Joulukalenteri

Joulukalenterin luukku 16: joulumeikkitutoriaali + arvonta

16.12.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on tänä vuonna toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Glitz & Glamissa availlaan joka päivä elevenin joulukalenterin luukkuja, joista ammennan inspiraatiot ja aiheet päivittäisiin postauksiin. Lisäksi on päivittäin huikeita palkintoja arvottavana, jotka teille tarjoaa eleven.fi. Joulukalenterin luukut päättyvät 25.12. Silloin Glitz & Glam ja minä jäädään muutaman päivän joululomalle.

Tänään suoritan arvonnat luukuille 4-10. Seitsemän onnekasta saa tänään sähköpostia minulta. 😉

16. luukku

Elizabeth Arden Lasting Impression Mascara* on tämän luukun tuote. Kyseessä on ripsiväri, josta kerrotaan elevenin sivuilla seuraavasti:

Ensivaikutelma muodostuu sekunneissa. Pidä huoli, että omasi on unohtumaton! Elizabeth Arden Lasting Impression Mascara antaa ripsille runsasta pituutta ja erottelua. Ripsivärin ainutlaatuinen harja päällystää ripset luoden kauniin ripsiviuhkan, joka ei jää huomaamatta.

Minulta löytyykin tämä maskara täysikokoisena. Olen testannut sitä muistaakseni kerran tai kaksi. Ei ollut muistikuvia, että minkälainen se on. Harja on joulukuusimainen muodoltaan (näkyy kuvassa postauksen loppupuolella). Olen lukenut tästä maskarasta paljon kehuja. Kestää melko hyvin ja saa tuuheat sekä siistit ripset. Oma maskarani on vielä sen verran vähän käytetty, että massa on vielä vähän liian notkeaa minun ripsille, joten en saa sillä vielä kunnon nostetta. Vaikka en vielä ole kokenut huikeita tämän maskaran kanssa, annan sille vielä mahdollisuuksia. Niin moni tätä maskaraa on kehunut, että maltan vielä.

Koska kalenterin luukusta paljastui meikkituote, tein tähän postaukseen jouluisen meikkitutoriaalin. Tällä kertaa juttu on rajauksissa ja punaisissa huulissa. Klassikko toimii aina. Aika perinteinen meikki, mutta minulla on tähän meikkiin yksi vinkki, jolla helpotetaan siipirajauksien tekoa. Vinkilläni saa symmetrisyyttä ja oikeaan suuntaan suuntautuvat siipirajaukset.

Käytän tässä tutoriaalissa lappuja, jotka helpottavat meikkaamista. Tähän ei tarvitse olla tällaisia lappuja, vaan ihan yhtä hyvin voi käyttää tavallista teippiä. Idea on siinä, että saadaan skarppi rajaus ja helpommin symmetriset siivet silmämeikkiin.

Minulla on jo meikkipohja ja kulmat tehtynä, mutta jos teippisi liima on tiukkaan tarraavaa, kannattaa tehdä ensin silmämeikki ja sitten vasta meikkipohja. Jos kuitenkin haluat ensin tehdä meikkipohjan ja sitten vasta silmämeikin, mutta käytät tiukasti tarrautuvaa teippiä, niin heikennä teipin tarraavuutta ensin. Tartuttamalla teippiä iholle muutaman kerran, heikentyy tarttuvuus. Näin teippi ei vie mennessään kaikkia meikkivoiteita ja peiteaineita. Myös teipin kevyt puuterointi toimii ennen liimaamista iholle.

Asettele teipit symmetrisesti molemmille alaluomille niin, että ne ulottuvat silmän ulkonurkasta lähes kulmakarvoille asti. Näin syntyy ihanteellinen linja, johon siipirajaus tulee. Siipi ei sitten suuntaudu liian ylös tai liikaa sivulle. Siipirajaus näyttää luontevalta, kun se on jatkumo alaluomen linjasta.

Levitä hieman omaa ihoasi tummempi mattaluomiväri luomivaolle ja sen yläpuolelle. Voit häivyttää sävyn  melkein kulmakarvoille asti.

Ota tummaa luomiväriä pieneen siveltimeen ja syvennä luomivakoa. Tässä meikissä teen vain puolikkaan cut crease -varjostuksen, eli en vie tummaa luomiväriä koko luomivaon matkalta. Levitän tumman sävyn noin puoliväliin asti. Tummin osuus on vain ulkonurkan luomivaossa, josta se häivyttyy keskiosaan tultaessa. Siksi levitä tumma sävy vain yhden suuntaisella liikkeellä, eli ulkonurkasta luomivaon keskiosaa kohti. Kerrostele hiljakseen, jossa et heti tee liian tummalla.

Käytä vaaleaa, lähes valkeaa mattasävyä silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle.

Ota litteään peitevärisiveltimeen peiteväriä ja levitä sitä ohut kerros liikkuvalle luomelle. Ole tarkkaa rajoista. Tee luomivaon tumman varjostuksen ja liikkuvan luomen välille tiukka raja peitevärin avulla.

Levitä peitevärin päälle vaaleaa, hohtavaa luomiväriä. Minä käytän hieman shampanjansävyistä vaaleaa luomiväriä, joka hohtaa voimakkaasti.

Tee rajaus ripsityven linjaa kulkien. Tee rajauksesta ohuempi silmän sisänurkassa ja anna rajauksen leventyä ulkonurkkaan tultaessa. Tee rajaus teipin reunaan asti.

Seuraavaksi tehdään siipi. Tee rajaus teipin reunaa pitkin. Tee viivasta haluamasi mittainen.

Kun kärki on määritelty, vedä rajaus siiven kärjestä yläluomen rajaukseen – eli yhdistät nämä.

Paikkaa ja värittele ”paljaat” kohdat rajauksestasi.

Poista teippi varovasti.

Ja näin on siipirajaus tehty helposti.

Harjaa maskara ripsiin ja käytä halutessasi tekoripsiä.

Jos sinulla on samanlaiset ripset kuin minulla, suosittelen ensin liimaamaan ripset ja sitten lisäämään hieman maskaraa aivan ripsityveen ja alaripsille. Minulla on maskaralla voimakkaasti kaartuvat ripset, joten tekoripsiä on hankala liimata niiden kaarien taakse. Siksi teen näin.

Jos ripsesi eivät meinaa kaartua, niin taivuta ripset ensin, harjaa niihin maskaraa ja liimaa vasta sitten tekoripset.

Katse kirkastuu, kun tekee vaalealla kynällä alaluomen sisärajauksen.

Silmämeikki valmis!

Halutessaan tämän silmämeikin voi toteuttaa tummemmillakin sävyillä.

Sitten ihana puna huuliin ja poskiin, niin joululook on valmis! Suurin huomio on punaisissa huulissa ja silmämeikissä on keveyttä, vaikka rajaukset ja ripset ovatkin massiivisemmat. Tämä on minun juttu. Tykkään, että joulumeikki on freesi. Punainen sopii minulle, joten se piristää ilmettä kivasti. Teen varmaankin jouluna tällaisen meikin. Huulipunaa käytän siihen asti, kun on jouluateria. Sitä ennen pyyhin huulipunat pois ja aloitan syömingit. 😀 Siinä on vaan huulipunat tiellä, kun lappaan joulupöydän herkkuja suuhuni.

Tänään minulla on teille arvottavana Elizabeth Arden Lasting Impression Set*. Setissä on:

Jos haluat tämän Elizabeth Ardenin tuotesetin, niin tässä arvonnan osallistumisohjeet:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro sinun joulumeikistä. Kilpailetko joulukuusen kanssa, oletko melko luonnollinen vai jätätkö jouluna meikit laatikkoihinsa?
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy ti 19.12. klo 23.59.

Oikein ihanaa lauantaita kaikille!

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Kommentit (259)

En vielä. Paino sanalla ”vielä”. 🙂

Yleensä olemme pukeutuneet jouluna juhlavasti ja tähän on kuulunut omaan tyyliin sopiva meikki. (Itse en koskaan meikkaa vahvasti) Tänä jouluna on ollut kuitenkin vähän puhetta, että oltaisiin vain rennoissa vaatteissa. Jos näin käy en varmaan meikkaakaan.

Kotosalla saunan puhtaana.

Kyllä ripsiväri riittää

Jouluna menen aika freesillä ja hehkuvalla meikillä, jonka sitten huolittelen oranssiin vivahtavalla punaisella punalla. 🙂

Ihan tavallinen arkimeikki.

Jouluna en juuri jaksa meikata, kuvien vuoksi jotain pientä vain. Rentous menee silloin edelle 🙂

Jouluna ehdottomasti mahdollisimman luonnollisesti. Joulusauna riittää joulun ”ehdotukseksi”?

Onpa kaunis meikki, wau! Mä oon ihan kade koska tumpeloin sekä luomivärin, että nestemäisen rajauksen kanssa. En ole vuosiin edes yrittänyt. Pitää kokeilla kyllä ohjeillasi kunhan on aikaa kämmäillä ja kokeilla. Toi ripsari oli ihan jees, heti testasin töihin lähtiessä. Tuuheuttaa enemmän kuin käyttämäni ripsari, mutta pituutta ei ainakaan ensi vedoilla tullut ja piti useamm kerran sutia. Niinkuin sanoit, ehkä toimii paremmin kun elää vähän ensin. Yep. Arvonnassa mukana! Yayyyy!

Heipähei!
Olen suunnitellut tekeväni hillityn smokeyn. Itseasiassa Minna, sinun vanhalla tutorialilla. Sellaisella, johon käytetään meikkikynää luomille ja tummaa ja vaaleaa luomiväriä. Se on helppo ja kiva.

Ei ole usein tullut meikattua ollenkaan Jouluna. Mökillä oleillessa ja saunoessa ei se meikki oikein tunnu oleelliselta. Jos meikkaan, niin hyvin minimaalisesti: värillinen kosteusvoide tai bb-voide, ripsiväri ja huulikiilto tai rasva.

Joulumeikkini on hyvin luonnollinen 🙂

Jouluna mennään ihan perusarkimeikillä – töissä kun ollaan. Tai kai sitä aattona voisi säväyttää vähän tavallista punaisemmalla huulipunalla 🙂

Täytyykin kokeilla tätä teippikikkaa vielä uudestaan, jos näillä ohjeilla onnistuisi. Mutta asia jäi mietityttämään tässä: ”Ota litteään peitevärisiveltimeen peiteväriä ja levitä sitä ohut kerros liikkuvalle luomelle. Ole tarkkaa rajoista.” –> Tarkoitatko ”voidemaista” peiteväriä vai puuterimaista? Voidemaista voisin kuvitella, sillä saisi tarkemman rajan ja päälle tarttuisi luomiväri paremmin.

Pahoitteluni epäselvyydestä. Kyllä, voidemaista peiteväriä. Siten saadaan tiukka raja varjon ja liikkuvan luomen rajalle.

Joululookkini on jotain siltä väliltä 🙂 Hillitysti hohdetta!

Pientä ehostusta,punaisuuden peittoa ym.,mutta aika nudena mennään:-)

Glitteriä, glitteriä ja glitteriä

Normaali meikki joulunakin, eli kajalia ja ripsaria sopivasti. Nuorempana tuli kipailua joulukuusen kanssa 😉

teen kevyen meikin.tänä vuonna ollaan vain perheen kesken,niin sen kummempaan ei ole tarvetta.

Luonnollinen meikki 🙂

Taidan laittaa vain ripsaria ja hieman huulikiiltoa. Meikkaan muutenkin niin vähän, että ripsari on yleensä se joka riittää moneen tilanteeseen.

Olisi kiva panostaa joulun meikkiin mutta kiireessä ja tohinassa se jää aina ihan perus meikin tasolle.

Jouluaattona meikkaan samalla tavalla kuin arkenakin kun käydään mummolassa, muuten tulee oltua meikittömänä perheen kesken.

Ihana meikki! Jouluna olisi tietty kiva olla naturellina ja odottaa kääröstä paljastuvaa uutta yöpukua, mutta mun juhlaan kuuluu meikki 🙂 ja ihan ehdottomasti punainen huulipuna. Vaatteet voi olla rennot, mutta punasta en luovu!

Joulun ajan meikkini ei poikkea hirveästi arkimeikistäni, lisään normaaliin meikkiin vain punaista huulipunaa. Olen muuten melko arka käyttämään klassisen punaista huulipunaa, mutta joulun kunniaksi rohkaistun 🙂

Aattoiltana aivan kevyt meikki, pyhinä voi sitten meikkailla enemmänkin

Olipa hieno tutoriaali. Itse teen joka päivä melkein samanlaisen meikin, juhliin vain hieman voimakkaamman ja huolellisemmin. Käytän meikkivoidetta, poskipunaa (voidemaista enimmäkseen) ja harvoin puuteria. Silmämeikkiin pohjustuksen päälle kolmea luomiväriä, rajaus, ripsiväriä, joskus vaalea sisäkajal, kulmakynää. Huuliin viileänsävyistä melkein nudea punaa. Kirkas huulipuna ei ole minun juttuni.

Jouluna meikkaan samalla tavalla kuin arkena, meidän perhe on vain keskenään kotona rennoissa vaatteissa, joten ei tarvetta juhlameikkiin. Pikkujoulut sitten ihan erikseen 🙂 Tykkään enemmän tummista silmistä ja nudehuulista itselläni, joten sillä mennään.

Joulunpyhät tulee kotona ollessa oltua löhes täysin meikittä. Kulmiin laitan kuitenkin väriä ja jotain ihanaa tuoksua. Osallistun mielelläni arvontaan.

Joulu menee useimmiten meikittä.
Korkeintaan kevyt meikkaus, jos menoa jonnekin.

Jouluinen juhlameikkini on muuten sama kuin arkena, mutta huulipuna saa olla punainen.

Joulumeikkini on tosi luonnollinen, aina en edes meikkaa kun kotona vaan ollaan jouluna.

Jos menemme kälylle tai anopille syömään teen suht’ kevyen meikin, jossa korostan ripsiä. Vaalea luomiväri ja hieman tummempi varjostus luomivaossa. Huuliin kevyttä luonnollisen väristä kiiltoa. Poskipäille ja kulmaluulle hohdepuuteria.

Luultavasti ihan kevyt meikki ja saunan jälkeen ei sitten enää mitään. Mitä sitä turhaan, kun kotona löhöillään perheen kanssa. 🙂

Mä haluisin olla tosi kaunis ja huoliteltu joulukuusen säihkyvyyden kanssa kilpaileva kaunotar, mut todellisuudessa varmaan oon se pieruverkkareissa oleva ruuhkavuosimamma ja lapan kinkkua ääntä kohti 🙂

Jouluna mennään kevyemmällä meikillä. Kynsissä on usein punaista väriä ja tänä vuonna meinasin repaistä kynsien osalta 🙂

Meikit jää jouluna käyttämättä. Ihonhoito- ja hemmottelutuotteet käytössä kyllä.

Jouluna mahdollisimman luonnollinen ja yksinkertainen ehostus.

Jouluna meikkaan kevyen luonnollisen meikin. Jos joku haluaa ottaa valokuvia tuolloin, niin ei näytä aivan haamulta sitten kuvissa 😀

Luultavasti aika luonnollinen en ole vielä miettinyt.

Simppeli silmämeikki ja punaiset huulet ovat myös mun perinteinen joulun juhlameikki.

Valitsen meikin hieman sen mukaan mitä tulee puettua päällensä – tosin mahan kasvun takia vaatevalikoimakin on varsin rajallinen 😀 Glitteriä joulumeikki tulee kuitenkin ainakin ehdottomasti sisältämään 🙂

Joulumeikkini on minimaalinen. meikkivoide + ripsari enintään. Työhöni kuuluu busness-pukeutuminen , samoin mieheni käyttää töyssään pukua, joten vapaalla emme pukeudu työvaatteisiin. Joulu mennään rennosti.

Luonnollisella linjalla mennään. Kevyt meikkipohja ja korkeintaan ripsiväri ja huuliliilto lisäks riittää.

Koska tänä jouluna ollaan ihan kotona perheen kesken niin jätän meikkaamatta 🙂

Meikkaan jouluna ihan mun perusmeikin minkä aina.:) Luonnollinen pohja ja vähän tummemmat silmät.

En meikkaa jouluna.

Aika naturellina mennään, joulusaunan jälkeen en yleensä enää meikkaa.

En taida meikata jouluaattona, koska vieraita ei ole tulossa kylään. Ainut miksi meikkaisin olisi juurikin vieraiden takia. Tykkään muutenkin luonnollisesta lookista, joten joulukuusi saa kyllä pysyä ykkösenä. 😀

Mulla on juuri käytössä Ardenin toinen, punahylsyinen, mascara ja oon tykännyt hirveästi. En tietysti tähän hätään muista nimeä mutta muistaakseni Ostolakossa Virve sitä hehkutti taannoin ja sieltä sen bongasin. Ja sulta bongattu merkin puhdistusöljy ja se aurinkopuuteri-poskari-korostus – paletti. 😀 Merkki on aiemmin ollut mulle tuotteina tuntematon mutta nyt oon alkanut bongailmaan monia kiinnostavia juttuja. Tuo paletti on muuten ihana pelastus arkiaamuisin, kiitos vinkistä. 😉

Jouluaaton meikki onkin kinkkinen juttu. 😀 Nääs, kun tuli tilailtua mustana perjantaina aika lailla tarjouksia pitkin maailmaa ja oon niitä paketoinut itselleni pukin konttiin. Elieli, meikkaanko jo itseni ihmiskuntoon päiväksi vai odotanko yhtä jännällä lapsen kanssa pukkia, jotta saan uusia meikkejä testattavaksi?! Että kyllä tässä ollaan jännän äärellä. 😛

Minulla on tuossa meikissä varjostukset ja korostukset tehty sillä paletilla. ?

aika luonnollinen. jos pyntäydyn niin ripsaria, punaiset huulet ja kynnet. jos on joulujuhlat niin silloin vielä kullanväristä luomiväriä

Jouluna mennään samoilla meikeillä kuin arkena, eli hyvin kevyesti.

Laitan punaista huulipunaa 🙂

Meikkaan jouluna kuten ennenkin ja välttämättä enää saunan jälkeen en meikkaa ollenkaan.

Luonnollinen ja freesi meikki jouluna ?

luonnollinen olen jouluna

Lookkini on melko luonnollinen, aattona jaksaa vielä panostaa!

Luonnollinen meikki jouluna tai ei meikkiä ollenkaan.

Jätän meikit jouluna, koska olen joulun töissä ja yksin kotona. Pitäisi tässä keksiä joku herkullinen joulumenu itselleni :p

Meidän joulumme on pukeutumisen ja muun laittautumisen suhteen melko rento, joten pidän myös meikin luonnollisena 🙂

Luonnollisella meikillä mennään. Ehkä vähän kimallusta kumminkin.

Joulunpunaista huulipunaa tulee käytettyä, muuten melko luonnollinen look 🙂

En meikkaa jouluna ollenkaan.
Tosi hyvä tutoriaali!!

Itse tykkään jouluna laittautua vähän parempiin vaatteisiin ja täten myös meikkiin tulee panostettua ihan kunnolla. Punainen huulipuna kruunaa joulumeikin 🙂

Käytän arkenakin aika paljon meikkiä, joten sillä mennään joulunakin:) Punaiset huulet täytyy ainakin olla!

joulumeikki on aika luonnollinen tänävuonna, kun tulee oltua töissä 🙂 Mutta jotain pikkuekstraa tulee laitettua, esim. joulunsävyinen punertava silmämeikki

Tykkään tehdä jouluisen meikin ja muutenkin laittautua jouluksi 🙂 Punaista huulupunaa tai silmämeikki punasävyisenä, ehkä vähän glitteriä 😀

Kiva joulumeikki! Teipit voisivat olla hyvä apu joskus omaankin meikkaamiseen. Meikkaan arkisinkin jonkun verran – tykkään leikkiä väreillä – mutta jouluna lösötän luultavasti pyjamassa tukka takussa unihiekat silmissä 😀 ehkäpä anoppilan reissulle sitten ainakin punaista huulipunaa.

Oi! Tän vinkin otan käyttöön, rajaukset on jotenkin tosi vaikeita mulle. Siipirajaukset jätänkin yleensä suosiolla tekemättä.
Jouluna mennään naturalina, hyvän tuoksuisia voiteita aamusaunan jälkeen, annan ihon nauttia niistä ilman meikkiä. Ripset taivutan niin ilme on vähän skarpimpi.

Ihana palkinto. En minä kyllä noin upeaa silmämeikkiä osaa tehdä, täytyisi varmaankin harjoitella enemmän. Hyvää tulevaa jouluviikkoa!

Ompa kaunis silmämeikki <3
Meikkaan itse hillitysti mutta tytär osaa reväyttää kyllä kimalteilla <3

Kyllä mulla jää jouluna meikit laatikkoon. Joulusaunan jälkeen on mukavaa levitella iholle hoitavat seerumit ja voiteet ja antaa ihon olla vaan ?

Joulumeikkiini kuuluu punaiset huulet ja tummahko hillittu silmämeikki. Ja tietty punaiset kynnet☺
Kiva kyn laitoit ohjeen siipirajaukseen koska se on hiukan hankala tehdä, ainakin minun?
Ihanaa viikonloppua?

Aika luonnollisella meikillä mennään tänä jouluna. Kotona on kuukauden ikäinen vauva, joka pitää huolen, ettei meikkaamiselle jää kovin paljon ylimääräistä aikaa. 😀
Todella kaunis tuo tekemäsi meikki!

Aattona teen yleensä vähän näyttävämmän meikin, mutta en mitään kunnon juhlameikkiä kuitenkaan. Sen jälkeiset päivät meneekin sitten yleensä meikittä 🙂

Joulumeikkini on melko luonnollinen (punaisia huulia lukuunottamatta), mutta uutenavuonna saattaa lähtä homma käsistä glitterin kanssa 😉

Ihana tuo tutoriaalin meikki!

Teen aivan perus arkimeikin vain ?

Aika luonnollisella linjalla yleensä, ehkä vähän glitterikulmia jos innostun. 😀

Joulumeikkini painottuu silmiin, kun joulu on jatkuvan syömisen aikaa, niin eihän mulla mikään huulipuna pysy hetkeäkään… Voi että sä olet taitava meikkaaja muuten, vaikka olisi mitkä teipit käytössä, niin tuollaisia rajauksia en koskaan saisi aikaan!

Ihana meikki! Mun joulumeikki on melko luonnollinen. 🙂

Tänä vuonna haluan tehdä ehdottomasti punaisensävyisen silmämeikin, mutta kuitenkin niin, että ilme pysyy raikkaan näköisenä ! Ennen olen aina tehnyt aika neutraalin meikin, joten tänä vuonna haluan tehdä jotain uutta ! ❤❤❤

Kyllä tykkään jouluna laittautua, meikata ja pukeutua hienosti, kun on kuitenkin juhla kyseessä! Kultaista keskitietä menen, ei mitään iltameikkiä, mutta ei ihan naturelliakaan.

Joulu on perheen kanssa syöpöttelyä ja löhöilyä joten jätän meikit pois.

Normimeikki jouluna. Mistà tuollaisia teippejà saa?

Sain nämä joskus vuosia sitten Pretty.filtä. En tiedä onko näitä enää heidän valikoimassa. En ole törmännyt missään muualla.

Jouluna ei tule meikattua, ihan naturellina vaan 🙂

Joulumeikistä tulee luonnollinen, kevyt silmämeikki ja huuliin jotain aika neutraalia sävyä.

Upeaa! Itse en pystyisi tekemään noin tarkkaa jälkeä 🙂

Punaiset kynnet ja punaiset huulet, muuten maltillisempaa :). En kovin usein käytä voimakasta huulipunaa, mutta joulu on yksi milloin täytyy olla.

Aattona meikkaan näyttävämmin, mutta muin joulun päivinä jätän meikkauksen minimaaliseksi

Aion viettää joulun vaaleanpunaisessa collegehaalarissa joten siihen sopisi ei meikkiä ollenkaan tai vaan vähän. Varmaan jätän silmät luonnollisiksi mutta en osaa olla tekemättä pohjameikkiä. Kasvovesiä, seerumeita, voiteita, primereita, peitevoiteita, nontouring, puuteri ja hohdepuuteri. Ja kulmiin väritöntä tököttiä ja huuliin jotain sopivaa. Melkein luonnollista!

En meikkaa jouluna. Olemme perheen kesken, joten heidän kanssaan en muutenkaan käytä meikkiä. Muutenkin meillä ollaan jouluna rennosti, ei esim. pukeuduta paremmin.

jouluna pysyy meikki varmaan melko luonnollisena ja minimissä 🙂

Normaalisti meikkini on melko matta, mutta jouluna saa olla vähän enemmän hohtavuutta ja punertava huulikiilto tavallisen nudepunan sijaan 🙂

Raikas meikki, korostuen silmämeikkiin, huulipunaa huuliin ja joululahjoja avaamaan! 🙂

Meikkaan samalla tyylillä kuin muutenkin.

Joulu mennään kevyellä meikillä, pohjustus, ripsari ja pirteä huulimeikki riittää!

Aattona kevyt meikki, muina päivinä meikit jää laatikkoon 🙂

Meikit jää laatikoihinsa, kun kotona ollaan vaan.
Lisäksi mieheni ja minä emme ole kumpikaan jouluihmisiä.

Joulu töissä 24/7 joten ihan kevyellä arkimeikillä mennään. Jos ois vapaa joulu niin se ois saunapuhdas naama ja glögiä viltin alla:)

Jouluna en meikkaa ollenkaan 🙂

En usko että tulee jouluna meikkailtua kun vaan kotona ollaan perheen kesken 🙂

Joulun vietän pereheen kanssa, joten korkeintaan teen kevyen meikin; peitän tummat silmänaluset, laitan ripsaria ja mineraalimeikkivoidetta.

Eipä anoppilassa joulusaunan jälkeen paljoa paklata 🙂 Ei varmaan voi traditiota muuttaa että ois aamusauna niin vois hienostella loppupäivän?

taitaa jäädä aika vähiin meikkaaminen saunan jälkeen 🙂 Muutenkaan tuolla maalla ei paljo tule meikattua.

En yleensä jouluna meikkaa kun vietämme sukujoulua jossa olen nuorempaa sukupolvea. On ihanan rentouttavaa kun ei illalla kaiken syömisen jälkeen tarvitse (kylässä) tehdä hurjia meikinpoisto-operaatioita.

Joulumeikki tulee varmaskikin olemaan hyvin kevyt. Punaiset kynnet saatan laittaa.

Melko naturellina mennään jouluna. Jotain heleyttäjää laitan meikin alle ja bb-voiteen, hieman valokorostusta ja that’s it. Ihan kotosalla joulu siis. Olisipa ihana voittaa tämä paketti!

Joulu mennään hyvin luonnollisin ilmein, meikkiä ei juuri tarvita.

Mahdollisimman luonnollisesti jouluna meikkaan, mutta punaista huulipunaa on laitettava!

Jouluna olen kotioloissa ja äidin luona, joten meikki on aika minimaalinen.

En usko meikkaavani jouluna 🙂

En meikkaa juurikaan

Jouluna olen töissä. Ihan normaali silmämeikki tulee tehtyä eli maskaraa ja alaluomeen vaalea sävy. Sitten tietysti meikkivoide, puuteri tms. poskipuna, kulmat ja huulipuna. Näillä mennään niin kuin aina, eikä muuta tarvita.

Aika luonnollisella meikillä mennään. Punaista huulipunaa ajattelin laittaa

Luulen että joulunakin tulee meikattua ihan normaalisti, eli aika vahvasti. Sillä arkenakin meikkaan vahvan silmämeikin, mihin kuuluu aina iso siipirajaus.

Tänä vuonna olen joulun töissä, joten en juurikaan meikkaa. Muina jouluina yleensä fiiliksen mukaan, välillä ollaan kotivaatteissa ja välillä taas mekko päällä laittauduttuna.

Kevyt silmämeikki,nykyisin pitkälle riittää jo ripsiväri.

Jouluna pidän meikin luonnollisena ja kevyenä, suurempi meikki-ilottelu on hoidettu pikkujouluissa 🙂

Varmaan aika kevyt ehostus vain tulossa kun perhepiirissä joulu vietetään. ?

Aika vähäisellä meikillä mennään ellei tule mitään yllätyskyläilyjä

Teen aina vain pienen ehostuksen jouluna ja se riittää kun perheen kanssa ollaan 🙂

Naturelli Elli jouluna!

Kiitos hyvistä vinkeistä!

Jouluna taitaa jäädä meikit laatikoihin…

En meikkaa ollenkaan jouluna 🙂

Luonnollisella eli normiarkimeikillä mennään joulunakin.

Vain hieman meikkiä tai kokonaan ilman.

Ei meikkiä jouluna, sauna on kuitenkin edessä, niin en jaksa vaivautua. Ja on muutenkin puuhaa ruoan ym. kanssa 🙂

Joulu vietetään pyjamassa ja ilman meikkiä! 🙂

Meillä on ollut tapana pukeutua jouluna vähän juhlavasti, joten panostan myös meikkiin. 🙂

Jouluaattona on aina meikkiä hieman enemmän kuin normaalina arkipäivänä. Muut joulupyhät menevätkin meikittä. Punaiset kynnet ovat kuitenkin must!

Jouluaattona on aina meikkiä hieman enemmän kuin arkisin. Muut joulupyhät menevätkin meikittä. Punaiset kynnet ovat kuitenkin must!

Kotona ei tarvitse meikata, joulunakaan.

Meikkaan vähän juhlavammin jouluksi.

Panostan joulumeikissä silmiin, ehkä jotain glitteriä 🙂

Jouluna meikkini on samanlainen kuin arkimeikkini eli kevyt.

Joko meikittä tai sitten saman verran kuin yleensä arkena. Tai jotain noiden väliltä.

En oo varmaan ikinä meikannut jouluna. Mutta jos vaikka tänä vuonna tekisin poikkeuksen!

Joulumeikki on kevyt: bb-voidetta, ripsiväriä ja huulikiiltoa.

Mulla ihan luonnollinen melko nude meikki jouluna kuten muutenkin.

Vapaalla viihdyn yleensä luonnollisesssa lookissa.

Joulunaika sujuu au naturel 🙂

Punaista huuliin 🙂

Mulla on yleensä tosi hillitty meikki jouluna. En jotenkin vain oikein jaksa meikata kovinkaan ihmeellisesti silloin. Kevyt, luonnollinen meikkipohja, tuuheat ripset, huolitellut kulmat ja nude huulipuna. 🙂

Meikkaan normaalistikin hyvin hillitysti, ehkä nyt jouluksi voisin rajata silmät 😀 ja jos ihan villiksi heittäydyn, saatan laittaa hailakkaa huulipunaa

Hillitty meikki niinkuin aina.

En yleensä meikkaa jouluna

Tulee oltua aika samanlaisena kuin joka päivä. Oliskin kiva yllättää itsensä ja muut vaikka irtoripsillä juhlan kunniaksi.

perus meikki, joulupäivänä sitten jotain extraa 🙂

Tänä vuonna ei ole yksiäkään pikkujouluja, asu ja meikki oli jo kyllä suunniteltu valmiiksi. Jouluna en varmaan laita meikkiä, paimennan sukulaisen lapsia ja autan vanhoja sukulaisia.

Minulla on yleensä aika perus meikki jouluna, mutta punaiset huulet on pakko olla 🙂

Perusmeikki ja huulipunaa! Mutta tänä vuonna aion räväyttää ja laittaa smokey-eyeta ja kiiltävämpää luomiväriä + tietty gltiter punaa… 😉

Melko hillitty, mutta pientä glitteriä pitää kehään heittää. 😉

Jouluna en yleensä meikkaa erityisesti. Useimmiten möllötän vaan kotona, joten ihan nudena mennään. Pikkujoulut on sitten asia erikseen…

Jouluksi haluan hieman glitteriä meikkiin ja tummemmat rajaukset kuin yleensä.

Sellaista kevyttä smokey eyetä meinasin

Suhteellisen kevyt mutta silti arkimeikkiä säväyttävämpi 🙂

Hei tää rajausvinkki oli ihan huippu, pakko kokeilla! Mitä huulipunaa sinulla on tässä? Ihan täydellinen sävy, jouluisen punainen. Vietän joulua perheen kesken, joten teen varmaankin meikin, joka muistuttaa arkimeikkiäni, mutta on hieman juhlavampi, mutta en ole vielä tarkemmin miettinyt esim. luomivärejä tai huulipunaa. Rasjaukset tulee ainakin tästä sun meikistä inspiroituneena 🙂 Tätä et kysynyt, mut myös kynsilakka tulee olemaan punainen, kultaisella glitterillä koristeltuna.

Meikkaan jouluna aika normaalisti, ripset ja kulmat… ehkä kirkkaanpunaista huulipunaa joulun kunniaksi. ?

Jouluna jätän meikkipussin kaupunkiin. Eli jos maalla vietän joulua niin ilman meikkiä mennään pyhät.

Minun jouluaatto menee tänä vuonna töiden merkeissä, joten meikkini on hillitty.

Melko luonnollinen meikki. Punaiset huulet ja hieman kultaista glitteriä rajauksiin 🙂

Meillä on aattona ollut tapana tulla joulusaunasta suoraan pöytään, joten hyvin naturellina mennään. Sukuloidessa voi sitten laittaa kimmellystä luomiin 🙂

Joulumeikkiä ei ole ? vietän joulun aina äitini luona ja koska paikalla on vain oma perhe, annan ihon olla rauhassa meikeiltä. Ei kolkuta ne suklaatkaan omaatuntoa niin pahasti kun tuntee tekevänsä jotain hyvää ihon eteen ?

Tätä täytyy kokeilla, siipirajauksien teko on meinaan vaikeaa! Joulumeikistä meinaan tehdä simppelin ja punaiset huulet myös.

Meikkaan muutenkin vähän, joten tuskin joulunakaan meikkaan normaalia enempää.

Tosi kaunis meikki! Joulumeikkini ei juurikaan ero tavallisesta, mutta punaista huulipunaa laitan 🙂

Luultavasti jouluna en meikkaa ollenkaan, koska olemme vain tässä kotona oman perheen kanssa 🙂

Aika luonnollisella linjalla mennään ?

Aika luonnollinen meikki kuten aina. Bb-voide ja ripsiväri. Jos iho sallisi niin jättäisin myös voiteen käyttämättä. 🙂

Niin harvoin käyn ulkona, että niinä harvoina kertoina muistutan varmasti joulukuusta säihkyvine koristeineen 😀 Glitteriä siis riittää ja kimallusta – niin meikeissä kuin vaatteissa! 🙂

Jouluna jätän meikit laatikkoon, mutta hiukset pitää olla laitettuna? on mukavampi vaan olla ja sekin hetki nauttia kupillisesta joulukahvia ?

Meikkaan tosi luonnollisesti 🙂

Punaisilla huulilla ja tummemmalla silmämeikillä menee joulu 🙂

Tulikohan mun kommenti. No kirjoitan uudelleen. Meikit on jouluna huilimassa,on mukavampi sekin hetki käyttää vaikka joulukahvin juontiin ?

Jouluna ilman meikkiä

Tumma silmämeikki ripauksella bling-blingiä ja syvänpunaiset huulet.

Melkolailla ollaan ihan luonnollisia 🙂 Kiva opastus, kiitos!

Jouluna meikkaan vain kevyesti tai en lainkaan, perheen kanssa kun koko päivä vietetään. Näistä kuvista muuten tajusin paremmin siipirajauksen oikean paikan, kokeilen seuraavalla kerralla! Olen kuullut ennenkin ohjeen, että rajauksen pitäisi olla jatkumo alaluomesta. Mutta olen tehnyt niin, että rajauksen alareuna on alaluomen yläreunan kohdalla, joten rajaukseni on lähtenyt liian ylhäältä siiveksi. Kiitos siis näistä havainnollistavista kuvista!

Jouluna usein panostan meikkiin enemmän kuin arkena?eli juhlameikillä mennään

Melko luonnollinen ja huulipuna jää laittamatta jouluruokien vuoksi!

Joulumeikki on aika samanlainen kun arkena. Aikaa käytän sen tekemiseen vähän enemmän.

Tai nyt kun mietin, niin nykyään käytän vähemmän meikkiä kun aikaisemmin. Johtuu miehestäni (tänään 1 vuotis hääpäivä). Hänestä olen kaunis ilman meikkiä, mutta punoittava naamani ja itse tykkään meikata. Mutta nykyään meikki on luonnollinen. Eli jouluna kyllä luomiväriä ym. enemmän.

Meikki on aina hillitty. Varmasti syy taidottomuudessa sekä rohkeudesta tehdä jotain uutta.

Se hieman riippuu, jos on menoa jonnekkin päin niin meikki saattaa olla hienompi kuin jonain muuna päivänä. Jos taas olen kotona, niin meikit saavat olla meikkipussissaan.

Samalla lailla kuin aina muulloinkin 🙂

Melko luonnollisella meikillä mennään. Tuleva joulu vietetään kuitenkin hotellissa ulkomailla, joten panostan ehkä myös meikkiin hitusen enemmän 🙂

Aika luonnollinen meikki!

Ahaa, olenkin vetänyt rajauksen siiven aina liian ylös. Tulipahan opittua taas jotain uutta.
Yritän käyttää meikissä jouluisia värejä kuten vihreää, punaista tai kultaa. Riippuu kuitenkin paljon päivästä, minkälaisen meikin kerkeän tehdä tai kerkeänkö tai haluanko meikata ollenkaan. En tiedä, meikkaanko ihan joulun alla ja joulupäivänä, koska en liiemmin eksy ihmisten ilmoille.

Jouluaaton saapuessa meikit unohtuu muuta puuhatessa. Vaikka muistaisinkin, en viitsi kuitenkaan meikata, koska vietämme aaton aina kotosalla.

Joulun olemme yleensä vain perheen kanssa kotona joten tosi luonnollisella lookilla mennään!

Aika luonnollisella lookilla mennään 🙂

Kyllä juhlameikki ehdottomasti, tämä oli todella huvä artikkeli , mistä just tollaisen teippiin saa?

Meikkaan jonkin verran koska joulu kuluu töissä.

Jouluna teen juhlameikin joka on näyttävämpi ja tietysti jouluisia sävyjä käyttäen

Ennen joulua teen jouluisia meikkejä mutta aattona kotona ilman meikkiä?

Juhlameikki!

jos vanhat merkit pitää paikkansa niin meikittä menee tämäkin joulu 😀 jos menoa tulee niin kevyt arkimeikki riittää mulle.

Luonnollisella meikillä mennään, kuten yleensäkin. En jaksa oikein meikkiin panostaa, kun kotona ollaan vaan kuitenkin. 😀

Ei mitään kummempaa meikkiä, jouluna ollaan rennosti ja usein olen ollut ilman meikkiä…

Jouluaterialle sekä joulunajan kyläilyille luonnollinen ja kevyt meikki. Osa joulusta menee varmaan rennossa kotiasussa ilman meikkiäkin.

Muuten aika normaali ja kevyt meikki mutta ehdottomasti punaisilla huulilla. Mattahuulet ja nude silmämeikki?

Ehkä ripsaria ja hohdepuuteria. Maltillisesti mennään lomalla:)

Melko luonnollinen meikki mutta huuliin laitan kunnon punaista mitä en juuri muuten käytä.

Olen ilman meikkiä 🙂

Meikkaan vähän

Kiitos tutoriaalista! Vaikka perustekniikat alkaa olla jo hallussa, hyvistä kuvistasi keksii aina jotain uutta kehitettävää tai vinkkejä omaan tekemiseen. Tykkään meikata jouluaattoillalliselle, niin kuin muinakin juhlavampina hetkinä. Itse luotan kultaiseen ja tummaan sekä huulilla punaiseen.

Kyllä meikkaan jouluna kuten muitenkin joka päivä. Ihan perusmeikki. Tuollaisia rajauksia pitäisi kokeilla. Teen tussilla vaan ihan perusrajauksen ilman siipiä …

Mä oon ihan naturel joulunaikaan. Tulee kuitenkin käytyä joulusaunassa ym. Jotenkin on kiva olla ihan luonnollisena läheisten kanssa ja nauttia tunnelmasta. Pikkujoulut on sitten asia erikseen 😉 Silloin tälläydytään ja kunnolla!!

Meikkaan joka päivä, se on minulle ”aamun taiteellinen tuokio.”

Vaalea kultainen glitterluomiväri, musta rajaus ja Punainen, punainen huulipuna. se on siinä!

Ihan luonnollisena mennään jouluna, mitä sitä kotona perheen kesken meikkaamaan.

En meikkaa muutenkaan paljon, joten miksi päästä siten jouluna 🙂

Luonnollinen meikki.

Suosin luonnollista meikkiä, mutta panostan siihen vähän enemmän jouluna.

Jätän tänä jouluna meikit laatikoihin. Olen kotona omassa rauhassa ja rentoudun.

Luonnollinen arkimeikki.

Luultavasti vain rajaukset silmiin ja punainen huulipuna! ?

Jouluna laitan varmaan samanlaiset meikit kuin arkenakin, ehkä panostan vähän enemmän jos on aikaa.

Yleensä jouluna en ole meikannut mutta nyt joulu menee töissä joten tulee meikattua

Silmissä kimaltelevaa shamppanjansävyistä luomiväriä ja kirkkaanpunaiset huulet 🙂

Tuskin lähden joulukuusen kanssa kilpasille.. 😀 Luulen, että itse aatto mennään meikittömänä kotona, mutta pyhinä (kun sukuloidaan) meen aika neutraalilla meikillä 🙂 Tuskin punaisia huulia, koska syödään paljon 😉

Punaiset huulet 🙂 muuten aika neutraali meikki

Voi olla että aika luonnollissessa meikissä, mutta huuliin laitan joulunpunaista 🙂

Hillitty meikki, villapaita päälle ja poskille poskipunaa <3

Vaikka muuten käytän meikkiä päivittäin, niin jouluna olen ihan saunapuhtoinen 🙂

Jouluna ajattelin hieman poiketa normaalista,hillitystä, meikistäni ja leikkiä hieman punaisen eri sävyillä luomissa 🙂

Päivällä joulukirkkoon jotakin hillittyä. Illaksi vähän glitteriä luomiin ja kirkkaampaa punaa huuliin.

Teen varmaan jouluisen meikin, eli punaista huulipunaa tai punertavan sävyisiä luomivärejä 🙂

Normiarkimeikki,ehkä silmänrajaus lisänä.

Tykkään punaisista huulista ja simppelistä silmämeikistä. Ja tietty kuulas meikkipohja.

Jouluksi punaiset huulet ja vähän enemmän luomiväriä 🙂

Jouluna laitan yleensä jonkun kauniin, mutta yksinkertaisen meikin. Huulipuna jää pois, koska päivä on pyhitetty syömiselle 😀 tänä jouluna aion tehdä tuplakissarajauksen ruskella ja punaisella ja yhdistää sen ruskeaan maskaraan. Kasvoille kevyehkö pohja, vähän aurinkopuuteria, poskipunaa ja tietysti korostus 😉

Jouluna menen meikittömänä 🙂

Toki meikkaan, koska käydään kyläilemässäkin. Ja täytyyhän pukkia varten olla (hillityn) kauniina 😀 Sit kun hän on lähtenyt, mennään joulusaunaan ja peseydytään ja relataan <3

Laitan meikkiä kun ollaan kylään menossa. Määrästä en vielä tiedä, riippuu ajasta..

Aika perusmeikillä menen joulunakin. ?

Joulumeikki menee fiiliksen mukaan. Jos on juhlamoodi päällä niin sitten panostetaan, ja jos päivä vietetään vitin alla hörppien joulujuomia, niin on meikkikin sen mukainen.

Minun joulumeikki on kevyt.

Joulumeikkini on oikeastaan sama kuin arkenakin,ellei vielä kevyempi.

Kevyt, paitsi huulet punaiset.

varmaan silmiin jotain tummanvihreää, metallinhohtoa ja voimakasta.

Minun joulumeikkini on hyvin kevyt tai ei meikkiä ollenkaan.

Joulumeikki riippuu sekä tunnelmasta että asusta. Joka tapauksessa mitään kauhean kimalteista se ei tule olemaan. Haaveilen vähän glitterisistä huulista. 🙂 Mutta meikkiä naamaan, olipa se sitten millainen hyvänsä.

Jouluna en yleensä käytä meikkiä, kun vietän koko päivän kotosalla rötväten.

Aika luonnollisena pyrin meikkini pitämään.

Jouluna mennään aika hillityllä meikillä. Saunan jälkeen en meikkaa uudestaan, vaan hengailen meikittä rennoissa kotivaatteissa.

Aattona meikittä ja muutenkin hillitysti.

Luulisin että jäävät kaappiin

Jouluna otan rennosti, meikit saa jäädä meikkipussiin.

Siisti kotimeikki riittää joululomalla:)

Mä vähän luulen etten taida jaksaa meikkailla jouluna ollenkaan. Ellei sit paketeista paljastu jotain mitä on ihan pakko kokeilla :)))

Joulut menevät ilman mitään meikkiä.

Varmaankin perusmeikin teen, mutta huulet lupaan maalata joulunpunaisiksi =)

Muuten perus meikki mut huulet punaisena.

En vielä. Paino sanalla ”vielä”. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *