Joulukalenteri

Joulukalenterin luukku 13: vinkit tuoksujen käyttöön + arvonta

13.12.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Hei, mehän olemme puolivälissä Glitz & Glamin joulukalenteria! Tänä vuonna Glitz & Glamin joulukalenterissa on 25 luukkua. Kalenteri on toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Luukkujen sisältö ja sitä mukailevat aiheet sekä arvontapalkinnot tulevat elevenin kosmetiikkakalenterin mukaan. Tuo elevenin joulukalenteri loppuunmyytiin syksyllä muutamassa tunnissa. Kirjoitan päivittäiset aiheet elevenin kalenterin sisällön mukaisesti. Joskus aihe voi olla tuote-esittely, joskus yleismaailmallista tuotteesta tai se voi olla vinkki/tutoriaali.

13. luukku

Yves Saint Laurent Black Opium EdP* on yksi minun kautta aikain parhaimpia tuoksujani. Rakastan tätä tuoksua! Siitä huolimatta, että minulla on lukuisia tuoksuja, olen käyttänyt tämän loppuun. Juuri tänä syksynä heivasin tyhjän pullon pois laatikostani tilaa viemästä. Olihan siellä helmi pohjalle, joten en aikaisemmin raaskinut heittää pois, vaan jemmailin sitä. Ihan pöhköä! Olenkin siitä syystä äärimmäisen ilahtunut, että elevenin joulukalenterista löytyi pieni Black Opium -tuoksu.

Jos haluat kurkata muutaman vuoden takaisen esittelyni tästä tuoksusta, niin sen löydät tämän linkin takaa.

Syksyllä 2014 Yves Saint Laurent lanseerasi legendaarisen (ja ehkä vähän ”tätimäisen”) Opiumin rinnalle nuorekkaamman Black Opium -tuoksun. Black Opium EdP on lämmin ja mausteinen tuoksu, jossa on ihanaa makeutta ja kahvin vivahteita. Tuoksu on suorastaan herkullinen! Minuun vetoavat tuoksut, joissa on kahvia ja mausteita, mutta myös makeutta. Minulla on onneksi tätä tuoksutyyliä enemmänkin, joten siksi en ole rientänyt uutta ostamaan. Guerlainin Mon Guerlain EdP on tällainen, jonka esittelin täältä löytyvässä postauksessa keväällä. Sanonkin tuossa postauksessa, että Mon Guerlain muistuttaa hieman Black Opiumia.

Yves Saint Laurent Black Opium EdP:n tuoksunuotit ovat seuraavat:

Alkutuoksu
Päärynä, appelsiininkukka ja rosépippuri

Sydäntuoksu
Musta kahvi, jasmiini ja lakritsi

Pohjatuoksu
Vanilja, patsuli ja setripuu

Koska mikään ja kukaan ei ole täydellinen, on Black Opiumissa yksi harmi. Sen tuoksu ei ole mitenkään pitkäkestoinen iholla. Ei kuitenkaan hetkessä haihtuva, mutta näin syväksi tuoksuksi jotenkin odottaa sellaista aamusta iltaan kestävää tuoksua. Black Opiumia on pakko lisätä ennen iltamenoja, sillä sen tuoksu haihtuu päivän aikana. Tai sitten minä vaan elän tämän tuoksun kanssa sellaisessa symbioosissa, että en huomaa Black Opiumia enää itsessäni.

Tästä Black Opium EdP:stä on syntynyt muitakin versioita. Olen niitä käynyt tuoksuttelemassa, mutta eivät vaan ole olleet yhtä ihania, kuin tämä alkuperäinen Black Opium EdP. Muita versioita ovat: Black Opium EdT*, Black Opium Floral Shock EdP*, Black Opium Nuit Blanche EdP* ja näiden lisäksi tutun Black Opium EdP:n saa Limited Edition -versioina Fireworks Edition* ja Pure Illusion*. Huh, onhan näitä tullut kolmen vuoden aikana!

Koska Yves Saint Laurent Black Opium EdP on ehkä vähän harmillisen nopeasti haihtuva, kokosin vinkkejä, joilla pystyy parantamaan lempituoksunsa kestoa.

Kuten tiedetään, niin Eau de Toilette (EdT) on yleensä miedompi kuin Eau de Parfum (EdP). Koska Black Opium on EdP, ei tätä tuoksua löydy vahvempana ja sitä kautta paremmin kestävänä tuoksuna. Siksi juuri tämän tuoksun kohdalla tämä vinkki ei toimi, mutta muiden mahdollisten tuoksujen kanssa se voi toimia. EdP:ssä on yleensä enemmän tuoksuvia ainesosia.

Tuoksut kestävät paremmin rasvaisella iholla. Tästä syystä ihon kosteutus ennen tuoksun suihkautusta, saattaa parantaa tuoksun kestoa. Kannattaa käyttää tuoksutonta vartalotuotetta tässä tapauksessa, jotta ei synny hajujen sekamelskaa.

Samaa sarjaa oleva suihkugeeli ja vartalovoide ovat ehkä tehokkain tapa. Varsinkin tuoksusarjaan kuuluva vartalovoide. Kun käyttää samalta tuoksuvaa vartalovoidetta, ja päälle suihkauttaa hajuveden, saa taatusti pitkäkestoisemman tuoksuvuuden. Vartalovoiteessa itsessään on samoja tuoksuaineita ja voiteen rasvat ja öljyt sitovat tuoksumolekyylejä itseensä. Yves Saint Laurent Black Opium Body Lotion* ja Black Opium Gift Set*

Älä riko tuoksumolekyylejä! Tämän olen kuullut ja lukenut monesta paikasta. Perinteinen tapa on suihkauttaa hajuvesi ranteelle, ja siitä sitten hieroa toiseen ranteeseen ja kaulalle. Eikö vain? Jos haluaa tuoksun juuri sellaisena kuin parfymööri on sen suunnitellut, älä tee tätä! Jos haluat tuoksun kestävän pidempään ihollasi, älä tee tätä! Hierominen rikkoo tuoksumolekyylit ja sen vuoksi nopeuttaa tuoksujen vapautumista sekä muuttaa tuoksua. Parfymöörit kehittävät tuoksut kulkemaan tietyssä järjestyksessä tuoksunuottien mukaisesti. Jos tuoksun hieroo, menettää alkutuoksu tehonsa ja sekoittuu nopeammin sydäntuoksun vaiheeseen. Tämä siis vinkiksi, jos et ollut aikaisemmin kuullut asiasta.

Vinkeistä riippumatta, vältä liiallista tuoksumista. Kerroin näitä vinkkejä myös ihan senkin vuoksi, ettei nenän tottuessa liikaa suihkisi menemään hajuveden kanssa. Nämä vinkkini ovat lähinnä Yves Saint Laurentin Black Opium EdP -tuoksulle. En lähtisi näitä käyttämään jokaisen omistamani tuoksun kanssa, jotkut tuoksuni ovat sen verran voimakkaita, että en halua buustata niitä lisää. Poikkeuksena tuo hieromisen välttäminen. Arkena tulee tehtyä tuo hierominen voimakkaampien tuoksujen kanssa, kun suihkautan vain sen yhden suihkauksen iholleni. Iltamenossa en koskaan hiero tuoksua, enkä koskaan tuoksuarvostelua tehdessä.

Päivän arvonnassa minulla on Yves Saint Laurent Black Opium EdP* (30 ml). Melkein kirjoitan oman osallistumiseni tässä arvonnassa. 😀 No ei nyt kai! Vaikka houkutus olisikin suuri, sillä Yves Saint Laurent Black Opium EdP on minun yksi suurimpia suosikkituoksujani.

Jos haluat voittaa tämän suosikkituoksuni, niin tässä arvonnan osallistumisohjeet:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro sinun tavoistasi käyttää hajuvettä. Minkälainen tapa sinulla on? Suihkautatko ranteisiin ja hierotko siitä kaulaan vai suihkautatko tuoksun ilmaan ja kävelet alta? Mikä on sinun tapasi käyttää hajuvesiä?
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy ti 19.12. klo 23.59.
Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (307)

Ranteeseen suihkautan ja siitä sipaisen kaulaan.

Minä hieron ranteisiin.. Juu, niinpä niin. Jos on tiedossa jotain speciaalia, myös kaulalle. Tämä Black Opium on piristävän kanamainen, laiseni vellinaama käyttää vetisempiä tuoksuja.

Ranteisiin suihkautan 🙂

Suihkautan ilmaan ja kävelen alta. Minulla onkin nyt uusi tuoksu etsinnässä joten tämä tuoksu tulisi oikein tarpeeseen ?

Suihkautan yleensä suoraan kaulalle. En oo varmaan ikinä suihkauttanu ranteisiin ja hieronu sitä sitten kaulalle ?

No just noin, että suihkautus ranteisiin ja hieronta ja lisäys kaulalle.. täytyypä kokeilla muuttaa tapojaan.

Suihkin hajuvettä aina kaulalle sekä paidalle. Ehkä huono vinkki mutta itse olen huomannut että tuoksu säilyy pidempään vaatteisiin laittaessa 🙂

Suihkautan kaulaan ja hiuksiin. Mielestäni ei ole mitään parempaa kuin hyvältä tuoksuvat hiukset! 😀

Ranteisiin ja tissien väliin pieni suihkaus. Kaulaan en voi laitaa kun siellä on ihottumaa.

Suihkuttelen hajuvettä suoraan iholle:) Ennen tuli käytetettyä hajuvesiä enemmänkin, mutta nykyään melko harvoin. Lempparituoksu on Dolce&Gabbana the One; ei mikään arkituoksu;) Olisi ihana testata jotain uutta!

Suihkautan hajuvettä yleensä vaatteelle tai esim. huiviin, ettei tuoksu olisi liian voimakas. Tätä tuoksua olisi ihana päästä suunnittelemaan vaikka suoraan iholle!

Tämänhetkinen tuoksuni on niin kevyt että suihkin sitä kaulaan, hiuksiin ja ranteisiin melko huoletta:) Silti haihtuu hetkessä!

ranteisiin ja sitten kaulaan

Joka aamu suhautan ”kokoelmastani” hillitysti jotain tuoksua, lähinnä ranteisiin.

En tiennyt tuota hieromisjuttua 😮 Olen aina tehnyt niin. Nytpä tiedän toisin!

suihkautan ilmaan ja kävelen alta:) tämän jos voittaisin olisi varmaan hienoimpia tuoksukokemuksia edessä mitä ikinä on ollut, minulta puuttuukin juuri hienompiin ja haastavampiin iltamenoihin hienostunut tuoksu, tämä olisi ihana!1:)

Suihkautan ilmaan tai kaulalle

Suihkautan niskaan ja se on siinä. Joskus suihkautan ilmaan ja kövelen läpi. En hiero enkä hankaa.

Laitan tuoksua yleensä vain niskaan, sillä koen että dekolteealueelle, ranteisiin yms. laitettuna tuoksuu liikaa.

Hauskaa on että tykkään aika mausteisista, voimakkaista tuoksuista, mutta kukaan ei ole päin naamaan sanonut hajuvesieni käytöstä, vaan kehuneet, että osaa laittaa juuri sopivasti, eli tarpeeksi lähelle kun tulee, niin tuoksun voi haistaa, mutta ei hyökkää päälle tai tuoksu häiritsevän voimakkaana, vaan juuri sopivasti. Tällainen itsekehu tänään ;}

minulla on monia tapoja.suihkutettavat ja kevyet tuoksut saatan suihkauttaa ilmaan ja kävellä läpi.voimakkaamman tuoksuiset sipaisen niskaan,joskus taas ranteeseen.hups,olen välillä myös hieronut tuoksun ranteesta toiseen.aina oppii uutta!

Minä suihkautan tuoksua suoraan vaatteeseen. Olen ollut käsityksessä, että tuoksut sisältävät vähän kyseenalaisia ainesosia, joten herkkäihoisena olen kokenut tämän tavan parhaana 🙂

Joka päivä kaulalle.

Mä suihkautan yleensä aamuisin ennen töihin lähtöä yhdet suihkaukset kummankin korvan taakse.
Yleensä en lisäile tuoksua päivän mittaan. Tällä hetkellä on käytössä Elie Saabin Girl of Now (aivan_ mielettömä_ ihana_ tuoksu), ja se on sen verran vahva , että parempi olla lisäilemättä vaikka oma nenä ei sitä enää iltapäivällä tunnekaan kunnolla.

Aamulla suihkautan korvien taakse ja niskaan ja joskus hieron tuoksua ranteisiin.Jos lähden iltariennolle niin
silloin tulee suihkuteltua enemmän 😉 Lemppari tällä hetkellä Chloe Love Story

Suihkautan ranteeseen ja painelen siitä toiseen ranteeseen ja kaulalle. Pitää vissiin alkaa ilmaan suihkimaan 😀

Tykkään suihkautta ranteeseen tai myös tuota tuoksupilven alitse kävelyä on tullut käytettyäh

Käytän hajuvettä lähinnä vapaa-ajalla, kun lähden jonnekin syömään, viihteelle tms. Suihkautan hajuvettä kaulalle yhden tai kaksi kertaa ja tulos on täydellinen 🙂

Suihkautan aamuisin vain yhden spray-painalluksen keskelle niskaa. Olen itse kovin tuoksuherkkä, joten yritän vain ”tuoksua muille”. 😀

jouhliin laitan hajuvettä mutta arkipäivisin en aina

Suihkautan niskaan, kaulaan ja ranteeseen. 🙂

Suihkautan ilmaan ja kävelen läpi, tai ranteisiin joilla sipaisen kaulalle tuoksua. 🙂

Olen vasta opetellut käyttämään hajuvesiäkin, joten uusien kokemusten perusteella riippuu tuoksusta. Entinen lemppari, Sarah Jessica Parkerin Lovelyn suihkautan ilmaan ja kävelen läpi, eli on ilmeisesti voimakkaampi tuoksu. Uuden lempparin, Hugo Bossin The scent for her intense suihkautan hieman korvan taakse, hieman dekolteen verisuonille ja hieman kyynärtaipeeseen. Rasvaa saatan levittää dekolteelle ennen suihkautusta. Tää on niin miun tuoksu <3 Toisena vaihtoehtona kokeilussa oli tuo Black Opium, joten olisi ihanaa päästä kunnolla tuoksuttelemaan arjessa.

Annostelutapa ja määrä riippuu tuoksusta. Yleisimmin suihkautan ranteelle ja siitä kevyesti sipaisen muuallekin, koska yhdellä suihkauksella tulee lähes aina tarpeeksi tuoksunestettä koko kropan tarpeisiin. Aiemmin hieroin tuoksun ranteelta muualle, mutta kuultuani vinkin molekyyleistä, sipaisen vain. Kaikkein voimakkaimpia tuoksuja suihkautan usein vain ihan vähän hiuksiin (vaikka hiukset eivät siitä hirveästi kyllä välitä…). Sieltä tuoksu tuntuu leviävän kevyesti.

Käytän lähinnä EdP- tuoksuja ja yksi suihkaus niskaan riittää. Ei tuoksu tällöin koko aikaa omassa nenässä.

Suihkautan ranteisiin ja korvan taa. Töissä en voi hajuvesiä käyttää, joten vapaallakin se on välillä vaikea muistaa. Olen huomannut, että itselläni hajuvedet eivät tuoksu pitkään, ei vaikka vaihtaa hajuvettä, joten nämä vinkit on tarpeen. Mulle opium muistuttaa äidistä, hän on aina käyttänyt opiumia, joten jos arpaonni suosii, saa äitini uuden hajuveden 🙂

Suihkautan ranteeseen ja kaulalle. Illalla myös niskaan.

20v en juuri käyttänyt jostain syystä parfyymeja mutta nyt sitäkin ahkerammin. Yleensä edt. Suihkautan kaulalle ja ehkä niskaan ja sitten vielä ranteisiin 🙂

Päivittäin käytön ja tuoksuja vaihtelen.Tuoksun laitan aina kyynertaipeeseen,en tiedä mistä tämä tapa on tullut.

Joka päivä käytän hajuvettä ja etupäässä niin että suihkautan ilmaan ylhäältä päin , jää hiuksiin enimmät ?

Hieron ensin rasvaa ranteisiin ja kaulaan jonka jälkeeen suihkutan hajuvettä näihin kohtiiin ylläpitämään tuoksua pidempäään! ?

Ranteisiin hieronta ja sitten kaulaan.

Suihkautan suoraan kaulalle.

Minä olen nykyään tosi herkkä voimakkaille tuoksuille ja käytän hajuvesiä todella harvoin, mutta juuri tuollaisista ihanan mausteisista tuoksuista pidän hurjasti ?. Varovaisuuttani pirskotan tuoksun ilmaan ja pyörin sitten siinä alla. Enpä tiedä tarttuuko siitä sitten mitään…

Ilmaan suihkautan ja juuri Mon Guerlainia. Tätä Opiumia olisikin hauska kokeilla, pidän nimittäin myös kovin paljon Guerlainista

Laitan tuoksua kaulalle, hieman hiuksiin ja rintoihin sekä ranteisiin. Joskus vain johonkin näistä tai en ollenkaan, riippuen siitä mihin olen menossa.

Minä käytän päivittäin hajuvettä. Arkeen ja juhlaan on omat tuoksunsa. Suihkautan aina samalla tavalla: yksi suihkaus kaulaan ja yksi ranteisiin. 🙂

Tuoksua käytän vapaalla ollessani, työni on sellainen etten voi töihin laittaa mitään. Olen nimenomaan hieronut tuoksun ranteisiin, lopetan tämän heti. Kiitos hyvästä vinkistä!

Yleensä suihkautan suoraan iholle, ranteisiin ja/tai kaulalle.

Suihkautan yleensä suoraan kaulalle,joskus tulee suihkautettua ilmaan ja käveltyä läpi.

Kaulaan suihkautan kerran ja se on siinä 🙂

Suihkautan parinkymmenen sentin päästä suoraan kaulalle kerran.

Suihkautan ranteisiin kevyesti 30 – 40 sentin päästä, en hiero, mutta hipaisen ihan vähän korvalehtiä ja niskahiuksia.

Yleensä tulee suihkautettua kaulalle.

Ihan perinteisesti suihkaus korvien taakse!

Suihkautan tuoksua niskaan ja käsivarsiin. Jos tuoksu on voimakas, silloin vain niskaan 🙂 Ihana arvonta taas!

Arkipäivänä kävelen pilven läpi ja ulos lähteissä suihkaus kaulalle ja toinen ranteisiin. Koitan vältellä liiallista tuoksumista tuoksuallergisten vuoksi ja välillä jopa unohdan/jätän laittamatta hajuvettä arkipäivinä, koska toisen allergian vakavuutta ei voi tietää.

Mä teen juurikin väärin eli ranteet hierotaan yhteen ja siitä vielä kaulalle!!! XD Oon yrittänyt siirtyä siihen, että kävelen pilven läpi, mutta nyt töissä olen avokonttorissa ja meillä on tuoksuyliherkkyydestä kärsiviä, joten sekin hauskuus loppui siihen. Siitä olen onnellinen, että kotona ketään ei kärsi tuoksuista ja saan lotvata siellä hajuvesiä sekä käristää kynttilöitä 🙂

Suihkutan tuoksua kaulan ja leuan alaosan alueelle, muistan lukeneeni että tuoksu tulisi silloin hyvin esiin. Joskus myös ranteisiin, jonka jälkeen taputan ranteita yhteen ja yritän välttää hieromasta.

Suihkautan kaulaan suoraan enkä hiero sitä minnekkään ?

Vaihtelee vähän tuoksun mukaan. Jos on kovin vahva tuoksu saatan suihkauttaa ilmaan ja kävellä alta. Normaalisti suihkautan ranteeseen ja vaikka tiedän että ei pitäisi hieroa niin hieron ranteet yhteen. Tästä tavasta opettelen eroon.

Suihkautan ranteisiin ja kaulaan arkena. Ulos lähtiessä saatan lisätä vielä niskaan ja käsivarsiin.

Kevyttä tuoksua suihkautan molemmin puolin kaulaa. Voimakkaampaa yksi suihkaus niskaan.

Hieron ranteisiin ja kaulaan. Joskus korvien taakse

Suihkutan yleensä vain suoraan rintakehälle, eli osa menee iholle ja osa vaatteille. Joskus sitten myös ranteisiin. 🙂

Suihkautan yleensä niskan puolelle kaulaan, joskus sipaisen sormilla korvan taakse. Harvemmin ranteisiin ellei kyse ole uuden tuoksun tuoksuttelu testauksesta.

Suihkautan puseron sisäpuolelle eli siis vaatteelle. Kestää pidempään ja haihtuu hitaasti ja kankaan vaimentamana. Vaikea tehdä tuoksuövereitä, kun oma nenä on lähimpänä 🙂

Yleensä viikolla en kauheasti käytä hajuvesiä. Suihkauttelen ranteeseen ja kaulalle. Mukaan hienoon arvontaan.

Suihkautan kerran kaulalle ja hieraisen siitä ranteeseen 🙂 Eipähän tule liiaksi läträiltyä 😀 Jos on joku ihan ultimaattinen lemppari niin ehkä sit tulee kerran suihkaistua kerran vielä huiviin tai ranteeseenkin.

Suihkautan ranteisiin ja sitä kautta kaulalle. Minä pidän paljon nykyisestä tuoksustani, se on Viktor&Rolfin Bonbon, musta se on aivan ihana ? Sä olet hienosti toteuttanut joulukalenterin, ihailen sitä suuresti!

Mulla riippuu tuoksusta ja päivästäkin. Välillä suihkautan ilmaan ja kävelen alta ja välillä suihkaus ranteisiin ja kaulalle. Mutta tapana ollut hieroa ranteita yhteen, täytyy yrittää siitä eroon:)

Niskaan ja rintakehällä ja välillä ilmaan ja läpikävely ;D niin ihana tuoksu tuo Black Opium!

Suihkautan hajuvettä varovasti kaulalle ja se on siinä ! ? muistan kuinka nuorempana suihkuttelin hajuvettä yhdeksi isoksi pilveksi ja pyörin ja tanssahtelin sen alla, onneksi enää ei tule tehtyä niin, sillä huone haisi välillä liiankin voimakkaalle vielä monien päivien ajan ! ? Ihana arvonta jälleen kerran ! ❤

Arkisin laitan yhden suihkauksen kaulalle/dekolteelle, juhliin suihkin sitten vähän enemmän.

Suihkautan pulssikohtiin minkä lisäksi hieman joskus ilmaan. 🙂

Kaulalle ja joskus ranteisiin. 🙂

Suihkaus kaulalle, ja ehkä yksi ilmaan ja läpikävely. Black Opiumia on monesti nuuhkittu mutta aina jäänyt hommaamatta, kun arjessa tulee valittua kepeämpiä ja raikkaampia tuoksuja. Iltamenoihin olisi kyllä tervetullut tämä!!

Suihkautan kaulaan & ranteisiini

Suihkaisen kaulaan ja ranteisiin. Juhlia varten myös niskaan ja ilmaan + kävelen pilveen…

Suihkautus ilmaan ja kävely/seisominen tuoksupilven alla. Toisinaan niskaan, tuoksun ja tilanteen mukaan.

Suihkautan kerran kaulalle tai ranteeseen, en tapaa hieroa 🙂

Hei! Suihkautan kaulaan ja ranteisiin, joskus kosketan kevyesti ranteella niskaa. Kiitos arvonnoista!

Suihkutan aina ranteeseen ja kaulalle, en hiero 🙂

suihkautan ranteisiin ja kaulalle, joskus taputellutkin mutta täytyypä jättää se kokonaan pois 🙂

Suihkautan tuoksua niskaan tai hiuksiin.

Heipähei!
Riippuu päivästä ja tuoksusta. Vahvan tuoksun suihkautan ilmaan ja kävelen läpi, Useimmiten suihkasen ranteisiin ja rintakehälle.

Yksi suihkaus kaulakuoppaan, toinen vasempaan ranteeseen ja siitä kevyt kosketus oikeaan ranteeseen ilman minkäänlaista hieromista. 🙂 Black opiumia olisi kiva kokeilla, olen nuuhkutellut sitä monesti, mutten vielä uskaltanut ostaa.

Ranteisiin ja korvan taakse. Välillä rintakehälle lisäksi.
Ja välillä vaan ihan vaatteisiin 😀

Niskaan, ranteisiin ja polvitaipeisiin.

En pysty enää juuri käyttämään tuoksuja tuoksuallergialtani, vaikka pidän tuoksuista. Silloin, kun vielä pystyin niitä käyttämään, kävelin aina vain tuoksupilven läpi. Suuri tuoksusuosikkini on Nina Riccin NINA. Samoin nuorena aikuisena pidin Lancomen eräästä tuoksusta, jonka valmistus on lopetettu kauan sitten.

Pyrin suohkuttamaan pinnallisten valtimoiden kohtiin, kaula, ranteet, iltamenoon myös vatsa ja reidet. En hiero.

Yleensä suihkautan kaulaan ja siitä hinkkaan ranteisiin samalla

Suihkautan ranteisiin.

Laitan yleensä niskaan tai kaulalle.

Suihkautan suoraan iholle ja thäts it 🙂 olis kiva kokeilla jotain uutta tuoksua.

Käytän vain miedon tuoksuisia ja toivoisinkin hajuvedeltä että se itsestään ”laimenisi” sillä liian vahvat hajusteet tekevät huonon olon.. Joskus on silti mukavaa käyttää hajuvettä.

Yleensä suihkautan ranteeseen, ja siitä painan toiseen ranteeseen. En tosiaan hiero. Välillä saatan suihkuttaa myös niskaan. 😀

Itse suihkautan ranteisiin ja en hankaa tuoksua vaan ”painelen” sitä myös kaulalle. Suihkautan myös tuoksua niskaan joskus jolloin tuoksu jää myös kivasti hiuksiin ja tuoksuu itsenikin nenään. En kuitenkaan yleensä mihinkään isompiin tapahtumiin tällä tavalla tee,koska haluan myös hajuherkät ottaa huomioon. Ja muutenkin pieni tuoksu on parempi,kun uida saavillisessa tuoksua ja saada muut voimaan pahoin.

Päivittäisessä käytössäni on L’Occitanen Verbena -tuoksu, jota ihailin liikkeissä ja lentokentillä varmaan viisi vuotta ennen kuin raaskin hankkia sen. Kulutan yleensä yhden hajuveden lähes loppuun ennen kuin ostan uuden. Minulla on ollut Black Opiumista testipullo ja rakastin sitä! Kunpa voitto osuisi nyt kohdalle – saisi vähän vaihtelua tuohon tuoksumiseen 🙂

Käytän tuoksuja joka päivä. Töissä vain kevyitä tuoksuja hyvin vähän, mutta vapaa-ajalla laitan enemmän ja vähän rohkeampia tuoksuja. Ostan aina pieniä pulloja, koska kyllästyn helposti, ja tykkään käyttää useita tuoksuja yhtä aikaa. Siis en yhtä aikaa kaikkia, vaan toisena päivänä toista ja toisena toista ?. Tämä black opium on muuten ihana tuoksu. Jos ei arpaonni suosi niin toivottavasti pukki muistaisi mua tällä?

Välillä suihkaisen ilmaan ja kävelen läpi, mutta yleensä suihkaisen ranteisiin, lyön ne yhteen ja sitten laitan ranteista korvien taakse.

Itse käytän hajuvettä joka päivä, enkä osaa olla ilman. Suihkautan sitä kerran niskaan ja kaulan sivulle, jolloin tuoksu pysyy koko päivän hyvänä ja hiusten liikkuessa myös tuoksuu omaan nenään.

säästeliäästi

Arkena useimmiten suihkautan yhden suihkauksen rintakehän alueelle tavoitteena se, että etenkin julkisilla paikoilla tuoksu hieman peittyisi vaatteiden alle. Tiedä sitten onko sillä mitään vaikutusta 😀 Viihteelle lähtiessä saatan suihkauttaa kaulaan sekä siitä painaa kerran molemmilla ranteilla niin että tuoksu leviää myös niihin

Oho, olen juuri tuollainen hieroja, nyt tuli ihan uutta tietoa! Seuraavalla kerralla tiedän välttää hieromista. Melko harvoin tuoksuja tulee käytettyä, lähinnä iltamenoissa.

Suihkutan dekolteellee ja kaulan alueelle. Joskus ranteisiin, ja silloin hieron tuoksua ihooni. Muuten en.

Yritän laittaa sellaiseen paikkaan, josta se ei koko ajan tule omaan nenääni, kun jotain laitan. En siedä voimakkaita tuoksuja enkä yleensä osta parfyymivahvuisia.

Itse suihkautan suihkun jälkeen ilmaan ja kävelen läpi.

Riippuu hajuvedestä ja tilaisuudesta, mutta yleensä suihkautan kaulaan ja/tai ranteeseen 🙂 Tämä tuoksu on muuten aivan ihana, mutta en ole vielä raatsinut ostaa sitä!

Mulla pitkät hiukset ja suihkaitan hiukset hiemaan , touksu pysyy koko päivän ?

Tapani käyttää tuoksuja vaihtelee hiukan riippuen siitä, millaista tuoksua kulloinkin käytän. Edp:t suihkautan ilmaan ja otan tuoksusuihkun. Edt:t taas yleensä suihkautan ranteisiin ja korvan taakse.

Suihkautan kaulalle 🙂

Suihkautan kaullalle

Suihkutan ilmaan yläpuolelleni ja samalla kyyristyn, että tuoksua tarttuisi muuallekin kun vain päälaelle.

ranteisiin sipaisu

Suihkautan ilmaan ja kävelen läpi!

Suihkautan aina, jos lähden jonnekin ns. ihmisten ilmoille. Suihkautan ranteeseen (mutten hiero), kaulaan ja niskaan.

Yleensä suihkutan ranteeseen ja hieron siitä kaulalle 🙂

Suihkautan ranteeseen 🙂

Vaihtelen hajuvesiä päivittäin, ja suihkautan yleensä suoraan kaulalle, joskus ranteisiin ja hieron.

Suikautan yleensä aluelle, jossa kaula ja rintakehä kostaavat, toisinaan niskaan. Harvemmin ranteisiin, ehkä juhliin lähtiessä. Tota ilmaan suihkuttamista ja tuoksun läpi kävelyä oon joskus kokeillut, mutta hyvin harvoin teen niin. Oon lukenut paljon ylistystä tästä Black Opiumista, että olisi kiva päästä testaamaan, kun en taida tän kaltaisia parfyymejä omistaa, eikä muutenkaan ole mitään kokoelmaa tuoksuja, muutama on joita vähän vaihtelen, harvoin tulee ostettua, joskus pyydän tuliaisiksi laivalta.

Suihkutan aina hiuksiin, vaikka se kuulemma kuivattaa hiuksia 😀

Tämän hetkisen hajuveden kanssa suihkautan ilmaan ja kävelen ali.

Suihkautan kaulalle ja ranteeseen

Oon ihan ylikäyttäjä. 😀 Suihkautan kaulalle ja vaatteisiin!

Fiiliksen mukaan. Kumpaakin tapaa on kokeiltu. 🙂

Suihkautan hajuvettä itseeni päin. En tosin voi käyttää kuin harvoja hajuvesiä ja erittäin harvoin, sillä olen hajuherkkä. Jos lukaiset tämän kommentin, olisi kiva, jos joskus kertoisit vähän hajuherkkyydestä (tai mainitsisit edes postauksessa ohimennen) ja muistuttelisit ihmisiä siitä, että varsinkin kun sairastaa astmaa voi voimakkaasta hajuvedestä saada pahan kohtauksen päälle.

Kaulan alueelle kevyellä hieronnalla

En yleensä käytä hirveän voimakkaita tuoksuja, joten suihkautan suoraan iholle muutamaan paikkaan. Tämä olisi erään ystävän lemppari, joten hänelle lahjaksi jos voitan :)!

Suihkin kainoiloiden suuntaan. Välillä niskaan myös. Oon oppinut ettei eteen pidä suihkia, että tuoksu tulee vasta minun jälkeeni ?

No itse asiassa suihkautan ilmaan ja kävelen alta ja vielä NUUHKAISEN niin että joskus aivastuttaa 🙂

Käytän hajuvettä vain erikoistilanteissa, sillä olen melko herkkä tuoksuille. Itseäni häiritsee suunnattomasti, jos oma hajuvesi haisee liian voimakkaasti. Yleensä lisään hajuvettä pienen määrän ranteisiin ja kenties painan ranteet kevyesti kaulaa vasten, jolloin tuoksu tarttuu sinnekin. Hajuvedellisinä päivinä kaikki muut tuotteet suihkugeeleistä rasvoihin ja kuivashampoisiin ovat tuoksuttomia. Hyvä puoli tässä on se, että saan käytettyä vuosia jopa pieniä hajuvesitestereitä.

Suihkautan suoraan kaulalle ja dekolteelle.

Ennen vauvaa käytin hajuvettä aina, kun lähdin ulos asioille yms. Nyt vauvan myötä vain juhlissa tms. koska en halua tuoksua voimakkaasti imettäessä. Kaulalle aina suihkautan yhden kaksi suihkausta 🙂

suihkautan ilmaan ja kävelen alta, joskus laitan vähän jopa hiuksiin 🙂

Laitan aina kaulalle 1-2 suihkausta riippuen siitä, kuinka voimakas tuoksu on 🙂

vaihdellen, välillä suihkautan ranteisiin, välillä ilmaan ja heilun siinä alla 🙂

Kaulaan, paidalle ja ranteeseen.

Pyrin käyttämään mietoja tuoksuja, jotka eivät ärsytä muita. Pieni määrä ranteisiin riittää.

Yleensä suihkautan yhden painalluksen ranteeseen ja painan siitä tuoksua kaulalle.

Laitan yleensä kaulaan ja vähän hiuksiiin

Yleensä suihkutan suihkauksen hajuvettä ranteeseen tai kaulaan. Myös joskus kaulahuiviin.

Suihkautan ilmaan. Käytän parfyymejä aika säästeliäästi, sillä en pidä päällekäyvästä tuoksusta. Black opium on ihana!

Suihkautan kaulaan ja rinnuksille suoraan. En jostain syystä ole ajatellut että kukaan käyttäisi hajuvettä suihkauttamalla ensin ranteille.

ranteisiin ja kaulalle

Suihkautus kaulaan 🙂

Suihkautan kaulaani kohti ja laitan kädet siihen sekaan niin tulee tuoksu myös ranteisiin 😀

Ranteisiin nyt ainakin, jsokus deodorantin päälle kainaloihinkin,joskus hiuksiin ja joskus vaatteisiin, riippuu tuoksusta ,ne on niin erilaisia.Kaulalle suihkuttelu loppui monta vuotta sitten,kun kaulan ja decolteen iho ärtyi hajuvesistä.

Suihkautan toiseen ranteeseen ja taputtelen ranteita yhteen. Jos tuoksu ei ole kovin voimakas, laitan suihkauksen myös kaulalle 🙂 Nyt vaan on hajuedet vähän vähemmällä käytöllä, kun koulussa on tuoksujen käyttö kielletty.

Kaulaan ja ranteille. Käytän myös yleensä eri hajuvettä arkisin kuin viikonloppuisin. 🙂

Suoraan ranteisiin ja kaulaan

Suihkautan kaulalle ja ranteeseen 🙂

Laitan ranteeseen ja siitä vähän myös kaulalle.

Useimmiten laitan kaulaan, joskus myös ranteisiin.

Tuo hieromisen välttäminen oli uusi juttu minulle. Taas oppi uutta ? Itse käytän vain iltamenoissa,koska arkena en työni vuoksi voi käyttää. Eli tosi harvoin tulee käytettyä. Mutta kun käytän niin ranteisiin ja vähän paidalle. Joskus lisäksi niskaan.

Ranteisiin, hiuksiin ja kaulalle.

Selkään, vatsaan ja jalkoihin. Jos olen lähdössä juhliin suihkautan iltatuoksua tuoksuttomaan suihkuvaahtoon suihkussa ja tuoksuttomaan vartalovoiteeseen. Näin saan tuoksun kestämään kauemmin, ja tietty vielä itse tuoksua selkään ja olkapäille.

Suihkautan hajuveden suoraan kaualalle. 🙂

Kun suihkauttaa ilmaan ja kävelee läpi, tulee ihana tuulahdus tuoksusta vaatteisiin.

kevyt suihkaus ilmaan ja siitä kävelee läpi tai kevyesti vaatteeseen

Suihkaus kaulalle!

Yleensä suihkautan kevyen suihkauksen kaulalle tai vaatteisiin. Välillä olen harrastanut myös tuota ranteisiin hieromista.

Suihkautan ranteeseen ja hieron siitä kaulaan.

Riippuu hajuveden voimakkuudesta. Yleensä yksi suihkaus yläselkään tai rintakehälle riittää.

Suihkautan ilmaan ja kävelen siitä läpi

Suihkaus ilmaan ja kävelen alitse.

Ranteeseen ja kaulalle laitan suihkauksen tuoksua.

Suihkautan hajuvettä aina kaulalle ja ranteeseen. 🙂

Suoraan iholle tai vaatteeseen?

Suihkautan hajuvettä melko kaukaa suoraan iholle ja/tai vaatteeseen 🙂

Töiden takia en voi käyttää tuoksuja ja vapaa-ajallakin usein unohtuu. Juhlaan yritän muistaa laittaa!

Suoraan iholle ja hiuksiin

Yleensä ranteisiin ja kaulalle

Suihkaus ranteelle ja kevyellä painalluksella ranteet yhteen. Tiedä sitten lasketaanko sekin jo hieromiseksi 🙂

Suihkaus säärien iholle tai vatsaan, ylemmäs en kärsi mitään laittaa.

Mä suihkautan yhden suihkauksen suoraan kaulalle ☺️

Jos olen käynyt suihkussa ja alan samantien laittautumaan, suihkin heti hajuvettä ilmaan ja kävelen alasti iho vielä kosteana tuoksupilven läpi 😀 luin joskus jostain, että näin tuoksu pysyy pitkään.
Muuten suihkin perinteisesti ranteisiin ja kaulaan.

Yleensä suihkautan hiusten alle niskaan.

Ranteeseen ja ilmaan ja kävely alta. En juurikaan käytä kaulalla, kun tuoksut käy helposti särkemään päätä

Hajuvettä laitan ranteisiin ja kaulalle. Ehkä vähän myös ilmaan ja kävelen läpi ?

Laitan hajuvettä korvan taakse

Ranteisiin ja kaulalle.

Suihkautan ranteisiin ja kaulaan.

Yleensä suihkautan ranteeseen ja hipaisen sitten ranteesta kaulalle, mutta täytyy yrittää muuttaa tapoja.. 😀

Hoitoalalla työskennellessäni en voi harmikseni tuoksuja käyttää läheskään päivittäin, joten en raaski ostaa monia tuoksuja kaappiin seisomaan. Tämän tuoksun hankkimista olen kylläkin miettinyt jo pitkään, olisipa ihana joululahja itselleni! Atoopikkona herkkä kaulan/dekolteen alueeni ei siedä hajuvesiä, vaan suihkutan tuoksua usein enemmän niskan/yläselän alueelle sekä ranteisiin.

Hieron ranteisiin ja kaulaan 🙂

Yleensä suihkautan ilmaan ja kävelen sieltä alta

Suihkautan sitä jonnekin kaulan alueelle.

Välillä suihkutan ilmaan ja kävelen tuoksupilven läpi ja välillä suihkuttelen suoraan iholle. En tiennytkään tuosta, että ei kannata hieroa ihoa tuoksun laittamisen jälkeen, kiinnostavaa! Oon tätä arvottavaa tuoksua joskus käynyt nuuhkimassa ja se hävisi vain täpärästi Armanin Code Satinille, jonka päädyin sillä kertaa hankkimaan.

Suihkautan hajuvettä yleensä kaulalle ja paidalle, joskus ranteisiin ja joskus myös vähän ”päänipäälle” että tuoksu leijailisi myös hieman hiuksiin ??

Aika harvoin käytän hajuvettä ja silloinkin yritän laittaa tosi maltillisesti.

Käytän milloin mitenkin.

Yleensä suihkausaus ranteeseen, ranteiden laitto yhteen ja sen jälkeen hipaisu niskaan.

Tää on mun ykköstuoksu :3

Ranteisiin ja hieron yhteen.

Laitan hajuvettä korvan taakse ranteen kautta 🙂

Oii Black Opium, rakastan tätä tuoksua! Minulla on tästä pieni testeripullo, jota yritän säästellen käyttää. Itselläni on se perustapa käyttää hajuvesiä, eli ranteisiin ja siitä kaulalle. Yritän olla hieromatta ranteita yhteen, kun jostakin olen joskus lukenut, että se tuhoaa tuoksumolekyylejä. 😀 Tuoksuja on muutama, joita vaihtelen fiiliksen, tilanteen ja vuodenajan mukaan.

Suihkautan ilmaan

Suihkautan tuoksua yleensä paidan kauluksesta sisään suihkauksen.
Maltti on valttia tuoksujen kanssa!

Suihkautan ilmaan ja kävelen alta, sitten suihkautan ilmaan ja sohin ranteitani siinä suihkauksessa. Mutta en hiero. Sillon kun oli pidemmät hiukset, suihkautin joskus hiusten allekin. Riippuu paljon tuoksustakin, esim Chaneleita ei tartte suihkutella niin paljoa kun taas joidenkin halvempien kanssa ei tartte olla niin varovainen.
Tämä tuoksu kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta!

Riippuu ihan päivästä ja tuoksusta. Jos haluan tuoksua miedommin suihkautan ranteeseen ja taputtelen toiseen, jos voimakkaammin, suihkautan ranteeseen kaksi kertaa, taputtelen toiseen ja kaulaan. Lisäksi saatan suihkauttaa niskaan, riippuen ihan kuin tuoksuva tuoksu mulla on. 😀

Suihkautin yleensä paidalle, ennemmin kuin suoraan iholle – näin ei tarvitse myöskään hankausta!

Vähän miltä tuntuu, kaikkia tapoja käytetään 🙂

Oi, juuri tänään tuoksuttelin kosmetiikkakaupassa hajuvesiä, mukaan lukien tätä! Harmikseni en nykyään omista yhtään hajuvettä, mutta ranteisiin suihkauttaisin ja kevyesti koskettaisin sitten kaulaa. Tosin jonkin verran hajuherkkänä jotkin tuoksut tai liiallinen määrä aiheuttaa huonoa oloa :/

Suihkutan ilmaan ja kävelen läpi. Lähipiirissäni on hajusteherkkä niin noin saa kevyemmän tuoksun iholle, eikä sukulaistanikaan häiritse liikaa. Joskus kotona suihkautan suoraan rintakehälle. 🙂

Suihkuttanut ranteisiin.

Voi että, ihana palkinto. Mulla on Black Opium Floral Shock, joten olisi kiva testata alkuperäistä versiota.

Mä suihkutan hajuvettä ranteisiin ja taputtelen kaulalle, en hiero. 🙂

Laitan hajuvettä korvalehtien taakse, josta sitten sipaisen sitä ranteisiin.

Suihkautan rintojen väliin, kaulaan ja ranteisiin. Iltatuoksuna voimakas

Minä suihkautan suoraan kaulalla, molemmille puolille. Joskus niskaankin =)

Käytän hajuvettä päivittäin, suihkautus hiuksiin/niskaan, käsivarren sisäpuolelle ja toisinaan decolte’alueelle

Allergioiden takia en voi itse käyttää hajuvesiä joten menisi lahjaksi

Suihkaus ilmaan ja kävely alle.

Suihkautan ilmaan ja kävelen läpi. Pidän tuoksuista, mutta voin vain vapaa-ajalla käyttää niitä. Siksi on jäänyt tuoksujen osto vähemmälle.

Suihkutan ilmaan ja kävelen läpi. 🙂

Käytän hajuvesiä aika säästeliäästi siitäkin syystä, että oma migreenini ei oikein tykkää, jos tuoksun voimakkaasti omaan nenääni. Lähinnä juhliin yms. laitan, silloinkin suihkautan ilmaan ja kävelen läpi.

Yleensä suihkautan hieman ilmaan ranteiden yläpuolella ja hieron kevyesti toisiinsa. Fiiliksen mukan vähän ilmaankin, jotta hiuksille laskeutuu hyvää tuoksua.

Suihkautan tuoksua kaulalle ja ranteisiin! ?

Joskus suihkautan ilmaan ja kävelen tuoksupilven läpi, joskus taas suihkautan rintojen väliin. Olen joskus lukenut, että tuoksu tuoksuu voimakkaimmin, kun sitä laittaa mahdollisimman lämpimään kohtaan kehossa. Vielä toisinaan suihkautan kyynärtaipeisiin, sillä sielläkin on vilkas verenkierto. Ranteisiin ei tule laitettua, sillä olen ajatellut, että käsiä pestessä hajuvesi voi huuhtoutua pois.

Vedän aina hajuvesiöverit, aina vähintään 6 suihkautusta ympäri yläkroppaa ? Nyt olen yrittänyt vähentää ja suihkauttaa pari kertaa rintaan ja kerran ranteeseen.

Valitsen tuoksun aina fiiliksen mukaan. Jos haluan tuoksun piristävän enemmän itseäni, suihkautan sitä dekolteelle. Jos taas haluan tuoksua tietynlaiselle lähiympäristöön, suihkautan tuoksua myös ranteisiin ja niskaan.

Suihkutan ilmaan ja kävelen läpi. Juhliin mennessäni suihkautan lempituoksuani korvan taakse.

Suihkutan hajuvesipilven jonka läpi kävelen ? Joskus myös laitan hajuvettä kyynärtaipeisiin sekä niskaan, iltamenoihin varsinkin näin.

Suihkuttelen pari kertaa kaulalle.

Suihkutan kaulalle ja puseroon, että tuoksu säilyy mahdollisimman pitkään

Kun kuulin voimakkaiden tuoksujen olevan mahdollinen syy monien yleistyneisiin kilpirauhasvaivoihin tuoksun ollessa kaulalla niin olen ruiskinut tuoksuja mm. nilkkoihin 😀

Mulla on tapana suihkauttaa kaulalle tuoksua

Suihkautan kaulalle, ranteisiin ja rinnuksiin : )

Kaulalle ja ranteen sisäpuolinen suihkaukset

Pari suihkausta kaulaan, juhlaan lähtiessä suihkautan vielä ilmaan ja annan laskeutua päälle.

Kaulalle suihkautan ja iltamenoihin myös ilmaan ja kävelen alta.

Suihkautan pari kertaa kaulalle ja ranteille.

Suihkutan aamulla pikkusen korvan taakse ja ranteisiin.

Suihkautan kaulalle. Käytän hajuvesiä vain lähtiessäni tuulettumaan. Työssä on vältettävä tuoksuja.

Pikku suihkaus ranteisiin ja kaulaan.

Yleensä suihkaisen mahaan, kesällä paidan alla, niin en saa hajuvedestä aieutuvia pigmenttiläiskiä.
Juhlissa laitan tuoksun yleensä hiuksiin.

päivittäin

Töissä en voi käyttää mutta muutoin suihkautan kaulalle

Laitan hajuvettä kaulaan ja ranteisiin. Suihkun jälkeen ja kun lähden ulos.

Suihkautan kaulalle ja ranteisiin.

Suihkautan hieman kaulalle, käytän päivittäin hajuvettä, mutta en töissä.

Tällä hetkellä käytän eniten Cleanin roll-on -tuoksuja, joita pyöräytän ranteisiin ja korvien taakse.

Mä suihkautan ensin kaulalle, ja painan kevyesti toisen ranteen kaulaa vasten ja sit vielä painan ranteet yhteen. En sitten tiiä onko tämäkin väärin, en ainakaan hiero niitä. 😀

Suihkuttelen etuvartaloon sekä niskan taakse joskus laitan ranteisiin. Riippuen tuoksun voimakkuudesta.

Suihkautan hajuvettä ranteisiin.

En käytä arkena hajusteita, ainoastaan juhliin ja kohtuudella, en ui hajuvedessä? sipaisen vähän korvien taakse, degoltealueelle ja ranteisiin ?

Kevyt suihkaus korvan taakse juhlapäivinä, tanssipäivinä. Arkena en käytä tuoksuja.

Suihkautus ranteisiin ja korvien taakse 🙂

Suihksus korvan taakse ja ranteisiin.

Suihkaus juhliin lähtiessä ilmaan ja kävely läpi, välillä vain omaksi iloksi, hajuvesiä voi olla useita, tuoksuja kiva vaihdella, kesällä kevyempää ja talvella mausteisempaa!

Käytän hajuvettä vain juhlissa ja suihkautan ranteisiin ja siitä painelen hieman kaulalle.

Suihkatan yhden suihkauksen rintakehään.

Aika harvoin käytän nykyisin, mutta suihkaus ilmaan riittää.

Suihkaus lempparihajuvettä kevyesti. Voi ottaa pieneen suihkepulloon mukaan menoihin jos tarvitsee lisätä ?

Yleensä yksi suihkaus dekolteelle ja toinen ranteisiin. Tuoksuja minulla on useita, ja vaihtelen niitä fiiliksen mukaan.

Suihkautan tuoksua niskaan, jolloin hajuvesi jää tuoksumaan jälkeeni.

Kevyempiä tuoksuja suihkautan suoraan dekolteelle/kaulalle, vahvempia tuoksuja ensin ranteelle ja siitä sitten kaulalle 🙂

Suihkaus ilmaan ja löpi kävely.Kesällä aina kevyempia makeita tuoksuja 🙂

Rakastan tuota tuoksua! Siinä on kepeys, mutta vahvuus samassa. Mun mielestä siinä yhdistyy kauniisti feminiininen energia & naisellinen mystisyys! ❤️
Mulla on vähän erikoiset tuoksujen käyttö tavat, sillä ne vaihtelee paljon tunteiden mukaan.. Kiireessä suihkautan kerran kaukaa kaulaan, mutta ajan kanssa nautiskelen hajuveden laitosta. Suihkuttamalla ilmaan ja pyörähtäen ympäri, tarvittaessa suihkautan toisen kerran vatsan kohdille. ?
Oispa ihanaa saada tuo Ysl joululahjaksi. ?

Suihkutan suoraan kaulalle, lähes päivittäin käytän 🙂

Käytän vain harvoissa ja valituissa tilanteissa, koska on niin paljon tuoksuyliherkkiä ihmisiä.

Suihkautan ranteisiin ja kaulaan ja ehkä paidalle myös ihan vähän..?? Ja tää on niiiiin hyväntuoksunen

Suihkutan lähes aina vaatteisiin.

Ranteisiin hiukan suihkuttelen, muuten tanssiessa kavaljeeri joutuisi liikaa haistelemaan tuoksuja, jos niitä kaulalle ruiskuttelee.

Suihkautan tuoksun ilmaan ja kävelen alta. En voi käyttää tuoksuja töissä ollenkaan, mutta vapaa-ajalla iltamenoissa on käytän tuoksuja.

Vapaa-ajalla maltillisesti. Opium tuoksut ovat aivan ihania, voi kun onni olisi myötä.

Jos lähden jonnekin juhlimaan tai muuten tekee mieli vähän tuoksutella.

Suihkutan käsivarsiin ja lopuksi ilmaan ja jään odottamaan alle, että´hajuvesi laskeutuu

Suihkautan ranteisiini ja myös korvan taakse. Käytän vain silloin kun lähden ulos, kotona en käytä hajuvettä.

Käytän taipeisiin kuten ranne, käsi, jalka niskaan en etupuolelle koska tuoksu voi olla liian voimakas kasvokkain?

Sen verran on vahvempiin tuoksuihin herkistymistä, että melkein kaikkia tuoksuja tulee vain ranteisiin suihkaistua. Ihan pari kevyttä tuoksua ovat sellaisia, joita voin kaulalle hieman laittaa. Joskus kyllä unohtuu koko hajuveden laitto 🙂

Pari suihkausta kaulalle aamuin illoin ?

Kevyt tuoksu iltamenoille ja suihkautus ilmaan ja kävely sen tuoksusuihkun läpi..
Näin joku joskus neuvoi ja on ollut kätevä

Käytän aina hajuvettä ja minulla on monia erilaisia. Vesituoksuista en juuri välitä enkä tunkkaisen raskaista. Etsin jatkuvasti täydellistä tuoksua. En halua haista, haluan vain ihan häivähtävästi tuoksua ihanalle. Suihkautsn tuoksua alaselkään.

Kyllä se on pari suihkausta kaulalle joskus ranteisiin. Muuten Toi Black Opium on mun suosikki, ja mä saan aina positiiviset kommentit tuoksustani.

Riippuu vähän menosta. Illalla vähän enemmän kuin päivällä. Suihkutus t kaulaan ranteeseen.

Kaulalle ja ranteisiin.

Suihkautan kaulalle ja selkäpuolelle ja juhliin mennessä vielä ranteisiin.

Voisin hyödyntää sinun antamia naamiovinkkejä, mutta luultavasti muokkaisin listaa hieman jos voitto osuisi kohdalleni. 🙂

Kaulaan suihkautan 🙂

Olen oppinut laittamaan hiukan hajuvettä ranteisiin ja kaulaan lähelle korvia 🙂

anna-ylitalo@hotmail.fi

Käytän hajuvettä vähän ei tavoin, joskus suihkautan ilmaan ja annan tuoksun laskeutua päälleni tai aika usein laitan ihan kaulalle tai ranteisiin. ?

Aina olen harrastanut pilveen kävelyä:-)

Tuoksua suihkautan ranteisiin ja siitäOnnittelut laitan myös korvan taakse.

Biotherimiltä olen kokeillut joskus jotain puhdistustuotetta, mutta hyvin vähälle on jäänyt merkin kokeilut. Nyt kiinnostuin kovasti tuosta kasvonaamiosta, koska olen Glamglow naamioita käyttänyt ja olisi kiva päästä testaamaan Biothermiä noiden tuotteiden samankaltaisuuden vuoksi.

Suoraan kaulalle.

Suihkautan ranteille, niskaan ja hiukan rintakehälle enkä koskaan hiero tuoksua ?

Suihkautan rintakehälle.

Hillitysti muut huomioon ottaen. Arkena hieman arkisempaa,juhliin parempaa.

Kaksi suihkausta kaulalle riittää minulle. En ole enää muutamaan vuoteen hieronut tuoksua sen jälkeen kun Sokoksen myyjä ystävällisesti opasti sen rikkovan tuoksun molekyylit.

Suihkautan yleensä kaulalle tai rintakehään, välillä myös vaatteeseen.

Jos käytän suihkutettavia hajuvesiä, niin silloin suihkautan vain kaulaan. Riippuen tuoksun intensiivisyydestä, minne olen menossa ja millä kulkuvälineellä, suihkautusten määrä on 1-4krt (jos esim. pyöräilen pidemmän matkan, niin silloin saatan laittaa tuon 4 suihkausta, jos on tiedettävästi nopeasti haihtuva tuoksu).
Miniatyyri-pulloista käytän joko sormen kautta tai suoraan pullon suuta liikutan kaulalla/ranteella.
Nuo miniatyyri-/pikkuiset näytepullot, joissa ei ole suihkemekanismia, ovat jotenkin hankalia!
En tiedä, mikä olisi niille helpoin tapa laittaa…?

Suihkautan ilmaan ja kävelen ali.

Mukana arvonnassa

Niskaan tai kaulaan ja ehkä ranteeseen.

Suihkautan rintaan

Suihkautan sinne sun tänne!

Laitan yhden suihkauksen niskaan, ja käytän molemmat ranteet hetken päästä sen kohdan päällä. Niska on hyvä paikka, koska tuoksu ei osu nenään koko ajan! Kerran olen sen virheen tehnyt että suihkautin hajuvettä suoraan ranteeseen… Ei enää ikinä.

Suihkutan yleensä kaulaan sekä ranteisiin 🙂

Suihkuta ilmaan ja kävelen läpi. Välillä paitaankin.

just näköjään tää väärä tapa et suihkautan ranteeseen ja hieron sitä kaulaani 😀 Joskus teen niin että suihkautan vain kaulan alueelle kaksi suihkausta. Olen aika huono käyttämään hajuvesiä, mutta sanotaan että pari kertaa viikossa on maksimi. Olen sellaisessa työssä jossa on parempi olla tuoksuton 😀

Suihkutan ranteisiin tai ilmaan ja kävelen läpi.

Suihkautan hieman kauempaa dekoltee-alueelle paljaalle iholle.

Yksi suihkaus(!) ranteeseen, siitä hieron toiseen ranteeseen ja olkapäiden viereen rinnalle.

Mä yleensä suihkautan paidan alle ja ranteeseen, josta siirrän niskaan (en hiero ollenkaan). Tuoksu kuulostaa mielenkiintoiselta ja kokeilun arvoiselta! ?

Suihkautan joskus ranteisiin tai sitten ilmaan ja kävelen siitä alta. Nykyisin tulee käytettyä tosi harvoin mitään, kun ei käy missään. Tuota olisi mielenkiintoista kokeilla, yleensä tykkään kevyehköistä kukkais- ja vesituoksuista.

Käytän hajuvesiä joka päivä. Suihkautan ranteisiin ja kaulaan.Olisi kiva voittaa uusi hajuvesi, kun ei ole pitkään aikaan tullut ostettua.

Riippuu hajuvedestä, joitakin suihkautan kaulaan ja ranteisiin, tujuimpia hajuja ilmaan ja kävelen pilven alta. Tämä on yksi miunkin lempparituoksuista.

Suihkautan ranteisiin sekä poveen pienesti. Tykkään myös suihkauttaa kaulahuiviin hieman 🙂

Ranteeseen suihkautan ja siitä sipaisen kaulaan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *