Joulukalenteri

Joulukalenterin luukku 14: korealaiset kangasnaamiot

14.12.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on tänä vuonna toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Glitz & Glamissa availlaan joka päivä elevenin joulukalenterin luukkuja, joista ammennan inspiraatiot ja aiheet päivittäisiin postauksiin. Lisäksi on päivittäin huikeita palkintoja arvottavana, jotka teille tarjoaa eleven.fi. Joulukalenterin luukut päättyvät 25.12. Silloin Glitz & Glam jää muutaman päivän joululomalle.

Ennen kun menemme tämän päivän luukkuun ja sen aiheeseen, haluan vielä kiittää vinkistä, joita sain eiliseen postaukseen. Moni teistä kertoi käyttävänsä hajuvettä niskassa. Olen tästä joskus lukenut, mutta en oikeasti koskaan kokeillut. Inspiroiduin, joten teen testailun. Kokeilen nyt hajuveden käyttöä niskassa. Innolla odotan kokemuksiani. Tämä meinaan voisi olla todella hyvä muutamien tuoksujeni kanssa. Kiitos vinkistä ja inspiroimisestani! 🙂

14. luukku

Skin79 All That Black Mask* -kangasnaamio löytyi tämän päivän luukusta. Nyt hypättiin korealaisen kosmetiikan osastolle, eli K-Beautyyn. Kivaa! Minua on puraissut kiinnostus korealaiseen kosmetiikkaan. Tilasin elevenin Black Friday -kampanjasta monta K-Beautyn tuotetta. Esittelin ostoksiani täältä löytyvässä postauksessa.

Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta juuri tästä Skin79:n kangasnaamiosta. Olen testaillut erilaisia korealaisia kangasnaamioita. Yhden yhdistävän asian niistä olen huomannut. Ne ovat usein hyvin lyhyille ja leveille kasvoille tehty. Tähän on aivan looginen selitys, sillä aasialaiset kasvonpiirteet poikkeavat skandinaavisista kasvonpiirteistä. Minulla on pitkät kasvot, joten kangasnaamiot usein ylettyvät melkein korville, mutta otsani on huomattavasti pidempi. Minun otsalla on vähän ”korkeampi profiili”. 😀 Kangasnaamion ja hiusrajan väliin jää useamman sentin rako. Poikkeuksiakin toki on.

Esittelin alkusyksystä eleveniltä saatuja naamioita. Tämä eläimellisen hauska Skin79 Animal Mask Dry Monkey* oli minulle aika kivasti istuva. Ainoastaan minun jylhempi nenäni ei ihan peittynyt naamion alle. Tämä ei oikeastaan haittaa, sillä nämä korealaiset kangasnaamiot ovat niin kosteita, että niistä levittyy seerumia kasvoille.

Kangasnaamio on todella kyllästetty seerumilla. Varoitus, tämä on ihan valuva. Kun sain naamion aseteltua kasvoilleni, ei valumista enää esiintynyt. Ilmeisesti vasta puhdistetut kasvoni imaisivat enemmät seerumit itseensä.

Minulla All That Black -kangasnaamio tuntui silmien aukoilta vähän naftilta, eli pieneltä. Silmäreiät saisivat olla suuremmat. Otsalle toki myös jäi paljas alue, mutta ihan hyvin naamiota pystyi käyttää.

Kuten arvata saattoi jo kangasnaamion nimestä, niin tämä All That Black on väriltään musta. Naamio kirkastaa, puhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Kankainen naamio on päällystetty aktiivihiilipuuterilla, joka imee epäpuhtauksia ihosta. Olin lukenut naamiosta ennen kokeiluani. Kuvittelin jotenkin, että tästä irtoaisi mustaa kasvoille. Se oli harhaluulo, sillä naamiosta ei irtoa mitään hippuja tai väriä. Sen kuitenkin huomasin, että parit epäpuhtaudet pompsahtivat pintaan naamion käytön jälkeen. Näin ne pääsevät puhdistumaan, kun eivät jää sinne ihon syövereihin muhimaan pidemmäksi aikaa. Vaikutti toimivalta siinä asiassa. Kosteuttavuus on ihana. Lukitsin sen kosteuden iholleni välittömästi naamion käytön jälkeen Akademikliniken Pure Glow Oil* -kasvoöljyllä, joka oli 10. luukun tuote. Tuo häkellyttävän ihana kasvoöljy on muuten arvonnassa. Olethan osallistunut 10. luukun arvontaan?

Useimmissa kangasnaamioissa on ideana, että ne asetellaan puhtaille kasvoille ja annetaan olla ohjeen mukaan (yleensä 10-20 min). Vaikutusajan jälkeen naamio poistetaan, eikä kasvoja puhdisteta tai pyyhitä millään. Annetaan aineiden imeytyä kunnolla ihoon. Kasvot tuntuvat ja näyttävät virkistyneemmiltä ja kosteutetuilta. Minulla kangasnaamiot ovat sellainen oma rentoutumishetki. Tämä tarkoittaa sitä, että eivät kuulu säännölliseen käyttöön, mutta silloin tällöin näillä on ihanaa tehostaa ihonhoitoa ja nauttia.

Skin79 All That Black -kangasnaamio on kertakäyttöinen. Kannattaa kuitenkin ottaa pussiin jäävä seerumi talteen ja imeyttää sekin iholle heti naamion poiston jälkeen tai seuraavana päivänä. Sitä pidempään ei kannata seerumia säilöä, koska tehoaineet pääsevät hapettumaan.

Tänään arvonnassa on (yllätys, yllätys) kangasnaamioita! Voittaja saa valita eleven.fi* -verkkokaupan K-Beautyn valikoimasta 7 kangasnaamiota! K-Beautyn kangasnaamiovalikoimaan pääset tutustumaan tästä linkistä*. Valikoimasta löytyy yksittäisiä kangasnaamioita, mutta myös valmiita 7:n naamion settejä. Keräsin kuvakollaasiin 7 muuta minun ehdotustani. Päivän luukku on totta kai yksi ehdotukseni, mutta elevenin joulukalenterin omistavat ovat sen jo saaneet, joten noukin kollaasiin muitakin kivoja naamioita. Voittaja saa tietenkin itse valita kangasnaamiot, mutta ajattelin koota ehdotuksen, jossa on jo hyväksi havaittuja sekä sellaisia, joita itsekin haluaisin kokeilla. Ehdotukseni ovat:

Skin79 Animal Mask Dry Monkey* – kosteuttava
Skin79 Fresh Garden Mask Snail* – kosteuttava etanaseerumi
Skin79 Animal Mask Dark Panda* – kirkastava
Missha 3-Step Hydrating Mask* – kolmivaiheinen tehokosteuttaja, sisältää kolme tuotetta
Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Cat* – kosteuttaa ja rauhoittaa
Missha Super Aqua Cell Renew Snail Hydro Gel Mask* – intensiivisesti kosteuttava etanaseerumi
Skin79 Extra Premium Gold Mask* – kultainen naamio samealle ja ikääntyvälle iholle

Jos haluat päästä valitsemaan 7 mieleistäsi kangasnaamiota, niin tässä arvonnan osallistumisohjeet:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro ottaisitko voiton osuessa nämä minun ehdottamani, vai valitsetko jotkut muut 7 kangasnaamiota K-Beautyn valikoimasta?
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy ti 19.12. klo 23.59.

Oikein mukavaa torstaita! Se olisi enää 10 yötä jouluaattoon! Havahduin eilen siihen, että joulu on jo ensi viikolla! Apuva! Kuulostaa pahalta. Tänään minulla on viimeinen lähiopetuspäivä. Yksi esitys pidettävänä. En vaan vielä pääse koulusta lomalle, sillä yksi verkkokurssi pitää saatella loppuun raportin muodossa ja yksi itsetutkiskelu pitäisi laittaa mustaa valkoisella olevaan muotoon ja lähettää kurssin opettajalle. Jaksaa, jaksaa vielä!

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Kommentit (253)

Misshat ehkä lähtisi mukaan, mutta muuten ehkä voisin valita muita. Jotain Misshan naamiota testasin ja tykkäsin kovasti.

Tämmösiä olisi hauska kokeilla, mutta en ole oikein missään vielä törmännyt ja mistään Aasiasta en oikein uskaltaisi tilata… Sinun ehdottamasi vaikuttavat hyviltä. Ottaisin ne!

Ottaisin valmiiksi valitut naamiot, koka en osaa itse päättää.

Ihania nämä sinunkin valinnat, mutta voisin valita ehkä enempi anti-age painotteisesti:-)

Täytyisi varmaan perehtyä kunnolla ennen valintaa, mutta todennäköisesti tarttuisi mukaan omavalintaisia kosteuttavia ja kirkastavia naamioita. 🙂

Olipas kiva, ehkä joulusaunan jälkeen kokeillaan. Näitä naamioita on tullut katseltua kyllä, miten söpöjä pakkauksia! En osaa äkkiseltään sanoa oisko omat valintani samat kuin sinun… Kosteuttavia kyllä. Noista riittäis kaltaisilleni ryppynaama-kamuillekin lahjaksi..hihii

Kiva postaus, valitsisin nuo sinun valitsemasi kangasnaamiot , en ole vielä kokeillut korealaisia naamioita, nuo sinun valitsemat kuulostavat ideaaleilta! jaksaa, jaksaa nyt vaan, kohta joulu on oikeasti edessä, ihanaa joulunodotudta sinulle<3!

En ole kuin kerran kokeillut, joten tuo ehdottamasi kombo olisi erittäin hyvä.

Voisin hyvinkin valita juuri samat kuin sinä! Kuulostavat ihanille.

Ottaisin sellaista, joka kiinteyttäisi, kirkastaisi ja silottaisi ihoa.

Valitsisen eri naamiot sillä jostain syystä en lämpene etanaseerumille. Omia suosikkeja on holika holikan damask rose ja skin79 pearl. Tykkään todella paljon myös sephoran omista kangasnaamioista. Huomenna olisi taas risteily tiedossa niin pääsee täydentämään varastoja.

Mä ottaisin Holika Holikalta muutamia kiinnostavia: Vita C, Peptide ja Collagen. Eläinnamioista kissa ja panda 🙂 Toi kultanaamio lähtisi myös mukaan ja joku hunajanaamio.
Tomaattinaamioista olen tykännyt kovasti, niitä yleensä ostan useampia kerralla. Ne sopii mun naamalle tosi hyvin ja tuntuu, että tomaattinaamion jälkeen huomaan oikeasti ihon heleytyneen ja kirkastuneen.

Onpa (tämäkin) ihan huikea palkinto. En ole juurikaan näihin K-beauty naamioihin tutustunut, joten voiton osuessa kohdalle, pitäisi varmaankin ihan kunnolla selailla valikoimaa! 🙂

Kultainen sopii minulle joulun teemaan ja tietysti myös ikään nähden.

Rakastan aasialaista kosmetiikka ja olen innostunut kangasnaamioista toden teolla. Ne ovat niin käteviä, kun ei tarvitse alkaa pesemään mitään pois.
Olen vasta 15 niin ikääntyvälle iholle tarkoitetun naamion ainakin korvaisi jollakin toisella.

Ehdottamasi naamiot sopisivat minulle. Käytän naamioita noin kerran viikossa.

Sinun valitsemat kuullostaa hyvältä 😀 Sopivasti erilaisia, ja luotan siihen että sinä osaat valita ja suositella hyviä 😀

Ottaisin nämä sinun valitsemat naamiot. Mielessä on ollut testata näitä korealaisia.

Voisin vaikka juuri nämä ottaakin. En ole näistä yhtäkään vielä kokeillut ja varsinkin nuo eläinnaamiot olisi kiva testata. Skit79:n Pearl-naamio on ainakin ihana 🙂 Toisaalta kiinnostaisi kokeilla esim. Kocostarin Slice mask -naamioita tai Misshan Herb in Nude -naamioita.

Nuo sinun ehdotukset näyttävät ihan hyviltä!

Luottaisin sinun ehdotuksiisi, koska minulla ei ole kangasnaamioista vielä kokemusta. 🙂

Luottaisin sinun suosituksiin ?
Ollaan tytön kanssa hurahdettu kasvonaamioihin ja kangasnaamiot on kyllä parhaita.

Valitsisin ainakin osan ehdottamistasi naamioista ja ainakin tuollaisia söpöjä eläinnaamioita haluaisin päästä kokeilemaan!

Jotain etanaseerumia sisältäviä ottaisin kokeiluun, samoin hauskoja eläinnaamioita. Sen tarkemmin en osaa vielä valita. En ole koskaan kokeillut vielä kangasnaamiota, olisi kyllä mielenkiintoista kokeilla!

Ehdottamasi lista vaikuttaa sopivalta kuivalle ja ikääntyvälle iholleni.

Valintasi vaikuttavat todella hyviltä minunkin iholleni! Erityisesti kosteuttavat ja rauhoittavat sopivat iholleni ja jotain anti-ageakin olisi mukava kokeilla. Eläinkuosiset ovat huippuhauskoja ja etanaseerumia pitäisi ehdottomasti testata. Saattaisin myös kokeilla muualta valikoimasta aloea tai kollageenia. Kangasnaamiot ovat kyllä niin ihania!

Oo nää on ihania! Mä menisin lähes sun ehdotuksella, mut vaihtaisin ton apinan tiikeriin ?
?

varmaankin valitsisin sinun suositteleman paketin, ei ole mitään kokemusta vielä kangasnaamioista ?

Sun valitsemat näyttää oikein sopivilta 🙂

Osan ottaisin, osan vaihtaisin varmaan johonkin puhdistavampaan.

käytän jonkun verran kangasnaamioita ja tykkään paljon! minulle kyllä kelpaisi sinun valitsemasi, koska kosteutta niistä nimen omaan haen.

En ole vielä perehtynyt paria käyttökertaa syvemmin korealaiseen kosmetiikkaan saati naamioihin, joten voisin ilomielin ottaa nuo ehdotuksesi naamiot vastaan! 😀 Toki voisin kurkkia, mitä kaikkea muuta kivaa on valikoimissa.

Hyviä olet valinnut, sopivasti kosteuttavia 🙂

Nämä on minulle niin outoja ja olen skeptinen näiden suhteen, että mieluusti kokeilisin sun valitsemia naamioita, että onko niistä mihinkään! 😀

sinun ehdotukset

Nämä valitsemasi vaikuttavat kivoilta, ehkä näin nuorena vaihtaisin jonkun naamion toiseen elevenistä löytyvään 🙂

Ehdottomasi lista vaikuttaa hyvältä, ottaisin kuitenkin jotakin myös näpyille ja erityisesti kuivalle iholle. Ehkä en uskalla etanaseerumia vielä kokeilla 😀

Ottaisin sinun valitsemat.

Oi että, en kyllä osaa ihan heti sanoa. Panostaisin varmaan erityisesti tehokosteuttaviin naamioihin.

Osan sinun valinnoista ja osan omia valintoja. Kangasnaamiot on ihania!

Valitsisin Holika Holika Baby etc. kosteuttavan ja rauhoittavan naamion. 🙂

Kaikkia sellaisia naamioita valitsisin, jotka mun ikäiselle sopii ja ihotyyppiin passaa. Kosteuttavaa, kirkastavaa ja ikääntymisen merkkejä häivyttävää nelikymppiselle 🙂

Ihana tuo eläin naamio ! Ylläolevat ehdottamasi naamiot kävisivät hyvin, eivät ole vielä tuttuja ja mielelläni testailisin.

Matkustaessa tuliaisiin itselleni kotiinpäin sujahtaa paikallisesta kaupasta ostettuja naamioita, ihana välillä testailla ja kummastella uusia naamioita.

Kangasnaamioita ei olekaan tullut kokeiltua, houkuttelisi kyllä. Varmasti tilaisin ainakin useamman ehdottamistasi naamioista ja varsinkin tuo Golden Mask vaikuttaa mielenkiintoiselta.

Ehdotetut naamiot ottaisin, hyvä kokoelma erilaisia naamioita. 🙂

Listallasi on paljon kosteuttavia naamiota, mikä on erittäin hyvä 🙂 Esim. noista eläinkuosisista olen haaveillut! Varmaan päätyisin samaan settiin, tai jonkun tilalta voisin ottaa tuon päivän luukussa olleen naamion.

Minulla ei ole vielä kokemusta kangasnaamioista, joten ehdottamillasi voisi hyvin aloittaa 🙂

Minulla ei ole kangasnaamioista vielä kokemusta ollenkaan, joten luottaisin todennäköisesti sinun valitsemiisi naamioihin. Ne kuulostavat sopivilta kuivalle talvi-iholleni. 🙂

Muutamat ehdotuksistasi päätyisivät valintojeni joukkoon mutta muuten valitsisin jotain muuta.

Ehdottomasti listalta

Kyllä noi sun ehdotukset kuulostaa hyvältä, varsinkin kun en oo ikinä kokeillu yhtään kangasnaamiota ?

Sinun tekemä lista vaikuttaa loistavalta, joten pidättäydyn siinä, niin tiedän että ovat hyviä 🙂

Ottaisin varmaan osan noista sun ehdotuksista ja osan valitsisin sitten ihan itse 😀

Kyllä ne olisi nämä sinun ehdottamasi 🙂

Valitsisin varmaan omat 7 naamiota Elevenin sivuilta. Olisi tosi kiva päästä kokeilemaan näitä, sillä en ole montaa kangasnaamiota käyttänyt!

Kangasnaamiot ovat kyllä ihania. Mä vaan toivoisin näin iäkkäämpänä, että niissä olisi myös kaulaosa (voisin maksaa vähän extraa!), itsellä se kaipaisi melkein enemmän hoitoa kuin naama. 😀 Sun ehdottomat on kiva, mutta itse valitsisin nää:
MISSHA 3-Step Lifting Mask
Cremorlab White Bloom Triple Bright Floral Mask
Cremorlab Marine Hyaluronic Revital Mask
Skin79 Fresh Garden Mask, Snail
Skin79 Fresh Garden Mask, Pearl
Holika Holika Skin Rescuer Mask Sheet – Hyaluronic Acid
Holika Holika Skin Rescuer Mask Sheet – Collagen

ottaisin nämä ehdottamasi, jo niissä olis kokemista

Siun valitsemat kelpaa, tykkään kokeilla erilaisia kangasnaamioita 🙂

sitruuna, omena, ruusu ja aloevera naamiot ainakin kiinnostaisi!

Luottaisin testaukseesi.

K-beautya ja kangasnaamioita – ihanaa! Olen ihan hullaantunut molempiin viime aikoina. Valitsemasi setti kuulostaa juuri passelilta: kosteutusta ja kosteutusta!

Ainakin Missha 3-Step Hydrating Mask kiinnostaa.

Valitsisin joitakin syväkosteuttavia ja puhdistavia naamioita!

Valitsemasi paketti on oikein mielenkiintoinen ja varmasti osa lähtisi kokeiluun, parin tilalle saattaisin kuitenkin löytää laajasta valikoimasta jotain vielä enemmän itseäni kiinnostavaa. Nämä sheet maskit on ihania!

Oi nyt on kyllä ihana palkinto! Holika holikan naamiot ja etananaamio ainakin kiinnostaa. Oikeastaan kaikki kangasnaamiot on kiinnostavia 😀 toi kultanaamio olisi mielenkiintonen, mut oon vielä nuori että ehkä se ei mulle olisi ihan optimaalinen ?

Vaihtaisin jonkun tilalle ehkä vielä jonkun puhdistavan naamion, muuten kuulostaa kyllä hyvältä!

Varmasti ottaisin, luottaisin itseäni asiantuntevamman makuun 🙂

Valitsisin sinun ehdottamaasi pakettia, kaikki vaikuttavat niin mielenkiintoisilta.

Oi että! Nyt on kyllä kultainen palkinto! :O Kokeiluun lähtisi ainakin ehdottamasti Misshan Super Aqua ja Misshan 3-step-naamio. En varmaan voi vastustaa myöskään Skin79 Extra Premium Gold Maskia. Sitten saattaisin valita merkkinä kiinnostavaa Cremolabia. Mukaan lähtisi kosteuttavien lisäksi myös jokin superheleyttävä ja jokin puhdistava naamio. 🙂

Valikoimastasi löytyy monia itseäni kiinnostavia maskeja, mutta varmasti tutkisin vielä mitä kaikkea muuta on tarjolla, joka voisi vielä kiinnostaa myös.
Ikinä en ole kokeillut kyseisiä maskeja, mutta olisi todella mielenkiintoista kokeilla, varsinkin kun kehuja sadellut kaikkialta! Hauska arvonta jälleen kerran! ❤

Nuo mitä valitisit ovat kaikki hyviä,eli kelpaa tuo kattaus ! 🙂

Voisin hyvinkin ottaa sinun valitsemasi naamiot, varsinkin kissa- ja etananaamiot on ihan must! Ehkä jonkun yksittäisen tuotteen voisin vaihtaa:)

Kyllä mä voisin suoriltaan tuon sinun suositteleman setin ottaa, tai sitten ottaisin pelkästään noita söpöjä eläinnaamioita 😀 Muita kangasnasmioita on tullut kokeiltua mutta ei muistaakseni näitä k-beauty versioita, kangasnaamiot on kyllä ihan huippuja ja muistinkin juuri että yksi vielä kaapissa odottelee 🙂 koitan päättää laittaisinko tänään illalla ennen yövuoroa vai sen jälkeen, ehkäpä jälkikäteen jeesaamaan elävien kirjoihin palaamista :’D

Varmaan joitakin sinun ehdottomiasi ottaisin testiin (mm. ehdottomasti kultanaamion), mutta muutamia varmaan tsekkaisin sen mukaan mitä en ole vielä itse testannut 🙂

Sinun valitsemista olenkin jo muutamaa kokeillut niin ne ehkä vaihtaisin vielä uusiin. Kangasnaamiot ovat ihania!

Olen Thaimaan matkoilta ostanut korealaisia sheet maskeja ja tykästynyt niihin suuresti. Käytän kun muistan, harvemmin kuin kerran viikossa kuitenkin. Nuo valitsemasi vaikuttavat hyviltä, voiton osuessa voisin ottaa ne testiin. Etanasta minulla on jostain tullut mielikuva että se kuivattaa, senkin takia olisi kiva testata sitä.

Vaikea päättä kun tekis mieli ottaa kaikki mutta ehkä ottaisin sen 3 osainen kosteutus.

Katsoisin mitä löytyy iäkkäämmälle iholle. Kosteutusta kyllä tarvitaan aina.

Valitsemasi naamiot kuulostavat monipuolisilta, hyvä paketti!

Kivoja noi sinun ehdotuksesi on. Ehkä ottaisin noi !

Luotan suhun, ja ottaisin siis ehdottomasti nämä sinun suosituksesi voiton osuessa kohdalle. En olekaan vielä koskaan kangasnaamioita testaillut, mutta monesta blogista lukenut hyviä käyttökokemuksia.

Ottaisin varmaan nämä sinun valitsemasi, koska vaikutti aika kivalta setiltä! Enkä ole noista mitään kokeillut.

Ottaisin sinun ehdottamat naamiot. Ihan vain sen takia, koska korealainen kosmetiikka on minulle tuntematonta.

Kallistun valitsemaan suosittelemasi naamiot. Luotan. Ammattilaiseen

Ottaisin samat. 🙂

Tutkisin varmaan valikoima ja saattaisin valita osittain noita sun ehdottamia ja osittain omia valintoja 🙂

Minä valitsisin rasvoittuvalle iholle sopivia maskeja ja sen lisäksi raihoittavia, punaisuutta helpottavia ja kosteuttavia maskeja. Rasvoittuminen ja epäpuhtaudet ovat suurin ongelmani ja aknen hoitoon käyttämäni lääkevoide aiheuttaa taas punaisuutta ja kosteusköyhyyttä. Mikään voide ei silti tunnu sopivan kosteutukseen, koska akneihollekin sopivaksi väitetyt voiteet lisäävät minulla epäpuhtauksia ja finnejä. Maskit voisivat tehohoitona olla hyvä vaihtoehto.

Valitsisin mieluiten itse 7 naamiota, kaikki noista eivät oikein sovi omalle iholleni.

En osaa sanoa yhtään, sinun valikoimastasi kiinnostaa ehdottomasti nuo etananaamiot ja kultainen naamio, mutta pitäisi päästä selailemaan vielä lisää. Tuon kalenterinaamion ottaisin ehdottomasti, sillä se kuulosti postauksen perusteella hyvin kiinnostavalta.

Mä en ole kokeillut yhtäkään kangasnaamiota, joten ottaisin varmaan nuo listaamasi.

Valitsisin muita

Ihana arvonta! Voisin hyvin ottaa nuo ehdottamasi naamiot – kaikki ovat sellaisia, joita en ole kokeillut – mutta katsastaisin varmasti vielä muunkin valikoiman.

Osa sinun valitsemista kiinnosti minuakin, joten ottaisin ehkä osan niistä ja loput joitakin muita itseä miellyttäviä.

Sinun ehdottama setti kangasnaamioista vaikuttaa kattavalta, joten ottaisin sellaisen, jos voittaisin ?

Ehkä pari naamiota vaihtaisin sinun ehdottamistasi, sillä haluaisin joukkoon myös puhdistavampia vaihtoehtoja – vaikka tämän postauksen mustan naamion 🙂 Mutta eniten talvi-ihoni kaipaa kyllä kosteuttavia ja kirkastavia naamioita!

Voi että miten ihana palkinto tänään jaosaa! Ottaisin osan sinun suosituksistasi mutta myös muutaman oman ehdotukseni.

Hei!
Sinun valitsemasi sopisivat hyvin.

Noi etananaamiot kuulostaa sen verran erikoisilta että pakkohan tollasia olis kokeilla jos arpaonni suosisi 😀

No nyt on kiva luukku! Mukana.

Täytyisi tutkia koko valikoima ennen päätöstä. Mutta veikkaisin että ainakin monta samaa kuin sulla valikoisin itekin. Kosteuttavaa ja kirkastavaa valkkaisin! 🙂

On kyllä laaja valikoima näitä kangasnaamioita ja tuossa niitä tovin kävin läpi enkä osannut päättää. Jotain muutoksia tekisin sinun ehdotuksiisi kuitenkin.

Ottaisin varmaan sinun ehdottamat naamiot, kun itse en osaisi kuitenkaan päättää 🙂

ottaisin nuo valitsemasi naamiot!

Ottaisin mukaan myös jonkun syväpuhdistavan naamion, mutta myös noita kosteuttavia. Etanaseerumi naamio kiinnostaisi erityisesti?

Kuivalle iholleni valkkaisin sopivamman oloisia 🙂

Kangasnaamiot ovat ihania, muutaman olen kokeillut. Sinun listasi vaikuttaisi hyvältä pintakuivalle aikuiselle iholleni.

Vaikuttaa hyvältä kokonaisuudelta naamioita. Itse kaipaan eniten kosteuttavaa ja ihoa kirkastavaa naamiota näinä pimeinä päivinä. Voi olla että ikääntyvä ihoni kaipaisi jotain syväpuhdistavaakin

Voipi olla ,että osan vaihtaisin itse valitsemiin.

Luultavasti ottaisin sinun ehdottamat 🙂

Osa samoja, osan valitsisin itse. 🙂

Hyvä setti tuo sun valitsemasi:) Kelpais,mutta ainaskin tuon kultanaamion ja Misshan 3-vaiheinen lähtis valitsemiini.

Kosteuttava Animal Mask Dry Monkey

Ottaisin nämä 🙂

Luultavasti valitsisin naamiot itse. Kirkastavat ja puhdistavat naamiot olisivat tähtäimessä 🙂

En ottaisi settiä ihan tällaisenaan, vähän tulisi muutoksia.

Syvätpuhdistava lisäksi

Toi all that black kuulosti niin hyvälle että sen valitsisin ja loput kuusi sitten noista sun ehdotuksista ?

Ottaisin sinun ehdottamasi 🙂

Käy ihan mikävaan.

Hyviltä vaikuttaa nuo sinun valitsemat myös ?

Nuo sinun valitsemat käy hyvin.

Katsoisin vielä tarkemmin mitä ottaisin jos arpaonni suosii

Kyllä ainakin etananaamion ottaisin mielenkiinnosta. Jalkanaamiokin ois kyllä tarpeeseen. Samoten käsille naamio, jos sellainen on olemassa ees.

Valitsisin itse 🙂

Sinun valitsemasi!

Ehdottomasti ottaisin sulta vinkkejä, mutta varmaan täytyisi kaikki naamiot selata läpi.

Valitsisin varmaankin osan eri naamioita, kuin mitä olet ehdottanut. Niin paljon erilaisia ja mielenkiintoisia naamioita, että valinta olisi varmasti vaikea 🙂

Kolmivaiheinen tai kultainen naamio olisivat minun valintani, aina kuultelen suosituksia 😛

En ole naamioita kokeillut, joten nämäkin kelpaisivat mainiosti!

Osan naamioista ottaisin sinun listastasi, ja osan muita hyväksi todettuja suosikkejani!

Ottaisin sinun valitsemat. 🙂

Osan sinun listalta kosteuttavia ja osan valitsisin oman ihotyyppini mukaan valikoimasta 🙂

Osa varmasti olisi näitä, mitä sinun listallasikin näkyy 🙂 Myös omia suosikkeja lähtisi mukaan

Viimeisen vaihtoehdon ainakin ottaisin. Ja kolmivaiheisen… luultavasti. Runsauden pula! 🙂

Voisin kokeilla kaikkia valitsemiasi

Valitsisin ne, mitä en raaskisi itse ostaa.

Luottaisin sinun valintaasi, mikä sopii tähän ikään (70v).

Noi sun valitsemat olis just jees.

Osa varmasti ainakin pääsisi sinun suosittelemista mukaan settiin, jos onni minun kohdalle osuu!

Osa ainakin olisi valitsemiasi naamioita 🙂

Voisin valita vaikka mitä Eleveni naamiovalikoimasta! Tämä skin79-naamio menee pian testiin, minulla onm myös yksi Holika holika-ruusunaamio Eleveniltä odottamassa (joulusaunaa). 🙂

Listaamasi naamiot olisivat ihan huippuja! 😀

Valitsisin itse, tutkisin mitkä vaikuttavat kiinnostavimmilta ja tutkisin vielä arvostelut netistä. Käytän kangasnaamioita ainakin pari kertaa viikossa, välillä useammin.

Ottaisin nämä sinun suosittelemasi, niin tulisi monipuolisesti kokeiltua erilaisia.

Nämä ovat hyvät valinnat, samat ottaisin.

Sinun kokoama paketti olisi hyvä, riittävästi kosteutusta. Oma valintainen saattaisi olla liian vaikeaa 🙂

Totta kai ottaisin sun valkkaanmat naamarit, koska siellä on juurikin passelit mun ikääntyvälle ja kosteusköyhälle iholle ? Ja en koe lempitehtäväksi lukea ja verrata 20 eri naamaria, joissa vain jokin pieni asia erottaa ne toisistaan ? Luotan siis ammattilaiseen ?

Ehkä muutaman vaihtaisin, Misshalla on yksi sellainen ihana Herb-naamio josta olen tykännyt joten sitä ottaisin mukaan myös 🙂

iiik – voi mitä ihanuuksia. Kyllä sinun suosittelemat kelpaisi hyvin.

Valitsisin enemmän kirkastavia ja puhdistavia jos sellaisia valikoimasta löytyy ja pari kosteuttavaa

Suosituksissakin hyviä vaihtoehtoja, mut korvaisin etanamaskit jollain muilla maskeilla 🙂 Bubblemask voisi olla hyvä vaihtoehto myös.

Todennäköisesti valitsisin nuo sinun valitsemat, vaikutti hyviltä 🙂

Sinun valitsemat vaikuttaa hyviltä, paljon kosteutusta ja pari extraa muihin tarpeisiin.

Ottaisin melkein kaikki sinun valitsemistasi, mutta kultaisen naamion tilalle ottaisin luultavasti Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Green Tea -naamion.

osan ottaisin sinun valitsemiasi,loput omia 🙂

Ottaisin enemmistön valitsemistasi ja pari vaihtaisin omasta mielestäni kiinnostavampiin 🙂

Keräämäsi ehdotus vaikuttaa mielenkiintoiselta, siksi valitsisin sen.

Sinun valintasi kelpaa, olethan kauneuden asiantuntija. Minä ainakin olen saanut blogistasi paljon ohjeita ja vinkkejä ihoni hoitoon-
Ihanaa jouln alusaikaa!

Tottakai kokoeilisin näitä sun suosittelemia….??

En varmaankaan kaikkia sinun valitsemiasi.

Ottaisin nämä sun suosittelemat.

Ottaisin sinun esittelemät, monipuolinen setti!

voi olla että ottaisin ainakin osan näistä, ehkä pari muuta elevenin valikoimasta 🙂

Ottaisin osan sinun suosittelemista naamioista ja osan valitsistin itse

Jonkun tuollaisen eläinnaamion ainakin ottaisin! Mahdollisimman monipuolisen setin, kun näistä ei ole niin paljoa kokemusta. 🙂

Sekä että osa sinun valitsemista ja osan voisin valita itse ?

Voisin kokeilla sinun suosittelemia naamioita. Noi eläin naamiot on hauskoja.

Valitsisin sinun suosittelemasi setin.

Ottaisin varmaan osan sinun valitsemia ja ehkä valitsisin osan itse.

Ottaisin sinun valitsemasi 🙂

Ottaisin osan valitsemistasi ja ehkäpä valitsisin jonkun villin kortin itse 🙂 Kosteutusta ihoni lähinnä kaipaisi.

Valitsisin suurimmaksi osaksi kosteuttavia naamioita.

Luottaisin valintaasi ja ottaisin nuo mainitut

Tuossa sinun valikoimassa oli hyviä, mutta ehkä soveltaisin vähän, jos se on mahdollista 🙂

Saattaisin ottaa nuo valitsemasi.

Ottaisin nuo mitä ehdotit. Tykkään kokeilla erilaisia naamioita ja setissä olisi mukavasti vaihtelua ?

Kelpaisi nuo sinun valitsemat:)

Valitsisin ehkä muut naamiot, koska kosteutuksen sijaan kasvoni kaipaavat kunnon puhdistusta 🙂

Ottaisin ehdottomasi, en ole ennen kokeillutkaan tuollaisia.

Valitsisin hieman erit.

Tuota mustaa naamiota haluaisin ainakin kokeilla. Ehkä kokeilisin noita muitakin sun valitsemia.

Ainakin haluaisin kokeilla tuota Mishan 3-step naamiota. Myös Skin79:n Jelly-naamioita vois olla mielenkiintoista kokeilla. Myös joku noista eläinnaamioista olisi listalla, kun ovat niin suloisia!

Sun vaihtoehdot on hyviä 🙂

Nuo valitsemasi olisivat varsin hyviä, itse en kai osaisi päättää kun vaihtoehtoja on niin runsaasti!

Luottaisin sun makuun ☺

Haluaisin kokeilla noista ehdottamistasi kaikkia muita, paitsi tuota kultanaamiota.

Ihania vaihtoehtoja mutta ottaisin sun ehdotukset vastaan.

Nämä ovat ihan uusi juttu mulle. Valikoimaa oli niin paljon että olisi mukava päästä valitsemaan ihan itse.

Pitäisi varmaan tutustua ensin myös muuhun valikoimaan ja päättää sen jälkeen että valitsisiko sinun vai omat valinnat! ?

Skin snail-naamiota olen noista olen kokeillut joten sen tilalle luukun naamio. Snail oli hyvä mutta miten sitä aina haluaa testata uusia eikä käyttää niitä hyväksi todettuja ?

Osa varmasti olisi samoja kuin valitsemasi tuotteet, osan ottaisin epäpuhtaalle iholle.

Nuo kuulostavat kiinnostavilta, mutta ehkä voisi vielä tarkemmin katsoa, mitä muita on tarjolla.

Valitsisin sinun ehdotuksesi?

Valitsisin ainakin osan sinun ehdottamistasi. Erityisesti kosteuttavat naamiot kiinnostavat.

Tämä postaus osui kuin nenä päähän googlaillessani K-Beauty juttuja laajemminkin! Valikoima näyttää niin herkulliselta, että täytyisi päästä ite valitsemaan 🙂 Ainakin aktiivihiiltä, etanaa ja green tea varmaan sisältyis mun settiin!

Valitsisin itse. Menisi varmasti monta tuntia tutkiessa. 😀

Pitää miettiä asiaa sitten, jos voitto osuu omalle kohdalle. 🙂

Etananaamiot pääsis kyllä niiiiin kokeiluun!
Pelottais ja jännittöis kokeilla mutta jännitys ois tervetullutta tähän välillä tasapaksuun elämään 😀

Voisin muuten ottaa nuot sun ehdottamat, mutta etananlima tuotteet ei houkuttele, vaikka niistä paljon hyvää oonki lukenut 😀 Kangsnaamiot on kyllä kivoja. Käytän niitä itse silleen, et ensin joku savinaamio ja sen putsauksen ja saunan jälkeen kangasnaamio nassulle. Ai että ku on pehmeä iho sen jälkeen 🙂

Itselle kangasnaamiot on ihan tuntematon asia,en ole perehtynyt asiaan ollenkaan mutta kyllä kiinnostaa.Sinun valitsemista osa menisi omaan settiin ja loput naamiot oman maun mukaan.

Varmaan osa olisi sinun ehdottamiasi, mutta varmaan muutama muukin mahtuisi mukaan.

Kokeilisin sinun pakettia, on sen verran uudesta asiasta kysymys.

Tämä setti kelpaisi, muutamia näistä olenkin jo kokeillut.

Ottaisin aika varmasti nuo sinun valitsemasi koska en tiedä ketään muutakaan joka voisi mulle noita suositella?

Minulla on vähän kokemusta Biothermistä, joten olisi kiva kokeilla tuota settiä.

Ottaisin nuo ehdottamasi.

Kiitos, jos voittaisin, ottaisin nuo ehdottamasi.

Ottaisin nuo ehdottamasi, sillä voisin niistä antaa äitilleni muutamat! ?

Ottaisin nuo sinun ehdottamasi, sillä luotan sinun mielipiteseesi 🙂 Ja todennäköisesti en itse osaisi valita laajasta valikoimasta mitkä olisivat hyviä niin nuo kuulostivat oikein lupaavilta 🙂

Ottaisin sinun valitsemasi setin, se vaikuttaa tosi hyvältä ?

Ottaisin valitsemasi setin pääosin. Vaihtaisin kultanaamion kenties johonkin toiseen. Kosteuttavat naamiot ovat yleensä omallakin listalla.

Sinun valitsemasi kuulostavat hyvältä!

Kyllä kelpaisi tuo sinun valitsema setti 🙂

Ottaisin sinun valitseman setin. Se on niin hyvin valittu.

Ottaisin varmaan sinun valitsemasi, tai joitain eläinaiheisia ainakin. 🙂

Kangasnaamiot ovat kiinnostaneet jo pitkään ja valitsisin sinun kasaaman setin 🙂

Kyllä kokeilisin valitsemiasi naamioita ?

Luottaisin sun valitsemiin 🙂

Luottaisin sun valitsemiin, sillä en ole testannut vielä yhtäkään kangasnaamiota vaikka ne ovatkin olleet ns. muodissa jo aika kauan.

Nuo sinun 7 🙂

Valitsisin noista sinun valitsemistasi nuo eläinnaamiot, etananaamion ja Gold Maskin. Nuo Misshan naamiot vaihtuisivat johonkin muuhun. Tuo kolmivaiheinen naamio löytyy jo itseltä (sattumalta olin ostanut Black Friday tarjouksesta tuon saman naamion) 🙂 En ole vielä kokeillut sitä.

Kokeilisin tuota sinun ehdottamaasi settiä

Kangasnaamiot kuuluu myös minulla rentoutumishetkiin ja kosteuttavia kotoa löytyykin mukava setti. Elevenin valikoimissa näyttää olevan mielenkiintoisia ihoa kirkastavia naamioita, ainakin niitä poimisin kosteuttavien lisäksi.

Ehdottamasi naamiot ovat loistavan kuuloisia, kyllä kelpaisi talven kiristämällä iholle!

Ottaisin samat 7!

Sinun valitsemasi ovat OK!

Ottaisin sinun valitsemasi, olen monesti pitänyt suosittelemistasi tuotteista 🙂

Ottaisin varmaan sinun suosittelemasi 🙂

Voisin ottaa sinun suosittelemasi naamiot 🙂

Ottasin skin79 3step shower glow maskin ainakin yhtenä,tai niitä 7 ?? muuten tosta hajuvedestä,ite suihkin alaselkään tuoksun.Sieltä se vähän tuoksuu jos tuoksuu.

Voi miten ihana luukku kalenterista tuli! Oon itekki löytäny kangasnaamiot vasta vähän aikaa sitten Sephorassa vierailtuani, jossa oli silloin ota 3 maksa 2 -tarjous. Ottaisin myös varmaankin sun suosittelemat naamiot, koska en usko niissä olevan hirveästi eroavaisuuksia ja elevenin valikoimaan näyttää kuuluvan vain ”muutama” naamio. Paniikkihan siinä tulisi jos pitäisi ite valita!

Ehdottomasti sinun testaamat?

Voisin hyvinkin ottaa nämä ehdottamasi 🙂

Valitsisin itse 🙂

Valitsisin itse☺

Joitakin Holika merkin naamioita olisi kiva kokeilla kun en ole vielä niitä testaillut. Ja talvisaikaan tarvitsen kosteuttavia ja kirkastavia naamioita! Osan ottaisin sinun suosittelimista ja osan valitsisin itse 😉

Ottaisin ehdottamasi, vaikuttavat hyviltä ja samantyyppisiä varmasti olisin itsekin valinnut

Etanaseeruminaamion vaihtaisin vaahtoavaksi hiilinaamioksi, muutoin on kivannäköinen setti tuo sinun mitä ehdotat 🙂

Valitsisin hieman eri naamiot 🙂 K-beauty on itselleni tuttua, joten minulla on jo omat suosikkini!

Listassasi on mielenkiintoisia naamioita, joita mielelläni kokeilisin. Ehkä jonkun vaihtaisin puhdistavan naamioon.

Kosteuttavat ja kirkastuvat valitsisin minäkin talvi-iholle!

Ainakin kosteuttavia naamioita valitsisin!

Tämä kelpaisi!

Kyllä nämä kelpaisi vallan mainiosti.

Kyllä ehdottomasti!

Jos voitto osuisi omalle kohdalle niin valitsisin nuo 7 suosittelemaasi naamiota 🙂

Ottaisin sinun valitseman setin, oon huono itse tekemään valintoja runsaudenpulassa 😀

Voisin hyvin otaa nuo sinun valitsemat sillä tykkään joka kerta koitaa jotain erilaista naamiota

Hyvältä nuo sinunkin kuulostaa, mutta saattaisin kyllä ehkä muutaman vaihtaa sopimaan omalle iholleni paremmin 🙂

Kyllä kelpaa kaikki suosittelemasi naamiot:)

Voisi testata. Kangasnaamiot eivät ole tuttuja ja eivätkä näytä kovinkaan houkuttelevilta, mutta ulkonäkö voi pettää.

Kääk, en osaa sanoa.

Misshat ehkä lähtisi mukaan, mutta muuten ehkä voisin valita muita. Jotain Misshan naamiota testasin ja tykkäsin kovasti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *