Eikös Botoxia (tai jotain vastaavaa) käytetä esimerkiksi migreenin hoitoonkin? Lääkinnällisessä tarkoituksessa se on tietysti ok. Itselläni on raskaat yläluomet ja sen vuoksi olen usein pohtinut suhtautumistani myös kauneuskirurgiaan. Jos nuo raskaat yläluomet joskus alkavat haitata, niin varmasti niille haluaisin jotain tehdä. Olisiko Botox siihen oikea ratkaisu – en tiedä, kun en ole niin syvälle aiheeseen perehtynyt. Sen verran nuo ”silmäpussit” haittaavat jo näin nuorella iällä (25 v), että jos en laita silmämeikinpohjustajaa, varsinkin kesällä luomet rasvoittuvat niin, että ”rasva” menee silmiin ja aiheuttaa silmien vuotamista ja ärsytystä (en laita yläluomille silmänympärysvoidetta tästä syystä). Joudun siis laittamaan pohjustajaa joskus, vaikka en meikkaisikaan. Piilolinssien kanssa tätä ongelmaa ei ole, kun piilolinssit ilmeisesti suojaavat silmää ja ”rasva” varmaan ohjautuu paremmin pois silmistä. Myös kyynelnesteeni on muuttunut erilaiseksi, mutta se ei ilmeisesti ole vaarallista. Piilolinssien kannalta se toki vaatii seurantaa optikolla, mutta käyn joka tapauksessa vuosittain kontrollissa, jossa silmien kunto muutenkin tarkistetaan. Saattaa siis olla, että joskus Botox tai joku muu tulee aiheelliseksi noiden yläluomien kanssa. Aina lopputulos ei ole överi ja varmasti tuolla kaduilla talsii ihan tavallisen näköisiä ihmisiä, joista ei ikinä arvaisi, että ovat käyttäneet Botoxia.

voisin harkita, pitäisi vaan olla täysin varma ja harkittu:)

En ole harkinnut ottaa, pelkillä ihonhoitotuotteilla yritän pärjätä.

Minulla on ikää reilut kymmenen vuotta enemmän kuin sinulla, mutta ei ole tullut mieleenkään botox- tai muut täytehoidot. Jos toisaalta joku niitä kaipaa, niin siitä vaan!

en usko ett koskaan voisin ottaa. suosin luonnollista kauneutta

En ole harkinnut ja olen hieman niitä vastaan. Jokainen tehköön niinkuin haluaa, mutta mielestäni luonnollinen ikääntyminen on varsin jees! Ikääntymisen merkkeihin voi kuitenkin myös ihan luonnollisin keinoin vaikuttaa positiivisesti ainakin jonkin verran 🙂

En ole ottanut Botox-hoitoja enkä ole edes harkinnut, mutta olen teini-ikäisestä asti hoitanut ihoani huolellisesti.

En ole harkinnut botoksia, ja tuskin tulen ainakaan aikoihin sitä edes miettimään. En kuitenkaan ole sitä vastaan täysin, jos joskus tarve ilmenee. Erilaisista tällaisista tehotuotteista olen kyllä erittäin kiinnostunut 🙂

Kannatan kyllä luonnollisuutta ja eletty elämä tietty näkyy kasvoissa. Jotenkin en koe itselleni tarpeelliseksi esim. botoxhoitoja mutta jos luomeni alkavat roikkua niin että se häiritsee elämääni niin olen valmis leikkaukseen. Silti en tuomitse ketään vaan kaikki tekevät itse omat valintansa☺.

En ottaisi botoxia vaikka ilmaiseksi saisin!

En ole ainakaan vielä harkinnut, kun ei iän puolesta ole vielä tarvetta. Mutta en ole vastaan 🙂

En ole kokeillut botoxia, enkä ole sitä vastaankaan. Ehkä myöhemmällä iällä se voisi olla ajankohtaista harkita että kokeillakko vai ei?

En ole ottanut enkä harkinnut, mutten missään nimessä ole niitä vastaan. Botoxia kun käytetään nykyään paljon lääketieteessäkin ja monet ovat sen avulla saaneet elämänlaatunsa takaisin. ?

Aivan ihania nämä arvontapalkinnot!
En ole harkinnut Botoxia enkä suhtaudu kovin arvostavasti koko aineeseen paitsi ehkä liikahikoilun hillitsijänä 😀

En ole ottanut enkä usko ottavani koskaan.

En ole botox-hoitoja vastaan, ja ehkä vanhempana haluaisin koittaa ”kulmien kohotusta” botoxin avulla, mikä käsittääkseni on mahdollista.

Näitä olen halunnut testata jo pidemmän aikaa! Ja tämä silmänympärysvoide on ollut testilistallakin jo hyvän aikaa. 🙂 Kicks myy ainakin ja mielestäni ainakin Stockan verkkokaupasta saa + Helsingin keskustasta. Muista myymälöistä en ole varma. Mutta tähän varmaan mun kasvojen kohottamiset jäis. 😛 En usko, että botoxiin lähtisin missään vaiheessa. En sinällään kielteisesti suhtaudu niihin noin yleisesti, mutta omalla kohdalla koen liian rajuina käsittelyinä kaikki pistokset ja täytteet.

Nykyään näkyy jo enemmän vanhempaa väestöä, jolle erilaisia korjauksia on tehty. Mielestäni siinä vaiheessa se luonnollisesti vanhentunut vain näyttää kauniimmalta. Tietysti käsittelyjä on erilaisia ja pistoshoidoista osan vaikutus häviää ajan kanssa. Joidenkin täytteiden käytön taas on todettu aiheuttavan arpeutumista kudoksiin, joka tietysti vaikuttaa kudoksen käyttäytymiseen jatkossa. Omaan silmään parhaat tulokset ovat ehkä siinä keski-iän tietämillä, jolloin ilmettä saa varmasti vielä hyvinkin raikastettua erilaisilla hoidoilla mutta mitä vanhemmaksi menee sen näkyvimmiksi ja jotenki rajummiksi tulokset yleensä tulevat ja se raikastava tai kaunistava elementti jää muiden vaikutusten varjoon. Sitä tietysti on vaikea ennustaa miten kauneuskäsitys ajan saatossa muokkautuu ja mihin omakin silmä tottuu ja mitä aletaan pitää ns. normaalina naamana vaikkapa seitsemänkymppisenä. 😀

En koe, että mikään täyte tällä hetkellä tekisi miusta kauniimpaa 😀

Botoxia tai muitakaan täyteaineita en toivottavasti koskaan edes harkitse ottavani, mutta voisin kuvitella turvautuvani esim. mesolankoihin jos kasvoissa tapahtuu huomattavia rupsahduksia. 🙂

Kicksistä ostin Filorgalta alennuksesta anti-age hanskat. Ne olivat tavalliset mustat neuloshanskat, johon oli ympätty paljon tehoaineita. Riittivät 15 käyttökertaan. Olivat hauska kokemus ja herättivät kyllä mielenkiinnon merkkiä kohtaan! En ole harkinnut botox-hoitoja, koska en ole vielä kokenut sellaisia tarvitsevani. En vastusta ajatusta mitenkään ja saatan joskus sellaiseen mennäkin. Tällä hetkellä tosin rahatkin ovat niin tiukassa, että mielummin sijoitan muihin juttuihin. 🙂

aika kielteinen kanta minulla on kaikkiin pistoksiin. ja muutenkin olen sitä mieltä, että olisi hyvä jos ihmiset osaisivat hyväksyä itsensä ja sen tosiasian, että kaikki me vanhenemme. se on luonnollista eikä mikään hoitoa vaativa sairaus.

Suhtaudun myös neutraalisti asiaan.

Kylläpä on mahtavia tuotteita ja en ole koskaan kokeillut, aivan uusi sarja minulle!

Botox-hoidot ei kiinnosta.

Haluaisin tehdä jotain otsassa oleville ”rypyille”, mutta saa nähdä.. olen kuitenkin vasta 22 vuotias. Botoxia en pidä kielteisenä asiana, ellei se mene yli. Kohtuus kaikessa ja onhan niitä muitakin vaihtoehtoja kuin botox.

Voisin harkita otsaan, kohtuudella kuitenkin. Onneksi on muitakin vaihtoehtoja.

En ole botox-hoitoja vastaan, mutta itse en niitä haluaisi.

Jokohan nyt kommentti tulisi perille…

Eli otsaan ottaisin jos johonkin ja siihenkin kohtuudella. Monesti se kohtuus unohtuu ja se ei enää ole mielestäni kaunista.

Aivan ihana setti ? En ole botoxia ottanut, enkä oikeastaan vakasti harkinnutkaan.

Botox-hoidot ei kiinnosta ainakaan tässä vaiheessa.

En ottaisi itselle ainakaan tällähetkellä.

En ottaisi mitään näitä ko. tuotteita pistoksia.

Ei tätä naamaa botoxilla pelastettais ;D

En ole ottanut enkä harkinnut.

En ole ottanut, pidän hermomyrkkyjen kosmeettista käyttöä aika pelottavana ajatuksena…

Botox-hoitoja en ole ottanut mutta enpä vanno ettenkö joskus voisi ottaa, tai jotakin muuta injektiohoitoa. Ja tuohon silmänympärysvoiteeseen joka lupaa tuuheuttaa silmäripsiä, muutama vuosi sitten minulla oli käytössä Shiseidon sy-voide joka ihan oikeasti kasvatti ripsiä tai oikeammin ravitsi ripsienkin juuria, kumma juttu mutta totta. Ja mukana arvonnassa

En ole ottanut, enkä usko, että tulen ottamaan. En halua turhaan ottaa elimistööni vieraita aineita.

En usko, että kovin hevin botox-hoitoihin itse lähtisin ja katselen kyllä huolissani sitä ilmiötä kun parikymppiset hoidoissa ravaavat vaikkei heillä edes mitään ”korjattavaa” olisikaan :/ (Muutaman dokumentin perusteella noihin hoitoihin jää aika pahasti koukkuun ja ainakin briteissä nuoret naiset tuhlaavat näihin aivan järjettömiä summia..) Tokikin päätös on jokaisen oma, mutta toivottavasti huolella harkittu 🙂

No olen nyt 60 v. ja pärjään hyvin ilman botoxia. Paranneltavaa toki olisi paljon johon botox auttaisi.

Olen miettinyt, mutta tullut aina siihen tulokseen, että haluan olla luonnollinen minä! ❤

En ole vielä harkinnut tai suunnitellut näin parikymppisenä, mutta eihän koskaan voi tietää, mitä tulevan pitää. Ainakin tällä hetkellä en jaksa uskoa villiintyväni sellaisesta.

Harkitsen otsa ja suunympäryys rypyille jos oikein huonoksi menevät vuosien päästä

Minulla on leikattu yläluomet viitisen vuotta sitten. Jälkiviisaana voisin sanoa, että ainakin kymmenen vuotta liian myöhään. Vuosien jatkuva kulmakarvojen nostelu, jotta näkisin paremmin löysien silmäluomien alta, edesauttoi pysyvien vaakaryppyjen muodostumista otsalle. Niihin kirurgi vinkkasi botoxin mahdollisuuksista. En kuitenkaan halunnut silloin, tulevaisuudessa ehkä. Luomileikkauksen jälkeen huomasin, että pää tuntui kevyemmältä ja ”haki uutta paikkaansa”. Kirurgi selitti, että olin todennäköisesti käyttänyt kulmakarvojen nostoon monia pään lihaksia niskasta lähtien eli pään alueella oli jatkuvaa kireyttä. Ajoittaiset niska- ja päänsäryt helpottivat kuin kaupanpäällisiksi. Olisiko pelkkä botox otsaan, estäen kulmakarvojen nostelun, riittänyt särkyjen poistamiseen? Silloinhan se olisi terveydenhoitoa vaikka samalla otsa siliäisikin. Koen myös, että vaikka sain luomileikkauksella fyysistä helpotusta, on henkisen puolen terveyshyöty myös suuri. Peilistä katso sama naama, mutta pari astetta freesimpi 🙂

En ottaisi pelkästään ulkonäöllisistä syistä, koska käsittääkseni vaikutus ei ole pysyvä. Jos kärsisin esim liiasta hikoilusta eikä mikään muu auttaisi, voisin harkita.

Ja juu, muutin Kouvolaan, en pystynyt jostain syystä vastaamaan eiliseen kommenttiin 😀 Ihanaa, että muistit <3

Käydääkö joku päivä/joskus kahvilla? 🙂 Sitten kun minulla tämä kiire opiskeluissa helpottaa ja ehdin vähän hengittää. Jos se vain sinulle käy? Uudessa Papulaarissa olisi kiva käydä. Ja, joo tietty muistan! 🙂

Heipähei!
Botox ei ole milloinkaan kiinnostanut. Jotenkin vaan pistoshoidot eivät tunnu mun jutulta, vaikka kasvoissani selvästi olisi niille tarvetta. Minä haluaisin mennä ihotautilääkärin suorittamaan kemialliseen kuorintaan. Siitä olen haaveillut jo useamman vuoden.

Itselleni en ottaisi, paitsi tietysti jos olisi jokin lääkinnällinen tarkoitus..

En ole koskaan ajatellut että ottaisin, ei oo oma juttu.

Olen harkinnut botoxia sekä hyaluroni täyteaine hoitoja. Ennen olin myös vastaan, mutta nyt 40 vuotta kohta mittarissa on mieli muuttunut. Olisikin todella kiva, jos voisit tutkia hyviä ja turvallisia paikkoja ottaa esteettisiä hoitoja kuten mesopen tai booster hoitoja.

Itselle ei ole ainakaan vielä tarvetta botoxille mutta tiedä sitten myöhemmin. Melko neutraali suhtautuminen mulla, jokainen tekee itselle mitä haluaa. Henk. Kohtaisesti en välttämättä ottaisi mutta ei voi tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan

En ole koskaan ottanut ja en ole kyllä ajatellutkaan vielä koko asiaa. Mutta en voi sanoa varmasti, että en ota koskaan…

En ole koskaan edes harkinnut ottavani botox-hoitoja 🙂

suhtaudun varauksella botoksiin, minulle lääkäri aikanaan harkitsi botoksia ongelmaan, mutta silloinkin keskustelussa päädyttiin ettei ole hyväksi

Olen vasta ruvennut kiinnittämään huomiota ensimmäisiin alkaviin silmänalusröpelöihin. Jokin ikäkriisi meneillään, vaikka täytän pian vasta 27 vuotta. Botox ei kuitenkaan ole käynyt mielessäkään, lähinnä jokin tehokkaampi voide vain.

Botox ei ole vielä tässä iässä ajankohtainen hoito, mutta en ole sitä vastaan. Harkitsen sitä avoimin mielin jos se joskus tuntuu tarpeelliselta.

En ole ottanut enkä tällä hetkellä harkitse. Mutta suhtaudun myös neutraalisti, ehkäpä myöhemmin koen tarpeelliseksi piristää ilmettä ja voisin hyvinkin kokeilla. Olen nyt 35-vuotias ja en voi tietää miten ajattelen vaikkapa kymmenen vuoden päästä. Jos peilikuva kovasti häiritsee hoitotuotteista huolimatta niin miksipäs ei.Epäsäännöllinen vuorotyökin tekee varmasti tehtävänsä tässä vielä ennen eläkettä. 🙂

Ikää 45v ja botoxia kokeilen ensi vuonna ekaa kertaa kasvojen juonteisiin.

En ole ottanut mitään ja nyt en ole ottamassakaan:) Mutta katsotaan muuttuuko mielipide myöhemmin, muiden pistoshoitoja en ainakaan tuomitse:) Ehkä ennemmin harkitsisin sitten sitä täälläkin mainittua silmäluomileikkausta, raskaat luomet kulkevat suvussa:(

Tällä hetkellä en koe tarvetta botoxille, mutta jos jokin lääketieteellinen syy löytyisi, niin sitte pitää kyllä harkita uudelleen.

En ole

Hei!
En ole ottanut hoitoja enkä vielä harkinnut ottavani, mutta en uskalla sanoa, etten joku päivä muuttaisi mieltäni.

Tämä on kyllä paha. Tavallaan en ole botoxia vastaan, jos olisi ylimääräistä rahaa eikä lopputulos olisi vahanaama, mutta ajatus pistoksista (yök) ja kasvojen muokkaamisesta kuitenkin vähän mietityttää 🙂

En ole ottanut, kaksissakymmenissä kun vielä olen. En myöskään ole harkinnut botoksia tulevaisuudessa, mutta eihän sitä tiedä, minkälaiset tuntemukset vaikka 10 vuoden päästä on.

Kyllä harkitsen kovastikin, mutta tällä hetkellä pienen vauvan äitinä en uskaltaa ottaa sellaista. Kesällä ehkä? Mieheni kovasti vastaan, mutta huomaako hän että otsis ryppy kadonut? ?

En ole ottanut eikä tässä iässä ole vielä tarvettakaan. Tulevaisuudesta on toki vaikea sanoa, mutta tällä hetkellä pidän epätodennäköisenä että menisin joskus ottamaan botoxia.

En ole ottanut enkä muodostanut puolesta tai vastaan mielipiteitä tulevaisuuden kannalta.

En ole harkinnut, ja suhtautumiseni hoitoihin on hieman kriittinen. Jokainen tekee kehollaan mitä tahtoo, mutta vierastan pelkästään kosmeettisista syistä tehtäviä toimenpiteitä.

En itse ole ottanut, enkä ole harkinnutkaan 🙂

En ole harkinnut, enkä usko, että koskaan tulen harkitsemaankaan.

En ole ottanut ja en kyllä ole niitä harkinnutkaan.

En ole ottanut ,ehkä tulevaisuudessa.

Jos minulta olisi kysytty reilut 3 vuotta sitten ennen lapsieni saamista olisi vastaus ollut 99% varma en aio. Nyt kuitenkin 3,5 vuoden univajeet ja parit raskaudet näkyvät naamasta ja ehdoton ei on jo ehkä ei ? Olen kuitenkin pääperiaatteessa tyytyväinen siihen, että eletty elämä saa näkyä vähän naamastakin…vaikkakin tuollainen silmänympäryshoito kiinnostaa enemmän kuin tervetulleelta ? Voin kertoa että tarvetta olisi ?

En ole vielä 39vuotiaana ottanut, mutta saatan jossain vaiheessa ottaa. Vielä olen ihan tyytyväinen ihooni yms, eikä isompia ryppyjä näy. Sitten, kun rupeaa peilikuva ärsyttämään niin otan.

marikax@gmail.com

En ole ottanut, mutta olen harkinnut. Enemmän kyllä fillerit mietinnässä kuin Botox.

En ole harkinnut Botox -hoitoja. Päätös on tietysti jokasien oma, mutta valitettavasti viime aikoina Botox on ollut näkyvissä negatiivisessa mielessä. Ovatko ihmiset miettineet, mitä tapahtuu 5 tai 10 vuoden kuluttua. Olen sitä mieltä, että ikä pitää kantaa ylpeydellä. Omaa ihoaan voi hoitaa ennakoivasti puhdistamalla, kosteusvoiteilla, silmänympärysvoiteilla, seerumeilla. JA ennen kaikkea elmäntavoillaan. Riittävä lepo, ulkoilu ja terveellinen ruoka auttavat pitämään ihon kunnossa.

Olen ainakin vielä sitä mieltä, etten tule koskaan ottamaan botoxia. Mielestäni juonteet ja rypyt kertovat elämästä ja niitä ei pitäisi hävetä. Onhan oikein ryppyset mummot ja papat kumminkin tosi herttaisia ❤️

En ole ottanut, mutta en ole vastaan Botoxia. Pelkään, että jos ottaisin, niin haluaisin ottaa koko ajan uudelleen.

Olen ottanut botoxia vain migreenin hoitoon, ettà sen puoleen se ei pelottaisi, muuten en ole kyllà harkinnut.

Nyt kun ikää on tullut, niin kyllä jotain pientä voisi ottaä!

Olen harkinnut botoxin ottamista huuliin mutta luulen sen jäävän harkinnaksi.

En ole ottanut enkä harkinnut, mutta en myöskään ”tuomitse” niitä ketkä ottavat. Itsekin saatan vanhempana ottaa, riippuen siitä mihin kuntoon kasvot vanhetessa menevät 🙂

en ole ottanut enkä harkinnut

Sen verran ”nuori” vielä olen joten ei ole käynyt mielessäkään käydä vielä mitään pistoksia ottamassa ? aika näyttää, ehkä, ehkä joskus tulevaisuudessa sitten jos koen tarvetta ?

Voisin jossain vaiheessa ajatella ottavani botoxia, vaikka olenkin piikkikammoinen.

Melko skeptisesti suhtaudun, koska pelkään näyttääkö lopputulos hassulta ja koska en halua mitään myrkkyä ruiskutettavan kasvoihini. Ja koska toivon, että voisin vanheta luonnollisesti kosmetiikan voimalla. 🙂 Pelkään myös sitä, että jos lähtee joihinkin toimenpiteisiin, voi siitä alkaa kierre mikä ei pääty koskaan. Monesti myös kauneusleikkauksien jäljiltä voi nähdä että lopputulos näyttää leikellyltä – haluaisin mielummin näyttää luonnolliselta.

En koe itselleni tarpeelliseksi. Uskon luojan luomaan ! Näillä mennään.

Mukana:) en ole ottanut botoxia

En ole ottanut, mutta eipä ole vielä ollut tarvettakaan. Saa nähdä sitten tulevaisuudessa kun alkaa ryppyjä tulla, että haluanko sellaisia ottaa 🙂

Ei ole kyllä ollut ajankohtaista harkitakkaan asiaa, suhtaudun kyllä hyvin neutraalisti botoxiin. Antaisin tämän palkinnon itseasiassa äidilleni lahjaksi, hän kun aina välillä harmittelee ikääntyvää ihoa ja onkin maininnut pari kertaa täytehoidot mahdollisuutena. 🙂

En ole ottanut, enkä aio ottaa, ainakaan lähivuosiin. Sitähän ei tiedä jos mieli muuttuu vaikka kymmenen vuoden päästä.

Ennemmin olin niitä hoitoja vastaan mutta nykyään ajattelen neutraalisti…voisin jopa itse kokeilla

En ole harkinnut

En ole, eikä minulla olisi edes varaa.

Mä harkitsin ,mutta sain kuulla,että kun on reuma ja syö solumyrkkyä niin pistoshoitoja ei anneta,niin päätin unohtaa koko jutun.Harmi toisaalta.Luulisin kyllä,että voisin silti ottaa eikä siitä mitään haittaa olisi,mutta varmaan olisi omalla vastuulla ja ehkä pitäis valehdella johonkin lomakkeeseen?En tiedä mikä on käytäntö,että pitääkö jotain vastuuvapautuslomakkeita allekirjoittaa? Vai välittääkö ne edes yhtään?No joo, ei mulla kyllä rahaakaan olis mihkään pistoshoitoihin,joten tavallaan hyvä,että ei tarvi säästää rahaa sellaiseen.

En ole harkinnut ja tuskin tulen koskaan laittamaan. Melkoista myrkkyä kun on.. toki jos joku itselleen haluaa, niin ei minulla mitään sitä vastaan ole 🙂

En ole ajatellut ottaa botoxia ja olen jo ylittänyt viidenkympin. Oma mielipiteeni on, että jokainen voi näin halutessaan tehdä mutta en koe sitä itselleni sopivaksi.

En ole vielä ainakaan harkinnut

En ole ottanut enkä harkinnutkaan mutta en nyt niin vastaankaan ole 🙂

Hmm ehkä joskus voisinkin ottaa… Antaisin paketin äidilleni lahjaksi 🙂

Mä en ole ottanut, tai edes harkinnut hoitoja. En tuomitse niitä, jotka haluavat, mutta jotenkin en näe itseäni laittavan rahaa siihen. 🙂

En ole ottanut enkä otakkaan

En ole harkinnut, pelkään neuloja. En kuitenkaan tuomitse, jos joku haluaa käydä, jokaisen oma päätös 🙂

Aika vaikea vastata, sanoisin että suhtaudun neutraalisti. Ei olisi ensimmäisiä sijoituskohteita jos ylimääräistä rahaa olisi, toisaalta en kyllä ainakaan vielä koe edes tarvetta. Mutta tuomitsemaan en tällaisissa ala.

En ole ottanut botox-hoitoja, mutta en pidä ajatusta mahdottomana muutaman kymmenen vuoden päästä.

Neutraalisti tosin itse en sellaisia halua.

En ole ottanut pistoksia. Suhtautuminen niihin on kuitenkin ihan neutraali eli jos joskus tuntuisi ”tarpeelliselta” niin en poissulje niitä.
Mulla on joitain vuosia sitten tullut kasvohermohalvaus, niin ikääntyessä kasvot voivat muuttua vielä radikaalistikin.

Ennen olin ”hiukan” vastaan oikeastaan kaikkea kauneuskirurgiaa ja pistoksia kohtaan. Itselle kun alkanut tulla ryppyjä silmänympärysiholle,niin se on välillä laittanut miettimään,että entä jos.. Mutta mielestäni meidän äiti on hyvä esimerkki. Hän on 65-vuotias ja moni kehunut että niin sileä ja kaunis iho. Toivottavasti itsekin vanhenee arvokkaasti ja kauniisti. Joten lopputulemana. En ottaisi ehkä itselleni kuitenkaan. Esimerkkinä oma äiti. Ja minun mielestä jokainen saa itselleen tehdä mitä haluaa.

En ole ottanut botoxia. Ihoni on vielä niin hyvä ettei tälläisiä hoitoja tarvita. Tuskin tulevaisuudessakaan.

En ole harkinnut, mutta mistäs sitä ikinä tietää, kun ikää tulee lisää. Tosin yleensä suosin luonnollisuutta, mutta en ole jyrkästi vastaankaan.

En ole ottanut, enkä aiokaan. Minusta botoxi on turhaa, ja näyttää monen kasvoilla rumalta. Ylipaisutetut huulet näyttävät mielestäni ällöttäviltä. Botoxin sallin ainoastaan sellaisissa tilanteissa, kun ihminen alkaa olla niin vanha, että kasvot ovat ihan ”latistuneet”. Esimerkkinä vaikka ohjelma Vuosia nuoremmaksi, jossa botoxit olivat mielestäni ihan sallittuja.

Ei ole itselläni ajankohtaista vielä pitkään aikaan, ja uskon että tulevaisuudessa jättäisin botoxin silti väliin.

Enpä ole asiaa liiemmin ajatellut, ryppyjä tulee, mutta ei ne maailman loppu ole. En kyllä tuomitse ketään, kuka ottaa, jokainen saa tehdä kuten parhaaksi itselleen näkee ?

Voisin harkita ottavani. Hinta taitaa tosin vielä olla esteenä, joten toistaiseksi ihan luomuna mennään 🙂

Botoxia en ole harkinnut mutta jotakin täyteainetta (huuliin ja juonteisiin) voisin hyvinkin kokeilla. Myöhemmin.

En kyllä botoxia ottaisi. Sen verran allerginen ja yliherkkä, että tällaisen vierasaineen piikittäminen kehoon tuntuu pelottavalta. Silmäluomien korjausleikkausta voisin jopa joskus harkita, mikäli nyt joskus ylimääräistä rahaa olisi ja etenkin jos vaiva muuttuisia pelkästään kosmeettisesta vaivasta näkökykyä häiritseväksi.

En aio ottaa. Kurtut kuuluu elämään, mutta onneksi vielä ei ole kuin pieniä juonteita ihon ollessa kuiva talvisin.

En ole harkinnut. Neutraali suhtautuminen.

En ole harkinnut enkä koe ainakaan nyt tarpeelliseksi.

En ole harkinnut botoxia

En ole ottanut eikä ole myöskään suunnitelmissa, toki olen vielä nuori. Mitään sitä vastaan minulla ei kuitenkaan ole 🙂

Itseä ei kiinosta botox ollenkaan. Ei toimenpiteen kannalta, eikä pahimmassa tapauksessa ilmeettömän lopputuloksenkaan kannalta. Toki se taitaa vaatia överiksi menemistä, mutta silti…

Noh, mulla nyt on niin että joudun ottamaan Botoxia vähän niinkuin pakosta 🙁 Mulla ne tehdään hoitokeinona migreeniin. Pistetään kasvojen alueella otsaan ja ohimoille, muuten ympäri päätä, niskaan ja hartioille.
Se tunne kun parin päivän päästä ei otsa enää ”toimi” ja silmät avaudu suureksi vaan väsyvät(minulla raskaat luomet) on todella ärsyttävä. Jos ei tuo hoito auttaisi krooniseen migreeniin näin, en itse laittaisi. Tunne on tosi inhottava 🙁

En ole harkinnut, mutta tosiaan voihan se olla että 10 vuoden päästä on eri ääni kellossa.

En itse kannata botox-pistoksia. Saa nähdä mitä mieltä olen, vaikka 10-vuoden päästä!

En ole ottanut enkä aio ottaa. En siltikään ole hoitoja vastaan millään lailla 🙂

En ole harkinnut ottavani Botox-hoitoja, mutta en ole niitä vastaankaan.

En ole ottanut botox-hoitoja enkä kyllä pysty kuvittelemaan, että koskaan ottaisinkaan. Mielestäni pistokset ja kauneusleikkaukset eivät kaunista ihmistä, vaan tekevät epäluonnollisen näköiseksi. Lääketieteellisistä syistä tehdyt korjaukset ovat sitten asia erikseen.

Kyllä olen miettinyt, että jossain vaiheessa noihin kulmien välissä oleviin pystyjuonteisiin ottaisin. Mutta en ihan vielä.

En. Botoxia voisin harkita korkeintaan kainaloihin liikahikoilun takia.

En ole edes harkinnut, sen verran vahva myrkky kyseessä.

Tällä hetkellä en osaa kuvitella,että ottaisin. Mutta en ole vastaakaan,jos pysytään järkevissä syissä. Esim.raskaat silmäluomet.

Eipä oo mielessä käynyt ….

Vähän sama kuin sinulla, aiemmin olen suhtautunut niihin jyrkästi. Nykyään, kun ikää alkaa pikkuhiljaa hiipimään ja kriiseily tekee tuloaan, niin olen alkanut niitä jopa pohtia. Vielä ei kuitenkaan ole ajankohtaistakaan, ei iällisesti eikä rahallisesti.

En ole ottanut enkä edes harkinnut mutta en kiellä ettenkö joskus saattaisi harkita.

En ole ottanut, enkä usko että tulisinkaan ottamaan. Jos joku niitä hoitoja haluaa tai tarvitsee (sairauden takia), niin siitä vain 🙂

En ole ottanut enkä harkinnut ainakaan vielä.

Ei ole vielä ollut harkinnassa. Lääketieteellisessä ja maltillisessa käytössä ok, överit ei näytä omaan silmään kauniilta.

Ei ole suunnitelmissa, rypyt kertovat eletystä elämästä.

En ole iän puolesta vielä koheryhmää mutta never say never!

En ottanut enkä harkinnut

ei ole vielä tarvetta joten en ole edes pohtinut

En ole harkinnut, mutta myös minun suhtautuminen on neutraali. 🙂

En ole ottanut, enkä aio ottaa myrkkyjä naamaani. Sairauksien hoidon ymmärrän botuliinilla, mutta en sitä, että ihmiset uskaltavat sitä ihan vaan ryppyjen takia naamaansa ottaa. Mua ainakin niin paljon pelottais mahdolliset vahingot, etten ikipäivänä uskaltais. Ketään en siitä tuomitse tai paheksu, kaikki tekee niinkuin itse haluaa, mutta itellä lähtee tosiaan ihan jo peloista ja varovaisuudesta suhtautuminen. Hyvä että uskalsin polvileikkaukseen kun pelkäsin selkäydinpuudutusta.

En ole ottanut, enkä usko ikinä ottavanikaan. (raskaille luomille kyllä taas haluaisin tehdä jotain…)

Voisin ottaa Botoxia hoitona, jos kärsisin esimerkiksi pahasta migreenistä. Muuten yritän hoitaa ihoa voiteilla ja hyvillä elämäntavoilla.

En ole ottanut, enkä ole ajatellutkaan ottaa. 😀

En halua ottaa, jos ei pakko

En ole kyllä koskaan edes harkinnut botoxin käyttämistä ja vasta ihan viime aikoina olen alkanut kiinnittämään huomiota ryppyihin. 35 v on kuitenkin jo mittarissa..

En ole edes harkinnut Botoxi-pistoksia. Mutta hyaluronihappo-pistoshoitoja olen ottanut nenänvierus ja suupielien juonteisiin. Mielestäni nuo juonteet saavat minut näyttämään väsyneeltä ja VANHALTA!!! Hoidon tulos pysyy puolisen vuotta ja aion ottaa hoidon uudelleenkin.

En ole kokeillut ja tuskinpa tulee edes harkittua Botoxia.

En ole harkinnut botoxia ja negatiivisia tunteita ajatus herättää… Mutta nainenhan voi aina muuttaa mielipidettään.

ei todellakaan

En ole harkinnut, mutta en suhtaudu kielteisestikään. Ihana palkintosetti, kyllä tekisi mieli päästä kokeilemaan tuota silmänympärysvoidetta.

Botox ei ole minun juttuni.

Hyvin negatiivinen suhtautuminen botoxiin. 🙂

En ole, enkä harkitse. Ajattelin kelvata ryppyineni 🙂

En ole enkä tule ikinä ottamaan. Eri asia, jos olisi joku lääketieteellinen syy, mutta sellaisia ei onneksi ole. Ensinnäkin haluan ikääntyä luonnollisesti ja toiseksi olen niin allerginen, että saisin arvaten jonkin yliherkkyysreaktion. Kolmanneksi vihaan neuloja. Mutta jokainen tekee siten, miten itselleen parhaaksi katsoo.

En ole harkinnut ottavani, mutta tulevaisuudessa ehkä mielipide muuttuu kun ikän tuomat muutokset alkavat näkymään voimakkaammin.

Toistaiseksi ajatukset botoxista eivät ole myönteisiä enkä ole harkinnutkaan niitä.

En ole harkinnut botoxia koskaan, epäilyttää jonkinverran onko varmasti terveydelle vaaratonta.

Olen kyllä harkinnut. Toimenpide on kuulemma niin helppo ja kivuton, että en näe juuri eroa kosmetologilla käynnin ja botox-pistoksen välillä.

Sibeliusryppyihin ja silmien harakanvarpaisiin voisin ehkä harkita botoxia, mutta en varmaankaan kuitenkaan uskaltaisi ottaa.

Ei ole rahaa, joten ei kannata miettiä asiaa.

En ole ottanut enkä aio ottaa 🙂 sille tielle lähtemimen on loputon suo.

Olisihan se kiva kun ei olisi otsakurttuja mutta en lähde pistelemään myrkkyjä kasvoihini

En ole ottanut enkä otakaan, mutta välillä olen ajatellut sitä ottavan. Mutta jo pelkästä ajatuksesta olen potenut huonoa omatuntoa, sillä omalla lapsellani on synnynnäinen sairaus ja isompia ongelmia kuin naaman rypyt. Mutta en paheksu, jos joku rahansa pistoksiin käyttää.

En ainakaan usko, että tulisin ottamaan

En ole ottanut, mutta en myöskään ole sitä vastaan. Tälläkin hetkellä naamassani on juonteita, joista en pidä yhtään, vaikka ikää ei ole vielä edes 30 vuottakaan. Voi siis olla, että kun ryppyjä tulee lisää, niin kiinnostus botox-hoitoihin kasvaa.

en aio ottaa. Mieluummin hyvät voiteet ja seerumit.

En ole ajatellut ottavani koskaan.

Suhtaudun neutraalin myönteisesti botoksiin 🙂 Tällä hetkellä olen tyytyväinen kasvojeni ulkonäköön (ensimmäistä kertaa noin 20 vuoteen, jihuuuu 🙂 joten en koe botoksia ajankohtaiseksi (ikää on 40+). Sibelius-ryppy löytyy ja suupielet roikkuvat, niihin voisin harkita botoksia jos tosissaan rupeisivat vaivaamaan. Luonnollisuus näissäkin hoidoissa olisi toivottavaa 🙂

En oikein lämpene botoxille…

En ainakaan vielä ole harkinnut

Tällä hetkellä ei ole itsellekkään ajankohtaista ottaa, mutta tulevaisuuden suhteen olen avoin. Voisin kuvitella ottavani joskus on vanhenemisen merkit alkavat olla esillä. Toki siihen mennessä (ja nytkin) on paljon muitakin varteenotettavia hoitoja tarjolla.

En ole kokenut tarvetta joten asiaa ei ole juuri tullut edes mietittyä. Toisaalta vaikka tarvetta olisikin, eivät pistoshoidot tunnu kovinkaan puoleensavetäviltä

Ei ole asiasta vahvaa mielipidettä suuntaan eikä toiseen. Jokainen tehköön niinkuin parhaimmaksi näkee 🙂

En ottaisi botox-hoitoja kauneuden hoitoon, mutta sairauden hoitoon kyllä! Esim. migreeniä sairastavat voivat hyötyä botuliinista.

Itselläni ei ole ollut ajankohtaista miettiä botoxin ottamista vielä, mutta en ole täysin ajatusta vastaan etteikö joku päivä voisi ottaa. Joku raja botoxin käytössä kuitenkin, täysin liikkumaton naama ei ainakaan houkuttele.

Olen kyllä aika skeptinen botoxin suhteen, en kyllä ottaisi.

Nyt olen sitä mieltä että ei. Mutta toisaalta kun aika kuluu…

Olen 2 kertaa saanut hoitokokeiluna botoxia käteeni (koska cp-vamma) ja se tuntui oikeasti niin ilkeältä (sen aineen liikkeelle lähdön tunsi poltteena), että silloin päätin etten sitä ainetta todellakaan tunge naamani lähellekään.
Onhan noissa varmasti aivan erilaiset volyymit ja konsentraatiot, mitä käytetään isoihin lihaksiin (kuten kädet ja jalat) verrattuna kasvoihin, jonka takia varmasti se tuntui kädessä inhottavammalta.
Mutta ei, tuskin pystyisin tuohon kasvojen kohdalla, vaikka kuinka ryppyjä vuosien saatossa tulisi :D.
Käteni jännitystä se kyllä laukaisi loistavasti, mutta valitettavasti teho säilyi vain pari kuukautta, jonka takia sitä ei ollut järkevää jatkaa mun kohdalla (suositus kun olisi vähintään 6kk teho).
Meni nyt hieman aiheen vierestä, mutta tällainen kokemus siis täällä ^_^.

Aiheen vierestä on hyvä mennä. Koskaan ei tiedä kenelle tieto on äärimmäisen tärkeää tai oleellista. 🙂 Oli mielenkiintoista kuulla aineesta, sillä itselläni ei pahemmin ole tietoa. En ole tutustunut tällaista pientä yleistietoa ihmeellisemmin, koska ei ole ollut omalla kohdalla tarvetta. Oli kuitenkin kiva saada lisää tietoa, joten kiitos sivistämisestäni. 🙂

Jokaisen oma asia 🙂

en oo ottanut… enkä kyl osaa sanoa haluanko koskaa ottaakaan 🙂

Harkitsen vakavasti ottavani sibeliusryppyyn:)

En ole ottanut, suhtaudun neutraalisti myöskin

En ole ottanut enkä vakavissani harkinnutkaan, vaikka meikkivideoita katsellessa huulikateus saattaa iskeäkin. Oikein syviin ilmejuonteisiin täyteaineet on varmaan ihan jees, mutta en ymmärrä niiden ihannointia ”täydellisillä” kasvoilla…

En ole harkinnut, koska toistaiseksi en ole kokenut tarpeelliseksi!

En ole harkinnut enkä usko että tulen niiden suhteen muuttamaan mielipidettäni.

En ole kyllä edes harkinnut. Mutta mistä tosiaan tietää, mitä mieltä on joskus myöhemmin…

En ole harkinnut niiden ottamista, mutta en ole myöskään vastaan.

En ole mikään täyteaineiden suurin fani, mutta eihän se minun asia ole jos joku niitä itselleen haluaa ottaa. 😀

En ole ikinä ottanut pistoshoitoja, enkä koe tarvitsevani sellaisia. Muuten suhtautuminen on neutraalia, en siis ole mitenkään jyrkästi vastaan, jos joku pistoksia haluaa ottaa 🙂

En vielä näe tarpeelliseksi ainakaan. 🙂

Mukana ehdottomasti!

Tällä hetkellä en ottaisi botoxia, mutta ehkä mieli muuttuu tulevaisuudessa.

Botoxia en ole harkinnut, mutta kollageeni tai hyaluronihappoa voisin kokeilla. Tällä hetkellä menee kollageenia sisäisesti jauheena ja ulkoisesti voiteena.

En ole ottanut enkä harkinnut. Jos joku muu haluaa ottaa niin siitä vain.

Kyllä mä kohtuudella voisin naamaa laitattaa ihan hyvin. Riippuu aineesta ja miten lähtee nahka roikkuun x) Nytkin voisin ottaa jotain pientä täyteainetta sinne tai tänne.

En kyllä lähtis ottamaan, ainakaan nyt. Botoxhan on käsittääkseni vähän vastaavaa tavaraa mitä medusan hermomyrkky jolla se lamaannuttaa saaliinsa, ajatus siitä että sitä tungettais mun naamaan saa aikaan lähinnä kylmiä väreitä. Muutenkin botoxin käyttäjästä tulee mieleen ilmeetön, pingottunut luonnottoman näköinen naama niin enpäs tykkää kyllä yhtään.
TOKI, ne joilla on onnistunut botox-kuuri, sitä ei tietysti huomaa. 🙂
Ja en mä kyllä neuloistakaan tykkää! Just eilen kävin ottamassa influenssa- ja jäykkäkouristusrokotteen ja aina se on yhtä kamalaa, vaikkei varsinaisesti satu niin ihan jo ajatuksena. (Ja nipistää se vähän).

Vastustan voimakkaasti. Kaikki täyteaineet sisältävät karsinogeenejä ja ilmiö on minusta muutenkin aivan hullu. Miksi pitää häivyttää ikääntymisen merkkejä noin luonnottomin ja radikaalein keinoin? Tai jopa juuri botoxilla estää kasvojen luonnollisen liikkuminen, ettei ne pääse rypistymään… facepalm. Se on reaktioni joka kerta asiaa ajatellessani.

En ole harkinnut Botoxia, paitsi joskus vitsillä. En ole kuitenkaan ehdottomasti näitä hoitoja vastaankaan.
Kalenteriluukun palkinto olisi ihana tällaiselle erittäin kuivan silmänymprysihon omistavalle.

Tämä on vähän ehkä erilainen näkökulma, mutta silloin kun kärsin hikoilusta haaveilin botoxista sen vähentämiseen – toimii nimittäin! Nyt ei ole enää tarvetta, mutta en vastustakaan.

En ole harkinnut Botoxia. En usko, että ikinä tulenkaan ottamaan. Yritän hoitaa itseäni ja ihoani muin keinoin ja jos mikään ei auta, niin vanheta arvokkaasti.

En usko että otan koskaan botoksia ?

Olen harkinnut botoxia joskus, mutten kovin vakavissani. Hyaluronihappoon pistoshoitona suhtaudun vähän myönteisemmin. Huulia tms. en lähtisi täyttämään missään tapauksessa, mutta silmän välinen ryppy (tai juonne enemmänkin vielä) häiritsee minua hieman.

Moi,
Tuo silmänympärysvoide oli ihana! Mulla on ollut superkuivat silmänaluset nyt useamman kuukauden ja tää voide tuntui niiiin kosteuttavalta. Joudun varmaan tilamaan täysikokoisen tuon kalenterista tulleen tilalle, kun loppuu 🙂
Olen kyllä harkinnut botoxia sitten joskus, kun tuntuu, että sen aika voisi olla. Tai jos ei tunnu siltä niin sitten ei. Huulia olen miettinyt käyväni täyttämässä jossain kohtaa. Jotenkin kaikki pistokset on nykyään niin arkipäivää ja kuitenkin tosi pieni asia niin en oikein ymmärrä miksi osa niistä keuhkoaa (?).

Ymmärrän kyllä ihmisiä jotka ottavat pistoksia kasvoihinsa. Itse en ole koskaan ajatellut ottavani, mutta toisaalta aihe ei ole vielä ajankohtainenkaan. Jotenkin botoksin ottaminen vaan kuulostaa hieman pelottavalta ajatukselta.

En ainakaan tällä hetkellä koe itselleni tarpeelliseksi.

En ole harkinnut.

En ole ottanut enkä luultavasti otakaan. Mielestäni ikä saa näkyä kasvoilta mutta mielen pitää olla virkeä samoin kunto mahdollisimman hyvä. Silloin voi nauttia elämästä. Käytän mieluummin botox-rahat vaikka matkusteluun.

En ole ajatellut tarvitsevani.

En ole koskaan ajatellut ottavani.

Aika näyttää….

En ole ottanut (enkä tarvinnut) enkä liioin miettinyt pistosten ottamista aiemmin, mutta kyllä tässä 42-vuotiaana jo väkisinkin alkaa sellaisetkin kiinnostaa..

Aika tyypillistä lienee että nuorempana tyrmätään nämä asiat jyrkästikin ja arvostetaan ’luonnollista ikääntymistä’, mutta sit kun omalla kohdalla ja omassa naamassa alkaa merkit näkyä niin mieli alkaakin hissukseen muuttua 😀

Jos mulla rahaa olisi niin varmaan jotain kokeilisin! (Siitä vaan ei taida ikinä olla pelkoo..) :'(

Alkaa jo hieman kiinnostaa mutta en oikein rohkene teettää toimenpiteitä, joilla kajotaan ihon alaisiin kudoksiin.

En ole ottanut enkä aiokaan.

En ole ottanut eikä ole suunnitteilla. Suhtaudun kaikkeen muuhun kuin peruskosmetiikkaan epäilevästi. Tietenkin hinta on myös este, käytän rahani mieluiten muulla tavoin ja usein lopputulokset kosmeettisissa toimenpiteissä eivät ole lopullisia vaan ylläpitääkseen täytyy sijoittaa aina vaan lisää rahaa. Itselläkin ikää alkaa jo olla reilusti yli 30 vuotta ja nyt huomaa että silmäkulmaan tulee pieniä hentoja juonteita eli tämä asettaa meikkaamiselle uutta haastetta, koska liiallinen puuterointi tai peitevoiteiden käyttö alueella vaan lisää pienten juonteiden näkyvyyttä.

En ole ottanut enkä suunnittele ottamista vain kosmeettisista syistä. Toisaalta koen että 30 vuotiaana ihoni on vielä niin rypytön, että en ole kokenut koskaan tarvetta silotteluun. Toisaalta en tiedä muuttuuko asia vaikka 30 vuoden päästä, mutta nyt ainakin tuntuu ettäbei mulle kiitos?. Juonteita saa tulla, nehän kuuluu elämään?

Oon täyttänyt huulia ja botox otsaan ja leukaan kiinnostais myös!

En ole harkinnut ottavani niitä botoxhoitoja. Niin ihana paketti arvonnassa. Saisin silmänympärysvoiteenkin ku mulla ei ole sitäkään.

En ole ajatellut, ikääkin vasta 23. Tulevaisuudessa voisin kuitenkin ottaa, mikäli haluaisin:)

En ole vielä ottanut, kun ei ryppyjä ole, mutta voisin ottaa tulevaisuudessa, kun niitä alkaa ilmestyä. Toki taloustilannekin vähän vaikuttaa, onko niihin rahaa. Ihan tälläkin hetkellä kiinnostaisi botox liikahikoiluun. En ole siis pistoshoitoja vastaan. Etsin tuon Filorgan sy-voiteen incin netistä, ja löysin siitä ainakin Biotinoyl Tripeptide-1 joka lisää silmäripsien ja kulmakarvojen kasvua (käytetään ripsiseerumeissa) ja Palmitoyl Tripeptide-38 on yhtä kuin Matrixyl Synthe’6, ja tämän on pitäisi auttaa ryppyihin ja juonteisiin, ja ilmeisesti voi saada silmäripset ja kulmakarvat kasvamaan paremmin, mukana oli joku muukin karvoja hoitava peptidi. En keksinyt itsekään, mikä se botoxia muistuttava raaka-aine voisi olla, olen kuullut ainoastaan Acetyl Hexapeptide-3 (Argireline, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Hexapeptide, Palmitoyl Hexapeptide-6) eli myyntineltä Argireline olevan ”nestemäistä botoxia” ja auttavan etenkin alueita, joille muodostuu ns. dynaamisia ryppyjä (esim. otsa, silmät), mutta tätä en löytänyt inci-listalta. Aika omituista, että niitä ei elevenin sivuilta löydy.

Hei, jatkoin tutkimusta, ja löysin sen, mitä kutsuvat ”botoxiksi”, se on Dipeptide diaminobutyroyl benzylamide diacetate, toiselta nimeltä SYN-AKE, joka jäljittelee käärmeenmyrkystä löytyvää peptidiä, ja jonka uskotaan näin lamauttavan kasvojen lihaksia ja samalla ryppyjen muodostumista. Ikävä kyllä lähes kaikki tätä käsittelevä tutkimustieto on niin puolueellista, ettei sitä voi sanoa varmaksi todistetuksi. Tuo aiemmin mainitsemani Argireline on huomattavasti enemmän tutkittua, ja siihen viitataan useammin nestemäisenä botoksina, siksi tuo hämäsi minua. Mutta selvisihän se!

Kiitos kun tulit kertomaan. Sepä näissä aina on kun tieto on puolueellista. Pitää olla tosi tarkkana, että mistä oman totuutensa rakentaa. Olen monenkin nettitutkimuksen tehnyt, ja joskus ei vaan löydy luotettavaa lähdettä väitteelle. Tuota käärmeenmyrkkyä on muuten käytetty muidenkin merkkien tuotteissa, mutta en muista niiden brändien verranneen toimintaa botoxiin.

Kiitos vielä sinulle! ?

En ole kokeillut

En ole kokeillut. Mieleni on tehnyt kokeilla kun ikäkin on kohta 5 alkava. Ei uskallus riitä mihinkään kasvojen tai huulienkaan muokkaukseen. Pelottaa jos oma persoonallinen ilme ja hymy katoavat.

E ole kokeillut. Näitä silmänympärysvoiteita olen kokeillut jos jonkinlaisia, tämä olisi uusi tuttavuus.

En ole ottanut enkä aio ottaa. Aion pärjätä ulkoisilla voiteilla.

Olen ottanut useamman kerran otsan sibeliusjuonteisiin. En ole enää vihaisen näköinen ja vuosia lähti heti pois. Minua häiritsi tosi paljon, se että olin vihaisen näköinen, vaikka luonteeltani en sellainen todellakaan ole. Aion ottaa jatkossakin. Kaksi kertaa vuodessa on riittänyt. Ikää 50+

En ole ottanut Botoxia, ja ajatus tuntuu kyllä aika vieraalta.

En ole ottanut botoxia mutta en pidä sitä mahdottomana ajatuksena joskus tulevaisuudessa. Vanheneminen kuuluu elämään mutta jos oma naama alkaa jossain kohtaa muistuttaa rusinaa ja peilikuva ahdistaa niin miksen parantaisi omaa henkistä olotilaani botox-hoidoilla.

Pitäisi kyllä omassa ajatusmaailmassa tapahtua aika radikaali muutos, että botoxia ottaisin!

En ole ottanut eikä ole aikomusta ottaakaan.

En ole ottanut,enkä ota

En ole ottanut, mutta voisin harkita. Kovin ovat hintavia nämä hoidot ja teho ei välttämättä pitkäaikainen.

En ole ottanut enkä harkinnut ottamista

En ole itse ottanut, hiukan turvallisuus mietityttää.

Botoxia voisin ottaa vanhempana, jos minulle esim tulisi hyvin syvä Sibeliuksen ryppy eli silmien/kulmieni väliin. Mutta en hakisi äärimmäisen silottavaa nuorennusleikkausta ansattuihin naururyppyihin. 😀

Mua häiritsee rypyt jo nyt niin paljon omassa naamassani, että hyvinkin voisin kuvitella ottavani pistoshoitoja jokusen vuoden kuluttua. Ihan vielä ei ehkä tartte…tai en halua vielä aloittaa. Harkitsen!

Olen ajatellut botoxin ottamista otsaan ja jutellut siitä jo pistoshoitajankin kanssa. Tarkoituksena saada hieman kulmia kohotettua, joka nostaisi hieman myös raskaita luomia ja auttaisi mahdollisesti päänsärkyihin, kun ei tarvitse nostaa kulmia koko ajan.

En vielä, mutta ehkä vanhempana 🙂

En ole ottanut, ja tuskin otankaan. Annetaan luonnon tehdä tehtävänsä.

En ole ottanut enkä harkinnut.

En ole harkinnut ja ainakaan vielä en ole kokenut halua tai tarvetta.

Ei kiinnosta botox-hoidot tai muutkaan täytaineet.

Täytän ensi vuonna 30. Ryppyjä olen havainnut jo parin vuoden ajan.. En ole ajatellut ottaa mitään pistoksia itselleni koskaan. Neutraalisti suhtaudun myös, ottakoon ken haluaa..?

Tällä hetkellä 29-vuotiaana en ole kokenut botoksia tarpeelliseksi, tulevaisuudesta en tiedä. En ainakaan tuomitse ketään sen takia.

En ole itse suunnitellut vielä ainakaan, mutta lähipiirissäon ihmisiä jotka ovat kokeilleet 🙂

En ole suunnitellut Botoxia tai muitakaan vastaavia aineita ottavani.. Mieluummin olen luonnollisesti ryppyinen kuin kuminukkemainen. 🙂 Mielihän voi toki aina muuttua ja helppo tässä on vielä huudella kun ryppyjä ei vielä kovin paljon ole.

En ole vielä suunnitellut, mutta en sitä itseltäni kielläkään jos joskus siltä alkaa tuntua.

Ei botoxia!

En ole harkinnut ottavani.

En ole harkinnut, mutta en tuomitse jos joku sitä haluaa tehdä. Tottakai, moni haluaa pitää itsestään huolta. Mutta itseäni epäilyttäisi mitä ainetta kehooni joutuisi. Eikä vielä ole pahoja ryppyjäkään! Katsotaan sitten 10v päästä 😉

Joskus on mielessä käynyt, lähinnä olen miettinyt sukuvikana riesaksi saatujen riippuluomien kohotusta joskus tulevaisuudessa.

En usko, että ottaisin botox -hoitoja missään tilanteessa.

En ottaisi botox-hoitoa, ehkäpä hyaluronitäytehoidot parempi vaihtoehto tai kasvojumppa?

en ole ottanut enkä usko että otankaan.

En ole ottanut enkä harkinnut ottavani botoxia.
Toivottavasti hyvä ihonhoito riittää niin että naamaa kestää katsella ilman botoxia! ?

Ikä alkaa olla lähempänä neljääkymmentä, kuin kolmeakymmentä, mutta en ole vielä harkinnut. En ole tosin täysin vastaankaan koko ajatusta. Voisin harkita jotain pieniä toimenpiteitä myöhemmin, mikäli naama alkaa uhkaavasti roikkua 😀

En.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *