Glitz & Glam

Joulukalenterin luukku 14: korealaiset kangasnaamiot

Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on tänä vuonna toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Glitz & Glamissa availlaan joka päivä elevenin joulukalenterin luukkuja, joista ammennan inspiraatiot ja aiheet päivittäisiin postauksiin. Lisäksi on päivittäin huikeita palkintoja arvottavana, jotka teille tarjoaa eleven.fi. Joulukalenterin luukut päättyvät 25.12. Silloin Glitz & Glam jää muutaman päivän joululomalle.

Ennen kun menemme tämän päivän luukkuun ja sen aiheeseen, haluan vielä kiittää vinkistä, joita sain eiliseen postaukseen. Moni teistä kertoi käyttävänsä hajuvettä niskassa. Olen tästä joskus lukenut, mutta en oikeasti koskaan kokeillut. Inspiroiduin, joten teen testailun. Kokeilen nyt hajuveden käyttöä niskassa. Innolla odotan kokemuksiani. Tämä meinaan voisi olla todella hyvä muutamien tuoksujeni kanssa. Kiitos vinkistä ja inspiroimisestani! 🙂

14. luukku

Skin79 All That Black Mask* -kangasnaamio löytyi tämän päivän luukusta. Nyt hypättiin korealaisen kosmetiikan osastolle, eli K-Beautyyn. Kivaa! Minua on puraissut kiinnostus korealaiseen kosmetiikkaan. Tilasin elevenin Black Friday -kampanjasta monta K-Beautyn tuotetta. Esittelin ostoksiani täältä löytyvässä postauksessa.

Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta juuri tästä Skin79:n kangasnaamiosta. Olen testaillut erilaisia korealaisia kangasnaamioita. Yhden yhdistävän asian niistä olen huomannut. Ne ovat usein hyvin lyhyille ja leveille kasvoille tehty. Tähän on aivan looginen selitys, sillä aasialaiset kasvonpiirteet poikkeavat skandinaavisista kasvonpiirteistä. Minulla on pitkät kasvot, joten kangasnaamiot usein ylettyvät melkein korville, mutta otsani on huomattavasti pidempi. Minun otsalla on vähän ”korkeampi profiili”. 😀 Kangasnaamion ja hiusrajan väliin jää useamman sentin rako. Poikkeuksiakin toki on.

Esittelin alkusyksystä eleveniltä saatuja naamioita. Tämä eläimellisen hauska Skin79 Animal Mask Dry Monkey* oli minulle aika kivasti istuva. Ainoastaan minun jylhempi nenäni ei ihan peittynyt naamion alle. Tämä ei oikeastaan haittaa, sillä nämä korealaiset kangasnaamiot ovat niin kosteita, että niistä levittyy seerumia kasvoille.

Kangasnaamio on todella kyllästetty seerumilla. Varoitus, tämä on ihan valuva. Kun sain naamion aseteltua kasvoilleni, ei valumista enää esiintynyt. Ilmeisesti vasta puhdistetut kasvoni imaisivat enemmät seerumit itseensä.

Minulla All That Black -kangasnaamio tuntui silmien aukoilta vähän naftilta, eli pieneltä. Silmäreiät saisivat olla suuremmat. Otsalle toki myös jäi paljas alue, mutta ihan hyvin naamiota pystyi käyttää.

Kuten arvata saattoi jo kangasnaamion nimestä, niin tämä All That Black on väriltään musta. Naamio kirkastaa, puhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Kankainen naamio on päällystetty aktiivihiilipuuterilla, joka imee epäpuhtauksia ihosta. Olin lukenut naamiosta ennen kokeiluani. Kuvittelin jotenkin, että tästä irtoaisi mustaa kasvoille. Se oli harhaluulo, sillä naamiosta ei irtoa mitään hippuja tai väriä. Sen kuitenkin huomasin, että parit epäpuhtaudet pompsahtivat pintaan naamion käytön jälkeen. Näin ne pääsevät puhdistumaan, kun eivät jää sinne ihon syövereihin muhimaan pidemmäksi aikaa. Vaikutti toimivalta siinä asiassa. Kosteuttavuus on ihana. Lukitsin sen kosteuden iholleni välittömästi naamion käytön jälkeen Akademikliniken Pure Glow Oil* -kasvoöljyllä, joka oli 10. luukun tuote. Tuo häkellyttävän ihana kasvoöljy on muuten arvonnassa. Olethan osallistunut 10. luukun arvontaan?

Useimmissa kangasnaamioissa on ideana, että ne asetellaan puhtaille kasvoille ja annetaan olla ohjeen mukaan (yleensä 10-20 min). Vaikutusajan jälkeen naamio poistetaan, eikä kasvoja puhdisteta tai pyyhitä millään. Annetaan aineiden imeytyä kunnolla ihoon. Kasvot tuntuvat ja näyttävät virkistyneemmiltä ja kosteutetuilta. Minulla kangasnaamiot ovat sellainen oma rentoutumishetki. Tämä tarkoittaa sitä, että eivät kuulu säännölliseen käyttöön, mutta silloin tällöin näillä on ihanaa tehostaa ihonhoitoa ja nauttia.

Skin79 All That Black -kangasnaamio on kertakäyttöinen. Kannattaa kuitenkin ottaa pussiin jäävä seerumi talteen ja imeyttää sekin iholle heti naamion poiston jälkeen tai seuraavana päivänä. Sitä pidempään ei kannata seerumia säilöä, koska tehoaineet pääsevät hapettumaan.

Tänään arvonnassa on (yllätys, yllätys) kangasnaamioita! Voittaja saa valita eleven.fi* -verkkokaupan K-Beautyn valikoimasta 7 kangasnaamiota! K-Beautyn kangasnaamiovalikoimaan pääset tutustumaan tästä linkistä*. Valikoimasta löytyy yksittäisiä kangasnaamioita, mutta myös valmiita 7:n naamion settejä. Keräsin kuvakollaasiin 7 muuta minun ehdotustani. Päivän luukku on totta kai yksi ehdotukseni, mutta elevenin joulukalenterin omistavat ovat sen jo saaneet, joten noukin kollaasiin muitakin kivoja naamioita. Voittaja saa tietenkin itse valita kangasnaamiot, mutta ajattelin koota ehdotuksen, jossa on jo hyväksi havaittuja sekä sellaisia, joita itsekin haluaisin kokeilla. Ehdotukseni ovat:

Skin79 Animal Mask Dry Monkey* – kosteuttava
Skin79 Fresh Garden Mask Snail* – kosteuttava etanaseerumi
Skin79 Animal Mask Dark Panda* – kirkastava
Missha 3-Step Hydrating Mask* – kolmivaiheinen tehokosteuttaja, sisältää kolme tuotetta
Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Cat* – kosteuttaa ja rauhoittaa
Missha Super Aqua Cell Renew Snail Hydro Gel Mask* – intensiivisesti kosteuttava etanaseerumi
Skin79 Extra Premium Gold Mask* – kultainen naamio samealle ja ikääntyvälle iholle

Jos haluat päästä valitsemaan 7 mieleistäsi kangasnaamiota, niin tässä arvonnan osallistumisohjeet:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro ottaisitko voiton osuessa nämä minun ehdottamani, vai valitsetko jotkut muut 7 kangasnaamiota K-Beautyn valikoimasta?
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy ti 19.12. klo 23.59.

Oikein mukavaa torstaita! Se olisi enää 10 yötä jouluaattoon! Havahduin eilen siihen, että joulu on jo ensi viikolla! Apuva! Kuulostaa pahalta. Tänään minulla on viimeinen lähiopetuspäivä. Yksi esitys pidettävänä. En vaan vielä pääse koulusta lomalle, sillä yksi verkkokurssi pitää saatella loppuun raportin muodossa ja yksi itsetutkiskelu pitäisi laittaa mustaa valkoisella olevaan muotoon ja lähettää kurssin opettajalle. Jaksaa, jaksaa vielä!

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Lue myös

X